Scent Bar XXIX - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 11:33   #2071
naiat
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIX

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Zgodnie z dyskryminacją matek karmiących piersią i nie karmiących- zgadzam się z Wami obiema.
A jednak- no jest coś takiego, że mi po prostu głupio, jak w miejscu publicznym matka wyciąga pierś- a sama karmiłam piersią. No nie wiem, coś takiego krępującego jest dla mnie w tym widoku... Oczywiście, można odpowiedzieć, że to już mój problem.
Szczególnie, że matka karmiąca w miejscu publicznym zazwyczaj wcale nie uważa za stosowne zrobić to dyskretnie ...
I moim zdaniem tu tkwi sedno sprawy.
Nikt nie mówi że matki karmiące mają siedzieć w domach. Rozumiem też że bywa tak że trzeba dziecko nakarmić w miejscu publicznym. Ale po pierwsze miejsca publiczne bywają różne - i czym innym jest park, ławka gdzieś na uboczu, a czym innym środek centrum handlowego czy autobusu. Nawet jeśli zdarzy się że karmić trzeba w tym centrum handlowym to przecież są miejsca przy toalatach - stoja tam kanapy, odrębne pokoje, czy boczne alejki.
Można znaleźć bardziej ustronne miejsce, usiąść odrobinę bokiem, zakryć pierś apaszką czy chustą. I to jest ok.
Natomiast ostentacyjne karmienie z wywalonym cyckiem jest czymś co mnie zniesmacza.
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:48   #2072
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Dodatkowo szokuje mnie to , bo od kilku lat jest prowadzona akcja na rzecz propoagowania karmienia piersią i uswiadamiania wszystkim jakie to wazne, dobre i wogole....Jakos mi sie to logicznie wszystko nie łączy .
Ogoniasta, powiem tak: regularne wypróżnienia też są ważne itp, ale z drugiej strony jakoś robienie tego na widoku

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:52   #2073
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

54,5
ale wyglądam dobrze, kurczę

Zgodnie z dyskryminacją matek karmiących piersią i nie karmiących- zgadzam się z Wami obiema.
A jednak- no jest coś takiego, że mi po prostu głupio, jak w miejscu publicznym matka wyciąga pierś- a sama karmiłam piersią. No nie wiem, coś takiego krępującego jest dla mnie w tym widoku... Oczywiście, można odpowiedzieć, że to już mój problem.
Szczególnie, że matka karmiąca w miejscu publicznym zazwyczaj wcale nie uważa za stosowne zrobić to dyskretnie ...
Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
I moim zdaniem tu tkwi sedno sprawy.
Nikt nie mówi że matki karmiące mają siedzieć w domach. Rozumiem też że bywa tak że trzeba dziecko nakarmić w miejscu publicznym. Ale po pierwsze miejsca publiczne bywają różne - i czym innym jest park, ławka gdzieś na uboczu, a czym innym środek centrum handlowego czy autobusu. Nawet jeśli zdarzy się że karmić trzeba w tym centrum handlowym to przecież są miejsca przy toalatach - stoja tam kanapy, odrębne pokoje, czy boczne alejki.
Można znaleźć bardziej ustronne miejsce, usiąść odrobinę bokiem, zakryć pierś apaszką czy chustą. I to jest ok.
Natomiast ostentacyjne karmienie z wywalonym cyckiem jest czymś co mnie zniesmacza.

otósz większosc matek karmiacych własnie robi to dyskretnie i dlatego nikt nie wie ze karmią , te z wywalonymi cycami to pojedyncze przypadki.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Ogoniasta, powiem tak: regularne wypróżnienia też są ważne itp, ale z drugiej strony jakoś robienie tego na widoku

jakos faceci sie akurat nie przejmują, leja gdzie popadnie i wiekszosc ludzi uwaza ze to ok
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:57   #2074
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
jakos faceci sie akurat nie przejmują, leja gdzie popadnie i wiekszosc ludzi uwaza ze to ok
to ja nie jestem większość;
cyc dyskretny karmiący vel cyc ozdobny bilbordowy jest ok;
cyc wywalony, fijut wywalony, zad wywalony w eksponowanych celach fizjologicznych jest nie ok
też widziałam taka panią - na środku obuwniczego, na taborecikach do przymierzania, przy lustrach, bling-bling normalnie i van klomp

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:59   #2075
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

w sumie nie wiem o co chodzi z tą dyskryminacją,
czy ktoś je przegania czy tylko się patrzy?
ja sama jak musiałam to karmiłam starałam się dyskretnie
jak nie mam ochoty patrzeć na karmiącą w moim otoczeniu to odwracam wzrok i nie wyobrażam sobie, żebym miała zwrócić takiej matce uwagę, bo narusza moje poczucie estetyki np

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:

to jest żenada, jesteś np. z facetem na spacerze on mówi, sorry idę się odlać zaraz do ciebie dołączę odwraca się leje przy drzewie i idąc jeszcze zapina rozporek
ile razy takie scenki widziałam

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:00   #2076
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
otósz większosc matek karmiacych własnie robi to dyskretnie i dlatego nikt nie wie ze karmią , te z wywalonymi cycami to pojedyncze przypadki.
Polly może ja mam pecha, ale z moich obserwacji jest dokładnie odwrotnie. Tych ktore robią to dyskretnie jest mniej. Niestety...
Gdyby było tak że karmią tak że nikt nie wie że karmią to te ich stwierdzenia o dyskryminacji bylyby wytworem ich wyobraźni - skoro karmię tak że nikt tego nie wie/nie widzi to jak mogę się spotykać z krzywmi spojrzeniami?

Kurna, tak zakręciłam, że nie wiem czy ktoś to zrozumie.

Edytowane przez naiat
Czas edycji: 2011-06-16 o 12:02
Stary 2011-06-16, 12:02   #2077
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
otósz większosc matek karmiacych własnie robi to dyskretnie i dlatego nikt nie wie ze karmią , te z wywalonymi cycami to pojedyncze przypadki.[COLOR="Silver"]
Czyli można- no to ja dyskryminuję tylko te z wywalonymi- znaczy dyskryminuję demonstracyjne karmienie piersią.
Uff, zawsze lżej, jak można nazwać.

Wiecie, że jestem , no, tą, trans seterką- pomalowałam sobie paznokcie tylko na 4 palcu Czy ktoś tak robi już?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:17   #2078
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
w sumie nie wiem o co chodzi z tą dyskryminacją,
czy ktoś je przegania czy tylko się patrzy?
ja sama jak musiałam to karmiłam starałam się dyskretnie
jak nie mam ochoty patrzeć na karmiącą w moim otoczeniu to odwracam wzrok i nie wyobrażam sobie, żebym miała zwrócić takiej matce uwagę, bo narusza moje poczucie estetyki np

w sumie to ja tez nie wiem , czym sie przejawia ta nietolerancja, co do reszty to dokładnie sie zgadzam

Cytat:
to jest żenada, jesteś np. z facetem na spacerze on mówi, sorry idę się odlać zaraz do ciebie dołączę odwraca się leje przy drzewie i idąc jeszcze zapina rozporek
ile razy takie scenki widziałam

noooo, setki razy widzialam facetów lejacych w biały dzień w srodku krakowa...mury miejskie to są juz chyba przesiakniete...no i dziwi mnie to ze jakos sie przyjęło ze to normalne

Cytat:
Polly może ja mam pecha, ale z moich obserwacji jest dokładnie odwrotnie. Tych ktore robią to dyskretnie jest mniej. Niestety...
Gdyby było tak że karmią tak że nikt nie wie że karmią to te ich stwierdzenia o dyskryminacji bylyby wytworem ich wyobraźni - skoro karmię tak że nikt tego nie wie/nie widzi to jak mogę się spotykać z krzywmi spojrzeniami?

Kurna, tak zakręciłam, że nie wiem czy ktoś to zrozumie.

oj nie mozesz mowic ze jest odrotnie, przeciez o tych co karmią dyskretnie nie wiesz, nie widzisz ich .

Co do tych co łapią "złe spojrzenia" to chyba jest troche tak ze same szukają potwierdzenia dyskryminacji

to tak jak kumpela mowi-kurde,ale sie ludzie na mnie gapią,co mam zrpbic? no kurna to sie ty na nich nie gap, to nie bedziesz wiedziala zesie ktos gapi na ciebie nie?

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

a jeszcze jeden przykład-
park Jordana w Krakowie (takie prawie łazienki ), co jest obleśniejsze:
a) matka karmiaca na ławce
b) emerytki opalajace sie na najwiekszej łace w samej bieliznie ( cieliste staniory i sprane gacie z nogawkami)

Stary 2011-06-16, 12:23   #2079
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
a to nieprzezroczyste rajstopy cos dajom?
wh mnie dają bo nie widać dokładnie gdzie są kolana
Cytat:
co do kiecy to i zgadłas i nie bo tyle kostowała, ale kupiłam tę z zamkiem i udezam jutro do krafcowej coby mi pod paszkami troche zweziła ...i usrało mi sie zeby do niej miec kopertówke z brytyjska flagą to była nagła mysl i nie chce sie ode mnie odczepic
ha! bo ja specjalnie napisałam że tę za 69 nie wskazując na jedną konkretną bo były co najmniej dwie.. czyli prawie zgadłam
zamek dobrze by się komponował z brytyjską flagą

co do krawcowej, wyobrażam sobie że się idzie, demonstruje kiecę że wg Ciebie źle leży tu i tam, a ona potem każe Ci przymierzyć i sama ocenia, upina, i co tam jeszcze.. ale tak gdybam bom nigdy nie była

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A umiesz coś chociaż?
ja mam nie umieć
Cytat:
To bym pisał: "Tej, Luczo, zaśpiewać Ci besa-me-muczo?"

Cytat:
I jeszcze mam nietypowe zlecenie- namalować wg wskazówek herb miejscowości Grobice Nowe- ma być popiersie golden retrivera, labradora i rudy kot, z tyłu las i płotek na pierwszym planie- i nawet niezła cena
Chyba te kupy, co w nie kiedyś powchodziłam dają wyniki

ale herb

Cytat:
A dzięki, dobrze, tylko zastraszona jest strasznie, i wystarczy głos podnieść, albo pokazać ręką i powiedzieć "połóż się", to się biedna kuli od razu, i najczęściej ukrywa w rogu pokoju, za fotelem (pewnie przyzwyczajenie do budy, że się w miarę bezpiecznie czuje taka "zabudowana")

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i mam otwartą głowę
nawet postanowiłam więcej burdlu zrobić będzie też gruz, a co, jak remont to remont w duszy mam, tzn. mam ważniejsze rzeczy na głowie niż latanie ze szmatą
dobre podejście

Cytat:
ale mnie dziś brzuch boli.... wzięłam nospę i na razie nie pomoga

Cytat:
a czemu sie czują?
tzn ja osobiście tez uwazam ze są..ale nie wiem czy chodzi mi o ten sam aspekt .
co lepsze matki niekarmiace piersia tez są dyskryminowane ...

tak ze fogle...prze....ane
mi się wydaje że teraz modnie jest być dyskryminowanym

Cytat:
ale wyglądam dobrze, kurczę
i to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Generalnie karmię czasami pokątnie tj. na pustawym placu zabaw zastawiona wózkiem, parasolką, krzakiem, włosami i jeszcze kocem. To dopiero musi dziwnie wyglądać
nie dziwnie, chyba większość tak właśnie karmi bo nigdy żadnych cyców na wierzchu nie widziałam.. z tym że trzeba wziąć poprawkę na to że ja się ludziom nie przyglądam..

Cytat:
chyba nie większość tylko nie reaguje.. zresztą weź takiemu zwróć uwagę..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:23   #2080
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli można- no to ja dyskryminuję tylko te z wywalonymi- znaczy dyskryminuję demonstracyjne karmienie piersią.
Uff, zawsze lżej, jak można nazwać.

Wiecie, że jestem , no, tą, trans seterką- pomalowałam sobie paznokcie tylko na 4 palcu Czy ktoś tak robi już?

ad. 1

ad. 2 jak ma się ładne paznokcie to jeden pomalowany jest ok, w moim przyapdku to nie wyjdzie

Cytat:

oj nie mozesz mowic ze jest odrotnie, przeciez o tych co karmią dyskretnie nie wiesz, nie widzisz ich .

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

b) emerytki opalajace sie na najwiekszej łace w samej bieliznie ( cieliste staniory i sprane gacie z nogawkami)

O jPolly widze, widzę te dyskrente Ale to dlatego że ja jestem mały obserwator
Tych mega tajnackich nie widzę, bo jasnowidz nie jestem

Jeśli chodzi o ranking co jest bardziej obleśne to powiem tak - jestem z tych którzy krzyczeli że parki sa dla ludzi i ani matka karmiąca, ani babcia w cielistym staniku mnie nie ruszają.
Stary 2011-06-16, 12:31   #2081
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

O jPolly widze, widzę te dyskrente Ale to dlatego że ja jestem mały obserwator
Tych mega tajnackich nie widzę, bo jasnowidz nie jestem
aaaa! to juz wszystko jasne ...najat chodzi i przygląda sie wnikliwie mamuskom karmi, nie karmi i czy cos jej wystaje to o nią chodzi tym matkom karmiacym !

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

usiłuje sie zebrac do krafcowej-bojeu sieu ...pójde,obejde zakład ze 2 razy dookoła, a jutro moze wejdę
Stary 2011-06-16, 12:38   #2082
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra jesteś, jak zrobiłaś?
a dorwałam jakies pleksi flexi tylko się dziadostwo nie kciało kroić i dziurkować szpilką
Cytat:
cyc wywalony, fijut wywalony, zad wywalony w eksponowanych celach fizjologicznych jest nie ok

creepy jewellery
http://entertainment.ezinemark.com/m...69ae68743.html

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-06-16 o 13:32
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:52   #2083
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

no niestety, ale tak
- widziałam w gazecie - chyba Lindsay Lohan albo inna panna - tylko modyfikację że ejden ( serdeczny) pazur na inny kolor niż pozostałe

niby dalej jest inaczej ale mogą posądzić Cię o kopiowanie

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
o jacie! i co teraz zrobisz?
nie fiem - jeszcze sie nie otrząsłam - chyba czeka mnie sklep - ja mam utrudnione zadanie bo musi być z rękawkiem - ehhhhhh - w obliczu moich problemów ten to Pan pikuś - któregoś dnia wezmę pod pachę przyjaciółkę i szturm

Nie widziałam w tivi dyskryminacji karmiących - na żywo zresztą też

ale jesli metoda "make some noise" ma im pomóc to niech robio co kcom - jesli myślą że mentalność zmienią to som naiwne - kulturalny cowiek kulturalnej matki nie dyskryminuje, nie wlepia ślepia ani nic z z tych bajerów, a berety w parku czy jest akcja "dyskryminacja" czy jej ni ma, i tak wiedzom swoje lepij i tak będom wybałuszać ślepia - mentalnosci nie uszlifujesz w tym kraju no czens

moze na młodych jakoś siakoś

ja i mnie podobni mamy total szacun do karmiących i tyla, a te co ostentacyjnie - po prostu zlewam to, i tak i tak sie nie paczeu, wali mnie to w cyc, szkody nie robi, nie oburza, nic a nic nie rusza ( często nie zauważam nawet, nie maj biznes) - nie dyskryminuje

imo - dyskryminowane nie przestaną sie tak czuc gdzyż ponieważ dyskryminujący je , skoro tak sie zachowują to i tak będą to robić dalej - przeca zdania nie zmienią
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:30   #2084
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
hej
Hej-hej, błądząca Owieczko Czyżbyś oglądała koncert piosenek E. Demarczyk w Opolu?

Cytat:
... Wczoraj się nawet na jedną nadziałam - dziecko już spało a ta nadal z cyckiem na wierzchu, wszyscy sie odsuwali...

Cytat:
... Generalnie karmię czasami pokątnie tj. na pustawym placu zabaw zastawiona wózkiem, parasolką, krzakiem, włosami i jeszcze kocem. To dopiero musi dziwnie wyglądać

Cytat:
Tylko bez osobistych wycieczek Na szczęście jesteśmy tak skonstruowani anatomicznie, że robimy to dyskretnie, z rozpędu i "od niechcenia", więc jest to akceptowalne społecznie i kulturowo

Cytat:
też widziałam taka panią - na środku obuwniczego, na taborecikach do przymierzania, przy lustrach, bling-bling normalnie i van klomp

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
ja mam nie umieć
No też właśnie dziwiłem się, że się obawiasz
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:34   #2085
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:37   #2086
gryx82
BAN stały

Łinterro, już odpisuję na esa, już-już, momencik
Stary 2011-06-16, 14:44   #2087
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

usiłuje sie zebrac do krafcowej-bojeu sieu ...pójde,obejde zakład ze 2 razy dookoła, a jutro moze wejdę

rechocę bo zrobiłabym tak samo

Cytat:
No też właśnie dziwiłem się, że się obawiasz
obawiałam się i słusznie bo test był z czegoś co robimy tylko w teorii, tzn. czytamy czytankę albo nawet do niej nie dochodzimy tylko rozmawiamy na tematy luźno związane i weź po czymś takim stwórz definicję słowa które raz Ci przemknęło i użyj go poprawnie w zdaniu tzn. definicje stworzyłam ale niektóre były mało trafne
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-16, 14:49   #2088
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
To absolutnie normalne zachowanie

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Łinterro, już odpisuję na esa, już-już, momencik
Tu odpiszę-głupie nie jest to pierwsze czy drugie?

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2011-06-16, 14:59   #2089
gryx82
BAN stały

Cytat:
obawiałam się i słusznie bo test był z czegoś co robimy tylko w teorii, tzn. czytamy czytankę albo nawet do niej nie dochodzimy tylko rozmawiamy na tematy luźno związane i weź po czymś takim stwórz definicję słowa które raz Ci przemknęło i użyj go poprawnie w zdaniu tzn. definicje stworzyłam ale niektóre były mało trafne
Aaaa, to zmienia postać rzeczy Poza tym, rozmowy na "tematy luźno związane" to zło

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Tu odpiszę-głupie nie jest to pierwsze czy drugie?
Czekaj, czekaj... wyczuwam podstęp, więc szukam dyplomatycznej odpowiedzi

To drugie, oczywiście, że to drugie
Stary 2011-06-16, 15:01   #2090
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Czekaj, czekaj... wyczuwam podstęp, więc szukam dyplomatycznej odpowiedzi

To drugie, oczywiście, że to drugie
Boisz się,że np Ciebie bym męczyła w chwilach zwątpienia i kryzysu?

Idę kupić bobu,jak nie zjem dzisiaj to umrę chyba

Stary 2011-06-16, 15:02   #2091
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
ja nic nie nadrobię , muszę wsta o 6.30 , lecie do roboty , w międzyczasie do ZUS, po południu na poczte z torbą przesyłek, na dworzec kupi bilety do Poznania, ( nie znam jeszcze połączeń ) zarezerwowa nocleg w poznaniu, iś do fryzjera , zrobi zakupy, spakowa się ,
nie fiem jak to wszystko zrobię , pewnie do fryzjera nie zadążę ,
dasz radę
Cytat:
o widzisz! spisałas dokłądnie moje spostrzezenia! dokładnie! nawet o tej krolewnie sniezce pisąłam

wybrałam na razie suwak (albowiem wesela mam 2, nie wiem zy doczytałas) i kcem do niego czerwone wiszące kolczyki, czerwone pazury i kopertowke (jakoms stara se przemaluje )
dobra wizja, fajna
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

uściskuję Winterkę
ja też (dopiero dziś doczytałam na tyle wstecz )
Cytat:
sieu zgodzę

ja w ogóle to nie wyobrażam sobie, wiem że nie mam dziecka to nie wiem, pewnie się dowiem jak będę miała, ale na tę chwilę to nikt mnie nie widuje nago ani półnago oprócz TŻa więc w miejscu publicznym se nie wyobrażam
Cytat:

emertyki gorsze też takie widuję w parkach
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:07   #2092
gryx82
BAN stały

Cytat:
Żartowałem oczywiście, obydwa rozwiązania nie som gópje

Cytat:
"Bóbr/bobru", jak moja babcia mawiała
Stary 2011-06-16, 15:10   #2093
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Nie zaliczyłam literatury ang (bo nawet nie był to egzamin, tylko głupie pytanie na ZAL). Co gorsza, mam dopytkę w przyszłą ✂✂✂✂a ŚRODĘ, kiedy miałam jechać do Gdyni. I nie pojadę. Ja ✂✂✂✂✂✂✂ę.

Dziękuję za uwagę, idę się pochlastać.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:19   #2094
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Cześć

Ha! Pierwsza!
juz lepij - jak sie czujesz dziś?

Cytat:

umieram od dni kilku - jakos nie natrafiam bobu an drodze swej, poratowałam sie wątróbką - podobne klimaty zapachowe ale bobuuuuuuuuuuuuuuuuuu - ide szuakć, sam nie przyjdzie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Nie zaliczyłam literatury ang (bo nawet nie był to egzamin, tylko głupie pytanie na ZAL). Co gorsza, mam dopytkę w przyszłą ✂✂✂✂a ŚRODĘ, kiedy miałam jechać do Gdyni. I nie pojadę. Ja ✂✂✂✂✂✂✂ę.

bidnaś, kokufiasto - bo gdyby nie Gdynia to luuzik - dopytka to jeszcze nie koniec swiata - nie da sie w innym terminie ząłpać ?
Stary 2011-06-16, 15:24   #2095
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2011-06-16, 15:25   #2096
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
bidnaś, kokufiasto - bo gdyby nie Gdynia to luuzik - dopytka to jeszcze nie koniec swiata - nie da sie w innym terminie ząłpać ?
"jak pani nie pasuje środa, to proszę przyjść we wrześniu"
Stary 2011-06-16, 15:59   #2097
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

pech że akurat w środę..
wiesz czego się uczyć do tej dopytki czy z całej literatury może być?

w tym kontekście nawet nie będę się pytać czy idziesz do FK w piątek albo sobotę... albo może chodź, zrobię Ci próbny egzamin przy piwie

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-06-16, 16:06   #2098
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:

pech że akurat w środę..

w tym kontekście nawet nie będę się pytać czy idziesz do FK w piątek albo sobotę... albo może chodź, zrobię Ci próbny egzamin przy piwie

Niby wiem, ale dziś wyskoczyła z takimi pytaniami, że zwątpiłam W każdym razie Old English mi zaliczyła, dopytywać będzie od Middle do baroku.
Co ciekawe, ludzie, którzy zdawali w zeszłym tygodniu mieli naprawdę proste rzeczy i wszyscy piali, jaki to prosty i przyjemny egzamin (w sumie to nawet nie egzamin). A tu bach. Chyba jej się wyczerpała pula pytań i wymyśla

Nie idę, nigdzie już nie idę - mam jeszcze ustną historię Niemiec w poniedziałek, też wątpliwe, czy się wyrobię, bo nie umiem nic i nie mam już siły się uczyć, ile można

Chociaż gdyby była np. vampi w sobotę, to bym się może zastanowiła
Stary 2011-06-16, 16:07   #2099
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

melk

dopytka to nie to samo co poprawka chyba? więc jakby co to masz wrzesień jeszcze?

zrobiłam zupę ale nawet nie mam ochoty jej jeść, piję colę
( pomogła na brzuch) a teraz zjem lodzika.

kolejną rehabilitację mam dopiero za 2 miesiące

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:14   #2100
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

pech że akurat w środę..

nie gópi pomysł - mnie tak zawsze w "kupie ", grupie dyskusyjnej lepij wchodziło tudziez uwchycało sedno

rozumiem wrześniową kampanię - ehhh no, przerabiało się i to

ja nie wiem czy ja bym września nie brała kwestia priorytetów

jakoś zalka z lit bryt nie zatrzymałaby mnie akurat przed tym co pragnę przeżyć : tu chodzi o Opener??????

z Openera nie ma dubla - ale ja jestem słaaaaaaaaaaaaaa
eeeee edit: coś pokitrałam - w środę nie ma Openera - to czy nie można jechać po zalce? pewno nie, pewno to juz rypło i tak

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Niby wiem, ale dziś wyskoczyła z takimi pytaniami, że zwątpiłam W każdym razie Old English mi zaliczyła, dopytywać będzie od Middle do baroku.
Co ciekawe, ludzie, którzy zdawali w zeszłym tygodniu mieli naprawdę proste rzeczy i wszyscy piali, jaki to prosty i przyjemny egzamin (w sumie to nawet nie egzamin). A tu bach. Chyba jej się wyczerpała pula pytań i wymyśla
wykładowcy tak czasem robio specjalnie żeby im przychodzili wszyscy next time na pierwsze terminy - zeby słwoem mieć raz wszystkich z głowy - no chyba ze ona sama tak podzieliła na dwie tury to jusz kurde nie rozumiem czemu tak sie zachowuje ( niby znać cza wszystko no ale tendencyjna jest)

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:

kolejną rehabilitację mam dopiero za 2 miesiące
no no fiu fiu - to sie Cię zrehabilitują - będziesz jak koziczka, żenua żal komentować

a Cola pomaga - babcia tak se leczy żołąd - ale ona ma niedokwasotę - zatem nie każdemu pomaga

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-06-16 o 16:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości