|
|
#1111 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Cytat:
![]() ale ale widziałam że Bilenda ma nowość, z nowej serii bawełna, właśnie taki 2fazowy płyn, więc może pojawi się już niedługo w rossmannie (na razie widziałam w naturze krem i maseczka z tej nowej wersji no i na rossnecie mozna je kupić) ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
może kiedyś potraktuję je laserem ale póki co nie będę ich męczyć i też się golę zimą (znaczy łydki, no i pachy ale to chyba wiadomo...) bo po prostu po max. tygodniu takie włoski kłują mnie samą i denerwują Cytat:
myślę, że w wypadku mężczyzn jest to związane m.in. z tym, że coraz więcej z nich chodzi na siłownię, a tam często można spotkać facetów ogolonych pod pachami (zresztą to chyba bardzie typowe dla sportowców) ja jak już wspomniałam lubię często się depilować, ale nie wyobrażam sobie panikować z powodu jednodniowego zarostu (?jednodniowego odrostu? ) na łydkach czy pod pachami - co by się działo gdybym np. była chora i nie miała siły tego robić a mieszkała potem z takim facetem/mężem?i zgadzam się z jedną z przedmówczyń że kobiety nie muszą wcale się depilować - owszem ja wolę jak to robią bo to niemiły widok takich nieogolonych pach czy bladych nóg a na nich milion włosków, ale nie będę nikogo do tego zmuszać, to co powinni/muszą (choć przecież nikt wszystkich nie zmusi) wszyscy robić to jedynie mycie się i nie śmierdzenie wg mnie przynajmniej---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
np. ja kiedyś byłam święcie przekonana że ogoliłam pachy (a to było lato i upał i bluzka bez rękawków) i dopiero jak wyszłam z domu (czy nawet jak wróciłam, nie pamiętam już) zorientowałam się, że jednak nie... no ale ja nie trzymam się na górze poręczy i nigdy nie mam jungli pod pachami więc chyba nikogo nie przeraziłam ale np. moja koleżanka, na wakacjach, nad morzem, gadamy sobie i ona mówiła że używa depilatora elektrycznego, że to pozwala jej dłużej cieszyć się gładkimi nogami itp. blablabla i co? ja patrzę na jej nogi (opalone na ciemno) i było widać że jednak pare włosków przeoczyła (lub tam nie wydepilowała wszystkich w jednym czasie, te były wtedy widać za krótkie czy coś) i mimo ciemnej skóry było je dobrze widać (takie właśnie czarne) brrrr więc każdemu może się zdarzyć wpadka o i jeszcze mi się przypomniało, to chyba było w zeszłe lato jakoś, też upał itp., babka miała bluzkę bez rękawów i nie była z tych co trzymają ręce blisko siebie (że tak powiem
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-06-20 o 00:53 |
||||
|
|
|
#1112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeżeli już miałabym z droższych inwestować to rozgrzewająca .yy.. Garnier, Czysta Skóra, Maseczka rozgrzewająca z cynkiem też jest ok, ale później robi mi się wysyp jakiś .. a efektima jednak uspokaja cerę i po 2 dniach nadal jest gładziutka i ani jej się śni pokazywać na co ją stać ;D Wstawiałam link ;D Efektima oczyszczająca z wyciągiem z nagietka ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Aaa no i na lato świetna, bo taaakkk suuper chłodzi , że mmmm Będzie dziś gazetka, czy nie będzie - oto jest pytanie ..
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2011-06-20 o 08:07 |
|
|
|
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję czegoś, co pomoże mi rozczesać włosy po myciu. Przeważnie rozczesanie zajmuje mi ok. 7 minut
Włosy cieniowane, lekko falowane, ok. 52 cm. Co polecacie? Tylko najlepiej, żeby to nie obciążało włosów, bo niestety szybko się przetłuszczają.
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam waxa, bo nie zawiera slsów, ale nie da się go dostać w R.
|
|
#1115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.sklepjoanna.pl/category/1...jedwabiem.aspx
|
|
#1116 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ka.html&next=1 ale nie są dostępne w rossmanie... plus tangle teezer
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2011-06-20 o 08:58 |
|
|
|
|
#1117 |
|
Konto usunięte
|
A nowej gazetki oczywiście na stronie nie ma.
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Joanna serum z apteczki babuni. Z moimi włosami daje sobie radę nawet po samym szamponie Babydream
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2762289 2]A nowej gazetki oczywiście na stronie nie ma.[/QUOTE]
Nawet w TT nie było i nie ma
|
#1120 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale jeszcze nie używałam |
|
|
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ta szczotka u mnie kompletnie się nie sprawdza :/
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam szczotę z naturalnego włosi,a jest świetna. Ja mam z Kai, ale ostatnio u babci czesałam sobie włosy taką szczotkę z Avonu, tez niby z włosia i baaardzo przyjemnie się nią rozczesuje. A mam włosy za talię.
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Isilindil, u mnie też tangle teezer się nie sprawdza. Jest miękki i się ugina pod włosami i wcale ich nie rozczesuje :/
Miałam też z naturalnego włosia, ale niestety do włosów ciężkich do rozczesania nie nadaje się..
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
do tego po TT włosy się puszą i elektryzują :/
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie ta gazetka
|
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
jak przestanie padać to się przejdę do sklepu po gazetkę
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz może coś o nowych CND?
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
Używam odżywki dove w granatowym opakowaniu ( nie wiem, czy damage care, czy intense care, bo w przypływie czasu pod prysznicem odkleiłam naklejkę
)i rozczesuję od razu grzebieniem o szerokim rozstawie zębów (mam z avonu, ale w rossmanie pewnie też są) mi wystarcza
|
|
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
Idę po gazetkę, jak wrócę to Wam wrzucę, chyba że ktoś mnie uprzedzi
|
|
|
|
#1132 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w Rossmanie gazetki brak, ale półki z produktami nie były pozbawione cen promocyjnych. Widziałam żel Unimila i Durexa na promocji, testy ciążowe Facelle, farby do włosów www Delia i przecenę kremu oliwkowego do ciała Isana (za 6,99). Oczywiście było więcej obniżek, nie tylko te wymienione przeze mnie powyżej.
|
|
|
|
#1133 |
|
Konto usunięte
|
a ja z peelingów enzymatycznych polecam dax perfecta- taka biała tubka.
|
|
|
|
#1134 |
|
Konto usunięte
|
Spika to ładnie a sama miałam się wybrać do Rossa po gazetkę... Ładnie sobie z nami w kulki lecą :[
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=257477
Polecam ten peeling enzymatyczny, jest świetny!
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że prędko wrócisz z gazetką.
Muszę coś pooglądać. ![]() Cytat:
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam peeling enzymatyczny z Lirene - teraz jest jeszcze 25 % więcej w tubce
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie wróciłam z zakupów i byłam też w rossmannie gdzie pytałam o nową gazetkę. Poinformowano mnie, że obecna promocja jest "bezgazetkowa", a czy gazetka będzie dostępna w formie elektronicznej pani nie miała pojęcia.
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1140 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny jestem tak zakręcona że poezja ... używam podkładu manhattan i mnie zaniepokoiło że ma zniknąć z półek
możecie mi napisać skąd takie informacje posiadacie ? ja będę dzisiaj w dwóch rossmanach więc może gdzieś znajdę gazetkę i jeśli do wieczora mieć mie będziecie to wstawię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

zresztą tak jak koleżanka wyżej powiedziała męzczyzn też dopadła ta "moda" depilacji pach itd
) na łydkach czy pod pachami - co by się działo gdybym np. była chora i nie miała siły tego robić a mieszkała potem z takim facetem/mężem?
także golcie się dziewczyny nie znacie dnia ani godziny 

Włosy cieniowane, lekko falowane, ok. 52 cm. Co polecacie? Tylko najlepiej, żeby to nie obciążało włosów, bo niestety szybko się przetłuszczają.

Muszę coś pooglądać.