Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-19, 11:04   #3931
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Ala wszystkiego najlepszego rozumiem ze jakas mala imprezka sie szykuje
Nie to nie dziś
we wtorek
ale dzięki

Ogólnie imprezy nie robię, ale rodzice mogą przyjsć czy babcia, to ciacho naszykowałam
Ja nie przepadam za siedzeniem za stołem.
Zapraszam gości, mam święto a muszę wokół nich latać to nie dla mnie
kto chce to telefonicznie złoży życzenia i po kłopocie

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:04   #3932
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Cześć

kash ale jak chyba nie mam maila do Ciebie

ssnow gratulacje

A to nie trzeba się pytać tylko wysyłać PW
Czekam

dodaja zakupce w załaczniku, w sumie jeden ale to jaki urzekła mnie ta torba, aż się zdziwiłam że mama zechciała mi ja zafundowac, bo zawsze nam mnei krzyczy że mam za dużo i po co mi

Wczoraj dzień gościowy, wieczorem ciasto robilam, bo a nóż dziś sie ktoś do mnie z życzeniami zjawi. Choć raczej wątpię

Miłego dnia
Kochana wysłałam na PW

właśnie, już wiem o czym zapomniałam!

Ssnow serdeczne gratulacje! bycie taką przyszywaną ciocią jest super ja bliźniaków mojej O. kocham jak swoje własne dzieci

Dodaja śliczny masz ten av

Nurku gratulacje z okazji 3 rocznicy widzę, że Wasza miłość też z przebojami
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:05   #3933
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Kochana wysłałam na PW

Odpisałam że poszło

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:07   #3934
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

za mną sobota pełna wrażeń, jak wybyliśmy z M. do zoo o 12 to wychodziliśmy z niego o 18 było super, widzieliśmy wszystko co było do zobaczenia, robiliśmy sobie przerwy na mini pikniki, M. zrobił na tą okoliczność sałatkę pyszna była, ale najbardziej mnie zaskoczył tym, ze mu się chciało, a później się jeszcze stresował żeby mi smakowało anioł nie facet
a potem nastąpił mały przełom bo zaprosiłam go na wieczór do nas, poznał Seweryna, który się po prostu w nim zakochał do tego stopnia, że w pewnym momencie przyszedł, położył się M. na klatce piersiowej i zasnął zdrajca mały ale M. tez był nim zachwycony, cieszę się, ze się polubili

Irenka już widzę oczyma wyobraźni tą koalę w zoo też mieli pluszowe, ale nie podobały mi się aż tak bardzo a poza tym mam w domu już 3 i postanowiłam, ze żadnej już nie kupuję żeby nie przeginać

Dzisiaj lecę na kawę do O. bo się tydzień nie widziałyśmy ("albo randkujesz, albo chodzisz do drugiej pracy i nie masz już w ogóle dla mnie czasu! ) a potem idziemy z M. oglądać finał zawodów psów latających za frisbee na cytadeli, najbardziej ciekawi nas zaganianie kaczek i owiec w ich wykonaniu
Ależ cudownie się Twoje posty czyta

Ja tylko na moment. Dziś mamy z TŻem szóstą rocznicę związku i pierwszą rocznicę zaręczyn. Nie nie, żadnych fajerwerków (choćby z racji braku funduszy), ale małe plany są. Aktualnie TŻ jest na uczelni (trzymać kciuka proszę! mocno!), przyjedzie po mnie, pojedziemy do nas, ugotuję pyszny obiad (w planach szaszłyki drobiowe), a na 18 pojedziemy na Kac Vegas - TŻ wie, że to ogromny prezent ode mnie, bo zwyczajnie jakoś nie mam wielkiego parcia, by ten film obejrzeć
Także mam nadzieję, że dzień będzie miło spędzony.

A wczoraj rano wywieźliśmy nasz materac na wysypisko... I leży gdzieś tam sobie na stercie, samotny, i moknie...

Miłej niedzieli kochane!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:13   #3935
irenkaaa
Zakorzenienie

ala a glupio pytac ale imieniny czy urodziny ? bo niemam ci na fb ani nk to ciezko stwierdzic jednoznacznie chociaz imieninki sa we wt

w kazdym razie udanej imprezy

ide sie chociaz cos napije bo kompletnie mnie rozwala ten styl jedzenia tu
dobra wstalam po 9 / jedziemy do siostry ok 12 i zakladam ze pewnie znajac pory ich posilkow bedzie obiad ale kurde az mnie mdli z glodu tzn moze nie ze tak strasznie glodna ale czuje ze kompletnie sie niemoge przestawic a tz jak sie pyta co mi mowie ,, sluchaj czasem jem sniadania " to mi powiedzial ze bedziemy jesc wkrotce
kurcze jak mam juz mu gadac na temat jedzenia to wole sie zamknac i mowie ze nic mi nie jest
zmykam cos lykne chociaz jakies icetea i jedziemy
a katar sie trzyma 3 tydzien

aaby kciuki dla tz-a i gratulacje

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-06-19 o 11:14
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:16   #3936
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
zostałam ciocią!

radosna nowina na początek dnia, wczoraj jeszcze kacperek w brzuszku razem z mamą byli u nas, a dzisiaj rano telefon że już jest

Gratuluję

Widzę że rocznicowo się zrobiło My mamy dziś 3 lata bycia razem, jutro dwa lata po ślubie cywilnym a 26ego rok po kościenym Mamy w planach świętować hurtowo

Na gali było bardzo fajnie. Byłam w raju bo pstrykałam duuużo fotek Tż zawsze był za lepszym, a ja za ładniejszym Najlepsza była jedna walka gdy tż się mnie pyta i co za którym jesteś ? A ja zawiedziona - niiic niekawego

Dziś na obiad szparagi w beszamelu zapiekane z boczkiem i jajko sadzone. Tż popołudniu idzie do pracy a ja mam plan pobuszować na all w poszukiwaniu ubrań
Pokazywałam tżtowi dziewczyny na gali i jęczałam że nie mam ciuchów

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:21   #3937
201701300931
Konto usunięte

Cytat:

p.s Ala mi też możesz te info o sb podesłać Ijaa tak kusi tym sexi lookiem po diecie, że chyba wszystkie bedziemy się tu zaraz z sb odchudzać
Ja się nie piszę

U nas brzydko od rana, przed chwilą lunęło. Mam wrażenie, że jest wieczór... Trzeba mieszkanko dzisiaj posprzątać, wyprać ręczniki, zrobić obiadek i się pobyczyć

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Dziś na obiad szparagi w beszamelu zapiekane z boczkiem i jajko sadzone. Tż popołudniu idzie do pracy a ja mam plan pobuszować na all w poszukiwaniu ubrań :
Brzmi smakowicie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:24   #3938
senioritta19
Rozeznanie

Hej
Ale mam dzisiaj lenia
Na obiadek serwuję karkówkę w sosie,ziemniaki +mix sałat

Dziewczyny dostałam pracę (jutro dowiem się co i jak dokładnie), na miejscu i będę musiała się troszkę nadźwigać. Będę pracować ze swoją teściówką i to ona załatwiła mi tę robotę bo u nas podań jest sterta

Aaby
gratuluję rocznicy

irenkaaa
marzy mi się weekend w Paryżu (opowiesz mi jak tam jest?

dodaja byłam wczoraj w Łagowie na koncercie piosenek Niemena,bardzo mi się podobało. 30 czerwca ma być koncert Ani Dąbrowskiej, Mozila itd. ale niestety mnie nie będzie

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 11:36   #3939
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Sikoreczko może akurat przed okresem jesteś, wtedy ja też uważam się za super brzydką i nic mi się w sobie nie podoba. Mam nadzieje, że do dziś już zły nastrój prysł. Pomyśl, że dla TZ nie ma piękniejszej na świecie i to właśnie Ciebie wybrał na żonę. Ja jak mam chandrę przypominam sobie, że dla TZ jestem miss świata a dla reszty nie muszę i jest już lepiej Albo jakies mini spa zawsze pomaga, kąpiel, domowe zabiegi upiększające. Poprawy nastroju życzę.

A dziś obudził mnie koszmar. Teraz myślę,że jakaś nienormalna jestem, bo się wogóle do tej pory ślubem nie przejmowałam. Wczoraj jak TZ padł czytałam wątki różnych PMek, i dużo tych z 2012 już suknie przymierza, ma jakiekolwiek koncepcje. A ja jakoś jeszcze się tym nie interesowałam. A tu dziś w nocy przyśnił mi się dzień mojego ślubu i pamiętam, że cały sen ryczałam. Okazało się,że nie kupiłam żadnych dodatków i mama rano leciała mi coś kupić i wszystko było nie do kompletu i totalnie nie pasujące. Makijaż okropny, a fryz mi zrobili taki jak mojej przyjaciółce, choć powtarzałam, że nie chcę takiego samego na początku. Eh aż teraz się dziwie, że w śnie płakałam z tego powodu Kurka jeszcze rok do ślubu Już się doczekać nie mogę, choć nie chcę mi się wszystkiego z nim ogarniać, za dużo tego. A najbardziej mi się chcę podróży poślubnej
właśnie pożegnała wczoraj @ ... wydaje mi się, że za szybko chciałabym widzieć jakieś efekty ... i jeszcze wczoraj zobaczyłam fotkę swoich włosów od tyłu i strasznie koszmarnie wyglądają ... muszę je poprawić, jak pojadę do łodzi to siostra mi podetnie, a póki co będę je nosić w kitce ...

a TŻ wiem, że mnie kocha i, że jestem dla niego śliczna, ale wiem też, że jak nie będę wyglądać fatalnie to on powie, że i tak jestem najładniejszą dziewczyną na świecie ...

a co do ślubów.. do naszego zostało 10 miesięcy ... i jak nic mnie nie przeraża, tak to, że na tym wątku laski mają ślub sporo po mnie i już od jakiegoś czasu mają suknie a ja nawet nie byłam na żadnych przymiarkach ... a prawda jest taka, że jak chcę szyc u krawcowej w mojej okolicy to juz powinnam się zapisać !

to jest mój ślubny koszmar, inne rzeczy mam opanowane

Cytat:
Gratuluję

Widzę że rocznicowo się zrobiło My mamy dziś 3 lata bycia razem, jutro dwa lata po ślubie cywilnym a 26ego rok po kościenym Mamy w planach świętować hurtowo

My mamy 4 rocznicę tydzień po spotkaniu w Łodzi i chciałabym, żeby było mega wyjątkowo i inaczej niż do tej pory ( zawsze coś z tego było :kwiaty dla mnie, kolacja , kino, spacer i bara bara ) może wyjedziemy gdzieś na weekend? albo pójdziemy na caały dzień do aquaparku ? na szczęscie mam jeszcze trochę czasu, żeby o tym pomyśleć

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 12:16   #3940
Kelpie
Zakorzenienie

Odnośnie rocznic to nam za niecały miesiąc przypada trzecia.

W ogóle istnieje możliwość, że TŻ dostanie etat na zastępstwo tam gdzie pracuje. A najlepsze było, że jak powiedział mi iż istnieje taka szansa to stwierdził, że z pierwszej pensji kupi pierścionek. Podejrzewam, że żartuje i średnio romantyczne to było, ale fajne, że wspomniał...

Znalazłam też fajny serwis w necie i siedzę i się teraz bawię

W ogóle chyba się nie pochwaliłam, że z egzaminu, który pisałam 14 czerwca dostałam 5...i z kolokwium pisanego jeszcze przed tym egzaminem też 5.
Szkoda, że zmienili zasady przyznawania stypendiów bo na starych zasadach bym się załapała, a na nowych to nie wiem czy składać wniosek.
Został mi do oddania biuletyn i rozdział jeszcze.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 12:36   #3941
marcia45
Zadomowienie

\
Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Marta jestem pewna, że ogarniesz wszystko przed ślubem i będziesz miała wszystko do kompletu i pięknie wyglądać będziesz
a gdzie planujecie podróż poślubną?
jakie plany na ten dzień? hm...rano przyjeżdza tż (bo jest w Radomiu) a potem się zobaczy ja upieke muffinki na pewno
Wstyd się przyznać ale nie byliśmy z TZ jeszcze nigdy za granicą, jakoś nigdy kasy nie było,więc będę zadowolona z każdej opcji nawet Grecja lub Egipt już mnie satysfakcjonuje A może jakaś Teneryfa lub Tunezja?

Wszystkiego najlepszego wszytskim rocznicówkom Ale się złożyło, aż mi przypomniałyście, że nam z TZ też stuknie chyba 7?? latek 24 czerwca

Kelpie gratulacje zdolniacho Nam też zmieniają zasady stypendiów niestety

Ala a załapiemy się na ciacho Bym pewnie z połowę wszamała.

Abby kciuki dla TZ To jednak problemy Hery powazniejsze? Bo to z jej powodu materac eksmitował??

Senioritta gratulacje z powodu pracy

Kash bardzo przyjemnie się Twój adorator zapowiada. Romantyk z pomysłami, widać że chłopak bardzo się stara

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 12:42   #3942
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
\

Kelpie gratulacje zdolniacho Nam też zmieniają zasady stypendiów niestety
Dziękuję

Wchodzi nowa ustawa więc raczej wszystkich obejmie
Z tego co wiem mają liczyć się również dodatkowe osiągnięcia. I zastanawiam się czy mając średnią 4,5 plus konferencja międzynarodowa, sekretarz koła naukowego, organizacja bądź współorganizacja czy pomoc w 3-4 imprezach na uczelni to składać. Osiągnięcia są, ale średnia niezbyt powalająca.
Stary 2011-06-19, 12:51   #3943
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Wszystko nadrobione, ale niestety wizaż mi wariuje po raz kolejny i nie cytuje mi nic ! Także jak coś zapomniałam, przepraszam!

Ssnow gratuluje ciociu

Ala ładna torba

Wszystkim rocznicującym, dużo szczęścia i miłego dnia

Kelpie a Ty chciałabyś pierścionek?

Ijaa, tak chcemy razem z tż zacząć dietę, za jakiś tydzień, żeby zrobić jadłospis i ze wszystkim się zapoznać

Kash
Twoje posty są wręcz cudowne!

Seniorita Łagów Masz jakieś zdjęcie widoczku ? Chętnie bym obejrzała

Wczorajszy grill fajny, ale niestety krótki, bo brat tż dziś do pracy na rano. Teraz 2 i pół tygodnia ostrego uczenia się, a potem świętowanie naszych obron

Dziś u mnie na obiad surówka z młodej kapusty, mięsko, które już się marynuje i może ze 2 ziemniaki obiorę. Wieczorem będzie tata tż.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:07   #3944
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Kelpie a Ty chciałabyś pierścionek?
Kocham TŻ i na dzień dzisiejszy nie wiem jakby wyglądało moje życie bez niego i chyba nawet nie chcę się zastanawiać nad tym. Wkurza mnie niemiłosiernie czasami, ale ja pewnie jego też i wydaje mi się, że nie daje się żyć z drugim człowiekiem w 100% zgodzie. Myślę, że on nie jest chyba gotowy na taką deklarację jeszcze. Często żartuje i nie można go rozgryźć czy mówi akurat serio czy nie. Więc jakoś nie biorę na poważnie jego wypowiedzi na ten temat bo wydaje mi się to nierealne.
Ale gdyby mi się oświadczył to pewnie czułabym się najszczęśliwszą osobą pod słońcem

Nasze życie powoli się układa. Jesteśmy jeszcze na studiach, ale oboje pracujemy, TŻ ma perspektywę etatu...Od jakiegoś czasu myślimy o przyszłości. Z jednej strony chciałabym być jeszcze beztroską studentką, ale cóż. Przeraża mnie np. fakt, że jak rozmawiam z rodzicami o remoncie mieszkania babci dla mnie na przyszłość to dochodzę do wniosku, że teraz to mieszkanie ok, ale jeżeli pojawiłoby się dziecko to jest za małe.
Stary 2011-06-19, 13:25   #3945
senioritta19
Rozeznanie

Dodaja mam fotki (nie mojego autorstwa)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg la.jpg (74,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lago.jpg (63,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ł.jpg (80,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Łag.jpg (38,5 KB, 7 załadowań)

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:29   #3946
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość

W ogóle istnieje możliwość, że TŻ dostanie etat na zastępstwo tam gdzie pracuje. A najlepsze było, że jak powiedział mi iż istnieje taka szansa to stwierdził, że z pierwszej pensji kupi pierścionek. Podejrzewam, że żartuje i średnio romantyczne to było, ale fajne, że wspomniał...

W ogóle chyba się nie pochwaliłam, że z egzaminu, który pisałam 14 czerwca dostałam 5...i z kolokwium pisanego jeszcze przed tym egzaminem też 5.
Szkoda, że zmienili zasady przyznawania stypendiów bo na starych zasadach bym się załapała, a na nowych to nie wiem czy składać wniosek.

Szparagi są lekko gorzkawe ale zjadliwe Za to sos beszamelowy wyszedł mi miodzio

Tż zaraz idzie do pracy a ja siądę do nauki, trochę ogarnę mieszkanko i poczytam książkę.
Teraz zdałam sobie sprawę z tego, że mam źle zrobioną prezentację Tzn może i coś z niej powiem bo ujęłam najważniejsze rzeczy (mniej więcej) Ale nie wszędzie zaznaczałam który to art...a co najlepsze - nie napisałam nt rozporządzeń RM trzeba będzie się tego nauczyć....
Niech już ta obrona będzie za mną bo zaczynam się stresować

Rozpogadza się

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-06-19 o 13:34
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 13:30   #3947
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Dodaja mam fotki (nie mojego autorstwa)
Szkoda, że nie Twoje, ale i tak ładne
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 14:10   #3948
ssnowdrop
Zadomowienie

Hej dziewczyny u nas dość leniwie. miałam korepetycje i na zakończenie (bo mamy wakacyjną przerwę) dostałam od Bartka merci i strasznie mnie wzruszył bo stanął na koniec taki nieśmiały i uroczysty i mówi "Dziękuję Pani że mnie tak dużo nauczyłaś" słodkie to było...
wczoraj cały dzień świętowaliśmy pojawienie się kacperka na świecie. świeżo upieczony tata chodził wpatrzony w zdjęcie na tel i powtarzał "no cudowny jest.. po prostu cudowny" haha... szczerze powiedziawszy nigdy bym sie po ł. nie spodziewała takiej czułości a tu taka niespodzianka
upiekliśmy wczoraj pizze mamy dudiny i była pyszna jak nigdy- wszyscy się nią zachwycali! zrobiłam też zupę-krem z kalafiorów, musze ją tylko podbic śmietanka i mamy obiad na dziś

Cytat:
a potem nastąpił mały przełom bo zaprosiłam go na wieczór do nas, poznał Seweryna, który się po prostu w nim zakochał do tego stopnia, że w pewnym momencie przyszedł, położył się M. na klatce piersiowej i zasnął zdrajca mały ale M. tez był nim zachwycony, cieszę się, ze się polubili
a potem idziemy z M. oglądać finał zawodów psów latających za frisbee na cytadeli, najbardziej ciekawi nas zaganianie kaczek i owiec w ich wykonaniu
uwielbiam Twoje posty! bije z nich takie szczęście i optymizm gratuluje wczorajszej randki i życzę jeszcze więcej miłych wrażeń na dzisiejszej

nurek- udanej rocznicy i dużo, dużo miłości
marcia-gratuluję egzaminu
dodaja- jaki superowy av
ciekawe jak tam lili po weselu?
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dziś mamy z TŻem szóstą rocznicę związku i pierwszą rocznicę zaręczyn.
gratulacje kochana! i życzę Wam udanej, romantycznej randki a film ponoć baaardzo śmieszny i dużo pozytywnych opinii o nim słyszałam więc na pewno będzie super!

Cytat:
haha, terminowo wszystkie rocznice zorganizowane życzę Wam dużo miłości i spełnienia wszystkich marzeń!

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam pracę (jutro dowiem się co i jak dokładnie), na miejscu i będę musiała się troszkę nadźwigać. Będę pracować ze swoją teściówką i to ona załatwiła mi tę robotę bo u nas podań jest sterta
gratulacje!!! no i czekam na więcej szczegółów o pracy)

Cytat:
W ogóle istnieje możliwość, że TŻ dostanie etat na zastępstwo tam gdzie pracuje.
za pracę tż i ten pierścionek oczywiście
no i gratuluję wyników egzaminów- elegancko kochana mam nadzieję że stypendium dostaniesz
co to za serwis?
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 14:50   #3949
cholernarejestracja
Copyraptor

Snow, a teraz do Ciebie dotarło?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 15:09   #3950
Haniula
Zakorzenienie

No no rocznicowo wszystkim parom świetującym życze przemiłych chwil

My juz po obiadku, dzis była chinszczyzna. jakos mi nie smakowała, ciagle mam takie gorzkie uczucie w buzi. Nie wiem czy to od tego lakieru z podłogi czy co

Wypindrowałam się ( pierwszy raz od momentu jak sie dowiedzielismy o leonie sie wymalowalam bo tak to ciagle chodzilam nie do zycia, zmeczona i byle jaka ) i zaraz idziemy na lody

w ogole mam okroponą ochote na słodycze. tak jak zawsze tylko konkrety mnie gubiły to teraz lody, czekolada

I robimy dzis sałateczke makaronową

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

I dupa z naszego spaceru. Własnie sie rozpadało i troche burza postraszyła
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 15:12   #3951
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
No no rocznicowo wszystkim parom świetującym życze przemiłych chwil

My juz po obiadku, dzis była chinszczyzna. jakos mi nie smakowała, ciagle mam takie gorzkie uczucie w buzi. Nie wiem czy to od tego lakieru z podłogi czy co

Wypindrowałam się ( pierwszy raz od momentu jak sie dowiedzielismy o leonie sie wymalowalam bo tak to ciagle chodzilam nie do zycia, zmeczona i byle jaka ) i zaraz idziemy na lody

w ogole mam okroponą ochote na słodycze. tak jak zawsze tylko konkrety mnie gubiły to teraz lody, czekolada

I robimy dzis sałateczke makaronową

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

I dupa z naszego spaceru. Własnie sie rozpadało i troche burza postraszyła

A jak rodzice i teściowie ?

Pewnie są wniebowzięci ?

Oznajmiłaś tą cudowną nowinę w pracy ?

Nie odmawiaj sobie, korzystaj póki możesz
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 15:33   #3952
kraven
Zakorzenienie

Gratuluje wszystkich rocznic

Ja jednak usnęłam i dopeiro wstałam.
Dzisiaj na obiad roladki schabowe w sosie pomidorowym made by Winiary.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 15:46   #3953
ijaa
Zakorzenienie

Witojcie

Cytat:

Ijaa tak kusi tym sexi lookiem po diecie, że chyba wszystkie bedziemy się tu zaraz z sb odchudzać
Teraz to pojechałaś z tym sexi lookiem.

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość

Ijaa spodenki super, ale jakie nogi wydaje mi się że mamy podobną budowę ciała, bo ja też nogi szczupłe ale za to wystający brzuszek
Dziękuje
Dokładnie! Zawsze tak miałam. Nogi szczupłe (max który osiągnęłam to chyba 54-55cm w udzie - przy wzroście prawie 170cm), a brzuch - szkoda gadać. :mdleję:
Do tego brak talii i piękne jabłuszko ze mnie jest.

Moja mam ma identyczną figurę.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Ja tylko na moment. Dziś mamy z TŻem szóstą rocznicę związku i pierwszą rocznicę zaręczyn. Nie nie, żadnych fajerwerków (choćby z racji braku funduszy), ale małe plany są. Aktualnie TŻ jest na uczelni (trzymać kciuka proszę! mocno!), przyjedzie po mnie, pojedziemy do nas, ugotuję pyszny obiad (w planach szaszłyki drobiowe), a na 18 pojedziemy na Kac Vegas - TŻ wie, że to ogromny prezent ode mnie, bo zwyczajnie jakoś nie mam wielkiego parcia, by ten film obejrzeć
Także mam nadzieję, że dzień będzie miło spędzony.

Gratuluję roczni
I życzę super mile spędzonego dnia

Cytat:

Brawa za egzaminy I trzymam kciuki za etat dla TŻa.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ijaa, tak chcemy razem z tż zacząć dietę, za jakiś tydzień, żeby zrobić jadłospis i ze wszystkim się zapoznać

Super.
I bardzooooooo prawidłowe postępowanie.

Od siebie dodam, że nie bójcie się kupić dużooooooo warzyw, mięsa i nabiału na początek - gwarantuję, że się nie popsuje. Zjecie to w mig.
My poszliśmy na zakupy przed pierwszym dniem, jak zwykle kilka pomidorków, parę serków, piersi z kurczaka.
Na kolację pierwszego dnia znów musieliśmy iść na zakupy, bo zjedliśmy WSZYSTKO!
Jak się nie je pieczywa, makaronów i innych to tych dozwolonych reszty na prawdę sporo idzie.

Polecam również syrop z agawy. Jest dozwolony i można nim wszystko osłodzić.

Cytat:

pewnie winna temu LEOSIA!

Ledwo się obejrzałam i pół dnia minęło.

Nie słyszeliśmy dzisiaj z TŻ telefonów rano i tym sposobem spaliśmy ponad 12 godzin.
Widocznie, było nam to potrzebne.

Byliśmy na obiedzie u 'teściów'.
Nie byłam przekonana do tej wizyty z wiadomych powodów, ale.. no już dobra stwierdziła jadę, niech stracę. Jeden schabowy mnie nie zabije.

Nie wiedziałam, że TŻ szepnął mamie iż jesteśmy na diecie - chociaż sam nie był przekonany by to coś dało (rodzice zdecydowanie nie przejmują się co jedzą) i jakie wielkie było nasze zdziwienie gdy zostaliśmy ugoszczeni duszonym indykiem i fura różnych surówek do wyboru.
Kochana Teściowa. I obiad przepyszny.

W drodze powrotnej wpadliśmy na małe zakupy i do domu.

Coś chyba z ciśnieniem siada, bo dosłownie zasypialiśmy na siedząco, więc właśnie ratujemy się pyszną kawą. W towarzystwie równie pysznego SBowego sernika.

Zaraz się zbieram, bo umówiłam się na ploty i drinka z koleżanką.
Z tyle z niedzieli.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-19 o 16:01
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 15:47   #3954
Anastazja86
Zakorzenienie

Senioritta- gratuluję pracy

Aaby- kciuki za Tż

Kelpie- super że Tż się udało z tym etatem

Kash- ależ zazdroszczę randek

wszystkim rocznicówkom życzę pięknych kolejnych wspólnych lat

witam

ja od rana u rodziców, mama dzisiaj się dusiła tak ją zatkało, na szczęście szybko interweniowaliśmy i wszystko jest ok

dzisiaj na obiad zjedliśmy kiełbaski z grilla bardzo pyszne

pogoda jest tragiczna, co pół godziny leje jak z cebra masakra, a zimno jak cholera

wypiłam przed chwilą kawkę i teraz maluję paznokcie bo już miałam obdarte całe
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 15:57   #3955
kraven
Zakorzenienie

U mnie właśnie też zaczęło lać. Ale pogoda do bani

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:05   #3956
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

my byliśmy z TŻ w sklepie dziś, musiałam kupić jakiś odświeżacz powietrza, bo słoik mi pękł z ogórkami kiszonymi jak nas nie było i wyobraźcie sobie jak pięknie mi pachnie w domu ... może nie byloby problemu , bo pewnie za jakiś czas zapach się ulotni ... ale kontrola teściów za 4 dni i same rozumiecie ..

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-19, 16:07   #3957
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
za pracę tż i ten pierścionek oczywiście
no i gratuluję wyników egzaminów- elegancko kochana mam nadzieję że stypendium dostaniesz
co to za serwis?
Dziekuję w imieniu TŻ i ja też

A serwis: http://lubimyczytac.pl/

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Brawa za egzaminy I trzymam kciuki za etat dla TŻa.
Dziękować

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Kelpie- super że Tż się udało z tym etatem

Jeszcze się nie udało, ale miejmy nadzieję, że tak będzie.
Stary 2011-06-19, 16:11   #3958
Haniula
Zakorzenienie

Martita rodzice szczęśliwi, w pracy juz mówiłam równiez zareagowali sympatycznie wszyscy najblizsi znajomi poinformowani i cieszą się razem z nami wiec jak tu nie byc szczęsliwym ja juz dziś wozki na all ogladałam a tz sie ze mnie smiał

Ijaa gratuluje wytrwałości i brawa dla teściowej bo się spisała przy obiadku

Moja mama tez powtarza ze to bedzie Leosia a dokładniej Lena, tak wybralismy z tztem
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:26   #3959
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
dokładniej Lena, tak wybralismy z tztem
Ładnie.
Moja mama jest Helena, a mówią na nią Lena.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 16:48   #3960
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Ładne mam storczyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P190611_16.40.jpg (35,3 KB, 43 załadowań)

iskierka zgasła...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości