![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
hej, może coś u mnie za całą Twoją
LILY LOLO Odsypka w strunie cienia Pixie Sparkle Odsypka w strunie cienia Choc Fudge Cake Odsypka w strunie cienia Indigo Sampel podkładu Popcorn raz użyty do testów Sampel podkładu In the Buff raz użyty do testów Sampel podkładu Barely Buff raz użyty do testów ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Interesują Cię perfumy? Może znajdziesz coś u mnie w podpisie za:
LILY LOLO
Ze SWEETSCENTS i EDM też bym coś wzięła ![]() Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2011-06-26 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heavenly rice powder z ADwG - próbka divine powder AdwG - w słoiczku wieksza próbka -primery chętnie przygarnę ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
2) Odsypka cienia Pressed Olive w plastikowej fiolce 1g 3) Odsypka cienia Volcano Blossom w plastikowej fiolce 1g 4) odsypka Inspiring z AWGM 5) odsypka Elegance z AWGM 6) odsypka Reticent z AWGM Te EDM mam jeszcze z czasów, kiedy wysyłali do Polski i ceny nie pamiętam, bo chyba w kicie były, ale możemy je policzyć po 8-9 zł/1 gram w fiolce, za cienie z AWGM placiłam po 2,99$ za słoiczek. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Zawieszka jest ze srebra próby 925. Zielona zawieszka: dałam za nią 14,60 zł http://www.artfan.pl/pl,0,produkt103...al-ab1szt.html +srebrna krawatka 3,60 zł http://www.artfan.pl/pl,0,produkt138...11mm-1szt.html czyli za nią 18,20 zł Herbaciany banan: też ma srebrną zawieszkę i myślę, że całość nie kosztowała mnie więcej niz 30 zł. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
szukam NIANI
![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Zupełnie nie chodziło mi o to, żebyś tyle pracy włożyła w szukanie poszczególnych części biżuterii
i wycenę co do złotówki. ![]() Napisałam, że jak uważasz że to za mało, mogę dodać Ci jeszcze sampelków, A z allegro, to tylko tak na porównanie ![]() Nie ma sensu liczyć się co do złotówki, jeśli coś u mnie jeszcze widzisz to śmiało pisz i Ci dodam jeśli jest wolne, nawet jeśli będę trochę stratna. Już tonę w tych próbkach więc najchętniej bym oddała w 2-3 turach całość, bez obliczania wartości. ![]() Maskary Benefit są w granicach 70-ponad 100 zł (Sephora). Ja za nią płaciłam w euro i wyszło mnie to ok. 80 zł. Jeśli uważasz, że dwie droższe zawieszki za maskarę jest w porządku, a tańsza za sample też - to jestem za, jeśli chciałabyś coś jeszcze też mogę dodać ![]() ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-06-21 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
A byłabyś skłonna oddać to wszystko na baśnie? może mogłabym Ci coś dorzucić, czego jeszcze szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=villete;27622019]hej, może coś u mnie za całą Twoją
LILY LOLO Odsypka w strunie cienia Pixie Sparkle Odsypka w strunie cienia Choc Fudge Cake Odsypka w strunie cienia Indigo Sampel podkładu Popcorn raz użyty do testów Sampel podkładu In the Buff raz użyty do testów Sampel podkładu Barely Buff raz użyty do testów Cienia Indigo mogę odsypać tylko malutki sampelek w strunie, połówka zarezerwowana dla Isilindil ![]() A u Ciebie znalazłam BBcremy, chetnie jakiś spróbuję (mocno matujący,dla tłustej skóry, raczej lekkie krycie, średnio ciemny) i Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - agresywniejsze od maseczki z The Face Shop, świetnie oczyszczają, mam opakowanie, ale wymieniam się na pojedyncze plastry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
w tej chwili nie, ale pewnie nie szybko go wymienię więc jak będziesz coś dokładać to pamiętaj o mnie
![]()
![]() |
#159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę tylko się zastanowić. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Zaraz przeszukam Twoje wątki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
to w takim razie chciałabym wszystkie sample podkładów i może być cien tylko pixie
![]() mogę za to dać 2 plastry nesura + próbkę bb skinfood aloe oryginalną (ewentualnie mogę zrobić zamiast tego próbkę mushroom), na pełnowymiarowy bb wydaje mi się, że to mało opłacalna wymiana ![]() daj znać jaką masz propozycje ![]()
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz jakiś dobry lakier nawierzchni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
mam pod ręką w swojej kosmetyczce top coat z l'oreal szybko wysychający, ale mogę przejrzeć też te inne nieużywane przeze mnie co tam jeszcze znajdę (wszystkie będą z loreala). mam też base coaty głównie ochraniające kolor, niektóre base coaty mają kolor sam w sobie - są różowawe.
ale za lakier chciałabym troszkę więcej ;] mogłabym top coat wymienić za sample podkładów lily lolo i jakieś kolorowe cienie (typu właśnie ll pixie ;] takie dające po oczach, nie muszą być z ll) i szminkę nyxa (dzizaz, znowu wychodzi moje szminkozbieractwo) i kwas mlekowy ![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Oo na nivea mi bardzo zależy, kredek w tym momencie szukam cielistej i brązowej.
![]() Pantene mogę oddać. ![]() Musierowicz i Chmielewska już poleciały, nie została mi żadna. Dla dzieci mam: "Brzechwa dzieciom", ale książka jest podniszczona. "Plastusiowy pamiętnik", "Jak Wojtek został strażakiem", "Dzieci Pana astronoma", "O psie, który jeździł koleją", "Mała księga zwierząt". reszta to już dla "starszaków". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie mialas rozejrzeć sie u mnie za Bigi z EDM, ale widze, ze juz ich nie widac w watku...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się je sprzedać na allegro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam sobie lakier nawierzczni z YR
![]() Więc tylko plasterki i próbki BB Cremu. Ile odważyć Ci cienia Pixie? Mam też kilka fajnych kolorków z Lumiere i ładny turkus z Silk Naturals (ten mogę oddać cały) ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() Jakie masz książki dla "starszaków"? W weekend porobię swatche kredek do oddania, może Ci któraś wpadnie w oko. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-06-22 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
mi głównie zależy na podkładach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do książek dla starszaków to z takich, które mogę oddać:
![]() Ja wyjeżdżam na 1,5 tygodnia w poniedziałek, wiec jak coś to fajnie by było choć część wymianki sobie zarezerwować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lumtecua;27386084]
Czyli ode mnie : Odsypka w fiolce Plum Liner Odsypka w fiolce Espresso Liner Dorzucę jakiś gratis ![]() Od Ciebie: Sampel primer meow primp skóra tłusta Sampel heavenly rice powder z AWGM Większa próbka w słoiczku divine powder AAWGM Wyślę w piątek. Adres przesłalam już na PW ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Niestety nic nie znalazłam. ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- W weekend powrzucam sporo swatchy do wątku, przejrzyj moze jeszcze jakiś cień wpadnie Ci w oko ![]() Bo u Ciebie wypatrzyłam fajne lakiery. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
o widzisz, ja się nie znam ;] Sweetscents myślisz mogłoby pasować suchej skórze? zaraz przejrzę swatche
![]() ![]()
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Czyli ode mnie:
Znajdziesz coś u mnie za: 1) odsypka cienia I'm Keeping Your CD's w plastikowej fiolce 1g 2) odsypka cienia Pressed Olive w plastikowej fiolce 1g 3) odsypka cienia Volcano Blossom w plastikowej fiolce 1g 4) odsypka cienia AWGM Inspiring 1ml (struna lub fiolka) 5) odsypka cienia AWGM Elegance 1ml (struna lub fiolka) 6) odsypka cienia AWGM Reticent 1ml (struna lub fiolka) 7) Nivea Hair Spray I może skusisz się na kredkę do oczu Od Ciebie: 1) Bajki 2) Odżywka Pantene loki i fale 3) Pięcioro dzieci i "coś" 4) Tajemniczy ogród Co Ty na to? ---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ---------- Cytat:
![]() Sama mam mieszaną skórę, ale siostra ma sucha i wrażliwą i bardzo sobie Sweetscent chwali, szczególnie herbatkę na noc do cery suchej. Chwaliła też sobie podkład z Lauress (seria Radiant), EDM (bez ll, bo też ją podrażnia) orginal i Lucy Minerals orginal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Czy jesteś zainteresowana wymianką?
Chciałabym niedługo zamknąć wątki, a nie wiem czy mam trzymać maskarę i czekać na odpowiedź czy już zrezygnowałaś... ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Mnie pasuje, jak najbardziej.
![]() ![]() Jeszcze chciałam podpytać o: 8) YSL ELLE odlewka 5 ml raz użyta Jakbyś jeszcze za ta odlewkę znalazła to byłoby super. ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-06-23 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może masz coś z mojego wisha, bo zamiast tuszu nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Zamiast tuszu moge jedynie zaproponować albo drugi tusz z wątku Bare Minerals - ma mniejszą szczoteczkę i dobre noty na brytyjskich portalach.
Ew. sporą odlewkę (ok. 30 ml) w eleganckim, dużym atomizerze z Sephory (srebrny + cyrkonie) perfumu G.Ferre Gieffeffe (unisex - zarówno dla kobiet jak i mężczyzn). Przelany z uszkodzonego flakonu. Więcej z wish niestety nie mam. ![]()
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za to? :
Lily lolo: Odsypka w strunie cienia Pixie Sparkle Lumiere: Odsypka w strunie cienia Peacock Blue Avon Precision Glimmer w kolorze turkusowym - zużycie do 50% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za próbki awgm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypominam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
coś za
1) Balsam do ciała jabłko i wiciokrzew Avon - ubytek max 20% 5) Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml 3) Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.