Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 20:44   #3931
Gleniusia
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Najeczko tancerki jakieś...erotyczne:rolley es:

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

a włosy całkiem fajnie wyglądają...jeszcze ten tył mniej zmierzwiony i będzie git
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 20:45   #3932
magda2109
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cześć Laski
Stary 2011-06-17, 20:50   #3933
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Cześć Laski
Cześć Laska
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 20:55   #3934
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć Laska
Byłam w końcu na krakowskim rynku pierwszy raz Jednak pojechaliśmy
Stary 2011-06-17, 20:58   #3935
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w końcu na krakowskim rynku pierwszy raz Jednak pojechaliśmy
jestem z Ciebie taka dumna
Stary 2011-06-17, 21:11   #3936
magda2109
Zakorzenienie

Nooooooooooo, i nawet w Kościele Mariackim byłam i w restauracji "Miód i malina" Kojarzysz? :P[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

A co tam u Ciebie Piękna Carmi? Bo jestem jakieś 15 stron do tyłu... Wrociłam wczoraj do domu z delegacji po 22-ej...

Aha, mam żel na stopach Jutro na 8 idę zrobic na paznokciach u rąk i jadę do domu, żeby mi mama zaarbowała wlosy, a wieczorem wracam, bo TŻ ma imprezę z okazji zakończenia sezonu Tylko waga rośnie do góry i nie umiem zrzucić Najgorsze, że potem w niedzielę jadę na egzamin do Wro, więc nie poszaleję na imprezie, a w środę juz mieliśmy na wakacje jechać, a teraz okazało się, że TŻ ma konferencję klasyfikacyjną końcową po południu i nie wiadomo, czy pojedziemy w środę, czy dopiero w czwartek :/ Więc jeden dzień do tyłu...

No, pomarudziłam

Edytowane przez magda2109
Czas edycji: 2011-06-17 o 21:13
magda2109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:12   #3937
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Nooooooooooo, i nawet w Kościele Mariackim byłam i w restauracji "Miód i malina" Kojarzysz? :P
Kojarzę Moja ulubiona "Mamma mia" należy do tej samej sieci
Stary 2011-06-17, 21:14   #3938
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Najeczko tancerki jakieś...erotyczne:rolley es:
boże, kto to wyprawia ? Nie zgodziłabym się na taki wieczór kawalerski można grzecznie; tak jak na panieńskim - robić jakieś konkursy, żreć czipsy i gadać a nie wzywać jakieś półnagie biedactwa, które ktoś porwał z innego państwa

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:16   #3939
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Ok, jesteś usprawiedliwiona
Ech, lipa, że to akurat ten weekend. A ten zlot to jakiś zorganizowany? Kojarzy mi się, że czasem są tu jakieś takie zloty, ale nie wiem, czy to akurat z tych gier, co gra Twój mąż
Nic organizowanego - freestyle jego "paczki" - czytaj libacja alkoholowa w mieszkaniu prywatnym
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:17   #3940
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Nooooooooooo, i nawet w Kościele Mariackim byłam i w restauracji "Miód i malina" Kojarzysz? :P[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

A co tam u Ciebie Piękna Carmi? Bo jestem jakieś 15 stron do tyłu... Wrociłam wczoraj do domu z delegacji po 22-ej...

Aha, mam żel na stopach Jutro na 8 idę zrobic na paznokciach u rąk i jadę do domu, żeby mi mama zaarbowała wlosy, a wieczorem wracam, bo TŻ ma imprezę z okazji zakończenia sezonu Tylko waga rośnie do góry i nie umiem zrzucić Najgorsze, że potem w niedzielę jadę na egzamin do Wro, więc nie poszaleję na imprezie, a w środę juz mieliśmy na wakacje jechać, a teraz okazało się, że TŻ ma konferencję klasyfikacyjną końcową po południu i nie wiadomo, czy pojedziemy w środę, czy dopiero w czwartek :/ Więc jeden dzień do tyłu...

No, pomarudziłam
ulala, ale bedziesz piekna na wakacje
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:18   #3941
carmelova
Zakorzenienie

Magda nie wiem co u Pięknej Carmi, ale wiem co u Smętnej Carmi :P Smętna Carmi próbuje się uczyć, ale wie, że i tak ma za mało czasu, więc nie opanuje całego materiału i nie zda, ale już się z tym pogodziła. Na wątku też nie jestem na bieżąco, wpadam, wypadam...
Jak się sprawdza żel na stopach? Sama myślałam, żeby sobie zrobić, ale ostatnio B. wrócił uchachany z pracy i powiedział, że koleżanka miała frencha na stopach i on wkręcił wszystkim, że to tipsy i mieli z niej ubaw, że ma takie coś na nogach, więc chyba sobie odpuszczę
Stary 2011-06-17, 21:21   #3942
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Nic organizowanego - freestyle jego "paczki" - czytaj libacja alkoholowa w mieszkaniu prywatnym
najlepszy rodzaj imprezy

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Magda nie wiem co u Pięknej Carmi, ale wiem co u Smętnej Carmi :P Smętna Carmi próbuje się uczyć, ale wie, że i tak ma za mało czasu, więc nie opanuje całego materiału i nie zda, ale już się z tym pogodziła. Na wątku też nie jestem na bieżąco, wpadam, wypadam...
Jak się sprawdza żel na stopach? Sama myślałam, żeby sobie zrobić, ale ostatnio B. wrócił uchachany z pracy i powiedział, że koleżanka miała frencha na stopach i on wkręcił wszystkim, że to tipsy i mieli z niej ubaw, że ma takie coś na nogach, więc chyba sobie odpuszczę
a miałaś iść na L4, nie?

mój tż też się z tego nabija więc ja pozostaję niezmiennie przy czerwonym lakierze
Stary 2011-06-17, 21:21   #3943
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
boże, kto to wyprawia ? Nie zgodziłabym się na taki wieczór kawalerski można grzecznie; tak jak na panieńskim - robić jakieś konkursy, żreć czipsy i gadać a nie wzywać jakieś półnagie biedactwa, które ktoś porwał z innego państwa
no bez przesady, wątpię, żeby ktoś je porwał - taki zawód

no też nie jestem super zadowolona, jego cudowni koledzy z pracy to organizują, no ale co zrobić...i tak to jest wersja "light", bo miał być wynajęty apartament w hotelu, a w jacuzzi 7 lasek ale Tż od razu powiedział, ze się na to nie zgadza, a poza tym za drogo im wyszło więc na szczęście "tylko" to ogólnie mam do niego zaufanie, ale boję się, że jak go spiją to coś zrobi głupiego - jeszcze jakby był na czyimś to spoko, ale na swoim to wiadomo, że go będą zachęcać do macania itp ech nie chcę nawet o tym myśleć ci koledzy też super, wielu z nich ma żony/narzeczone, ale walą tekstami typu "lodzik to nie zdrada" normalnie wnerwa mam na nich jak nie wiem...a jeszcze Tż jest taki, ze mi wszystko opowiada, bo nie potrafi zatajać przede mną - a ja chyba wolę nie znać szczegółów i żyć w błogiej nieświadomości także teraz niepotrzebnie się denerwuję, bo wiem co tam zaplanowali
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2011-06-17, 21:29   #3944
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Po pierwsze
Po drugie moim zdaniem nie ma w tym nic złego o ile facet i jego koledzy znają umiar. Jak tancerka jest profesjonalna to przychodzi z ochroniarzem i on cały czas czuwa i nie da jej nawet dotknąć. Co innego zwykła dziwka, która tak się wkręci w imprezę, że chce gratis wykonać dodatkowe usługi (kolega opowiadał, że jednej to się pozbyć nie mogli, tak się przykleiła). Poza tym Tż Gleni na pewno nie robi czegoś wbrew jej woli, bo ją szanuje i kocha, więc chyba wie co ona o tym myśli i nie musi mu niczego zakazywać. Jeżeli ja byłabym przeciwniczką stripteasu, a mimo to Tż wybrałby taką formę wieczoru kawalerskiego, to zamiast robić jakieś zakazy zapaliłaby mi się w głowie czerwona lampka.

Tak trochę z innej beczki, po rozmowie z koleżanką z pracy naszła mnie taka refleksja, że to nie o to chodzi, żeby się starać w związku czy żeby się poświęcać. Ważne, żeby pewne rzeczy przychodziły naturalnie i wtedy można mówić o udanym związku.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Piczko na L4 chcę iść w przyszłym tygodniu chociaż na 1 dzień. I tak mnie nie będzie w pracy, bo mam urlop, ale ostatnio przez sesję ten urlop mi się strasznie szybko kurczy, więc wolałabym L4.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2011-06-17 o 21:34
Stary 2011-06-17, 21:33   #3945
magda2109
Zakorzenienie

Carmi, u mnie ten żel wyglada tak, jakbym miała tylko pomalowane. Mam zwykły french bez żadnych udziwnień. Robiłam pierwszy raz i polecam. Jedyne co, to dziś jak byłam na aerobiku to całe zajęcia myślałam tylko o tym, czy mi się z paznokciami u nóg nic nie stanie, czy nie pękną i będę musiała z brzydkimi jechać na wakacje, ale wszystko jest OK, nic się z nimi nie stało
Stary 2011-06-17, 21:35   #3946
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
no bez przesady, wątpię, żeby ktoś je porwał - taki zawód

no też nie jestem super zadowolona, jego cudowni koledzy z pracy to organizują, no ale co zrobić...i tak to jest wersja "light", bo miał być wynajęty apartament w hotelu, a w jacuzzi 7 lasek ale Tż od razu powiedział, ze się na to nie zgadza, a poza tym za drogo im wyszło więc na szczęście "tylko" to ogólnie mam do niego zaufanie, ale boję się, że jak go spiją to coś zrobi głupiego - jeszcze jakby był na czyimś to spoko, ale na swoim to wiadomo, że go będą zachęcać do macania itp ech nie chcę nawet o tym myśleć ci koledzy też super, wielu z nich ma żony/narzeczone, ale walą tekstami typu "lodzik to nie zdrada" normalnie wnerwa mam na nich jak nie wiem...a jeszcze Tż jest taki, ze mi wszystko opowiada, bo nie potrafi zatajać przede mną - a ja chyba wolę nie znać szczegółów i żyć w błogiej nieświadomości także teraz niepotrzebnie się denerwuję, bo wiem co tam zaplanowali
co do pogrubionego to
a co do tekstu ze lodzik to nie zdrada, to tez mnie to powala. albo iles tam km. od domu to nie zdrada
Stary 2011-06-17, 21:42   #3947
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze
Po drugie moim zdaniem nie ma w tym nic złego o ile facet i jego koledzy znają umiar. Jak tancerka jest profesjonalna to przychodzi z ochroniarzem i on cały czas czuwa i nie da jej nawet dotknąć. Co innego zwykła dziwka, która tak się wkręci w imprezę, że chce gratis wykonać dodatkowe usługi (kolega opowiadał, że jednej to się pozbyć nie mogli, tak się przykleiła). Poza tym Tż Gleni na pewno nie robi czegoś wbrew jej woli, bo ją szanuje i kocha, więc chyba wie co ona o tym myśli i nie musi mu niczego zakazywać. Jeżeli ja byłabym przeciwniczką stripteasu, a mimo to Tż wybrałby taką formę wieczoru kawalerskiego, to zamiast robić jakieś zakazy zapaliłaby mi się w głowie czerwona lampka.
po tym tekście z lodem widać właśnie jak znają umiar

Cytat:
Carmi, u mnie ten żel wyglada tak, jakbym miała tylko pomalowane. Mam zwykły french bez żadnych udziwnień. Robiłam pierwszy raz i polecam. Jedyne co, to dziś jak byłam na aerobiku to całe zajęcia myślałam tylko o tym, czy mi się z paznokciami u nóg nic nie stanie, czy nie pękną i będę musiała z brzydkimi jechać na wakacje, ale wszystko jest OK, nic się z nimi nie stało
ja za tydzień też robię żele na stopach zastanawiam się czy u mnie w ogóle się da frencha zrobić jak ja prawie w ogóle nie mam tej białej końcówki a przedłuzania nie chce
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:42   #3948
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Zaczynają mi się pmsowe doły

Glenia, miejmy nadzieję, że będzie tak jak mówisz. A teksty kolegów to masakra... Ale oni są tacy żartobliwi inaczej widać.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:44   #3949
Gleniusia
Zakorzenienie

Myślę, że będzie ok - znam Tż na tyle dobrze, że wiem, że nic nie zrobi głupiego - a skoro zgodził się na taką formę tej imprezy, to niech ma przecież to tylko jakaś obca laska, która potańczy i tyle - zazwyczaj dotknąć się nie pozwalają, na szczęście i tak wiem, że ze mną nie mają szans - bo to ja będę z nim na całe życie (i w łóżku też). Tylko nie lubię, jak on idzie na imprezę, a ja muszę siedzieć w domu - wszystko przez ten egzamin głupi tak to bym poszalała z dziewczynami i byłoby git
Karinka
Maleństwo

Stary 2011-06-17, 21:45   #3950
carmelova
Zakorzenienie

Ehhh Glen rozumiem Twój niepokój, bo jest podkręcany przez znajomych Tżta. Ale moim zdaniem to dobrze, że on Ci o wszystkim mówi. To świadczy o tym, że nie ma nic do ukrycia. A co do jego zachowania po alkoholu to równie dobrze może się upić w delegacji i pójść z koleżanką do łóżka. Jednak dorosły facet zna swoje granice - czy to po alkoholu czy na trzeźwo. Ty mu chyba ufasz, prawda?
Stary 2011-06-17, 21:48   #3951
kasia0912
Zakorzenienie

mam już prawie kompletny pokój

i może w końcu się wyśpię.

i tak się cieszę na ślub Frezi. Ale nie będzie mnie na wątkowej imprezie

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:51   #3952
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

No cześć
Trochę mnie nie było, bo nienormowany czas pracy fajny nie jest Wczoraj np. byłam w domu po 19:00. Ale i tak co do mojej pracy jestem na "tak"
Ja jestem przeciwna striptizowi, bo trudno znaleźć laskę, która tylko zatańczy. Mój Tż też ma super kolegów i jestem przerażona co wymyślą.
Mam jutro jechać po prezent dla Tż, ale znowu mi się przypałętało zapalenie pęcherza i nie wiem co to będzie.
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:54   #3953
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Aaa, to może spróbuj go przekonać, żeby odbyła się w inny weekend? Np. pierwszy weekend września lub przedostatni sierpnia

Co do kawalerskiego/panieńskiego - my najprawdopodobniej pierwszą część spędzimy osobno, a potem ja z koleżankami przyjedziemy do P. na ognisko A wcześniej ja z koleżankami u mnie w mieszkaniu, a P. z kolegami gokarty/paintball/kręgle lub co tam wymyślą

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:56   #3954
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
No cześć
Trochę mnie nie było, bo nienormowany czas pracy fajny nie jest Wczoraj np. byłam w domu po 19:00. Ale i tak co do mojej pracy jestem na "tak"
Ja jestem przeciwna striptizowi, bo trudno znaleźć laskę, która tylko zatańczy. Mój Tż też ma super kolegów i jestem przerażona co wymyślą.
Mam jutro jechać po prezent dla Tż, ale znowu mi się przypałętało zapalenie pęcherza i nie wiem co to będzie.
proponuje czeresnie. od paru dni jem i zauwazyłam, że są strasznie moczopędne:P
Stary 2011-06-17, 21:58   #3955
Biska
Zakorzenienie

Czytam o tych wieczorach i głupich pomysłach i chyba nie przetrwałabym tego

Carmi ma 100% (bolesnej) racji

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:58   #3956
magda2109
Zakorzenienie

Claris, do frencha nie musisz mieć koniecznie dłuższych paznokci, żeby naturalnie końcówkę było widać, kosmetyczka Ci "namaluje" tą końcówkę białym żelem
Stary 2011-06-17, 22:02   #3957
Claris
Zakorzenienie

Tez bym nie przetrwała TAKIEGO kawalerskiego, bankowo nie zasnęłabym w nocy... Na szczęście M. zabrał kumpli do knajpy i było spokojnie i grzecznie, nawet ich po domach rozwiozłam potem

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Claris, do frencha nie musisz mieć koniecznie dłuższych paznokci, żeby naturalnie końcówkę było widać, kosmetyczka Ci "namaluje" tą końcówkę białym żelem
o to mi chodziło czy tak się da, to super tak patrzę na te moje stopy i dotykam i są w takim tragicznym stanie ale robię też pedicure, także przed wizytą nic nie będę się z nimi bawić, ale będzie obciach pokazać takie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:07   #3958
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
proponuje czeresnie. od paru dni jem i zauwazyłam, że są strasznie moczopędne:P
No właśnie czereśnie za mną chodzą od kilku dni,muszę sobie kupić
I chciałam się Wam pochwalić, że odkąd biorę luteinę nie mam bolesnych miesiączek Tzn. wiadomo nie jest tak, że nic nie czuję, ale przynajmniej mogę normalnie funkcjonować.
I wkurza mnie orsay, jest ten kupon rabatowy, a nic fajnego nie ma.

Edytowane przez Korniszonek2010
Czas edycji: 2011-06-17 o 22:13
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:09   #3959
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Tez bym nie przetrwała TAKIEGO kawalerskiego, bankowo nie zasnęłabym w nocy... Na szczęście M. zabrał kumpli do knajpy i było spokojnie i grzecznie, nawet ich po domach rozwiozłam potem

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

o to mi chodziło czy tak się da, to super tak patrzę na te moje stopy i dotykam i są w takim tragicznym stanie ale robię też pedicure, także przed wizytą nic nie będę się z nimi bawić, ale będzie obciach pokazać takie
a przestań, przecież po to tam idziesz, a tak jak maja ostatnio napisała - one mają taką pracę i już gorsze rzeczy widziały

ja zawsze jak sobie wyobrażam coś takiego, to jakoś tak dziwnie, ale ze względu na to, że ktoś obcy miałby się zajmować moimi stopami:d czułabym się jakoś tak nieswojo, jak królowa czy coś a moja siostra chodzi "na pięty", jak to określa, i się nie cacka

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
No właśnie czereśnie za mną chodzą od kilku dni,muszę sobie kupić
I chciałam się Wam pochwalić, że odkąd biorę nie mem bolesnych miesiączek Tzn. wiadomo nie jest tak, że nic nie czuję, ale przynajmniej mogę normalnie funkcjonować.
I wkurza mnie orsay, jest ten kupon rabatowy, a nic fajnego nie ma.
o to super, właśnie miałam Cię kiedyś pytać jak tam "kuracja"
Stary 2011-06-17, 22:11   #3960
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Dobry wieczór
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości