![]() |
#1111 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Cytat:
![]() ale ale widziałam że Bilenda ma nowość, z nowej serii bawełna, właśnie taki 2fazowy płyn, więc może pojawi się już niedługo w rossmannie (na razie widziałam w naturze krem i maseczka z tej nowej wersji no i na rossnecie mozna je kupić) ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
może kiedyś potraktuję je laserem ale póki co nie będę ich męczyć i też się golę zimą (znaczy łydki, no i pachy ale to chyba wiadomo...) bo po prostu po max. tygodniu takie włoski kłują mnie samą i denerwują Cytat:
myślę, że w wypadku mężczyzn jest to związane m.in. z tym, że coraz więcej z nich chodzi na siłownię, a tam często można spotkać facetów ogolonych pod pachami (zresztą to chyba bardzie typowe dla sportowców) ja jak już wspomniałam lubię często się depilować, ale nie wyobrażam sobie panikować z powodu jednodniowego zarostu (?jednodniowego odrostu? ![]() i zgadzam się z jedną z przedmówczyń że kobiety nie muszą wcale się depilować - owszem ja wolę jak to robią bo to niemiły widok takich nieogolonych pach czy bladych nóg a na nich milion włosków, ale nie będę nikogo do tego zmuszać, to co powinni/muszą (choć przecież nikt wszystkich nie zmusi) wszyscy robić to jedynie mycie się i nie śmierdzenie ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
np. ja kiedyś byłam święcie przekonana że ogoliłam pachy (a to było lato i upał i bluzka bez rękawków) i dopiero jak wyszłam z domu (czy nawet jak wróciłam, nie pamiętam już) zorientowałam się, że jednak nie... no ale ja nie trzymam się na górze poręczy i nigdy nie mam jungli pod pachami więc chyba nikogo nie przeraziłam ![]() ![]() ale np. moja koleżanka, na wakacjach, nad morzem, gadamy sobie i ona mówiła że używa depilatora elektrycznego, że to pozwala jej dłużej cieszyć się gładkimi nogami itp. blablabla i co? ja patrzę na jej nogi (opalone na ciemno) i było widać że jednak pare włosków przeoczyła (lub tam nie wydepilowała wszystkich w jednym czasie, te były wtedy widać za krótkie czy coś) i mimo ciemnej skóry było je dobrze widać (takie właśnie czarne) brrrr więc każdemu może się zdarzyć wpadka o i jeszcze mi się przypomniało, to chyba było w zeszłe lato jakoś, też upał itp., babka miała bluzkę bez rękawów i nie była z tych co trzymają ręce blisko siebie (że tak powiem ![]()
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-06-19 o 23:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżeli już miałabym z droższych inwestować to rozgrzewająca .yy.. Garnier, Czysta Skóra, Maseczka rozgrzewająca z cynkiem ![]() a efektima jednak uspokaja cerę i po 2 dniach nadal jest gładziutka i ani jej się śni pokazywać na co ją stać ;D Wstawiałam link ;D Efektima oczyszczająca z wyciągiem z nagietka ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Aaa no i na lato świetna, bo taaakkk suuper chłodzi , że mmmm ![]() Będzie dziś gazetka, czy nie będzie - oto jest pytanie ..
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2011-06-20 o 07:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
|
Potrzebuję czegoś, co pomoże mi rozczesać włosy po myciu. Przeważnie rozczesanie zajmuje mi ok. 7 minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam waxa, bo nie zawiera slsów, ale nie da się go dostać w R.
![]() |
#1115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.sklepjoanna.pl/category/1...jedwabiem.aspx
![]() |
#1116 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ka.html&next=1 ale nie są dostępne w rossmanie... plus tangle teezer ![]()
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2011-06-20 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Konto usunięte
|
A nowej gazetki oczywiście na stronie nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
Joanna serum z apteczki babuni. Z moimi włosami daje sobie radę nawet po samym szamponie Babydream
#1119 |
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2762289 2]A nowej gazetki oczywiście na stronie nie ma.[/QUOTE]
Nawet w TT nie było i nie ma ![]()
#1120 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale jeszcze nie używałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ta szczotka u mnie kompletnie się nie sprawdza :/
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam szczotę z naturalnego włosi,a jest świetna. Ja mam z Kai, ale ostatnio u babci czesałam sobie włosy taką szczotkę z Avonu, tez niby z włosia i baaardzo przyjemnie się nią rozczesuje. A mam włosy za talię.
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Isilindil, u mnie też tangle teezer się nie sprawdza. Jest miękki i się ugina pod włosami i wcale ich nie rozczesuje :/
Miałam też z naturalnego włosia, ale niestety do włosów ciężkich do rozczesania nie nadaje się..
#1124 |
Zakorzenienie
|
do tego po TT włosy się puszą i elektryzują :/
#1125 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie ta gazetka ![]()
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
jak przestanie padać to się przejdę do sklepu po gazetkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
![]() a wiesz może coś o nowych CND? ![]()
#1129 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
Używam odżywki dove w granatowym opakowaniu ( nie wiem, czy damage care, czy intense care, bo w przypływie czasu pod prysznicem odkleiłam naklejkę
![]() i rozczesuję od razu grzebieniem o szerokim rozstawie zębów (mam z avonu, ale w rossmanie pewnie też są) mi wystarcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
Idę po gazetkę, jak wrócę to Wam wrzucę, chyba że ktoś mnie uprzedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
U mnie w Rossmanie gazetki brak, ale półki z produktami nie były pozbawione cen promocyjnych. Widziałam żel Unimila i Durexa na promocji, testy ciążowe Facelle, farby do włosów www Delia i przecenę kremu oliwkowego do ciała Isana (za 6,99). Oczywiście było więcej obniżek, nie tylko te wymienione przeze mnie powyżej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Konto usunięte
|
a ja z peelingów enzymatycznych polecam dax perfecta- taka biała tubka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Konto usunięte
|
Spika to ładnie a sama miałam się wybrać do Rossa po gazetkę... Ładnie sobie z nami w kulki lecą :[
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257477
Polecam ten peeling enzymatyczny, jest świetny!
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że prędko wrócisz z gazetką.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
ja polecam peeling enzymatyczny z Lirene - teraz jest jeszcze 25 % więcej w tubce
![]()
#1138 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie wróciłam z zakupów i byłam też w rossmannie gdzie pytałam o nową gazetkę. Poinformowano mnie, że obecna promocja jest "bezgazetkowa", a czy gazetka będzie dostępna w formie elektronicznej pani nie miała pojęcia.
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1140 |
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny jestem tak zakręcona że poezja ... używam podkładu manhattan i mnie zaniepokoiło że ma zniknąć z półek
![]() ![]() ja będę dzisiaj w dwóch rossmanach więc może gdzieś znajdę gazetkę i jeśli do wieczora mieć mie będziecie to wstawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.