|
|
#2101 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Mam bób,idę zaraz gotować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2102 |
|
BAN stały
|
Nie opener, moja mama jedzie po siostrę i miałam jechać z nią. Niby nic, ale już się podjarałam
Chyba zwariuję tu jeszcze przez tydzień, sama w zupełnie pustym pokoju (bo już się praktycznie wyprowadziłam i zostawiłam sobie raptem parę rzeczy na parę dni).A terminów było chyba z 10, pyta już drugi tydzień i naprawdę zaczyna wymyślać dziwne rzeczy. Września wolę nie ryzykować, bo jak nie zdam, to po Wiedniu. ![]() I jeszcze historię muszę zdać. Jak na złość też ustnie. |
|
|
|
#2103 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a tak w ogóle naszła mnie refleksja jakbym miała kasę otworzyłabym zakład rehabilitacji - społeczeństwo nam się starzeje, a co drugi przeciętny 30latek ma już jakieś schorzenia, pełno chętnych, brak terminów, kolejki, procedury, limity tyle, że płatnik kiepski NFZ bo prywatnie mało kto płaci ze swojej kieszeni, dziewczyny z poprzedniego zakładu gdzie chodziłam opowiadały, że miały płatne zabiegi, ceny śmieszne 5 zł za zabieg i chętnych nie było
|
|
#2104 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
jakby co to w sobotę jestem na 100%, 1984 i Joanny nie przegapięedit: po zastanowieniu się - Tyger Tyger to już raczej później.. kufa, ale mi się pozapominało.. z historią Niemiec nie pomogę niestety..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-06-16 o 16:27 |
|
|
|
|
#2105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie pijam herbaty, to zbyt drogi luksus, trzeba jakoś oszczędzać na flaszki To może dziś coś specjalnego upichcisz na kolację
|
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem jakim cudem ja wolałam ustne na studiach - teraz w życiu !!! choć ustny wydawał mi sie zawsze krótszy ale teraz mam fobie do "mówienia". ![]() trzymam żeby było z górki
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2108 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie zapomina się ale wylatuje z kontekstu, patrz wyżej
![]() ja jeszcze z tych starszych pamiętam Batter my heart three-personned God co znaczy jak nam wyjaśniali weź mnie siłą , gwałć mnie ![]() i wiersz o bloczkach linowych czy jak to się zwie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2109 |
|
BAN stały
|
no właśnie tygera nie znałam
resztę obejmuje
|
|
|
|
#2110 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzymam mocno za dopytkę i za hist. Niemiec ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27554421]I tak suchym pysku miałbym siedzieć? [/quote]No gdzie o suchym?! Już nie dramatyzuj, wody z kranu byś dostał Cytat:
|
||
|
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale ja ogarniam to obecnie jako "całość " jeden wór - róg rozmaitości i tylko te skrajnie stare od skrajnie nowych oddzielam - nie smigam datami, łoj nie, kolejność umierania zawsze se musze przypomnieć ![]() - ale mi otwarłaś teraz klapki na musku - bloczki linowe - cos mi dzwoni - idę guglać - gdzie pupa- ino w notatkach "far far away na strychu" to byc musi, przeraża mnie jak wiele zapomiałąm a jednak wiem że było coś takiego ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() weno sie wypstrykaj to moze przejdzie - albo troche zelży
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-16 o 16:54 |
||
|
|
|
#2112 | |
|
Konto usunięte
|
W takim razie Ty dostałbyś wino owocowe o nazwie Agent ICytat:
Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-06-16 o 16:54 |
|
|
|
|
#2113 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
pffff, "dopre-kufa-sobie"
a masz mosiężną klamkę ? coby nie łotpadła ![]() i ja dziś spoglądam ochoczo na chodnik z 10 pietra
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-16 o 17:11 |
|
|
|
#2115 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Może pójde spisać testament
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
Witam gorąco wszystkich.Jestem tu nowa i mam pytanko.Ten wątek służy do luźnych pogawędek?Bo bardzo się nie orientuję.
|
|
|
|
#2118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
ryzykowna sprawa - moze wam sąsiad przeszkodzić - masz blisko tory???????
![]() topra kończę z tym czarnym humorem bo przegięcie aż mnie ciarrry przejszły ja bym chciala sie teleportowac gdzieś gdzie nikt mnie nie zna, nie zaczepi da swięty spokój - ale jak pomyślę o jeżdzie do katosów autem w ten zaduch to skisam tu, mam dzis nóż w kieszeni
|
|
|
|
#2120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-16 o 17:21 |
|
|
|
#2122 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
[/QUOTE]Mam o wiele więcej odlewek,niż flaszek Pierwszeństwo ma Flo,wiadoma sprawa i Vesenka,tez wiadomo czemu
|
|
|
|
#2123 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a wiec szczęscie mi sprzyjało ,otóż jak szłam na obluk, to w drzwiach zakładu stała jakas babulka i nawijała z pania krafcowa ...no to ja stanełam za nią, ze niby nic i dalej zapuszczac zurawia do wnetrza ..stwierdziłam ze jest w sam raz bałaganiasto, ale syfu nie ma i pani krafcowa w sam raz miła (nie za duzo,nie za mało) wiec postanowiłam nie uciekać przerupki bedą kosztowac 20 zeta-jak dla mnie ok, a nawet mało. A teraz sie martwie czy ona mi to dobrze zrobi
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Moge sie rzucić z wiaduktu,albo upatrzyc jakiegos tira.
|
|
|
|
#2125 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a a propos knajp, to juz mialam dawno pytac-podobno bedą burzyc te knajpiane baraki na Nowym Swiecie..czy moze juz zburzyli? i co do jest FK?
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#2126 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Polly -
świetne wieści - no tak o "coś " czeba sie martwić ![]() Win - a jak będzie jechał akurat mój kolega - nie rób chłopu kopotu
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieftórzy nie piją alko - ale są i bezalkoholowe wina Winter wszczymaj akcję - wizażanka stawia
|
|
|
|
|
#2130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

Chyba zwariuję tu jeszcze przez tydzień, sama w zupełnie pustym pokoju (bo już się praktycznie wyprowadziłam i zostawiłam sobie raptem parę rzeczy na parę dni).

za dopytkę i za hist. Niemiec 

świetne wieści - no tak o "coś " czeba sie martwić