|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Najeczko tancerki jakieś...erotyczne:rolley es:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- a włosy całkiem fajnie wyglądają...jeszcze ten tył mniej zmierzwiony i będzie git
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cześć Laski
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w końcu na krakowskim rynku pierwszy raz
Jednak pojechaliśmy
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z Ciebie taka dumna
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Nooooooooooo, i nawet w Kościele Mariackim byłam i w restauracji "Miód i malina" Kojarzysz? :P[COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- A co tam u Ciebie Piękna Carmi? Bo jestem jakieś 15 stron do tyłu... Wrociłam wczoraj do domu z delegacji po 22-ej... Aha, mam żel na stopach Jutro na 8 idę zrobic na paznokciach u rąk i jadę do domu, żeby mi mama zaarbowała wlosy, a wieczorem wracam, bo TŻ ma imprezę z okazji zakończenia sezonu Tylko waga rośnie do góry i nie umiem zrzucić No, pomarudziłam
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-06-17 o 21:13 |
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulubiona "Mamma mia" należy do tej samej sieci
|
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
boże, kto to wyprawia ? Nie zgodziłabym się na taki wieczór kawalerski
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Magda nie wiem co u Pięknej Carmi, ale wiem co u Smętnej Carmi :P Smętna Carmi próbuje się uczyć, ale wie, że i tak ma za mało czasu, więc nie opanuje całego materiału i nie zda, ale już się z tym pogodziła. Na wątku też nie jestem na bieżąco, wpadam, wypadam...
Jak się sprawdza żel na stopach? Sama myślałam, żeby sobie zrobić, ale ostatnio B. wrócił uchachany z pracy i powiedział, że koleżanka miała frencha na stopach i on wkręcił wszystkim, że to tipsy i mieli z niej ubaw, że ma takie coś na nogach, więc chyba sobie odpuszczę
|
|
|
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
mój tż też się z tego nabija więc ja pozostaję niezmiennie przy czerwonym lakierze
|
||
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bez przesady, wątpię, żeby ktoś je porwał - taki zawód![]() no też nie jestem super zadowolona, jego cudowni koledzy z pracy to organizują, no ale co zrobić...i tak to jest wersja "light", bo miał być wynajęty apartament w hotelu, a w jacuzzi 7 lasek ale Tż od razu powiedział, ze się na to nie zgadza, a poza tym za drogo im wyszło więc na szczęście "tylko" to ogólnie mam do niego zaufanie, ale boję się, że jak go spiją to coś zrobi głupiego - jeszcze jakby był na czyimś to spoko, ale na swoim to wiadomo, że go będą zachęcać do macania itp ech nie chcę nawet o tym myśleć ci koledzy też super, wielu z nich ma żony/narzeczone, ale walą tekstami typu "lodzik to nie zdrada" normalnie wnerwa mam na nich jak nie wiem...a jeszcze Tż jest taki, ze mi wszystko opowiada, bo nie potrafi zatajać przede mną - a ja chyba wolę nie znać szczegółów i żyć w błogiej nieświadomości także teraz niepotrzebnie się denerwuję, bo wiem co tam zaplanowali
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie moim zdaniem nie ma w tym nic złego o ile facet i jego koledzy znają umiar. Jak tancerka jest profesjonalna to przychodzi z ochroniarzem i on cały czas czuwa i nie da jej nawet dotknąć. Co innego zwykła dziwka, która tak się wkręci w imprezę, że chce gratis wykonać dodatkowe usługi (kolega opowiadał, że jednej to się pozbyć nie mogli, tak się przykleiła). Poza tym Tż Gleni na pewno nie robi czegoś wbrew jej woli, bo ją szanuje i kocha, więc chyba wie co ona o tym myśli i nie musi mu niczego zakazywać. Jeżeli ja byłabym przeciwniczką stripteasu, a mimo to Tż wybrałby taką formę wieczoru kawalerskiego, to zamiast robić jakieś zakazy zapaliłaby mi się w głowie czerwona lampka. Tak trochę z innej beczki, po rozmowie z koleżanką z pracy naszła mnie taka refleksja, że to nie o to chodzi, żeby się starać w związku czy żeby się poświęcać. Ważne, żeby pewne rzeczy przychodziły naturalnie i wtedy można mówić o udanym związku. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Piczko na L4 chcę iść w przyszłym tygodniu chociaż na 1 dzień. I tak mnie nie będzie w pracy, bo mam urlop, ale ostatnio przez sesję ten urlop mi się strasznie szybko kurczy, więc wolałabym L4.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-06-17 o 21:34 |
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, u mnie ten żel wyglada tak, jakbym miała tylko pomalowane. Mam zwykły french bez żadnych udziwnień. Robiłam pierwszy raz i polecam. Jedyne co, to dziś jak byłam na aerobiku to całe zajęcia myślałam tylko o tym, czy mi się z paznokciami u nóg nic nie stanie, czy nie pękną i będę musiała z brzydkimi jechać na wakacje, ale wszystko jest OK, nic się z nimi nie stało
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tekstu ze lodzik to nie zdrada, to tez mnie to powala. albo iles tam km. od domu to nie zdrada
|
|
|
|
|
#3947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zastanawiam się czy u mnie w ogóle się da frencha zrobić jak ja prawie w ogóle nie mam tej białej końcówki a przedłuzania nie chce
|
||
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynają mi się pmsowe doły
Glenia, miejmy nadzieję, że będzie tak jak mówisz. A teksty kolegów to masakra... Ale oni są tacy żartobliwi inaczej widać.
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że będzie ok - znam Tż na tyle dobrze, że wiem, że nic nie zrobi głupiego - a skoro zgodził się na taką formę tej imprezy, to niech ma
przecież to tylko jakaś obca laska, która potańczy i tyle - zazwyczaj dotknąć się nie pozwalają, na szczęście i tak wiem, że ze mną nie mają szans - bo to ja będę z nim na całe życie (i w łóżku też ). Tylko nie lubię, jak on idzie na imprezę, a ja muszę siedzieć w domu - wszystko przez ten egzamin głupi
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh Glen rozumiem Twój niepokój, bo jest podkręcany przez znajomych Tżta. Ale moim zdaniem to dobrze, że on Ci o wszystkim mówi. To świadczy o tym, że nie ma nic do ukrycia. A co do jego zachowania po alkoholu to równie dobrze może się upić w delegacji i pójść z koleżanką do łóżka. Jednak dorosły facet zna swoje granice - czy to po alkoholu czy na trzeźwo. Ty mu chyba ufasz, prawda?
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
mam już prawie kompletny pokój
![]() i może w końcu się wyśpię. i tak się cieszę na ślub Frezi. Ale nie będzie mnie na wątkowej imprezie
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
No cześć
![]() Trochę mnie nie było, bo nienormowany czas pracy fajny nie jest Wczoraj np. byłam w domu po 19:00. Ale i tak co do mojej pracy jestem na "tak"![]() Ja jestem przeciwna striptizowi, bo trudno znaleźć laskę, która tylko zatańczy. Mój Tż też ma super kolegów i jestem przerażona co wymyślą. Mam jutro jechać po prezent dla Tż, ale znowu mi się przypałętało zapalenie pęcherza i nie wiem co to będzie. |
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. pierwszy weekend września lub przedostatni sierpnia ![]() Co do kawalerskiego/panieńskiego - my najprawdopodobniej pierwszą część spędzimy osobno, a potem ja z koleżankami przyjedziemy do P. na ognisko A wcześniej ja z koleżankami u mnie w mieszkaniu, a P. z kolegami gokarty/paintball/kręgle lub co tam wymyślą
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam o tych wieczorach i głupich pomysłach i chyba nie przetrwałabym tego
![]() Carmi ma 100% (bolesnej) racji
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, do frencha nie musisz mieć koniecznie dłuższych paznokci, żeby naturalnie końcówkę było widać, kosmetyczka Ci "namaluje" tą końcówkę białym żelem
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym nie przetrwała TAKIEGO kawalerskiego, bankowo nie zasnęłabym w nocy... Na szczęście M. zabrał kumpli do knajpy i było spokojnie i grzecznie, nawet ich po domach rozwiozłam potem
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I chciałam się Wam pochwalić, że odkąd biorę luteinę nie mam bolesnych miesiączek Tzn. wiadomo nie jest tak, że nic nie czuję, ale przynajmniej mogę normalnie funkcjonować.I wkurza mnie orsay, jest ten kupon rabatowy, a nic fajnego nie ma. Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2011-06-17 o 22:13 |
|
|
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze jak sobie wyobrażam coś takiego, to jakoś tak dziwnie, ale ze względu na to, że ktoś obcy miałby się zajmować moimi stopami:d czułabym się jakoś tak nieswojo, jak królowa czy coś ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

Tylko waga rośnie do góry i nie umiem zrzucić 

13.03.2008

więc ja pozostaję niezmiennie przy czerwonym lakierze
ale Tż od razu powiedział, ze się na to nie zgadza, a poza tym za drogo im wyszło więc na szczęście "tylko" to
ogólnie mam do niego zaufanie, ale boję się, że jak go spiją to coś zrobi głupiego - jeszcze jakby był na czyimś to spoko, ale na swoim to wiadomo, że go będą zachęcać do macania itp
normalnie wnerwa mam na nich jak nie wiem...a jeszcze Tż jest taki, ze mi wszystko opowiada, bo nie potrafi zatajać przede mną - a ja chyba wolę nie znać szczegółów i żyć w błogiej nieświadomości