|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję pomyślności na uczelni. Ja właśnie siedzę nad nauką - tragedia Zazdroszczę wycieczki w góry ![]() A kwiatki jednak słabo wyglądały - głownie dlatego, że są sztuczne... No i kolor zdecydowanie czerwony, a nie bordowy. |
|
|
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdraszczam wyprawy w góry, ostatnio byłam tam jak miałam 3 latka
|
|
|
|
|
#874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje.Jeej licencjat - kiedy to bylo??????Czuje sie staro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wlasnie zaczelam sie nad swoja dekoracja zastanawiac, czy nie jest za delikatna do tak masywnego samochodu?????? Cytat:
No i gratulacje za zdane egzaminy
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
My zrobiliśmy z albumu na zdjęcia, kilka stron to historia o nas, kilka wspólnych zdjęć i zachęta do wpisu. A potem jak zostanie miejsce to wkleimy zdjęcia ze ślubu. A na pewno zostanie bo nie mamy wielu gości. aż 20 osób odmówiło bo mam urlop, coś mi wypadło lub taka ściema że aż żal powtarzać... przynajmniej zotali tylko Ci szczerzy goście.
|
#876 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluję wpisów z poradni Choć nam się udało bez mojej obecności wszystkie 3 za jednym zamachem podbić - i po co było się zrywać rano do mierzenia temperatury ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
zdecydowanie mniejszy niż kronika ![]() odnośnie zaproszeń, to przykro ale tak jak mówisz, zostaną ci Goście, którym zależy na obecności a u was w kieszeni zostanie trochę grosza ![]() My planujemy zacząć wręczania zaproszeń w długi weekend (o ile dotrą do tego czasu) i też się zastanawiam ile osób nam odmówi. http://allegro.pl/tuba-strzelajaca-o...660905593.html tutaj tuby z niebieskimi, kremowymi, białymi i czerwonymi płatkami |
||
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
załatwiliśmy dziś kolejną ślubną sprawę, na spontanie kupiliśmy piwo na wesele , bo była promocja w biedronie ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
nie ma sprawy - tylko aukcja chyba się kończyła ale można szperać
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
my już mamy 2 tuby kupione, ale nie pamiętam jaki kolor płatków
ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze 2, żeby był lepszy efekt
|
|
|
|
#880 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj jeden egzamin zdałam , dziś pisalam kolejny i jutro jeszcze ustny i wracam do TŻ ![]() Cytat:
)U nas z racji mojego zjazdu egzaminacyjnego wszystko stoi w miejscu... ale od czwartku ruszamy ostro z zaproszeniami ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- uwielbiam patrzeć na suwaczek, jak te dni ubywają i jeszcze 10 tygodni zostało tylko
|
|||||
|
|
|
#881 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Dwa dni ledwo nie zaglądałam, a tu znowu tyle postów. Ja tak na szybko, bo jestem wycieńczona. Odwiedziliśmy proboszcza, protokół spisany, tylko mamy donieść świadectwa z religii bo nam zapomniał powiedzieć.
Kupiłyśmy sukienkę dla świadkowej i buty dla świadkowej i mamy i torebkę dla mamy. Uff. sporo tego. Zostają tylko dla mnie butki na poprawiny. Jutro jadę się pobyczyć na wieś, a w poniedziałek na przymiarkę. Nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
Bardzo ładna! Też się nad czymś takim zastanawiałam kiedyś. Cytat:
![]() Cytat:
brawo! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
Almariel, dziękuję
blueberry, dziękuję gwiazdeczka, dziękuję martitaw, dziękuję za linka ![]() Jenny, super, że udało Wam się kupić piwo i to jeszcze na promocji ![]() Wydaje mi się, że jak kupisz 4 tuby to będzie lepszy efekt zawsze lepiej mieć więcej, bo może się zdarzyć, że któraś nie wystrzeli albo fotograf się zagapi i nie uchwyci na zdjęciu- a to ładnie wygląda jusztyska, gratuluję zdanego egzaminu i trzymam mocno kciuki za kolejne Ale fajnie, że jeszcze tylko 10 tygodni paula, za załatwione sprawy Jaką wybrałyście sukienkę dla świadkowej? A mój jest operatorem żurawi, dlatego mam nadzieję, że nie założy mi kasku i nie zaproponuje mi, żebym wdrapała się po drabinie na dźwig, bo to kilkadziesiąt metrów nad ziemią A kiedyś mi proponował, że mnie zaprosi na żuraw i powozi na wysięgniku w takim koszu Oj, ale jestem zmęczona Rozdaliśmy dziś 4 zaproszenia i niestety 4 osoby już nam odmówiły no ale byliśmy na to przygotowani, bo jedni z nich niestety chorują dość poważnie, a drudzy mają wesele w rodzinie w tym samym dniu, więc są w pełni usprawiedliwieni.Jutro jedziemy w góry, mamy do rozdania 8 zaproszeń, a jeśli zdążymy to może nawet 11 rozdamy ![]() Dziś w lokalu, w którym będziemy mieli wesele było wesele sąsiadki mojego K. i jak wracaliśmy to K. zwolnił, żebym mogła sobie z daleka popatrzeć. Muzykę mieli niefajną, ale wyglądało super
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Prostą, taką pomarańczowo różową, bez żadnych wielkich zdobień, tylko pod biustem trochę namarszczona (taki jakby pasek), z podniesionym stanem i dołem w tzw. tulipana. Jak mi się ją uda namówić to zrobię zdjęcie i wrzucę
![]() Brawo za zaproszenia. My mamy dylemata czy zapraszać dalej, bo nam się trochę miejsc też pozwalniało ![]() ps. Jak byłam dziś w kościele to rzuciłam okiem na gablotkę i już wisimy z Łosiem szybko się ksiądz uwinął z ogłaszaniem
|
|
|
|
#884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My z Grzesiem jeszcze tydzień u mnie w parafii będziemy "wisieć" a do jego parafii mamy się zgłosić za dwa tygodnie.Za tydzień obrona, a ja im więcej się uczę tym mam wrażenie, że mniej umiem ![]() Jeszcze zestresowałam się dzisiaj jak weszłam na rejestrację na egzamin, jeszcze 4 dni temu na ten termin było 20 osób, a dzisiaj tylko 11
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Co tak mało ostatnio piszecie?
Wszyscy powyjeżdżali z zaproszeniami, czy jak? ![]() Znalazłam dziś ciekawą stronkę na necie :P Może komuś się jeszcze przyda, kto nie ma pomysłu na bukiet ![]() http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...bne/index.html Jak się tam u góry strony kliknie na "ŚLUBY", to przenosi do strony głównej i są też inne rzeczy, nie tylko kwiaty
|
|
|
|
#886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sanderek dzięki
|
|
#887 |
|
Zadomowienie
|
My już po "wycieczce" w góry, jestem tak strasznie zmęczona, że nawet nie mam siły pisać, rozdaliśmy 7 zaproszeń, bo reszty już nie zdążyliśmy, ale zawsze coś
![]() A jutro o 19 idziemy do księdza spisać protokół. paula, to fajnie się sukienka zapowiada Moja druhna ma brzoskwiniową, krótką przed kolano, bardzo fajna ![]() Dobranoc
|
#888 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie, że tyle załatwione! ![]() Cytat:
![]() u mnie w parafii też będziemy wisieć, ale u TŻ spadniemy z ambony ![]() ![]() Cytat:
zaraz sobie oblukam, w sumie bukiet jeszcze konkretny nie zamówiony tylko termin zaklepany ![]() jak dobrze pójdzie, jestem po sesji dzisiejszy egzamin na 5 jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z wczorajszego pisemnego![]() w tym tygodniu zaczynamy zapraszać:P w końcu... no i jeśli będzie dowód TŻ ( a mam głęboką nadzieję, że będzie) to przed Bożym Ciałem do proboszcza się wybieramy ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obyście w końcu odebrali ten dowód i mogli dalej załatwiać ![]() Ja się do pracy zbieram :/ ale jeszcze dwa dni i urlop ![]() Miłego dnia Dziewczynki
|
|
#890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- U nas dziś 2 miesiące do ślubu!!!
![]() |
|||
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
super ale ten czas pędzi ale to dobrze!a i u nas jest dziś pozytywna wiadomość ![]() TŻ odebrał w koncu dowód i w środę rano w końcu załatwimy sprawy w USC, a w sobotę pójdziemy do proboszcza mojego i potem pojedziemy do proboszcza TŻ z prośbą o zapowiedzi z mojej parafii ufff
|
|
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
U nas też
![]() ![]() już się nie mogę doczekać a już jutro będzie 1 miesiąc z przodu :PPS. jusztyska gratuluję dowodu!! Wreszcie! Nie wiem, ile można dowód wydawać...
|
|
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Sanderek nawet nie wiesz, jaki kamień spadł mi z serca:P bo juz 2 tygodnie temu ten dowód powinien być... no ale grunt, że jest
![]() i Tobie też za 2 miesiące
|
|
|
|
#894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Za tydzień Ty też będziesz świętowała 2 miesiące ![]() PS. Ciekawe niektóre te bukieciki :P Tak przeglądam sobie z ciekawości katalog "dla odważnych" i mi się rzucił w oczy ten:http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...ozycja-18.html bo któraś z Was mówiła, że ma przewodni kolor złoty i nie wie, jaki bukiet do tego :P To mi się wspomniało i wrzucam
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też wczoraj przeglądałam te bukieciki i znalazłam bukiet który mi się bardzo spodobał kształtem ja chcę bordowy a tamten był biały ale już sobie wyobraziłam bordo w miejscu bieli i byłby idealny
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Raczkowanie
|
A
Cytat:
ja już dawno mam swój wybrany (w linku w podpisie )
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
zaraz poszukam i wkleje
![]() zawsze chciałam mieć taki jak Twój w kształcie, tylko bordowy... ale moja siostra stwierdziła, że powinnam mniejszy bukiet mieć, bo sama jestem raczej drobna... sama nie wiem już
|
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
zawsze myślałam bukiecie w takim kształcie jak ten czerwony, ale znalazłam wczoraj ten biały i myślę czy by nie zrobić bordowego w takim kształcie
i z tymi listkami
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
my byliśmy przez weekend w warszawie i okolicach ja rozdałam 6 zaproszeń a mój TŻ 2 ale co najważniejsze kupiłam w końcu buty
|
#900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za butki i zaproszenia ![]() jak buty kupiłaś? ;> |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

gratuluję

, ale nie widziałam innych kolorów, były jeszcze tylko bordowe...) Chyba że któraś z Was spotkała się z innymi kolorami??
Ale tyle miałam stresu, bo czekałam na wyniki od 12 do 17, siedząc w sali i patrząc, jak kobieta oblewa koleżanki za brzydki charakter pisma albo nieodpowiednie rozmieszczenie tekstu na kartce... W dodatku akurat moja praca się jej zawieruszyła i musiałam czekać na sam koniec, aż poprawi ją przy mnie. Denerwowałam się gorzej niż przed egzaminem. 

ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze 2, żeby był lepszy efekt 

szybko się ksiądz uwinął z ogłaszaniem