Krakowianki - część XI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 21:37   #4201
sylvia_doll
CORELIPS

Dot.: Krakowianki - część XI

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
nie! wg jakiegoś tam mądrego pana (albo pani?) jest coś takiego jak "faza wchodzenia w dorosłość"

Malla - to prawda, okropne są
Zajmują tylko miejsce w Rossmanie i innych takich, prawda?

Dorosłość ssie. Odpowiedzialność, kilka więcej obowiązków, świadomość podążania już swoją drogą... aaaaa i cały świat u naszych stóp, zapomniałam dodać. Jak można nie lubić?
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:40   #4202
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
ee, to źle?
Wszystko byłoby dobrze, gdyby sobie tego z palca nie wyssał, bo to prosty człowiek jest. A ile można słuchać, że on zarabia milion rocznie i wszędzie jeździ, wszystko może, etc.?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:49   #4203
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
powierzchownie nadrobiłam, ale powiedzcie mi, o co chodzi z Hard?
Sprawa prywatna, nieporuszana w wątku.
Stary 2011-06-17, 21:54   #4204
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Dla Ciebie w Orsay to by chyba musieli mieć 28 Mają tam wtrasznie zawyżoną rozmiarówkę...
ja dzieki temu zawsze sobie poprawiam w Orsayu humor
ale ogolnie to bardzo lubie ich ubrania, wiekszosc sukienek od nich mam

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
I te, no... Wizażanki, okropne są
wizażanki są feeee
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:06   #4205
MyLastHope
Rozeznanie

[QUOTE=HulaGirl;27583955

wizażanki są feeee [/QUOTE]

e tam Wizażanki są fajne, ale strasznie kuszą, przez co portfel płacze

w drodze na siłownie byłam świadkiem bardzo ciekawej rozmowy ojca ze swoim może 5 letnim synem Chłopiec miał w ręku jakiś patyk i jak przechodzili koło drzewa który miał nisko liście to on tym patykiem zaczał te liście "ruszać". A tatuś na to: "dziecko co ty robisz? a jak coś ci na głowę spadnie? np butelka? (odkąd butelki rosną na drzewie?) to jest Huta, tu się wszystko może zdarzyć! niedługo słonie będą tu na ulicy chodzić! " a dziecko zaciekawione: "słonie...?"

także dziewczyny uważajcie na butelki na drzewach, a tym bardziej słonie

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:15   #4206
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Wszystko byłoby dobrze, gdyby sobie tego z palca nie wyssał, bo to prosty człowiek jest. A ile można słuchać, że on zarabia milion rocznie i wszędzie jeździ, wszystko może, etc.?
chciał Cię poderwać, nanananana!

Cytat:
Sprawa prywatna, nieporuszana w wątku.
sekrety, sekreciki. no ok

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
e tam Wizażanki są fajne, ale strasznie kuszą, przez co portfel płacze

w drodze na siłownie byłam świadkiem bardzo ciekawej rozmowy ojca ze swoim może 5 letnim synem Chłopiec miał w ręku jakiś patyk i jak przechodzili koło drzewa który miał nisko liście to on tym patykiem zaczał te liście "ruszać". A tatuś na to: "dziecko co ty robisz? a jak coś ci na głowę spadnie? np butelka? (odkąd butelki rosną na drzewie?) to jest Huta, tu się wszystko może zdarzyć! niedługo słonie będą tu na ulicy chodzić! " a dziecko zaciekawione: "słonie...?"

także dziewczyny uważajcie na butelki na drzewach, a tym bardziej słonie
przenoszą zoo ?
może te słonie będą na drzewach siedzieć. skoro nie będą mogły zejść, to trzeba je będzie butelkami karmić..

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:33   #4207
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
przenoszą zoo ?
może te słonie będą na drzewach siedzieć. skoro nie będą mogły zejść, to trzeba je będzie butelkami karmić..

Ledwo żyję. Powroty do domu mnie zaczynają męczyć. Zresztą teraz zjawiłam się tylko dlatego, że babcia była stęskniona i codziennie pytała mnie kiedy wrócę Coraz bardziej lubię to moje kubowo-krakowskie, mimo, że doroślejsze, życie

Idę spać, bo o 2 w nocy pobudka!
Wiecie... moi siatkarze w USA mecz grają

A pigmenty są fajne i trwałe, chociaż Melka do mnie też coś podobnego do łososiowego nie pasuje

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-06-17 o 22:36
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:50   #4208
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
ja dzieki temu zawsze sobie poprawiam w Orsayu humor
ale ogolnie to bardzo lubie ich ubrania, wiekszosc sukienek od nich mam
I takie imprezowe kiecki w miare w normalnych cenach są wesele 30.06, zrobie foty to wam pokaze
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 23:03   #4209
sylvia_doll
CORELIPS

Ja mam dokładnie za tydzień wesele!
Dziewczyny, jaki prezent sprawić koleżance, która się hajta? Wcale nie musi być konkretny i drogi, słabo się i tak znamy Aż się zdziwiłam, że mnie zaprosiła. Jutro na zakupy, ale musicie mi pomóc z prezentem ślubnym! Nie pościel, nie zastawa kuchenna... to cóż innego?
Stary 2011-06-17, 23:11   #4210
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

koperta
praktyczne zwłaszcza że tak jak mowisz to nie jest bliska Tobie osoba
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 23:17   #4211
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie za tydzień wesele!
Dziewczyny, jaki prezent sprawić koleżance, która się hajta? Wcale nie musi być konkretny i drogi, słabo się i tak znamy Aż się zdziwiłam, że mnie zaprosiła. Jutro na zakupy, ale musicie mi pomóc z prezentem ślubnym! Nie pościel, nie zastawa kuchenna... to cóż innego?
parę stron wcześniej przewijał się ten sam temat

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 23:22   #4212
nicRu
maszyna, nie człowiek

Aaaa, ma madrzejsza polowa wlasnie obczaja czy lepiej leciec samolotem do Gdańska czy skikać do Bratysławy na koncert, który już ze względu na miejsca w jakich będzie pogrzebałam
Stary 2011-06-18, 01:25   #4213
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Jeśli ktoś chce coś ode mnie jutro odebrać, to zapraszam do pracy od godz. 21 Jeno wcześniej dać znać, że mam coś ze sobą zabrać.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 03:43   #4214
granatowo
Zadomowienie

Wygraliśmy w cudownym stylu

Idę spać

o...widzę cholerkę
Stary 2011-06-18, 03:50   #4215
cholernarejestracja
Copyraptor

http://asset.soup.io/asset/2039/3719_7ebe_420.png

---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:44 ----------

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Wygraliśmy w cudownym stylu

Idę spać

o...widzę cholerkę
To nie jest nic specjalnie dziwnego o tej porze też idę spać
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 03:55   #4216
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
http://asset.soup.io/asset/2039/3719_7ebe_420.png
To nie jest nic specjalnie dziwnego o tej porze też idę spać
O matko , to co Ty robisz do tej godziny? Proszę zacząć dbać o zdrowie Najbardziej wartościowy sen jest do północy
Stary 2011-06-18, 09:24   #4217
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Na przykład w Cieniu, we Franticu zazwyczaj też. W Divie i jeszcze pewnie znalazłabym kilka tych bardziej "lansiarskich", które biorą za wstęp. Na szczęście mój ulubiony Base jest bezpłatny
W divie platny?
Zreszta w wiekszosci klubow jak chodze to dziewczyny wchodza za darmo, faceci placa ale to w tych 'lanserskich'

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie farbują te stopki z zamówienia od Melki? już je przeprałam i dalej to samo... mam czarne paznokcie.
Farbuja i to strasznie...na dodatek zawsze je zakladam kiedy mam swiezo pomalowane paznokcie

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:29   #4218
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
I takie imprezowe kiecki w miare w normalnych cenach są wesele 30.06, zrobie foty to wam pokaze
Zawsze się focę w przymierzalni, jeśli cena jest wysoka. a potem sypiam z problemem Ukłon w stronę zdrowego rozsądku na łowach

Cytat:
koperta
Racja. I mniej dylematu.
Tylko - ile? Tak jak mówię, nie jest to bliska mi osoba... aż mi się cieplutko zrobiło, gdy się dowiedziałam, że jej zależy bym była. Idę z partnerem..
Stary 2011-06-18, 10:30   #4219
kamakrk
Zadomowienie

Właśnie wróciłam. Od koleżanki. Ale słabo nam poszło... Nawet butelki wina nie wypiłyśmy... Starzejemy się.

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:17   #4220
gg22
Zakorzenienie

ja teżsię chyba starzeję, bo wczoraj usnęłam jak dziecko zamiast mieć gorącą noc a dzisiaj nie zwlekłam się na poranne zajęcia.

właśnie z przypadku dowiedziałam się, że panny, które ze mną mieszkają od lipca się wyprowadzają. Czy to takie trudne żeby wspomnieć o tym współlokatorom czy tylko one są takie dziwne???
któraś normalna chce się przeprowadzić?

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Hula- zaraz podeślę Ci PW z tym kodem tylko nie jestem pewna czy nie trzeba iść z kartą klubową

Cytat:
A oprócz Krakowa na pewno złożę na UMCS i/lub KUL - oba uniwersytety w Lublinie.
widzę, że nie masz sprecyzowanych planów, ale nie dziwię się. studiowałam na UMCSie i jest to uczelnia jak każda inna. miasto zresztą też, choć ja z niego po 3latach uciekłam do Krakowa, a po 3latach mieszkania w Krakowie stwierdzam, że wszystkie miasta są takie same, kwestia tylko tego jak my się w nich odnajdziemy i jak poukładamy sobie swoje życie.
UMCS ma duży plus za klimat na miasteczku akademickim- mała enklawa w centrum miasta, wszystko jest pod nosem, wszędzie blisko, wokół sporo imprezowni choć moje ukochane MC już chyba przestało działać lub zeszło na psy

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Nie zapomniałam, czekam Może dałabyś radę przekazać ją Blair, jeśli mogłaby ją dać Kasiencji przy odbiorze Coastala?
mogę chociaż Kasiencja ma się do mnie zgłosić po swoje rzeczy to mogę też jej bezpośrednio dać

Cytat:
1. a powiedz gdzie dokładnie? to moze w wolnej chwili skoczę

2. sporo się dzieje aczkolwiek mam wrażenie że Kraków nastawia się na zabytk, tradycję i i historię, a za mało stawia na nowoczesność

3. plusy? piękne okolice dookoła Krakowa, las Wolski, kopce, Ojców dużo miejsc, żeby pospacerować, odpocząć, popodziwiać....
taki moje wrażenia po 1,5 roku
1. chyba sobie w podpisie wpiszę jego lokalizację bo już z 5x podawałam
szewc dratewka na dietla 50m od skrzyżowania B.Ciała z Dietla w stronę Starowiślnej. na rogu jest sklep militarny, potem coś tam coś tam a dalej ten szewc. Wchodzi się po kilku schodkach, w drzwiach zielone kraty.

2. otóż to. ja mam wrażenie że Kraków wieje stęchlizną. Historia- ok, ale rozwój jest potrzebny. Młodzi coraz mniej mają co tu robić, mam wrażenie że włodarze miasta przyjęli zasadę, że Kraków jest Krakowem i to wystarcza.

3. to są plusy, które nie koniecznie muszą odnosić się do mieszkania tutaj.

ja zawsze marzyłam o Krakowie. to było moje miejsce na ziemi. i zrobiłam na prawdę dużo żeby w końcu tu zamieszkać. Po czym klapki zauroczenia z oczu spadły i okazało się, że to miasto jak każde inne. Jak się tu mieszka to wszystko powszednieje. Rynek nie jest już taki piękny tylko koszmarnie zaludniony i świecący neonami, Kazimierz nie jest tajemniczy tylko syfiasty, brudny i odrapany, Wawel nie jest już magiczny i dostojny, ale staje się zwykłą zabytkową budowlą, bulwary nie są już super miejscem do wypoczynku, ale zatłoczonym skrawkiem zieleni,gdzie pół miasta wyleguje się w weekend. Może mnie zgromicie, ale ja tak to postrzegam. Nie wiem co ma Kraków fajniejszego niż inne miasta. Na dłuższą metę jest tak samo zwykły jak pozostałe.
mało tego- w perspektywie dorosłego zycia z pracą, rodziną, obowiązkami itd. uważam, że jest to cholernie męczące miasto. każde duże miasto, łatwiej żyje się w mniejszym.

Cytat:
Niee, w Kr jak nie ma a nie ma automatu to możesz jechać.
otóż nie moja droga żyjesz w błędzie mnie z tego błedu skutecznie wyprowadził mandat za 100zł

Cytat:

Zastój w powietrzu, tłumy, korki.
I te, no... Wzażanki, okropne są
1sze tak
2gie

Cytat:
Dorosłość ssie. Odpowiedzialność, kilka więcej obowiązków, świadomość podążania już swoją drogą... aaaaa i cały świat u naszych stóp, zapomniałam dodać. Jak można nie lubić?
bez urazy, ale z Twojej wypowiedzi od razu można wywnioskować, że do dorosłości troszkę ci brakuje. Masz mylne podejście tak typowe dla licealisto-studentów. pytasz jak można nie lubić? otóż można, bo dorosłość to odpowiedzialność za siebie i innych która sprowadza się do świadomości, że rano trzeba wstać do pracy,bo mnie wywalą, bo nie zapłace rachunków, bo nie będę mieć za co żyć. Nie jest się niczym nieograniczony bo jak źle się czuję albo nie mam ochoty na pracę to nikogo to nie obchodzi, muszę się pytać/ prosić szefa-obcej osoby, czy mogę nie przychodzić do pracy. Na 365dni mam 20/24dni wolne i ani du du więcej, bo tak i już. i trzeba się podporządkować. Nikogo nie obchodzi, że możesz być zmęczona albo chcesz mieć urlop wtedy i wtedy, albo chcesz mieć wolne w długi weekend... kilka więcej obowiązków to właśnie praca po min.8h dziennie, ogarnianie domu, utrzymanie go, pamiętanie o rachunkach,praniu, sprzątaniu, gotowaniu niestety też, zakupach, użeranie się w urzędach itp. itd. a wieczorem pada się na pysk i ma się ochotę tylko spać. wyspać się możesz w weekend o ile akurat nie studiujesz zaocznie. jak masz dziecko- zapomnij o wyspaniu się i czasie wolnym.
Podążanie własną drogą- hmmm no może tak. o ile rzeczywistość pewnych spraw nie zweryfikuje.... no i świat u naszych stóp- eeee świat ma nas w d***** i to głeboko. Niby w jaki sposób ma się go u stop jak się jest dorosłym?
to wszystko nie oznacza, że mam na myśli że życie nie jest fajne, bo nie o to chodzi, ale patrzę na świat realnie i z perspektywy kilku lat uważam, że śmieszne jest młodzieńcza chęć bycia koniecznie dorosłym. Choć jest to normlane i każdy chyba tak ma

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Idę spać, bo o 2 w nocy pobudka!
Wiecie... moi siatkarze w USA mecz grają
no nie, prawdziwa fanka

Cytat:
koperta
dokładnie tak.

spadam na zajęcia bo nie dość że zaspałam to jeszcze się spóźnię przez wizaż na kolejne
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:22   #4221
kasiencja
Pani Buka

dzień dobry!
ja wczoraj zasnęłam prawie o tej porze co Cholerka (nawiasem mówiąc - boski obrazek, pożyczam ), ale wcale tego nie chciałam no ok, sąsiedzi z naprzeciwka ostrzegali że będzie impreza urodzinowa, ale naprawdę nie musieli spdzać połowy czasu na klatce i co 5 sekund trzaskać drzwiami ja to jak ja, ale TŻ musiał wstać o 7 rano

chciałabym kiedyś zamieszkać w domku, żadnych sąsiadów

uhuhu, a ja nie wiem w co ubiorę się na to sierpniowe wesele. miałam pożyczyć od koleżanki sukienkę chyba...

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-06-18 o 11:33
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:26   #4222
nicRu
maszyna, nie człowiek

A ja właśnie sama nie wiem, ogromne koszty związane z utrzymaniem domu, przez które bardziej opłaca się mieć mieszkanie, czy może mieszkanie i sąsiedzi. Imprezy to nic, moi rodzice jak mieszkali w bloku to sąsiad potrafił przyjść i grozić, że zadzwoni na policję, bo miałam kolkę czy coś i płakałam jako niemowlak...
Stary 2011-06-18, 11:36   #4223
kasiencja
Pani Buka

ano, w sumie nie wiem jak to cenowo wychodzi z utrzymaniem domu. pewnie zależy gdzie on jest też.
ale fakt, że ceny nowych mieszkań potrafią być chore i porównywalne z budową kilka razy większego domu, zwłaszcza jak się ma już ziemię.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:37   #4224
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
1.Bardzo często mówię zamiast np. zeszyt Julki - od Julki zeszyt i koleżanka twierdzi, że po tym słychać, że ze Śląska jestem.. A tu nie ja jedna

2.Ineso
, co się robi z tym, co dorzucałaś do hydrolatów ?
1. Wiesz ja generalnie tak nie mówię, tylko nie wiedzieć czemu na forum uprawiam własną nowomowę - czasem jak już kliknę ,,wyślij post" i potem to czytam to sama siebie fascynuję
2. Nie pamiętam co Ci dałam - powinno być napisane?
Cytat:
I te, no... Wizażanki, okropne są

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
Jak słyszę jak dorośli takie bzdury mówią do dzieci to mam ochotę na

Masz fajny av

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Farbuja i to strasznie...na dodatek zawsze je zakladam kiedy mam swiezo pomalowane paznokcie
Ja w dodatku nie zauważyłam, że zafarbowały i poszłam w butach z odkrytym palcem do pracy (soczewki zakładam w ostatniej chwili i lecęee). Na szczęście miałam lakier i była akcja ratunkowa w łazience
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
1.ja teżsię chyba starzeję, bo wczoraj usnęłam jak dziecko zamiast mieć gorącą noc a dzisiaj nie zwlekłam się na poranne zajęcia.

2.otóż nie moja droga żyjesz w błędzie mnie z tego błedu skutecznie wyprowadził mandat za 100zł
1. Jejuuu przeczytałam: wczoraj usunęłam dziecko i szoku doznałam, że tak bezpośrednio na forum
2. Przyznam, że od lat zazwyczaj jeżdżę na miesięcznym, ale kiedyś zdarzyło się, że kierowca mi właśnie powiedział, że mogę jechać. Może się zmieniły przepisy?
3. Zazwyczaj nie dopytuję o takie rzeczy, ale dziś po lekturze Twoich wypowiedzi przyszło mi do głowy, że nie wiem ile masz lat i mnie to frapuje, bo często Twoje wypowiedzi zaskakują mnie dojrzałością. No więc - ile?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:55   #4225
Melka88
Zakorzenienie

Ineso, All in one przepraszam, myślałam, że wszystkie to samo dostałyśmy

Zrobiłam zdjęcie kiecce, na istocie ludzkiej wygląda ładniej Wygnieciona w reklamowce, ale przed imprezą ją przepłuczę pewnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4221.jpg (38,8 KB, 23 załadowań)

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-06-18, 11:57   #4226
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
chciałabym kiedyś zamieszkać w domku, żadnych sąsiadów
Ja całe życie mieszkałam w domu i nie mogę się przyzwyczaić do bloku, to jakiś okropny wynalazek. Nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku całe życie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
A ja właśnie sama nie wiem, ogromne koszty związane z utrzymaniem domu, przez które bardziej opłaca się mieć mieszkanie, czy może mieszkanie i sąsiedzi. Imprezy to nic, moi rodzice jak mieszkali w bloku to sąsiad potrafił przyjść i grozić, że zadzwoni na policję, bo miałam kolkę czy coś i płakałam jako niemowlak...
Jakie koszty? To że rachunki masz wyższe bo masz 4 razy większą powierzchnię i ogród? Bo w mieszkaniu trzeba przecież płacić czynsz (chyba wszędzie, nie??? ) a w domku nie
Stary 2011-06-18, 12:02   #4227
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Ineso, All in one przepraszam, myślałam, że wszystkie to samo dostałyśmy
http://www.zrobsobiekrem.pl/?200,kom...owa-all-in-one
Odrobinkę do hydrolatu dodawać Niby ma jakieś konserwanty, ale mimo wszystko lepiej robić porcje tygodniowe.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:03   #4228
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
]Jakie koszty? To że rachunki masz wyższe bo masz 4 razy większą powierzchnię i ogród? Bo w mieszkaniu trzeba przecież płacić czynsz (chyba wszędzie, nie??? ) a w domku nie
Nie zapominaj o węglu

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-06-18, 12:04   #4229
nicRu
maszyna, nie człowiek

Teraz weź pod uwagę remont nie polegający tylko na np. odmalowaniu pokoju czy odnowieniu łazienki... Ocieplanie, remont dachu czy zwykłe płytki na balkonie/tarasie. I to, ze mój brat za mieszkanie płaci podatku któregoś (nie podam kompletnej nazwy) po podwyżce mniej niż 300zł, my od domu kilka tysięcy. Do tego ogromne koszty ogrzewania... Dom jet taniej zbudować niż kupić mieszkanie często, ale z kolei jego eksploatowanie na dłuższa metę wychodzi drogo.

Melka, węgiel czy gaz to i tak koszt, bo zakładam, że nikt nie buduje domu o metrażu 30 metrów kwadratowych.

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2011-06-18 o 12:05
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 12:09   #4230
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.zrobsobiekrem.pl/?200,kom...owa-all-in-one
Odrobinkę do hydrolatu dodawać Niby ma jakieś konserwanty, ale mimo wszystko lepiej robić porcje tygodniowe.
Mmm, fajne dzięki

Już wiem, dlaczego mi nie chciało wyskoczyć.. Uparcie w googlach szukałam " all in one mazidla" Zapomniałam, że było ZSK

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości