|
|
#4261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Nie emilka. Jednej na 2...
|
|
|
|
#4262 |
|
Matka Smoka
|
Zabrzmię jak nawiedzona, ale... po raz drugi byłam na osiedlowym targu i naprawdę mi się podoba to gadanie z jednym panem o truskawkach, z drugim o sałacie.
I widziałam laskę w czarnych legginsach, które były lekko przezroczyste i miała krotką bluzkę i stringi i było widać kolor jej skóry na pośladkach
|
|
|
|
#4263 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
U mojego wujka się nie sprawuje. Mam wrażenie, że pies leżąc na podłodze pochłania całe ciepło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wolę mieszkanko w spokojnej okolicy.Przepraszam, że mnie nie było, ale się całowałam... Nic nie rozumiem...
|
|
|
#4264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ojc..slaba forma. Trzeba cwiczyc aby nadrobic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie sprawdza sie na jednym pietrze-na drugim nie ma zalozonej odpowiedniej pompy i juz jest slabo
|
||
|
|
|
#4265 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() kama - jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić, bo nie wiem jeszcze jak wyglądasz ale ja akurat nie jestem zwolenniczką mieszania kolorów na głowie ![]() emilka - gg - edytowałaś jakoś później posta i go nie zauważyłam, więc nie miałam się jak do niego odnieść ![]() też myślę, że życie w jakimkolwiek większym mieście jest męczące. moja koleżanka na początku absolutnie zachwycona Wrocławiem, teraz na wakacje jak tylko może to z niego ucieka, bo ją męczy. nasze rodzinne miasto jest spokojne, odległości mniejsze, ale z drugiej strony nic się nie dzieje, nie ma gdzie pójśc/pojechać i wszyscy z niego uciekają, więc z pracą fatalnie ![]() a co do atrakcji przyrodniczych wspomniałam o nich, bo akurat pochodzę z bardzo nudnych okolic, żadnych pagórków, żadnej wody, żadnych pięknych parków, skałek i tym podobnych atrakcji, więc to dla mnie miła odmiana a co do dorosłości nei wiem czy Sylvia mówiła serio czy z ironią
|
|
#4266 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny, mój czerwony lakier z ELF jest super! Równo i łatwo się nakłada (choć wyjęłam już włoska z pędzelka, a użyłam pierwszy raz), ładnie wysycha i och, ach, LOVE! Kiedy zamówienie?
|
|
#4267 |
|
Matka Smoka
|
emilka - uff
![]() Malla - mój lakier z elfa to porażka
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Pizza
|
#4269 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - a jaki masz?
Kasiencja - koło swojego miasta mam atrakcje, ale nie takie jak tu - 2 godziny i jestem w Tatrach
|
|
#4270 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze 25 oj, nie taki sens miałam na myśli Cytat:
u kogoś mi się to podoba, ale sama czułabym się w tym jak debil. w ogóle obecna moda całkowicie mi się nie podoba w odniesieniu do swojej osoy. bez sensu.Cytat:
![]() tak i strasznie mnie to wkurza bo cały czas mi się to otwiera, a mam syndrom klikania z boku:/ Cytat:
![]() 2. no i weź tu zrozum babę... ![]() Cytat:
jak dla mnie to, że z pracą jest jeszcze gorzej niż w dużym mieście to jedyny argument, że nie myślę wracać w rodzinne strony. Gdybym miała tam dobrą pracę nie miałabym nic przeciwko- są sklepy różnej maści, jest kino, basen, bibloteka, czasem są pokazy filmów, koncerty, wydarzenia kulturalne zazwyczaj w okresie wakacyjnym. nie ma korków, pędu, braku miejsc na parkinagach, tłoku w autobusach. co więcej potrzeba? 2. eeee tam co Ty mówisz. przecież Twoje miasto jest położone w całkiem dobrym punkcie naszego kraju i spokojnie można robić wypady. choć co fakt, to fakt, że w bliskiej okolicy to nic tam nie ma ![]() 3. no ja też nie wiem, dlatego zapytałam ![]() a ja bym chciała dom. kojarzy mi się z niezależnością i swoim osobistym miejscem na ziemi. Bok to gołębnik, a dom- przestrzeń, swoboda, własna ziemia. podoba mi się to. tylko musiałabym mieć ogrodnika ![]() jutro mam egzamin i nie chce mi się uczyć ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- aaaa Melka- śliczna ta kiecka
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
gg, bo trzeba się przełamać, też w wielu rzeczach się nie widzę, a jak przymierzę to z czasem się przekonuję
![]() Gdzie tacy mężczyźni żyją: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1308386345 ?!
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
Na WIiTCh PK jest taki jeden...
24 lata ma
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę?! Dżiz, uwielbiam taki typ faceta, ideał
![]() Latający fakir na rynku też jest całkiem przyjemny dla oka, ma cudne oczy EDIT: Mój 4000 post
|
#4274 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
raczej beż, może taki przybrudzony różem.. mam problem z okresleniem
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie się on w ogóle nie podoba.... zbyt "zrobiony", za twardy (nie tam gdzie trzeba )i zazwyczaj tacy kolesie mają za dużo siebie w głowie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4278 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie się podobają szczupli, zadbani, niekoniecznie umięśnieni
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
A ja takiego mam
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przesadnie szczupłych nie lubię, nie ma za co złapać. Takich mega umięśnionych też nie, byleby coś miał, sylwetka V jest super
Melki TŻ ma fajną sylwetkę
|
#4281 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja tez takiego mam
|
#4282 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ja mam wrażenie, że większość modnych rzeczy lepiej wygląda na takich osobach, a zresztą wiele obecnych trendów mnie po prostu śmieszy. co do tego, o co pytałaś w klubie - szczegółów nie znam, ale nic na siłę nie wciskają chyba ![]() 2. masz rację, jak pracujesz to nie masz czasu by z tego korzystać... ale wiesz, u mnie większość knajp o 22 zamykają na amen, do niedawna było jedno kino i jeden basen na który nie sposób było się "dostać", wydarzeń kulturalnych tyle co nic. dopiero niedawno coś ruszyło. a przykre jest to, że większość normalnych ludzi przyjeżdża tylko na weekendy, a tak to po ulicach włóczą się głównie dresy i ich dziunie :/ chociaż jakbym miała dobrą pracę i parę przyjaznych osób na miejscu to nie byłoby tak tragicznie... 3. fakt, że można jechać sobie i nad morze, i w góry, i na Mazury, ale jak chcesz gdzieś skoczyć na 1-2 dni to kompletnie nie ma gdzie. jest dosłownie kilka drobnych atrakcji w obrębie tych 100km, ale ileż razy można jeździć w te same miejsca. co do facetów - ja zawsze wolałam takich "drobnych", ale proporcjonalnych
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-06-18 o 19:09 |
|
|
|
|
#4283 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4284 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja też, ale wolałabym bardziej umięśnionego...
|
|
#4285 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jaki latający fakir
?A ja tak myśląc o tym jacy mężczyźni mi się podobali muszę stwierdzić, że najczęściej byli to bruneci, szczupli i raczej nie umięśnieni, wzrost 170-180 z jasnymi oczami i często z piegami i takimi... nie umiem opisać, ale cechą charakterystyczną każdego z nich był nosek
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
nicRu, każdy ma swoje "odchyły"
Ja lubię wysokich facetów, nie przypakowanych jak koksy, ale muszą coś mieć. Kolor włosów obojętny, oczu też. Lubię też, jak ma duże dłonie i zawadiacki wzrok spod ciemnych brwi Szkoda, że na oko był ode mnie z 4-5 lat młodszy
|
#4287 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja bym w życiu na to nawet nie wpadła, ale zaintrygował mnie kolega, który śmiał się, że każda dziewczyna jego znajomego jakiegoś miała krzywy nos i tylko takie dziewczyny mu się podobały
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dzisiaj w nowej sukience na imprezę
|
#4289 |
|
Konto usunięte
|
zakończyłam dziś studia podyplomowe. Od przyszłego tygodnia zaczynam praktyki zawodowe
dostałam z tej okazji śliczne kolczyki motylki od kumpeli pozatym poszłyśmy na piwsko na taras do sukiennic dzień miałam mega udany
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja też
i choć zwracam uwagę na brunetów i to podsumowując każdy facet z któym łączyło mnie coś więcej był blondynem Cytat:
obecna moda mi się w ogóle nie podoba i ciężko jest mi coś wybrać, zwłaszcza, że ja raczej stawiam na klasykę i minimalizm 2. dla żartów chodząnawet takie opinie, żę w R. jest największe skupisko dresów na m2
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

ja mam wrażenie, że większość modnych rzeczy lepiej wygląda na takich osobach, a zresztą wiele obecnych trendów mnie po prostu śmieszy. co do tego, o co pytałaś w klubie - szczegółów nie znam, ale nic na siłę nie wciskają chyba