|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Cytat:
TŻ przyjechał po mnie z pięknym bukietem kwiatów Później pojechaliśmy do kina. Odebraliśmy bilety i poszlajaliśmy się po sklepach. Wydaliśmy trochę $, ale same potrzebne (i ślubne) rzeczy: bielizna dla TŻ, pończochy dla mnie... Przed kinem jeszcze dostałam od TŻa wieeelki puchar lodów - tak wielki, że ja, największa fanka lodów, nie pochłonęłam go całego Ale były pycha! (wiem, kompletnie niedietetyczne, ale to raz w roku ). Sam film był taki, jak się spodziewałam: nie porażał ani kiczem, ani mega humorem. Ale miło się siedziało, tak odmóżdżająco. Dzień uważam za bardzo udany mimo, że nie robiliśmy nic nadzwyczajnego. Coraz bardziej doceniam każdą wspólnie spędzoną chwilę, zwłaszcza, kiedy żyje się tak szybko... Zmykam spać. Dobrej nocy SPD
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry SPD!
A cóż to za cisza?! Wszystkie śpią czy jak?! ![]() Pragnę powitać tydzień, który ma tylko 4 dni pracujące (a dla niektórych zapewne tylko 3) ![]() Miłego dnia!
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Źle dziś spałam, budziłam się co chwilę. Później wrócił tż i oczywiście też mnie obudził. Teraz pojechał do lekarza, a ja mam humor - bez kija nie podchodź ![]() Pogoda do dupy. Zimno, szaro zapewne padać będzie... Dziś na obiad naleśniki z farszem mięsno-pieczarkowym w sosie pomidorowym Muszę wypróbować moją patelnię do naleśników, pierwsszy raz takową zakupiłam.
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-20 o 07:49 |
|
|
|
#3994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie 3 dniowy tydzień pracy ![]() weekend intensywny w najlepszym tego słowa znaczeniu z niemiłych rzeczy dostałam od P. wiadomość na fb z której dowiedziałam się jaka jestem be, bo obiecywałam, że zawsze będziemy razem a go porzuciłam, że go skrzywidziłam i że przeze mnie teraz nie zaufa żadnej kobiecie bla bla bla napisałam mu, że ma ze sobą ewidentny problem i zalecam wizytę u psychologa bo jak się nie ogarnie to już zawsze będzie sam. I że po tym co mi nawypisywał nie chce mieć z nim żadnego kontaktu i cieszę się, że nie ma go w moim życiu. Na co on usunął mnie ze znajomych nim ja to zdążyłam zrobić wiec tym sposobem mam spokój i zamykam definitywnie ten rozdział w moim życiu Jezuu dziewczyny jak dobrze, że ja się ogarnęłam w porę i znalazłam siłę żeby to skończyć No to teraz dla równowagi rzeczy miłe: chyba z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że mam faceta w dodatku zaistego faceta! ogłaszam wszem i wobec, że się zakochałam i to ze wzajemnością Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-06-20 o 07:58 |
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak się Dziadek czuje? ![]() ps.u mnie deszcz |
|
|
|
|
#3996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czuje się dobrze, ma dużo lepszy nastrój odkąd jest w domu, dużo czasu spędza na naszej działce, natomiast musimy pogodzić się z tym, że jest jak takie duże dziecko cieszy się z takich pierdółek i raczej o życiu się z nim już nie porozmawia miewa przebłyski świadomości, ale większość czasu jest taki mało obecny... ale! jest sprawny fizycznie (niestety nie załatwia się sam i załatwiał się nie będzie) i sprawia wrażenie szczęśliwego a to jest dla nas najważniejsze niestety do mojej Babci chyba nie dociera to, że dziadek się zmienił, że nie jest w pełni sprawny intelektualnie i ona traktuje go tak jak przed udarem więc np. potrafi się denerwować na niego jak coś zrobi albo czegoś nie zrobi, chyba potrzebuje troche wiecej czasu żeby zrozumieć że musi teraz zacząć traktować go inaczej, z większą pobłażliwością. A może Babcia doskonale wie, ale nie potrafi się z tym pogodzić wiec nie dopuszcza do siebie tego stanu rzeczy. Prędzej czy później bedzie musiała jednak pogodzić się z tym, że inaczej już nie będzie...
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirko
![]() A wczoraj pisząc wiadomość, że sporo z nas rozpoczęło związki w czerwcu miałam na końcu języka, że Kash pewnie też znajdzie sie w gronie tych czerwcowo-rocznicowych ![]()
|
#3998 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do M. Kochana, baaardzo się cieszę Twoim szczęściem! Cytat:
Coś w tej dacie jest
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4001 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() szkoda słów i nerwów na niego, najbardziej wkurzyło mnie, że najpierw miło zagadał co u mnie etc. a potem ni z gruszki ni z pietruszki taki atak personalny na mnie, ale to podobno jedna z faz reakcji po rozstaniu. Cieszę się, ze to on mnie wyrzucił ze znajomych teraz będę miała spokój ![]() ehem nie wiem jak On ale po tym co mi wczoraj powiedział
|
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Tez chcę kwiatki. ![]() Cytat:
Super się cieszę. P.S Chyba na prawdę muszę do Poznania zawitać, poznać tego Szczęśliwca który Ciebie ma. ![]() Więc tak: Po 1. AŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Co mnie głowa boli, to normalnie.... Winne temu wszystko na raz! Bo i deszcz, i brak ciśnienia normalnego i brak kawy i... o jedni piwo za dużo wczoraj z koleżanką. ![]() Dam radę jednak. Przechyliłam już prawie pół litra Coli Zero i jest mi trochę lepiej. ![]() Po 2. Tydzień ma dni 3! I tego się trzy-maj-my! ![]() Po 3. Jedna koleżanka mnie wczoraj nie poznała w tramwaju. Przelazła koło mnie i poszła dalej! Normalnie uśmiałyśmy się ostro. Wczorajszy wieczór spędziłam bardzoooooo miło. Naplotkowałam się, naśmiałam. Mimo, że u koleżanki nie najlepiej (rozwodzi się i mąż niestety robi jej same problemy - mimo, że decyzja o rozstaniu była jego - świnia! ) to była bardzo zadowolona ze spotkania. Jako, że się podpiłam, wlazła do domu, zjadłam lody TŻ mnie obudził, żeby chociaż kontakty wyciągnęła i makijaż zmyła, co też niechętnie uczyniłam i o 22:30 byłam już chrapiąca w łóżku. ![]() Pracy mam sporo, więc mimo średniego samopoczucia, obstawiam, że dzień szybko zleci - mam taką szczerą nadzieję. Na popołudnie planów brak, więc dzień zakończy się zapewne kanapowo.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-20 o 10:50 |
||
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piękny pochmurny, deszczowy, senny poniedziałkowy poranek
![]() co za pogoda bleeeee kash bardzo się ciesze, że z Dziadkiem jednak lepiej, najważniejsze że jest w domu no to można by rzec że masz już pełnoprawnego Tż i bardzo fajnie, cieszę się, że się układa i pewnie teraz będzie tylko coraz milej ![]() Cytat:
zamotana na maxa ![]() irenko ja to imieniny sikoreczko śliczne storki mojemu łodyga uschła, korzenie puszcza, dziad, a kwitnąć nie chce za to fiołki mi kwitną ![]() A ja w tym tygodniu mam 5 dniowy tydzień pracy niestety inwentaryzacja mnie czeka i piątek i sobotę trzeba przyjść Dziś chyba jedziemy oglądać rower dla mnie w sobotę Tż rozwalił skarbonkę a tam 300 zł do roweru w sam raz
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry laski
o matko co za pogoda od rana leje na 12do dentysty ... Tzn chyba odstawie tz-a i pojde na zakupy z glupim usmiechem i ,,oj przepraszam nie mowie po francusku'' juz mu oznajmilam ze musze odreagowac na zakupcach no bo przeciez szafa pusta heh kash dobrze ze Ty to z P. Skonczylas co on cie bedzie teraz obwinial ze motyle u ciebie z M. A on znalesc pewnie nikogo nie moze . No i gratuluje .. Kwiatki i wogole jaki romantyk Ci sie trafil . Ciesze sie ze dziadek w domku odzyskuje sily Milego dnia Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-20 o 09:05 |
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ciesze się bardzo, że z dziadkiem dużo dużo lepiejja się wystroiłam umalowałam i czekam na tż ale nie wiem co będziemy dziś robić bo pogoda jest leje i leje więc nici ze spaceru mam nadzieję, że na obiad jednak gdzieś pojedziemywłaśnie przeczytałam ten artykuł i hm... strasznie mi humor sie popsuł jak go czytałam i jak sobie siebie probowałam wyobrazić za kilka lat... |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Nuruś - udanego świętowania
![]() I którą bluzkę założyłaś ?
|
#4007 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa Kochana to żeś w niedzielę nie próżnowała!
weź się już nie odchudzaj-ludzie Cię nie poznają Ala ale super z tym rowerem! 300zł w skarbonce tez chyba sobie taką zanabędę ale chciałabym z taką kasą już w środku Nurek pokaż jak się odstroiłaś! super masz te buty nude Irenka idź do samoobsługowego, dasz radę ![]() Ależ mi się dziś pracować nie chce
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby- ale kwiatków zazdroszczę i udanej rocznicy
![]() Kash- i cieszę się że z dziadkiem lepiejNuruś- super spódnica a buty genialne Irenka- pewnie że idź na zakupy ![]() Ijaa- super że wczorajsze spotkanie udane ![]() Ala-super że będzie rower ![]() witam ![]() ale pogoda beznadziejna ![]() ja od rana u rodziców, była pielęgniarka zrobić mamie wymazy bo wczoraj zakończyła się kuracja antybiotykowa, wyniki chyba w środę w ogóle ta nasza służba zdrowia jest śmiechu warta, mama jest u nas prawie 2 tyg a jeszcze nie mamy pielęgniarki długoterminowej i babka nam dzisiaj powiedziała że może będzie od 1 sierpnia ![]() tata dzwoni teraz do NFZ bo tak nie może być, należy nam się ta pielęgniarka i koniec, niby jest tak że nie ma wolnej pielęgniarki bo każda ma pacjentów na styk, to niech zatrudnią nową
Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2011-06-20 o 09:25 |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
nałożyłam koszulową błękitno-biała
![]() dziękuje nieskromnie powiem, ze wiem ze mam super te buty żebym była cała---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry SPD
![]() Ewakuacji nie było ze względu na pogodę Leje... Nie piłam jeszcze kawy i na razie sobie odpuszczę. Muszę iść dziś na pocztę, mam nadzieję, że nie będzie mega kolejki
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
Nuruś koniecznie zdjęcie, to zrób pare częściowych lub do lustra ja tak robię jak ciuchy komuś chcę pokazać. A szpilki mega
Abby postarał się TŻ z kwiatkami. Biedna Hera, trzymam kciuki, żeby to nic poważnego nie było. Kash gratulacje. Ala jaki rower planujesz zakupić?? Anastazja brak słów normalnie. Zaraz idę do sklepu po coś na śniadanko, bo głodna przeokrutnie jestem a w domu nic nie ma. A później dwa projekty do zrobienia, lub chociaż zaczęcia i muszę pobuszować na necie i dowiedzieć się wszystkiego co możliwe na temat firmy, do której na rozmowe jutro ruszam. I wybrać ciuchy na tą rozmowę.najgorzej z butami bo nie mam żadnych delikatnych obcasów na taką pogodę. Albo płaskie albo szpile ![]() Czy jak byłyście na rozmowie kwalfikacyjnej to wypytywali Was o jakies wiadomości ze studiów?? Muszę też coś po angielsku i niemiecku powtórzyć, bo nie miałam okazji używać to jest średnio
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aaby cudną rocznicę mieliście. Dla mnie otrzymanie kwiatów zawsze robi wiele, także byłabym mega zadowolona Ja na rocznicę muszę czekać do grudnia![]() Kashmirka ależ się cieszę! Także wiesz, niedługo będziesz pelnoprawną SPD (Nie żebym teraz coś do Ciebie miała, absolutnie nie ) Nurus pokazuj się koniecznie ! ![]() Anastazja, ja juz dawno mówiłam, że ten "twór" nie może sie nazywać służbą zdrowia! Kpina! U mnie zimno jak cholerka, szaro buro i pewnie niedługo zacznie lać Ja chyba po zastrzyku zacznę się uczyć, bo ogrom pytań przeraża mnie, choć wiem, że inni mają tego o wiele więcej.Nadia a Ty jak ? Nauczona do obrony? Ala działasz już coś? |
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
holenderkę taką bardziej trekkingową
ale ja to się nie znam na tym Tz mi wybrał już min ma mieć 24 przełożenia jakieś resory czy amortyzatory nie wiem dokładnie dodaja działam od wczoraj; opracowałam sobie po swojemu pytania i muszę zakuwać wczoraj już jak o tym pomyślałam to aż mnie wygoniło do wc mimo że wiem jak to jest to zaczynam sie stresować samym występem przed komisją do tego znów mi przełożyli obronę, tym razem z 16.00 na 15.30
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ja już w pracy, a od rana zamieszanie bo kontrola projektu... ehh. nie chce mi sie tu siedziec;/ kash- dużo, dużo szczęścia i nieustających motylków cieszę się że jesteś szczęśliwa!aaby- piękną mieliście randkę nurek- czekamy na zdjęcie i relację z rocznicowania
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę jeszcze przejrzeć prezentację i przygotować się do przedstawienia tego. Mam nadzieję że szybko mi przerwą (10 min na jedną osobę planują) Ale wieje.
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A dużo mieliście pytań?
|
||
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dwa pytania. Biorąc pod uwagę że to studia podypomowe gdzie na niektórych kierunkach ludzie w ogóle nie muszą pisać pracy dyplomowej, to wystarczająco ![]() A Ty ile masz pytań ? Ja na mgr miałam 3
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze na 30.06 nie widziałam rozpiski ![]() U mnie pytań 15 z których chyba 2 losuję, a jedno jest z pracy mojej.
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 pytanie do części teoretycznej mojej pracy, jedno pytanie do częsci badawczej i jedno pytanie z toku studiów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

To jednak problemy Hery powazniejsze? Bo to z jej powodu materac eksmitował??
a film ponoć baaardzo śmieszny i dużo pozytywnych opinii o nim słyszałam więc na pewno będzie super!
Ale były pycha! (wiem, kompletnie niedietetyczne, ale to raz w roku 

Muszę wypróbować moją patelnię do naleśników, pierwsszy raz takową zakupiłam.
napisałam mu, że ma ze sobą ewidentny problem i zalecam wizytę u psychologa bo jak się nie ogarnie to już zawsze będzie sam. I że po tym co mi nawypisywał nie chce mieć z nim żadnego kontaktu i cieszę się, że nie ma go w moim życiu. Na co on usunął mnie ze znajomych nim ja to zdążyłam zrobić wiec tym sposobem mam spokój i zamykam definitywnie ten rozdział w moim życiu

czuje się dobrze, ma dużo lepszy nastrój odkąd jest w domu, dużo czasu spędza na naszej działce, natomiast musimy pogodzić się z tym, że jest jak takie duże dziecko
miewa przebłyski świadomości, ale większość czasu jest taki mało obecny... ale! jest sprawny fizycznie (niestety nie załatwia się sam i załatwiał się nie będzie) i sprawia wrażenie szczęśliwego a to jest dla nas najważniejsze 

żebym była cała