Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 21:44   #4351
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
oo super, to czekamy na przyklęk Twojego tż

a co to BB? bobbi brown?

to ja wolę na odwrót
Tak, Bobbi Brown.
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:46   #4352
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Capri, skoro jutro będziesz w Gdańsku to może spotkamy się na jakąś szybką kawkę? Rano jadę na uczelnię, potem odebrać prawko - ale tak po 11-12 mogę Ci potowarzyszyć przez chwilkę napisz tylko w którym miejscu będziesz (o ile jeszcze to przeczytasz)

Glenia
, a w następnym tygodniu znajdziesz czas na szybkie spotkanie? To będzie tuż przed Twoim ślubem, ale najprawdopodobniej będę w Gdańsku i można by zrobić pomorskie spotkanie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:47   #4353
kasia0912
Zakorzenienie

co mogę kupić tacie na Dzień Ojca? nie mam pomysłu.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:48   #4354
Hawwa87
Zakorzenienie

Rem,

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2011-06-20, 21:50   #4355
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Potrzebuję pomocy botanicznej (Deszczówka!) jak siać bez? Mam nasionka jeszcze zielone, nadają się? Czy czekać, aż dojrzeją na krzewie? Czy je ususzyć? Nie mam pojęcia, a chciałabym spróbować.
Ale zasadnicze pytanie... chodzi Ci o bez czarny, czy lilaka (to pachnące) ?
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
A co to za różnica? Wrzucasz w dołek w ziemi i jak Bóg da, to wyrośnie
A nie zawsze - niektóre nasiona trzeba kwasem potraktować, żeby raczyły wzejść
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Frezi jeszcze raz wszystkiego dobrego, mam nadzieje że Twoja mama nie slyszala jak sie zapytałam co robisz i czy bobra golisz

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

wita się z Wami świeżo upieczona mgr inż. Maja D.: D

dziękuję za kciuki
Brawo!
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:57   #4356
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
ps. chciałam dotrzeć na ślub ale mój dziadek miał wypadek na działce i musiałam go zawieźć do szpitala i spędziłam tam cały sobotni wieczór,
coś się nie szczęści rodzicom naszych rodziców

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:57   #4357
_Remedios
Zadomowienie

Hawwa dzięki

Maja gratuluję mgr!
Stary 2011-06-20, 22:01   #4358
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Glenia
, a w następnym tygodniu znajdziesz czas na szybkie spotkanie? To będzie tuż przed Twoim ślubem, ale najprawdopodobniej będę w Gdańsku i można by zrobić pomorskie spotkanie
hmm no myślę, że coś da się zrobić:P a wiesz już w który dzień? bo tak poniedziałek-środa jest ok dla mnie, w czwartek może być już ciężko bo dużo do zrobienia będzie
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:03   #4359
raingirl
Zakorzenienie

Robiłam bukiecik imieninowy dla mojej mamy i mogę śmiało powiedzieć, że dużo od siebie w niego włożyłam, bo został okupiony moją krwią - obrałam sobie ze skóry palec wskazujący - ponoć każdy nowy nóż florystyczny (a właśnie zakupiłam sobie taki ful profeszional nieśmigany ) wymaga ofiary
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:07   #4360
peach_passion
Zakorzenienie

jednak takim o lakierem pomaluje na wyjazd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1150884.jpg (16,0 KB, 21 załadowań)
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:12   #4361
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Robiłam bukiecik imieninowy dla mojej mamy i mogę śmiało powiedzieć, że dużo od siebie w niego włożyłam, bo został okupiony moją krwią - obrałam sobie ze skóry palec wskazujący - ponoć każdy nowy nóż florystyczny (a właśnie zakupiłam sobie taki ful profeszional nieśmigany ) wymaga ofiary
ała... poświęcenie dla sztuki:P
Stary 2011-06-20, 22:18   #4362
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Maja gratuluję nowych literek przed nazwiskiem. Wiedziałam, że dasz radę

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:21   #4363
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Maja gratulacje, jesteś mistrz

dziewczyny potrzebuje porady ide na wesele bede miec sukienke ktora u gory jest w kolorze ostrego rozu dól czarny ołówkowy, fryzjerka bedzie mi modzic taka oto fryzure http://www.makeup-makijaz.pl/galeria...-up-1.jpg.html i potrzebuje czegos do wpiecia we wlosy, dodam ze gora sukienki bedzie z dekoltem w "v" i falbankami wokol niego, co mam dec we wlosy, różowego kwiatka, pomarańczoego kwiatka, kwiatka w kolorze apple green czy moze kokardke w jakims kolorze, w uszach bede miec perelki

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:27   #4364
peach_passion
Zakorzenienie

kawa a buty będą czarne?
Stary 2011-06-20, 22:31   #4365
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
kawa a buty będą czarne?
tak lakierkowe piptoły i fuksjowe usta

Stary 2011-06-20, 22:34   #4366
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ja chyba dałabym różowy...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:36   #4367
peach_passion
Zakorzenienie

kawa, to ja bym we włosy doała coś w kolorach róż/fuksja/fiolet albo czarny, ale wtedy chyba się zleje z włosami. w każdym razie bez mieszania zbytnio kolorów. jak masz falbanki koło dekoltu i sie pomiesza kolory to może być za dużo. wg mnie:P
Stary 2011-06-20, 22:38   #4368
frezyjka85
Zakorzenienie

gothka - za jutrzejszą obroną!

maja - gratulacje

Rem - nic się nie dzieje kochana * mam nadzieję, że z dziadkiem wszystko dobrze

Kawucha - mama nie słyszała... jedynie co to nasza rozmowa (chyba) była nagrywana, bo zaskoczyłaś mnie w wolnej chwili gdy byłam fotografowana i nagrywana

dziewczyny.... tak bardzo Was przeprasza za brak relacji... jeszcze jej nie przygotowałam, bo cały dzień mieliśmy zalatany.... jutro jeszcze kilka spotkań (m.in. z dziadkami TŻta), ale obiecuję - I WIECIE, ŻE TAK BĘDZIE - piękna i wyczerpującą relację

znacie mnie już dobrze, więc będzie co czytać

chciałam jeszcze gorąco podziękować carmelce z TŻtem za piękny prezent i jusi za wino jesteście kochane!!!

carmelko - bardzo nas zaskoczył prezent od Was!!! naprawdę śliczne kieliszki na wino i dziękuję Ci za Twoją relację i zdjęcia dla zazdrośnic.... to było bardzo wyjątkowe, że czekaliście na nas przed blokiem

otworzyliśmy już wszystkie prezenty.... w większości dostaliśmy gotówkę i zamierzamy kupić sobie aparat, żeby mieć na Kretę - carmel pytałaś kiedy jedziemy.... w tą sobotę, a właściwie w niedzielę nad ranem (4:00 lub 6:00)

jeszcze raz baaaardzo dziękujemy za życzenia

już kilka razy powiedziałam mamo i tato do teściów (ale dziwnie )

wracając do relacji - obiecuję jak najszybciej napisać

miłej nocy
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:40   #4369
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

no bveda tylko dwa kolory czern i róz, to moze na paznokcie tylko oranż dam co ??

a fryzura moze byc taka i bez niczego we wlosach http://www.projectwedding.com/photo/...vintage+pin-up

Stary 2011-06-20, 22:43   #4370
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Kawa, skoro kiecka ma falbany, to może faktycznie bez dodawania kwiatka. Żeby nie przesadzić. Osobiście nie przełamywałabym paznokciami zestawu. Jak już, to torebką.

Frezi czekam z niecierpliwością

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:46   #4371
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

albo moze taka http://3.bp.blogspot.com/_vMGDbuPNB4...00/makeup2.jpg

jedna wiem napewno bede jechac do naszej Grape w siatce na glowie (żeby sie loki niewyprostowaly ) bo fryzure bede miec robiona o 6 rano a i wlosy mi moja fryzjerka zagesci clipami z hinduskiego trupa (tak mowi narzucony)

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Kawa, skoro kiecka ma falbany, to może faktycznie bez dodawania kwiatka. Żeby nie przesadzić. Osobiście nie przełamywałabym paznokciami zestawu. Jak już, to torebką.

Frezi czekam z niecierpliwością
to co pazury z rózem frenchem a moze czarne ?? nie no nie mam pomysłu

Stary 2011-06-20, 22:48   #4372
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
no bveda tylko dwa kolory czern i róz, to moze na paznokcie tylko oranż dam co ??

a fryzura moze byc taka i bez niczego we wlosach http://www.projectwedding.com/photo/...vintage+pin-up
o mi się ta fryzura podoba bez niczego
a jak chcesz oranż to faktycznie na paznokciach możesz to wykorzystać - nie rzuci się aż tak w oczy a jednak bedzie
Stary 2011-06-20, 22:51   #4373
carmelova
Zakorzenienie

Frezi Kochanie skoro nie było nas na weselu, to chcieliśmy, żebyście mieli od nas jakąś pamiątkę Czekam na relację

Uciekam do B.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:58   #4374
justyna_dt
Zakorzenienie

Maju, GRATULACJE!!! zadraszczam, żeś już po
Frezi, czekamy na Twoją relację
Rem i Ilsa ale Wasi dziadkowie mają pecha...
Rain, chodzi mi o lilak btw, nie wiedziałam, że czarny bez, to ten krzew, który tyle razy widziałam już tzn. nie skojarzyłabym nazwy z właściwym krzewem
Piczko, super lakier, ostatnio kupiłam taki kolor

Idę się zakopać w swoim dołku na dobranoc...
Dobranoc

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:02   #4375
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Hejo Laseczki
Internet mi tnie, dlatego nie pisałam, tylko jakoś pomału nadrobiłam nieobecność

Frezia, zdjęcia i ślub bajka, jesteście tacy wspaniali, dla siebie stworzeni, ehh. I oczywiście się musiałam pobeczeć przy relacji, może mnie też kiedyś będzie tak dane...
Życzę Wam - duużo sił do pracy nad sobą, byście żyli szczęśliwie, rozwijali się; zdrowia, by Was nigdy nie opuszczało; i żeby te Wasze uśmiechy nie znikały z twarzy

A Warszawa? Nie wiem co mam z głową, ale kocham to miasto
Organizacja OWF wiele do życzenia pozostawiała, ale obiekt super, akustyka wyborna.
I dzień od 19. - otwierała Paulina Przybysz gościnnie w formacji FOX (dostali główną nagrodę jury Festiwalu) i zaśpiewała 3 numery, w tym jeden swój (ja, jedyna, drąca się w niebogłosy na 30 tys. ludzi, za✂✂✂isty widok, uwierzcie )
Potem wyszedł Lisiecki z "Mam Talent" (nie znoszę typa) i dał bardzo słaby występ. Wszyscy i tak czekali już na to, co pokaże Szpak - hmm, technicznie śpiewał poprawnie, ale nie umiał kompletnie tekstów znanych rockowych coverów, wstyd po scenie jednak hula nieźle, co tv to tv.
Potem wyszli "My Chemical Romanse", których w ogóle nie słucham, nie przepadam nawet, choć single znam - tłum 13-latek drących się okropnie były osobliwym widokiem.
Ja już nie mogłam się doczekać Skunk Anansie - Skin, mimo wiecznie ogolonej głowy (pasuje jej), wyglądała zachwycająco (pióra na stelażu na początku koncertu i sam kombinezon, mniam i śpiewała cudnie. Grała jeszcze na gitarze, rzucała statywami na scenie i była niesiona w pionie przez tłum. I idealnie odzwierciedlała moje emocje, zupełnie jakby rządziła nami jakaś telepatia wtedy, więc stałam jak wryta i tylko patrzyłam.
Wiedząc, że mojemu nowo poznanemu kumplowi nie podobał się zbyt Moby na Openerze, miałam z dystansem podejście do jego występu. Ale wyprowadził mnie z błędu po 30 sekundach, udało mi się na ten wykon być blisko sceny już i było cuuudnie. Świetną wokalistkę przywiózł (ahh, te murzynki) i sekcję rytmiczną. Sam grał na kongach, perkusji, klawiszach, booosko. Na płycie była już wtedy regularna impreza, grał 1,5 h, skończył gdzieś 1.30, w łóżku byłam przed 3. (filmik dla naj dodam jutro, sorka)

Dzień II: oczywiście od rana (czytaj 7.30) latałam już z nerwów po ścianach czy znajomi dojadą, czy ja się nie spóźnię na spotkanie, ale było ok, z koleżanką pobuszowałyśmy po sklepach, trochę się oderwałam. Wtedy dowiedziałam się, że nie będzie występu The Streets (żona rapera jest w ost. m-cu ciąży i ma jakieś problemy ze zdrowiem ), więc wszystko przesuwa się z 19 na 20, więc jeszcze więcej czasu dzieliło mnie od sistars.
Na obiekt doszłam na 17, dostałam w międzyczasie telefon, że jak zdążę do 18, to wpuszczą nas pod samą scenę no i udało się, dzielili nas tylko - barierka i fotografowie/operatorzy kamer. Co 10-20 min ktoś ze znajomych z 4um zespołu, które już nie istnieje, przychodził i było jak na spotkaniu z najlepszymi przyjaciółmi - krzyki, przytulania, choć ze wszystkimi widziałam się dopiero 1. raz w realu
Jak już weszli na scenę, zrobiłyśmy mega hałas, dziewczyny przestały być na scenie poważne, no magia i szał. Poczułam, że ktoś zszył mi kawałek utraconej przed 5 laty duszy, niesamowite uczucie. Śpiewaliśmy im 3 razy "sto lat", z czego ostatni raz przy kulisach, bo udało nam się spotkać i chwilę pogadać, poprzytulać po koncercie, Paulina mało się nie popłakała w trakcie grania, ja buczałam 2 piosenki, cały stadion klaskał i starał się śpiewać - moc I jak pomyślę, że pisałam do nich, żeby zrobili coś na 10-lecie, bo fani tęsknią, to jestem z siebie i moich dwóch znajomych dumna, że to wypaliło. Nawet bisowali
Po sistars jamiroquai nie zrobił na mnie żadnego wrażenia praktycznie, mimo że grał 2 h, byłam w amoku po sistars, trzęsłam się jak galareta i zachowywałam jak 12-latka.
W ogóle w głowie to jeszcze tam jestem w Wawie. Dzięki opiniom obserwatorów OWF, którzy uznali koncert sistars za najlepszy właśnie, sam Prince powiedział, że chce ich supportu na Openerze, to nowina sprzed paru godzin.
Kocham ich strasznie, jestem powaloną "psychofanką" jak to ujęła na scenie Paulina, ale są najlepsi na Ziemi. Amen :P

Maju - gratulacje Pani Magister Inżynier

Dobranoc Wam, spróbuję się przestawić na normalne funkcjonowanie, bo obecnie tylko w godzinach: 16.00-3.00 jestem czynna, wow

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”

Edytowane przez antonina_bielska
Czas edycji: 2011-06-20 o 23:09
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:21   #4376
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
hmm no myślę, że coś da się zrobić:P a wiesz już w który dzień? bo tak poniedziałek-środa jest ok dla mnie, w czwartek może być już ciężko bo dużo do zrobienia będzie
Powinnam być od poniedziałku, ale wtedy mamy opijać obrony dwójki znajomych Ale wtorek i środa mi pasują, niech jeszcze Osz się wypowie I ciekawe, czy Ins miałaby czas

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2011-06-20, 23:23   #4377
majasn
Zakorzenienie

Dziękuję jeszcze raz wszytskim zazdrośnicom Kochane jesteście

Frezi, jak wspaniale się czyta Twoje posty taka radość z nich bije

Ilsa, obroniłam się na 5, ale na dyplomie będzie 4 niestety pierwszy rok studiów mocno zaważył na ocenie dotyczącej całości ale i tak jestem szczęśliwa i naprawdę cieszę się, że jest to już za mną
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:27   #4378
Gwizdak
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Fajnie, że wyjeżdżacie na weekend. Jaki cel podróży?
Poprawisz
No tego właśnie jeszcze nie wiemy - gdzieś, gdzie będzie najmniej lało Myśleliśmy o morzu, ale boję się trochę tak dalekiej podróży - jednak ze skaczącym w brzuchu dzieckiem i obolałym kręgosłupem nie jest już tak łatwo

Poprawię Tylko szkoda, że nie mam z głowy tego już, no ale cóż... się nie uczyło, się ma

Kuruj się i odpisałam Ci na prv
Cytat:
mam nadzieje że Twoja mama nie slyszala jak sie zapytałam co robisz i czy bobra golisz

rządzisz i wymiatasz bez 2 zdań

W rudych Ci będzie super, a co do stylizacji kwiata we włosach, to ja nie pomogę Jestem ślepa i nie umiem niczego do siebie dopasować
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość

wita się z Wami świeżo upieczona mgr inż. Maja D.
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Rem i Ilsa, 3mam kciuki za seniorów rodów Waszych, co by szybko do siebie dochodzili
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość

A Warszawa? Nie wiem co mam z głową, ale kocham to miasto
Też się zastanawiam co Ty masz z głową

Co do obiektu, to w końcu to jest "stadion, o jakim marzyłaś" Musi być super

Mój mąż się alkoholizuje siedzi z kumplami gdzieś w knajpie i co jakiś czas mi wysyła tylko smsy sygnalizujące, że żyje i ma się dobrze ale mówił, że dzisiaj wróci, więc mam nadzieję, że w przeciągu 30 minut się pojawi ....
Ja za to cały dzień spędziłam na jeżdżeniu po mieście i załatwianiu różnych spraw mieszkaniowych. Obolała trochę jestem, bo mała kopie już mocno i czuję jakbym miała pod lewym żebrem niezłego siniaka od środka - to boli. No i czasem jak kopnie, to naprawdę.... lepiej usiąść Cieszę się, że nie muszę już chodzić do pracy, bo siedzenie dłużej niż 2h też zaczyna być problemem. Cóż... uroki 3 trymestru, w końcu ni mogło być kolorowo cały czas

Kupiliśmy kartony do przeprowadzki i pomału zaczynam chować rzeczy Jak pomyślę,że już za 2 tygodnie będziemy u siebie, to ..... Nie mogę się doczekać. A jednocześnie żal trochę się stąd wyprowadzać będzie - wiele miłych chwil tu przeżyliśmy To tu tż przeniósł mnie przez próg, tu odpakowywaliśmy prezenty ślubne, spędziliśmy poślubny tydzień nie wychodząc z łóżka , mieliśmy 1-wsze wspólne święta, próbowaliśmy 1 taniec i w ogóle... Wiele miłych rzeczy wiąże się z tym mieszkaniem, ale tamto.... tamo jest nasze i tam to się dopiero zacznie....

FREZI
, jasne, nie spiesz się, tylko nam napisz relację przed wyjazdem
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2011-06-20 o 23:28
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:30   #4379
onlythebest
Raczkowanie

Hej, zaczynam Was nadrabiać bo po raz pierwszy miałam ponad tygodniową tygodniową przerwę w czytaniu (tylko w Klubie jestem na bieżąco)i nie wiem co tam u Was.

Mnie dziś skusił salon Marco Aldany w Złotych i z jasnej blondynki stałam się czekoladową brunetką Narazie czuję się jak w peruce ale przyzwyczaję się pewnie niebawem.

A wogóle Zwies czy dziś o 16:45 przechodziłaś koło H&M na Marszałkowskiej z czarnym plecakiem? Bo coś mi się wydaje że Cię mijałam

Frezyjka dużo miłości, dzieci, miłości, uśmiechu każdego dnia i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!
Wyglądałaś przepięknie , a i mężulek niczego sobie. Brawa dla Carmi i jej TŻ-ta za zdjęcia.

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.

Edytowane przez onlythebest
Czas edycji: 2011-06-20 o 23:37
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:51   #4380
Gwizdak
Zakorzenienie

Napisała mi moja druga połówka, że już wraca Więc ja chyba pójdę zmyć naczynia i skrzyżować głowę z poduszką - jutro musimy być wcześnie w mieszkaniu, bo przyjeżdżają nam montować szafki w kuchni, garderobie i przedpokoju
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości