|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
ja ze względów finansowych zostaję w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Laseczki ja zmykam... Odezwę się jutro jak tylko będę mogła - tęsknota za Wami mnie zżera ![]() papa ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-20 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Mała Pikanteria, gdzie mieszkasz?
![]() Ja jadę do pracy do Krakowa w sobotę, w poniedziałek mam 2 rozmowy kwalifikacyjne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Może we wrześniu gdzieś pojadę, ale jeszcze nie wiadomo gdzie i kiedy
![]() Do 20 sierpnia trza zacisnąć pasa bo siostra wychodzi za mąż i kasa potrzebna ![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Chwilę mnie nie było,ale już ponadrabiałam ![]() ![]() Co do wakacji to tż dopiero we wrześniu ma urlop,więc wtedy jedziemy w góry. Byliśmy w lutym, w grudniu, teraz we wrześniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Płakać mi się chce... Jakiś idiota rzucił się pod pociąg i jest duże opóźnienie, jak będzie 3 godziny, to nie ma sensu, żeby TZ do mnie jechał... Mam doła potwornego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, weźcie mnie czasem kopnijcie, bo non stop czytam, ale tyle się produkujecie, że zanim odpowiem na jedno, to już chcę na drugie i ostatecznie się w ogóle nie odzywam :|. Powiedzcie mi, jakie wymagania muszą spełniać buty do biegania? ![]() Chodzi mi o to, czy np. mogą być za kostkę, czy nie, jaka podeszwa itd. Nie mówię, że będę biegać ![]() Ogólnie zostałam bardzo zdołowana na uczelni po tej mojej 2-tygodniowej nieobecności, non stop coś, wszyscy mają jakieś 'ale', rosną wymagania ...dramat :P
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że to wszystko już minęło i nie wróci więcej. ja nigdzie nie jade bo nie nie mam kasy. Dobranoc
![]() |
#1148 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Laseczki idę spać bo zaraz laptopa połknę
![]() Buziaczki ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-20 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie tak myślałam kiedy w końcu się tu udzielisz, bo widziałam że na patentach jako tako działasz :P ja byłam raz wydelegowana na szkolenie o butach do biegania; później to połączyłam z pracą na zaliczenie z jakiegoś gałgańskiego przedmiotu, więc mniej więcej mogę Ci napisać co wiem:P Buty do biegania - przede wszystkim nie są szczytem kobiecych marzeń jeśli chodzi o walory estetyczne i z wizualnego punktu widzenia - są koszmarem, przynajmniej dla mnie :P Wiesz, teoretycznie można biegać we wszystkim, ale żeby było to coś przyjemnego, wciągającego - obuwie jest baardzo ważne. Najważniejsze jest to,żeby podeszwa była specjalnie wyprofilowana - tu najważniejsza jest pięta :P Podeszwa jest tu z reguły najgrubsza, musi odpowiednio chronić ją przed kontaktem z podłożem,które często bywa dość problematyczne /beton itp./ W zależności od tego jak stawiasz stopę, różne modele butów są różnie wyprofilowane - chodzi tu o grubość podeszwy w poszczególnych miejscach, jakość i grubość tworzywa użytego przy produkcji takiego obuwia. to chyba najważniejsze, nie ma sensu się za bardzo wkręcać w temat jak się jest na takim etapie jak Ty i jak, że niby chcemy,a tak naprawdę stale szukamy wymówki,żeby jednak nie iść biegać :P można też pomyśleć po jakiej nawierzchni najczęściej biegałabyś. Oprócz typowych modeli butów do biegania - /np duramo adidasa/ zobacz sobie też reebok zigtech, ludzie sobie chwalą ![]()
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Dzień doooobry!
![]() winyl co do butów to niestety nie pomogę bo nie mam o bieganiu zielonego pojęcia. Ale fajnie że jesteś ![]() agniesikk mieszkam 30 km od Trójmiasta, szczegółów wolałabym nie ujawniać - świat jest mały a niektórzy ludzie dziwni... ![]() moooniaaaa ja chciałabym jechać w góry ![]() Na śniadanie płatki, kefir i 3 truskawki ![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-21 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ do mnie jedzie, bo przenocuje u mnie, ale pałka jedna nie odbiera telefonu, chyba rozmawia z kochanką ![]() ![]() A na wadze 54,9 łohohoh ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-21 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Dzisiaj waga 45,6 ![]() ![]() agniesikk, to chyba masz bardzo tolerancyjnych rodziców ![]()
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Agniesik, też myślałam o sprawie Eldo i doszłam do tych samych wniosków.Eldo,walczcie!
Faktycznie, rodziców musisz mieć tolerancyjnych ![]()
#1155 |
amor vincit omnia
|
chodzi o to, że przez 5 lat będziemy się widywać może 1 w miesiącu ... a kolejne alta od będzie pół roku na morzu, 2 tyg w domu i tak w kółku... TŻ nie chce, zebym ja połowę swojego życia spędziła czekając na niego miesiącami w pustym domu i to z dala od rodziny, bo wie, że nie była bym szczęśliwa z dala od bliskich mi osób... kto wie, co będzie kiedyś- ile osób znajduje miłość dopiero po 3o-stce... może i nam będzie dane... a może Bóg ma dla ans inne plany, nie wiem... narazie muszę z TŻ porozmawiać na spokojnie, bo nie chcę żeby zniknął z mojego życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie pozwoliła mojem facetowi
![]() ![]()
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() dawno mnie nie było... nie miałam za bardzo kiedy pisać, miałam trochę problemów z matką... z ojcem na szczęscie wszystko dobrze się układa, ufff. przed chwilą wrócilam z USG ![]() potwierdziło się,że to dziewczynka! ![]() ![]() ![]() mała jest zdrowa, serduszko pracuje idealnie, nerki, żołądek, pęcherz idealnie!! ![]() dowiedzialam sie już teraz,że bede mogła karmić piersią, bo żoładek sam bedzie mogł przetrawić pokarm po porodzie cudowna wiadomość jak dla mnie. jest tak wszystko książkowo rozwinięte,że aż jestem w szoku! sprawdził mózg - także idealnie, nie ma wodogłowia, wiec kolejna dobra wiadomość! malutka bardzo się ruszała, lekarz nie mógł jej dobrze zmierzyć ![]() nóżki ma blisko mojego pęcherza, głowke koło mojego żołądka. mała waży 427g, a ja 57,4 ![]() widziałam jak rusza ustami i jak przytula się do łożyska ![]() ![]() jest cudna!! a co najważniejsza zdrowa! ![]() kolejna wizyta 26lipca. teraz będę rzadko, bo prawie całymi dniami nie ma mnie w domu. Jak bede miala chwile bede się odzywać ![]() ![]()
#1160 |
amor vincit omnia
|
całe życie o tym marzył, dążył do tego... jak teraz nie spróbuje to już nigdy nie będzie miał szansy. wiem, że gdyby został to owszem, byłby ze mną, bo mnie kocha, ale brakowało by mu morza...
agnesuk gratuluję córeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Znając moje przewrażliwienie jakby tylko wypłynął w morze to bym co rusz sprawdzała w wiadomościach czy żaden statek nie zatonął... Wiem, głupie, ale martwiłabym się cholernie.
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jaaaa,ale piękna seria cudownych wiadomości ![]() Eldo, no nie wiem, jeżeli jest zdecydowany na bycie marynarzem i kapitanem, to chyba faktycznie jedyne rozwiązanie, kompletnie nie wierzę w tego typu związek na dłuższą metę. Chociaż - znam rodziny, gdzie facet jest kapitanem i jakoś tam to funkcjonuje, pozornie wszystko świetnie, ale ja knuję ciche intrygi że on jednak zdradza (w 2 przypadkach, bo znam dwie takie rodziny.) Wszystko może wypalić, ale ile łez i cierpienia by Cię to kosztowało..
![]() |
#1163 | ||
amor vincit omnia
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-06-21 o 09:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
Psyhe - był, był
![]() ![]() Aniu - dziękuje ![]() Nie ma mnie za często,ale pamiętam o Was ![]() ![]()
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Wtajemniczenie
|
Już był ze mną drugi raz
![]() jak lekarz pokazał buźke dziecka i zobaczył,że mała jest bardzo do Niego podobna to widziałam jak oczka przecierał ![]() Ja zresztą tak samo nie mogłam się powstrzymać! ![]()
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Cześć gaduły
![]() ELDO może jestem egoistką ale ja myślę tak. Jeżeli facetowi bardzo by na mnie zależało i bardzo by mnie kochał to on musi być w stanie coś przewartościować, zrezygnować nawet ze swoich marzeń po to aby być ze mną i tworzyć rodzinę... marzenia są bardzo ważne... są ludzie dla których są najważniejsze. Jednak dla mnie miłość i rodzina zawsze na pierwszym miejscu i wiem że mogę być tylko z kimś kto na pierwszym miejscu także stawia rodzinę. Pytałam mojego TŻ co by było dla niego ważniejsze czy największe marzenie czy rodzina i powiedział że ja... AGNES ![]() ![]() ANIA wiesz jakoś mnie naszło na wspominy minionego lata ![]() ![]()
61-48-47-46-45 ![]() To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-06-21 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
milusia, w 100% masz rację
![]() ![]() ![]() Nie wyobrażam sobie żebym miała np. 2-3 dni nie gadać z facetem ![]() Ejj, żadna nie pochwaliła moje spadku ![]() ![]()
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś jestem tu praktycznie codziennie ![]() To już prawie rok,ach ![]() Zapomniałam, że kupiłam serum ochronne z avonu, dziś znalazłam je w torebce. jestem zachwycona. wcześniej używałam serum z matrxa, to z avonu znacznie bardziej mi się podoba i jest 4 razy tańsze ![]() ![]() Wyprostowałam sobie włosy, idę po balsam, ładną bieliznę i zwalczam tego paszteta który we mnie siedzi i każe mi zorganizować dziś dzień smakołyczków! O nie, no way!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.