|
|
#2881 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Chociaz nago jak Adam i Ewa łazic nie zamierzam ![]() Na razie ciągle słucham w kółko tego samego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w międzyczasie się nawet śmiecham no bo z czegoś czeba a i pogoda jest moja ![]() Cytat:
ale wyglądało faktycznie jakby na szczycie - no nic to - narzekać nie zamierzam - tak ino sie łączę w bólu i - lecem dalijto może sie spachnię na wyjście na śmietnik - moze znóf mnie panowie śmietnikowcy pokwalą
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-20 o 17:01 |
||
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
woow
![]() spódnica Hellraiser ![]() http://allegro.pl/goth-gothic-gotyck...676592046.html
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to z tym autem?dalej sprawa auta? pamiętam ze jakoś dawno temu to u was grali - ale wyleciąły mi szczegółła ? ale to problem polega na znalezieniu auta????????????????????? ?? jak kcesz to ja Ci znajdę dobra - trampki bojówki T-shirt i Classique EDP? trochę profanuję ale tak mi się go dziś chce a tak mi sie nie chce przebirać - a w sumie jadę tylko do wypożyczalni video oddać film, ehhh - ale musze cieszyć sie z malutkich rzeczóf i tak dziś będzie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-20 o 17:09 |
|
|
|
|
#2885 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Dark Aoud Montale w Q
wąchał już ktoś?
|
#2887 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
wygrzebię ( ), przywiezę i przymierzysz
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo u mnie to hm, biust się kończy dość nisko i jak liczę od tego miejsca 30cm typowego underbusta, to mi koniec powinien wypadać tuż nad mymłonem
|
|
#2890 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja lałam po brodziku i kaflach, teraz po wannie i kafelkach. Najpierw ciapałam czymś do mycia np. cifem i szorowałam aż się spieniło. Podłogę i lustro przecieram szmatą. W ogóle ściany tj. kafelki rzadko myję... Tylko wanna, podłoga i lustro się ciągle syfią. Cytat:
Parametry niezłe, jeszcze takiej chaty na żywo nie widziałam... a ile sprzątania! A propos mieszkań udało mi się cyknąć balkonową fotę. Już się nie mogę doczekać aż będę siedzieć na ławeczce i chlać. Dla bojących się wysokości widok na PKiN I zobaczta jak to małe chwastowe gówno wyrosło (na 2 focie w skrzynce po lewej).A chmiel nie kce, cham Za to kobee cudnie się rozwijają.Skarbiątko... |
||
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale metrażu i kształtu zazdraszczam jak na blok - grejtowny - u ans niestety wonski prostokąt i do tego betonowy - ni ma barierki tylko betowana płyta - bleeeeeeeeeeeh - małe możliwości przyczepienia czegokolowiek - ale na pewno by sie dało - dla chcącego mały raj pod niebem - tak jakby oranżeria ![]() ja się tam widzęęęęęęęęęęęę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-20 o 18:28 |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w życiu bym nie usiadł na tej ławce żeby sie napić czegoś %%%
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2893 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie w międzyczasie zasnęłam, w tym problem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jestem odizolowana od społeczeństwa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
Udało mi się cofnąć do wczoraj, ale cytatów za dużo było, już się drugi raz nie cofnę jeszcze Kamenę tulam za przygody nocne koncertowe Fogóle to byłam wczoraj na zlocie i widziałam Madzika i Sałatę i Sabb i nie tylko i jest mi z tym dopsze |
||||||||||
|
|
|
#2894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kcem taki i widok super ![]() Cytat:
u mnie po % to na balkon się zawsze na fajki wychodzi a wysokość mam podobną
|
||
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2896 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
a Behcik jest grubas
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
no czeeeeee
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- ![]() ach no chyba ze to mina z cyklu :" Ja pitolę, musieli uciąć płytki na pół ?" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-20 o 18:33 |
|
|
|
#2898 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a jaaaa..ale masz balkon wypasiony ja mam długi na 5 metrów a wonski na 90 cm ![]() ,w dodatku jak to robicie ze wam sie udaje nie miec zadnych gratów na balkonie? ![]() a co to za rosliny te najwyzsze na ostatnim zdjeciu? a te słomki przy barierkach to co to i skont? ![]() a fogle to doszły ksiązki?
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Polly znam odpowiedź na jedno z Twoich pytań - słomki na balkonie to taka mata do kupienia w Obikach i innych tym podobnych
wonskie balkony som do bani - nieciekawe - no ale som - my mamy 100 cm i jest bez wyrazu - ząden to relaks |
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzik
dotarłaś do domu w końcu? ![]() no so? mam sie czym chwalić to się chwalę ![]() Cytat:
ja nie wiem jaki mam wymiarowo, ale mały i wzdłuż i wszerz
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
całkiem fajne
![]()
|
#2902 | ||||||
|
BAN stały
|
Nie kupowałem, ale to przecież od lat chwalona i pewna perfumeria (do czasu, jak się okazało)
![]() Cytat:
"Witam, płatności dokonałem w formie wpłaty gotówkowej (przelew pocztowy) w dniu zakupu testera, tj. w piątek, 17. czerwca, więc trudno oczekiwać, że jeszcze tego samego dnia należność wpłynie na Państwa konto. Jestem poważną osobą, zakupów perfum w sklepach internetowych dokonuję od wielu lat i proszę mi wierzyć, zawsze płacę za zamówiony towar. Poza tym z podobną sytuacją spotykam się po raz pierwszy, i to niestety dokonując swojego pierwszego zakupu w Państwa sklepie. Jako, że nie chcę się bawić w zwrot pieniędzy, proponuję zamiast rzeczonych Floris Vetiver, tester Replay Intense for him, 50 ml, w cenie 41,00zł. Różnicę 3 zł w cenie proszę przeznaczyć na kawę dla osoby odpowiedzialnej za zamieszanie, może wynika ono z nadmiernej senności, lub tez przemęczenia. Pozdrawiam, XXX. PS. Od kilku lat udzielam się na największym polskim portalu poświęconym perfumom, jakiś czas temu właśnie poleciłem w wątku poświęconym "perfumeryjnym perełkom" markę Floris w Państwa sklepie, i może też tym samym zrobiłem sobie niedźwiedzią przysługę". Cytat:
Kupię Ci te szyskie czy, Ty moja Ptysiowa Rureczko Cytat:
Cytat:
![]() I za jutrzejszy egzamin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pięknie |
||||||
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarłam
I to nawet dosyć sprawnie I nawet się odespałam, ale potrzebuję chyba jescze jednej nocy do pełni sprawności
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx - no z tymi perełkami to ześ sie nie popisał
ale ale ja nie czaje - złożyłeś zamówienie - i co brakło po zlożeniu ? bo kasa kasą- wpływ kasy to sie ma do realizacji zamówień że np jeśli w ciągu dni nie otrzymamy kasy to np nie zrealizujemy państwa zamówienia ale skoro klikłeś to czemu nie ma - w momencie klikania było - zatem Ty byłeś pierwszy a nie ktoś ? nie rosumiem ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- doczytałąm Gryx - o tym "międzyczasie i magazynach" |
|
|
|
#2905 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ale jak to nie? To naprawdę perełki były/są (tester White Rose wisi u nich jeszcze ciągle za 44 PLN) Cytat:
"Dzień dobry, Zdecydował się Pan na przedpłatę, jednakże płatność za zamówienie nie została odnotowana. W między czasie okazało się, że zamówiony przez Pana tester wysprzedał się z magazynu. W związku z zaistniałą sytuacją zamówienie zostaje anulowane. Pozdrawiamy serdecznie, Dolce.pl" Na moje to ewidentnie coś kręcą
|
||
|
|
|
#2906 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gryx-napisz im ze umowa kupna sprzedazy przez internet powstaje w momencie klikniecia a nie zapłacenia. jesli w momencie klikniecia przez ciebie towar był dostępny to ciebie to nie interesuje ze nie mają
. Niech sami kupią w innej perfumerii i ci wyslą
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale sam wiesz ze neidźwiedzia przysługa - o to mi chodziło ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- no toż o to mi chodziło jak pisałam o wpłatach - ze kupujesz coś co jest - a potem tego ni ma ? |
|
|
|
|
#2908 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
spodobał mi się żyrandol z motylami
![]() kto by pomyślał ![]() aż boję się wkleić bo jeszcze mi go zjedziecie Cytat:
![]() Cytat:
pięknie! i roślinność jaka w sumie to ściągnęłam od Ciebie pomysł na wiklinę ale takiego przytulnego balkonu i tak nie uda mi się zrobić, bu, zresztą mój jest bardziej jak u Polly, długi na 4,5 m a wąski na metr i parę cm więc przytulność z góry odpadatroszku ale przez to jest bardziej koci
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2910 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ciekawe, czy gdybym wybrał opcję za pobraniem, to by towar był? Z resztą, podobnie jak z Empikiem (?) jakiś czas temu, zawsze mogą się powołać na błąd systemu i jakieś tam paragrafy ![]() U nas są trzy bloki z tym cudownym rozwiązaniem - ślepe kuchnie i rzygowniki (bud. koniec lat '60) ![]() Cytat:
A gópi człowiek im jeszcze klientów nagania Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Chociaz nago jak Adam i Ewa łazic nie zamierzam 

), przywiezę i przymierzysz 

i jak liczę od tego miejsca 30cm typowego underbusta, to mi koniec powinien wypadać tuż nad mymłonem
tam wszystko było duuuże, ogromne 

w życiu bym nie usiadł na tej ławce żeby sie napić czegoś %%%
Ale Ty mnie w niej chyba widziałaś, byłam na którymś zlocie, pod to miałam brązową bluzkę z długimi rękawami (jak na fotce) i jakiś tam pasek.

też kcem taki