|
|
#2852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
i łączę sie w bólu z okazji sobotniej klontfy - dobijające - takie kłody pod nogi - i fogle co z tym piwem ? a zresztą nie dobijam Cię jusz Cytat:
ale ogólnie bardzo do przodu i bardzo się cieszę i jestem dumna - byłaś tfarda jak eeeee jak bruk? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- ale jak???????? ![]() i co tam będziemy robić ? |
|||
|
|
|
#2853 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kupiłam dziś "chleb żytni bez drożdży" taki tyci bochenek ważący 100 kilo, prawie jak pratchettowy chleb krasnoludów, doskonale by się nadawał jako amunicja
![]() i dotarły do mnie Fleurcupy, właśnie odebrałam z poczty, na żywo fyglądają dziffnie ![]() Cytat:
na foty czekamy wszyscy z niecierpliwością ![]() ad 2: co nie? nie sądziłam że tyle katastrof może się naraz zdarzyć Cytat:
![]() a to za co nie mam przecie teściowej ani męża? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Skrb, a co w tym klubie odlewkowym, mamy tam rozmawiać? ![]() Cytat:
![]() pierwszy raz w życiu, co za upadek
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2854 | |||
|
BAN stały
|
Ta z "Mody na sukces"?
![]() Cytat:
![]() Odlewa się ![]() Za autobus i koncert i piwo i dworzec centralny Cytat:
Mój pierwszy zakup na dolce.pl Czyż muszę dodawać, że ostatni? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Spóźniłem się na rozbiórkę Kingdom edp
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2856 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2857 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. och nie fontpię |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze nie tracą prawdopodobnie tylko jednego klienta
|
|
|
|
|
#2859 |
|
grozi wypollizowaniem
|
u mnie na jednym sklepiku jest reklama:
polecamy chleb staropolski 600-letni ![]()
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duuuża kuchnia - marzenie Cytat:
![]() operatorzy czasem występują w filmach
|
||
|
|
|
#2862 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Oj, to kiepsko Też ostatnio miałam przygody autobusowe To samo - nocny się nie zatrzymał. Ok, następny za pół godziny, idziemy na orlen po herbatę. Następny też się nie zatrzymał, nawet nie zwolnił, choć na przystanku stało z 5 osób (no ciekawe na co czekali o 4 rano na przystanku, z którego jeździ o tej porze tylko ten jeden autobus ). Więc wracałyśmy z buta, przez tory do zachodniego i prosto do centrum wróciłam o 6 rano.Jak koncert słaby, to przynajmniej nie zazdroszczę... aaale jeszcze ciekawe, kto był ![]() Cytat:
Może nigdy ich nie było i kombinują ![]() A ja zamówiłam sobie na al. 3 tygodnie temu książki na wakacje i jeszcze nie dostałam. Babka mi napisała, że wysłali "dawno temu". Pytałam na poczcie - nic do mnie nie było. podobno teraz, jeśli minęły 2 tygodnie od nadania, nadawca musi złożyć na swojej poczcie reklamację. Nigdy nie miałam takiej sytuacji... jest szansa, że się znajdą? ![]() Cytat:
__ Miałam dziś ustną historię Niemiec (na wstępie muszę zaznaczyć, że delikatnie mówiąc, historia to nie jest moja mocna strona Ale było mi tak wstyd, że już mu się chyba na oczy nie pokażę ![]() W drodze powrotnej poszłam do biedry po orzeszki w skorupce paprykowej. I... kupiłam przez pomyłkę jakieś orzeszki pikante, które są inne i niedobre A, i jeszcze chciałam powiedzieć, że zachwyciłam się kolorówką Topshopu Szkoda, że nie mam kasy Chociaż chociaż.. jakiś lakier do paznokci może se kupię.Bu, gdyby nie literatura, to już bym się zbierała na wakacje Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-06-20 o 15:35 |
|||||
|
|
|
#2863 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O przypomniało mi się, że też muszę pewną "firmę" z✂✂✂ać, zaraz dzwonię - 2 tygodnie z ich strony przekształca się już w miesiąc ![]() Bo nie chciałeś być w środku ![]() Ale dobra przygarnę Cię pod moje skrzydła jeśli kcesz ![]() Tylko co by za to chcieć, niech pomyślę .. ![]() <zgarniagryxazmarginesu i robizniegoczłowieka>
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-20 o 15:33 |
|||||
|
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
nosz w dupe....Kingdom rozbierali
nie trza kurf... wpindalać , gotować tylko pilnować.... gupek skrb w odlewkowym gada się o odlewach i odlewkowych stronach
|
|
#2865 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
przeszmerglowałam barierkę i chyba znowu będzie padać.. no nic, przynajmniej się samo umyje z pyłu
![]() może jutro malnę, albo wieczorem jakby nie padało Cytat:
życzę żeby było jak najszybciej.. chociaż po tym co piszesz raczej się na "szybko" nie zanosi..za to po będzie super i kuchnia.. kuchnia ponad 30m2 toż to tyle co mieszkanie małe na filmach tylko takie widać, na żywo nie wyobrażam sobie Cytat:
|
||
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam wszystko było duuuże, ogromne salon miał coś ok. 60m2, czarna łazienka coś ok 25, sypialna ze 40 b. duży dom to był i piękny ![]() ![]() i w cudnym miejscu , szlag ![]() dzień dobry jestem przerażona swoją niewiedzą w związku z jutrzejszym egzaminem rozważam zrobienie gotowców jako ściąg może będą podobne zadania chcę zaliczyć i zapomnieć, a na myśl o ewentualnej poprawce robi mi się słabo spadam do nauki paaaaaa dlaczemu ja wczoraj na all nie wlajzłam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-20 o 15:55 |
|
|
|
|
#2867 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chociaż z drugiej strony tyle powierzchni do sprzątania że aż strach się bać a właśnie, zapomniałam też się zapytać o Twój i Red patent na sprzątanie łazienki prysznicem.. jak to tak? lejecie po całości? ściany, sufit, lustro, podłoga? i proszę nie śmiać się z pytania, ja w kwestiach sprzątaniowych, a zwłaszcza w kwestii jak sobie ułatwić sprzątanie, mało kumata jestem.. Cytat:
|
||
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co - mnie te 2 ml starczą na poznanie - podzielę sie - poznamy obie - jak coś to pisz pw ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
bardzo współczuję Flo - to jest ból stracić, ehh, boli juz an samą myśl próbę wyobrażenia sobie tego kameno - ja podejrzewam że porobią sie zacieki od wody - skutkiem jeszcze więcej sprzatania - weźta szmaticzku płynu i przelećta po prostu po kaflach |
||
|
|
|
#2869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bosz, bosz... ale mam dół...jak wielki kanion, jestem w czarnej dupie i aż mi słabo z nerw
|
|
#2870 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale czemu?
|
|
|
#2872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Na przyszłość
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To me całe mieszkanie jest parę m2 większe i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2873 |
|
never say no to panda
|
obaczysz na Ciastlu
muszę jeszcze poprzerabiać co nieco (bo zamówiłam np. takie dyndające kolczyki do pępka, żeby je na nauszne przerobić... nie poradzę, te dyndałki są za✂✂✂iste )Ludzieeeee! kupiłam se dziś spodnie dżinsy, jasne, niebieszczańskie i normalnie trafiłam rozmiar i krój za pierwszym razem (zawsze zajmuje mi to od paru godzin łażenia po sklepach do kilku dni jeżdżenia po całym mieście) i jeszcze udało mi się wyniuchać Cafe pięęęęękne żałuję, że Rodzicielce kupiłam marną 30tkę tylko
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-20 o 16:27 |
|
|
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
podobne do Opium?
||
|
|
|
#2875 |
|
never say no to panda
|
trochę tak, ale ja czuję miks Opium i któregoś z Demeterków (Gingerbread?)
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się dzieje ? rodzinne klopota? - ( bo mnie permamentnie czyma tak ostatnio ale nawet nie wnikam bo to stan stały od dawna , i dopóki nie zmieni sie to tak trwam) ajaj - pewno końca nie widać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-20 o 16:38 |
|
|
|
|
#2877 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() No u mnie tak jak u Ciebie Rejcz od dłuższego czasu się tak kotułmani, i światełka nie widać ![]() Człowiek już taki umęczony... no wiadomo że nie siądę w kacie i nie będę płakać non stop , ale niekiedy nadchodzi dzień taki że dostaje się jeszcze kopniaka w zad i cięzko znieść to wszystko... ale wyjścia nie ma
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
![]() Pandziut - to sieu nie mogiem doczekać jeszcze miesiąc do cp (ma ktoś na zbyciu czarny underbust? najlepiej tanio, bo nie wiem, czy ja fogóle w takie coś wlezę i będe potrafiła chodzić, więc szkoda stówę wyłożyć, a ciekawam po prostu czy się takie cuś dla Majuty nadaje )ee, ale skoro rowy po bokach, to znaczy, żeś jest na szczycie ![]() no so, od dawna wiadomo, że w Barze zboczone rozmowy...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-20 o 16:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Ale Ty mnie w niej chyba widziałaś, byłam na którymś zlocie, pod to miałam brązową bluzkę z długimi rękawami (jak na fotce) i jakiś tam pasek.

Dostałem dzisiaj @ z dolce.pl, że (w wielkim skrócie) "nie otrzymaliśmy jeszcze pieniędzy za zakup, a w międzyczasie okazało się, że testerów nie ma już w magazynie", no czymajta mnie, bo tam pojadę i puszczę z dymem

Mam im ochotę napisać tak fogle, że może dlatego się skończyły, że swego czasu poleciłem je na pewnym bardzo znanym, polskim forum, jako tzw. "perełki"... złamasy 

toż to tyle co mieszkanie małe 
(bo zamówiłam np. takie dyndające kolczyki do pępka, żeby je na nauszne przerobić... nie poradzę, te dyndałki są za✂✂✂iste
)