Krakowianki - część XI - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 11:32   #4471
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka
Dot.: Krakowianki - część XI

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
gg22 - może ona chce, żebyście zachowali się jak ci znani i lubiani i wbili się do niej do łazienki z rana na dobry początek dnia?

Ja pamietam tylko klotnie o lazienke w akademiku-a raczej wyscigi, kto pierwszy dobiegnie do prysznica

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:37   #4472
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja za to wakacje mam w miarę zaplanowane, tzn sesja, do końca lipca praktyki, na sierpień jak Bóg da to może znajdę prace, a wrzesień znów sesja A druga połówkę i tak na co dzień mam na tyle daleko, że nie mam żadnych dylematów z nią związanych, chyba, że bym na kilka miesięcy wyjeżdzała do zupełnie innej częsci kraju, to wtedy bym kombinowała Dobrze, ze mam praktyki, a reszta - liczę, że *jakoś* się wszyskto ułozy.
Stary 2011-06-20, 11:43   #4473
kasiencja
Pani Buka

chyba macie rację, trochę sobie pojeżdżę w kółko w sumie to się cieszę, że mogę mieć jeszcze takie dylematy chodzi tylko o to, że z jednej strony chcę korzystać z wakacji, luzu i spokoju ile się da, a z drugiej strony zewsząd ta presja, że przecież jak najwcześniej TRZEBA zacząć pracować TŻ-towi nic się nie stanie jak go na trochę zostawię, racja - ale nawet jakbym była sama to bym nie chciała spędzić całych wakacji w domu - wszyscy w ciągłych rozjazdach/w pracy

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:43   #4474
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Granatowo wygrała 3 książki na lily bard!!!!
To już wiemy, jak się nazywa

Kasiencja - nie, nie "trzeba"...
Stary 2011-06-20, 11:50   #4475
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
a z drugiej strony zewsząd ta presja, że przecież jak najwcześniej TRZEBA zacząć pracować

ja nie czuje takiej presji, nikt mnie nigdy do pracy nie wyganiał ani nie sugerowal ze powinnam pracowac... po prostu nie wyobrazam sobie siedzieć w domu i nic nie robić i ciągnąć kase od rodzinki

chce mieć swoje pieniadze i czuję satysfakcję że sama zarabiam
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 11:59   #4476
nicRu
maszyna, nie człowiek

Mnie nikt tak na siłę do pracy nie wygania, ale po prostu jeśli będe mieć możliwosć to chciałabym coś zarobić, dla siebie. Inaczej się wtedy na taki pieniądz w sumie patrzy, to druga sprawa
Stary 2011-06-20, 12:05   #4477
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Mnie nikt tak na siłę do pracy nie wygania, ale po prostu jeśli będe mieć możliwosć to chciałabym coś zarobić, dla siebie. Inaczej się wtedy na taki pieniądz w sumie patrzy, to druga sprawa
Ja akurat nie zauważam różnicy . Oba wydaję tak samo łatwo, a ten zarobiony nawet łatwiej .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:21   #4478
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Gdzie pada? Ja mam dzisiaj robic zdjecia do dyplomu, powinno byc cacy!
I znow mi przypomnialas ze ja chce kotaaaa
może Ci przywiozę :P

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Ja po weselichu chyba pomieszkam trochę na śląsku, ale całkiem możliwe że wrócę tu w lipcu i liczę na częste spotkania
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:25   #4479
nicRu
maszyna, nie człowiek

Mnie jest trudniej ciężko uzbierany czy zarobiony pieniądz wydać na coś, co jest mi po prostu zbędne Ale takie zahamowania mam w sumie od końcówki liceum, wtedy jakoś inaczej zaczęłam patrzeć na to, co mam w portfelu
Stary 2011-06-20, 12:31   #4480
kasiencja
Pani Buka

tzn to nie jest tak że nie chciałabym zarobić sobie jakichś swoich pieniędzy w ogóle to chętnie - może na roku czegoś poszukam. chyba bardziej mnie martwi to, że wszędzie się słyszy, że jak nie skończy się studiów z pełnym CV to ma się na starcie trochę przerąbane. i najlepiej pracować też w wakacje.

edit: i tak nie ujęłam tego jak chciałam... źle zabrzmiało. nie umiem wyrazić swoich myśli, no :P

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-06-20 o 12:42
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 12:42   #4481
Melka88
Zakorzenienie

Kama, nie wiem, czy wiesz, ale mam twój rozświetlacz od blair.. Teraz się zorientowalam, że może lepiej Ci jeszcze napisać

Borze zielony, ale jestem zakręcona

więc gg, ja też jestem ciężko trybiąca

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-06-20, 12:54   #4482
sylvia_doll
CORELIPS

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Ej cicho, tez kiedys mialam takie rozkminy Na szczescie praca zawsze decydowala za mnie i musialam cale 3 miesiace spedzac nad morzem
Kasiencja, pojedz na poczatek lipca do domu a zgloszenia na praktyki powysylaj na sierpien-moze gdzies cie przygarna na jeden miesiac? Dzieki temu moglabys pozniej znow wrzesnia spedzic w domu a na koniec miesiaca wrocic do krk-tylko tak sobie bys troche w kolko pojezdzila
Ja lubię mieć wszystko zaplanowane, ale takie rozkminy miewam średnio raz na miesiąc, jestem zestresowana nierzadko przy podejmowaniu decyzji

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
chyba macie rację, trochę sobie pojeżdżę w kółko w sumie to się cieszę, że mogę mieć jeszcze takie dylematy chodzi tylko o to, że z jednej strony chcę korzystać z wakacji, luzu i spokoju ile się da, a z drugiej strony zewsząd ta presja, że przecież jak najwcześniej TRZEBA zacząć pracować TŻ-towi nic się nie stanie jak go na trochę zostawię, racja - ale nawet jakbym była sama to bym nie chciała spędzić całych wakacji w domu - wszyscy w ciągłych rozjazdach/w pracy
Ale dla TŻ to będzie w pewien sposób motywacja, by również czymś ciekawym/rozwijającym się zająć Zrób więc jak Ci serce podpowiada, stara dobra rada.

Ja właśnie jako auPairka się zarejestrowałam i konwersuję z kilkoma rodzinkami, może uda mi się na miesiąc-dwa wyjechać Była któraś z Was w takiej pracy? [wiem wiem, do tego jest też oddzielny wątek, ale co krakowianki to krakowianki. kurdę, zabrzmiało jakbym była mieszkanką tego miastam, a ja tylko tu do rodziny czasem i przybliżają mnie do niego marzenia o pedagogicznym ]
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:01   #4483
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja w sumie zawsze mam dużo planów, ale wiele porzucam... nie dlatego, że są nie do zrealizowania, czy z lenistwa, ale trochę ze względów, hm, psychicznych - bo co nie wymyślę, to oczyma wyobraźni widzę reakcję rodziców, a raczej mojej mamy, która na to, ze choćby - banalny przyklad - chcę sobie kupić buty na obcasie jakimś, żeby mieć do spódnicy na elegancko reaguje tekstem, że po co mi jak ja nawet w płaskich nie umiem chodzić. I chociaż wiem, że np. przy takich butach jak kupię, to dopiero wtedy będę mogła się sensownie nauczyć, jak mi się zniszczą, to będzie mi żal moich pieniędzy (i tak dalej), to po prostu mi się wszystkiego odechciewa. A niestety mieszkam z rodzicami, moja mama nie pracuje i tylko ma gorszy humor to się we wszystko wtrąca. A krytyka już dawno przestała być dla mnie motorem do działania... Ba, zauważyłam nawet, że jak ktoś mnie wspiera, to jakoś daję radę, a jak krytykuje, to sprawę po prostu olewam. Straszne to jest
Stary 2011-06-20, 13:11   #4484
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg22 - może ona chce, żebyście zachowali się jak ci znani i lubiani i wbili się do niej do łazienki z rana na dobry początek dnia?
hehe nie sądzę, ale w końcu po 15min czekania wbiłam się i okazało się że ona sobie włosy prostuje a ja się do pracy spóźniłam...

Cytat:
Granatowo wygrała 3 książki na lily bard!!!!

Super! Ale możesz grać dalej bo na koniec są bony do SPA!
bierze przykład z Ciebie

Cytat:
Kasiencja - nie, nie "trzeba"...
no właśnie nie trzeba.... trochę się taka nagonka zaczęła, że koniecznie trzeba, a ja mam wrażenie, że jak się rozpocznie jakąś pracę na studiach to wcale ona tak bardzo w CV nie pomaga, bo np. co ma pracowanie w wakacje jako kelnerka (bo tego typu to jest zazwyczaj praca) do np. pracy w biurze czy jako przedstawiciel, handlowiec itp.? chyba rzadko jest to szczególnym atutem. no chyba, że w kategoriach "ooooo ta osoba cokolwiek robiła".

Cytat:
moja mama zawsze mówi że zarobione przez siebie pieniądze inaczej "smakują" i wydaje się je z większą rozwagą....

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja akurat nie zauważam różnicy . Oba wydaję tak samo łatwo, a ten zarobiony nawet łatwiej .
.... a ja je wydaję podobnie jak te co dostawałam

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
więc gg, ja też jestem ciężko trybiąca
wyszło na to że ja nietrybiąca jestem

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Ja lubię mieć wszystko zaplanowane, ale takie rozkminy miewam średnio raz na miesiąc, jestem zestresowana nierzadko przy podejmowaniu decyzji
ja też zazwyczaj lubię mieć wszystko zaplanowane od a do z ale minusem takiego podejścia jest to, że człowiek strasznie się irytuje jak coś nie wypali (przynajmniej ja tak mam i zadręczam wtedy siebie i otoczenie)

czytam właśnie wątek śmiesznych tekstów dziewczyn i tarzam się ze śmiechu pod biurkiem, ale są aparatki!
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:16   #4485
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
no właśnie nie trzeba.... trochę się taka nagonka zaczęła, że koniecznie trzeba, a ja mam wrażenie, że jak się rozpocznie jakąś pracę na studiach to wcale ona tak bardzo w CV nie pomaga, bo np. co ma pracowanie w wakacje jako kelnerka (bo tego typu to jest zazwyczaj praca) do np. pracy w biurze czy jako przedstawiciel, handlowiec itp.? chyba rzadko jest to szczególnym atutem. no chyba, że w kategoriach "ooooo ta osoba cokolwiek robiła".

!
ja myślę ze jednak nawet taka praca w CV coś daje
pracodawca widzi że ma do czynienie a zosobą zaradną i pracowitą, która robiła coś więcej niż studiowanie, a przez to branie kasy od innych.
taka osoba wie co to znaczy mieć obowiązki i jezeli dlugo pracowała to chyba musiała się z nich wywiązywac

ludzie z uczelni ostatnio na grillu dziwili się, że nie mam zamiaru się zwolnić z pracy
na moje pytanie po co mówili że no przecież sesja jest, praktyki przed nami

a ja im powiedziałam że odkąd pracuję to zaliczam wszystko za pierwszym razem na dobre oceny, a pommo tego że ostatnio pracuję po 5 razy w tygodniu to mam czas na naukę, na grilla z nimi, na piwo ze znajomymi, na cotygodniowe wizyty w domu i nie zaniedbuję TŻta w żaden sposob....

także wiem że jak ktoś chce to da się

Edytowane przez HulaGirl
Czas edycji: 2011-06-20 o 13:19
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:16   #4486
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
wyszło na to że ja nietrybiąca jestem
!
No nie no.. Myslałam o tej twojej współlokatorce

p.s. Ze mną byś tego problemu nie miała.. ja się zwlekam z łóżka o 10 najwcześniej

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-06-20, 13:17   #4487
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
To już wiemy, jak się nazywa
jakoś tak poodbnie jak tu

Cytat:
bierze przykład z Ciebie
E nie Ja tylko się cieszę bo jej ten konkurs podesłałam i mówiłam, że łatwo wygrać

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2011-06-20 o 13:26
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:20   #4488
nicRu
maszyna, nie człowiek

Podpisuję się pod zdaniem Huli To, że na początku w wakacje pracuje się jako kelnerka - bo nie ma się do niczego innego choćby kwalifikacji, świadczy o zaradności. Praktyki zawodowe mają dać jeśli to tylko jakieś obeznanie w odpowiedniej branży. A jak masz jakąś wiedzę teoretyczną - studia, jesteś zaradny i widać, ze chce Ci się pracować, a na praktykach widziałeś cokolwiek - to zawsze jest się do przodu. W sumie nawet, żeby znaleźć na początek jakiś staż w tej dziedzinie, która nas interesuje.

A ja zaraz oszaleję, próbuję się uczyć, bo muszę zdobyć 3pkt z fizyki na 5, a mój brat coś papla z mamą próbując chyba przewrzeszczeć jedno drugie A muszę przeczytać jak najwięcej się da, żeby pokminić zadania i jutro dopytać się jakiejś koleżanki/kolegi w razie czego

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2011-06-20 o 13:21
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:23   #4489
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:

E nie Ja tylko się cieszę bo jej ten konkurs podesłałam i mówiłam, że łatwo sygrać
Oj, nie jest łatwo.. Tyle w butiku głosowalam i nic, w Pawełku też trochę posiedzialam i też nic.. Znajomi mi pomagać nie chcą, więc kicha Załapuję się tylko na darmowe testery :P

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-06-20, 13:28   #4490
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
1. ja myślę ze jednak nawet taka praca w CV coś daje

2. a ja im powiedziałam że odkąd pracuję to zaliczam wszystko za pierwszym razem na dobre oceny, a pommo tego że ostatnio pracuję po 5 razy w tygodniu to mam czas na naukę, na grilla z nimi, na piwo ze znajomymi, na cotygodniowe wizyty w domu i nie zaniedbuję TŻta w żaden sposob....

także wiem że jak ktoś chce to da się
1. ja nie twierdzę, że nic nie daje, ale czasem się zastanawiam czy rzeczywiście aż tak wiele to dla pracodawcy znaczy? jak widzę ogłoszenia, że wymagane jest 5lat doświadczenia albo inne cuda to zaczynam kminić czym jest w takim razie zaradność, pracowitość i umiejętność szybkiego nauczenia się nowych obowiązków. Tak jak rozmawiałam ostatnio z SdC- osoba która przyjmuje do pracy jakoś to zweryfikować musi, a najłatwiejszą metodą jest udokumentowane doświadczenie zawodowe. niekoniecznie wtedy fakt podjęcia tymczasowej pracy np. kelnerki musi świadczyć o tym co konkretne doświadczenie. nie wiem czy jasno się wyraziłam

2. prawda jest taka, że im więcej obowiązków tym lepiej człowiek potrafi zorganizować sobie czas

Cytat:
p.s. Ze mną byś tego problemu nie miała.. ja się zwlekam z łóżka o 10 najwcześniej
uważaj, bo jeszcze z Wami zamieszkam
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:28   #4491
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, nie jest łatwo.. Tyle w butiku głosowalam i nic, w Pawełku też trochę posiedzialam i też nic.. Znajomi mi pomagać nie chcą, więc kicha Załapuję się tylko na darmowe testery :P
Ale ja pisałam o tym, że w Lily jest łatwo
Zapytajcie ją jak wróci ile miała punktów
I książki wpadły
A na koniec jeszcze będą bony SPA

A łatwo wygrać jeszcze na stronach lokalnych - galerie itp.

Przyszła mi ankieta z Nivei, króciutka jest
Stary 2011-06-20, 13:35   #4492
nicRu
maszyna, nie człowiek

gg22 na pewno masz rację, ale myślę, że podejmowanie wakacyjnej pracy, kiedy jeszcze nie ma się kwalifikacji do pracy w danym zawodzie na pewno świadczy o jakiejś ogólnej chęci do pracy, i innym podejściu niż "studia sobie już były, to teraz może jakaś praca, żeby zająć czas nim mama poda obiad".
Stary 2011-06-20, 13:46   #4493
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
gg22 na pewno masz rację, ale myślę, że podejmowanie wakacyjnej pracy, kiedy jeszcze nie ma się kwalifikacji do pracy w danym zawodzie na pewno świadczy o jakiejś ogólnej chęci do pracy, i innym podejściu niż "studia sobie już były, to teraz może jakaś praca, żeby zająć czas nim mama poda obiad".
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że praca wakacyjna/dorywcza, jeśli nie jest pokrewna z tą, którą chcesz dostać, nie ma aż takiego znaczenia (jeśli w ogóle ).
Stary 2011-06-20, 13:55   #4494
ecrulo
moderatorka też wizażanka

kasiencja,
Ja Ciebie rozumiem Pracuję, by się uwolnić od narzekań rodziców, że mogłabym zarobić pieniądze dla siebie, po co kolejne wakacje w domu siedzieć i takie tam, żeby uniknąc tego gadania stwierdziłam, że spróbuję, wysłałam 2 CV i masz Ci los

Z jednej strony fajnie, że zostanę w Krakowie, z drugiej tęskni mi się czasem za domem i swoim wielgachnym łóżkiem. No i kto siostrzenicę wychowa na zimną babę?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 13:59   #4495
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A niestety mieszkam z rodzicami, moja mama nie pracuje i tylko ma gorszy humor to się we wszystko wtrąca. A krytyka już dawno przestała być dla mnie motorem do działania... Ba, zauważyłam nawet, że jak ktoś mnie wspiera, to jakoś daję radę, a jak krytykuje, to sprawę po prostu olewam.
Czemu się nie wyprowadzisz?
Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
odkąd pracuję to zaliczam wszystko za pierwszym razem na dobre oceny, a pommo tego że ostatnio pracuję po 5 razy w tygodniu to mam czas na naukę, na grilla z nimi, na piwo ze znajomymi, na cotygodniowe wizyty w domu i nie zaniedbuję TŻta w żaden sposob....
Ja przez pracę zawaliłam studia, jestem tym niechlubnym przypadkiem
Cytat:
Stary 2011-06-20, 14:00   #4496
nicRu
maszyna, nie człowiek

SdC, ale zakładam, że póki nie mamy w CV nic, to zarobkowo szukamy czegokolwiek, do tego jakieś praktyki czy staże Bo rozumiem, ze nawet po skończeniu fizyki jądrowej mając w CV jedną malutką praktykę oraz pięć lat sprzedawania w warzywniaku nie za bardzo się uda W każdym razie właśnie przez to myslę o załapaniu się gdziekolwiek, czasami widzę ogłoszenia o wszelkich tzw. "opiekunach klientów" w firmach zajmujących się finansami (nawet i bankach) do których chętnie biorą studentów, byle z dobrą aparycją i umiejętnością myślenia. Ale nawet taka praca, to już coś, bo w świecie programistycznym siebie nie widzę

Malla, planuję się wyprowadzić, jak tylko będzie minimalne prawdopodobieństwo, że się całkowicie od rodziców uniezależnię, bo praca na cały etat odpada, moich studiów nie ma np. zaocznych. A moja mama ma neistety takie napady, raz mila, raz okropna, podejrzewam, że to sprawka hormonów, ale to jest dla reszty wykańczajace... A zrobiła się taka tez przez to, że mój brat jest jaki jest, niby studia techniczne, ale ma swój własny świat fantastyki i chyba trochę nie rozgranicza tego, że hobby to coś, co się rozwija, gdy ma się czas wolny, a nie robi wszystko, by mieć jak najwiecej czasu na hobby...

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2011-06-20 o 14:03
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 14:02   #4497
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przez pracę zawaliłam studia, jestem tym niechlubnym przypadkiem
Mogę do Ciebie dołączyć . Chyba Hula się raczej wyróżnia .

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
SdC, ale zakładam, że póki nie mamy w CV nic, to zarobkowo szukamy czegokolwiek, do tego jakieś praktyki czy staże Bo rozumiem, ze nawet po skończeniu fizyki jądrowej mając w CV jedną malutką praktykę oraz pięć lat sprzedawania w warzywniaku nie za bardzo się uda W każdym razie właśnie przez to myslę o załapaniu się gdziekolwiek, czasami widzę ogłoszenia o wszelkich tzw. "opiekunach klientów" w firmach zajmujących się finansami (nawet i bankach) do których chętnie biorą studentów, byle z dobrą aparycją i umiejętnością myślenia. Ale nawet taka praca, to już coś, bo w świecie programistycznym siebie nie widzę
Szukamy czegokolwiek, ale nie czarujmy się - to naprawdę nie ma aż takiego znaczenia dla pracodawcy, jak się przypisuje .

Czy w piątek na spotkanie ktoś reflektuje czy wszyscy wyjeżdżają? ;>
Stary 2011-06-20, 14:04   #4498
nicRu
maszyna, nie człowiek

No aż tak wielkiego, jak czasem piszą na portalach internetowych na pewno nie
Stary 2011-06-20, 14:04   #4499
Malla
Nie depcze krokusów

SdC - w piątek będę w Krk, ale pewnie wstąpię tylko na chwilkę, bo w sobotę rano wyjeżdżam.
Stary 2011-06-20, 14:21   #4500
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Ja sie nawet na darmowe testery nie zalapuje

Cytat:
Z ta 'checia do pracy to tez moze byc roznie'... Jakie ja aparatki w pracy u siebie przerabialam to glowa mala Jednej to nawet klient zwrocil uwage, ze chyba juz powinny ja lokcie bolec od tego podpierania sie na barze....

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Czy w piątek na spotkanie ktoś reflektuje czy wszyscy wyjeżdżają? ;>
Ja chyba zostaje...zlapalabym wtedy Ciebie i lakierki

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości