|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - skinfood the face shop dior revlon bourjois chanel
interesuje mnie kilka lakierów znajdziesz coś w mim wątku (lakiery zakreślone w załączniku)
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki (kilka) SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy (kilka ciemniejszy jestem też w stanie załatwić) SkinFood Salmon Brightening Eye Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! oddam z bólem za coś naprawdę wybitnego, aktualny dopóki nie wykończę poprzedniego kremu, inaczej biorę sobie ;p The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! genialna maseczka na wągry, mam ich kilka na zapas, bo są świetne, więc na wymiankę mogą iść ;] (kilka) ?
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder
SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream ciemniejszy SkinFood Salmon Dark Circles Concealer ciemniejszy Beauty Friends maseczki typu sheet mask pędzel do korektora z Donegal pędzel "puchaty" do korektora z EcoTools coś u mnie? mogę zaproponować perfumy Jesus del pozo |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki (kilka) SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! krem bb/krem tonujący, kolor jaśniejszy (kilka, ciemniejszy też byłabym w stanie załatwić) SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy (kilka ciemniejszy jestem też w stanie załatwić) SkinFood Salmon Brightening Eye Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! oddam z bólem za coś naprawdę wybitnego, aktualny dopóki nie wykończę poprzedniego kremu, inaczej biorę sobie ;p The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! genialna maseczka na wągry, mam ich kilka na zapas, bo są świetne, więc na wymiankę mogą iść ;] (kilka) Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - agresywniejsze od maseczki z The Face Shop, świetnie oczyszczają, mam opakowanie, ale wymieniam się na pojedyncze plastry. Beauty Friends maseczki typu sheet mask - wiele rodzai, jeśli masz sprecyzowaną - możesz pisać (m.in. royal jelly, vitamin, ziemniak, pomidor, ogórek, aroma) cos u mnie za te skarby i pedzelki?
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Dot.: Dużo NOWYCH kosmetyków SKINFOOD THE FACE SHOP DIOR REVLON BOURJOIS CHANEL
to jeszcze Ci wypiszę co mam
![]() Blistex natural cooling comfort (ma lekkie drobinki jakby peelingu http://static.stylemania.com/img/pro...ganic-full.jpg -Loreal Hip high Intensity pigment - kol 924 visionary, złóty - wypróbowany -Sephora - maniac liner - kredka/konturowka/wypelniacz do ust - ma drugiej strony pedzelek,kolor nude - 11 chair obsession -Elf czarny eyliner w słoiczku z pędzelkiem, kika razy spróbowany -Elf róż do policzków pink passion - lancrone pędzelek do ust - Essence delikatny róż silku touch blush kol 10 adorable, 90% - czarny cień GOSH z delikatnymi drobinkami - tylko bardzop delikatnie się mienią, są "w cieniu" a nie jako odzielny brokat, 90% - LAncaster infite bronze - illuminatung concealer; aplikator z gąbko, 95% - 2x10m szampon przeciwłup. Ducray Selegel i Ducray keual - Ziaja Sopor bursztynowa opalenizna, balsam bronzujący 90% - Avon footworks - korzenne aromaty krem nawilżający do stóp 90% - Nivea volume sensation spray unoszący do włosów, 50% - Shauma spray połysk koloru 99% - 15ml balsam V&R Flowerbomb - Powderfull Schwarzkopf, meska wersja, ale ja też jej używam, nowy twarz: Avene - Antirougeurs mleczko oczyszcz. 50ml (95%) Dermika Collaction kocentrat na pierwsze zmarszczki mimiczne 80% (zgubiłam nakrętke,ale to jest z pompką) Nuxe Nirvanesque contour de yeux - krem pod oczy rozswietlajacy, 60% Iwostin Capillin - krem na noc wzmacniajacy naczynka 75% Lirene esencja na dzien do cery naczynowej spf 10, 90% LRP Effaclar Duo 50% Ziaja nuno maska z zieloną glinką 80% nowa szczoteczka do zebow Signal Style-tech white now Compeed zostaly mi 4 plasterki na opryszczke do tego mogę zrobić odsypki mask algowych Bielenda i Organique oraz odlewkę genialnego kremu do rąk Zepter tego -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=15785&next =1 jak jesteś jeszcze czymś zainteresowana daj znać ![]() jak nie to same maseczki chętnie przyjme |
|
|
|
|
#36 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream - NOWY, CAŁY, SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, ) Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - pędzel do korektora z Donegal pędzel "puchaty" do korektora z EcoTools SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, Bourjois Healthy Mix kolor 51 - połowa Skin79 Vip Gold bb cream - próbka-samoróbka |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo NOWYCH kosmetyków SKINFOOD THE FACE SHOP DIOR REVLON BOURJOIS CHANEL
Villette, odpisuję też tu. Nic mi się u Ciebie nie przyda, dziękuję (a bronzer Chanel to podróbka, tak przy okazji).
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
to w takim razie poczekam, z tym, że nie wiem czy coś dołoże, ale jeśli tak - odezwę się
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
nie wydaje mi się, żeby to była podróbka, ale nie ręczę - był to prezent dla mnie, zakupiony w drogerii w niemczech więc paragonu wam nie wystawię,a bronzer jest baaaaardzo stary (bardzo możliwe, że już po terminie przydatności) ale jak dla mnie działa bez zarzutu, jest świetnie pigmentowany i niestety bez flat topa albo duo fibre się nie obędzie w moim niezdarnym przypadku, tak naprawdę wrzuciłam go tylko dlatego, jakby naprawdę ktoś przyszedł i mnie zauroczył docelowo nie traktuję go jako coś, czego chcę się pozbyć. ale dobrze wiedzieć, że masz co do niego podejrzenia, postaram się to sprawdzić.
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-06-17 o 21:43 |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Chanel w ciągu ostatnich 10 lat nie miało żadnych znaczących zmian wyglądu opakowania, a i przedtem wątpię, żeby miało opakowanie ze złotymi trójkątami po bokach i logo narysowanym znacząco cieńszą kreską.
Nie mam wątpliwości - mam pewność, że to podróbka.
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie wycofuje je z wymianki, wybaczcie, widocznie zostałam wprowadzona w błąd.
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Zerknij, może coś za kilka plasterków Nesura i maseczek Beauty Friends
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj na targu
![]() SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki (kilka) SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! krem bb/krem tonujący, kolor jaśniejszy (kilka, ciemniejszy też byłabym w stanie załatwić) SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy (kilka ciemniejszy jestem też w stanie załatwić) SkinFood Salmon Brightening Eye Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! oddam z bólem za coś naprawdę wybitnego, aktualny dopóki nie wykończę poprzedniego kremu, inaczej biorę sobie ;p The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie puder skinfooda, grzybkowy bb kremik i maska face shop
- odpisz u mnie, proszę
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
to samo chciałam napisać, podróba jak diabli i to jeszcze byle jaka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Nivea pianka color crystal gloss - praktycznie cała i nieużywana
cos u mnie? |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! krem bb/krem tonujący, kolor jaśniejszy
i ewentualnie ten pod oczy? |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pudełko mogłabym nawet skombinować bo moja mama miała kiedyś ten sam puder i ma po nim opakowanie, przewraca się u niej w szafce, ae niestety wolę nieco większe wymianki po prostu wysyłka jest nieco bardziej opłacalna. |
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
hej, znajdziesz u mnie coś za: SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder??
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Pudełeczko jest takie: klik, na razie creme anglais jest jeszcze w oryginalnym pudełku, nie mój zapach i nie mogę się przekonać żeby zacząć używać, myślę że mogłabym całe oddać - może za korektor skinfood?
Tylko ostatnio na wymiankach dziewczyny mają produkty, które chce testować, ale jak już przychodzą do mnie, to niestety to nie to, obawiam się żeby z tym ewentualnym korektorem nie było tak samo. NYXową pomadkę i dermacol mogę oddać za plasterki i maseczki (tylko, które rodzaje masz na wymianę?) Myślę, że mniej więcej równe wartości to 10 maseczek za dermacol i 7 plasterków za pomadkę? (chociaż w sumie wolałabym więcej maseczek, mniej plasterków, bo te pierwsze już miałam i lubię, a plasterków nie miałam) Jak uważasz? |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za BB cream i The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask?
![]() |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem,
bez problemu dziewczyny kupują te maseczki na ebayu u sprawdzonych sprzedawców i są to w sumie groszowe sprawy, a że mi się spodobały jak je miałam to napisałam ![]() Co do szminki to nawet sama patrzyłam ile ona kosztuje bo nie wiedziałam i były to 4$, czyli podobnie do wartości tych kilku plasterków. Nie bardzo mam czas teraz bawić się ze zdjęciami pozwól, że wrzucę Ci je w poniedziałek ?
|
|
|
|
|
#54 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szminke moglabym oddac, takze w razie czego daj znac u mnie. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Oprocz wymiany adresow, wszelkie ustalenia prowadzimy w wątkach, a nie w prywatnych wiadomosciach, dlatego odpisuję tutaj ;-) Niestety, za mac szukam innego rozu, takze jego brac pod uwage nie mogę. Mogę oddać szminkę UD za puder z krzemionki lub korektor "łososiowy". Kosztowała 22$ więc mysle, ze wartosciowo byloby ok. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Mam podobną Wishlistę do Twojej i raczej konkretnie za tym się rozglądam
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! puder transparentny z krzemionki (kilka)
SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! krem bb/krem tonujący, kolor jaśniejszy (kilka, ciemniejszy też byłabym w stanie załatwić) Hej, znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, zainteresował mnie Masażer antycelulitowy Zepter z trzema nakładkami, ładowarką i kosmetyczką, Oprócz tego kilka lakierów L'oreala. Proszę rozejrzyj się u mnie i odpowiedz, czy widziałabyś wymianę.
Mam również kilka surowców do kremów, ale inwentaryzację zrobię po weekendzie, bo są u mamy. |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - AZJA I NIE TYLKO skinfood the face shop dior revlon bourjois amor ve
witaj
Znajdziesz coś u mnie zaSkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy (kilka ciemniejszy jestem też w stanie załatwić) ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.