Rossmann - cz. X - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 15:12   #991
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - cz. X

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
a mnie po goleniu maszynką nogi swędzą niemiłosiernie, używam 2-ostrzowej maszynki Gillette i pianki Venus, ogólnie musiałabym golić nogi codziennie, zeby jakoś wyglądały, włoski odrastają szybko, są ciemne i "ostre", mam depilator, ale jakoś za leniwa jestem na jego używanie, czasem używam wosku, ale efekt też mnie nie zadowala no i tak muszę potem poprawić maszynką... oj chciałabym nie mieć włosków na nogach;/
Mam to samo, używam wszystkiego i nic nie daje dobrego i długotrwałego efektu (nawet po męce z depilatorem w ciągu 3 dni odrastają ). Wracam więc zawsze do maszynki
Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
wiele z was pytało jakie artykuły są w Skarbie więc wrzucam skan spisu treści, całej gazety - przepraszam ale nie zeskanuję (ma 98 str. więc same rozumiecie)
przepraszam też za jakość mam nadzieję, że coś widać

dołączam również skan krzyżówki

dziewczyny, nie bójcie się dopytywać pracownice o nasze ulubione gazety pamiętacie jak było w moim przypadku, trzbeba się kłócić o swoje hehe
dziękuję za krzyżówkę!
Stary 2011-06-17, 15:14   #992
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ondatrazibethicus Pokaż wiadomość
Dostałabyś smsa z informacją, gdybyś wygrała. Pisałam wcześniej, że wygrałam właśnie w kwietniowej krzyżówce i wtedy też wyniki na stronie pojawiły się dużo później niż miały. Ale wiedziałam o wygranej z smsa.
jak wysylasz rozwiazanie
SKARB(I SPACJA I WTEDY ROZWIAZANIE DUZYMI CZY MALYMI LITERAMI ) A SPACJE TEZ DAJE W ROZWIAZANIU?
Stary 2011-06-17, 15:37   #993
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość

na udach tez odrastaja ci ciemniejsze i solidne?

nie, na udach nie odrastają takie straszne, są jaśniejsze i słabsze i myślę, że dlatego, o dziwo!, nie łapie ich wosk ;/ te z łydek wychodzą super woskiem, a jak próbuje wyrwać z ud to wosk jest prawie czysty ;/
ja również na udach golę rzadziej, zresztą moje nogi nie nadają się do publicznego pokazywania, toteż nie często je golę;/
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:22   #994
jujka
Rozeznanie

Widziałam dziś nowe pomadki z Maybelline, o które pytała jedna z Was, bodajże Umbra. Były akurat układane na póleczce, także nie sprawdziałam ich kolorów, ale spytałam o ich cenę- bez promocji 25.99. Zastanawiam się czy będą w promocji w najbliższej gazetce, bo kuszą mnie niemiłosiernie
jujka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:05   #995
nikaczekolada
Rozeznanie

Ruszyły już chyba skarby urody O.o
Tylko, że mapka niezaktualizowana a niby już daty na 3 dni są
Chojnice, Bydgoszcz, Elbląg odpowiednio 16, 17, 18.06
http://skarbyurody.rossnet.pl/
Tak sobie weszłam przypadkiem i adres działał ;D
Ciekawe kiedy zaktualizują i będzie więcej miast ;D

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:06   #996
malina333
Zakorzenienie

kupiłam dziś do kompletu odżywkę do włosów Accent Brown

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:15   #997
lameczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Co do płatków, to polecam te z Biedronki, są świetne, nie rozdwajają się.

co opinia to inna... moje z biedrony (miala z aloesem) sie rozdwajaly, klaczyly...i juz wiem, ze mi nie pasuja.

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
A ja polecam płatki z Lidla - 80 szt za 2-3 zł. Nie rozwarstwiają się, są jakby "zgrzewane", żadnych kłaczków. Dodatkowo mają wytłoczenia, nie są zupełnie gładkie a to chyba sprawia, że lepiej zmywają. Super. Odkąd je odkryłam, nie kupuję żadnych innych. Dziewczyny na wątku lidlowym też bardzo je polecają.

oo...dokladnie, te lidlowskie tez sa dobre

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Jak to jest z waszym goleniem nozek ? chodzi mi o cale nie tylko łydki. Czy golicie cale nogi ? jesli tak to czego uzywacie ? jak pozniej z ich odrastaniem ? odrastaja takie grubsze jak na łydkach czy nadal sa takie delikatniejsze jak to na udach ? wiem głupie pytania ale przyznam ze do tej pory depilowalam tylko łydki -maszynka jednorazowa

ja tylko lydki, bo na udach nie mam prawie wcale widocznych wloskow....i gole maszynka...ale juz niebawem bede pasta cukrowa to robic...tzn chyba moj tz bedzie mnie skrobal, bo sama nie wiem czy sie nie bede bala

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość
dziewczyny już raz mi świetnie doradziłyście stąd przyszłam tu prosić o radę
potrzebuję dobry antyperspirant dla mężczyzn, który przede wszystkim nie zostawia śladów i walczy z potem na dłużej niż 1h. no i zapach też musi mieć ładny.
odpada na pewno adidas.
pomożecie?

moj tz uzywa (jak potrzebuje mocniejszej ochrony) Nivea Silver Protect
jest na prawde super.....

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
nivea ten srebrny
nie polecam Fa !
Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość

z tej serii Ci chodzi ?
Cytat:
o wlasnie ! Moj Tz sobie chwali ten antyperspirant
Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
mój to samo, są świetne i ładnie pachną

dokladnie....wszystkie potwierdzily moja i mojego tz opinie : jupi:
lameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:17   #998
PPP90
Zakorzenienie

mój tata używa tego Nivea Silver Protect i też jest zadowolony

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:31   #999
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Te paski też są pokryte żelem Nie zauważyłam, żeby tam nie wybielały ale używałam ich rok temu W tej ulotce było napisane, że paski nie muszą dotykać całego zęba by go wybielić

Też miałam odżywkę z Wax https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ch.html&next=1 i chyba ją zakupie
mi dentysta odradzała takie paski. Mówił, że obszar pomiędzy zębami może się nie wybielić w równym stopniu

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
ja mam jak zwykle za duze wymagania, bo odzywka z babassem kompletnie nic nie robi z moimi włosami... wolę maski typu kallos,sleek
u mnie ani kallos ani odżywka z babassem się nie sprawdzają

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ta z loreal jest świetna
po Waxie wypadają mi strasznie włosy :/

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:36   #1000
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie,wpisywałam 'isana odzywka z babasem' więc już wiem dlaczego nie znalazłam

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:38   #1001
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Ale ten numer skarbu był niezbyt ciekawy, jak dla mnie jedna wielka reklama, niezadobrych kosmetyków. Może ze 4 strony mnie zaciekawiły, więc nie ma na co liczyć i czekać
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:36   #1002
vanadis
Wtajemniczenie

ja też się nie zaczytałam szczególnie w nim :P
dziewczyny a mam pytanie, kiedy będzie nowa gazetka ?
vanadis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:37   #1003
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanadis Pokaż wiadomość
ja też się nie zaczytałam szczególnie w nim :P
dziewczyny a mam pytanie, kiedy będzie nowa gazetka ?
pewnie z poniedziałek w TT.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:29   #1004
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Dziewczyny ile dni obowiązuje gazetka ? tzn. oferta z gazetki , 7, 14 ?

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:37   #1005
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość

Dziewczyny ile dni obowiązuje gazetka ? tzn. oferta z gazetki , 7, 14 ?
przeważnie 10 dni, ale nie jest to reguła.

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:38   #1006
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
przeważnie 10 dni, ale nie jest to reguła.
dzięki

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:39   #1007
Fufka
Zakorzenienie

Zachęcona waszymi opiniami kupiłam odżywkę Accent (?) do włosów blond, zobaczymy czy się nada, w sumie chciałam z Dove, ale nie było już promocji... Trafiłam do porządnego rossa i okazało się, że rolony ziaji są za 5,49, natomiast bloker 5,89 (gazetka wprowadza w błąd). Chciałam kupić bloker, ale się boję :? myślę, że to chyba nie zdrowe powodować środkami chemicznymi, żeby gruczoły potowe "zamykać", więc wzięłam standardowo Lady Spik Stick (?) Mam też skarb, szału nie ma, ale dowiedziałam się o konkursach na rossnecie. Swoja drogą mam ogromne trudności, żeby się tam zalogować
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:00   #1008
Rybka1
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje za odpowiedzi w sprawie depilacji nog (chyba rowniez zaczne golic cale )

chcialam jeszcze zapytac jaki krem na dzien znacie ktory nie zapycha ? jaki skladnich w kremach zapycha

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

na udach tez odrastaja ci ciemniejsze i solidne?

Moim najwiekszym błędem była decyzja o goleniu ud. Mam mocne włoski na łydkach, a na udach masakra. Odrastają twarde, ciemne i w błyskawicznym tempie (przy goleniu maszynką)-po kilku godzinach już drapią. Przy okazji golenia ud, zahaczyłam lekko o bikini . Jeśli ktoś ma jasne, cieniutkie włoski na udach to nie polecam golenia maszynką, w ogóle odradzam tam depilację. Jeśli juz ktos chce depilowac uda to lepiej wosk lub depilator (choć włoski po tym wrastają).
Niedawno zdecydowałam sie na depilację bikini i ud woskiem i mam nadzieję, że z czasem włoski się osłabią.

Maszynka Gilette Venus (ta zwykła) jest super, a ostrze starcza na długo.
Mój cel-mieć dłuższe i bardziej skręcone loki.
Rybka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:01   #1009
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
A ja polecam najlepszą na świecie maszynkę do golenia Gilette Venus Embrace, można kupić chyba tylko na allegro, bo zdaje się, że nie ma jej w Polsce, ale jest świetna. Wszystkimi się zacinałam- tą ani razu, a używam już 3 lata. Jeden wkład starcza mi na pół roku codziennego golenia, można dłużej, ale trzeba dwa razy czasami pociągać. Jest cudowna
chyba już jest w Pl od jakiegoś czasu, reklamuje ją J.Lo. chyba ją kupię, jeśli faktycznie taka fajna.

dość droga jest. wg tego artykułu na Wizażu: Cena: 29,99zł / maszynka + 1 wkład + uchwyt do zawieszenia pod prysznicem; 69,99zł / komplet 4 wkładów

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2011-06-17 o 22:03
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:18   #1010
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Zachęcona waszymi opiniami kupiłam odżywkę Accent (?) do włosów blond, zobaczymy czy się nada, w sumie chciałam z Dove, ale nie było już promocji... Trafiłam do porządnego rossa i okazało się, że rolony ziaji są za 5,49, natomiast bloker 5,89 (gazetka wprowadza w błąd). Chciałam kupić bloker, ale się boję :? myślę, że to chyba nie zdrowe powodować środkami chemicznymi, żeby gruczoły potowe "zamykać", więc wzięłam standardowo Lady Spik Stick (?) Mam też skarb, szału nie ma, ale dowiedziałam się o konkursach na rossnecie. Swoja drogą mam ogromne trudności, żeby się tam zalogować
ale blokera nie trzeba używać na stałe. ja stosuję jedynie jak wiem, że się zapowiada ważny długi dzień. natomiast na codzień zwykły Lady Speed Stick. a jak np. siedzę cały dzień w domu to nie używam nic, bo nie ma takiej potrzeby, także myślę, że aż tak nie katuję skóry, bo jednak daję trochę odpocząć

Cytat:
Napisane przez Rybka1 Pokaż wiadomość
Moim najwiekszym błędem była decyzja o goleniu ud. Mam mocne włoski na łydkach, a na udach masakra. Odrastają twarde, ciemne i w błyskawicznym tempie (przy goleniu maszynką)-po kilku godzinach już drapią. Przy okazji golenia ud, zahaczyłam lekko o bikini . Jeśli ktoś ma jasne, cieniutkie włoski na udach to nie polecam golenia maszynką, w ogóle odradzam tam depilację. Jeśli juz ktos chce depilowac uda to lepiej wosk lub depilator (choć włoski po tym wrastają).
Niedawno zdecydowałam sie na depilację bikini i ud woskiem i mam nadzieję, że z czasem włoski się osłabią.
też chciałam depilatorem, jednak boję się tego wrastania. ale jak tylko będę miała więcej wolnego czasu to chcę wypróbować depilację cukrową tak ją zachwalają od lat a ja jeszcze nic

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
chyba już jest w Pl od jakiegoś czasu, reklamuje ją J.Lo. chyba ją kupię, jeśli faktycznie taka fajna.

dość droga jest. wg tego artykułu na Wizażu: Cena: 29,99zł / maszynka + 1 wkład + uchwyt do zawieszenia pod prysznicem; 69,99zł / komplet 4 wkładów
na all trzeba będzie polować bo mi też wpadła w oko. ale najpierw chciałabym wypróbować Venus Riviera zapachową
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:25   #1011
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Ale stosujące Lady Speed Stick też używasz chemii. Każdy antyperspirant ma w składzie sole glinu (Aluminum Chlorohydrate/Chloridum/itp.), które mają na celu zwężenie gruczołów. Po prostu bloker Ziaji ma to stężenie bardzo wysokie i dlatego działa długofalowo, nie jest konieczne używanie go codziennie.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:29   #1012
2016070150903
Konto usunięte

używałam Riviery, fajne maszynki. zapach szybko się ulatnia, ja go czułam krotko po otwarciu. no i ma ruchomą główkę- mnie akurat to nie pasuje. ale przynajmniej nie podrażnia i dobrze dopasowuje się do ciała.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:51   #1013
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Ale stosujące Lady Speed Stick też używasz chemii. Każdy antyperspirant ma w składzie sole glinu (Aluminum Chlorohydrate/Chloridum/itp.), które mają na celu zwężenie gruczołów. Po prostu bloker Ziaji ma to stężenie bardzo wysokie i dlatego działa długofalowo, nie jest konieczne używanie go codziennie.
nie każdy, ale większość

Cytat:

Venus Embrace chyba można kupić w SP

Cytat:
Napisane przez Rybka1 Pokaż wiadomość
Mam właśnie jaśniutkie, cieniutkie włoski na udach, i przyznaję nie robię tego często (w sensie rzadziej niż nogi od kolan w dół), ale właśnie golę maszynką (Gillette/Wilkinson) i nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
po Waxie wypadają mi strasznie włosy :/
kurczę mi bo biowaxie też strasznie wypadają, ale ostatnio zaczęłam Lorysa i myślałam że to 'normalne' po takim obciążaniu włosów
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.

Edytowane przez Miss Puppet
Czas edycji: 2011-06-17 o 22:50 Powód: lit.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:53   #1014
pat0
Wtajemniczenie

N udach mam cienkie wloski jasne ale jasne brazowe/bez nie blond. Jak radzicie zaczac depilowac czy nie warto bo zaczna odrastac ciemne?
teraz zakladam tylko spodniczki do kolan i spodenki a nog nie mam grupych tylko wstydze sie jego meszku
Stary 2011-06-17, 23:02   #1015
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
ja również na udach golę rzadziej, zresztą moje nogi nie nadają się do publicznego pokazywania, toteż nie często je golę;/
ja właśnie z tego m.in. powodu nie golę często ud - nie pokazuję ich więc po co się męczyć i tracić czas skoro i tak mało co je widać w domowym zaciszu

ale łydki to już przez cały rok, choć oczywiście wiosną i latem częściej

-----------

a tak w ogóle widziałam dziś w Rossmannie mnóstwo przecen których nie ma w gazetce np. tusz 2000 kalorii na chyba niecałe 30zł i większość (no połowa to chyba na pewno) kolorówki L'oreala miała obniżone ceny

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
N udach mam cienkie wloski jasne ale jasne brazowe/bez nie blond. Jak radzicie zaczac depilowac czy nie warto bo zaczna odrastac ciemne?
teraz zakladam tylko spodniczki do kolan i spodenki a nog nie mam grupych tylko wstydze sie jego meszku
jeśli do kolan to możesz po prostu nieco przejachać maszynką 'za' kolanami (że tak powiem 'w górę) i tyle bo skoro nie pokazujesz całych nóg publicznie

a jak jesteś z tych co się opalają to trochę czasu na słońcu i powinny same ci pojaśnieć

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Często zapycha parafina, niektórzy mają także problem z gliceryną. Zalezy indywidualnie od skóry. Ja szukam kremów bez parafiny i od tej pory nie jestem tak "zasyfiona"
ja mam dokładnie tak samo jak ty
dodatkowo zauważyłam że muszę nawet w największe upały postawić na kremy nawilżające niż na matujące i.... najlepiej zawsze się wysypiać (a nie spać tylko po parę godzin na dzień, zwłaszcza kilka dni z rzędu...)

a co do zapychania to często zapychają jeszcze silikony, np. te w bazach pod makijaż (kiedy jest ich tam naprawdę dużo) (silikony to te składniki kończące się na - cone) (a parafina - paraffinum liquidum, mineral oil --> najgorzej jeśli jest na początku składu co jest najczęstsze w kremach do cer suchych)

------------------

a jeszcze tak 'od siebie' napiszę, że udało mi się w końcu odebrać w rossmannie zamówienie na tańsze nowości Bielendy (z nowej wersji serii aloesowej i bawełnianej) (np. maseczki po 3zł a nie 4zł i ileś gorszy) - zamówienie ze strony rossnet.pl i zastanawiam się czy by nie kupić tych nowych pędzli Elite - konkretnie tego do ust i różu
i czekam również na limitkę różaną z wibo

Czas edycji: 2011-06-17 o 23:09
Stary 2011-06-17, 23:04   #1016
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Puppet Pokaż wiadomość
nie każdy, ale większość
Jeśli antyperspirant to musi mieć jakieś sole nieorganiczne, zwykle właśnie gliniany.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 23:14   #1017
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
a mnie po goleniu maszynką nogi swędzą niemiłosiernie, używam 2-ostrzowej maszynki Gillette i pianki Venus, ogólnie musiałabym golić nogi codziennie, zeby jakoś wyglądały, włoski odrastają szybko, są ciemne i "ostre", mam depilator, ale jakoś za leniwa jestem na jego używanie, czasem używam wosku, ale efekt też mnie nie zadowala no i tak muszę potem poprawić maszynką... oj chciałabym nie mieć włosków na nogach;/
3 ostrzowe maszynki są najlepsze - ja polecam: Simply Venus 3, Gilette (ale właśnie te z 3 w nazwie) - kiedyś były jeszcze takie dobre (też różowe) Gilette Extreme (są nawet na KWC), ale daaaawno już ich nigdzie nie widziałam

no i zależy chyba też ta ostrość włosków od balsamu jakim potem smarujesz nogi (przynajmniej tak mi mówi doświadczenie)

i polecam depilację nóg w kąpieli (znaczy na koniec by się we włoskach nie taplać oczywiście ) bo wtedy pory skóry są rozszerzone i jakoś łatwiej to idzie

zawsze istnieje depilacja laserem - ja się skuszę kiedyś jak już będę miała na to fundusze - choć na takie podstawy, czyli właśnie pachy i nogi

Czas edycji: 2011-06-17 o 23:18
Stary 2011-06-17, 23:15   #1018
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
używałam Riviery, fajne maszynki. zapach szybko się ulatnia, ja go czułam krotko po otwarciu. no i ma ruchomą główkę- mnie akurat to nie pasuje. ale przynajmniej nie podrażnia i dobrze dopasowuje się do ciała.
Łeeee a ja na KWC trafiłam na recenzję, że to nawet po paru miesiącach pachnie i się tak napaliłam no trudno. ale i tak mam ochotę wypróbować, bo wygląda ładnie i solidnie
a do ruchomej główki jestem przyzwyczajona, bo te zwykłe Venus biało-różowe też mają, a przez ostatni rok używałam (kupiłam w promocji 6 sztuk plus trymer bikini za jakieś 12-13 zł bodajże, co za oszczędność )
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 23:16   #1019
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli antyperspirant to musi mieć jakieś sole nieorganiczne, zwykle właśnie gliniany.
a te naturalne ? byłam pewna że one nie mają (nie używam teraz takiego aby sprawdzić skład)

Stary 2011-06-17, 23:25   #1020
Kasza Manna
Zakorzenienie

"naturalne", jak np. Super Deo (ten kryształ) też mają coś z glinem (http://pl.wikipedia.org/wiki/Siarczan_amonowo-glinowy)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości