Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 10:37   #1171
milusia1991
Rozeznanie

Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

PSYHE ja też właśnie potrzebuję żebym to ja była dla niego najważniejsza, nie wyobrażam sobie spotykaż się z Tż choćby raz w tygodniu. Poza tym dla mnie takie zwiazki gdzie dwoje ludzie nie widuje się zbyt często nie rokują dobrze, bo przecież dopiero gdy jesteś z kimś niemal że codziennie to poznajesz go na prawdę...

PSYHE gratulujemy spadku! Ale zacznij jeść brzydalu bo jak przyjdzie co do czego z tym twoim to na nic nie będziesz miała siły! oooOOOOOOOOOO
Stary 2011-06-21, 10:39   #1172
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
heheehe,poważnie?! wow )) fajnie! a ja dzięki Tobie tu trafiłam :P przez przypadek zgarnęłam tą nagrodę rimmela, która zmusiła mnie do prowadzenia bloga, i Ty napisałaś mi wiadomość - że jak można wziąć udział w tym konkursie, ja zobaczyłam Cię na av, i pomyślałam - o matko, co za chudzina z tej dziewczyny, weszłam na Twój profil, a tam patrzę - założycielka wątku idealnego dla mnie - chciałam wtedy schudnąć jakieś 5 kg. no i mówię - zobaczę, może się wkręcę
dziś jestem tu praktycznie codziennie
To już prawie rok,ach )

Zapomniałam, że kupiłam serum ochronne z avonu, dziś znalazłam je w torebce. jestem zachwycona. wcześniej używałam serum z matrxa, to z avonu znacznie bardziej mi się podoba i jest 4 razy tańsze

Wyprostowałam sobie włosy, idę po balsam, ładną bieliznę i zwalczam tego paszteta który we mnie siedzi i każe mi zorganizować dziś dzień smakołyczków! O nie, no way!
Idź po ten balsam i siedź w łazience do czasu kiedy Ci ochota na smakołyczki nie minie
Ja dzisiaj zrobię sobie peeling kawowy i nabalsamuję się...

Strup na ustach cały czas siedzi i jest bardzo nieapetyczny... Dzisiaj się chyba na szczęście z D. nie widzę...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:43   #1173
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
milusia, w 100% masz rację Ja też nie wyobrażam sobie żeby rodzina, miłość, JA nie była dla niego najważniejsza... Ja w związek ładuję całą siebie i nie wyobrażam sobie żeby facet jedno czy drugie marzenie przekładał ponad moją osobę. Byłam w związku gdzie dla faceta najważniejsza była praca, kasa (i to co powie tatuś ) no i bardzo szybko się to skończylo bo widywaliśmy się średnio raz w miesiącu... Nie wiem... A może to ja po prostu jestem strasznie czasochłonną kobietą
Nie wyobrażam sobie żebym miała np. 2-3 dni nie gadać z facetem

Ejj, żadna nie pochwaliła moje spadku To jest demotywujące! Ja tu prosto z wagi lecę podniecona i wam o tym piszę, a tu nic!
heheh, bo my jako prawdziwe matki żony kochanki i nimfomanki najbardziej lubimy gadać o facetach i wszystkim co z nimi związane, a wzloty i upadki przestałyśmy zauważać, jesteśmy boskie w tym swoim odchudzaniu xD hehehe
Oczywiście - jestem z Ciebie PRZE DUM NA!
Brawo, zwłaszcza za bieganie, ALE zacznij więcej jeść, bo zauważam Twoje posty o ilości spożywanych kcal, nie myśl że nie! jak Ci palnę z dziewczynami gadkę moralizatorską, to nas znienawidzisz, bo wiemy że takich nie lubisz:P
zartowałam;p

Wiecie, stawianie faceta w takiej trudnej sytuacji - też jest bez sensu, wiem z własnego doświadczenia, że nie można poświęcić wszystkiego dla drugiej osoby, bo miłość miłością, ale niespełnione marzenia czają się gdzieś w głowie, stale się o nich myśli, czasami nawet ma pretensje do siebie, partnera i całego świata o to, że się z czegoś zrezygnowało.
Sztuka wyborów jest niestety mega trudna.
Eldo pozwala mu się realizować i chyba wierzy w to, że jeśli los tak chce- to i tak będą razem.
Jesteś chyba bardzo religijna

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Idź po ten balsam i siedź w łazience do czasu kiedy Ci ochota na smakołyczki nie minie
Ja dzisiaj zrobię sobie peeling kawowy i nabalsamuję się...

Strup na ustach cały czas siedzi i jest bardzo nieapetyczny... Dzisiaj się chyba na szczęście z D. nie widzę...
cóż za niespodzianka, o. nie ma ciepłej wody, jest lodowata.a chciałam zrobić depilację wszelkich okolic :P
powalczę przy okazji z cellu!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:48   #1174
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
PSYHE ja też właśnie potrzebuję żebym to ja była dla niego najważniejsza, nie wyobrażam sobie spotykaż się z Tż choćby raz w tygodniu. Poza tym dla mnie takie zwiazki gdzie dwoje ludzie nie widuje się zbyt często nie rokują dobrze, bo przecież dopiero gdy jesteś z kimś niemal że codziennie to poznajesz go na prawdę...

PSYHE gratulujemy spadku! Ale zacznij jeść brzydalu bo jak przyjdzie co do czego z tym twoim to na nic nie będziesz miała siły! oooOOOOOOOOOO
I denerwują mnie ciągłe obiecywania, że to się zmieni, że ma gorący okres i później bedziemy się częściej widywać... A na moje pytanie 'kiedy?' koleś odpowiadał 'wkrótce'

Aaaa, dziękuję Troszkę jem (śniadanie obowiązkowo... Kiedyś nie jadłam, ale na tym wątku się nauczyłam także dzięki dziewczyny) ojjj, z tymi moimi siłami to mam nieźle skumulowaną energię
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 10:49   #1175
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo pozwala mu się realizować i chyba wierzy w to, że jeśli los tak chce- to i tak będą razem.
uwierzcie mi, że to jest trudny moment, kiedy masz świadomość, ze od Ciebie zależy przyszłość drugiej osoby. jesli miałybyście odebrać partnerowi marzenie, szanse na karierę itd to zastanowiłybyście się 100 razy i wiedziałybyście, ze gdyby coś Wam nie wyszło to obwiniałybyście się do końca życia o to, ze przez Was stracił tę szansę... miłość popycha ludzi do podejmowania trudnych decyzji.

keidyś nie byłam wierząca, bo próbowałam zrozumieć Boga... ale S mi bardzo pomógł, a potem w cierpieniu poczułam Go... i wierzę, ze jeśli jesteśmy sobie pisani to dane nam będzie szczęście.

proszę, zakończmy te rozważania w tym momencie.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:02   #1176
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
heheh, bo my jako prawdziwe matki żony kochanki i nimfomanki najbardziej lubimy gadać o facetach i wszystkim co z nimi związane, a wzloty i upadki przestałyśmy zauważać, jesteśmy boskie w tym swoim odchudzaniu xD hehehe
Oczywiście - jestem z Ciebie PRZE DUM NA!
Brawo, zwłaszcza za bieganie, ALE zacznij więcej jeść, bo zauważam Twoje posty o ilości spożywanych kcal, nie myśl że nie! jak Ci palnę z dziewczynami gadkę moralizatorską, to nas znienawidzisz, bo wiemy że takich nie lubisz:P
zartowałam;p

Wiecie, stawianie faceta w takiej trudnej sytuacji - też jest bez sensu, wiem z własnego doświadczenia, że nie można poświęcić wszystkiego dla drugiej osoby, bo miłość miłością, ale niespełnione marzenia czają się gdzieś w głowie, stale się o nich myśli, czasami nawet ma pretensje do siebie, partnera i całego świata o to, że się z czegoś zrezygnowało.
Sztuka wyborów jest niestety mega trudna.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

cóż za niespodzianka, o. nie ma ciepłej wody, jest lodowata.a chciałam zrobić depilację wszelkich okolic :P
powalczę przy okazji z cellu!
Jak ja się cieszę, że mogę wreszcie dołączyć do grona dzikich TŻtek
Dzięki A z tym bieganiem to aż sama jestem w szoku I zazwyczaj chętnie biegam i nie marudzę
Ja tam uważam, że owszem Bóg nam stawia kogoś na swojej drodze, a później zostawia ciąg dalszy nam samym Jak już wcześniej mówiłam, szczęściu warto pomóc i nie pozostawiać spraw samych sobie
No bo co??? Mam sesję i nie uczę się, pozostawiam to w rękach Boga? Tak samo trzeba walczyć o to co jest między swojgiem ludzi
Haha, u mnie z tą wodą jest tak samo Muszę sobie palić w piecu na wodę bo mój dziadek nie pozwala włączyć bojlera bo mówi, że dużo prądu ciągnie A przecież piec jest na komputer czyli nie dość, że prąd to jeszcze drewno i węgiel... Nie wiem czy to się tak opłaca

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Dziewczyny! Dzisiaj zaczynam wybielać zęby nakładkami z żelem z Białej Perły Zobaczymy czy pomoże
U mojej siostry w aptece była promocja i kosztowały 47zł. to mówię, a zaryzykuję
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 11:04   #1177
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
J
Dziewczyny! Dzisiaj zaczynam wybielać zęby nakładkami z żelem z Białej Perły Zobaczymy czy pomoże
U mojej siostry w aptece była promocja i kosztowały 47zł. to mówię, a zaryzykuję
powiedz potem jakie efekty, bo też się zastanawiam nam BP

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 11:07   #1178
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
powiedz potem jakie efekty, bo też się zastanawiam nam BP
Ok Póki co na chwilę obecną mogę pochwalić pastę wybielającą z BP bo mam mniej więcej o ton jaśniejsze zęby (a piję dwie kawy z mlekiem dziennie).
Oprócz tego myślałam żeby założyć aparat na zęby, ale pani stomatolog powiedziała, że nie ma takiej potrzeby bo nie są jakoś tam bardzo krzywe i po prostu wypiłuje mi jedynki i dwójki i zaloży na te 4 zęby licówki Ale to jeszcze nie teraz (brak kasy )
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 11:30   #1179
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
No bo co??? Mam sesję i nie uczę się, pozostawiam to w rękach Boga? Tak samo trzeba walczyć o to co jest między swojgiem ludzi
Haha, u mnie z tą wodą jest tak samo Muszę sobie palić w piecu na wodę bo mój dziadek nie pozwala włączyć bojlera bo mówi, że dużo prądu ciągnie A przecież piec jest na komputer czyli nie dość, że prąd to jeszcze drewno i węgiel... Nie wiem czy to się tak opłaca

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

co do sprawy Boga - zgadzam się w 100%. sama jestem bardzo średnio religijna. wierzę, ale zupełnie nie praktykuję
w domu też mam bojler, i faktycznie, prądu ciągnie strasznie dużo, ale to chyba na jedno wychodzi, i jest bardziej wygodne.
Stosowałam BP, ale niekonsekwentnie
A byłaś łatać dziury u dentysty przed tą kuracją? ja chciałabym ją powtórzyć, ale mocno wyżera zęby (? ), także bez wizyty się nie obędzie

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 11:33   #1180
Eldo_rado
amor vincit omnia

u mnie dziś waga pokazała 63,9... chyba zeszła woda zatrzymana przez alkohol w weekend
Stary 2011-06-21, 11:33   #1181
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
co do sprawy Boga - zgadzam się w 100%. sama jestem bardzo średnio religijna. wierzę, ale zupełnie nie praktykuję
w domu też mam bojler, i faktycznie, prądu ciągnie strasznie dużo, ale to chyba na jedno wychodzi, i jest bardziej wygodne.
Stosowałam BP, ale niekonsekwentnie
A byłaś łatać dziury u dentysty przed tą kuracją? ja chciałabym ją powtórzyć, ale mocno wyżera zęby (? ), także bez wizyty się nie obędzie
Dentystka mi powiedziała, żebym przyszła 3tyg. po kuracji bo mam 3 dziury I żeby plomba nie była ciemniejsza od zęba No i po wybielaniu przez 2-3 tyg się nie zakłada plomb bo się nie trzymają
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 11:49   #1182
milusia1991
Rozeznanie

U mnie co do Boga to mam srednie podejście. Świeta obchodzę, do kościoła chodze kiedy muszę tzn. komunia, ślub, chrzciny. Kiedyś byłam bardzo wierząca w kościele prawie codziennie ale kiedy mój tata zachorował i napatrzałam się na jego cierpienie, kiedy codziennie na onkologii widziałam te chore niewinne dzieci wciąż modląc się gorliwie o zdrowie dla taty i dla tych małych a codziennie jednocześnie widząc jedno nowe puste łóżko... coś we mnie pękło... az w końcu po śmierci taty zupełnie przestałam chodzić do kościoła... nie jestem z tego dumna ale nie mogę się przemuc... przełamać.

ANIA nie wiedziałam że to właśnie dzięki mnie tu trafiłaś. Ale cieszę się
Stary 2011-06-21, 11:56   #1183
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie co do Boga to mam srednie podejście. Świeta obchodzę, do kościoła chodze kiedy muszę tzn. komunia, ślub, chrzciny. Kiedyś byłam bardzo wierząca w kościele prawie codziennie ale kiedy mój tata zachorował i napatrzałam się na jego cierpienie, kiedy codziennie na onkologii widziałam te chore niewinne dzieci wciąż modląc się gorliwie o zdrowie dla taty i dla tych małych a codziennie jednocześnie widząc jedno nowe puste łóżko... coś we mnie pękło... az w końcu po śmierci taty zupełnie przestałam chodzić do kościoła... nie jestem z tego dumna ale nie mogę się przemuc... przełamać.

ANIA nie wiedziałam że to właśnie dzięki mnie tu trafiłaś. Ale cieszę się
A ci wszyscy chorzy ludzie pokładają nadzieję w Bogu.. Ja też rzadko chodzę do kościoła, ale mój tata, który jest po drugim zawale chodzi co niedziela, każde święta, msze za kogoś itp.
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 11:59   #1184
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja nie mówię 'Bóg zdecyduje za mnie' itd, ale w trudnej chwili modlę się i to daje mi siłę- to jedyna rzecz, która utrzymuje moją równowagę wewnętrzną. do kościoła chodzę, ale nie co niedzielę... modlę się za to często w domu. nie liczy się miejsce, a intencja. i nie mówię, ze Bóg przeżyje za mnie moje życie.wiem, że sama muszę decydować. ale dzięki Niemu staram się odnajdywać w sobie siłę
Stary 2011-06-21, 12:16   #1185
psyhe666
Zakorzenienie

OMG, dzisiaj do mojej sisotry znów przychodzi ta jej koleżaneczka Najlepiej żebym sobie meliski naparzyła i przelała do termosu bo jedna szklanka nie wystarczy
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 12:17   #1186
Eldo_rado
amor vincit omnia

złamałam detoks... zjadłam kropkę z pastą jajeczną ale nie mogłam się oprzeć!
Stary 2011-06-21, 12:45   #1187
milusia1991
Rozeznanie

Cytat:
złamałam detoks... zjadłam kropkę z pastą jajeczną ale nie mogłam się oprzeć!
ahhh pewnie nic takiego się nie stało

PSYHE ty sobie lepiej zaparz wiadro tej meliski Tylko uważaj bo moczopędna Niedługo wyniki z maszej maturki ahhh tak mnie ciągnie na tą dietetykę. Nie wiem. Co o tym myślicie? Ogólnie jest to poradnictwo deietetyczne i żywienie zbiorowe, lub dietoterapia i dietoprofilaktyka nie wiem który kierunek byłby lepszy

Edytowane przez milusia1991
Czas edycji: 2011-06-21 o 12:49
milusia1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:48   #1188
psyhe666
Zakorzenienie

U mnie po obiedzie
ok. 200g fasolki gotowanej, ale bez bułki tartej i pół skrzydełka Fasolka podobno 100g to 25 kcal... Jak myślicie ile to moglo mieć kalorii? Skrzydełko było raczej małe i i tak zjadłam polowę bo było smazone...

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
ahhh pewnie nic takiego się nie stało

PSYHE ty sobie lepiej zaparz wiadro tej meliski Tylko uważaj bo moczopędna Niedługo wyniki z maszej maturki ahhh tak mnie ciągnie na tą dietetykę. Nie wiem. Co o tym myślicie?
Aż mi się nie chce o tym myśleć Zmieńmy temat na przyjemniejszy
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 12:52   #1189
Eldo_rado
amor vincit omnia

milusia ja bym wybrała poradnictwo deietetyczne i żywienie zbiorowe wydaje mi się, że jest ciekawszy kierunek i potem łatwiej o pracę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 13:14   #1190
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ja jak zawsze jestem na bieżąco, tylko nie mam czasu odpisywać Agnes, strasznie mnie rozczulił Twój wpis cudnie ja walczę z sesjami nadal, dziś miałam dwa egzaminy ;< dietkowo różnie, od miesiąca waga mi się waha o 200, 300 g, nawet kiedy mam tydzień smakołyczków (tya, ostatni, @owy był tygodniem nie dniem smakołyczków) no i nie wiem, jak to ogarnąć, bo chciałabym jeszcze z 2 kg zgubić i smutno mi, że nie mam czasu każdej z was odpisać, ale każdą bardzo pozdrawiam i buziaka wysyłam!
Stary 2011-06-21, 13:22   #1191
milusia1991
Rozeznanie

Cytat:
milusia ja bym wybrała poradnictwo deietetyczne i żywienie zbiorowe wydaje mi się, że jest ciekawszy kierunek i potem łatwiej o pracę.
No właśnie ja też raczej na to bym stawiała
Stary 2011-06-21, 13:44   #1192
MalaPikanteria
Zadomowienie

yyyy.... od czego zacząć...
Psyhe biegaj po melise
Agnesuk super wiadomości, cieszę się razem z Tobą
Eldo u mnie było tak że oboje zrezygnowaliśmy z marzeń żeby być razem, ja popadłam nawet w konflikt z rodziną... Ale moim zdaniem aniabaniaa ma rację - nie można poświęcić wszystkiego kosztem siebie. Takie niespełnione ambicje są okropne. Choć z drugiej strony z tą wypowiedzią też się zgadzam
Cytat:
Napisane przez milusia1991
ELDO może jestem egoistką ale ja myślę tak. Jeżeli facetowi bardzo by na mnie zależało i bardzo by mnie kochał to on musi być w stanie coś przewartościować, zrezygnować nawet ze swoich marzeń po to aby być ze mną i tworzyć rodzinę...
Wierzę że wszystko się u Ciebie dobrze ułoży i będziesz szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez milusia1991
No właśnie ja też raczej na to bym stawiała .
ciekawy kierunek

Wyobraźcie sobie, że pojechałam po ten kubek (20km, specjalnie wyciągnęłam wujka) i co się okazało?! "przepraszam CHŁOPAKI zapomniały mi go dać. Będzie jutro" jak to usłyszałam... Grrrr.....
ale kupiłam TŻ krawat na dzień ojca z napisem "najlepszy tata na świecie" ( do tej pory nim nie był ale może się zmotywuje )

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:57   #1193
psyhe666
Zakorzenienie

A ja siedzę odpierdzielona jakbym na randkę szła Tzn. ładnie się ubrałam, podmalowałam (delikatnie baaardzo ) i włosy ułożyłam
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 14:01   #1194
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
A ja siedzę odpierdzielona jakbym na randkę szła Tzn. ładnie się ubrałam, podmalowałam (delikatnie baaardzo ) i włosy ułożyłam
jakaś okazja? Czyżbym coś ominęła? czy to ze względu na koleżankę siostry?

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:08   #1195
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
jakaś okazja? Czyżbym coś ominęła? czy to ze względu na koleżankę siostry?

Naprawdę jej nie lubię Kiedyś była taka fajna i po co jej to sztuczne przesłodzenie i wymuszona uprzejmość?
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 14:13   #1196
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Płakać mi się chce... Jakiś idiota rzucił się pod pociąg i jest duże opóźnienie, jak będzie 3 godziny, to nie ma sensu, żeby TZ do mnie jechał... Mam doła potwornego...
Wiesz, nie nazywałabym kolesia idiotą ... Tż przyjedzie prędzej czy później, a tamten koleś nie żyje. Rozumiem,że się stęskniłaś ale trochę nie na miejscu ten idiota ...

Cytat:
chodzi o to, że przez 5 lat będziemy się widywać może 1 w miesiącu ... a kolejne alta od będzie pół roku na morzu, 2 tyg w domu i tak w kółku... TŻ nie chce, zebym ja połowę swojego życia spędziła czekając na niego miesiącami w pustym domu i to z dala od rodziny, bo wie, że nie była bym szczęśliwa z dala od bliskich mi osób... kto wie, co będzie kiedyś- ile osób znajduje miłość dopiero po 3o-stce... może i nam będzie dane... a może Bóg ma dla ans inne plany, nie wiem... narazie muszę z TŻ porozmawiać na spokojnie, bo nie chcę żeby zniknął z mojego życia...
A ja bym tego nie kończyła. Nie wiadomo co jak się ułoży. Póki nie byłoby katastrofalnie to ciągnęłabym to. Skąd wiesz co będzie za te 5 lat? Nie wiadomo co będzie za kilka miesięcy,a co dopiero lat. Po co od razu czarnowidztwo ,a może będzie pływał na krótsze rejsy? Albo w ogóle mu się nie spodoba i zrezygnuje? Wrzućcie na luz, nie dramatyzujcie,przecież nie wyjeżdża na całe życie na drugi koniec świata. Nie wiadomo jak się życie potoczy. Ja bym walczyła

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej Wam
dawno mnie nie było... nie miałam za bardzo kiedy pisać, miałam trochę problemów z matką... z ojcem na szczęscie wszystko dobrze się układa, ufff.
przed chwilą wrócilam z USG
potwierdziło się,że to dziewczynka!
mała jest zdrowa, serduszko pracuje idealnie, nerki, żołądek, pęcherz idealnie!!
dowiedzialam sie już teraz,że bede mogła karmić piersią, bo żoładek sam bedzie mogł przetrawić pokarm po porodzie cudowna wiadomość jak dla mnie.
jest tak wszystko książkowo rozwinięte,że aż jestem w szoku!
sprawdził mózg - także idealnie, nie ma wodogłowia, wiec kolejna dobra wiadomość!

malutka bardzo się ruszała, lekarz nie mógł jej dobrze zmierzyć
nóżki ma blisko mojego pęcherza, głowke koło mojego żołądka.
mała waży 427g, a ja 57,4
widziałam jak rusza ustami i jak przytula się do łożyska pokazał mi buźke w 4d i cała córeczka Tatusia
jest cudna!!

a co najważniejsza zdrowa! uffff
kolejna wizyta 26lipca.

teraz będę rzadko, bo prawie całymi dniami nie ma mnie w domu. Jak bede miala chwile bede się odzywać
Ooo ale fajnie Pozdrów królewnę od wizażowych ciotek
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:39   #1197
psyhe666
Zakorzenienie

Eldo_rado, nie chciałam nic mówić na fitnessie, ale mnie tam się podobała figura tamtej laski Chociaż buzię i włosy też miała zaje*iste
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 14:40   #1198
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Eldo_rado, nie chciałam nic mówić na fitnessie, ale mnie tam się podobała figura tamtej laski Chociaż buzię i włosy też miała zaje*iste
wiesz... jakbym wyglądała tak jak ona to bym się nie obraziła zaakceptowałabym to
Stary 2011-06-21, 14:42   #1199
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz... jakbym wyglądała tak jak ona to bym się nie obraziła zaakceptowałabym to
Ja tam za bardzo się nie udzielam bo często się czepiają mojego podpisu
so trójka maybe.

Stary 2011-06-21, 14:43   #1200
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam za bardzo się nie udzielam bo często się czepiają mojego podpisu
Dlaczego
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości