|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Powinnam była posłuchać
|
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ upalny dzień. Padam z nóg. Poprasowałam połowę i na jutro druga część. Zaraz kąpiel i do wyrka. Będziemy z tż oglądać pamiętniki wampirów ![]() Miłego wieczoru
|
||
|
|
|
#3783 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nie wiem o co chodzi ale ja również
![]() Dziewczyny, nie dam rady nadrobić. Padam na ryj. W telegraficznym skrócie - załatwiłam kilka ważnych spraw, ścięłam się z TŻ tak, że od 2,5 dni jest coś ładnie nazywane "cichymi dniami". Nie chce mi się z nim gadać a jemu ze mną ![]() Poza tym mam pytanie. Macie może kasę na koncie mocnooszczędzającym w Polbanku ?? W sensie, czy któraś mogłaby mi coś o nim powiedzieć, doradzić
|
|
#3784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zakładałam jak oprocentowanie było wyższe, ale i tak jak na razie lepszej oferty nie widziałam.. choć nie wiem co będzie od lipca, kiedy zniosą to jednodniowe naliczanie odsetek.. a poza tym TŻ mnie straszy że to nie pewny bank bo grecki.. póki co jestem zadowolona Edytowane przez wiznatalka Czas edycji: 2011-06-16 o 22:44 |
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() oczywiście ja od godziny na nogach kończę kawę i lecę do rodzicówTż tak mocno śpi że nawet moje potknięcie się o łóżko go nie obudziło ![]() ale zimno u mnie wieje strasznie i nie wiem jak się ubrać a ma padać;/ nienawidzę deszczu![]() muszę mamie kaszkę po drodze kupić a najlepsze jest to że u mnie na wiosce w małych sklepach nie ma kaszek dla dzieci zajdę do Biedronki o 7 bo nie mam innego wyjściamiłego dnia kochane |
|
|
|
#3786 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry! zaraz wyjeżdżam do starostwa więc chciałam tylko tradycyjnie powitać piątek
![]() PIĄTEK, PIĄTEK WEEKENDU POCZĄTEK! ![]() p.s love is in the air |
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, że pytasz
Odpukać jest duuużo lepiej, mogę podnosić wszystko, ruszać łapą, kierować. Co jakiś czas przypomina o sobie, ale to niebo a ziemia z tym, co było jeszcze tydzień temu. Oczywiście wiedziałam, że zanim trafię do ortopedy, to po bólu nie będzie śladu ![]() Jak to określiła moja kumpela: nasza służba zdrowia nie polega na leczeniu, ale na czekaniu na wizytę, żeby samo przeszło. Cytat:
To się załatwiłaś ![]() Mam nadzieję, że już lepiej Dzień dobry SPD! U mnie od rana leje... Jak dobrze, że mam parasol ![]() Humor nadal niezbyt, w dodatku jutro mam paskudny egzamin z rachunkowości, z której kompletnie nic nie czaję, a notatki dotknęłam dopiero wczoraj i... zasnęłam No, ale pocieszam się, że to ostatni egzamin, więc jak odpukać zostanie na wrzesień, to będzie dużo czasu do nauki ![]() Dopadł mnie piątkowy leń. Kiepsko to wróży...
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mam Mimo, że spałam całkiem długo. Pada, wieje i ogólnie pogoda jest na nie. ![]() Ja natomiast wręcz przeciwnie! ![]() Wczoraj dzion zleciał błyskawicznie. Po pracy pędem do domu, obiad i do kina. No nie powiem - nie byłam zachwycona wycieczką na Piratów, a podobało mi się. Nawet bardzoooooo bym powiedziałam. Już TŻa nakręciłam, że poprzednie części musimy obejrzeć.Na minus mało 3D w 3D, ale.. niech już stracę. ![]() Po kinie jeszcze na zakupy, w domy byliśmy o 22:30, szybki prysznic, jedzonko na dzisiaj i padłam! Dosłownie mnie nie było w 3 minuty! Uwaga! Teraz będę się chwalić! ![]() Ogłaszam iż z dniem wczorajszym zakończyłam I fazę diety! Witajcie owoce ![]() Tym samym pragnę się pochwalić, że jestem lżejsza o -3,6kg! TŻ jeszcze więcej. (ok. -5kg).Sama jestem w szoku, że tak nam to poszło. ![]() Swoją drogą znajomi jak nas wczoraj zobaczyli to zdębieli. Szok, po prostu szok! Zwłaszcza na widok A. Stwierdzili, że go głodzę. ![]() Nasz plan zakłada II fazę przez kilka tygodni - zobaczymy ile, jak to będzie szło. Wymyśliliśmy sobie na początku, że oboje chcemy po 10kg zrzucić. Teraz widzę, że to będzie za wiele, nie będę czuć się dobrze z taką wagą. A TŻ będzie wyglądał jak chłoptaś. ![]() Na dobrą sprawę już teraz czuję się przyjemnie. Jeszcze trochę brzuszka (mam zamiar dołożyć ćwiczenia) i za kolejne 3kg powinno być super. ![]() Apropo TŻa ma dzisiaj urodziny! ![]() Pierwsze jego słowa po obudzeniu, cytuję: "Oooo matko trzeba wstać! Nie mogę - za stary jestem! Planujemy wieczorek we dwoje, a może jutro jakieś wyjście większe. ![]() Mam trochę pracy, więc trzeba się za to zabierać - wychodzę dzisiaj przed 13 bo idę do dermatologa i muszę na uczelnię, załatwi ostatnie formalności z podyplomówką. Miłego dnia Niewiasty
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-17 o 09:31 |
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziękuję Wam dziewczynki za słowa pocieszenia. Nie wiem, jak się to wszystko ułoży tym razem, może się jednak obejdzie bez płacenia, ale faktem jest, że TŻ musi poszukać innej pracy. To co się dzieje w tej firmie to jakaś paranoja... ;/// Do sądu chyba też z tym wszystkim pójdą. Tym bardziej musi cos znaleźć. Ja dzis ostatni dzień prowadze lekcje. Smutno Potem napiszę Wam, jakimi słowami reagowały dzieci na wieść o moim odejściu. Normalnie łzy w oczach miałam... Miłego dnia, SPD!
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. U mnie dzisiaj leje. Mam dzisiaj przedpołudnie wolne, więc zaległam z książką w łóżku
![]() Miłego dnia życze ![]() Ijaa dla A. Wszystkiego najlepszego !!!
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-06-17 o 08:32 |
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry SPD.
Wstałam z ogromnym bólem głowy. Kawa trochę pomogła. U mnie pochmurnie, wietrznie i zimnawo. (pomyłam okna więc z pewnością będzie padać )Wczoraj wieczorem chyba wszystko puściło. Wypłkiwałam się na ramieniu Tżta. Jęcząc że nigdy nam się nie uda i że jestem beznadziejna.
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-17 o 09:08 |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Przez dwa dni nie włączyłam w ogóle komputera, a wcześniej tylko na chwilę więc czeka mnie sporo nadrabiania. TŻ poszedł do pracy. Trochę niewyspana jestem bo czytałam książkę do 3 w nocy. Odnośnie tego co się działo w mojej pracy napiszę pw. Dobrze, że mam dzisiaj wolne. Miała przyjechać mama, ale nie dostała wolnego. Jednak we wtorek ruszam do rodziców ![]() Muszę zaplanować co zrobić z tym pięknym, wolnym dniem. |
|
|
|
#3793 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Kochana
![]() donosze że sesje zakończyłam żadnych poprawekzamierzam szybko ogarnac moja prace, obronić się i mieć zasłuzone wakacje! ![]() Cytat:
![]() i gratuluje spadku wagi Wam obojgu ![]() Cytat:
Cytat:
proszę się nie poddawać, starać, a w międzyczasie dbać o siebie, rozwijać pasje i byc szczęśliwą z tego co do tej pory osiągnęłaś!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry niewiasty
snow gratuluje zdanych egzaminow aaby super ze troche przeszlo trzymam kciuki zeby jak najszybciej nie bylo nawet wspomnienia po bolu ijaa najlepsze zyczenia dla A. I gratuluje spadku wagi Nadia bedzie dobrze tylko jak mi to kazdy lekarz powtarzal i znajomym jak najmniej myslec o tym i sie nie stresowac , urlopik zero stresu ... Ja zmykam do apteki po jakis syrop bo mi sie skonczyl i moze jaka bulke sucha chociqz dorwe nieno zartuje nie jestem przyzwyczajona do samej kawy na sniadanie i obiadu o 12 lece milego dnia Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-17 o 10:20 |
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane!
![]() Ijaa złóż najserdeczniejsze życzenia swojemu tż! Sto lat ![]() Nadia dobrze, że się wypłakałaś. Pamiętaj, że musi być dobrze i ja w to wierzę! ![]() Ależ dobrze mi się spało Tż obudził mnie o 8 ale jeszcze poleżałam. Zjedliśmy pyszne śniadanko, umyłam włoski, nałożyłam maseczkę i odżywkę. Teraz trochę ponadrabiam wątki. Potem zastrzyk i na targ się wybieramy. Przede wszystkim po truskawki. Chcemy zrobić trochę wina truskawkowego i chcemy poorientować się w cenach. Wracam i co na mnie czeka? Prasowanie
|
|
|
|
#3796 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I 100 lat dla TŻa ![]() Co czytasz? ![]() Ja od rana gotuję... nawet kawy nie zdążyłam wypić ![]() Pogoda się zmieniła, jest czym oddychać ale dziwnie się czuję. Muszę się zacząć ogarniać i w ogóle nie wiem w co się ubrać do pracy
|
|
|
#3797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrona to już formalność więc nie ma co się stresować Oczywiście kochana, nie uraziłaś mnie. I w tym wszystkim staram się odnalezc zdrowy rozsądek, bo przecież świat nie kończy się na dzieciach ![]() Cytat:
A na obiad mam dziś dla mnie - wątróbka dla tżta schabowe ![]() Cytat:
![]() Płacz oczyszcza. U mnie chyba się sprawdziło bo dziś już czuję się lepiej.
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
niech ktos kopnie mojego faceta w d*** albo ja to zaraz zrobie .
Od jakiegos czasu gania mnie po domu ze idziemy do apteki mowie ok dopije kawe , kawe wypilam a ten co ? Poszedl sie golic dzis nas czeka wizyta u taty bo wyjezdza z zona na urlop i potem sie nie zobaczymy no i mam nadzieje ze mame dorwiemy bo wczoraj ciezko sie dodzwonic bylo . Nd siostra i maly ok lecimy nie zawracam glowy juz |
|
|
|
#3800 |
|
Zadomowienie
|
.no to się pokłociłam z tż.
nerwa mam
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
Nadia dobrze, że humor już trochę lepszy. I w pełni popieram to co napisała Snow. I cały czas trzymam kciuki za owoce Waszych staranek.
Ijaa imponujące efekty I najlepsze życzenia dla TZ.Snow gratulacje, szybko się uwinęłaś z sesją. ![]() Nurku pisz jak w pracy, zadowolona i gratulacje z powodu zdanych egzaminów. Wstałam i zaraz ogarniam mieszkanko po wczorajszych gosciach. Właściciel nam wysłał rachunki na meila, az sie boje spojrzec, bo to za cąły rok. Miałam zamiar projekt robić ale chyba skończy się na sprzątaniu i jakimś małym spa. Po wczoraj mam dość książkowej wiedzy na razie. Oglądałam w necie Trinny i Susann, podoba mi się ten program. Wiadomo, że w jeden dzień nie odmieni stylu człowieka, ale pokazuje jak odpowiednia fryzura i ciuchy moga zakryć kompleksy i wydobyć atuty. I jak dużo jest pięknych kobiet nie potrafiących tego pokazać. Choć nie wszystkie stylizacje mi się podobają.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3802 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Piątekkkkkkkkkk ![]() A u mnie słoneczko i 26 stopni Cytat:
![]() ja mam w butelkach własnej roboty wino z winogron, które ma już 9 lat i strasznego kopa ![]() Ija najlepsze życzenia dla TŻ-ta ![]() Dieta działa jak widać i to zdumiewająco, już prawie - 4 kilogramy ![]() Oby tak dobrze szło dalej ![]() Nadia Nie poddawaj się. Wierzę, że w końcu uda się Wam powiększyć rodzinę. Na pewno się uda
|
|
#3803 |
|
Konto usunięte
|
witam w ten deszczowy poranek
![]() wczoraj po powrocie z pracy nadrobiłam wątek, nacytowałam się i wszystko szlak trafił więc sobie już odpuściłam bo wychodziliśmy z domu , grrr więc w skrócie odpisze to co zapamiętałam Irenka ślub 23 lipca ( zabawne ślub coraz bliżej a ja z każdym kolejnym dniem utwierdzam się w tym, że to naprawdę dobra decyzja- pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie moja przewrotna natura, która zawsze doszukuje się najpierw minusów a dopiero na końcu myśli o plusach )Haniula- jeszcze raz baaardzo Wam gratuluje Anooola, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, fantastycznie, że wesele tak się udało, mam nadzieję, że i nasze będzie udane ![]() Snow- gratuluje zaliczonej sesji ![]() aaby- jesli to nie tajemnica- gdzie wybieracie się w podróż poślubną? ja dziś się lekko podłamałam, od 26 maja się odchudzam, nie zgrzeszyłam od tej pory ani razu (no poza dzisiejszym dniem, kolega ma urodziny i wyskoczył do sklepu po wódkę , więc wypiłam drina- w pracy ), jem zdrowo i naprawdę dietetycznie, a waga prawie w ogóle nie spada już sama nie wiem co mam robić - czasu na ćwiczenia nie mam, ale wszędzie gdzie tylko mogę chodzę pieszo
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-06-17 o 10:54 |
|
|
|
#3804 |
|
Zadomowienie
|
Lenia mam
Ijaa wszystkiego najlepszego dla TŻ. Mój już za kilka dni też będzie "stary" ![]() Mała wczoraj padła o 20.30 i do 9 sobie pospałyśmy. Teraz pada a miałam zamiar jakąs maszynkę sobie kupić bo szlak mnie już trafia z tymi jednorazówkami. Depilator leży głęboko schowany w szafie i chyba czas będzie go użyć. Zobaczymy czy się odważę
|
#3805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co się stało ? ![]() Cytat:
![]() Z wodą może być kiepsko Cytat:
Oczywiście, że nie. ale ta niemoc potrafi zdołować. A im mniej wychodzi tym większe rozczarowanie. Dziękuję dziewczyny za wsparcie
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
hej hej
i znów piątuniek ![]() co z tą pogodą się dzieje?od 8 słońce ostre,teraz znów się chmurzy, nie wiadomo jak się ubrać. Marcia ja też lubię Trinny i Susannę, robią kawał dobrej roboty niektóre stylizacje naprawdę superrr.Ijaa gratuluję spadeczku, najlepsze życzenia dla TŻta Na piratach nie byłam ale za to Kac..... Teacherka jesteś na zastępstwie, tak??To bardzo miłe, że dzieci tak Cię polubiły. |
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj
Mam nadzieje, że ta burza szybko przejcie ![]() Cytat:
![]() Tez lubię ten program - chociaż faktycznie czasem przeginają ze stylizacjami, to można coś ciekawego podpatrzeć. Dzięki ![]() I dziękuję Dziewczyny za życzenia dla TŻa ![]() W ogóle dotarło do mnie coś: zapowiada mi się całkowicie wolny weekend! Ani pracy, ani podyplomówki, ani nic do roboty do szkoły, ani nic! Normalnie aż mi dziwnie! ![]() Poszłabym kurde potańczyć! Bardzooo mam ochotę. Już TŻ słówko szepnęłam, ale... jak zwykle bez zachwytu. ![]() Będę musiała go podejść sposobem. ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Mam chyba takiego baniaka na winko w komórce - po babci. Nie używany wiele lat. ![]() Podziel się przepisem.
|
|
|
#3808 |
|
Konto usunięte
|
Aaby cieszę się, ze z barkiem lepiej
![]() Nadia dobrze sobie czasem popłakać ![]() Ijaa za sukcesy w odchudzaniu 10kg to by faktycznie było przegięcie, ja schudłam 3 ale np tak mi buzia schudła ze na zdjeciach sie nie poznaję a wiadomo,ze wszystkie skrajnosci są złe tak czy siak jestem z Was dumna, a A. zasyłam najlepsze życzenia urodzinowe ![]() Dodaja a może do Łodzi zabierzesz to wino?! ![]() Marcia ja kiedys lubiłam Trinny i Susanę ale później zaczęły iść na łatwiznę, wiadomo,ze jak laska chodzi cały czas w dresach i adidasach to jak ja wcisną w kieckę i założą 12cm obcasy bedzie wygladac lepiej ALE nikt mi nie wmowi, ze ta kobita bedzie po programie chodzic w takich butach bo skoro cale zycie zaiwania w płaskich to trzeba by zacząc od nizszych a nie wciskac jej platformy w ktorych ledwo potrafi przejsc kilka krokow na wybiegu zdecydowanie bardziej lubie z takich programów "jak sie nie ubierać" z Clintonem i Stacey na TLC ![]() dostałam @, umieram
|
|
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
biorąc pod uwagę jak dłuuuugo trwa podróż z częstochowy do łodzi to mogłoby go zabraknąć po drodze
![]() ![]() ![]() dziękuję wszystkim za gratulacje co do tż to czasem jego nieporadność, a raczej lenistwo mnie rozwala na kawałki. a ja nie zamierzam robić za niego jego pracy ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- a co do triny i susanny to lubię je oglądać, ale czasem te stylizacje sa dla mnie typowo "angielskie" i wcale mi się nie wydaje że te kobiety po programie zaczną się nagle ubierac w legginsy i obcisłe kiecki.
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi narobiłyście smaka na to wino. Gdzie ja taki baniak dostanę ?
(2 razy już zapomniałam ) Ijaa, najlepsze życzenia dla Tżta ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

To jest przyzwyczajenie
Jak w 1 klasie szkoły średniej mieszkałam z babcią to się przyzwyczaiłam do podstawiania pod nos obiadków
choć mówiłam, że sobie zrobię a ona twierdziła, że ja rano nie mam czasu i jak ja się ubierałam to ona zawsze się niezauważalnie przemykała do kuchni i robiła. 

kończę kawę i lecę do rodziców![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mimo, że spałam całkiem długo. 
(ok. -5kg).
Potem napiszę Wam, jakimi słowami reagowały dzieci na wieść o moim odejściu. Normalnie łzy w oczach miałam...