|
|
#2761 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
rachel-podesłac zdjęcie? to nie były sandały , sandały to obuwie bez pięt i palców a tamte miały zarówno pięte jak i palce ale paczcie co znalazłam ! haha! haha! http://www.savoir-vivre.com.pl/?kied...ac-perfum-,913 podorabiali o perfumach duzo-ale wielszosc linków nie działa
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo żyję według zasady Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe włosy-> 70 cm i grzywka już mi dorosła do brody, więc mogę ją zaczesać i podpiąć, że prawie nie ma. Dziwnie się czujeu tak, całe życie miałam grzywę, bo czoło wysokie prawie jak u Nergala i jeszcze zakola
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-19 o 22:50 |
|
|
|
|
#2763 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakiś czas temu była taka sytuacja, że mnie przyblokowało i on się strasznie starał, żeby mnie rozkręcić, poległ... ale widziałam jak cholernie przykro mu było... niby trochę wyjaśniłam i przyschło, ale problem wraca, bo na takim etapie i okolicznościach ja bywam noga z komunikacji (ale kiedyś było dużo gorzej)... no i tylko bezpośredniej, bo via telefon mi już dobrze idzie... ![]() Cytat:
a przy tym jest dość zajęty w sezonie, więc jak się znajdzie czas do spędzenia razem, to nie może to tak wyglądać. nie tylko ja mam zabawiać, bo on zaczyna, a ja nie podtrzymuję rozmowy i emocji i się człowiek zniechęca... dość obrzydliwie to wygląda, siedzi para wieczorem w knajpie, przy innych stołach ludzie rozmawiają, śmieją się, a tu zero porozumienia... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i on ma doskonale rozwinięte zdolności interpersonalne i dla niego to żaden problem... ja niby też zwykle bardzo dobrze komunikuję, a czasem trudno mnie przegadać i on o tym wie, a od jakiegoś czasu chodzę jak struta i nie potrafię... Ju, ja nie szukam, samo się napatocza... ![]() i to w nadmiarze... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale wtedy nie miałam komórki, umawialiśmy się na termin kolejnej jazdy, albo dzwonił do domu... miałam super instruktora, spokojniutki i wyrozumiały, zarąbiście się gadało, ale nic mnie prawie nie nauczył, bo wszystko za mnie robił... ![]() jak dojeżdżałam do skrzyżowania i kazał skręcić w lewo, a ja sobie pojechałam zadowolona w prawo (bo łatwiej, a co! a kierunki mi się mylą ), to tylko parę metrów za krzyżówką, spokojnym głosem komentował "miało być w to drugie lewo..."CBR, czy mogę zadać pytanie medyczne na PW?
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o to że celibat jest też jakby dodatkowym zobowiązaniem do wystrzegania się kontaktów cielesnych. Ogólnie sex pozmałżeński jest zły również dla świeckich wynika to z przykazania. Celibat trochę to podkreśla i rozszerza. Na przykładzie - nikt nie będzie potępiał osoby świeckiej za to że się całuje z kimś tam, a księdza owszem. On tego robić nie powinien, wynika to z jego ślubów kapłańskich. Co do tego że się czepiasz... wychodzę z założenia że w dyskusji normą jest dopytywanie, wyjaśnianie, precyzowanie. Nie pomyslałam że jesteś wredną zołzą. |
|
|
|
|
#2765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. doskonale, wybiegany, najedzony śpi właśnie P. na klacie ![]() Cytat:
![]() ogólnie albo śpi albo je albo używa mnie/P. jako drzewa i zasuwa góra, dół, albo biega po stole/kompie/kanapach i Fanybery , która nawet nie nadanża oczami za nim wodzić Cytat:
i gratuluję butów Cytat:
jak nie "podejdziesz" zbytnio to odeśle Cię do innego instruktora
|
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czeba fierze, wierzę Ci na słowo ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
ale jazda - spanie na klacie jest de best |
||
|
|
|
#2767 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje kupiłam w Orsay, ale dawno temu hmmmm
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko nie ten sklep ![]() Najchętniej zrobiłabym tam zakupy, ale z obawy, żeby nie zostawić tam pół wypłaty -unikam jak ognia... A tyle rzeczy bym chciała, że aż szkoda gadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też miałam takiego ignoranta, który chciał mnie tresować jak swojego kota, dlatego go skreśliłam i mimo kilku spędzonych razem lat, dałam sobie z nim spokój. Sorry, ale text "usnę" yyy?? No bez przesady Zamiast postarać się zrozumieć, jakoś wczuć w sytuacje, spróbować coś zrobić, jakoś poprawić ci nastrój, to jeszcze oczekuje od Ciebie, że będziesz skakała jak pajacyk w teatrze, tryskała humorem, a widząc, że jestes przygnębiona, wjeżdża ci na psychikę takim textem, no hello! ![]() Cytat:
Swego czasu obiecywałam sobie biegać, ale na tym stanęło... A dietę również mam tak do 1,5 tys. kcal [max] ale w praktyce wygląda to tak, że ilośc kalorii nie przekracza magicznej liczby 1,2 tys. i do tego podobnie jak Ty - ćwiczenia każdego dnia.A ile czasu Ci to zajęło ? Cytat:
Nie wiem czy to bardziej śmieszne, czy żałosne, ale na pewno głupie. No przepraszam, ale masz biegać jak idiotka, zamiast zadzwonić? Przeciez raz, że telefon to szybsza forma kontaktu, a dwa - mniej kłopotliwa. Nie rozumiem takiego podejścia, ten koles jest normalny? Ty za co płcisz i powinni iść ci na rekę, zapewnić komfortowe warunki, a nerwowe bieganie za instruktorem trudno mi nazwać szczytem przyjemności
|
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
No więc- to nie Francuz, tylko Austriak, nazywa się Gerard Kurtz, ma żonę o imieniu Gosia i synka- małe ciasteczko (ok.7 lat)
![]() A robiłam na dzisiejszym i wczorajszym pokazie koni czystej krwi- pierwszy warszawski pokaz koni arabskich i wybór Championa Warszawy Cytat:
Cytat:
|
|
#2769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czekam na fotki tego słodziaka A teraz zmykam prasowanko zrobić i palulu. Dobrej nocki Ju, ja zawsze staram się mieć na podorędziu jakieś plaskacze na zmianę od kiedy raz przywędrowałam do domu na boso bo już miałam dosyć obasów. Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-06-19 o 22:57 |
||
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2772 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
I to już ostatnie
- na zdjęciu pierwszym Champion Warszawy- konik pokazukoniki 2 012.jpg gucio kolcia i ja żywopłot.JPG gucio kolcia stokrotka.JPG
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
To tak rzekłabym traciłaś kg. "rozsądnie"
![]() Ja kupuję karnet i mykam na siłownię uhm
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo on jest wybitny i bardzo znany w kręgach koniarzy ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
#2777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a z wysokiego czoła się ciesz ![]() ![]() ![]() wazi pod ubranie i zwija się w kulkę ciepło lubi Cytat:
ad2. kolorowych ad3. też kiedyś naszałam japonki w torebce
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż wolno to szło i Bar był świadkiem mojego marudzenia, załamywania i chwil słabości ![]() Ale jakby mi skóra zwiotczała, cyc oklapł, a włosy ciut zdedły i wymagały podcięcia, to dopiero bym się załamała ![]() Cytat:
)Tylko moje ma badziewne zakola i wyglądam jak skrzyżowanie Nergala z Myszką Miki ![]() Ale z drugiej strony ładnie wyszczupla i z puciatej twarzy robi końskie ryło
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka piękna głowa a który to zwycięzca? Cytat:
![]() Cytat:
francuz zrobił wrażenie nie tylko w barze ![]() idę się umyć , bo znowu zrobi się 2 i nie będzie mi się kciało
|
|
|
#2781 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a wiem co jeszcze kiedys ciekawego wyczytałam-ze zgodnie z savoir vivre naleśniki i pierogi je sie wyłącznie widelcem! i okazało sie ze jestem za✂✂✂iscie koszerna savoirvivrowo choc nieswiadomie
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kluski? ![]() dobra dobra poczytams e jestem dziś śpiąca a północy nie ma jeszcze bo nie ma prawda? |
|
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Braku wanny?
![]() Cytat:
![]() Że żałujesz ![]() Cytat:
Never
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2784 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra uciekam spać, dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2787 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale chyba zaden nalesnik nie jest z niczym...jesli w nalesniku są kawałki miesa i kawałki warzyw to chyba tez je sie go widelcem...no chyba ze to jest naleśnik z kotletem to zdecydowanie nozem i widelcem zreszta jak sie wnetrze wybebesza to chyba mozna sobie omóc nozem,ale tym co podają to ja bym sie nie sugerowała, bo np w restauracjach tez daja czasem nóz do pierogów..kelner tez czuowiek moze sie nie znac... kluski to jak pierogi-widelcem makaron tez, ale lasagne to w sumie nie wiem...niby mączne.... ![]() z innej beczki-ostatnio bylismy w knajpie ktora chyba ma ambicje )przynajmniej ceny są ambitne)...no i jemy obiad...zjedlismy i siedzimy nad tymi brudnymi garami....chcielismy jesczze zamowic deser..ale kelnerka nie dała sie zwabic ....w koncu TZ zagaił "przepraszam czy..."....a kelnerka wypaliła-rozumiem państwo chcą juz iść! Cytat:
przesadyzmem to było jak koledzy chrząkali znacząco na moje jedzenie tych pierogów samym nozem i w sumie co robic w takiej sytuacji...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-19 o 23:41 |
||
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, zwycięzca to pierwsze zdjęcie nad miniaturkami- w imieniu Gucia dziękuję
Ja chyba wiem, jaki perfum chcę- mianowicie codzienny, niezobowiązujący, dość oryginalny i raczej niekonfliktowy- Gucci by Gucci edt Tylko najpierw się z butów wymotam- i zapłat A nie mam już czego wystawić ![]() Chyba, że...
|
#2789 |
|
Nindżopesz
|
Zazdroszczę
![]() W. nadal milczy? Gupia sytuacja... ![]() Foty foty Też lece spać, śnić o sukienkach |
|
|
|
#2790 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a jeszcze z rzeczy o ktorych prawie nikt nie przestrzega to to ze nie usadza sie przy stole małżenstw koło siebie....wydaje mi sie ze większosc ludzi tak własnie robi...no i ze nie mogą siedziec te same płcie koło siebie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

, sandały to obuwie bez pięt i palców

i

, bo moje pytanie poprzednio zniknęło w gąszczu postów.
Tylko nie ten sklep
-unikam jak ognia... A tyle rzeczy bym chciała, że aż szkoda gadać
Zamiast postarać się zrozumieć, jakoś wczuć w sytuacje, spróbować coś zrobić, jakoś poprawić ci nastrój, to jeszcze oczekuje od Ciebie, że będziesz skakała jak pajacyk w teatrze, tryskała humorem, a widząc, że jestes przygnębiona, wjeżdża ci na psychikę takim textem, no hello!