|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
ale nie zawsze czasem rozwiedzeni mają słuszne argumenta albowiem wiedzą po swoim doświadczeniu, po szkodzie - czego unikać itepe - natomiast recepty i tak jednej ni ma bo to musi przystawać do modelu małżeństwa rodzaju partnerstwa i charakterów małżonków - każdy ma inne wizje życia we dwójkę |
|
|
|
|
#2522 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom ale ona mówi-ja gotowałam, ja z dzieckiem stałam w kolejkach i ty tez tak rób bo cie Tz rzuci...jak widać ją to nie uchroniło , raczej nie wspomina o czyms czego sie nauczyła po szkodzie ( zreszta nie podejrzewam ze mogłaby mniemac ze była jakas jej wina w tym...przeciez ona jest the best nietoperz in the world )
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to myślenie wzięło się dopiero po tym co powiedział nietopsz, czyż nie? Red Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy do czego takie coś prowadzi... Piszesz, że TŻ jest po Twojej stronie itd, ale skąd wiesz jak długo? Naprawdę to nie są żarty Tym bardziej, że nietopsz już zaczyna iść w kierunku rozwodzenia tżta z Tobą ![]() W ogóle co to ma być - rozkazywanie żonatemu synowi przychodzić na obiad, na szarlotkę? I gadanie mu wtedy, że ma złą żonę A czemu Ciebie nie zaprasza a raczej nie każe Tobie przyjść? A czemu TŻ wszystko rzuca, jak tylko dostaje tel. że ma przyjść w tej chwili bo mamusia wyjęła ciepłe ciasto z piekarnika i ma tu być zaraz u niej, ino hyżo ? TO JEST CHORE ![]() Cytat:
Nie mogę Energia mnie rozpiera To bierz rodzinę pod pachę i na piknik
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2524 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fłasnie zapomnialam z e tez chcialam napisac: takie rozkminki są ok, ale zależy z jakich pobudek powstały, jesli powstały po jakis rozmowach z TZ i wymianie argumentów to ok, ale jesli tylko z powodu tego ze tesciowa sie rzuca to nie są ok. Poniewaz musisz sobie uzmysłowic i nietopszowi tez ze realizujecie własny model małżenstwa a nie jej wyśniony ( i zapewne jedyny słuszny w jej mniemaniu )
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu się zatrzymam - Red nie tylko ona, ale kążda jej podobna bo niestety to zjawisko niejednostkowe jak wiadomo ja dzis pomagam mamie szykować przyjęcie - teraz szpinior na tapecie ( jako nadzienie do piersi idora )
|
|
|
|
|
#2526 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
taa, żebyście wiedzieli, ✂✂✂✂✂✂✂ona klontfa barowa do fryzjera dziś nie dotarłam, bo się przenieśli
|
#2527 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tecza w 3 aktach
|
|
#2528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mów szybko co to za kremuś, ja też chcę Witam państwa i zarazem żegnam, idę się narąbać
|
|
|
|
|
#2529 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja to wymyśliłem, i to jest dobry plan, bo jest dobry i jest mój ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale masz widoczek z okienek [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27597443]Mów szybko co to za kremuś, ja też chcę [/QUOTE] Garnier podstawa pielęgnacji, łopianowy
|
||||
|
|
|
#2530 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2531 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27597662]Zanotowałem
[/QUOTE]No, to teraz możesz iść się spokojnie narąbać ![]() --- A ja... ja idę się umyć
|
|
|
|
#2532 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja prasowac
![]() dochodze do wniosku ze ja jakas mało ogarnieta jestem cały czas cos robie i nawet nie mam czasu filmu obejrzec a w chaupie cały czas syf
|
|
#2533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie pada..... nie mam jak iść pedałkować no so ![]() ta parafiada już chyba z 10 rok u mię konkursy som różne , mecze, zawody , pieczone kartofle ogór z beki, loteria, cukrowa wata , a na koniec jest pokaz fajerwerków , wypas
|
|
#2534 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja smażę jabłka w cieście
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2536 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
plus wiórki kokosowe i troszkę cukru.Bo Ves ma na głowie prawko i uczucie do mnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2537 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale jestem dziś zdechła, ponad 30 stopni bez słońca to jakaś przeginka
kurde, niektórzy to mają szczęście, jedna znajoma pracuje w wydawnictwie czy w instytucie naukowym, w sumie do końca nie wiem i to nie ważne, ale ktoś tam z rodziny jej szefa zostawia na całe wakacje mieszkanie pod Paryżem i ona tam jedzie na cały lipiec opiekować się kotami dwa tygodnie sama i dwa następne rodzina dojeżdża.. genialne wakacje jak normalnie ludziom nie zazdroszczę to jej takgdzie? w aparacie jeszcze.. dużo nie zrobiłam, parę tylko, ale wkleję jeśli chcecie, tylko nie teraz Cytat:
Cytat:
ale dojrzalszy ode mnie i taki bardziej obrotny życiowo.. tylko ostatnio go z roboty wywalili w dodatku w nieprzyjemnych okolicznościach.. -- nie mam siły na większe słowotwórstwo, i tak dziś myśli mi się ciężko układają, chyba mózg mi się przegrzał idę pod zimną wodę..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie chcę się uczyć, nie mogę
Dobrze, że pogoda ładna. Zaraz se odpalę świeczkę magnoliową |
|
|
|
#2539 |
|
grozi wypollizowaniem
|
umieram...chyba ze sto stopni i chmurasy...powietrza nie ma
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena, Polly, front idzie, jeszcze się będziecie cieszyć
|
|
|
|
#2541 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale czym?
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
no to
po ciastlu ja Ci dam moje ciuchy, Ty mi swoje i za rok każda będzie miała coś innego i nowego jak się tyle przytyło, to i zrzucić można ![]() nosz fuaśnie bojem siem, że będzie "działać" jako i mój ![]() Ale jak mi zdednie na amen, to cza bedzie... ![]() o ile pamiętam Ty też byłeś we frakcji schudzającej - i jak? ![]() Cytat:
![]() teraz to utrzymac ja też ostatni raz tyle ważyłam w podstawówce ![]() Ale w lusterku mi się subiektywnie zdaje, że niewiele się zmieniło Cza się obfocić i spojrzeć świeżym okiem, ale aparatu ni mam, więc liczę, że ciastlowiczki będom mieć - obiecuję, że nie będę uciekać sprzed obiektywu a w domu porównam z tymi sprzed roku (było wtedy jakieś 67 )Kupiłam sobie bordowe rajstopy kabaretki. Bo jak zobaczyłam, to mi się od razu lampka zaświeciła, że będą pasować na wrześniowe wesele - czarne ciuchy i bordo kolczyki i spinkę mam. Tylko teraz dumam, czy aby na pewno nie będa za ciemne i może jednak w jakimś neutralnym beżu... No nic - duuużo czasu do namysłu mam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-18 o 20:06 |
|
|
|
|
#2544 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Maja-ile masz wzrostu?
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
164
i BMI 22,3 (ale zawyżone te normy - bo nadal fałdy tuszczu mam, choć już na szczęście mniejsze )
|
#2546 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ulżyło mi A na powaznie-
|
|
|
|
#2547 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), ale i bmi mniej więcej się zgadza ![]() A propos castlowych ciuchów, to mama mi w tym tygodniu kupiła w lumpku koronkowy pseudogorset ponoć Ja chcę go zobaczyć.Pin up, łączę się w bólu. Cały dzień z Hitlerem.
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2549 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dalej jestem w kropce, dumam, dumam i nie wiem, co w końcu założę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

bo tak se mysle ze smieszne są porady rób to i tamto bo ja tak robiłam a inaczej to sie rozwiedziecie, od osoby 2 krotnie rozwiedzionej 
)

Bo to myślenie wzięło się dopiero po tym co powiedział nietopsz, czyż nie?
A czemu Ciebie nie zaprasza a raczej nie każe Tobie przyjść? A czemu TŻ wszystko rzuca, jak tylko dostaje tel. że ma przyjść w tej chwili bo mamusia wyjęła ciepłe ciasto z piekarnika i ma tu być zaraz u niej, ino hyżo ? TO JEST CHORE 

Ja to wymyśliłem, i to jest dobry plan, bo jest dobry i jest mój

dwa tygodnie sama i dwa następne rodzina dojeżdża.. genialne wakacje 

klask i: łał - masz cel osiągnięty - przed Bolkowem - niezła jesteś 
), ale i bmi mniej więcej się zgadza