|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
ja byłam z mamą i z tatą ale nie przeszkadzałoby mi to jakbym poszła z TŻ, przesądna nie jestem
Myslałam, że mojemu tacie nie bedzie się chciało łazić z nami po salonach, wzięłyśmy go jako kierowce, bo wtedy strasznie lało. Do pierwszego salnou poszedł z nami i jak mnie zobaczył w sukni, na którą w końcu sie zdecydowałam, po jego minie wiedziałam, że to ma być ta
|
|
|
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Powróciłam z zagranicznych wojaży i od wczoraj nadrabiam zaległości na wizażu. Zauważyłam, że nasze grono wciąż się rozrasta
Bardzo mnie to cieszy. Freciu - gratuluję stażu I pochwalę się - zamówiłam suknię. W takim małym salonie, konkretny model oczywiście i będzie szyty na miarę. Za 899 zł. Do tego płacę jeszcze 50 zł. za suknię próbną. I uszyją w ciągu jednego dnia! Suknia jest 2-częściowa z organtyny, gorset z elementami koronki.Acha - i buty mam. W Tunezji wynalazłam za 60 zł ![]() A co do łażenia po salonach - z całą ekipą byłam -mama, przyszła teściowa, teść i bratowa. Edytowane przez nicedream Czas edycji: 2006-09-21 o 13:33 Powód: dopisek |
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
nicedream-witaj
|
|
|
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
Korzystałam z ostatnich długaśnych wakacji
Przez prawie cały sierpień pilnowaliśmy z TŻ-tem mieszkania, psa i 2 żółwi naszym znajomym w Międzyzdrojach, a teraz przyszli teściowie zabrali nas do Tunezji. Złapałam takiego lenia, że lepiej nie mówić! A teraz szukam pracy. |
|
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
A w jakimś konkretnym zawodzie czy niekoniecznie?
|
#3156 |
|
Raczkowanie
|
Jestem teraz na V roku studiów nauczycielskich i szukam pracy najchętniej jako kosmetyczka ( skończyłam Studium kosmetyczne), pracownik solarium lub sprzedawca. Oczywiście inne możliwości też biorę pod uwagę. Chcę się wreszcie zupełnie usamodzielnić
|
|
|
|
#3157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem przesądna ale wole żeby TŻ miał niespodzianke.
Edytowane przez alusia* Czas edycji: 2006-09-21 o 16:19 |
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
No to na jutro jestem umówiona z trzema kamerzystami
(wszyscy polecani na tym forum ):1. Waldemar Serafin 2. Tomasz Mikulski 3. Tomasz Widło Jejku już się nie mogę doczekać. Nie widziałam jeszcze płyty żadnego z powyższych. Mam nadzieję, że jutro któryś z panów pokaże mi coś takiego, że nie będę miała najmniejszych wątpliwości
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
kasiakkk mam nadzieję, że spodoba ci się oferta któregoś z panów. Ja wybrałam kandydata nr 2
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam sie was poradzić. Podobają mi sie obrączki z żółtego złota, z takim piaskowanym paseczkiem z białego złota. I wlasnie o to piaskowanie chciałam się dopytać. Wiem, ze po jakimś czasie sie ono wyciera, ale podobno ponowne piaskowanie nie jest drogie (cos ok 10zł??), czyli to nie problem. Chodzi mi tylko o to, czy ta obraczka nie będzie robila sie cieńsza? nie będzie się ścierała od tego? Bo nie wiem, w jaki sposób robi sie to piaskowanie, ale szkoda by było, gdyby po paru latach obrączka mi się przetarła. Czy takie cos może sie zdarzyć? czy to tylko tak mi sie wydaje
|
|
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
My wcale nie planowaliśmy kamerzysty ale chyba się jednak wyłamiemy
Bo coraz bardziej nas korci. kasiakkk - daj znać którą ofertę wybrałaś ( i jaką cenę sobie panowie zaśpiewali )
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Kamerzysta musi być, ja tez byłam przeciwna ale moi rodzice bardzo chcieli, lubią oglądać, sami kręcą i maja mnóstwo kaset.
Teraz zmieniła się technika, już się nie kręci jak ciocia wcina kotleta, tylko z jednego materiału wycinane konkretne wyrywki i wszystko jest zmontowane w ciekawą całość, czasem nawet z niespodziankami ![]() Osoby zajmujace się filmowaniem slubów i wesel przesciguja się w pomyslach na montaż filmów i wygląda to coraz ciekawiej
|
|
|
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
Wojtusia - ja niestety nie wiem ale też mi się podobają takie obrączki. I też się nad tym zastanawiałam
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś kiedyś czytałam o piaskowaniu białego złota chyba w wątku o obrączkach
|
|
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
Masz rację Yoolia. Widziałam ostatnio urywki na płytce z wesela i miło się to oglądało. I korci mnie. Nie chcę rodziców naciągać bo nie było tego w planie, więc chyba odłożę ze stypendium. No, chyba, że znajdę pracę
|
|
|
|
#3168 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny jakie macie opinie na temat fotogrfa z Krakowskiego. będe wdzieczna za odpowiedz.
Edytowane przez confitka Czas edycji: 2007-02-01 o 13:59 |
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
Witaj confitka
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj confitka
Pokazywał wam jakieś swoje zdjęcia?? |
|
|
|
#3171 |
|
Zadomowienie
|
confitka o kodaku nigdy nie słyszałam nic złego także się nie martw - słyszałam natomiast, że mają bardzo dobry sprzęt. Ja jedynie wywoływałam u nich fotki, ale biorąc pod uwagę ich popularność, to na pewno robią niezłe
A jak słusznie zauważyłaś p.Zomer jest to najb. popularny, bo większość z Nas boi się zaryzykować z kimś nowym co przecież nie znaczy, że w lubelskim tylko On robi fajne fotki Ja ostatecznie też zdecydowałam się na kolegę-amatora, który fotografowanie traktuje jako hobby - mam nadzieję, że nie spartoczy co do kamerzystów - jutro na pewno podzielę się wrażeniami Teraz uciekam bo TŻ czeka kiedyś mnie odłączy od netu przez ten wizaż
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Hej confitka witaj. Mi też się wydaje, że ten zakład kodaka jest dobry. Kiedyś wywoływałam tam zdjęcia, gdy jeszcze mialam zwykly aparat. Jakość była bardzo dobra. Natomiast jak ten pan Jacek robi zdjecia, to nie wiem, ale skoro pokazywał wam jakieś i spodobały wam sie to czemu nie? Może jeszcze wypowie się ktoś, kto korzystał z usług tego zakładu.
|
|
|
|
#3173 |
|
Rozeznanie
|
Confitka
Słuchaj, mogę wypowiedzieć się odnośnie samej firmy Kodak. Mam koleżankę, która robiła tam swoje ślubne zdjęcia. Było to jakiś czas temu i oferta polegała na robieniu zdjęć w dworku Wincentego Pola na Kalinowszczyźnie. Powiem szczerze - zdjęcia były rewelacyjne. Bardzo mi się podobały. Było to jakies 2 lata temu kiedy prym wiodły zdjęcia w studio (których nie darzę szczególnym uczuciem ). Wiele się wtedy naoglądałam ale tylko te z kodaka zostały w mojej pamięci. Miały w sobie to coś. Nie wiem może to w dużej mierze atmosfera samego dworku, ale na pewno również profesjonalizm osoby fotografującej. Niestety nic nie mogę powiedzieć o samym fotografie którego wymieniłaś ale firma godna polecenia Mam nadzieję że choć trochę pomogłam. Pozdrawiam pa |
|
|
|
#3174 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny! Moj kolega niedawno sie zenil i zdjecia mieli robione prze Pana z Kodaka na deptaku. Sesja była w Skansenie na drugi dzien, fotograf byl tez w Kosciele na ceremonii. Jak dla mnie rewelacja. Bardzo fajne pomysly na fotki. Na pewno oryginalne. Ja polecam
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilką znalazłam nową stronkę z suwaczkami, może komuś się przyda
![]() http://www.przewodnikmp.pl/suw/wybor...e/menu_nie.php |
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz sobie zmieniłam. Teraz będe chyba co tydzień zmieniać
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
pozdrowienia z pracy... dla pracusiow
)
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Bo coraz bardziej nas korci.
)
). Wiele się wtedy naoglądałam ale tylko te z kodaka zostały w mojej pamięci. Miały w sobie to coś. Nie wiem może to w dużej mierze atmosfera samego dworku, ale na pewno również profesjonalizm osoby fotografującej.
)