|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
we wtorek ale dzięki Ogólnie imprezy nie robię, ale rodzice mogą przyjsć czy babcia, to ciacho naszykowałam Ja nie przepadam za siedzeniem za stołem. Zapraszam gości, mam święto a muszę wokół nich latać to nie dla mnie kto chce to telefonicznie złoży życzenia i po kłopocie
|
|
#3932 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie, już wiem o czym zapomniałam! ![]() Ssnow serdeczne gratulacje! ja bliźniaków mojej O. kocham jak swoje własne dzieci Dodaja śliczny masz ten av Nurku gratulacje z okazji 3 rocznicy
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko na moment. Dziś mamy z TŻem szóstą rocznicę związku i pierwszą rocznicę zaręczyn. Nie nie, żadnych fajerwerków (choćby z racji braku funduszy), ale małe plany są. Aktualnie TŻ jest na uczelni (trzymać kciuka proszę! mocno!), przyjedzie po mnie, pojedziemy do nas, ugotuję pyszny obiad (w planach szaszłyki drobiowe), a na 18 pojedziemy na Kac Vegas - TŻ wie, że to ogromny prezent ode mnie, bo zwyczajnie jakoś nie mam wielkiego parcia, by ten film obejrzeć Także mam nadzieję, że dzień będzie miło spędzony. A wczoraj rano wywieźliśmy nasz materac na wysypisko... I leży gdzieś tam sobie na stercie, samotny, i moknie... ![]() Miłej niedzieli kochane!
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
ala a glupio pytac ale imieniny czy urodziny ? bo niemam ci na fb ani nk to ciezko stwierdzic jednoznacznie chociaz imieninki sa we wt
w kazdym razie udanej imprezy ide sie chociaz cos napije bo kompletnie mnie rozwala ten styl jedzenia tu dobra wstalam po 9 / jedziemy do siostry ok 12 i zakladam ze pewnie znajac pory ich posilkow bedzie obiad ale kurde az mnie mdli z glodu tzn moze nie ze tak strasznie glodna ale czuje ze kompletnie sie niemoge przestawic a tz jak sie pyta co mi mowie ,, sluchaj czasem jem sniadania " to mi powiedzial ze bedziemy jesc wkrotce kurcze jak mam juz mu gadac na temat jedzenia to wole sie zamknac i mowie ze nic mi nie jest zmykam cos lykne chociaz jakies icetea i jedziemy a katar sie trzyma 3 tydzien aaby kciuki dla tz-a i gratulacje Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-19 o 11:14 |
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że rocznicowo się zrobiło My mamy dziś 3 lata bycia razem, jutro dwa lata po ślubie cywilnym a 26ego rok po kościenym Na gali było bardzo fajnie. Byłam w raju bo pstrykałam duuużo fotek Tż zawsze był za lepszym, a ja za ładniejszym Dziś na obiad szparagi w beszamelu zapiekane z boczkiem i jajko sadzone. Tż popołudniu idzie do pracy a ja mam plan pobuszować na all w poszukiwaniu ubrań Pokazywałam tżtowi dziewczyny na gali i jęczałam że nie mam ciuchów
|
|
#3937 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas brzydko od rana, przed chwilą lunęło. Mam wrażenie, że jest wieczór... Trzeba mieszkanko dzisiaj posprzątać, wyprać ręczniki, zrobić obiadek i się pobyczyć ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3938 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Ale mam dzisiaj lenia ![]() Na obiadek serwuję karkówkę w sosie,ziemniaki +mix sałat ![]() Dziewczyny dostałam pracę (jutro dowiem się co i jak dokładnie), na miejscu i będę musiała się troszkę nadźwigać. Będę pracować ze swoją teściówką i to ona załatwiła mi tę robotę bo u nas podań jest sterta![]() Aaby gratuluję rocznicy irenkaaa marzy mi się weekend w Paryżu (opowiesz mi jak tam jest? dodaja byłam wczoraj w Łagowie na koncercie piosenek Niemena,bardzo mi się podobało. 30 czerwca ma być koncert Ani Dąbrowskiej, Mozila itd. ale niestety mnie nie będzie
|
#3939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TŻ wiem, że mnie kocha i, że jestem dla niego śliczna, ale wiem też, że jak nie będę wyglądać fatalnie to on powie, że i tak jestem najładniejszą dziewczyną na świecie ... a co do ślubów.. do naszego zostało 10 miesięcy ... i jak nic mnie nie przeraża, tak to, że na tym wątku laski mają ślub sporo po mnie i już od jakiegoś czasu mają suknie a ja nawet nie byłam na żadnych przymiarkach ... a prawda jest taka, że jak chcę szyc u krawcowej w mojej okolicy to juz powinnam się zapisać ! to jest mój ślubny koszmar, inne rzeczy mam opanowane Cytat:
My mamy 4 rocznicę tydzień po spotkaniu w Łodzi i chciałabym, żeby było mega wyjątkowo i inaczej niż do tej pory ( zawsze coś z tego było :kwiaty dla mnie, kolacja , kino, spacer i bara bara ) może wyjedziemy gdzieś na weekend? albo pójdziemy na caały dzień do aquaparku ? na szczęscie mam jeszcze trochę czasu, żeby o tym pomyśleć
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie rocznic to nam za niecały miesiąc przypada trzecia.
W ogóle istnieje możliwość, że TŻ dostanie etat na zastępstwo tam gdzie pracuje. A najlepsze było, że jak powiedział mi iż istnieje taka szansa to stwierdził, że z pierwszej pensji kupi pierścionek. Podejrzewam, że żartuje i średnio romantyczne to było, ale fajne, że wspomniał... Znalazłam też fajny serwis w necie i siedzę i się teraz bawię ![]() W ogóle chyba się nie pochwaliłam, że z egzaminu, który pisałam 14 czerwca dostałam 5...i z kolokwium pisanego jeszcze przed tym egzaminem też 5. Szkoda, że zmienili zasady przyznawania stypendiów bo na starych zasadach bym się załapała, a na nowych to nie wiem czy składać wniosek. Został mi do oddania biuletyn i rozdział jeszcze. |
|
|
|
#3941 | |
|
Zadomowienie
|
\
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego wszytskim rocznicówkom Ale się złożyło, aż mi przypomniałyście, że nam z TZ też stuknie chyba 7?? latek 24 czerwca![]() Kelpie gratulacje zdolniacho Nam też zmieniają zasady stypendiów niestety![]() Ala a załapiemy się na ciacho Bym pewnie z połowę wszamała.Abby kciuki dla TZ To jednak problemy Hery powazniejsze? Bo to z jej powodu materac eksmitował??Senioritta gratulacje z powodu pracy ![]() Kash bardzo przyjemnie się Twój adorator zapowiada. Romantyk z pomysłami, widać że chłopak bardzo się stara
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wchodzi nowa ustawa więc raczej wszystkich obejmie ![]() Z tego co wiem mają liczyć się również dodatkowe osiągnięcia. I zastanawiam się czy mając średnią 4,5 plus konferencja międzynarodowa, sekretarz koła naukowego, organizacja bądź współorganizacja czy pomoc w 3-4 imprezach na uczelni to składać. Osiągnięcia są, ale średnia niezbyt powalająca. |
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wszystko nadrobione, ale niestety wizaż mi wariuje po raz kolejny i nie cytuje mi nic ! Także jak coś zapomniałam, przepraszam! Ssnow gratuluje ciociu ![]() Ala ładna torba ![]() Wszystkim rocznicującym, dużo szczęścia i miłego dnia ![]() Kelpie a Ty chciałabyś pierścionek? Ijaa, tak chcemy razem z tż zacząć dietę, za jakiś tydzień, żeby zrobić jadłospis i ze wszystkim się zapoznać ![]() Kash Twoje posty są wręcz cudowne! Seniorita Łagów ![]() Wczorajszy grill fajny, ale niestety krótki, bo brat tż dziś do pracy na rano. Teraz 2 i pół tygodnia ostrego uczenia się, a potem świętowanie naszych obron ![]() Dziś u mnie na obiad surówka z młodej kapusty, mięsko, które już się marynuje i może ze 2 ziemniaki obiorę. Wieczorem będzie tata tż. |
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham TŻ i na dzień dzisiejszy nie wiem jakby wyglądało moje życie bez niego i chyba nawet nie chcę się zastanawiać nad tym. Wkurza mnie niemiłosiernie czasami, ale ja pewnie jego też i wydaje mi się, że nie daje się żyć z drugim człowiekiem w 100% zgodzie. Myślę, że on nie jest chyba gotowy na taką deklarację jeszcze. Często żartuje i nie można go rozgryźć czy mówi akurat serio czy nie. Więc jakoś nie biorę na poważnie jego wypowiedzi na ten temat bo wydaje mi się to nierealne.
Ale gdyby mi się oświadczył to pewnie czułabym się najszczęśliwszą osobą pod słońcem Nasze życie powoli się układa. Jesteśmy jeszcze na studiach, ale oboje pracujemy, TŻ ma perspektywę etatu...Od jakiegoś czasu myślimy o przyszłości. Z jednej strony chciałabym być jeszcze beztroską studentką, ale cóż. Przeraża mnie np. fakt, że jak rozmawiam z rodzicami o remoncie mieszkania babci dla mnie na przyszłość to dochodzę do wniosku, że teraz to mieszkanie ok, ale jeżeli pojawiłoby się dziecko to jest za małe. |
|
|
|
#3945 |
|
Rozeznanie
|
Dodaja mam fotki (nie mojego autorstwa)
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szparagi są lekko gorzkawe ale zjadliwe Za to sos beszamelowy wyszedł mi miodzio ![]() Tż zaraz idzie do pracy a ja siądę do nauki, trochę ogarnę mieszkanko i poczytam książkę. Teraz zdałam sobie sprawę z tego, że mam źle zrobioną prezentację trzeba będzie się tego nauczyć....Niech już ta obrona będzie za mną bo zaczynam się stresować ![]() Rozpogadza się
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-19 o 13:34 |
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3948 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
u nas dość leniwie. miałam korepetycje i na zakończenie (bo mamy wakacyjną przerwę) dostałam od Bartka merci i strasznie mnie wzruszył bo stanął na koniec taki nieśmiały i uroczysty i mówi "Dziękuję Pani że mnie tak dużo nauczyłaś"wczoraj cały dzień świętowaliśmy pojawienie się kacperka na świecie. świeżo upieczony tata chodził wpatrzony w zdjęcie na tel i powtarzał "no cudowny jest.. po prostu cudowny " haha... szczerze powiedziawszy nigdy bym sie po ł. nie spodziewała takiej czułości a tu taka niespodzianka![]() upiekliśmy wczoraj pizze mamy dudiny i była pyszna jak nigdy- wszyscy się nią zachwycali! zrobiłam też zupę-krem z kalafiorów, musze ją tylko podbic śmietanka i mamy obiad na dziś ![]() Cytat:
![]() nurek- udanej rocznicy i dużo, dużo miłości ![]() marcia-gratuluję egzaminu ![]() dodaja- jaki superowy av ![]() ciekawe jak tam lili po weselu? ![]() gratulacje kochana! i życzę Wam udanej, romantycznej randki a film ponoć baaardzo śmieszny i dużo pozytywnych opinii o nim słyszałam więc na pewno będzie super!Cytat:
życzę Wam dużo miłości i spełnienia wszystkich marzeń!![]() Cytat:
Cytat:
za pracę tż i ten pierścionek oczywiście![]() no i gratuluję wyników egzaminów- elegancko kochana mam nadzieję że stypendium dostaniesz![]() co to za serwis?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||
|
|
|
#3949 |
|
Copyraptor
|
Snow, a teraz do Ciebie dotarło?
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
No no rocznicowo
wszystkim parom świetującym życze przemiłych chwil ![]() My juz po obiadku, dzis była chinszczyzna. jakos mi nie smakowała, ciagle mam takie gorzkie uczucie w buzi. Nie wiem czy to od tego lakieru z podłogi czy co ![]() Wypindrowałam się ( pierwszy raz od momentu jak sie dowiedzielismy o leonie sie wymalowalam ) i zaraz idziemy na lody ![]() w ogole mam okroponą ochote na słodycze. tak jak zawsze tylko konkrety mnie gubiły to teraz lody, czekolada I robimy dzis sałateczke makaronową ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- I dupa z naszego spaceru. Własnie sie rozpadało i troche burza postraszyła
|
|
|
|
#3951 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak rodzice i teściowie ? ![]() Pewnie są wniebowzięci ? ![]() Oznajmiłaś tą cudowną nowinę w pracy ? ![]() Nie odmawiaj sobie, korzystaj póki możesz
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkich rocznic
![]() Ja jednak usnęłam i dopeiro wstałam. Dzisiaj na obiad roladki schabowe w sosie pomidorowym made by Winiary.
|
#3953 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie! Zawsze tak miałam. Nogi szczupłe (max który osiągnęłam to chyba 54-55cm w udzie - przy wzroście prawie 170cm), a brzuch - szkoda gadać. :mdleję: Do tego brak talii i piękne jabłuszko ze mnie jest. Moja mam ma identyczną figurę. Cytat:
I życzę super mile spędzonego dnia ![]() Cytat:
I trzymam kciuki za etat dla TŻa. ![]() Cytat:
I bardzooooooo prawidłowe postępowanie. Od siebie dodam, że nie bójcie się kupić dużooooooo warzyw, mięsa i nabiału na początek - gwarantuję, że się nie popsuje. Zjecie to w mig. My poszliśmy na zakupy przed pierwszym dniem, jak zwykle kilka pomidorków, parę serków, piersi z kurczaka. Na kolację pierwszego dnia znów musieliśmy iść na zakupy, bo zjedliśmy WSZYSTKO! Jak się nie je pieczywa, makaronów i innych to tych dozwolonych reszty na prawdę sporo idzie. ![]() Polecam również syrop z agawy. Jest dozwolony i można nim wszystko osłodzić. Cytat:
![]() Ledwo się obejrzałam i pół dnia minęło. Nie słyszeliśmy dzisiaj z TŻ telefonów rano i tym sposobem spaliśmy ponad 12 godzin. Widocznie, było nam to potrzebne. Byliśmy na obiedzie u 'teściów'. Nie byłam przekonana do tej wizyty z wiadomych powodów, ale.. no już dobra stwierdziła jadę, niech stracę. Jeden schabowy mnie nie zabije. Nie wiedziałam, że TŻ szepnął mamie iż jesteśmy na diecie - chociaż sam nie był przekonany by to coś dało (rodzice zdecydowanie nie przejmują się co jedzą) i jakie wielkie było nasze zdziwienie gdy zostaliśmy ugoszczeni duszonym indykiem i fura różnych surówek do wyboru. Kochana Teściowa. I obiad przepyszny. W drodze powrotnej wpadliśmy na małe zakupy i do domu. Coś chyba z ciśnieniem siada, bo dosłownie zasypialiśmy na siedząco, więc właśnie ratujemy się pyszną kawą. W towarzystwie równie pysznego SBowego sernika. Zaraz się zbieram, bo umówiłam się na ploty i drinka z koleżanką. Z tyle z niedzieli.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-19 o 16:01 |
||||||
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Senioritta- gratuluję pracy
![]() Aaby- kciuki za Tż ![]() Kelpie- super że Tż się udało z tym etatem ![]() Kash- ależ zazdroszczę randek ![]() wszystkim rocznicówkom życzę pięknych kolejnych wspólnych lat witam ![]() ja od rana u rodziców, mama dzisiaj się dusiła tak ją zatkało, na szczęście szybko interweniowaliśmy i wszystko jest ok ![]() dzisiaj na obiad zjedliśmy kiełbaski z grilla ![]() pogoda jest tragiczna, co pół godziny leje jak z cebra ![]() wypiłam przed chwilą kawkę i teraz maluję paznokcie bo już miałam obdarte całe
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie też zaczęło lać. Ale pogoda do bani
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
my byliśmy z TŻ w sklepie dziś, musiałam kupić jakiś odświeżacz powietrza, bo słoik mi pękł z ogórkami kiszonymi jak nas nie było i wyobraźcie sobie jak pięknie mi pachnie w domu ... może nie byloby problemu , bo pewnie za jakiś czas zapach się ulotni ... ale kontrola teściów za 4 dni i same rozumiecie ..
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja też ![]() A serwis: http://lubimyczytac.pl/ Dziękować ![]() Jeszcze się nie udało, ale miejmy nadzieję, że tak będzie. |
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Martita rodzice szczęśliwi, w pracy juz mówiłam równiez zareagowali sympatycznie
wszyscy najblizsi znajomi poinformowani i cieszą się razem z nami wiec jak tu nie byc szczęsliwym ja juz dziś wozki na all ogladałam a tz sie ze mnie smiał![]() Ijaa gratuluje wytrwałości i brawa dla teściowej bo się spisała przy obiadku Moja mama tez powtarza ze to bedzie Leosia a dokładniej Lena, tak wybralismy z tztem
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie.
Moja mama jest Helena, a mówią na nią Lena.
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne mam storczyki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

rozumiem ze jakas mala imprezka sie szykuje
to nie dla mnie 

ja bliźniaków mojej O. kocham jak swoje własne dzieci
pyszna była, ale najbardziej mnie zaskoczył tym, ze mu się chciało, a później się jeszcze stresował żeby mi smakowało 

trzeba będzie się tego nauczyć....
za pracę tż i ten pierścionek oczywiście

a dokładniej Lena, tak wybralismy z tztem