Scent Bar XXIX - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-18, 20:17   #2551
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20
Dot.: Scent Bar XXIX

Mam podpalone włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01302.jpg (119,8 KB, 33 załadowań)
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:20   #2552
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Mam podpalone włosy
o ja Cię - jaki efekt - na serio on fire - świetnie wyszło
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:26   #2553
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nom ale ona mówi-ja gotowałam, ja z dzieckiem stałam w kolejkach i ty tez tak rób bo cie Tz rzuci...jak widać ją to nie uchroniło
Taaa...

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Szartujesz prawda? Bo to myślenie wzięło się dopiero po tym co powiedział nietopsz, czyż nie?

Red Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy do czego takie coś prowadzi... Piszesz, że TŻ jest po Twojej stronie itd, ale skąd wiesz jak długo? Naprawdę to nie są żarty

A czemu TŻ wszystko rzuca, jak tylko dostaje tel. że ma przyjść w tej chwili bo mamusia wyjęła ciepłe ciasto z piekarnika i ma tu być zaraz u niej, ino hyżo ? TO JEST CHORE
1. no właśnie przez jej gadanie
2. chyba nie zdaję
3. bo jest żarłoczny...?

Cytat:
takie rozkminki są ok, ale zależy z jakich pobudek powstały, jesli powstały po jakis rozmowach z TZ i wymianie argumentów to ok, ale jesli tylko z powodu tego ze tesciowa sie rzuca to nie są ok.
Poniewaz musisz sobie uzmysłowic i nietopszowi tez ze realizujecie własny model małżenstwa a nie jej wyśniony ( i zapewne jedyny słuszny w jej mniemaniu )
Niestety z powodu teściowej
Tak czy siak pogadałam z nim i rzekomo on już się stawiał w stylu "nie wtrącaj się, to nasza sprawa" ale to nic nie dało jak widać więc zwątpił.
Moim zdaniem nie był dość stanowczy.
Żeby było śmieszniej dziś zaprosiła nas na szarlotkę bo był rodzinny spęd i ach och pełnia przyjaźni To i ja grałam kochające dziewffczę pomagające nosić talerze. Właśnie wróciliśmy.

Cytat:
wiecie co..tak szatkuje sobie kapuste mysląc o red i nagle zaczęłam rżec bo tak se mysle ze smieszne są porady rób to i tamto bo ja tak robiłam a inaczej to sie rozwiedziecie, od osoby 2 krotnie rozwiedzionej
Mnie też to bawi

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Teziak, boski fryz!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:32   #2554
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Spo, z jednej str leję i mam nadzieję na jakąś porządną awanturę która zakończy walki podjazdowe, pokłócimy się na śmierć i takie tam.
Z drugiej mi trochę głupio/wstyd, że są takie sytuacje - chciałabym być dobrą synową I chwilami myślę, że rzeczywiście powinnam się zmienić, przejąć obowiązki zamiast tylko ogarniać chatę co jest tak naprawdę nikomu oprócz mnie niepotrzebne. Bardziej się zaangażować.

Polly, ale nie chcę prowokować sytuacji typu "wybieraj z kim trzymasz". Ona ma prawo pozrzędzić, on może posłuchać. Jeśli go w końcu przekabaci (choć się nie zanosi) to cóż
Co masz na myśli mówiąc "uzdrowić relacje"? Bo ja widzę trzy opcje:
- zmienić siebie, albo udawać jak zapyta, że tak tak byłam dziś na zakupach i nagotowałam gorchówki na 5 dni
- pokłócić się i zerwać kontakt, niech TŻ do niej chodzi z N.
- udawać że wszystko ok i wysłuchiwać narzekań co jakiś czas, jak do tej pory.
TŻ preferuje ostatnie tylko mam się nie wściekać a olewać. Łatwo powiedzieć.
Ja mam poważny problem- bo nie mogę czytać tego- szlag mnie trafia z bezsilności i chodzę wściekła kombinując, co zrobić, żeby sytuacja się zmieniła, niestety nie daję sobie rady z własną złością...

...ale zgodnie z warsztatami, na które chodzę, nie kłócić się, tylko poinformować, że takie postępowanie Wam/Tobie nie odpowiada i w związku z tym nie słuchać jej- wychodzić do pokoju, czy coś? Sama nie wiem, bo dopiero zaczynam te zajęcia...

...jak zobaczy, że przy takim traktowaniu Ciebie nie będzie widzieć Natki, to jej rura zmięknie...

...natomiast poważny problem widzę pomiędzy Tobą i twoim mężem- niestety, nazywa się nielojalność- czyli rozwalanie drużyny, tesciowa to widzi i jeździ jak na łysej kobyle. Że On tego nie widzi, to mnie nie dziwi, wychowywanie przez taką babę musiało dać wyniki- fajnie byłoby, gdybyś Ty poczuła, że takie postępowanie jest nie fair

Cytat:

I Ju, widzisz, bedzie git
Tak- i bardzo się cieszę, tymczasem przede mną jeszcze 6 dni hormonów- po 3 tabl dziennie, kiedy to będę wyglądać coraz gorzej, ale zamierzam robić dobrą minę do złej gry- wszak nie mam na to wpływu

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

gdzie? w aparacie jeszcze.. dużo nie zrobiłam, parę tylko, ale wkleję jeśli chcecie, tylko nie teraz
Oczywiście, wklejaj- robisz świetne zdjęcia

Ale, czy Ty masz aparat na film???

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:38   #2555
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
o ja Cię - jaki efekt - na serio on fire - świetnie wyszło

Cytat:
Teziak, boski fryz!
Podobny trochę do twojego koloru
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:39   #2556
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czy siak pogadałam z nim i rzekomo on już się stawiał w stylu "nie wtrącaj się, to nasza sprawa" ale to nic nie dało jak widać więc zwątpił.
Moim zdaniem nie był dość stanowczy.
Żeby było śmieszniej dziś zaprosiła nas na szarlotkę bo był rodzinny spęd i ach och pełnia przyjaźni To i ja grałam kochające dziewffczę pomagające nosić talerze. Właśnie wróciliśmy.
ehhh - no włąsnie - gdyby się stawiał skutecznie i autentycznie na pewno byś zauważyła - łażenie do niej na szarlotki ( on sam) i wysłuchiwanie tego jak najeżdza na Ciebie - jego zonę - marne stawianie
a gdybyście nie poszli dziś - ze nie i ój, że po takim traktowaniu absolutnie na to nie zasługuje i ze chyba ją pogrząło - dosłownie - nie jest to rada - nie mówię "zróp tak' ino dywaguję co by było

ona chyba dobrze wie co robi, ma Was owiniętych, sterując synem manipuluje wami jak pupetsami - straszne to, współczuje bo taki wrzód nie jest łatwy do zwalczenia a Tyś w pozycji najbardziej poszkodowanej ale On jej jeszcze żadnym czynem nie udowodnił że matka żarty sie skończyły - boję się ze nie chciał nawet - ale to juz nadinterpretacja moja, przyznaję
Stary 2011-06-18, 20:42   #2557
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Dziękuję! Zaraz wybywam w tych butkach- w Łazienkach jest pierwszy w wwie pokaz koni arabskich! Ciekawe, czy dla Gucia to będzie atrakcja?
Ju, a jakbyś chciała się pozbywać tych butów z ćwiekami, to wiesz, gdzie jestem

Cytat:
Nie wiem, zaiste nie wiem

Krucjaty nietopeszej ciąg dalszy. Zawezwała wczoraj TŻta na szarlotkę i m.in. tłumaczyła mu, że jestem złą kobietą. Do poprzedniej listy moich przewinien doszło niegotowanie obiadów (pff, ostatnio ciągle przyrządzam mięsiwo) i - uwaga - nierobienie mu kanapek. Wy robicie mężom kanapki?
Poza tym nic nie robię tylko się obijam i niepotrzebnie sprzątam (a remont i pilnowanie dzieciaka samo się robi), nic nie załatwiam na mieście (może dlatego, że taki mamy układ i od załatwiania jest TŻ? W każdym razie ona potrafiła wstać z dzieckiem o 5 rano i stać w kolejce 3 godz po papier toaletowy) i przytoczyła jeszcze nieśmiertelne nierobienie zakupów.
W każdym razie radziła TŻtowi się zastanowić, przejrzeć na oczy jak bardzo jest wykorzystywany i ona nie chce straszyć ale wróży nam rozwód jeśli się nie zmienię
Jestem doprawdy poruszona
Wywlekła też na światło dzienne moje słowa rzucone ostatnio w afekcie kiedy wpadła znienacka z wizytacją jak byłam sama i od progu zaczęła krytykować, a Red się postawiła: "nie przychodź bo mnie denerwujesz" Teraz nietopesz jest obrażony i nie ma zamiaru przychodzić (YESSSS!!!)
Niestety TŻ wrócił lekko zniesmaczony takim obrotem sprawy i radził mi okazać nietopeszu empatię i nie reagować krzykiem/zdenerwowaniem/złośliwością tylko jakoś załagodzić sprawę i zrozumieć matkę. Jasne.
Tak czy siak nietopesz kciał wojny to będzie ją miał, mi pasuje Ale i tak niedługo zapomni i przyleci z
nowymi ciuszkami dla N.

Dobra, lecę malować te ściany.
MATKO BOSKA!!! Ostrzel jej łeb! Wiesz, widziałam już kilka sytuacji, kiedy nadmierne wtrącactwo rodziców prowadziło do rozwodu, nie pozwólcie jej tego zrobić. Ona Cię i tak nie polubi choćbyś stanęła na głowie i zaklaskała uszami, zlej ją. I odseparuj tak bardzo jak się da.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
i w wymiernych wymiarach
było: 72 kg, i 100-85-102
jest 60 i: 96-73-95
szału ni ma, ale może być...

Toś Ty teraz przelachon

Cytat:
✂✂✂✂a dzwoniłam na infolinię i nie wymienią mi modemu, bo się gwarancja skończyła mogą mi wcisnąć jakieś routerogówno za stówę i do nowej umowy, a ja nie chcę nowej umowy, mam za✂✂✂iste warunki umowy pracowniczej
I nie chcę kupować żadnego routera za 100, 200 złotych ani podłączać tego gówna do jakiejś karty sieciowej ani innego gówna o którym nie mam bladego pojęcia a prościutkich modemów na kabel już nie produkują
eeesu no... potrzebuję tylko modemu na kilka miesięcy, żeby robotę i mieszkanie znaleźć, a potem mogę stąd spierd**ać

Boszsz co ja teraz zrobię mam neta tylko i wyłącznie jak odłączę kabel telefoniczny, a i tak się dzisiaj nie chciał połączyć zmieniłam ustawienia w konfiguracji modemu, to mi wy✂✂✂ało blue screen i się windows zresetował Ale działa. Co ja zrobię, co ja zrobię

edit: na all same używane po nesotradzie... może wziąć i będzie działał na tych sterownikach? Ale jak znów będzie ziebane zużyte gówno
Kup na All

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja też tak myślałem Ale pamiętacie, jaki szał był na szpiczaste buty jakieś 5 lat temu? Teraz się nadziwić temu trendowi nie mogę
Noooo... Ale to jeszcze dawniej było, pamiętam, że jak kupowałam buty na studniówkę, to w całym mieście znalazłam JEDNĄ parę nieszpicową!!! Plus jest taki, że mogę je nosić do tej pory i zbieram komplementy i babki mnie pytają, skąd je mam A koleżanki które były w czubach prawdopodobnie walczą z chęcią odcięcia dołu wszystkich studniówkowych fotografii

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ja już nie chcę się uczyć, nie mogę

Cytat:
nosz fuaśnie bojem siem, że będzie "działać" jako i mój
Ale jak mi zdednie na amen, to cza bedzie...
Jak Ci zdechnie na amen to już będzie za późno, bo nie będziesz miała sieciuni i nie będziesz mogła zamówić Kupuj teraz

I bierz bordowe kabaretki, w ciemnych noga zgrabniej wygląda niż w beżowych

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Pin up, łączę się w bólu.
Cały dzień z Hitlerem.
O, jakie milutkie towarzystwo

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:45   #2558
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

...natomiast poważny problem widzę pomiędzy Tobą i twoim mężem- niestety, nazywa się nielojalność- [B]czyli rozwalanie drużyny, tesciowa to widzi i jeździ jak na łysej kobyle. [/B]Że On tego nie widzi, to mnie nie dziwi, wychowywanie przez taką babę musiało dać wyniki- fajnie byłoby, gdybyś Ty poczuła, że takie postępowanie jest nie fair

Tak- i bardzo się cieszę, tymczasem przede mną jeszcze 6 dni hormonów- po 3 tabl dziennie, kiedy to będę wyglądać coraz gorzej, ale zamierzam robić dobrą minę do złej gry- wszak nie mam na to wpływu
miałam na myśli to - pisząc ze ona wie co robi doskonale ( tylko po co? z zazdrości? że Ty nie musisz gotować a on i tak Cię kocha? )

Ju - świetna metoda - jutro będę przy rodzinie robić to samo kiedy zapytają czy jestem wciąży ( brzuszysko) a ja odpowiem ze "nie" - im będzie bardziej głupio , so nie? Ino ja nie przez hormony tylko tak z "powietrza" ehh)
Stary 2011-06-18, 20:46   #2559
Pin up girl
Zakorzenienie

W ogóle wiecie co?
Ostatnio koloryzowałam sobie włosy tym balsamem na początku maja, a one nadal są rude, tzn. nie tak jak na początku, ale widać różnicę między obecnym a naturalnym kolorem. Dobry balsam, trzyma jak farba, a odrostów nie ma
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:48   #2560
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Toś Ty teraz przelachon

poczekamy, zobaczymy... się w Bolkowie, to ocenisz na żywo jakim ->
Cytat:
Noooo... Ale to jeszcze dawniej było, pamiętam, że jak kupowałam buty na studniówkę, to w całym mieście znalazłam JEDNĄ parę nieszpicową!!! Plus jest taki, że mogę je nosić do tej pory i zbieram komplementy i babki mnie pytają, skąd je mam A koleżanki które były w czubach prawdopodobnie walczą z chęcią odcięcia dołu wszystkich studniówkowych fotografii

ja miałam z kwadratowymi. A to dlatego, że szpicy nie mogę, bo na moje szerokie stopy nie wlizą
Cytat:
Jak Ci zdechnie na amen to już będzie za późno, bo nie będziesz miała sieciuni i nie będziesz mogła zamówić Kupuj teraz
ale ja nie mam konta na all więc jak zdechnie dzwonię do koleżanki, już się zgodziła w razie awarii pomóc i kupić
Cytat:
I bierz bordowe kabaretki, w ciemnych noga zgrabniej wygląda niż w beżowych
ja już je wzięłam 10,99 zeta, nie mogłam skorzystać z takiej okazji
choć moja nóżyna nie wymaga specjalnie wyszczuplania, 11cm szpilki zrobią swoje, bardziej myślę, co by za ciemno-pogrzebowo nie było e, się przed weselem przymierzy i zobaczeu

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-06-18 o 20:50
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:49   #2561
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle wiecie co?
Ostatnio koloryzowałam sobie włosy tym balsamem na początku maja, a one nadal są rude, tzn. nie tak jak na początku, ale widać różnicę między obecnym a naturalnym kolorem. Dobry balsam, trzyma jak farba, a odrostów nie ma
Venitowy???????

świetne wieści
Stary 2011-06-18, 20:55   #2562
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Venitowy???????

świetne wieści
No. Zrobił mi ciemniejsze włosy z rudymi refleksami.
Stary 2011-06-18, 20:55   #2563
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

poczekamy, zobaczymy... się w Bolkowie, to ocenisz na żywo jakim ->
Nie mogę się doczekać

Cytat:

ja miałam z kwadratowymi. A to dlatego, że szpicy nie mogę, bo na moje szerokie stopy nie wlizą
Ja miałam wizję, jak będzie wyglądać moja miniaturowa osoba w obcisłej czarnej kiecce z czubasem wyprzedzającym mnie o pół metra Noł łej. Buty kosztowały więcej niż kieca, ale było warto, do tej pory są w idealnym stanie
Cytat:
ale ja nie mam konta na all więc jak zdechnie dzwonię do koleżanki, już się zgodziła w razie awarii pomóc i kupić
A, no to chyba , że tak...
Cytat:
ja już je wzięłam 10,99 zeta, nie mogłam skorzystać z takiej okazji
choć moja nóżyna nie wymaga specjalnie wyszczuplania, 11cm szpilki zrobią swoje, bardziej myślę, co by za ciemno-pogrzebowo nie było e, się przed weselem przymierzy i zobaczeu
Rajstopami i tak nie rozjaśnisz całości

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:55   #2564
Polly_
grozi wypollizowaniem

red- bo po pierwsze trzeba byc konsekwentnym-on mówi- nie wtrącaj sie to nasza sprawa,a potem chodzi do niej wysłuchiwać zali na ciebie....czyli daje jej przyzwolenie na wtrącanie, musi byc konsekwencja w czynach a nie tylko gadanie....czyli on mówi ze nie ma zamiaru o tym rozmawiac, jesli ona dalej swoje to przypomina ze sobie tego nie zyczył, a jesli ona dalej to wychodzi . Nie wiem czy to takie trudne powiedziec- czy mozemy o tym nie rozmawiac? prosiłem zeby nie poruszac tego tematu? czy powiedziec " miło nam poznac mamy zdanie,ale mamy na to inny pogląd"
" zyjemy po swojemu i krzywda nam sie nie dzieje" .......i jesli mowi ze nie chce wtracania to tego wtracania nie słucha, a nie ze nie chce,ale do mamusi na obgadywanko leci .
oesu...chba namieszalam nieco nieskladnie....ale wiesz chodzi o to zeby byc kulturalnym, ale asertywnym .
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:59   #2565
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Mam podpalone włosy
Piękne!

Zdjęcia z pokazu- w tym męskie ciacho- najlepszy prezenter koni- fantastyczny gość imię Jego Gerard
koniki 001.jpg

koniki 002.jpg

koniki 003.jpg

koniki 004.jpg

koniki 005.jpg

koniki 007.jpg

Stary 2011-06-18, 21:02   #2566
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne!

Zdjęcia z pokazu- w tym męskie ciacho- najlepszy prezenter koni- fantastyczny gość imię Jego Gerard
Załącznik 4034207

Załącznik 4034211

Załącznik 4034213

Załącznik 4034214

Załącznik 4034215

Załącznik 4034218
: love:

Reeeeeeeeed - olej Teża - bierz Gerarda mraaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jesu Justyna jak Ci dobrze - konie tez piękne no ale ja taka słaba jestem an płeć przeciwną
Stary 2011-06-18, 21:03   #2567
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
poka poka!
później albo jutro

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Będziemy pamiętać
Ty się już chyba nie łapiesz

Cytat:
60 kg
braaaawo

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ano
był w ogóle wczoraj pan który nam będzie remontował (tzn takie trudniejsze rzeczy typu gładzie) i jesteśmy mniej więcej umówieni na koniec lipca-początek sierpnia
u mnie na początku lipca
Cytat:
Krucjaty nietopeszej ciąg dalszy
kurde, Red ona Go podburza przeciw Tobie nie pozwól na to. Może On twierdzi, że nie bierze do siebie, ale jad się sączy i oblepia muskowe zwoje Tżtowe i kiedyś zaatakuje i przy byle jakiej kłótni Tż użyje słów/argumentów mamusi.
Resztę napisała Polly i Rejcz
ściskam Redziu

Cytat:
w sumie, to nie fidzeu różnicy bo jak się człowiek codziennie w lusterku widzi, to sieu przyzffyczaja do powolnych zmian i ciągle się wydaje, że wygląda tak samo jedynie z ciuchów się zrobiły worki
dopiero na fotach potem widać różnice

i w wymiernych wymiarach
było: 72 kg, i 100-85-102
jest 60 i: 96-73-95
szału ni ma, ale może być...
pięknie, gratulacje ogromne

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ja dziś mogę jedynie dołączyć do jęczących.
Zostałam sama w pustym mieszkaniu, kumpela już w drodze do niu jorku, zobaczymy się gdzieś za pół roku, jestem zawalona robotą, przede mną cztery dni kucia od rana do nocy i stres, że nie zdam. Ja chcę do domu Nawet nie zazdroszczę niu jorku, tylko chcę do domu
jeszcze tylko chwilka

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Flo nie ma,a może Ona ma piwko i by poczęstowała
jasne że ma i by poczęstowała

dobry wieczór

byli architekty roz✂✂✂✂✂✂✂ą mi pół chałpy, nie będzie dachu i całego pięterka ide mieszkać na betony, do piwnicy myślałam, że jeśli chodzi o remont, to już nic strasznego się nie zdarzy, się myliłam

i na bank nie zdąże z powtórką materiału do egzaminu nie wyrabiam, tydzień to za mało

i jeszcze miałam sen, bosze jaki straszny, śniło mi się, że umarła, a właściwie najprawdopodobniej popełniła samobójstwo, jedna z barowiczek nie powiem kto

ale nasmęciłam

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-06-18 o 21:04
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 21:08   #2568
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

byli architekty roz✂✂✂✂✂✂✂ą mi pół chałpy, nie będzie dachu i całego pięterka ide mieszkać na betony, do piwnicy myślałam, że jeśli chodzi o remont, to już nic strasznego się nie zdarzy, się myliłam

i na bank nie zdąże z powtórką materiału do egzaminu nie wyrabiam, tydzień to za mało

i jeszcze miałam sen, bosze jaki straszny, śniło mi się, że umarła, a właściwie najprawdopodobniej popełniła samobójstwo, jedna z barowiczek nie powiem kto

ale nasmęciłam

a ja wyciagłam obuf studniofkowy i go rozchodzywujeu..na razie to sie czujeu jakbym włozyła nogi w imadła
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 21:08   #2569
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

czyli wreszcie Góra przyjszła do Mahometa - ale czyz nie na to czekałąs tyle czasu - na remont - żeby sie skończył musi sie dorbze zacząć - czy to jest delikatna aluzja ze nie bedzie zlotu na Florkowym tarasie?

z egzamem ale nie takie rzeczy sie przechodziło dalej czymamy - nie poddamy sie

ze snem - luzior - wczoraj były gadki w stylu "osiem sposobów jak to zrobić" no i plus bar mogło wytworzyć takie projekcje senne

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-06-18 o 21:09
Stary 2011-06-18, 21:10   #2570
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne!

Załącznik 4034207

Załącznik 4034211

Załącznik 4034213

Załącznik 4034214

Załącznik 4034215

Załącznik 4034218

jakie one piękne, jakie delikatne, a ten na drugiej fotce p r z e p i ę k n y

28.05.2010
Stary 2011-06-18, 21:13   #2571
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

jakie one piękne, jakie delikatne, a ten na drugiej fotce p r z e p i ę k n y
to ten sam co an ostatniej czy sie mylę?

Ju - Gucio się nie bał? pierwszy raz widział w życiu ?
Stary 2011-06-18, 21:16   #2572
Pin up girl
Zakorzenienie

Ju, świetne zdjęcia!

Flo,
Stary 2011-06-18, 21:19   #2573
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę się doczekać
ja też!

Cytat:
Ja miałam wizję, jak będzie wyglądać moja miniaturowa osoba w obcisłej czarnej kiecce z czubasem wyprzedzającym mnie o pół metra Noł łej. Buty kosztowały więcej niż kieca, ale było warto, do tej pory są w idealnym stanie
to jeszcze nic - ja na studniówkę poszłam w butach z zakończenia podstawówki i... może je na CP wezmę, niskie są, ale b. wygodne do latania pod górkę do zamku

Cytat:
Piękne!

fiu fiu! jakie ciacho

Cytat:
pięknie, gratulacje ogromne

Cytat:
dobry wieczór

Stary 2011-06-18, 21:25   #2574
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Ju - Gucio się nie bał? pierwszy raz widział w życiu ?
Nie, to nie ten sam a Gucio śmiał się, jak biegły- potem strasznie się znudził i opluwał sobie buty wodą z sokiem, co Go śmieszyło jeszcze bardziej i rechotał jak głupi

A najlepsze jest to, że prawie ludzi nie było- 5 ławeczek na krzyż dla publiczności było zajęte, parenaście osób stało i robiło zdjęcia i JUŻ! Żadnego piwa, hołoty itp

Już ostatnie zdjęcia...
koniki 008.jpg

koniki 009.jpg

koniki 010.jpg

koniki 011.jpg

koniki 012.jpg

Stary 2011-06-18, 21:25   #2575
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja mam poważny problem- bo nie mogę czytać tego- szlag mnie trafia z bezsilności i chodzę wściekła kombinując, co zrobić, żeby sytuacja się zmieniła, niestety nie daję sobie rady z własną złością...

...natomiast poważny problem widzę pomiędzy Tobą i twoim mężem- niestety, nazywa się nielojalność- czyli rozwalanie drużyny, tesciowa to widzi i jeździ jak na łysej kobyle. Że On tego nie widzi, to mnie nie dziwi, wychowywanie przez taką babę musiało dać wyniki- fajnie byłoby, gdybyś Ty poczuła, że takie postępowanie jest nie fair
1. też tak mam czasem, leżę przed zaśnięciem i rozpamiętuję co ja powiedziałam, co ona, co mogłabym dodać, bla bla a potem ze złości mam ochote ryczeć albo rzucać szklankami.
2. właśnie mnie uświadamiacie

Cytat:
ehhh - no włąsnie - gdyby się stawiał skutecznie i autentycznie na pewno byś zauważyła - łażenie do niej na szarlotki ( on sam) i wysłuchiwanie tego jak najeżdza na Ciebie - jego zonę - marne stawianie

ale On jej jeszcze żadnym czynem nie udowodnił że matka żarty sie skończyły - boję się ze nie chciał nawet - ale to juz nadinterpretacja moja, przyznaję
1. ponoć tłumaczy mnie a potem mówi że jest spoko i żeby się nie wtrącała.
2. no ale tak jest

Cytat:
Ona Cię i tak nie polubi choćbyś stanęła na głowie i zaklaskała uszami, zlej ją. I odseparuj tak bardzo jak się da.
Co racja to racja. Ale odseparować się raczej nie da.

Cytat:
miałam na myśli to - pisząc ze ona wie co robi doskonale ( tylko po co? z zazdrości? że Ty nie musisz gotować a on i tak Cię kocha? )
A czy matki tak często nie mają? Że synek taki koffany a synowa to zła kobieta i go krzywdzi?

Cytat:
oesu...chba namieszalam nieco nieskladnie....ale wiesz chodzi o to zeby byc kulturalnym, ale asertywnym .
Rosumiem, rosumiem ale siłą go nie zmuszę...

Mnie się i tak wydaje, że z nią logiczna dyskusja nie ma sensu. To ten typ co nie zrozumie, zapomni że miał nie poruszać tego tematu. Specyficzna jest.
Ale mam zamiar reagować, skoro TŻ jest ofiara to sama jej powiem żeby się nie wtryniała. Jak tylko znowu zacznie

Cytat:
Reeeeeeeeed - olej Teża - bierz Gerarda mraaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nie mój typ, falowane włosy i jakiś taki fhrancuski look, to mieu nie krenci

Cytat:
Ale co oni tam będą robić?
Współczuję nauki

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 21:30   #2576
justynaneyman
Zakorzenienie

Acha, jutro drugi dzień pokazu i wybór Championa Warszawy- o 11.30 się zaczyna, idę oczywiście- jakby ktoś chciał dołączyć to na pw

Stary 2011-06-18, 21:30   #2577
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
a ja prasowac
dochodze do wniosku ze ja jakas mało ogarnieta jestem cały czas cos robie i nawet nie mam czasu filmu obejrzec a w chaupie cały czas syf
witaj w klubie

Cytat:
Ja już nie chcę się uczyć, nie mogę
ja też

Cytat:
czyli wreszcie Góra przyjszła do Mahometa - ale czyz nie na to czekałąs tyle czasu - na remont - żeby sie skończył musi sie dorbze zacząć - czy to jest delikatna aluzja ze nie bedzie zlotu na Florkowym tarasie?

z egzamem ale nie takie rzeczy sie przechodziło dalej czymamy - nie poddamy sie

ze snem - luzior - wczoraj były gadki w stylu "osiem sposobów jak to zrobić" no i plus bar mogło wytworzyć takie projekcje senne
no niby tak i się cieszę nawet trochę, ale finansowo nie wydolimy kredyt znaczy musimy wziąć a to oznacza, że na wykończenie też nie będzie kasy i znowu kilka lat

Cytat:
nie wiem, ale ten z ostatniej wydaje się być większy ,ale też pikny

28.05.2010
Stary 2011-06-18, 21:31   #2578
justynaneyman
Zakorzenienie

Ja się spóźnię, bo o 11.32 kończy się licytacja platform

Stary 2011-06-18, 21:32   #2579
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mój typ, falowane włosy i jakiś taki fhrancuski look, to mieu nie krenci
O! Mi też jakoś tak z francuska się wydaje

Ale wichura! Do tego ciemno, zimno, kaplica jest, jak w II cz. Dziadów!
Stary 2011-06-18, 21:34   #2580
justynaneyman
Zakorzenienie

Florens, jak to nie będzie pięterka??? Ja to czuję, jakby Ci ktoś palec urwał czy coś takiego
Współczuję - ale przynajmniej masz to już za sobą

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości