|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Cytat:
oprócz redbula pomysl jeszcze o masazu ;p
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pewnie też będę zadawać mnóstwo pytań... bo tak samo jak dla Ciebie jest to dla mnie czarna magia.Co do sr i bolda - kochana! wymiękam przy Tobie No i wiesz... teraz juz sie nie możesz rozmyślić... urodzisz! Kto jak nie Ty!
|
|
#1473 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A wyobraź sobie, ze chyba tak, bo nie slyszałam nic zlego na ten temat
![]() Cytat:
![]() Jak tylko będe w krakowie na dluzej niz przelotem to dam znac Masz racje z tym wrazeniem ...całkowita racje. Ale to zazwyczaj kobiecie bardziej zalezy. Ale sa pewne granice jak mowilam. Dla mnie odwaga bylo to, ze wczoraj zostawilam go i pojechalam sama do rodzicow mimo zaproszenia na obiad dla nas obydwojgu. Cytat:
On o tym nie wie. Nie musi wiedzieć ![]() Cytat:
Moi rodzice powiedzieli, ze zawsze drzwi u nich otwarte i moge wrocic ze swoim dobytkiem. A ja mam za krotkie i za grube lydki Kochana, to moja "pieta Achillesowa" ![]() Cytat:
wszystkie ześmy tu widziały ze zdjęć, ze nic Twojej figurze zarzucic nie można
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tesciowi kupilam na dzien ojca johnny walkera ![]() ale jestem dobra corka
|
|
|
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
temat zakończony ![]() Cytat:
jakos trzeba łapać plusy
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie mi się przypomniało, że któraś z Was pytała o to gdzie kupiłam tunike (Marta?)
W osiedlowym sklepie nawet nie wiem czy ma jakąś nazwe
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
India, Gucia to i ja się dołącze do tych zakompleksionych. Ech... zawsze sobie coś wynajdę
![]() Neska gratulacje dla męża |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Klion to co oni Wam tam opowiadali??
urodzisz, urodzisz i nawet nie będziesz wiedziała kiedy
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide się wyprysznicowac
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu jestem urzędnikiem państwowym
ale nie tyle petenci mnie wkurzaja (bo nie pracuję przy obsłudze interesanta) co współpracownicy.....
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Na dziś kończe z wizażem
![]() dobranoc....
|
#1483 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to konik musi być ![]() A co do książek, to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć miłej lektury ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja kupiłam tylko kilka ciuszków w rozmiarze 56, a potem na szybko moja mama dokupowała jak my byłyśmy jeszcze w szpitalu. I tak na moją kruszynę większość jest za duża. Śpiochów na dzień dzisiejszy nie używamy, bo Marcelkę strasznie wkurza, jak podkurczy nóżki i wysuwają jej się z nogawek. Najbardziej przydają się body z długim rękawem i kaftaniki, w domu zakładamy jej tylko np kaftanik, pieluszkę i skarpetki. Rożek na razie nie jest przydatny, bo za duzy, owijamy małą ciasno kocykiem polarowym. Niezbędne dla mnie są pieluchy tetrowe, przynajmniej 15 sztuk, bo ciągle w praniu. Jak chodzi o kosmetyki, to w ruchu jest głównie sudocrem, maść pośladkowa z ziajki, a do kąpieli Oilatum soft. Przydaje nam sie też taki materacyk z gąbki do wanienki, Marcelutka leży na nim wygodnie a my ją myjemy. No i nie wyobrażam sobie życia bez przewijaka na łóżeczko, dostałam od koleżanki, która w ogóle go nie używała, a dla mnie jest niezbędny. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystko przez tego kacora
![]() Cytat:
super w niej wygladasz
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu no 26 dni urlopu mają w wojsku, ale szczerze to tż wolałaby 20 dni i pracę w cywilu
już pomijając fakt że nie pozwalają im tego urlopu dzielić w nijaki sposób (np po 13 dni) całe szczęście że zostało mu jeszcze te 5 dni tacierzyńskiego to wykorzystamy je później w lipcu albo w sierpniu, może uda nam się gdzieś wyskoczyć chociaż na te kilka dni.
|
|
#1486 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
india gratuluje podwyżki!!
![]() kilonku laski wspomniały o tetrowych - od razu mówię jako mama syna u nas tetra szła jak woda - nie wiem czy dziewczynki też ale chłopcy mają moc zasikiwania - ściągałam pieluchę i w sekundzie rzucałam na niego tetre bo jak posikał to wsiąkło w nią - zanim tak robiłam za każdym razem ciucgy do zmiany wszystko zasikał a im starszy to sikiem sięgał nawet głowy zanim się nie zorientowałam, na szczęście mu minęło, ale my kupiliśmy 10 bo po co nam.. a potem dokupywaliśmy mamy z 40 na pewno teraz nie są takie przydatne ale kiedyś - każde przewijanie (no chyba że nie zasikał choć bywało to rzadkością) każde karmienie bo mi akurat z piersi tryskało pod takim ciśnieniem że całą buzie miał zalaną.. i ja też byłam mokra.. więc tetrowych szło nam dużo.... i co oni wam tam naopowiadali na tej szkole rodzenia?? ania20m bardzo ładnie w niej wyglądasz neska22 gratuluje podwyżki dla męża, a ty się nie denerwuj tą pracą... buziakuje.. Gucia ciesze się że ci się podoba ![]() idź na koncert nie będziesz żałować ktosiu, czytam 2 część, też się wolno rozwija więc czekam na boommm i przyspieszenie ale już mam 2 uwagi, kurde irytujące są te wstawki co chwile jakim to główny bohater nie jest kochankiem jakie rzeczy kupili w ikea i jakie rzeczy zawiera w sobie komputer.. przyznaje się bez bicia omijam to bo mnie nuży.. no i mam wrażenie że bohaterka taka się trochę bardziej uspołeczniona robi ciuchy mieszkanie zakupy "przyjaciele" wyciąga kolczyki.. chyba wolałam ją neurotyczną ześwirowaną tajemniczą..aleeee zaczyna być ciekawie więc myślę że bardzo mi się będzie podobać.. ba nawet jestem tego pewna zaczyna się coś dziać ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- ho ![]() a co ty tak rano?
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia ja na kazda garbedorbe jak zuzka byla mala nakladalam skarpetki, by sie nie zscuwaly ze stopek
zima bylo latwiej tego dokonywac. latem moze sie dziecko jednak upocic.
|
|
|
|
#1489 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ech... dziś ostatni dzień z moimi dziećmi... szkoda mi. Przywiązałam się do nich. |
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
czemu tak szybko?
![]() Guciaaaaa jeszcze dziś jutro i długi weeeeeek ![]() ![]() a dziś 1 dzień LATA o 19 ![]()
|
|
#1492 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w środę ma przyjechać jakiś gość ze sklepu z wózkami i je demonstrować. Cytat:
Acha nam ta położna ze szkoły rodzenia mówiła kilkakrotnie że Sudokrem nie nadaje się do maluszków bo jest na bazie czegoś tam cynkowego. A my z Tż namiętnie używamy go na wszelkie dolegliwości. Cytat:
Corii jest mi niesamowicie przykro jak czytam o zachowaniu Twojego Tż i wiem jedno, ja bym tego chyba nie wytrzymała. Dlatego podziwiam Cię i życzę mnóstwo siły
|
|
|
#1493 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
i jak nimfę da się szybko oswoić bo ta bidolka aż się trząsła na drugi dzień jeszcze taka wystraszona
Cytat:
Cytat:
super gratuluję podwyżki szczypiorze Cytat:
Cytat:
![]() zaraz zasnę
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
klion baba chyba celowo starszyla facetow
![]() Idzcie do innej skzoly nam na skzole mowili jaka jest rola mezzczyny przy porodzie, ze jest odpowiedzialny za zone i dziecko, ze ma negocjowac warunki - bo podczac skurczy na IP kobiecie wszytsko jedno co z nia robia Moj maz nie wyobraza sobie zeby mial nie byc i nie przeciaz pepowiny - fakt ze spal na stojaco pod prysznicem jak mnie polewal ![]() Mysle ze jak mu podsuniesz jakis artykul o roli meza na porodowce, jakie to wsparcie dla kobiety etc. a w krocze patrzec Ci nie musi przeciez
|
|
|
|
#1497 |
|
Wtajemniczenie
|
ania20m...fajna kiecuszka
Ja też musze szukac kreacji, bo okazało się, że 13 sierpnia mamy wesele R kolegi. Fajnie, podłapiemy nastrój weselny ![]() W sobotę jedziemy do Łodzi, Zgierza i Kutna z zaproszeniami do R rodziny, także czeka nas wycieczka A z zaproszeniami jesteśmy w proszku, niewiele rozdaliśmy.
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
klion nieeeee broń boże używałam pampersów ale jak go przewijałam i otwierałam pieluchę za 3 do 5 sekund zaczynał sikać
i posikiwał siebie i ubranie a nawet czasem nas... wiesz no chłopcy mają trąbkę z większym wyrzutem mam nadzieję że teraz już zrozumialej napisałam ![]() aaaa wasza pani położna ze sr jest tragiczna... gratuluje jej podejścia.. możesz przekazać mężowi że jak coś z ciebie wylatuje to tego nie widać... chyba że się bawi w ginekologa amatora i nie stoi za położną... ehss.. nasza położna na sr powiedziała nam ze największą głupotą jest wystraszyć na sr rodziców.. owszem rzetelne informacje ale po co takie pierdoły? a i mówiła że już największą głupotą jest pokazać film "poród" ona się śmiała że pracuje kupe lat na porodówce sama urodziła 2 dzieci, ale jak zobaczyła taki film instruktazowy to się przeraziła... mam nadzieję że filmów pokazywać wam nie będą... a gdzie będziesz rodzić? katowice czy gdzieś bliżej ciebie?
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko wiem, że będą inne, ale wiesz... moja pierwsza grupa i się przywiązałam. Na bank jutro będę ryczała
Ale za to.... jeszcze 2 dni i wakacje No .... jeszcze ten mój egzamin, który prawdopodobnie będzie 7-07
|
|
|
|
#1500 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

Wrzuc jakies fotki waszego domku 
mam nadzieje ze im nie przejdzie 

A co Twoi rodzice na to?? Co teraz zamierzasz zrobić? Czekasz na poprawę, czy radykalne zmiany?
wszystkie ześmy tu widziały ze zdjęć, ze nic Twojej figurze zarzucic nie można 

zaraz zasnę