Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 19:04   #4291
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
wiesz co na allegro jest za 1300 zł ale bez fotelika, a z fotelikiem 1500 zł, więc to samo w sklepie.
aaa widzisz... na to nie zwróciłam uwagi

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:09   #4292
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
własnie to miałam napisać

ja swój gmail mam od lat i nic się jeszcze nie działo

No wlasnie mi etz sie jeszcze nic takiego nie wydarzylo do dzisiaj a bardzo potrzebuje poczte bo moje aukcje ida w gore

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Dziewczynki, mozilla rzadzi
Stary 2011-06-16, 19:12   #4293
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Wrocil do domu bo pojechal nad jezioro sobie posiedziec z wedka, jak tylko przyjechal podszedl i pocalowal mnie w czolo i zapytal czy przeszlo-ja oczywiscie tekst ze nie no i tak sie trachalam i trachalam, on caly czas zagadywal, zrobil obiadek, a ja glupia zamiast cos powiedziec to z wielkim fochem; ale jakos tak zaczelam sobie czytac esy jakie do siebie pisalismy jak sie poznalismy(a mam je wszytskie) i pozniej tak sobie pomyslalam ze tak bardzo sie kochamy a ja jestem takim glupkiem i w sumie jakies 15 min temu sie na niego rzucilam( w sensie na szyje ) i sie przeprosilismy
oj lulla lulla
dobrze, ze już wszystko ok

zaraz Wam wrzucę karteczkę to się pośmiejemy <tylko jej poszukam >
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:15   #4294
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no mamusia tam cały czas z nimi jest kurcze bella pisała do jakiej wagi ale wybacz moja skleroze-zapomniałam
ale widziałam fotki dziewczynek i są cudowne
dzięki za infor. Doczytałam w necie, że masa ciała musi mieć co najmniej 2 kg

Stary 2011-06-16, 19:26   #4295
mucka21
Rozeznanie

Przycisnęłam trochę małża do pogadania o planach związanych z dzieckiem ustaliliśmy że weźmiemy drugi pokój który mamy tu na górze i przerobimy na dziecięcy - tzn my też tam będziemy ale tam będą rzeczy tylko dzidziusia i nasze łóżko. Tż chciał na początku pokój na dole, bo tu się pokoje dłużej nagrzewają i boi się że dziecko będzie kichać (przy czym tak śmiesznie kichanie naśladował ) ale po tych cyrkach z teściową powiedziałam że nie mam zamiaru się jej prosić o jakikolwiek pokój na dole (ma 3) , a poza tym mamy zamiar kupić więcej węgla i mam nadzieję ze nie będzie chłodno w domu (chociaż teściowa tak lubi ale mi dziecko ważniejsze). Więc będę mogła sobie już planować co, jak i gdzie
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:31   #4296
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Pestka ja nie śpię. Ale muszę z młodym isc do piaskownicy
Marcela też by mnie wkurzyła najbardziej niesłownośc. Dupek i kropka. I niech go myszy teraz zjedzą

Michał uderzył się wychodzac do pracy, a Konrad popatrzył na niego i mówi ze zrozumieniem "AŁ" Myslalam że padnę
a niech zjedzą!

jak słodko, widzisz jaki mądry chłopak

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
I juz sobie obiecuje, ze zaczynam powazne zakupy....muszę kupic koszulki nocne i poczytac co muszę miec do szpitala.... Tak czytam z niepokojem o tych waszych ciuszkach wózkach i łóżeczkach.... Mi się wydaje ze jeszcze tyle czasu mamy, ale ..... W lipcu łóżeczko , w sierpniu wózek...tak bedzie chyba rozsądnie...

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...621256877.html
Myślicie ze się opłaca????

Zamiast szukac wkładek laktacyjnych znalazłam to: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...mps_d3393.html i nie wiem czy to nie bedzie moja zachcianka ciążowa......
ja sobie zamówiłam dokładnie takie same dwie takie piżamki są tylko 12 zł droższe od tyc workowych a ja na pewno lepiej będe się czuła w takiej w sklepie ciązowym oglądałam w takim kroju to 52 zł kosztowały.

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Witam kobietki!
Wpadłam się tylko przywitać, powiedzieć, że żyjemy, Leoś rośnie jak na drożdżach (wg gina waży już ponad 800g), ja z resztą też. Przybyło mi już 9 kg od początku ciąży i niestety gin wyraził swoje niezadowolenie z mojej wagi. Dostałam wreszcie skierowanie na glukozę i powtórną toxo.
Nie wiem kiedy znajdę czas na posiedzenie z Wami. Koniec roku szkolnego za pasem, ciągle jakieś uroczyste zakończenia, kiermasze książek, występy, ostatnie wycieczki, zakupy upominkowe dla pań nauczycielek itp. A w wakacje to już w ogóle będzie totalne zamieszanie z moimi córciami w domu...
Dziś, już drugi dzień umieram z powodu bólu głowy. Kawa nie działa, apap też, marnie widzę dzień dzisiejszy.
Przymierzamy się do zmiany samochodu, taras w robocie, działka porasta chwastami ogólnie koniec świata.
Miłego dnia
hej zabiegana mamusiu nie zapominaj o odpoczynku

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Czesc mamuski jak zwykle z czytaniem jestem na biezaco, gorzej z piasniem Az dziwie sie, ze taka rzeska jestem, a moze po prostu dobudzilam sie po prysznicu i herbacie, bo noc mialam straszna. Malz mial wrocic kolo 23 od kolegi, wrocil po 1 w nocy, ja sie wscieklam i spanie z glowy do 4 rano A od 7 praca i zeby jeszcze bylo cos do zrobienia to jak na zlosc z samego rana prawie nic, wiec tym bardziej zlosc bierze, ze trzeba bylo wstac

Pochwale sie, ze po dlugich poszukiwaniach, glownie ze wzgledu na ceny i watpliwosciach wybralam wozek Nurse Look Duplo - wyczytalam ze to biala marka firmy Jane, ktorej wozki podobaly mi sie od poczatku. Te "nurse" sa srednio jakies 200 euro tansze w zaleznosci od modelu, a prawie to samo wiec obawiam sie troche o jakosc, opinii jak na lekarstwo, ale te ktore znalazlam to zachwalaly. Dla mnie dosc wazne jest to rozwiazanie gondola-fotelik samochodowy, bo mniej miejsca zajmuje i latwiej to ze soba przewiezc potem, a z tego co planuje to moje dzidzi sie najezdzi w pierwszych miesiacach zycia.

A propos jedzenia - ostatnio mam wyrzuty sumienia, ze chyba nie za dobrze sie odzywiam - w sumie to moglabym jesc tylko owoce non stop, obiadow za bardzo mi sie nie chce i jak juz cos robie to staram sie przemycic warzywka, ale mam wrazenie, ze za malo warzyw jem

Ah i nie wytrzymalam dzisiaj i wrzucilam wlasnie pierwsza partie prania dzidzusiowych ciuszkow

No i dowiedzialam sie ze moja szwagierka jest w ciazy w sumie troche za wczesnie zaciazyli, bo to bedzie tylko 6mcy roznicy, a jakby bylo wiecej to mogliby sporo rzeczy dostac po naszym malenstwie, a tak to w sumie chyba tylko te mniejsze ciuszki.
bardzo ładny wózeczek
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Zdradzał od listopada do początku kwietnia, więc w ciąży byłam. Od połowy marca mieszkamy razem.
zatłukłabym
Cytat:
ja tez nigdy nie jadłam bobu i mnie nie ciągnie
ja też

Cytat:
Ta pogoda na mnie źle działa....uwaga...moje pierwsze zakupy przez internet:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1662568413 opłacało sie?
moim zdaniem baaardoz się opłacało
Cytat:
Wrocil do domu bo pojechal nad jezioro sobie posiedziec z wedka, jak tylko przyjechal podszedl i pocalowal mnie w czolo i zapytal czy przeszlo-ja oczywiscie tekst ze nie no i tak sie trachalam i trachalam, on caly czas zagadywal, zrobil obiadek, a ja glupia zamiast cos powiedziec to z wielkim fochem; ale jakos tak zaczelam sobie czytac esy jakie do siebie pisalismy jak sie poznalismy(a mam je wszytskie) i pozniej tak sobie pomyslalam ze tak bardzo sie kochamy a ja jestem takim glupkiem i w sumie jakies 15 min temu sie na niego rzucilam( w sensie na szyje ) i sie przeprosilismy
słodko
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:34   #4297
thelilah
Zadomowienie

karteczka o której pisałam wcześniej...
wiem, ze głupie ale mi się sprawdziło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karteczka.jpg (124,1 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-06-16, 19:34   #4298
danika
Zakorzenienie

wróciliśmy własnie ze szkoły rodzenia - mężul ćwiczył kąpanie lali super mu się udało, mam nadzieję ze przy prawdziwym dziecku też będzie taki spokojny

Pestuś fajny zestawik, i faktycznie moim zdaniem dobra cena

a ja sobie kupiłam na poprawę humoru spodenki w new yorkerze
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:40   #4299
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
w poziomie masz patrzeć w którym miesiącu doszło do zapłodnienia?
jak tak to mnie sie nie sprawdza
Stary 2011-06-16, 19:42   #4300
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm to u m ni esie nie sprawdziło chyba ze cos pokićkałam no bo jak patrzac rocznikowo to by mi wyszło ale ze urodzinki mam dopiero w lipcu to mam brac wiek jaki mam tak? to wtedy wyłazi dziewuszka he he
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:47   #4301
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
nie mam co sprawdzać bo i tak miały być bliźniaki a tych się płci nie przewidzi z takich kalendarzy
myślałam ze będzie z jakimś śmiesznym tekstem ta karteczka ja kiedyś przeglądałam zeszyt ze szkoły z przepisami "starszej" znajomej i znalazłam tam kartkę "jak uprawiałaś dziś sex to się uśmiechnij", jak ją zobaczyłam to cały dzień mi się uśmiechało (mimo że nic tego dnia nie było ) domyślam się że takie kartki krążyły po klasie i każdy patrzył na reakcję

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
hmmm to u m ni esie nie sprawdziło chyba ze cos pokićkałam no bo jak patrzac rocznikowo to by mi wyszło ale ze urodzinki mam dopiero w lipcu to mam brac wiek jaki mam tak? to wtedy wyłazi dziewuszka he he
na kartce pisze pełne lata czyli te skończone, nie rocznikowo
Izunia jest już z nami
Kochamy Cię

Stary 2011-06-16, 19:47   #4302
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
w poziomie masz patrzeć w którym miesiącu doszło do zapłodnienia?
jak tak to mnie sie nie sprawdza
Cytat:
tak, tylko to muszą być pełne ukończone lata
czyli jesli np teraz mam 27 lat <rocznikiem, nie dokładną datą> to sprawdzam 26 bo wtedy <w roku zapłodnienia> tyle miałam ukończonych.
wiem, ze nie wszystkim się sprawdza hehe nie wklejam tego jako wyrocznię, tak tylko żebyśmy się pośmiały
Stary 2011-06-16, 19:49   #4303
kapka
Zadomowienie

nadrabiam drugi raz bo mi się wykasowało..

Anuska-gratuluje udanej wizyty

Cotka- gdyby ta biała sukienka kiedyś Ci się znudziła, to chętnie odkupie

Anetika-dawno Cie nie byłogratuluje obrony

Caltea-super że Leoś zdrowo rośnie

Dzasta-podziwiam Cie kobieto, nie wiem co ja bym zrobiła w takiej sytuacji..

Cytat:
http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...621256877.html
Myślicie ze się opłaca????

Zamiast szukac wkładek laktacyjnych znalazłam to: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...mps_d3393.html i nie wiem czy to nie bedzie moja zachcianka ciążowa......
Buciki boskie tylko obcasik nie dla mnie, ja wole takie buty podziwiac niż nosić

Koszulka, super, też się nad nią zastanawiałam, bo nie wygląda jak do karmienia, tylko,że nie lubie bluzek/sukienek odcinanych pod biustem, mam duży cyc i czasami jest także szycie zamiast pod biustem mam w połowie biustua to mnie delikatnie wkurza(dlatego tego modelu nie zamawiałam).

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
a ja wczoraj sobie planowalm zamówic dzisiaj rzeczy typu butelki laktator smoczki i inne ✂✂✂✂✂✂✂ki mowie o tym mezowi a on mi na to "a co rodzisz juz? po co ci to teraz?" normalnie rece opadaja i ze mozemy najpierw po sklepach poogladac to moze gdzies taniej znajdziemy niz na all a na moje pytanie kiedy pojedziemy sie poogladac za tym to stwierdzil ze jest jeszcze duzo czasu
ja sie juz cieszyłam ze jak mebelki poskreca to bede mogła kompletowac wyprawke a tu dupa i jakos tak mi humor sie zepsuł

a łóżeczko i wózek to nie wiem kiedy

super te buciki:P
Ja tak samo miałam z TŻ-.Do czasu, aż uświadomiłam go jak mało czasu zostało i sam ostatnio stwierdził,że lepiej kupić w lipcu wszystko -cytuje:"niech sobie leży gdzieś tam na strychu, jesli przez to będe spokojniesza"-chyba przeraziło go to,że sam potem musiałby latać po sklepach czego nie cierpi

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
A ja Was mamuśki jeszcze podczytuję, bo mężul w Bydgoszczy nie zdążył na pks do domciu (autobus z Niemiec jechał dłużej niż zwykle) i dopiero do nas jedzie, coś po 15 w końcu będzie!!!
I co? I jak ja mam na tę moją małą łobuziarę Amelę nie narzekać??? Jak od wczoraj wieczór prawie nic jej nie czuje... wieczorem czekałam i czekałam, nie doczekałam się więc poszłam spać, by nie myśleć za wiele o złych rzeczach... rano pobudka i znów wyczekiwanie... i nic, raz poraz jednak b.b.b delikatnie coś mi tam muśnie, niech się rozbryka bo zacznę znów świrować
Mój mały tak samo miał b. spokojny dzień, dzisiaj coś więcej się kręci, a tak to dziecko z ADHD.

Super że TŻ będziesz mieć przy sobie!!Miłego wieczorku dla Was

Cytat:
Hej mamuśki, nie było mnie jeden dzień i 12 stron naskrobałyście
Zanim nadrobie to zdam relację z usg 3d. Więc mały zdrowiutki wszystko ma zgodne z normami, doktor wszystko dokładnie pomierzył, jest ładny nosek, wargi, prawidłowy rozstaw oczu, serduszko bije, 4 komory, móżdżek w normie także jesteśmy bardzo szczęśliwi mały albo ssał paluszka, albo podpierał sobie brodę słodko wyglądał mamy zdjęcia i płytkę Waży ponad 500gram, w normie jak na 22t. Wg usg mi wyszedł termin 15 październik czyli tylko 3 dni różnicy wg ostatniej miesiączki, także połowa października ogólnie
jesteśmy mega szcześliwi

27 sierpnia teście podpisują akt notarialny związany ze sprzedażą domu, także już niedługo wszystkie formalności będą pozałatwiane i będzie można się przeprowadzać

To dosyć o sobie idę Was nadrabiać
Same dobre wieści!!

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
przyszła mi już pościel, ale byłam zła bo kurier nie przywiózł mi jej do domu "bo by nie trafił" i dał takiemu chłopakowi który nas znał, na szczęście miał sprawę do nas to przy okazji było, ale to nie pierwszy raz gdy kurier leci w kulki przyniósł paczkę to teściowa od razu przyleciała co my tam dostaliśmy, tz mówi ze nie dostaliśmy tylko kupiliśmy (ona myśli że my wszystko na dostajemy i nie trzeba nic kupować) ale szybko przyleciała, ciekawskie babsko

i znów licytuję dzisiaj, ale ze snajpera (dzięki cotka za uświadomienie o czymś takim ) i zobaczymy czy się ida
Oświećcie ciemną kobiete- jak ze snajpera??

Pochwal się pościelą!!Moja też dzisiaj przyszła!Córa jest zachwycona nie moge się doczekać jak nałoże na łóżeczko

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 19:51   #4304
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
A jak to sie sprawdza? bo patrzylam i cos mi nie wychodzi Miki

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
wróciliśmy własnie ze szkoły rodzenia - mężul ćwiczył kąpanie lali super mu się udało, mam nadzieję ze przy prawdziwym dziecku też będzie taki spokojny

Pestuś fajny zestawik, i faktycznie moim zdaniem dobra cena

a ja sobie kupiłam na poprawę humoru spodenki w new yorkerze

No i dobrze poka, poka
Stary 2011-06-16, 19:52   #4305
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
nie mam co sprawdzać bo i tak miały być bliźniaki a tych się płci nie przewidzi z takich kalendarzy
myślałam ze będzie z jakimś śmiesznym tekstem ta karteczka ja kiedyś przeglądałam zeszyt ze szkoły z przepisami "starszej" znajomej i znalazłam tam kartkę "jak uprawiałaś dziś sex to się uśmiechnij", jak ją zobaczyłam to cały dzień mi się uśmiechało (mimo że nic tego dnia nie było ) domyślam się że takie kartki krążyły po klasie i każdy patrzył na reakcję
pamiętam takie głupie teksty na kartkach i obserwację jak kto reaguje hehe ach te szkolne czasy...
Stary 2011-06-16, 19:58   #4306
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość

Anuska-gratuluje udanej wizyty

Cotka- gdyby ta biała sukienka kiedyś Ci się znudziła, to chętnie odkupie

Anetika-dawno Cie nie byłogratuluje obrony

Caltea-super że Leoś zdrowo rośnie

Dzasta-podziwiam Cie kobieto, nie wiem co ja bym zrobiła w takiej sytuacji..

Buciki boskie tylko obcasik nie dla mnie, ja wole takie buty podziwiac niż nosić

Koszulka, super, też się nad nią zastanawiałam, bo nie wygląda jak do karmienia, tylko,że nie lubie bluzek/sukienek odcinanych pod biustem, mam duży cyc i czasami jest także szycie zamiast pod biustem mam w połowie biustua to mnie delikatnie wkurza(dlatego tego modelu nie zamawiałam).

Ja tak samo miałam z TŻ-.Do czasu, aż uświadomiłam go jak mało czasu zostało i sam ostatnio stwierdził,że lepiej kupić w lipcu wszystko -cytuje:"niech sobie leży gdzieś tam na strychu, jesli przez to będe spokojniesza"-chyba przeraziło go to,że sam potem musiałby latać po sklepach czego nie cierpi

Mój mały tak samo miał b. spokojny dzień, dzisiaj coś więcej się kręci, a tak to dziecko z ADHD.

Super że TŻ będziesz mieć przy sobie!!Miłego wieczorku dla Was

Same dobre wieści!!

Pochwal się pościelą!!Moja też dzisiaj przyszła!Córa jest zachwycona nie moge się doczekać jak nałoże na łóżeczko
snajper to taka strona, zakładasz konto, podajesz swoje allegrowe dane i wybierasz aukcję w której chcesz brać udział, podajesz swoje max i czas w jakim ma zalicytować (np 7 sek przed końcem albo 3) i on licytuje za Ciebie
mam zrobić zdjęcie? mogę dać linka http://allegro.pl/11el-posciel-dziec...648789348.html (gratis dostałam drugiego jaśka z poszewką) kolor zielone pszczółki i misie, zielone misie na drabinkach
Izunia jest już z nami
Kochamy Cię

Stary 2011-06-16, 19:58   #4307
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętam takie głupie teksty na kartkach i obserwację jak kto reaguje hehe ach te szkolne czasy...
fajne to było , albo wróżenie sobie itd hehehehe nawet całe zeszyty z kolezankami miałyśmy

a co do tej kartki to jak rocznikowo mam 29 to patrze na 29? mimo ze urodziny w lipcu?
czy patrze na te 28?
bo ja zrozumiałam ze patrzy sie na skończone czyli ze patrze na 28 ale teraz mi namotałyście
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:00   #4308
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj przesyłalam Asi linkahttp://www.snajper.net/
Stary 2011-06-16, 20:00   #4309
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie nie wychodzi Amelka ale to nie jest chyba kalendarz chiński? - bo na chińskim mi się zgadzała

Stary 2011-06-16, 20:01   #4310
danika
Zakorzenienie

Cytat:
No i dobrze poka, poka
jutro strzelę fotę bo zamierzam w nich jechać do mamy a dzis juz mi sie nie chce latać po schodach bo wyniosłam na górę
Stary 2011-06-16, 20:02   #4311
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Asia - na 28

widzę, że lausanne wróciła z piaskownicy

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-06-16 o 20:03
Stary 2011-06-16, 20:03   #4312
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
hmm wyglada no to że się sprawdza, nawet ostatnio od kogoś z rodziny usłyszałam że brzydnę, przyznam że nie obraziłam się bo to potwierdza córcię

Cytat:
przyszła mi już pościel, ale byłam zła bo kurier nie przywiózł mi jej do domu "bo by nie trafił" i dał takiemu chłopakowi który nas znał, na szczęście miał sprawę do nas to przy okazji było, ale to nie pierwszy raz gdy kurier leci w kulki
Oł je kurierzy zawsze doprowadzają mnie do szewskiej pasji. Kiedyś zamawiałam laptopa przez kuriera, mój "kochany" mąż zapłacił za niego z góry. Kurier jak przyjechał nie zastał u nas w domu nikogo więc zostawił lapika u sąsiadów sprzęt za 6tysięcy zostawił komu kolwiek, oczywiście zadzwoniłam z wielką awanturą ale nie zapomne tego długo. Szczęście w nieszczęściu że ci sąsiedzi akurat uczciwi i sami pilnowali kiedy wrócimy a jakby to był akurat jakiś sąsiad menel albo ktoś z kim się jest w stanie wojny, a jak się mieszka w bloku 30 lat to często tak bywa

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
a mamuski lipcowe już się rozpakowują codziennie jedna chociaż, boziu niedługo My

a dziś kończymy 28 tydzień - jutro 29 - ale leci
rzeczywiście lipiec/sierpień ruszył już na całego maj/czerwiec się kończy, matko jak ten czas zasuwa a dopiero co IIkreseczki w okienku były

Widzę że dziś u niektórych dołki, nawet zakopane... u mnie ciężki dzień, jak z ciążą wszystko ok to rodzinka kochana tak dosoli że od rana do tej pory oczy mnie pieką za długa historia by opowiadać ale ludzie wyczucia za grosz nie mają

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:03   #4313
kapka
Zadomowienie

pestka-zestaw superbardzo się opłacało!!

..a to mój zestaw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg komplet do łóżeczka 022.jpg (108,9 KB, 33 załadowań)

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:05   #4314
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
pestka-zestaw superbardzo się opłacało!!

..a to mój zestaw
spytam z ciekawości rożek masz usztywniany? to zaraz i ja zrobię zdjęcie swojego
Izunia jest już z nami
Kochamy Cię

Stary 2011-06-16, 20:07   #4315
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyy o 16 siadłam do kompa i albo jesteście takie nudne albo pogoda tak na mnie podziałała bo otwieram oczy a to 17....a wydawało mi sie ze tylko mrugnełam
no tylko ja sobie poszłam i już się zrobiło nudno

Cytat:
hej kochana, fajnie, że chociaż sobie potańczyłaś, skoro jedzenie kiepskie ale się trochę rozerwałaś ja za tydzień będę balować
no to życzę Ci pysznego jedzonka

poza tym pisałabym więcej ale jakoś tak chce mi się płakać. Bez powodu
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:07   #4316
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

A co wy na to dziewczyny?? http://allegro.pl/tort-pieluszkowy-z...625424277.html

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-06-16, 20:09   #4317
lausanne
Wtajemniczenie

no Aguś witaj wróciłam, mały przyszalał dziś - od 8:30 do 12 i potem od 16 do 19 w piachu
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 20:10   #4318
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
hmm wyglada no to że się sprawdza, nawet ostatnio od kogoś z rodziny usłyszałam że brzydnę, przyznam że nie obraziłam się bo to potwierdza córcię
heh mi też od razu mówili, że chłopaka będę miała bo tu cytat wyładniałam
do babci jak dzwoniłam powiedzieć, że prawnuka będzie miała to też mi powiedziała, że wiedziała od razu bo nic na buzi się nie zmieniłam...

laski ta karteczka to na pośmianie się, to nie żadna wyrocznia nooo

kapka ładny zestawik!

Edytowane przez thelilah
Czas edycji: 2011-06-16 o 20:11
Stary 2011-06-16, 20:11   #4319
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
heh mi też od razu mówili, że chłopaka będę miała bo tu cytat wyładniałam
do babci jak dzwoniłam powiedzieć, że prawnuka będzie miała to też mi powiedziała, że wiedziała od razu bo nic na buzi się nie zmieniłam...

laski ta karteczka to na pośmianie się, to nie żadna wyrocznia nooo
Nie no pewnie że tak, ale to pierwsza z której córka mi wychodzi więc i tak spoko

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-06-16, 20:12   #4320
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
no tylko ja sobie poszłam i już się zrobiło nudno

no to życzę Ci pysznego jedzonka

poza tym pisałabym więcej ale jakoś tak chce mi się płakać. Bez powodu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości