|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Konto usunięte
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
hej dziewczyny
![]() ja dziś przez cały dzień 0zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
nikki ja nie mowie ze starsze czy wogole rodzenstwo = zlo ale ... Zobaczysz ze swoje to swoje
jest roznica w sumie z rodzinka nie mieszkam nascie lat i kiedys sie takich sprzetow nie mialo jak teraz ale dalej sie upieram lepsze swoje niz takie pol moje a pol siostry czy brata witch ja tez w sumie jak pomysle ile w sumie sie kupilo czy dla siebie czy do domowego naszego uzytku czy jesli chodzi o zdrowie to troche tego bylo Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-19 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj: - 1,29zł cisowianka - 3,99 zł ciacha - 1,99 zł mleko Ale mi się nie chce uczyć na jutrzejszy egzamin. Noc nalezy do mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Zakorzenienie
|
to wleciałam sie wyspowiadać
![]() ale nadal sa porblemy z kablem od internetu wiec nie zawsze jest ![]() fotki beda na dniach, jak sie kartonow pustych juz pozbęde ![]() dzis nocka - ale samotna,bo TZ ma nocki hehe ![]() ja jeszcze chwile posiedze na tv i spac, bo jutro musze do miasta skoczyc po kase,bo jeszcze kilka rzeczy musimy kupic ![]() wiec teraz spowiedz: - 29,14 w Lidlu (spożywka) -110,55 w Biedronce (spożyka, chemiczne i przemysłowe) -267 zł w Tesco ![]() ![]() tylko jedzonko joguty, napoje, masła, sery, mieso, owoce, proszi, mrożonki i tyle kasy poszło, ale starczy na ok 2 tyg. ![]() Kasiulka prawie CIe dogoniłam ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
folti to moze zgloscie im (znow) ze kabel przerywa albo sprobujcie na innym kablu i bedzie wiadomo czy to od kabla
a jak sie wogole czujesz na nowym? nic sie nie chwalac puki co wydalam malo na urlopie ale i odlozylam conieco na pare rzeczy ktore chce kupic napewno typu dlugie dzinsy, jakies bluzki moze kolczyki sama niewiem zalezy czy cos fajnego sie trafi i reszte co zostanie dam na lokate albo na koncie zostawie zobacze ile wyplaty bedzie bo juz zdradzilam moj jeden plan tz-owi i jest za ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie nie zdradzam puki co za wiele bo to jeszcze sporo czasu |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||
Zakorzenienie
|
TŻ sie tym zajmie, albo utnie kabel w połowie i tego łaczenia juz nie bedzie, albo sie zgłosi do TP. Ciekawe czy mi dadza odpowiesz w sprawie tej reklamacjji
![]() jak sie czuje, super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
a widzisz bo wy w sumie troche ze soba jestescie ale na swoim dopiero wychodza rozne ,,kwiatki''
dobrze ze juz macie swoje a jak Tosia ? wogole daleko teraz macie do rodzicow? Aaaaaa ratuuuuuunku nie cierpie jak mnie skurcze w stopach lapia a niemam nawet magnezu ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-19 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
oj kachaaa kachaaa ja nie pamietam kiedy na rano mialam albo tak zebym przed 19 byla w domu
ty to jeszcze jak czasem widze masz i ranne zmiany a jak tam ? U kuzynki teraz?cos wymyslilas? ![]() kolejna wizyta u dentysty dla tz-a jutro ... I potem kolejna |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Konto usunięte
|
jeszcze nic;/
ale tak,u kuzynek. ranne mm czasem ale nie lubie rankow bo potem chodze spiaca i zla caly dzien;[ poki rodziny nie mam dziei lubie lejty. ale jednak przez te jate shifty moje zycie socjalne ucierpi,jstem singlem jak tu sie z kimkolwiek spoatkac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Rozeznanie
|
wczoraj nic nie wydałam, bo nawet nigdzie nie wychodziłam
![]() tez juz marze o jakimś własnym mieszkanku, ale na razie nic z tego, nawet na wynajęcie mnie nie stać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
mi rodzice nic nie dali typu mieszkanie czy wyposazenie czy jakas kasa a nie mieszkam znimi juz prawie 15lat ale coz trzeba zyc dalej woleli przetracic na co inne lub dac rodzenstwu .
Matko jaka paskudna pogoda dzis leje od rana |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie wieje, ale nie leje /na razie/ ![]() ja z rana 2,7 na mleczko do kawki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3619 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27622867]ja tak samo, wolę sama zapracować i potem mieć poczucie, że sama wszystko osiągnęłam.
U mnie wieje, ale nie leje /na razie/ ![]() ja z rana 2,7 na mleczko do kawki ![]() dokladnie aneszna a jak potem dobrze odetchnac z ulga ze samemu sie na to zapracowalo czasem rodzicom sie cos odwidzi i potrafia wypomniec czy rodzenstwo eh rozne historie sa ... Chociaz czasem i potrafia wypomniec heh (smiac mi sie chce z tego ale i rodzenstwo i rodzice by potrafili ) ze ja cos mam a oni nie (powiedzmy oni zakladaja ze mam ) a sami od rodzicow mieli wiecej niz ja . A kij z tym ... Szkoda ze nie umieli wykorzystac (wykorzystac w dobrym tego slowa znaczeniu ) tego co daje im zycie. No i jeszcze jedno :sa rodzice i rodziny co daja i tyle i jest twoja a sa inne rodziny co dadza a potem wiecej gadania niz to wszystko warte na tematy typu czy mozesz przemalowac sciany itd Cytat:
no i wiadomo ... Zalezy po co ci aparat i co ma miec wiec tez bym wolala np. Odkladac dluzej ale kupic lepszy . Nie znam cen aparatow w polsce ale pewnie cos kupisz typu ,,na wycieczke '' ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27622875]ja tak samo.[/QUOTE] szczerze ... To tylko czasem tak mialam ale juz zalapalam w miare kachy pisanie no ale tak to jest jak ktos wplata ang slowa jakbym mieszkala w polsce tak jak wy to pewnie mialabym ten sam problem ale wyjasnie po krotce chociaz te lejt szifty ... To po prostu polska ,, druga zmiana czy tam robota do pozna w nocy dobra laski co napisalam tyle moje a teraz trzeba sie zbierac z lozka urlop urlopem ale trzeba z niego tez korzystac jakis koszmar mialam ... Praca mi sie snila ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-20 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy! cel: za pupę ![]() aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-06-20 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś myślałam o mieszkanie,ale w sumie teraz mieszkam tylko z bratem i jakoś przestało mi się spieszyć do wyprowadzania się
![]() Ehh czeka mnie dziś wizyta u okulisty,ciekawe co mi wyjdziesz na badaniu,bo mam straszną nadwrażliwość na światło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
U mnie leje od rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz dla mnie wiele firm jest dobrych ale... sony to tez dobra firma ale nie jesli chodzi o aparaty o ja zmykam a ten canon na gwarancji nie byl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Konto usunięte
|
irenka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sony mają słabe aparaty, lepsze telewizory, wieże i dvd, takie tam bajery, ale aparaty to mają beznadziejne ![]() Złośliwość rzeczy martwych- zepsuł się dwa dni po skończeniu się gwarancji ![]()
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
kachaaa ale ja mam urlop
![]() ogolnie dziwne sny ostatnio miewam ale musze powiedziec ze sie wysypiam dzieci mi nad ranem nie jecza niemoje fakt jakis sasiad cos wiercil wczoraj do nocy ( niedziela po 22 az sie wszyscy w domu dziwili ale trudno ) niema za to krzyczenia na siebie ,, maaaaaaaaaaaaaaaaammmmaaa aa " z gory na dol jak to w naszym cudnym domku bywa na szczescie wzielismy specjalnie w innych terminach urlopy zeby wiecej odpoczac od siebie ![]() witch powodzenia u lekarza |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | ||
Zakorzenienie
|
TŻ spi po nocce, a ja dzis bede gotować obiad
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byłam w SKOKu po kase nas jutrzejsze zakupy: (3 krzesła, taboret do kuchni, mikrofala, 2 chodniki, moze mały odkurzacz ) przy okazji: - 12 zł lump (-50%) sukienka i bluza polar z kapturem dla TOsi, dla mnie bokserka i tunika obydwie zielone - 5 zł inny lump bluza polarek dla tosi u mnie tez dzis wieje i pada - masakra ! ![]() Spało mi sie dzis suuuper ! ![]() ![]() jeszcze - 13 zł (polędwiczki drobiowe i mieso mielone) - 9,30 (jaja, bułka tarta, salatka rybna, banany, reklamówka, wafelki ) i powoli musze isc szykowac sie do obiadu,bo do pracy na 14 ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
after hours
|
Nikki, ja mam samsunga i8, używany kilka razy dla testów, wygrałam w konkursie, ale mam drugi, do którego jestem przyzwyczajona
![]() ![]()
#3630 |
Rozeznanie
|
Ale mi się dzisiaj nic nie chce
![]() tego jutrzejszego egzaminu to pewnie nie zaliczę, nie mam głowy do nauki. Jakos ostatnio takie zamulanie mnie wzięło, najlepiej mi, gdy siedzę sobie w pokoju na łóżku i nic nie robię... Dzisiaj mam nadzieję, że nic nie wydam, nawet nie mam za bardzo co wydawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.