|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Kupiliśmy dzisiaj krzesłka i stolik na balkon ![]() Dziewczyny, ostatnio nawet nie mam czasu Was nadrabiać Strasznie mało czasu spędzam przed komputerem, bo mam z nim problemy. Poza tym po powrocie z pracy nie mam siły. Ciągle mnie boli głowa i nie chce przestać. Szkoda mi, że się od Was odsuwam ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja we wrocku byłam, usługa obejmowała mycie, saune, masaż i obcięcie z 3 pierwszych byłam zadowolona ... jak wyszłam z salonu to też byłam zadowolona... ale następpnego dnia wyszło szydło z worka gdy umyłam włosy ...
Cytat:
|
|
|
#3903 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
A jak się kupi tą ofertę to jakoś się płaci od razu czy w salonie po?
|
|
|
#3904 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
od razu robisz przelew po zakupie kuponu ...w salonie potem sie juz nic nie płaci ( no chyba, że chcesz coś jeszcze dodatkowo ... )
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
zostałam ciocią!
radosna nowina na początek dnia, wczoraj jeszcze kacperek w brzuszku razem z mamą byli u nas, a dzisiaj rano telefon że już jest ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
Snow gratulacje
Fajnie być ciocia![]() Punto ja byłam w wawie w salonie na mokotowie bodazje hollywood?? z gruponu i byłam strasznie niezadowolona. Ale to na pewno nie ten sam. Zdałam ten straszny egzamin
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczeta
nie bylo mnie pare dni bo nie mielismy internetu a w pracy mielismy audyt, i w ogole teraz juz szlaban na neta![]() tz lakierował podłoge i od srody spalismy u rodziców, jeszcze troche smierdzi ale dzis juz idziemy do siebie bo w ogole nie mozemy sie wyspać ![]() zaraz robimy grilla chociaz kompletnie mi sie nie chce. Moglaby spać, spac i spać :ziewa: |
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze wam smakowala my tez dzis pizza ale nie dietetyczna oj ja pamietam jak bylam mloda to czesto cos pieklam typu chleby, pizze itp wlasnie z ciemnej maki i czasem bardziej smakowalo niz biala zjadlabym taka pizze dietetyczna Cytat:
super ciociu snow my wlasnie wrocilismy z zabawkowego jutro jedziemy do malego B. I w srode chyba jak maly bedzie u babci to sobie z nim dzionek spedzimy . Juz niedlugo bedzie mial 1,5 roku tak ten czas szybko leci marcia brawo za egzamin Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-18 o 19:11 |
||
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Ssnow super. Bycie Ciocia jest bardzo przyjemne
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Byłam dzisiaj w pracy na rano...Teraz sobie odpoczywam, a TŻ sprząta Jutro na 12h. Środę miałam mieć wolną i we wtorek wieczorem jechać do domu i wrócić w niedzielę rano, ale niestety. Dzisiaj chwilkę z rodzicami się widziałam i coś wspominali żeby w ten weekend w góry jechać, ale jak będę w środę koło 22 w domu, a w niedzielę do pracy to może być problem.Wczoraj się znowu kłócili z siostrą. Nie wtrącam się, ale nie jest to przyjemne jak się kłócą. Byłam w rossmanie i kupiłam podkład i bazę i zapłaciłam całe 5.90... bo wykorzystałam w końcu kartę, którą wygrałam w konkursie wizażowym.Poszukuję też szarego eyelinera...ale żadnego nie znalazłam na razie
Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-06-18 o 19:16 |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
kash wogole cudnego malego koale widzialam dzis w zabawkowym
my po kolacji ... Eh niewiem niewiem nie przyzwyczajona jestem do 2 razy dziennie bo na sniadanko w sumie prawie kawa i jak wroce i niech mi tylko waga wskaze wiecej to sie wkurze bo prawie nie jem (wiem ze to niedobre ale co zrobie mam im bunt odwalac ) jakos wytrzymam w sumie jak bylismy ostatnio we fr to tylko na 6 dni a tz-owi to sie nie dziwie ze mu sie jesc nie chce ... Po takim wyrywaniu to bym nawet tez nie jadla . Moze to jakis sposob |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Udaje sie na oodpoczynek. DO juterka dziewczyny.
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę wreszcie spać,
popłakałam sobie, ale humor się nie poprawił ... jutro nowy ( może lepszy? ) dzień ...
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
co sie stalo sikoreczko
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
opisałam w spd odchudzające... krótko, chodzi o to, że z każdym dniem coraz mniej akceptuję swój wygląd...
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() chociaż też nie wiem czy dobry czas leci a my mieszkania jak nie mieliśmy tak nie mamy.... dziś ide do pracy na 7h a jutro wogóle bo dziś mija 5 lat od momentu kiedy pierwszy raz spotkałam się z tżem a jutro 3 lata jak jesteśmy razem po rozstaniu jak ten czas szybko leci
|
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Sikoreczko może akurat przed okresem jesteś, wtedy ja też uważam się za super brzydką i nic mi się w sobie nie podoba. Mam nadzieje, że do dziś już zły nastrój prysł. Pomyśl, że dla TZ nie ma piękniejszej na świecie i to właśnie Ciebie wybrał na żonę. Ja jak mam chandrę przypominam sobie, że dla TZ jestem miss świata a dla reszty nie muszę i jest już lepiej
Albo jakies mini spa zawsze pomaga, kąpiel, domowe zabiegi upiększające. Poprawy nastroju życzę.Nurku nawet kolega do mnie z grupy zadzwonił z tekstem "Placzku zaliczyłaś" Bo tak narzekałam, że na pewno milion poprawek będzie.Wczoraj z TZ od 19-23 jezdzilismy na rowerach, ale fajnie było. A dziś obudził mnie koszmar. Teraz myślę,że jakaś nienormalna jestem, bo się wogóle do tej pory ślubem nie przejmowałam. Wczoraj jak TZ padł czytałam wątki różnych PMek, i dużo tych z 2012 już suknie przymierza, ma jakiekolwiek koncepcje. A ja jakoś jeszcze się tym nie interesowałam. A tu dziś w nocy przyśnił mi się dzień mojego ślubu i pamiętam, że cały sen ryczałam. Okazało się,że nie kupiłam żadnych dodatków i mama rano leciała mi coś kupić i wszystko było nie do kompletu i totalnie nie pasujące. Makijaż okropny, a fryz mi zrobili taki jak mojej przyjaciółce, choć powtarzałam, że nie chcę takiego samego na początku. Eh aż teraz się dziwie, że w śnie płakałam z tego powodu Kurka jeszcze rok do ślubuMiłego dnia dziewczyny(swoją drogą jaki tu spokój, jak nigdy) Nurku gratulacje z powodu rocznicy i kolejnychpięknych lat razem. A jaki pomysł na ten dzień? Nadia jak po boksie :P
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-06-19 o 09:27 |
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja już w pracy siedzę. Wziełam netbooka ze sobą żeby się nie zanudzić i nie mieć znowu takich zaległości. Mam też nadzieję, że nie będzie dzisiaj dużo ludzi. Miłego dnia
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
hey hey SPD
ja juz tez sie ruszam bo sie za bardzo rozleniwie na tym urlopie sikoreczko moze przed okresem czasem tez mam takie dni ze nie czuje sie najlepiej dobrze marcia mowi moze zrob jakies domowe spa czy cos co ci poprawi humor nureczku gratuluje rocznicy |
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie planujecie podróż poślubną? jakie plany na ten dzień? hm...rano przyjeżdza tż (bo jest w Radomiu) a potem się zobaczy ja upieke muffinki na pewno
|
|
|
|
|
#3924 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Ostatni dzień laby, od jutra tyrka ![]() Muszę zabrać psicę do veta na ścięcie nosferatów i odrobaczenie. To zadanie nr 1 bo jak dziś tego nie zrobię to nie zrobię tego w przeciągu najbliższego tygodnia ![]() Nurku, przygotowujesz coś na rocznicę? edit: gapa jestem, nie doczytałam ![]() Gratulacje dla Was ![]() Ech... lurę sobie zrobiłam ![]()
|
|
#3925 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
za mną sobota pełna wrażeń, jak wybyliśmy z M. do zoo o 12 to wychodziliśmy z niego o 18 było super, widzieliśmy wszystko co było do zobaczenia, robiliśmy sobie przerwy na mini pikniki, M. zrobił na tą okoliczność sałatkę pyszna była, ale najbardziej mnie zaskoczył tym, ze mu się chciało, a później się jeszcze stresował żeby mi smakowało ![]() a potem nastąpił mały przełom bo zaprosiłam go na wieczór do nas, poznał Seweryna, który się po prostu w nim zakochał do tego stopnia, że w pewnym momencie przyszedł, położył się M. na klatce piersiowej i zasnął Irenka już widzę oczyma wyobraźni tą koalę ![]() Dzisiaj lecę na kawę do O. bo się tydzień nie widziałyśmy ("albo randkujesz, albo chodzisz do drugiej pracy i nie masz już w ogóle dla mnie czasu! ![]() Miłej niedzieli Kochane ![]() p.s Ala mi też możesz te info o sb podesłać |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
kash motylku chodzacy ta koala co ja widzialam byla taka malutka figurka .pluszakow niestety nie mieli .
Wogole chyba jak tz jutro sie bedzie meczyc u dentysty ja pojde na jakies zakupy by sie odstresowac ... Noe bez powodu na powrot wykupilam torbe na 20kg zamiast na 15 a zaraz jedziemy do malego ( siostrzeniec tz-a jedyny i dlugo wyczekiwany wiec oczko w glowie slodziak jeden) malo brakuje a tz sie sam zacznie bawic zabawka dla mlodego |
|
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ostatnio na nic nie mam czasu, nawet na kompie nie siedzę, ale staram się was nadrabiać ![]() Wczoraj przyjechałam do tż Z tego co pamiętam : Haniula jeszcze raz gratuluję Anastazja bardzo cię podziwiam i ogromnie się cieszę że zdecydowałaś się przyjąć naszą pomoc Ijaa spodenki super, ale jakie nogi wydaje mi się że mamy podobną budowę ciała, bo ja też nogi szczupłe ale za to wystający brzuszek Nadia strasznie podoba mi się wasza naklejka Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2011-06-19 o 10:39 |
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć SPD!
Ja po dyżurze, roboty troche było, ale nie tak źle. Teraz leże w łózeczku i chyba zaraz zasne.
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
kash ale jak chyba nie mam maila do Ciebie ![]() ssnow gratulacje ![]() Cytat:
![]() Czekam dodaja zakupce w załaczniku, w sumie jeden ale to jaki urzekła mnie ta torba, aż się zdziwiłam że mama zechciała mi ja zafundowac, bo zawsze nam mnei krzyczy że mam za dużo i po co mi Wczoraj dzień gościowy, wieczorem ciasto robilam, bo a nóż dziś sie ktoś do mnie z życzeniami zjawi. Choć raczej wątpię Miłego dnia
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Ala wszystkiego najlepszego
rozumiem ze jakas mala imprezka sie szykuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Strasznie mało czasu spędzam przed komputerem, bo mam z nim problemy. Poza tym po powrocie z pracy nie mam siły. Ciągle mnie boli głowa i nie chce przestać. Szkoda mi, że się od Was odsuwam 

Albo jakies mini spa zawsze pomaga, kąpiel, domowe zabiegi upiększające. Poprawy nastroju życzę.

edit: gapa jestem, nie doczytałam 
było super, widzieliśmy wszystko co było do zobaczenia, robiliśmy sobie przerwy na mini pikniki, M. zrobił na tą okoliczność sałatkę
pyszna była, ale najbardziej mnie zaskoczył tym, ze mu się chciało, a później się jeszcze stresował żeby mi smakowało