|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Cytat:
). Wracam więc zawsze do maszynki Cytat:
|
|
|
#992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
SKARB(I SPACJA I WTEDY ROZWIAZANIE DUZYMI CZY MALYMI LITERAMI ) A SPACJE TEZ DAJE W ROZWIAZANIU?
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
nie, na udach nie odrastają takie straszne, są jaśniejsze i słabsze i myślę, że dlatego, o dziwo!, nie łapie ich wosk ;/ te z łydek wychodzą super woskiem, a jak próbuje wyrwać z ud to wosk jest prawie czysty ;/
ja również na udach golę rzadziej, zresztą moje nogi nie nadają się do publicznego pokazywania, toteż nie często je golę;/
|
#994 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam dziś nowe pomadki z Maybelline, o które pytała jedna z Was, bodajże Umbra. Były akurat układane na póleczce, także nie sprawdziałam ich kolorów, ale spytałam o ich cenę- bez promocji 25.99. Zastanawiam się czy będą w promocji w najbliższej gazetce, bo kuszą mnie niemiłosiernie
|
|
|
|
#995 |
|
Rozeznanie
|
Ruszyły już chyba skarby urody O.o
Tylko, że mapka niezaktualizowana a niby już daty na 3 dni są Chojnice, Bydgoszcz, Elbląg odpowiednio 16, 17, 18.06 http://skarbyurody.rossnet.pl/ Tak sobie weszłam przypadkiem i adres działał ;D Ciekawe kiedy zaktualizują i będzie więcej miast ;D
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś do kompletu odżywkę do włosów Accent Brown
|
|
#997 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
oo...dokladnie, te lidlowskie tez sa dobre ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
ja tylko lydki, bo na udach nie mam prawie wcale widocznych wloskow....i gole maszynka...ale juz niebawem bede pasta cukrowa to robic...tzn chyba moj tz bedzie mnie skrobal, bo sama nie wiem czy sie nie bede bala ![]() Cytat:
moj tz uzywa (jak potrzebuje mocniejszej ochrony) Nivea Silver Protect jest na prawde super..... ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- dokladnie....wszystkie potwierdzily moja i mojego tz opinie |
||||
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
mój tata używa tego Nivea Silver Protect i też jest zadowolony
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ta z loreal jest świetna po Waxie wypadają mi strasznie włosy :/
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1001 |
|
Konto usunięte
|
Ale ten numer skarbu był niezbyt ciekawy, jak dla mnie jedna wielka reklama, niezadobrych kosmetyków. Może ze 4 strony mnie zaciekawiły, więc nie ma na co liczyć i czekać
|
|
|
|
#1002 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też się nie zaczytałam szczególnie w nim :P
dziewczyny a mam pytanie, kiedy będzie nowa gazetka ?
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie z poniedziałek w TT.
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny ile dni obowiązuje gazetka ? tzn. oferta z gazetki , 7, 14 ?
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
przeważnie 10 dni, ale nie jest to reguła.
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Zachęcona waszymi opiniami kupiłam odżywkę Accent (?) do włosów blond, zobaczymy czy się nada, w sumie chciałam z Dove, ale nie było już promocji... Trafiłam do porządnego rossa i okazało się, że rolony ziaji są za 5,49, natomiast bloker 5,89 (gazetka wprowadza w błąd). Chciałam kupić bloker, ale się boję :? myślę, że to chyba nie zdrowe powodować środkami chemicznymi, żeby gruczoły potowe "zamykać", więc wzięłam standardowo Lady Spik Stick (?) Mam też skarb, szału nie ma, ale dowiedziałam się o konkursach na rossnecie. Swoja drogą mam ogromne trudności, żeby się tam zalogować
|
|
|
|
#1008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niedawno zdecydowałam sie na depilację bikini i ud woskiem i mam nadzieję, że z czasem włoski się osłabią. Maszynka Gilette Venus (ta zwykła) jest super, a ostrze starcza na długo.
|
|
#1009 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dość droga jest. wg tego artykułu na Wizażu: Cena: 29,99zł / maszynka + 1 wkład + uchwyt do zawieszenia pod prysznicem; 69,99zł / komplet 4 wkładów Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2011-06-17 o 22:03 |
|
|
|
|
#1010 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak ją zachwalają od lat a ja jeszcze nic ![]() Cytat:
bo mi też wpadła w oko. ale najpierw chciałabym wypróbować Venus Riviera zapachową
|
|||
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy antyperspirant ma w składzie sole glinu (Aluminum Chlorohydrate/Chloridum/itp.), które mają na celu zwężenie gruczołów.
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
używałam Riviery, fajne maszynki.
|
|
|
|
#1013 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- kurczę mi bo biowaxie też strasznie wypadają, ale ostatnio zaczęłam Lorysa i myślałam że to 'normalne' po takim obciążaniu włosów
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-06-17 o 22:50 Powód: lit. |
|||
|
|
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
N udach mam cienkie wloski jasne ale jasne brazowe/bez nie blond. Jak radzicie zaczac depilowac czy nie warto bo zaczna odrastac ciemne?
teraz zakladam tylko spodniczki do kolan i spodenki a nog nie mam grupych tylko wstydze sie jego meszku
|
#1015 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale łydki to już przez cały rok, choć oczywiście wiosną i latem częściej ----------- a tak w ogóle widziałam dziś w Rossmannie mnóstwo przecen których nie ma w gazetce np. tusz 2000 kalorii na chyba niecałe 30zł i większość (no połowa to chyba na pewno) kolorówki L'oreala miała obniżone ceny ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
a jak jesteś z tych co się opalają to trochę czasu na słońcu i powinny same ci pojaśnieć ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() dodatkowo zauważyłam że muszę nawet w największe upały postawić na kremy nawilżające niż na matujące i.... najlepiej zawsze się wysypiać (a nie spać tylko po parę godzin na dzień, zwłaszcza kilka dni z rzędu...) a co do zapychania to często zapychają jeszcze silikony, np. te w bazach pod makijaż (kiedy jest ich tam naprawdę dużo) (silikony to te składniki kończące się na - cone) (a parafina - paraffinum liquidum, mineral oil --> najgorzej jeśli jest na początku składu co jest najczęstsze w kremach do cer suchych) ------------------ a jeszcze tak 'od siebie' napiszę, że udało mi się w końcu odebrać w rossmannie zamówienie na tańsze nowości Bielendy (z nowej wersji serii aloesowej i bawełnianej) (np. maseczki po 3zł a nie 4zł i ileś gorszy) - zamówienie ze strony rossnet.pl i zastanawiam się czy by nie kupić tych nowych pędzli Elite - konkretnie tego do ust i różu ![]() i czekam również na limitkę różaną z wibo
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-06-17 o 23:09 |
|||
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli antyperspirant to musi mieć jakieś sole nieorganiczne, zwykle właśnie gliniany.
|
#1017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i zależy chyba też ta ostrość włosków od balsamu jakim potem smarujesz nogi (przynajmniej tak mi mówi doświadczenie) i polecam depilację nóg w kąpieli (znaczy na koniec by się we włoskach nie taplać oczywiście ) bo wtedy pory skóry są rozszerzone i jakoś łatwiej to idzie zawsze istnieje depilacja laserem - ja się skuszę kiedyś jak już będę miała na to fundusze - choć na takie podstawy, czyli właśnie pachy i nogi
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-06-17 o 23:18 |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja na KWC trafiłam na recenzję, że to nawet po paru miesiącach pachnie i się tak napaliłam no trudno. ale i tak mam ochotę wypróbować, bo wygląda ładnie i solidnie ![]() a do ruchomej główki jestem przyzwyczajona, bo te zwykłe Venus biało-różowe też mają, a przez ostatni rok używałam (kupiłam w promocji 6 sztuk plus trymer bikini za jakieś 12-13 zł bodajże, co za oszczędność )
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
a te naturalne ? byłam pewna że one nie mają (nie używam teraz takiego aby sprawdzić skład)
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
"naturalne", jak np. Super Deo (ten kryształ) też mają coś z glinem (http://pl.wikipedia.org/wiki/Siarczan_amonowo-glinowy)
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

). Wracam więc zawsze do maszynki 
mam nadzieję, że coś widać 

hehe 

a ja na KWC trafiłam na recenzję, że to nawet po paru miesiącach pachnie i się tak napaliłam