Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 10:44   #4411
gerda
Zadomowienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Ja chce rodzic z wami, ja nie chce byc osamotniona ja chce byc wrzesniiowa
e tam jak urodzisz pierwsza to my zazdrośnice będziemy, bo ja zaczynam strach mieć zresztą słyszałam, ze bliżej terminu czeka się na poród jak na zbawienie

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:47   #4412
pestka78
Rozeznanie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Ja chce rodzic z wami, ja nie chce byc osamotniona ja chce byc wrzesniiowa
Ja myślę ze niejedna z nas urodzi w sierpniu I tak bedziesz NASZA.

A powiem Ci ze moja Lenka tez ma dni ze kopie jak szalona cały dzien a termin mam na ok 24 wrzesnia....
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:47   #4413
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Ta pogoda na mnie źle działa....uwaga...moje pierwsze zakupy przez internet:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1662568413 opłacało sie?
Pewnie, że się opłacało Ja też postanowiłam wylicytować zestawik dla mojego synusia...ale dopiero za jakieś 2 miesiące tak w połowie sierpnia

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
hello!
chciałam się Wam pochwalić: z sobotniego egzaminu dostałam 5!
No, no, no gratulacje

Lulla nie będziesz sama a może Ty jako pierwsza na początku września się rozpakujesz . A i właśnie...dzisiaj robię parówki w cieście z Twojego przepisuj, bo okazuje się, że szwagier ma przyjechać dzisiaj albo jutro.

Co u mnie...już się lepiej czuję ale dobija mnie ta opryszczka Odpoczywam...
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:51   #4414
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
super zakpuki i myśle ze za rozsądną cene

Ja dziś po wizycie. Jeremi zdrowo się rozwija, widziałam serduszko, żołądek pęcherz itd. wszystko jest ok tylko lekarz powiedział żebym na siebie uważała i nie dźwigała nic bo mam nisko macice czy jakoś tak i dlatego mam tez pełny pęcherza więc bedziemy się z małym obijac hiihi
gratuluj e udanej wizyty, super, że maluch pięknie rośnie

mućka fajne zakupy

Stary 2011-06-17, 10:52   #4415
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Ja sama nie wiem jak z tym okresem jest, na sobie nie mam doswiadczenia, przekazuje tylko co gin mi powiedział, ale nie wiem tez czy nie jest tak ze ile ginów tyle opinii Moj mi powiedział ze plamienia mogą byc, ale to nie okres....chyba ze Twoja mama miała włąsnie takie plamienia niby miesiączkowe???? Bo przeciez to złuszczanie...
Bo to chyba takie plamienie właśnie jest, tylko że na tyle intensywne że jest mylnie brane za okres. Moja koleżanka ma 3 dzieci i we wszystkich ciążach to miała tak do 3 albo 4 mca. Przez to o pierwszej ciąży dowiedziała się baaardzo późno

Edit: Jadę po ten stanik, może załapię się na profesjonalne dobieranie rozmiaru i zemdleje jak wróce do domu z miseczka G czy Wy śpicie już w stanikach???

lulla pomyśl sobie że wszystkie będziemy 3mać kciuki i bedziemy Ci zazdrościć że Ty już PO kurcze swoją drogą ciekawa jestem jaka będzie pierwsza 3 naszych rozpakowanych mamuś ale jeszcze 5 tygodni spokojnych przed nami a potem już tylko o czopach będziemy gadać

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu

Edytowane przez irmith
Czas edycji: 2011-06-17 o 10:55
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:53   #4416
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
A kiedy byłas na pierwszym usg? Wtedy najłatwiej stwierdzic ile fasolka ma....Ja byłam w dniu testu 21 stycznia i potwierdził lekarz ciąże i powiedział ze to początkowe tygodnie, bo był zalążek dopiero....

Ja sama nie wiem jak z tym okresem jest, na sobie nie mam doswiadczenia, przekazuje tylko co gin mi powiedział, ale nie wiem tez czy nie jest tak ze ile ginów tyle opinii Moj mi powiedział ze plamienia mogą byc, ale to nie okres....chyba ze Twoja mama miała włąsnie takie plamienia niby miesiączkowe???? Bo przeciez to złuszczanie...
Moze ja tez mialam plamienia ale mocniejsze i myslalam ze to okres? 25 stycznia mialam powteirdzona ciąże, a pierwsze usg mialam dokladnie 10 lutego i widzialam juz i slyszalam serduszko, kurcze juz sama nie wiem, zakrecilam sie przez to wczorajsze gg

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
e tam jak urodzisz pierwsza to my zazdrośnice będziemy, bo ja zaczynam strach mieć zresztą słyszałam, ze bliżej terminu czeka się na poród jak na zbawienie
Tez tak slyszalam, ale teraz to zaczelam sie naprawde bac

Cytat:
Ja myślę ze niejedna z nas urodzi w sierpniu I tak bedziesz NASZA.

A powiem Ci ze moja Lenka tez ma dni ze kopie jak szalona cały dzien a termin mam na ok 24 wrzesnia....
Ja mysle ze my wszystkie i tak nie urodzimy dokladnie w terminie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Pewnie, że się opłacało Ja też postanowiłam wylicytować zestawik dla mojego synusia...ale dopiero za jakieś 2 miesiące tak w połowie sierpnia

No, no, no gratulacje

Lulla nie będziesz sama a może Ty jako pierwsza na początku września się rozpakujesz . A i właśnie...dzisiaj robię parówki w cieście z Twojego przepisuj, bo okazuje się, że szwagier ma przyjechać dzisiaj albo jutro.

Co u mnie...już się lepiej czuję ale dobija mnie ta opryszczka Odpoczywam...
Super a jak sie czujesz? lepiej mowisz? a na opryszczke moze masc cynkowa? fajnie zasusza
Stary 2011-06-17, 10:54   #4417
aa2
Zakorzenienie

dzień doberek
Lu niedawno sie obudziłam poczytałam i jestem
ale w sumie chyba sie na razie [rzywitam i mykam ogarnąć mieszkanko
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:56   #4418
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Ej a w ogole to chcialam powiedziec cos, normalnie jestem tak teraz przyczajona ze koniec, wiec:
wczoraj szukalam namiaru na kogos w swoim archiwum na gg i natknelam sie na rozmowe z moja psiapsiola z dn 26 listopada i pisze do niej ze 25 mialam i zaczelam okres a 26 nie ma nic; dwa dni pozniej dostalam normalnie i wszystko bylo cacy i w ogole nie zwrocilam na to uwagi, zapomnialam o tym po prostu! a teraz kminie bo tak, gin pytala o ostatnia miesziaczke wiec podalam jej ostatnia a nie ta listopadowa-bo zapomnialam ze cos takiego mialo miejsce idac dalej tym tropem pisalam kiedys kiedys ze juz w 16 tyg czuje ruchy maluszka-gdybym byla w ciazy juz od grudnia to teoretycznie bylby to 20 tydz prawda? no i jeszcze to ze na usg polowkowym w 19 tyg maluszek wazyl 311 gram, to chyba tez troche duzo jak na ten tydz co? i tak sobie mysle czy ja przypadkiem nie jestem sierpniowa
też słyszałam, ze można mieć okres w ciąży... tylko że to wtedy nie jest normalny okres tylko jakieś krwawienia ciążowe, które kobiety biorą za okres...
ja Wam powiem, że podobno bardziej się patrzy na datę z usg, a nie wyliczaną z ostatniej miesiączki, bo z tym różnie bywa. chyba, ze się wie dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia to wtedy luz. ja niby miałam termin wyliczony na połowę września, ale po ostaniej wizycie gin stwierdził, że maluszek jest rozwojowo do przodu o tydzień i teraz datę porodu mam tydzień wcześniej

lulla pytaj swojego gina o to. powiedz mu co i jak. może jesteś sierpniowa kto wie... będziesz szlak przecierać
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 10:57   #4419
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Moze ja tez mialam plamienia ale mocniejsze i myslalam ze to okres? 25 stycznia mialam powteirdzona ciąże, a pierwsze usg mialam dokladnie 10 lutego i widzialam juz i slyszalam serduszko, kurcze juz sama nie wiem, zakrecilam sie przez to wczorajsze gg
Poczekaj jeszcze dwa miesiące a wszystko sie okaze ...hihihihi....

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień doberek
Asik poczekaj, wypij kawke z nami i pójdziemy razem sprzątac coooo?
Stary 2011-06-17, 10:59   #4420
aa2
Zakorzenienie

theliach właśnei odwrotnie lekarze zazwyczaj biora bardziej pod uwage ostatnią@ bo na usg wychodza równe pomiary i na tej zasadzie obliczany jest wiek dziecka a dzeci czasem wolniej lub szybciej rozna i stad jest tak ze na usg zawsze wychodzi inna data

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

no w łaśnei kawy nie pije bo pijam zawsze z meżem jak przyłazi do domku he he no ale jeszcze chwile jestem
w sumie nei chce misie sprzatac ale co zrobic-nioe mam duzo bo tylko kurze poscierac, łazienka a takpodłogo robi i tak mąż wiec za to nawet sie nei zabieram he he
Stary 2011-06-17, 11:01   #4421
DzastaW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Masakra. Nie doczytałam czy to tak cieleśnie, czy tylko przez to gg i portale. Za pierwsze bym gnojka udusiła a za drugie po torturach wybaczyła
cieleśnie z byłą. Z resztą tylko pisał

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:02   #4422
DzastaW
Zadomowienie

Witam =)))
wczoraj miałam takie bóle tam w dole jak w czasie okresu =///
dzisiaj dzwonili z przychodni i mam wizytę u gina przesuniętą o dwa tygodnie =/

Stary 2011-06-17, 11:03   #4423
pestka78
Rozeznanie

Cytat:

no w łaśnei kawy nie pije bo pijam zawsze z meżem jak przyłazi do domku he he no ale jeszcze chwile jestem
w sumie nei chce misie sprzatac ale co zrobic-nioe mam duzo bo tylko kurze poscierac, łazienka a takpodłogo robi i tak mąż wiec za to nawet sie nei zabieram he he
To masz dobrze...ja nadal kuchni nie spakowałam w ogóle jakos w tym tygodniu przez te upały mało zrobiłam....
A własnie nie powiedziałam Wam ale.....w nowym mieszkanku wczoraj montowali szafe
Na weekend jak nie bedzie słonka to moze namówie tzta na markety jakies....
No i popełniłam grzeszek wczoraj....przemilczałam zakup ciuszków
Stary 2011-06-17, 11:03   #4424
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Kobity, dzisiaj 30 tydzień zaczynamy
niesamowite!

Gosia, Tusia, Aga ja tez mam ten laktator tommee teppee i jestem zadowolona - bardzo wygodny jest

Irmith moze lepiej nie rezygnuj z laktatora Jak bedziesz miała za dużo pokarmu i nawał mleczny (a najprawdopodobniej będziesz miała bo połozne mówiły nam ze każda karmiąca piersią mama ma i faktycznie na porodowce wszystkie to przechodziłysmy) to laktator jest niemal niezbędny. Zwlaszcza jak dzidzius nie chce jeść. No i zawsze mozna sciągnąc mleczko i zostawic tatusiowi jakbys chciala się gdzies ruszyc bez dzidziusia. To naprawdę ułatwia zycie

a sterylizatora osobiscie nie mam i żyjemy. Za to moje ukochane narzędzie - szczotka do butelek się złamała wczoraj i musze koniecznie kupic nową, bo bez niej ani rusz

Lula
nie doczytalam z tym sierpniem, juz to robię bo mnie zaintrygowałas...
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:04   #4425
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
cieleśnie z byłą. Z resztą tylko pisał
az mi sie nóż w kieszeni otwiera...ile on ma lat? I po co sie wiązał z Tobą skoro seksił z byłą???? wrrrrrrrrrr..............
Stary 2011-06-17, 11:04   #4426
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Miałam napisać jak mnie tż wczoraj zaskoczył no to zaczął sam od siebie mówić ze trzebaby powoli pokój przygotowywać, niepotrzebne rzeczy wynieść i że oglądał ostatnio komode w sklepie jak wracał z pracy i była bardzo fajna, pojemna no byłam w szoku mówie Wam

a jeszcze jaką ostatnio mi przyniósł ciekawostke przychodzi do domu z pracy i się pyta czy mamy już pieluchy tetrowe no to mówie że kilka sztuk .. a on że kumpel z pracy mu powiedział że na początek to minimum 20 potrzeba ... patrze się na niego jak głupia i sie pytam po co a on, że kumpel powiedział że przecież na początku dziecku pampersów nie zakładał ja rozumiem ze kumpel nie zakładał bo ostatnie dziecko mu się urodziło 9 lat temu, to mógł mieć wątpliwości co do jakośći pampersów, no ale bez przesady
Ale ten kumpel w ogóle ma dziwne poglądy, postatnio mnie pytał co mój lekarz na to ze pasy zapinam i sie pytał czemu wina nie pije, przecież zdrowe na krew

Kobity, dzisiaj 30 tydzień zaczynamy
no to powiedz TZ ze sam bedzie prał te pieluchy tetrowe jak jego pociecha kupke zrobi napewno juz nie bedzie sluchał "dobrych rad" kolegi

gratuluje 30 tygodnia jeszcze tylko 10 masakra jak ta ciaza leci

Cytat:
Dzien dobry mamusie wczoraj w nocy hormonow czesc dalsza wkrecilam sobie cos znowu i to byla bardzo niefajna rozmowa..Ale juz jest ok poza tym moje dzieciątko nie dalo mi znowu spac tym razem do 5:30 wiec jestem

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Ej a w ogole to chcialam powiedziec cos, normalnie jestem tak teraz przyczajona ze koniec, wiec:
wczoraj szukalam namiaru na kogos w swoim archiwum na gg i natknelam sie na rozmowe z moja psiapsiola z dn 26 listopada i pisze do niej ze 25 mialam i zaczelam okres a 26 nie ma nic; dwa dni pozniej dostalam normalnie i wszystko bylo cacy i w ogole nie zwrocilam na to uwagi, zapomnialam o tym po prostu! a teraz kminie bo tak, gin pytala o ostatnia miesziaczke wiec podalam jej ostatnia a nie ta listopadowa-bo zapomnialam ze cos takiego mialo miejsce idac dalej tym tropem pisalam kiedys kiedys ze juz w 16 tyg czuje ruchy maluszka-gdybym byla w ciazy juz od grudnia to teoretycznie bylby to 20 tydz prawda? no i jeszcze to ze na usg polowkowym w 19 tyg maluszek wazyl 311 gram, to chyba tez troche duzo jak na ten tydz co? i tak sobie mysle czy ja przypadkiem nie jestem sierpniowa
no to moze bedziesz ta pierwsza szczesciara ktora zobaczy swoje malenstwo i pozniej bedziesz tylko czytac o naszych porodach i wspominac swoj

mi na kazdym usg wychodzi inny tydzien ciazy wg ostatniego termin mam juz na 28 wrzesnia a z okresu na 13 pazdziernika zobaczymy jak to bedzie

Cytat:
dzień doberek
myslałam ze jeszcze 9 i sie zdziwiłam sie ze tak szybko do nas wpadlas a tu juz 11 masakra a ja nic nie umie jeszcze

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 11:05   #4427
DzastaW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
też słyszałam, ze można mieć okres w ciąży... tylko że to wtedy nie jest normalny okres tylko jakieś krwawienia ciążowe, które kobiety biorą za okres...
ja Wam powiem, że podobno bardziej się patrzy na datę z usg, a nie wyliczaną z ostatniej miesiączki, bo z tym różnie bywa. chyba, ze się wie dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia to wtedy luz. ja niby miałam termin wyliczony na połowę września, ale po ostaniej wizycie gin stwierdził, że maluszek jest rozwojowo do przodu o tydzień i teraz datę porodu mam tydzień wcześniej

lulla pytaj swojego gina o to. powiedz mu co i jak. może jesteś sierpniowa kto wie... będziesz szlak przecierać
Moja kuzynka tak miała i się pytała Mnie jaką mam datę na usg pierwszym, bo u Niej tak przyjmowali do szpitala

Stary 2011-06-17, 11:05   #4428
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Edit: Jadę po ten stanik, może załapię się na profesjonalne dobieranie rozmiaru i zemdleje jak wróce do domu z miseczka G czy Wy śpicie już w stanikach?
pytałam dziewczyn kiedyś o to, to mówiły że to dotyczy dużych rozmiarów, a mi biustu nie przybyło za dużo z b na c, więc mnie ten problem nie dotyczy swoją drogą nie podobają mi się te staniki do karmienia, są jakieś takie cienkie i bezbarwne

Stary 2011-06-17, 11:06   #4429
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
niesamowite!

Gosia, Tusia, Aga ja tez mam ten laktator tommee teppee i jestem zadowolona - bardzo wygodny jest
No własnie ja tez słyszałam ze laktator powinno sie miec..... Mam nadzieje ze doswiadczone mamusie nam pomogą w zakupie
Stary 2011-06-17, 11:08   #4430
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
theliach właśnei odwrotnie lekarze zazwyczaj biora bardziej pod uwage ostatnią@ bo na usg wychodza równe pomiary i na tej zasadzie obliczany jest wiek dziecka a dzeci czasem wolniej lub szybciej rozna i stad jest tak ze na usg zawsze wychodzi inna data

tak, tylko, ze jak maluszek rozowjowo będzie miał juz swoje 40tc i będzie gotowy "na wyjście" to sam się będzie pchał na świat, nie będzie czekał na datę wyliczoną z miesiączki...
Stary 2011-06-17, 11:08   #4431
DzastaW
Zadomowienie

Ja nie śpię w staniku, bo jest Mi mega nie wygodnie i nie odczuwam takiej potrzeby

Stary 2011-06-17, 11:13   #4432
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
tak, tylko, ze jak maluszek rozowjowo będzie miał juz swoje 40tc i będzie gotowy "na wyjście" to sam się będzie pchał na świat, nie będzie czekał na datę wyliczoną z miesiączki...
tak to moze byc w kazdej chwil bez wzgledu na to jaki tydzien osiągnie
Stary 2011-06-17, 11:16   #4433
pestka78
Rozeznanie

Dziewczyny a ja ryczę jak głuuuupia...... Ale z radosci...... Ancia gdzie TY jestes kochana?????? Nasza staraczka Konczitka jest szczesliwa)))))))))

Musze Wam o tym powiedziec.... Kilka lat temu byłam na watku staraczkowym, dla dziewczyn które mają problemy z zajsciem w ciąże.... Była tam tez i Ancia i google I nasza kloejna staraczka zobaczyła dwie kreski.....
Stary 2011-06-17, 11:19   #4434
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:

Ja juz pije kawuske, a wy? Pestus? wczoraj tez razem pilysmy a dzisiaj co?

Cytat:

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Rob sobie kawiszcza i siadaj z nami kochana

Cytat:
To masz dobrze...ja nadal kuchni nie spakowałam w ogóle jakos w tym tygodniu przez te upały mało zrobiłam....
A własnie nie powiedziałam Wam ale.....w nowym mieszkanku wczoraj montowali szafe
Na weekend jak nie bedzie słonka to moze namówie tzta na markety jakies....
No i popełniłam grzeszek wczoraj....przemilczałam zakup ciuszków
Ja tez wczoraj wygralam licytacje i tez przemilczalam..: D

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
niesamowite!

Irmith moze lepiej nie rezygnuj z laktatora Jak bedziesz miała za dużo pokarmu i nawał mleczny (a najprawdopodobniej będziesz miała bo połozne mówiły nam ze każda karmiąca piersią mama ma i faktycznie na porodowce wszystkie to przechodziłysmy) to laktator jest niemal niezbędny. Zwlaszcza jak dzidzius nie chce jeść. No i zawsze mozna sciągnąc mleczko i zostawic tatusiowi jakbys chciala się gdzies ruszyc bez dzidziusia. To naprawdę ułatwia zycie

a sterylizatora osobiscie nie mam i żyjemy. Za to moje ukochane narzędzie - szczotka do butelek się złamała wczoraj i musze koniecznie kupic nową, bo bez niej ani rusz

Lula
nie doczytalam z tym sierpniem, juz to robię bo mnie zaintrygowałas...

Heh, maj pleżur
Stary 2011-06-17, 11:19   #4435
DzastaW
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a ja ryczę jak głuuuupia...... Ale z radosci...... Ancia gdzie TY jestes kochana?????? Nasza staraczka Konczitka jest szczesliwa)))))))))

Musze Wam o tym powiedziec.... Kilka lat temu byłam na watku staraczkowym, dla dziewczyn które mają problemy z zajsciem w ciąże.... Była tam tez i Ancia i google I nasza kloejna staraczka zobaczyła dwie kreski.....
Gratulacje dla Niej =) Ja to bym się załamała gdybym się starała, a nie mogła zajść

Stary 2011-06-17, 11:21   #4436
pestka78
Rozeznanie

Lulla pije kawusie pije Dzis na allegro nawet nie wchodze bo znów moze cos przypadkiem wygram...a chce poczekac az paczka przyjdzie i ocenic czy sie opłacało namacalnie....i wtedy cos czuje wpadne w szał zakupów.... Tylko nie wiem czy internet bede miała w nowym mieszkanku
Stary 2011-06-17, 11:23   #4437
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
tak to moze byc w kazdej chwil bez wzgledu na to jaki tydzien osiągnie
aa2 ja nie mówię o wcześniakach, tylko o w pełni rozwiniętym dzieciaszku

i nie śpię w staniku, jak mozna spać w staniku? przeciez to mega nie wygodne

Dzasta podziwiam... ja po takiej zdradzie powiedziałabym od razu out... nie myslisz, że zrobił raz zrobi kolejny? mi to by żyć nie dało... ale to moje zdanie. trzymam kciuki, zeby się Wam ułożylo jak najlepiej
Stary 2011-06-17, 11:26   #4438
DzastaW
Zadomowienie

thelilah myślę o tym, ale staram się jak najmniej

Stary 2011-06-17, 11:29   #4439
lullaby_ml
Zakorzenienie

Pestus to na zdrowko co do all, ja jak zaczelam to nie moge skonczyc, wiadomo ze raz na jakis czas lubie sama polazic po sklepach ale przez net jest o wiele wygodniej i taniej
Dzasta mialam napisac i zapomnialam-ja bym mu odciela jajka, no zabilabym gada, naprawde, nie byloby zlituj
Stary 2011-06-17, 11:30   #4440
DzastaW
Zadomowienie

On sam chciał Sobie odciąć. Napoczątku myślałam że żartuje, ale później się okazało że to prawda

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości