|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
To moze zrob grzywke na bok? Ja wlasnie moja teraz tak ukladam bo latem nie moge wytrzymac z gruba grzywa na przodzie. Zawsze tez mozesz sobie spinac a grzywke miec na wyjscie. Ja bym nie scinala dlugich wlosow bo uwielbiam dlugie, moze fryzjerka rozwieje twoje watpliwosci..
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie fryzjerki na pewno się poradzę. Delikatną grzywkę na bok kiedyś miałam i mnie tylko wkurzała... Więc albo prostą, albo wcale. Ja tam lubię i długie i krótkie włosy
Choć kilka osób mi powiedziało, że lepiej mi w krótkich. Więc mam wielki dylemat
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zakupy fajne, sukienka ma trochę nie mój kolor, ale fason ładny. ![]() Gratulacje!! Ja bym spróbowała z tą grzywką. Widziałam się wczoraj z Koshatką i trzymałyśmy się ładnie odwyku. Zrobiłyśmy tylko jedną małą wymiankę, ale zakupów nie było. ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Widzę, że się spóźniłam z pisaniem o grzywce.
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem, ja miałam ostatnio dłuższy czas prostą grubą grzywkę i też tłuści mi się czoło, ale nie zauważyłam, zeby wyskakiwały pryszcze przez nią. Poza tym przetłuszcza mi sie normalnie, tak jak reszta włosów kiedy nadaje sie do mycia. W końcu to nie jest przylizana do skóry tylko trochę odstaje. Ale mi sie już znudziła i teraz mam lekko na ukos obciętą.
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracuś z Ciebie, szybko się z tym uwinęłaś. ![]() Ładna sukienka. Chociaż ja bym się źle czuła w takim kolorze. Ale sam fason bardzo mi się podoba. Dużo jeszcze egzaminów i zaliczeń przed Tobą? Umieram ze stresu przed moim wtorkowym egzaminem. Dzisiaj przeglądałam pytania z ubiegłych lat i serce kołatało mi jak szalone. Nie wiem, jak dostanę na sali kartkę to chyba przestanę oddychać. Cytat:
Nigdy nie wyskakiwały mi pod nią pryszcze, ani nie była tłusta szybciej, niż reszta włosów. Spróbuj z grzywką, zawsze będziesz mogła ją podpiąć. Poleciało moje zamówienie na DOZie. W porę się opanowałam się i wywaliłam z koszyka trochę niepotrzebnych kremów i preparatów, uf. Zostały same zdrowotne rzeczy.
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
aktogimko, brawa za opamiętanie
![]() Fakt, kolor sukienki jest odważny, ale ja mam ciemną karnację, włosy, oczy i wydaje mi się, że mi dobrze w takich kolorach. Poza tym ostatnio postanowiłam nie być już taką nieśmiałą szarą myszką, zwłaszcza na takich imprezach jak wesele. Do szkoły czy do pracy wolę stonowane kolory, żeby się nie rzucać w oczy i nie denerwować otoczenia
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba jednak zrobię sobie grzywkę
W sumie raz się żyje. A nuż mi się niesamowicie spodoba A jak nie, to zawsze mogę zapuścić albo właśnie podpinać. Szkoda mi teraz ścinać włosy, bo już trochę je zapuszczam i chcę mieć długie. We wtorek idę do fryzjera ![]() Cytat:
Nie nakręcaj się tak Zużyłam szampon L’Oreala Volume Collagene. Edit: Właśnie dostałam info, że oblałam...
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-06-17 o 23:09 |
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Luskap gratuluje pracy , ja licencjat bronię we wrześniu ,został mi jeszcze 1 rozdział,i czekam na wynik z jednego egzaminu a za tydzień,a dokładnie w czwartek jedziemy z TŻ do Zakopanego na 3-4 dni tylko nie mamy zaklepanego noclegu,mam nadzieję że na miejscu coś się znajdzie,jak myślicie?---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- A odwyk idzie dobrze ,kupuję tylko potrzebne rzeczy uważam się za zdrową ale lubię Was czytać i czasem coś napisać ![]() a co tam u Zetafon , z mężem lepiej ?
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
bilans na dzisiaj +2 zwykłe lakiery, 1 pękacz, 2 cienie
![]() wszystko niezbędne do życia jak woda (dziewczyny jak natraficie gdzieś na cienie miyo. to polecam maty )
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-06-18 o 00:31 |
|
|
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam już podgląd faktury z avon i wszystko mi przyjdzie, czyli dla mnie 4 rzeczy... no ale w tym 2 za 1zł.
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam wczoraj wątek na jakimś forum o szkołach wizażu w Krakowie, weszłam na strony kilku z nich i zostałam brutalnie uświadomiona, jak naprawdę wiele to kosztuje
Także moje marzenia o zostaniu wizażystką oddaliły się w cholerę
|
|
|
|
#2982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i za dobre decyzje odwykowe. ![]() Cytat:
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zdasz w kolejnym podejściu. Trzymam kciuki. ![]() Cytat:
Ja bym nie ryzykowała, nie lubię aż takich spontanów. Poza tym to będzie Boże Ciało i długi weekend, więc turystów więcej. Na pewno na dworcu czy wjazdówce do Zakopanego będą stali ludzie z tabliczkami "wolne pokoje", ale ja się takich boję. Znów lakiery? ![]() Cytat:
Dostałam wczoraj od cioci korektor Visions z Oriflame. I ostatnio wyrzuciłam krem tonujący Synergen. Rok temu sprawował się świetnie, a teraz zrobiła się z niego żółta maź, ble i fuj. Dopiero później zobaczyłam, że ma ważność 6 m-cy od otwarcia.
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Dałam TŻ-owi pół opakowania kremu do rąk Ziai. Poprzedni krem zużył, ale oczywiście sam sobie nie pójdzie kupić nowego, tylko informuje mnie o tym, że mu się skończył
|
|
|
|
#2985 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Luskap gratuluję pracy, też już jest w takim momencie życia, że chciałabym mieć już studia z głowy
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj robi dokladnie tak samo ze wszystkimi kosmetykami: szamponem, pasta do zebow, dezodorantem...Zawsze to ja mu uzupelniam zapasy
|
|
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2988 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dostałam od mamy ten krem
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Poszły mi dwie kolejne próbki - mleczko do ciała Vichy Nutriextra i krem do twarzy LRP Anthelios XL SPF 50+. Będę musiała kupić jakiś pełnowymiarowy krem 50+, bo nie mam już żadnych próbek, a muszę smarować tatuaż w lecie...
|
|
|
|
#2990 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
zuzylam krem do depilacji veet i nafte do włosów.
wreszcie coś się ruszyło :P
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie nie było, przepraszam że Was zaniedbałam
Sesja trwa, na razie jakoś leci do przodu, choć nie bez potknięć Za tydzień mam najtrudniejszy egzamin i to jeszcze taki pisemno-ustny i mega się boję ![]() Ze zużyciami przestój, zakupowo ... ekhm ... może przemilczmy ![]() ![]() Wczoraj miałam urodziny (nikt o tym z wątku nie pamiętał ) TŻ upiekł dla mnie tort, kupił kwiaty i scrabble W pracy dostałam dwie kredki i dwie małe paletki cieni Very me z Oriflame (to moje pierwsze rzeczy z Ori
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-06-19 o 14:06 |
|
|
|
#2992 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Księżniczko wszystkiego najlepszego!
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko - jestes wielka szczesciara, mojego meza nawet nie moge zmusic, zeby mi kanapke zrobil, a co dopiero placek upiekl samodzielnie
I oczywiscie WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
|
|
#2995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wrócłam z TŻ od przyjaciół z Łodzi, świetnie tam spędziliśmy czas! Mają drugie dziecko- 3-miesięcznego synka i jest taki słodziutki, że aż mi szkoda, że tak wyszło z moją pracą i że muszę iść na podyplomowe, bo tak bym chciała mieć dzidziusia! A tak to się oddala w czasie. No ale trzeba myśleć realistycznie, najpierw chcę mieć pracę a potem dzidzia, żeby jakoś się wiodło... no i przynajmniej rok muszę popracować, a studia 3 semestry, więc jeszcze ze 2 lata musimy czekać... no ale zobaczymy jaki scenariusz napisze życie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i spóźnione deczko, ale szczere: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia wszystkich marzeń i tych kosmetycznych też! samych pogodnych dni! A TŻta masz wspaniałego (i te kwiaty-cudo Ja w tym tygodniu muszę oprawić pracę i zrobić zdjęcie do dyplomu.
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko Sto lat!!! Przepraszam ze z opoznieniem ale zwykle nie laduje glownej strony i nie sprawdzam kto ma urodziny...trzeba sie przypominac
![]() Trzymam kciuki za egzamin, mnie tez czeka niezly tydzien... |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
księżniczko, sto lat i spełnienia marzeń
Zrobiłam bananowca na zimno - nieskromnie mówiąc, wyszedł bosko
|
|
|
|
#2998 |
|
Miss Pudernica
|
Kssieżniczko wszystkiego najlepszego!
Na głównej można zobaczyć kto w danym dniu ma urodziny Nawet nie wiedziałam, bo zawsze wchodzę w ustawienia i tu mam tylko wątki, które czytam, a na główną czasami wejdę u TŻ, jak muszę się zalogować.
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Miss Pudernica
|
Nusia pisałam, bo:
Cytat:
![]() Zaczynam dziś maraton egzaminów, zaczynam historią filozofii Potem wtorek i środa.Kocham swoje studia, kocham swoje studia, kocham swoje studia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Choć kilka osób mi powiedziało, że lepiej mi w krótkich. Więc mam wielki dylemat

Cieszę się, że mam to z głowy

Także moje marzenia o zostaniu wizażystką oddaliły się w cholerę 

) TŻ upiekł dla mnie tort, kupił kwiaty i scrabble
Potem wtorek i środa.