|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Butle i cycusie czyli wiosenne synki i córusie - majowo-czerwcowe mamy 2011 |
|
3 | 6,82% |
| My jesteśmy mega sexy mamusie a z nami nasze śliczne dzidziusie. V-VI 2011 |
|
3 | 6,82% |
| Oto nasze cudowne dzidziusie a my jesteśmy spełnione mamusie. V-VI 2011 |
|
0 | 0% |
| Pieluchy, butelki, nieprzespane noce... bardzo kochamy nasze brzdące. V-VI 2011 |
|
3 | 6,82% |
| Zawartości naszych brzuszków już tulimy przy serduszku. Mamusie V-VI 2011 |
|
12 | 27,27% |
| Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 |
|
23 | 52,27% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona pierwsza :)
saniuś - musze zadzwonić do pediatry, bo zmieniłam na wlasną rękę. ale już mu nie podam
andziot - naprawde nieważne. łaczy nas? tak ... jedynie syn. i wielki żal do siebie nawzajem. |
|
|
|
#2822 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
No moze uda mi sie odpisac wam wreszcie choc nie wiem bo dzisiaj odpuszczam spacerek i maruda w lozeczku nie ma zamiaru spac juz jojczy i poplakuje.
nocka jak zwykle pobudka 2 ga i 5 ta i od razu od 7:30 stekanie kupne do 8-mej wiec juz nie spimy od dawna. ehhh jadlysmy rano ponad godzine! 30 min z jednej U i 20 z drugiej, rekord pobity, odbijalo sie w miedzyczasie i zasnela na 40 minut!! zdarzylam sie wyprysznicowac, uczesac, zjesc porzadne sniadanie i zaczac prasowanie i stekanko-kupka, potem znowu kupka i cycus i teraz ziewanie na sto dwa, ale spac w lozeczku nie chcemy... a ja nie chce isc na spacer dzisiaj w deszcz, choc mam wyrzuty sumienia, codziennie chodze nawet w ulewe.... nie wiem jak wam odpisze bo stekacz steka, nic nie pomaga... Cytat:
![]() ja chetnie bym odciagnela ale jak probuje odciagac to max 40 ml odciagnelam kiedys z dwoch piersi, wiec jestem na mala skazana i na cay dzien raczej jej nei zostawie niestety. w ciuchy sprzed ciazy zaczynam sie wciskac aktualnie!! dwie pary spodni wchodza reszta ciasna ale mysle, ze jakos pojdzie mysle ze to kwestia czasu.oczko malej obserwuj bo to wazne. maruder w bujaczku tez marudzi a oczka w zapalke, ledwo patrzy, ale spac niet ![]() co do plesniawek gto bardzo czeste nie przejmuj sie tym az tak ![]() szkoda, ze bedziesz miala ten zabieg, ale moze to i lepiej co? przynajmniej juz wiesz na czym stoisz i o co chodzi z tymi nadgarstkami, szkoda mi cie kochana bardzo, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ![]() a ja chce zdjecia Gabika z mamusia ![]() Cytat:
![]() u nas wloski wypadaja na czubku glowki i mala wyglada jak swoj dziadek hihi lysa na przedzie a z tylu geste wloski ![]() lezymy w lezaczku i zjadamy paluchy, mala juz umie wsadzac sobie kciuka czasem i niestety smoczek jest troche be ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dwuczesciowy moze za dwa lata najbatrdziej mnie doluje, ze we wrzesniu dwa wesela mam i jedno naj psiapsioly i bede swiadkowac, wiec juz mam stresa jak bede wygladac..ehhdziekuje za info szczepionkowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale moj ulubiony jest bujaczek, mimo, ze nie spi, tylko wcina dalej swoje wlasne paluchy , ciumka ze az milo, a glodna na bank nie jest bo zjadla po 20 minut z kazdej UU przed 40 minutkami! sliczne zdjatka ![]() no i co ja mam z nia zrobic, spac nei zasne jak ciumka te paluchy i siedzi w lezaczku, wiec chyba poprasuje
|
|||||||||
|
|
|
#2823 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Dzień dobry Brzuchatki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze raz gratuluję a Franuś jest śliczny i ma naprawdę piękne imię Cytat:
Witaj Alicjo![]() Jak się czujecie Kobitki? ![]() Czekam na parę słów od Ciebie dotyczących porodu w DE ![]() moniqac Kochana ![]() Duzy siły Ci życzę Cytat:
Cytat:
może zaraz Cię znienacka weźmie ![]() U mnie cisza Malutka w brzuszku rozrabia![]() Daisy biedne te nadgarstki Twoje
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-06-17 o 12:38 |
||||||
|
|
|
#2824 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Kochana z synkiem będzie lepiej zobaczysz, rośnie chłopak, coraz starszy i wszystko minie. Co do tż-ta to nie wiem co napisać jedynie tyle ![]() Juz raz pisałam jak masz ochotę tylko możemy się spotkać
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Mój malutki dzisiaj w ogóle nie chce spać, nie mogę go uśpić
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Moja marudka wybujala sie w foteliku, zasnela na chwile, po czym przenioslam ja do lozeczka, pospala 15 minut i zaczela stekac, oczywiscie kupa i teraz juz marudze ale spac nie bede to ja polozylam na brzuszku, steka, steka ale przynajmniej pocwiczy glowke
![]() podajmy sobie rece jestem pewna, ze gdybym poszla na spacer to by spala a tak to nie. musi si nauczyc spac w swoim lozeczku w dzien no...moniqac przytulam mocno, z Szymonkiem bedzie ok, zobaczysz, mam nadzieje, ze z mezulem tez sie mimo wszystko ulozy. o mala juz wyje, brzuszek dzisiaj tez nie.. padne zaraz, dajcie mi cierpliwosci nooo! |
|
|
|
#2827 | |
|
Wtajemniczenie
|
U nas dzisiaj w nocy "powtórka z rozrywki" - pobudka ok. 2, 1u, spanie, odbijanie, odłożenie do łożeczka, krzyk, 2u, spanie, odbijanie, do łóżeczka, krzyk, mm 10ml, spanie, odbicie, i dopiero sen - było już po 3
. Kurcze przestraszyłam się, bo kładąc ją na brzuszek poleciała mi jej głowa - boję się, że jej coś zrobiłam - potem nie chciała mi zasnac....Cytat:
|
|
|
#2828 | ||||
|
Zadomowienie
|
We wtorek mam się zgłosić do niego. Liczę jednak, że nie doczekam ![]() Cytat:
Ja nie jestem w temacie z Tż, ale trzymam za Ciebie kciuki, by było po Twojej myśli W sprawie zmiany mleka też nie pomogę, bo nie mam doświadczeń żadnych z MM. Cytat:
Bartuś goni brata, ale chyba on ogólnie jest drobniejszej kostki?? Cytat:
Myślę, że jest ważne, ćwiczy wtedy mięśnie, podnoszenie główki. Może próbuj go nosić więcej w pozycji buzią do dołu na ręce i się powoli będzie przyzwyczajał. Kładź go codziennie choć na chwilkę, po czasie pewnie przywyknie. Cytat:
Wszystko możliwe. Najgorsze to czekanie, a jak już coś zaboli, to zaraz się zastanawiam, czy to już mój czas
|
||||
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem nadgorliwa mama
i zanim Was doczytałam pojechałam do pediatry. Ale w sumie nie żałuję.Osłuchała go bardzo dokładnie, obejrzała ze wszystkich stron , na szczęście nie ma żadnej infekcji. Mam mu podawać wit. C w kropelkach oraz robić inhalacje z soli fizjologicznej. I dalej przecierać wewnątrz ust nystatyną z wit. C, bo jeszcze dopatrzyła się jakichś pleśniawekCo do ulewania, to powiedziała, że to normalka dla małych dzieci, tym bardziej, że Pepe ładnie przybrał na wadze - za te 3 tygodnie od ostatniej wizyty ( dzisiaj miał 4,56 kg w suchym pampersie i kaftaniku, więc ok, 4,5 ) przybrał 0,78 kg ) Zaproponowała, aby podawać mu w ciągu dnia mniejsze porcje ( 90-100 ml ), a częściej. Uzgodniłam jeszcze kwestię szczepień. 12 lipca mam 5 w 1 plus żółtaczka i pierwszą dawkę rotawirusów. Pneumokoki będziemy szczepić od 7 m-ca. Notabene, ile płaciłyście za rotarix?? Pytałam w swojej aptece: 325 zł W ogóle w aptece zostawiłam dzisiaj 205 zł ![]() ( leki plus inhalator ).Dobrze, że w pn mam dostać becikowe
|
|
|
|
#2830 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Ja tylko cichutko melduję, że nadal jestem w dwupaku ![]() Ogólnie humor mam do d..., więc nie chcę tu marudzić. Jeśli nic się nie ruszy to we wt. cc, bo mały wyszedł 4300 na usg, do tego czasu mam spokojnie czekać i liczyć ruchy, jeśli ich ilość zmniejszyłaby się to natychmiast do szpitala. |
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
anula przytulam i Zosieńko proszę mamusi nie marudzić
eweska pięknie Ci chłopcy rosną ![]() przyszły klocki dla Zosi jaka cisza w domu ![]() już jej dawno takiej podjaranej nie widziałam
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Noo, troszke sie zrelaksowałam... prasujac
Zawsze to jakas rozrywka Ewesko, moja waga też utknęla... zleciałam ok 9kg i tyle... A pas ciazowy nosisz? Kapitalny opis wakacji i równie piekne zdjecia! Ty kończyłaś jakis kurs fotograficzny czy takie wrodzone zdolnosci Ale ładnie chłopcy Ci przybierają ![]() Anulko, jak jeden dzień spędzicie z Zosienką w domku to nic sie nie stanie. Nie miej wyrzutów sumienia, a dzięki temu też więcej bedziesz z nami Jak pogoda taka sobie, to nic sie nie martw, wiele nie stracisz Moniqac, a czy te wyniki jest szansa, ze bedą jeszcze dziś ? Wiesz, ja z mężem też miewałam okresy, że patrzyliśmy na siebie wilkiem i nawet jego obecnosc mnie do szału doprowadzała. Odpukać ostatnimi czasy jakoś to mineło a również myslalam o rozstaniu. Musicie odszukać i na nowo rozpalić to co Was łączyło chociaż wiem, że łatwo się mówi, jak nie ma się ochoty nawet na kogoś patrzeć. Ja mam taki stosunek do teściow aktualnie i chociazby na uszach stawali to mam do nich wręcz wstręt. A czy jezdzi nadal na szkolenia?? Wiem jak potrzebne jest wsparcie.. bo u mnie w ciąży tak było... mąż nie umiał się wczuć w moja sytuacje Dziewczonko, pani doktor wczoraj mi mówiła, że głowka dziecka wcale nie jest taka delikatna jak mogłoby się wydawać. Na pewno nic się Malutkiej nie stało. Mnie też jeszcze w szpitalu kiedyś Gabi głowka poleciała i puknęła nią w moje ramię - nic się nie wydarzyło a podobnie jak Tobie spędzało to sen z oczu. MoniaK, a w nocy jak Ci spał Tymus? Saniu, najpierw muszę mieć USG zrobione aby potwierdzić na 100% Potem być może spróbują jakiejś rehabilitacji - a nóż widelec... no bo uziemienie mnie jeszcze teraz zabiegiem operacyjnym wyklucza mnie z normalnego funkcjonowania przynajmniej na kilka dni a przecież dzidzia.. 82anusia i co sądzisz, że poznasz już datę na wywołanie w razie czego ?? Gusiu, co tam u Was dobrego?? Nic się nie dzieje ? Nie wiesz co u Mango? Dziewczyny, jeśli odciągnęłabym mleko z UU dla Gabi to jaką ilość mąż musi Małej podać jednorazowo z butli? Bo pojęcia nie mam a marzy mi się wybyć z domu na dlużej aniżeli niż 30 min... Póki co 2 x byłam gdzies sama... w markecie na zakupach i za kazdym razem kiedy byłam w sklepie mąż dzwonił, że mała płacze. Znow brak weny na obiad.. co robicie ?
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wow dobrze mamusia karmi synusia
|
||
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
anulinko, mojej Gabi tez wczoraj pani pediatra dopatrzyła sie plesniawek. Własciwie to nie trudno było ich nie zauwazyc. Cały języczek obłożony
Skąd mam te wszystkie rzeczy wiedziec ![]() nystatynę tez mielismy dostac ale ostatecznie staneło na dactarin. A jak smarujesz? Próbowałam patyczkiem do uszu ale ostatecznie robię to palcem Czy dostałaś jakieś zalecenia odnośnie pielęgnacji swoich piersi przed karmieniem? Rotarix dopiero bede kupowała..
|
#2835 |
|
Rozeznanie
|
Nio chyba nad wyraz dobrze... Niby zawsze usg może przekłamywać w jedną i drugą stronę, ale podobnież marne szanse aby ważył mniej niż 4kg.
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Mango, dobrze odzywiasz Maleństwo
anulinko, dzwoniłam do takiej taniej apteki w czestochowie za rotarix powiedzieli 290zł a za tą skojarzoną 6w1 180zł
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
hej
dziękuję za miłe słowa i komplementy cieszymy się Franio spał od 11 do 13 tej i próbowałam zasnąć i się nie udało. Boli mnie głowa, nie mogę się wypróżnić, boli mnie krocze bardzo i cycki i łapie mnie mała załamka. Z miłych wiadomości to to że ważę 66 kg, czyli od wagi z przed ciąży tylko 1,5 kg. U nas przerwa między karmieniami jest max 2h ale rzadko aż tak długa. Najgorzej w nocy bo mały z cyca nie schodzi wcale. ddaaiissyy nie jestem klubowiczką ale jak znajdę chwilkę to napiszę parę słów z porodu. Saniu lub moria wpiszcie mnie proszę na listę Franciszek ur. 13.06.2011, waga 3770, wysoki 59 cm, sn.
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-06-17 o 13:43 |
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Mangoo wierzę, że humor Ci nie dopisuje.
trzymamBardzo nie chciałabym się przeterminować ![]() Cytat:
A u mnie wszystko super Humor dobry, umilamy sobie z Tż oczekiwanie na Malutką Jutro zaczynam 40 tydzień, więc teoretycznie mam od jutra tydzień do TP Ewentualnie 3 dni dłużej, bo miałam długie cykle. Coś mi tak ginka tłumaczyła, że TP liczony jest z cyklem 28 dni ja miałam 30/31 dni, więc może się przesunąć.Ale Mamusie moje kochane uwierzcie mi, że chciałabym urodzić w czerwcu
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
Gusiagatko to może być moment i za chwilkę będziesz na IP u mnie tak było. Na pewno będziesz czerwcową mamusią
Moniqac kochana przytulam mocno mam nadzieję że niedługo wszystko będzie dobrze i z syneczkiem i z TZ
|
#2841 |
|
Rozeznanie
|
jeśli dobrze pamiętam to za rotarix dałam 268 zł a za 6w1 188 zł
mango- a może samo się ruszy i się okaże że usg zawyżyło wagę? Jakby co nie bój się, moja Kasia ważyła 4350g, Wojtek 4750g, tu i tu sn. Przy Kasi miałam tylko kilka szwów,a z Wojtkiem nic bo nie pękłam.
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
the_sania mój też nie leży na żabkę w łóżeczku, tylko na rękach jak jest, raz spróbowaliśmy i po chwili był jeden wielki ryk
eweska to ślicznie chłopcy przybierają na wadze ddaaiissyy za Twoje łapki ![]() Mango08 wtorek już blisko, a USG z wagą czasem przekłamuje (u nas np. o 320 gramów za dużo) andziot a na długo nowe zabawki u Zosi są interesujące i tak zajmujące ? a pleśniawki to my też mamy ale położna kazała czekać z tym do wizyty u pediatry - czyli w przyszłym tygodniu coś z tym zadziałamy dopiero
|
#2843 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
haha uwilbiam Twoja Zofie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze ze moj nie czyta bo by sie czasem zdziwił ![]() Cytat:
rozkoszny! jeszcze nie gratulowałam wiec teraz składam najserdeczniejsze gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przykro się takie cos czyta licze ze sie poprawi kurde wspólczuje nie podejmujcie pochopnjych decyzji. teraz wszystko jest inne bo jest dziecko... z czasem sie to unormuje,... licze na to w duchu bo u nas tez zmieniło się sporo... noc była prze tragiczna! PRZEEEEEEE TRAGICZNA... cały dzien nie chciał spać to liczyłąm w duchu ze po wieczornej kąpieli jak zwykle się uspokoi i pójdzie spac ale gdziez by tam... nie dość ze w kąpieli napił się wody jak go trzymałam na brzuchu i to moja wina. tak sie wystraszyłąm! bo aż sie zaksztusił wyciągnełam go szybko dałam do góry nogami zaczełam klapy dawać po tyłku i ogolnie spanikowąłam. potem dokończyłąm kąpiel iale juz był ryk.. wiem ze sie tez wystraszył bo potem przy cycu gdzie zawsze sie uspokaja i zasypia miał oczy jak 5 zł... penwie sie bał zamknąć zebym go znowu nie chciała przytopić ![]() no i potem było tylko gorzej... dałam mu mojego OSTATNIEGO czopka na uspokojenie... ktory nie zadziałał... on cały czas darł piszczał sie jęczał na zmiane... zasnąl moze na 20 min na rękach. mnie do tego rozbolał żołądek tak ze go utrzymac nie mogłam! byłam zmeczona jak cholera! i zła jeszcze bardziej... tz o 23 przyszedł. od razu mu dałam małego. bo juz zaczynałam na niego krzyczeć potem go nakarmiłam jeszcze dwa razy ale tż go lulał itd. a ja spałam. o 12 zasnał i spał do 5 30! szok...dobrze ze tz mnie odciazył bo bym sciany gryzła... dzis od rana ładnie spi. odsypia pewnie ![]() teraz kupe cisnie i sie tak meczy ze mi go szkoda biedaczka ![]() mo tz poszedł do pracy i wróci dopiero w niedziele o 15 ![]() bo jutro ma firmowa impreze i dzisiaj i jutro zostaje u mamy spac. i w niedziele m dniówke. juz tesknie.. jak ja sobie poradze bez niego...
|
|
#2845 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Przyszłam do Was na chwilkę... Dziewczyny jak Wy to robicie, że na wszystko macie czas? Macie po 4 ręce? Ja jak dzisiaj nie wyjdę to wyjdę z siebie... ale jestem ostatnio zła, zła na wszystko na Tż bo załatwił mi drzwi do lodówki tego samego dnia w którym ją kupiłam na to, że waga nic nie spada a najbardziej na siebie bo czuje, że puszczają mi nerwy krzyczę czasem z błahych powodów wiecznie kłócimy się z Tż Mały śpi na spacerach więc najlepiej cały dzień spędzić na świeżym powietrzu. W domu łóżeczko bee, huśtawka prawie bee, chusta na 5 minut pasuje ale na taki czas nie chce mi się wiązać.Ręce, ręce, ręce jedynie. A czasem wyje tak, że robi się siny. Nie lubię narzekać ale już na serio nie mam z kim się tym wszystkim podzielić.
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byle w czerwcu ![]() Grazin Współczuję wczorajszych przeżyć. Przesyłam
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do długości cykli to u mnie podobnie, ja zawsze miałam dłuższe a termin wyliczony był z 28. Trzymam abyś się nie przeterminowała!Klaterina wiem, że często przekłamuje, ale chyba już wszystko działa na mnie deprymująco. Kręgosłup już ma dość, bo mój brzuchol jest ogromny. Zarówno Synal duży, jak i poziom wód ponad normę, a do tego wody są gęste. Obrzęki już praktycznie nie schodzą, a jedynie się nasilają;/ Jak całą ciążę znosiłam super, non stop w ruchu, w pracy i w dobrym humorze, tak teraz mam dosyć. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2011-06-17 o 14:07 |
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
obłożony takim jak gdyby serkiem.
Jedynie sama koncóweczke ma ok, byc moze zadział dactarin ? Bo wczoraj bardzo delikatnie smarowalismy, bałam sie głeboko wkładać patyczek. mamaoptymistka, kurcze no to dlaczego nie jesteś klubowiczką agus... hallooo bo to Ty chyba rządzisz klubem gusiu, no własnie doczytałam zaraz po tym jak napisałam posta
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujęZ tym CC to nie reguła. Naprawdę wiele kobiet znosi je super i szybko dochodzą do siebie. Czego Ci życzę z całego serca w razie gdyby do wtorku nie ruszyło Ale cały czas wierzę, że zacznie się samo i nie będziesz musiała czekać |
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Klaterina; a Twoje Maleństwo nie płacze z powodu pleśniawek?
Wprawdzie Gabi póki co nie marudzi ale czytałam, że czasem dzieciątka mogą aż gorączkować i płakać przy jedzenie, gdyż pleśniawki sprawiają im ból. Kurcze a ja się tym tak zmartwilam. Grazin; zleci do niedzielie Sebuś skutecznie zagospodaruje Ci czas Ale sie musiałas strachu najeść z tą kąpielą !! Boziu, wspołczuje. I rozumiem, że sama wówczas byłas ?? Siasiu, oj przykro mi, że takie fatalne samopoczucie Cię dopadło. Koniecznie musisz wyjść się oderwac i rozerwac bo tylko odbija się to na Tobie i reszcie Rodzinki ![]() Moria mądrze nam tu rzecze. Napisałam seska do Lolki, co tam u niej Czuje się coraz lepiej. Antoś to okaz zdrowia i najprawdopodobniej jutro rano wychodzą do domku ! Tak więc pewnie wkrótce tu do nas zawita ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Dziewczynki ponawiam moje pytanie.. Ile ml powinien podać TŻ Malutkiej gdy będzie ją karmił butlą moim mleczkiem? nie mam bladego pojęcia a chciałabym wyjść kiedyś z domu na dłużej niz 30min! i jeszcze jedno pytanie mi sie nasuwa... Taka krostka wielkości łebka od szpilki z białą końcówką - chyba ropną - to potówka? Co mam z tym począć? Smarowałam octeniseptem ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

od 27.04.2011 

) więc może u Ciebie też będzie z biegiem czasu lepiej
Nie wytrzymam dziś z nim...
spodnie sprzed ciąży wchodzą mi tylko do połowy uda i chodzę w ciuchach ciążowych... w ogóle taka obleśna się czuję 
może zaraz Cię znienacka weźmie
. chyba je odstawie, a tak sie cieszyłam, ze mu bedzie lepiej, bo nie ulewa
Czekamy na Ciebie fasolko

( leki plus inhalator ).