|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Leski a wiecie może jak to jest z herbatkami ? Kupiłam właśnie z Diata Fit z gorzką pomarańczą i Garcinia camogia - suplement diety. Możemy pić tego rodzaju herbatki?
Z góry Dzięki za odpowiedź ![]() > http://www.mokate.com.pl/sklep/dieta...ta,22,670.html to ta herbatka ![]() ![]() Edytowane przez agutka93 Czas edycji: 2011-06-17 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lepiej kup sobie czerwoną albo zieloną ![]()
http://fitness.dieta.pl/zobacz/straz...9df4dbcccb.png Edytowane przez beatazygadlo Czas edycji: 2011-06-17 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale jestem zła!! ![]() ![]() Miesiąc temu zamówiłam na all spodnie dresowe. Wysyłka kurierska-droższa ale mówie ok, będzie szybciej i dostarczą do domu nie będę musiała czekać w kolejkach na poczcie. Po kilku dniach dostaje meila że kurier nie zastał mnie w domu i mam nr awizo i mam się zgłosić do oddziału firmy kurierskiej. Nikt do mnie nie dzownił, że jedzie z paczką a zazwyczaj w każdej innej firmie kurierskiej zostaje poinformowana o której będzie kurier,żeby ktoś był w domu i mógł odebrać,ewentualnie pan się pytał czy mogę być o tej i o tej godz w domu. Siedziba tej firmy to drugi koniec miasta, czynny w śmiesznych godzinach gdy z pracy bym nie mogła dojechać bo bym nie zdąrzyła. Te ''awizo''dostałam w piątek. W weekend tam nie było czynne. W poniedziałek dzownią do mnie z all i starszą że ja nie odbieram paczek od kuriera bo ponoć był on u mnie drugi raz! ![]() Śmiech na sali! Skąd mam mieć pewność czy w ogóle kurier u mnie był?! Nikt do mnie nie dzownił przecież, zawsze biorąc przesyłkę kurierską do mnie dzownili i nie było problemów. szlag by to wziął!
#3395 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
Jaka to firma? Może siódemka? Ja miałam podobnie. Sprawdziłąm track przesyłki na ich stronie - przesyłka nie odebrana bo nikogo w domu nie bylo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie daj sie i twardo mow że kurier nie dzwonił do ciebie domofonem, a jak nie beda chcieli uznać to pisz do allegro ![]() a co to za firma kurierska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja już po egzaminie, w sumie już dawno;P o 15 mam jechać po wpisy... boję się... no a potem wrócę, zrobię shreda, może się zdrzemnę i na 21 do pracy na kilka godzin na przygotowanie sklepu do wyprzedaży... i w sobote na 8 na egzaminy w drugiej szkole ![]()
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3399 |
Szara Eminencja
|
Ekstraaa, jutro mam zjazd, a planu dalej nie ma
![]() ![]() Uuu, u mnie chyba bedzie burza bo grzmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
U mnie coś wczoraj pogrzmiało, przez moment chociaz tak fajnie rześko było na dworze, dziś znów duszno i upalnie.
Byłam w parku z psem to myślałam,że biedny się zasapie teraz grzecznie śpi ![]() Od mamci dostałam mięcho, udka i piersi kuraka bo dzi,ś miała iść ze znajomymi na grilla nad wodę ale pogoda nie sprzyja więc dzowniła,żebym przyjechała po mięcho bo już doprawione i wie że u mnie się nie zmarnuję. Wszystko sobie "podsmazyłam'' i będę miała na cały weekend żarcia ![]() ![]() ![]() ![]()
#3401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to dokładnie taki sam problem jak Ty miałam z GLS-em, natomiast Pan z Siódemki nie zadzwonił do mnie, tylko zostawił paczkę u ochrony a mi wrzucił awizo do skrzynki, wyszłam wtedy tylko na kilka min. na pocztę więc jakby zadzwonił że jest to mogłabym paczkę sama od niego wziąć. Z DHL-em nie miałam większych problemów, raz tylko dawno temu, ale napisałam na niego skargę ![]() Ostatnio natomiast kurier ale nie wiem jakiej firmy chciał wyłudzić od mojej babci 4 zł ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Rozeznanie
|
hmm to wszystko zalezy od pracownika, mi w dhl tak zrobili ze napisali ze paczki nie dostarczono bo nikogo nie bylo w domu, a nikt do mnie nie dzownil na tel, a ponadto akurat tego dnia byli wszyscy w domu przez caly dzien, a w tym okienku co sie sprawdza paczke na necie bylo napisane, ze kurier byl ale nikogo nie zastal w domu, ponadto napsali ze brazowe drzwi
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-17 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Skargi nie pomagają ![]() Dodam że nasza poczta ma naprawdę mały zasięg i jest od nas niedaleko. Niestety chyba większości osób robią takie numery bo prawie zawsze są tam duże kolejki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
No ja ju,z usmażyłam
![]() ![]()
#3405 | |
Rozeznanie
|
a to ja znowu z poczty jestem zadowolona, zawsze dostarcza, choć swego czasu jeden listonosz preferowal zostawiania paczek w skrzynkach, kuzyn zamowil cos elektrycznego a akurat deszczowo bylo, czekal na ta przesylke chyba z tydzien, az w skrzynce znalazl, ale teraz jest ok, ale skladal skargi na poczcie i sie polepszylo.
ja mysle ze nie ma idealu wszystko zalezy od pracownika i jego widzi misi. a jelsi o tej porze co zostawil awizo byl ktos w domu to zadzwon na poczte i zapytaj zloz skarge, wiesz trzeba sie upominac o swoje. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
lepiej surowego, ale jak juz nie ma surowego to takiego ![]() Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-17 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poszukam tej agencji,może będzie coś ciekawego. Cytat:
![]() TŻ dalej zły... Mimo,że wysyłałam mu słodkie słówka smsami i przepraszałam go. Nieugięty jest kurczę... echhh...sama juz nie wiem co robic :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym się wkurzyła, obraziła i pewnie czekała, aż on mnie przeprosi, ale ja już niestety taka jestem. na szczęście mój TŻ jest potulny i ma cierpliwość do moich dziwnych,impulsywnych zachowań. ale od jakiegoś miesiąca nie jestem zazdrosna ![]() Mroziq, a może on się martwi, że jak zeszczuplałaś, to więcej facetów na Ciebie leci... powinniście pogadać - to przede wszystkim. spytaj czemu się wścieka, skoro nic nie zrobiłaś. a jeśli będzie Cię zbywał i się "mścił" to powiedz mu, że zachodzuje się jak dziecko z fochem.....:p a propo, mój TŻ bardzo rzadko się focha, zwykle to moja domena. no i się pożarliśmy w autobusie, ja wyszłam z autobusu i idę do domu, on za mną. i oboje tacy wkurzeni, rzadko go z takim fochem widzę i mówię "o,widzę focha masz", a TŻ "NIE!,...... no w sumie mam..." no i tak nas to rozbawiło, że wszystkie złe emocje się ulotniły ![]() ale się rozpisałam... zaraz jadę po wyniki z rachunkowości... ![]()
![]() |
#3409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Raz przy mnie kobieta odbierała przesyłkę, gdzie też zostawiono tylko awizo nie dzwoniąc do domu, a paczka ważyła o ile mnie pamięć nie myli ok. 15-20kg ![]() ![]() ![]() Za to u mojej mamy nigdy nie ma problemów z listonoszką. Od kilku lat jest ta sama i zawsze wszystko przynosi, czy to deszcz czy śnieg zawsze wykonuje swoją pracę należycie. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do TŻów,to akurat mój związek jest inny niż pozostałe. U nas to ON,czyli facet się focha ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak czasem czytam, że facet podrywa inne, robi wyrzuty, czasem bije, nie sprząta i zmusza partnerkę do wszystkich prac domowych.... to mam wrażenie że to inne czasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lecę po te wyniki...boję się!
![]() |
#3412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aleee Ci zazdroszczę TŻa i jego rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Wiem...każdy mi to mówi...Ale z nim to jest ciężko. On jak sobie coś ubzdura to już nie zmieni zdania,choćby już sam zrozumiał,że się myli... Prościej jest usunąć się w cień ,przytaknąć i zignorować... Wiem,że robię źle,ale on jest tak uparty,że nigdy nie zmieni zdania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy takie same charakterki i facetów.Mój też sprząta ,gotuje,prasuje i kocha zakupy.Ma fantastycznych rodziców i braci.Też czasem jestem dla niego wredna ,ale spotykając koleżanki każdej powtarzam ,że życzę jej takiego męża i teściów jakich ja mam. ![]() Kobiety,kupiłam dziś pyszną herbatę-zieloną.Mówię wam pycha!!! http://www.mokate.com.pl/nasze-marki...i,19,322.html# ![]()
http://fitness.dieta.pl/zobacz/straz...9df4dbcccb.png Edytowane przez beatazygadlo Czas edycji: 2011-06-17 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |||||
Rozeznanie
|
o kurcze nie sądzilam ,że taki hardkor z tymi przecenami
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- o kurcze najgorzej z ta mąką wiele produktów z niej się składa. a da się to jakoś wyleczyć? Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- O kurcze u mnie i w domu i na studiach są fajni listonosze i listonoszki i zawsze wszystko do mnie dociera ekspresowo ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- heh to Twój tż podobny do mojego ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- hej dziewczynki ![]() ja się boję - dziś miałam poprawę z finansów i powiem wam ,że dostałam te zadania co ostatnio i hmm w sumie to troszkę zła na siebie jestem bo nie wszystko zrobiłam ( tzn części nie zdarzyłam) będą 3 pkt do zdobycia 1,2 pkt jest na zaliczenie i teraz kwestia tego jak będzie babka oceniać bo jeśli 1 pkt za zadanie to powinnam zdać ale jeśli zadania są inaczej punktowane to różnie może być bo zrobiłam : 1) 3/5 zadania śdrednio dlugiego 2) całe krótkie 3) 1/3 zadania długie tylko nie jestem pewna czy w 100 % dobrze No zobaczymy , ale mam już dość tego stresu rano tak mi się ręce trzęsły ,że nie byłam w stanie nic robić - jak nigdy ... ;p |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze będzie !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem ze ciezko Ci ale moze przestan pisac, napisz mu ze nic nie zrobilas zeby mial sie tak zachowywac, i moze przestan pisac te slodki smsy. Próbuje w jakis sposob wywrzec na Ciebie poczucie winy za cos czego nie zrobilas. Ja bym sie wkurzyła gdyby tak mi facet zrobiłi byłoby mi cholernie smutno i przykro. I to on powienien Ciebie przepraszać za swoje zachowanie. zapytaj go o co mu chodzi bo nierozumiesz. ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
i moze tez niskiej wlasnej wartosci jego. ale on powienien Ci ufać i wiedzieć ze jest dla Ciebie najważneijszy a reszta facetow nie jest istotna. Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-17 o 15:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | ||
Wtajemniczenie
|
no cóż, rewelacyjne nie są, bo 2,0
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i z przecenami trochę roboty jest... jak było mało towaru i poukładane kolorystycznie, teraz wszystkie stoły, regały trzeba przestawiać, wywiezsa się typami, koszulki razem, spódnice razem itp... no i wywiesza się nową kolekcję - jesienno zimową. wczoraj siedziałyśmy 4 h ale podobno bywa gorzej :P dziś też coś koło tego i już lżej, bo metkowanie, przecenianie, itp ![]()
![]() |
#3418 | ||||
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapomniałam w kalendarzu zaznaczyć @ i teraz już wiem skąd te napady glodu i ochta na słodkie - zbliża się @, także kolejne ważenie po @ co by sie nie załamywać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tchnienie, bedzie dooobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.