|
|
#1441 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
A pewno, powiedziałam męzowi ze sie nie zna i bede nosic ![]() Cytat:
![]() Po prostu kup, jak ja i juz Najpierw nabyłam czarne a po 2 dniach białe ![]() Cytat:
A legginsy takie normale, ja je zakładam od połowy łydki, bo nie lubie swoich łydek ![]() Cytat:
jak mi sie rurki podobały to było to samo "a feee, obrzydliwe sa"
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-06-20 o 14:20 |
||||
|
|
|
#1442 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Wrzuce wieczorem jak bede w domku |
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty Ty TY
A na co ten tort? Bo coś mi uciekło![]() Cytat:
Będę musiała spróbować, tylko bluzek takich brak (tunik też... no ale przecież dobry argument, żeby coś sobie kupić Tylko my teraz każdy grosz odkładamy... ale może naciągnę mełża na jakieś małe zakupy)![]() Przykro mi, że mąż nie zmiękł... kurcze no! Mam nadzieje, że mimo wszystko jeszcze się dogadacie... trzymam kciuki! Ciekawa jestem jak by zareagował jakbyś na noc nie wróciła... widzę, że Twój TŻ jest bardzo podobny do mojego... a rurki to podstawa! Teraz nie mam żadnych innych spodni, oprócz jednych materiaowych ale na szczęście mojemu szanownemu się bardzo podobają
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-06-20 o 14:31 |
|
|
|
|
#1444 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A naciagnij meza na male zakupy, same legginsy kosztuja grosze, a teraz wyprzedaze, to i tunik pelno. Ja mam problem ze znalezieniem, bo takam chudziutka ze wiekszosc za szeroka ![]() Wczoraj juz mialam nie wrocic na noc, poinformowalam go o tym, to mi tak dowalil w sms, ze wracałam po 23 w nocy do domu,mimo, ze mama mi zabroniła jechac, bo sie bała o mnie - bo wg niego "a co mi sie moze stac". Bez komentarza to pozostawie.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-06-20 o 14:35 |
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Rosi no to jest porządny argument
szczególnie, gdy się wybieramy do "cioci na imieniny" ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zadomowienie
|
Katunia, Martucha, Kliwia dziękuję za bezcenne wskazówki
Wszystko zanotowałam i nie będę przesadzać z ilością bo po pierwsze nie będę miała gdzie tego trzymać, a poza tym te ciuszki są masakrycznie drogie (wczoraj na przykład kupiłam pajacyk za 40 zł, taki całkiem zwykły, żadna rewelacja i jak sobie pomyślę że miałby to mieć ubrane raz to trochę bez sensu). Zależało mi przede wszystkim na welurkowych pajacykach, ze względu na łatwe ubieranie, choć teraz zgodnie z tym co radzicie dokupię jeszcze body z długim rękawkiem (mam chyba ze 3 dopiero) i półśpiochy. Myślę też nad takim śpiworkiem do spania, ale nie wiem czy to się w ogóle przydaje. Strasznie wam dziękuję. A do wózka to radziłybyście pościel czy kocyk, bo w moim otoczeniu to każdy ma inne zdanie? Może jest coś jeszcze co jeszcze wam się szczególnie przydało?
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Urodziny małża
![]() Któraś pytała jakie legginsy polecamy mi najbardziej odpowiadają zakupione w lidlu firmy esmara, bo jako jedyne są odpowiednio długie (inne są ciut przed kostki i tak jakoś głupio ) dodatkowe walory to, że się nie mechacą , nie rozciągają.
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, przykro mi, że tak to wygląda. ech! Musimy skoczyć na jakąś kawę i spokojnie porozmawiać... Odnoszę wrażenie, że Ty się go czasami boisz, albo mimo wszystko bardzo Ci na nim zależy i boisz się, że on zrobi coś czego do końca nie przemyśli... ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Rosi, a co do leginsów, to moja sis kupuje w Calzedoni ale są strasznie drogie. Ale za to jakościowo ponoć super.
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
klion ja jak cos kupowalam to w lupmpku, w tesco sa trojpaki tez fajne i sie czasmai oplaca, czasami nie, trzeba przeliczac
bo np za bodziaka 7zl jestem sklonna dac, ale pow 10 to juz nie ![]() a tak to na szczescie wszytsko dostalam
|
|
|
|
#1450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
*Agatek* a prosze : D
Corii miało o 13 padać i co piękne słonko a z mężem widzę nie fajnie.. czekasz do końca wakacji? powiedziałaś mu to czy nie?kilonku przede wszytkim wyprzedaże my jak byliśmy na zakupach a to tesco a to real to przechodziliśmy przez dział "dzieciaka" i zawsze patrzyliśmy czy coś jest, często w tesco są wystawione kosze i bodziaki za 4.90, 5 max 7 zł, wtedy braliśmy po kilka sztuk, i tak co zakupy cos wpadało, a to przecena, a to promocja, a to dwie rzeczy w cenie 1..ii polecam tesco tam są popakowane rzeczy po 3 i 5 sztuk i wychodzi fajnie cenowo, a i gatunkowo też są ok.. wydaje mi się że nie ma co przesadzać z drogimi rzeczami bo dzieci tak szybko rosną że nie ściora tego.. a dwa tyle razy trzeba go przebierać przewijać ze na prawdę nie opłaca się aż tyle wydawać ![]() śpiworek polecam ale tak od miesiąca półtorej wcześniej maleństwo jest za małe i może wpaść do środka, zresztą jak ubierzesz w śpiworek maluszka to zobaczysz my na początku pod samym kocem potem śpiwór super się sprawdzał, długo nie mięliśmy pościeli..a do wózka ja mam koc i wydaje mi się że pościel jest zbędnym gadżetem, bo koc wykorzystasz a pościeli do wózka już nie ale to moje odczucie hmmm co nam się jeszcze przydało... laktator tak po 1.5 mce wcześniej nie używałam, sterylizator to fajny gadżet ale ja wygotowywałam w garze, acz na drugi raz sobie kupie.. hmm niani nie potrzebowałam bo mamy małego drzwi w drzwi, maty kontrolującej oddech też nie choć wiem że niektórzy mają i chwalą, na pewno ze 2 -3 kocyki, aaa i rożek (ale miękki bez wypełnienia) ze dwa, bo maluszek jak jest mały to taki wiotki że fajniej jest go mieć na rożku bynajmniej stabilniej... hmm esputicon kropelki na brzuszek żeby go nie bolało dopóki się układ trawienny nie przystosuje to też była rzecz 1 kontaktuaaaa i dobry termometr my mamy taki zwykły pod pache i skaranie boskie z nim pat się nie daje.. zainwestowałabym w szybko-mierzący ale lepszy nie taki który podaje różne temperatury... to jest to co ja pamiętam jako najbardziej niezbędne... chyba że mi sie coś przypomni to dam znać a jak coś to pytaj ![]()
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam termometr babyono do czola i ucha - i tak zawsze mierze w tylku rteciowym, bo ten elektroniczny to sobie jaja robi
![]() lista must have jest dlugasna ![]() ![]() i marta napisala kilka nizbednych rzeczy.napewno bephanetn masc na sutki ![]() przyda si epotem do tylka wiec sie nie zmarnuje ![]() no i my pod pachami sypiemy malej talk z johnsona, bo maka ziemniaczana nie zdala tam egzaminu. bo jej sie strasznie pachy odparzaja
|
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też zamierzam pokupować ubranka (za jakieś 2 miesiące
) w takich sklepach jak real, tesco czy z używaną odzieżą ![]() Cytat:
Myślałam, że zamrożenie tylko, tylko z przerwami. Ale jestem niedoinforomowana hehe Trzymam kciuki za wygojenie ![]() o tak tak tak!!! czekam z niecierpliwością!! Sexy i elegancka ta sukienka, w moim typie, mogłabyś mi napisać, czy na allegro można ją wypatrzeć? ![]() Cytat:
A co Twoi rodzice na to?? Co teraz zamierzasz zrobić? Czekasz na poprawę, czy radykalne zmiany?Przykre to jest, tylko się męczysz tak jak przechodziła to Agatka ![]() Ajj tam, pewnie masz ładne łydeczki
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Klionku - ja takze jak dziewczyny polecam ciuszki z tesco! sa ladne,niedrogie i wytrzymale. Poza tym lumpki, ciucholandy! ja z nowych rzeczy tak na prawde kupilam chyba 1pakaca, 1spiochy i z 2 kaftaniki a reszta to wszystko rzeczy uzywane. Od kolezanek i roznych innych zrodel.
Moge wspomniec o niezbednych kosmetykach potrzebnych od razu: -krem przeciw odparzeniom (ja mam nivea baby i sobie chwale-pamietaj ze sudokrem nie jest kremem przeci oparzeniom tylko juz leczniczym na powstale, i co wazne trzeba smarowac cieniutka warstwe kremu bo jak dasz za duzo to bedzie miac mokro w pupie) -zel do kapania-ja mama johnson i do tej pory uzywam-duza butla-co prawda kosztuje ok 17zl ale starcza na badrzo dlugo-ok 3 nawet 4mce -oliwka do ciala -patyczki z ogranicznikami -fajnym gadzetem jest aspirator do nosa-niezbedny przy katarze! -szczoteczka do czesania wloskow ze sztucznego wlosia Poza tym jak pisala Marta-sterylizator jest fajnym gadzetem. Ja nie kupowalam ale dostalam i bardzo sobie chwale. Mam z aventa. ten:http://allegro.pl/sterylizator-parow...673521725.html Rozek-u mnie doskonale sprawdzil sie taki usztywniany-jest szczegolnie fajny jak ktos nie czuje sie pewnie trzymajac takiego maluszka. Potem usztywnienie mozna wyjaz i moze byc miekki lub sluzyc jako kocyk. Tomus w rozku spal przez pierwszy miesiac. Mialam taki:http://allegro.pl/rozek-gluck-stork-...630718579.html Kocyki - polecam miec jeden cienki jeden grubszy. mam takie: cienki:http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mik...674767744.html grubszy: http://allegro.pl/bobas-koc-kocyk-pl...628883565.html I odnosnie poscieli do wozka-niepotrzebna-kocyk wystarczy! |
|
|
|
#1455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
o to udane zakupy ![]() dziekuje fajna! Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze teraz po Twoim zabiegu już wszystko bedzie dobrze Cytat:
b.ładnaCytat:
![]() szkoda, że nadal nie mozecie się dogadać... kurcze jemu to chyba naprawde juz nie zalezy, bo strasznie sie zachowuje ![]() Laski dostałam powyżkę, nieduża, ale zawsze. mój TZ tez hihi ale fajnie
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz was nadrobię, ale najpierw POMOCY -> w k.
![]() Rosi śliczna sukienka. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-06-20 o 17:42 |
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
co do Sudocremu...na nim jest napisane że stosowany u niemowląt jako zapobiegający pieluszkowemu zapaleniu skóry, więc nie wiem czy tylko na odparzenia. My smarujemy Lilce właśnie sudocremem pod pieluszką, siostrzenica też była nim smarowana i nic się nie stało
Ja polecam jeszcze Pepco na zakupy dzieciowe. W śpiworku Lila śpi dopiero od kilku dni ale trzeba pamiętać że one też mają rozmiary mam jeszcze 3 poza tym w którym śpi i jeden mam na rozmiar 62cm, drugi na 68 i trzeci na 9 miesięcy. Pieluszki tetrowe przynajmniej kilka sztuk (my mamy 10), używamy do wycierania buzi przy karmieniu i do przykrywania w wózeczku jak jest chłodniej ale za ciepło jednak na kocyk.
|
|
#1458 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatek - specjalnie dla Ciebie
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2011-06-21 o 13:35 |
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie Ci w niej!
India, super, że dostaliście podwyżki! Gratulacje! ![]() No i z tymi kompleksami.,.. to wiesz, ja jako pierwszy zakompleksiony obywatel RP zabraniam Ci mówić a nawet myśleć o kompleksach! Wyglądasz świetnie! I nie masz się do czego przyczepić! Zgadzam się Rosi, nie jedna kobieta Ci zazdrości Objadłam się na obiad (nie ma to jak wałówka od tatusia i do tego fasolka szparagowa z bułeczką
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trudno mi je przemóc ;(ale zakończmy temat, po prostu poki w mojej głowie sobie czegos tam nie poprzekladam to opinia innych nic mi nie da ;p zreszta to chyba nie tylko ja tak mam ![]() Gucia uwielbiam fasolke z bułeczka
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fasolka jest pyszna
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
dziecwzyny ale Wam zazdroszcze tych dzidziusiowych zakupów
co do sudocremu to moja kuzynka smaruje nim moja chrzesnice i druga córeczke tez smarowała a Pepco to tez dobry pomysł na dzidziusiowe zakupy-taniutkie rzeczy tam mozna trafic.... ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- a moj mąż byl dzisiaj na rozmowie czy mu umowe przedłuzą bo ma do konca czerwca. no i przedłuza na szczescie i ma tez dostac podywzke-duzo nie duzo bo jakies 200 zł brutto ale zawsze cos....teraz nam sie kazda kwota przyda bo cienko przędziemy mimom, ze oboje pracujemy ;/ |
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo jaa
![]() Spokojnie, niedługo na nas kolej! ![]() Dobrze, że mąż dostał podwyżkę, zawsze jakiś grosik! Cytat:
Kurczę, a dzisiaj jest 'dzień podwyżek' czy co?
|
|
#1466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze kiedys nam przejdzieCytat:
![]() my tez liczymy kazdy grosz Cytat:
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce jeszcze ich wykorzystac na maska i poczekac az dostane wczasy pod grusza, premie kwartalna i chyba czmyhne na zwolnienie bo mnie ta robota duzo nerw kosztuje ;/ |
|
|
|
|
#1468 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie nie moge doczekac naszego stropu Wrzuc jakies fotki waszego domku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na razie jestem zadowolona z tempa prac i moi robotnicy sa pelni zapalu i napedzaja sie wzajemnie mam nadzieje ze im nie przejdzie kupilam dzis tztowi duzo red bulli Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neska a czym Ty się zajmujesz, że taka masz nerwową pracę? Martuch, Rosi, ta Wasza Marika to całkiem niezła jest! Podoba mi się
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-06-20 o 20:38 |
|
|
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
Marta, Kliwia, Katunia i Bzyczka bardzo, bardzo Wam dziekuje.
Trafiliśmy dzis calkiem przypadkiem do szkoły rodzenia. tyle się tam nasłuchalam o porodzie, że już całkiem mi się odechcialo. No i jestem przerażona (mój Tż miał podobno nawet rozwarcie na 10 cm w trakcie sluchania). Miłego wieczoru kochane
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Poproszę zdjęcia jak w niej wyglądasz samy TY! 

bo np za bodziaka 7zl jestem sklonna dac, ale pow 10 to juz nie
Wiem co to zamrażanie- sama miałam 

A co Twoi rodzice na to?? Co teraz zamierzasz zrobić? Czekasz na poprawę, czy radykalne zmiany?