|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
♥
niebo płacze tak jak ja, trzy krople na twoją dłoń, nie odróżnisz łez. mam na myśli twoje myśli, słowa, niewypowiedziane, niewyszeptane, nieokazane, mam na myśli twój dotyk, niewykonany, niespełniony, bez dreszczy, ciepła, miłości. chciałam tak jak ona mimo zaprzeczania, twoich słów, żartobliwych, twoich długich rzęs jak zboże złocistych, chciałam jednego papierosa na pół z tobą, chciałam kawy z jednego kubka, wspólnego koca...
|
#3362 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę...'' Tylko morze pozwalało mi zapomnieć.. chociaż na nanosekundę.. o tym człowieku, który spadł z nieba jakby wprost do mojego serca. Nawet w oczach miał fragment oceanu, tak przejrzystego, ze bez wątpienia mogłam wyczytać z nich wszystko i właśnie to mnie przerażało.. widziałam w nich miłość. Nie, nie zapomniałam ja po prostu przestałam żyć.' ''Ale pamiętaj o jednym: ze wszystkich rzeczy wiecznych, miłość trwa najkrócej. Więc ty się nie nastawiaj na wieczność. Ty, Serce, nie jesteś czasoprzestrzeń. ! '' ''Bo czas jest (...) jak grawitacja, która marszczy wszechświat, albo jak spadająca kropla deszczu, która marszczy kałużę lub jezioro. Tylko, że niektórzy odchodzą, zanim ta kropla spadnie.'' ''Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie...'' |
|
|
|
#3363 |
|
Zadomowienie
|
***** od stóp do głów wypełnia mnie miłość, jakbym musowała w środku niczym cola we wstrząśniętej butelce.. ***** patrzy na mnie z uśmiechem przez jedną sekundę, tylko jedną, ale to wystarczy, żeby moje ciało rozświetliło się jak wystawa sklepowa w Boże Narodzenie.. ***** jestem wariatką, bo mu ufam jak nikt sobie *****
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2011-06-18 o 13:51 |
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
"
Na imię miał przystojny, na nazwisko cham Dopiero wspominając niektóre chwile, uświadamiam sobie jak wiele mogłam powiedzieć, jak wiele mogłam zrobić Jeśli się czegoś pragnie to wypadałoby o to walczyć Potrafię śmiać się przez łzy, potrafię nie śpiąc śnić Jestem trudnym i skomplikowanym pytaniem Jestem Twoją klątwą i przekleństwem, niedokończoną przyjemnością, przegryzioną wargą do krwi Była bezkompromisowa w tym co najprostsze- chciała udowodnić sobie, że jest silna i obojętna Nie mówiąc światu o sobie"
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
'Jestem na skraju załamania nerwowego.
I choć wiele osób chce mnie z tego urwiska wyciągnąć, ten jeden, cholerny człowiek, zupełnie nie widzi, że stoję nad przepaścią... Codziennie kładąc się spać, wypowiadam głośno dobranoc w nadziei że mimo tylu kilometrów i tak je usłyszy. Dlaczego jest tak, że nam dziewczynom zawsze zależy bardziej? To my nie możemy zasnąć bez tego waszego 'dobranoc', denerwujemy się gdy nie odpisujecie nam od razu na smsa, gdy uśmiechacie się do innej. Przywiązujemy się do was, do waszej obecności w naszym życiu. Ale wy faceci tak po prostu potraficie odejść, tak nagle, bez żadnego wytłumaczenia. Jakbyśmy były nikim, jakby to co nas łączyło nigdy nie miało miejsca jakbyście po prostu wymazali to z pamięci. My tak nie potrafimy, ale to bardzo dobrze. Nie chcemy pieprzyć życia innym ludziom, tak jak wy nam. Nocą filmy bardziej wzruszają, rozmowy bardziej się kleją, a smsy najlepiej wyglądają.'
|
#3366 |
|
Raczkowanie
|
dla Ciebie będę czarnooką brunetką,
zielonooką blondynką jak chcesz jak każesz jak wolisz albo po prostu ubiorę się i wyjdę idź, pozwolę Ci odejść ale i tak dobrze wiem że nie zajdziesz dalej niż we wspomnienia a uwierz, one wrócą Cie do mnie dobrze wiem że On jest ze mną a do życia innej świadomości mi nie trzeba diabeł wcale nie jest taki zły jak mi mówiono a anioły tak czyste i niewinne jak wmawiano sercu przybyło kamienia i choćbym pragnęła Cię jak nikogo innego nie dowiesz się o tym, dzieciaku nic prócz miłości nie znajdziesz w moim sercu możesz szukać zła, nienawiści, pogardy zawsze będzie miłość konieczność stania się złym człowiekiem narasta w szybkim tempie nieopłacalne jest bycie dobrym
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
SparklyAngel -
_________________ nie będę się już starała nie ma dla kogo . wcale nie jest mi przykro . ja tylko ku*rwa płacze . jeszcze nie odnalazłam Ciebie ,więc Ty znajdź mnie . kiedy została już całkiem sama wtedy wybuchła płaczem ,nic nie było w stanie jej pomóc .prosiła Boga o pomoc ,była kompletnie zagubiona i zdezorientowana.wtedy oświadczyła całemu światu ,że nie ma już ochoty żyć. los dał mi szczęście. osobiście wolałabym Ciebie . nie staram się szukać ideału nie ma takich ,za to jesteś Ty . "we were made to be apart zostaliśmy stworzeni, by żyć oddzielnie" |
|
|
|
#3368 |
|
Rozeznanie
|
caroline060, boundlessly ♥
Daremny pistolet zostawiłeś martwy Pusty, uzależniony i wrzeszczący dla wygody Od świata pozbawionego współczucia Zamieniając nadzieję na odrzucenie. Maluj linie perfekcyjnych oczu które kochasz Moje szczere uczucie, moja niepodzielna uwaga. Niebieski księżycu, ujrzałeś mnie stojącą samą Bez marzeń w sercu, bez miłości. Potrzeba miłości nie może być prawdziwa. Miłość - ona jest dla innych. Gdy jesteś samotny, nie obchodzi Cię rozgwieżdżone niebo Gdy jesteś samotny, magiczne światło księżyca umiera A o świcie nie ma wschodu słońca Gdy jesteś samotny... Jak bardzo Cie kocham? Powiem Ci nie kłamiąc Jak głęboki jest ocean, jak wysokie jest niebo? Jak często wciągu dnia myślę o Tobie? Jak wiele róż jest zroszonych, zroszonych rosą? Jak daleko mogłabym podróżować aby być tam gdzie Ty jesteś? Jak daleka jest podroż stąd do gwiazd? A jeśli kiedykolwiek bym Cie straciła jak bardzo bym płakała? Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-06-18 o 17:04 |
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
Czasami myślę, że w życiu zaczęło mi się układać. Cieszę się dosłownie z wszystkiego, tak, że aż w to nie wierzę. Niestety- bardzo szybko to się kończy.
A takie. Sama wymyśliłam.
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
I love You so much ' mogliśmy mieć wszystko ale wszystko co mieliśmy to złamane serca ' potrzebuję Cię po mojej stronie Sen nigdy nie powinien być tak trudny jak Ty
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
Gdybyś chociaż wiedział, że hipnotyzujesz spojrzeniem.
zasada 301: ważne żeby serce było bezpieczne nie umiem wyobrazić sobie jutra bez Ciebie. Z Tobą nawet Jack Daniels smakuje inaczej. Ma smak grzechu. weź mnie ze sobą na kolację, albo po prostu chodźmy do łóżka. A co Ty możesz wiedzieć o miłości? Przecież z tego co wiem, to nigdy nie pożądałaś, nie byłaś głodna miłości, nie zabijałaś dla miłości. Więc cóż możesz o niej wiedzieć? Czyty umysł, niepokalane ciało? - mruczał mi do ucha z pogardą. Wreszcie czuję jak piękną rzeczą jest szczęście - to lampka wina, bochenek chleba, kasztany, szum morza, Twoje dłonie. Nic więcej. Ale żeby to poczuć trzeba mieć naiwne serce. Mżawka za oknem utkana jest z cierpienia. Serce uderza mi wolno. Właśnie w takich chwilach przychodzą wspomnienia - rozłąka z przyjaciółmi, Twój przygaszony uśmiech, motyle nadziei, którym ktoś wyrwał skrzydła czyniąc z nich żerujące w moim sercu robaki.
|
|
#3372 | |
|
Raczkowanie
|
gdy słyszę bicie Twojego serca, wszystko wydaje się takie łatwe,
życie jest nieskomplikowane, a marzenia się spełniają. brakowało mi tego przenikliwego spojrzenia, brakowało mi myśli, że gdy pójdę do łóżka, pościel będzie już ciepła. wystarczyło mi to jak na mnie patrzy, z jak wielką czułością całował moją szyję. popłynęło wiele słów, spełnienia nie doczekała się żadna z obietnic. Cytat:
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
' A Ty? Znasz to uczucie, gdy przyjaciel przestaje być przyjacielem i staje się kimś ważniejszym? Cholernie ważniejszym?
Może i tego nie chciałam, może i się broniłam, ale dostałam kolejny dowód na to, że uczucia nie potrzebują naszego zdania. Tak, wpakowałam się w to. Wpakowałam Ciebie, siebie, NAS. Ale wcale nie szukam drogi do wyjścia, ani dobrych wróżek, które cofną czas. Czasami to, czego nie chcemy w naszym życiu okazuje się być tym najlepszym, co dostaniemy od losu. Te same piosenki, te same godziny, te same ławki, ta sama historia i MY, wciąż tacy sami. Miało być na zawsze razem, aż do śmierci, pomimo przeciwności losu i ludzi, którzy przecież tak nam zazdrościli, a co jest? Ciche, niesłyszalne 'cześć' pośród szarych postaci. A życie z każdym dniem coraz bardziej uczy mnie, że najgorsze co może być, to przywiązanie.
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
''Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny.''
kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból.'' A serce głupie dolewa, każdego dnia więcej i więcej tej pieprzonej miłości. liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych. '' ''Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie. Ale, chociaż sam mógłby wykopać swój grób, musi mieć kogoś, kto go pochowa.'' Boimy się marzyć. Śnić się boimy. Choć chcemy krzyczeć - milczymy i zajrzyj w jej oczy, wtedy wszystko zrozumiesz.' 'A pamiętasz tą historię o chłopaku, który wręczył dziewczynie 6 róż, w tym jedną sztuczną i powiedział, ze będzie ją kochał dopóki ostatnia róża nie zwiędnie ? Jego miłość była równie sztuczna jak ta róża.' a to się tylko sypie czas.'' |
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczorami, kiedy blady świt dawno schował swoje nieziemskie oblicze, ludzie uciekają do dziur płaczu, i z bólu, tęsknoty oraz miłości, drą ubrania jak niewinne kartki papieru... ______ przepraszam, pisane w całkowitej melancholii
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2011-06-18 o 22:37 |
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Oleńka, caroline060, grise, sanderson - najlepsze z najlepszych.
" nigdy nie chciałabym zobaczyć Cię smutnego myślałam, że chcesz tego samego dla mnie czy tak wygląda prawdziwy płacz? Twoja miłość jest słodką nędzą i mówię mojej miłości, by to wszystko zniszczyła; przetnij liny i pozwól mi spaść czuję tak jak Ty, że na zawsze jesteś częścią mnie mogłabym walczyć, spróbować i Cię zapomnieć mogłabym walczyć, ale nie chcę "
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
Rozkochaj mnie w sobie tego lata. I'm all Yours. Jestem cała Twoja. Nie ma nic złego w pozwoleniu sobie na bycie szczęśliwym. Gubię się z nadzieją, że mnie odnajdziesz. Jakich słów trzeba użyć, by wyrazić swoje uczucia? To był znak. A ja wierzę w znaki. Musisz znaleźć kogoś, kogo pokochasz bardziej niż siebie.
|
|
#3378 |
|
Rozeznanie
|
a teraz patrz, bo właśnie idę dać sobie radę.
Skąd mogłam wiedzieć, że się nie liczy, to jak patrzymy na siebie w ciszy? '... bo przecież każdy człowiek jest zamkniętą w sobie powieścią.' tak pięknie nieświadomy pewnych rzeczy. Obudzić się o piątej rano i zgłosić nieprzygotowanie do życia, po czym przespać resztę dnia. 'Kusisz zapachami, prowokujesz gestami, wodzisz za mną wzrokiem, czterogłowym smokiem.' 'Zastawiłeś sidła, zmieniłeś zasady gry. Zblokowałeś drogi, zaryglowałeś drzwi.' '... zdusiłeś ogień, choć się jeszcze trochę tlił.' 'Świat głupieje co dzień wrednie, a mi się wciąż voodoo śni.' 'daj się lubić czym prędzej, łatwo rozgryźć się daj.' 'czy się uda zbudzić dziś pulsującą czerwień krwi?' 'Herbata stygnie, zapada zmrok, a pod piórem ciągle nic.' pokażę Ci magię wspólnego oglądania gwiazd. 'Ty ciągle mówisz do mnie krzyżówkami, a migi zasłoniła gęsta mgła.' 'Kiedyś byłeś bardziej. Dziś jesteś o wiele mniej bardziej.' 'to, że coś jest poza Twoim zasięgiem nie znaczy, że nie możesz tego zdobyć.'
|
#3379 |
|
Rozeznanie
|
tęsknie za zapachem twojej bluzy, dotykiem twojej dłoni, za biciem twojego serca. niech spierdala każda cząstka Ciebie. Każdy z nas jest miłością czyjegoś życia. ranisz słowami, zabijasz milczeniem To takie piękne być rozumianym w pełni. Chyba lubię komplikować sobie życie na nowo się w tobie zakochując. odpychasz mnie, a ja cały czas próbuję zmusić cię byś tego nie robił. Gdybym tylko wiedziała , jak trudno będzie puścić Twoją rękę - nigdy bym jej nie dotknęła. nie chcę już więcej umierać. Proszę powiedz mi, co się z nami stanie. leżę nieruchomo na kafelkach w łazience, a obok leży moje złamane serce.
gwałcę uśmiechem, demoralizuję spojrzeniem
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
' Póki jest we mnie jeszcze trochę życia, trochę sensu...'
' Chciałbym wiedzieć zawsze, że największe dobro to szczęście Które ze mną będziesz dzielić tak nieobojętnie... ' Eldo - Popołudnie pisarza -------------------------------------------------------------------------- ' Kiedy nie ma Cię przy mnie znów mam miłosnego kaca...' ' Boję się rano wstać, boję się gdy Ciebie nie ma, wtedy czuję jakby tlen do mych płuc nie docierał. ' ' Nie lubię tych momentów kiedy znowu się kłócimy, ale wiem, że bardzo szybko nasze błędy naprawimy. ' ' Nie zliczę tych nocy, kiedy przez Ciebie szlocham, ale przez te całe kłótnie coraz bardziej Cię kocham. ' Burdel - Tęsknię za Tobą ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- `Chwyć mnie za rękę, pójdziemy na spacer. Życie jest piękne i to życie ma sens, dopóki nić nie pęknie, dopóki Cię nie stracę ` Łysonżi (feat.Rest, 4P) - Najgorszy -------------------------------------------------------------------------- ' Między nami już na zawsze pozostanie to co piękne, to co uda nam się stworzyć nazwę szczęściem...' ' Z nadzieją, że spojrzysz znowu na mnie w oku z błyskiem...' Teka - Dziś ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ' Weź mnie za rękę, przeżyjmy życie jak najpiękniej! Żyjmy pełniej, żyjmy bardziej, mocniej razem płyńmy w nasze emocje. ' Tede ' Jakby jutra miało nie być ' ---------------------------------------------------------------------------- ' Nic więcej mi nie trzeba po prostu się przytul... ' Molesta - Świat da się lubić Postanowiłam coś dodać bo ciągle Was okradam Niestety nie jestem tak zdolna, więc dodałam nie mojego autorstwa. Mam nadzieję, że komuś się przyda ![]() |
|
|
|
#3381 |
|
Wtajemniczenie
|
'jestem typem dziewczyny, która dusi wszystko w sobie, ale nie prosi o pomoc, bo liczy na to, że oczy powiedzą wszystko.
chciałabym Cię edytować, poprawić i zapisać zmiany. oraz częściej moją podświadomość uderza myśl, że pora otrząsnąć się z tej miłości. - była u mnie miłość. - płakała? - płakała, bo często rani... - krzyczała? - krzyczała, że nie zawsze jest piękna. - śmiała się? - śmiała, bo umie z siebie kpić. - żałowała czegoś? - żałowała, że ludzie nie zawsze traktują ją poważnie. - była zła? - złościła się, że czasem w nią wątpimy. - cieszyła się? - cieszyła się, że jej tak często szukamy. - co ci jeszcze powiedziała? - powiedziała, że nie jest dla mnie..'
|
#3382 |
|
BAN stały
|
... jemu wystarczyła chwila, ona potrzebowała całego życia by zapomnieć. szczęśliwa za dnia, na krańcu życia co noc. i choćbym narysowała Ci tysiąc serduszek, choćbym wyrecytowała milion wierszy o miłości, ty i tak wybrałbyś inną, tłumacząc się, że myślałeś, że jesteś mi obojętny. żyła sobie normalnie, cieszyła się z małych rzeczy, wiesz szczęśliwa była, nagle pojawił się ON, i wiesz ona postanowiła go pokochać i pokochała, jednak bez wzajemności. pozory przerosły nasze umysły, chcieliśmy miłości, gubiąc się na krańcu nienawiści. co dzień zastanawiam się jaki idiota popchnął mnie wtedy w Twoje ramiona ... |
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, że jesteście ♥
''I wasn't kissing his. I was whispering in his mouth. Nie całowałam go. Szeptałam w jego usta.'' ''Should I apologize to such pathetic eyes. Powinienem przeprosić za tak żałosne oczy.'' ''Uważaj. Kradnę czas i serca.'' Kochać to zgodnie przerywać rozmowę, by posłuchać deszczu. Ciszą szepczesz mi do ucha bajki o śnie, zasypiam, a potem nie chcę sie budzić z ciebie. Nie mam słów, bo Bóg zamknął przede mną drzwi. Ogarnął za mnie ten światowy syf i nie mam tu już nic więcej do zrobienia. Zakwitły topole, Widzisz? Indygo dryluje nam oczy z tęczówek. Gubiąc przyczyny w dążeniu do niemożliwych celów nieosiągalnych - dlaczego pozwalasz mi na nadzieję? Topię się w własnych myślach, mam duszności, uspokój mnie. Co z tego, że marzenia się odnalazły, jeśli nie potrafię żyć? Mogę się zapić miłością i nigdy nie wytrzeźwieć. Im bardziej ubłocony człowiek spał w moim łóżku, tym bardziej czułam się czysta. Mogłam myśleć, że reprezentuję świat świeżego powietrza i spacerów, zdrowych śniadań i nadziei, że w którymś momencie wszystko się ułoży. Zapijam ten syf Krwawą Mery, w mojej głowie pulsuje coś więcej niż tylko procenty. |
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
wieki mnie tu nie było ;o kocham Was " czy to nie ironia losu ? ignorujemy tych , którzy nas uwielbiają . uwielbiamy tych , którzy nas ignorują . kochamy tych , którzy nas ranią i ranimy tych , którzy nas kochają nie pier*dol mi tu o pięknych oczach gdy patrzysz na dupę kochany brzuszku przepraszam za te wszystkie motyle. kochana poduszko, przepraszam za te wszystkie łzy. kochane serce, przepraszam za ten cały bałagan. kochany mózgu - miałeś rację... gdybym mogła podarować ci tylko jedną rzecz tego świata, chciałabym ci dać umiejętność patrzenia moimi oczami. wtedy zauważyłbyś jak ważny dla mnie jesteś "
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2011-06-19 o 13:36 |
|
|
|
#3385 |
|
Raczkowanie
|
"skoro miłość jest ślepa, to nic dziwnego, że zakochani stosują na swoich ciałach system Braille’a. wszystko ma sens, ale co mi po sensie, który mnie nie zaspakaja. w sidła pułapki często wpada ten,kto ma klucze od klatki. ciesz się szczęściem, póki jest przy tobie. Nieszczęście nie zając - nie ucieknie. mój pomysł na życie miał ręce i nogi. toteż pomachał ręką i dał nogę. żyjąc w ciągłym biegu prędzej czy później nasrasz pod siebie. pomimo tego,że jestem kobietą nie raz muszę udowadniać światu,że mam większe jaja niż niektórzy mężczyźni. "
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
mandarynka, caroline060, boundlessly, Toogether93, ciiri,
sanderson93, SparklyAngel, grise, kontrastowa ♥ Amorku traf go, traf! objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością, odniosłam wrażenie, że mam wszystko. chciałabym wznieść toast za uczucia, które nazywacie miłością. Selektywnie patrząc przez pryzmat suchej oceny, mogę ewidentnie stwierdzić, iż Twoja indolencja intelektualna nie obliguje mnie do prowadzenia dalszej konwersacji z Tobą. Człowiek fizycznie uzależnia się około 2 tygodni . Mi na uzależnienie od Ciebie wystarczyły 3 dni. Wiesz.. Powiedzieli mi, że wyglądamy razem tak jakbyśmy z każdą sekundą kochali się jeszcze bardziej.
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Renia <3 na zawsze !
Wszystko wewnątrz twojego serca Jest dobre Gdybyś na początku powiedział mi, że mnie nie kochasz wtedy nie musiałabym cię nienawidzić z całego serca Proszę nie idź nie lubię smutnych pożegnań Jak by to było gdybyś był tylko mój? Na samą myśl o tym czuję się szczęśliwa. Dlaczego nie mogę ciebie mieć tutaj, tak jak wcześniej? Nikt się nie rodzi, nikt nie umiera, nikt nie żyje, więc nikt nie płacze A my czekamy, by zobaczyć , czym się staniemy Pozwól mi zobaczyć to, kim się stanę przy Tobie Wrócimy na ziemię I będziemy mogli popełniać te same błędy znów i znów
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
zgodziłam się z Tobą spotkać, już wtedy zrodziło się zaufanie.
ona powróci w snach, to zaboli. dziękuję Bogu, że żyje się raz, bo więcej nie dałabym rady.
|
#3389 |
|
Raczkowanie
|
i choćbym kroczyła samotnie ślepą drogą, miłości się nie ulęknę
nie mów że to co między nami nie powinno się stać. oboje dobrze wiemy, że nie potrafisz przestać mnie kochać i po prostu szukasz usprawiedliwienia tego co dzieję się w Twojej chorej psychice prócz namiętności nie doszukałam się niczego w tej naszej wyimaginowanej miłości padłabym przed Tobą na kolana błagając o drugą szansę gdyby nie fakt, że mam na sobie nowe rajstopy i nie chce przekonać się jak wyglądałby mój świat bez dłoni która pomagała kroczyć przez ten szajs, bez głosu który pomagał go znieść, bez miłości która była jak poranna kawa tyle, że miałam ją całodobowo nie chce być normalnym człowiekiem mam gdzieś przeciętność nagły ból przeszywający każdy nerw, każdy czakram jej ciała, jakby ktoś wylał na nią kubeł lodowatej wody, otworzyła oczy i nadal nie miała pojęcia co to miłość wiedział gdy była na niego zła jakimś cudem i z jakiejś przyczyny posiadał niesamowity dar wyczuwania w niej nienawiści. Mówił, że jej pocałunki mówiły mu wszystko że gdy go kochała były namiętne i pełne pożądania gdy zaś nienawidziła były zimne i odpychające a Bóg czuwał nad nimi trzymając piecze nad ich miłością
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
Czuję się szaro, buro i ponuro. idioci i puste butelki robią najwięcej hałasu. żyją osobno choć do siebie należeć chcą. ''Dawniej szaleństwo coś znaczyło, dziś wszyscy są szaleni.'' ''- A czym byliby ludzie bez miłości? - GINĄCYM GATUNKIEM - odparł Śmierć..'' ''A miłość? Jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości.'' ''Bo miłość nie jest racjonalna. Na całe, kur*a, szczęście!'' mam plan jak wkręcić się do nieba
'idę na pocztę. wyślę ci swój oddech. wyślę ci moją nieprzespaną noc.` Bądź poranną kawą co nawilża moje usta, pierwszym blaskiem słońca wdzierającego się przez okna. Nie kończę książek.Nie lubię ostatnich stron. Ostatnich slow. Ostatnich ujęć. Ostatnich seansów. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

Niestety nie jestem tak zdolna, więc dodałam nie mojego autorstwa. Mam nadzieję, że komuś się przyda