Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 21:00   #4171
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
A co do tej pracy, to facet chyba był pozytywnie do mnie nastawiony, mówił, że minusem jest to, że jeszcze studiuje, więc nie mogłabym być na cały etat i to, że on się boi, że po takiej uczelni(jak juz ja skoncze) szybko znalazłabym coś lepszego, tak to zasugerował. Bo powiedział, że praca nie wykorzystywałaby nawet w połowie tego co potrafię, a on chcę pracownika na co najmniej dwa lata(niepotrzebnie głupia się pytałam o możliwości rozwoju w firmie). Łatwo mu mówić jak tu ciężko w ogóle prace znaleźć po każdej uczelni. Pożyjemy, zobaczymy. Ogólnie atmosfera tam super fajna i ludzie wydali się bardzo sympatyczni.

Nurku moje przyjaciółki teraz w paryżu były, bilet w dwie strony z wrocławia wyszedl je chyba 220 zl. Nocowały też tanio w jakimś mieszkaniu, ale warunki nie hotelowe. Gdyby nie finanse i oszczednosci to tez bym ruszyła
ja nie musze mieć warunków hotelowych 220zł to tanio tylko tak jak piszesz to Wrocław i trzeba się tam też dostać a z warszawy to nie tak bliskoL no my nie oszczędzamy jeszcze na wesele chociaż uwaga uwaga wczoraj w żartach padła data 20.06.2015 bo to akurat w sobote wypada i 20 czerwiec to dzień kiedy się związaliśmy
ja to samo Ci mówiłam, że po takiej uczelni znajdziesz super prace
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:16   #4172
marcia45
Zadomowienie

Dowiem się wszystkiego po weekendzie i ci na gg napiszę O szukaniu biletów i dane na ten nocleg. I jestes okropna bo nie wstawiłaś zdjęć swojego sexi looku :P a ja tak lubię oglądać stylizacje-inspiracje.

Idę ogarnąć kanapki dla TZ i coś na obiad, bo biedaczek jeszcze nie wrócił. Wczoraj robiłam ogórkową i wyszła mega przepyszna.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2011-06-21 o 21:21
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:21   #4173
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Paulina fajnie,że się przełamałaś. Jednak to również ważny aspekt związku i na pewno taka bliskość polepszy jeszcze bardziej Wasze relacje.
Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
Paulunia cieszę się, że wykonałaś wieeelki krok teraz będzie tylko lepiej <już na pewno jest lepiej>
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Paulunia- super że się przełamałaś
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Paulunia za przełamanie lodów
Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość

Dziękuje wam kobietki Prawie dwa lata czekania i dumania "a co będzie jak..." się skończyły. Mamy dopiero po 23 lata i całe życie przed nami. Teraz powinno być tylko lepiej

Nadia

Mała już od godziny śpi wiec lecę się wykąpać i do TŻ.

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-06-21 o 21:23
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 21:30   #4174
irenkaaa
Zakorzenienie

Nurek ja tez jakis super warunkow nie potrzebuje
bede wiedziec co i jak to dam znac napewno
jestem pewna ze sie cos uda
teraz jest tyle tanich linni lotniczych ze napewno w przystepnej cenie sie da

dobra przyznaje sie ... dodalam fote z dzis do albumu
w koncu cos nowego
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 23:19   #4175
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Lili gdzie foty z wesela?? Jaka kiecka jakie buty
takie głupie foty mi Tż porobił, że nawet butów nie widać
jutro jakieś wynajdę.
sukienkę w rezultacie miałam szarą, a buty czarne -ciocia prezent zrobiła
Bardzo chciałam granatową, ale nie było takiej co by była ładna.

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-21 o 23:34
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 07:29   #4176
aaby
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki
Dziś mam dobry dzień, gdyż ponieważ... wracam do siebie
Mówcie co chcecie, ja wiem, że dom rodziców to dom rodzinny... Ale moim domem jest już to miejsce, w którym mieszkam od 3 lat i u rodziców zwyczajnie czuję się nieswojo. Nawet wczoraj odkurzacz mi do ręki nie podpasował

Po ostatniej akcji z Herą, ogólnie po ostatnich tygodniach i mając przed oczami dość ogromną zmianę w naszym życiu (może i tylko papierkową, ale jednak), postanowiłam, iż do ślubu wykurzę z domy wszystkie zbędne rzeczy, zrobię porządek w ciuchach, w szafkach kuchennych (muszę kupić jeden koszyk ), wysprzątam wszystko porządnie. Mobilizacją jest też to, że w czasie naszej podróży poślubnej zamieszka u nas moja mama, a po co ma widzieć taaaki bajzel
No, takie mam postanowienie, zatem już możecie trzymać kciuki, bo pewnie trochę to potrwa

Wczoraj byłam na kolejnym dywaniku - aczkolwiek te ostatnie dywaniki są całkiem bezbolesne, wręcz bym powiedziała, że przyjemne Żadnej propozycji wielkiej (czyt. podwyżki ) nie było, ale moje obowiązki się klarują, dostaję całkiem poważne zadania, a kierownik produkcji tłumaczy mi się z pracy swoich podwładnych przy szefie ( ), zatem mam nadzieję, że za jakiś czas zostanie to docenione. I prawda jest taka, że mam pod sobą takie projekty, że gdybym teraz odeszła, to chyba firma by stanęła Więc zwyczajnie zwolnić mnie nie mogą

Muszę dziś wyskoczyć z pracy, żeby odebrać rodziców z dworca (o ile zdążą z lotniska na wcześniejszy pociąg). Może udałoby mi się już nie wracać Niestety piątek mam pracujący. Fakt, że chętnie posiedziałabym sobie w domku i nic nie robiła, ale szkoda mi dnia urlopu. A nie mamy żadnych planów, nigdzie nie wyjeżdżamy, więc mogę przytuptać do biura. Z resztą TŻ też chyba będzie pracował.

Jutro z rana ważenie. Już widzę na wadze te lody i inne kuszące cholerstwa

Miłego dnia!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 07:43   #4177
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dowiem się wszystkiego po weekendzie i ci na gg napiszę O szukaniu biletów i dane na ten nocleg. I jestes okropna bo nie wstawiłaś zdjęć swojego sexi looku :P a ja tak lubię oglądać stylizacje-inspiracje.
dziękuje
wiem wiem jestem okropna

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Nurek ja tez jakis super warunkow nie potrzebuje
bede wiedziec co i jak to dam znac napewno
jestem pewna ze sie cos uda
teraz jest tyle tanich linni lotniczych ze napewno w przystepnej cenie sie da

dobra przyznaje sie ... dodalam fote z dzis do albumu
w koncu cos nowego
ooooosuper fotki i również dziękuje

Tż w nocy napisał smsa, że zgubił portfel ja nie wiem gdzie on mial głowe na prawdę wole nie myśleć ile to będzie kosztować i dowód i prawo jazdy i legitymacja i karty 250zł i moje zdjęcia! wrrrrrrrrrrrrr jestem na niego mega zła ale już nie będę nic mówić bo widzę ze sam chodzi zdołowany
Stary 2011-06-22, 07:46   #4178
aaby
Zakorzenienie

Aaa, zapomniałam
Nadia, gratuluję tak udanej obrony!

nurku, też byłabym zła, ale z drugiej strony mi też kiedyś zdarzało się coś gubić i to nie była moja wina, raczej przypadek, zrządzenie losu, może gapiostwo... W każdym razie nie krzycz na niego za dużo

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-22, 07:52   #4179
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

nurku, też byłabym zła, ale z drugiej strony mi też kiedyś zdarzało się coś gubić i to nie była moja wina, raczej przypadek, zrządzenie losu, może gapiostwo... W każdym razie nie krzycz na niego za dużo
nie krzycze wogóle pewnie dlatego, że jest daleko i dlatego, że widze, ze sam się z tym źle czuje już nawet nie pytam czy dowód od samochodu też tam był ale domyślam się, ze tak
ja się zbieeram bo na 9 do pracy nie wiem ile dziś godzin usiedze ale chciałabym tak z 7-8 jakby były wolne stanowiska
Stary 2011-06-22, 07:55   #4180
201604250957
Konto usunięte

Dzień dobry

Aaby cieszę się, że humor lepszy co do tego czucia się jak u siebie to doskonale to rozumiem ja w moim domu rodzinnym też nie czuję sie juz jak u siebie, chociaz jestem na etapie, ze nigdzie sie tak nie czuje nigdy nie czułam i wiedziałam, ze nie poczuje się "in my place" mieszkajac z P. a teraz swiadomie nie poprzywoziłam wiekszosci prywatnych rzeczy typu książki, płyty, zdjęcia by sie za bardzo nie przywiązać do tego miejsca chociaz siłą rzeczy się juz przywiązałam szczegolnie do białego kłaka kiedyś będę miała swoje miejsce i wtedy uczynię sobie z niego mój (nasz) mały azyl, ale dopiero wtedy gdy będę miala pewnosc, ze to bedzie moja przestrzeń życiowa i ze nikt mi tego nie zabierze ale mnie wzięło na "filozowanie" z rana

Nadia gratulacjeeeeee!

ja zaczynam dzisiaj weekend, ale dopiero wieczorem bo popołudniu na słuchaweczki później randka z M. a jutro rano jade do rodziców na weekend miałam mieć miłych gości w Poznaniu, ale nic z tego nie wyszło ale mam nadzieje, że innym razem i że szybciej niż mi sie zdaje!

piękną noc Kupały z tysiącami lampionów puszczonych w niebo mieliśmy wczoraj w Poznaniu rzućcie okiem:

http://www.youtube.com/watch?v=BJnuqP3OMfI&featu re=share

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-06-22 o 07:58
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:02   #4181
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

piękną noc Kupały z tysiącami lampionów puszczonych w niebo mieliśmy wczoraj w Poznaniu rzućcie okiem:

też brałaś w tym udział?
Stary 2011-06-22, 08:07   #4182
201604250957
Konto usunięte

Nuruś niestety nie bo M. nie mógł a sama nie chciałam iść, ale nawet z balkonu było widać co się dzieje
Stary 2011-06-22, 08:13   #4183
Nadia5
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za gratulacje
Ala, Dodaja - oby Wam równie dobrze poszło

Muszę posprzątać mieszkanie bo syf niemiłosierny
Na obiad dla Tżta żeberka a dla mnie gotowane udko.

Widzę, że pogoda się poprawia więc może uda nam się wyjść na rowery dziś Albo chociaż jakiś spacer ...

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:18   #4184
lili1987
Zakorzenienie

u mnie od rana sąsiedzi wiercą, a mała o 6 obudziła się z płaczem, chyba przez zęby i dopiero teraz usnęła, aż się boję,żeby jej nie obudzili

kawa wypita, zjadłam kanapkę, bo już byłam mega głodna i jeszcze chwilę się prześpię chyba

postaram się porobić te obiecane fotki ciuszków co mała i ja dostałyśmy

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Widzę, że pogoda się poprawia więc może uda nam się wyjść na rowery dziś Albo chociaż jakiś spacer ...
u mnie póki co pochmurno.
Musimy sobie z Tż też za jakiś czas rowery sprawić, ale w obecnej sytuacji nie mamy ich gdzie podziać, a w piwnicy strach

Stary 2011-06-22, 08:24   #4185
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadia- gratuluję

Aaby- cieszę się że humor lepszy

Kash- super te lampiony

Lili- ale masz dobrą ciocię

witam

ja u rodziców od rana jest babka do pomocy ale dzisiaj pierwszy dzień i trzeba jej wszystko pokazać

na dzisiaj u mnie zapowiadali niby 25 stopni w końcu a tu od rana deszcz

w ogóle wczoraj ciotka mnie rozwaliła, tata do niej że może by nas trochę wspomogli finansowo( raz dali 500 zł na rehabilitację) a na to ciotka że przecież kupili ssaka za 520 zł no litości, dziadek ma 6000 emerytury;/ no ku...a mać al mi ciśnienie podniosła, co oni sobie myślą, ja co drugi dzień wydaję na samo jedzenie dla mamy 100zł a gdzie leki i różne rzeczy apteczne, dzisiaj np kupiłam płyn na odleżyny, mydło do kąpieli dla mamy i dwie paczki rękawiczek i zapłaciłam 120 zł
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:34   #4186
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Witam w PIĄTEK!

Wczorajszy dzień przemilczę! Wręcz o nim zapomnę. Było minęło i oby nigdy nie wróciło.

Ala spóźnione życzenia Najlepszego z okazji imienin.

Nadia Gratuluję obrony

Cytat:
miałam mieć miłych gości w Poznaniu, ale nic z tego nie wyszło ale mam nadzieje, że innym razem i że szybciej niż mi sie zdaje!

Przepiękne te lampiony - coś cudownego. Też chcę takie.

Aaby
mam coś do pracy dla Ciebie: http://gizmodo.pl/gadgets/24443/exce...a_w_pracy.html
W sam raz na PrtScn.

Dodaja
, jak przygotowania do diety? Zaczynacie jutro?

Apropo's to mój TŻ chleba nie chce jeść.
Bo on się czuje tak lekko i przyjemnie i warzywka, sałatki, serki takie pyszne. Normalnie nie poznaję faceta.
Jakby tego było mało - rzuca palenie!
Przepraszam, czy ktoś mi go podmienił jak nie patrzyłam?

W szok ogromny dzisiaj wpadłam przed lustrem.
Ubrałam obcisłą bluzkę i wsadziłam ją w spodnie i DOBRZE WYGLĄDAM! Nic nie wystaje, nic nie odstaje. Mnie, tej która to workowate koszulki nosiła całe życie, żeby ukryć co trzeba.

Absolutnie lepiej mi dzisiaj!
Wszak w piątki się przyjemnie wstaje.
Przybyłam do Aleksandrowa szybciej by zrobić zakupy na targu - warzywka, owocki i przy okazji, bogatsza jestem o bluzkę.

Mam trochę pracy, ale jakoś tak lajtowo mam zamiar do niej podejść. Co się będę przed weekendem przemęczać.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-22 o 08:39
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:39   #4187
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
w ogóle wczoraj ciotka mnie rozwaliła, tata do niej że może by nas trochę wspomogli finansowo( raz dali 500 zł na rehabilitację) a na to ciotka że przecież kupili ssaka za 520 zł no litości, dziadek ma 6000 emerytury;/ no ku...a mać al mi ciśnienie podniosła, co oni sobie myślą, ja co drugi dzień wydaję na samo jedzenie dla mamy 100zł a gdzie leki i różne rzeczy apteczne, dzisiaj np kupiłam płyn na odleżyny, mydło do kąpieli dla mamy i dwie paczki rękawiczek i zapłaciłam 120 zł
mają możliwości, a nie chcą pomóc
nie rozumiem takich ludzi

ja z moją ciotką mam faktycznie dobrze, nie wiem czy nie za

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Ubrałam obcisłą bluzkę i wsadziłam ją w sotnie i DOBRZE WYGLĄDAM! Nic nie wystaje, nic nie odstaje. Mnie, tej która to workowate koszulki nosiła całe życie, żeby ukryć co trzeba.
tak mnie zmotywował ten post, że chyba drugi raz kupię książkę SB, bo mamie już nie zabiorę

poczekam na kasę i chyba też zacznę działać
Kurcze, już raz miałam nieudane podejście do SB, ale może teraz dam radę

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:

Mam trochę pracy, ale jakoś tak lajtowo mam zamiar do niej podejść. Co się będę przed weekendem przemęczać.

Stary 2011-06-22, 08:39   #4188
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry

go go power rangers Tyle mam do roboty, że nie wiem od czego zacząć i w co ręce włożyć więc zaczęłam od wizażu jak dawno tego nie robiłam

Kashmirka to jak znajdziesz chwilę czasu na kawkę to daj znać

Lili czekam na fotki Pochwaliłaś by się

Aaby a ja w domku rodzinnym się nadal dobrze czuję choć już długo tam nie mieszka, tyle że zauważyłam od nie dawna jak przyjeżdżam to jakoś nie po drodze mi sprzątanie . Bo to nie moje. A po za tym jestem obrażona na brata który podstępnie podmienił pokoje i teraz on jest ulokowany w moim a ja w jego.
Choć zawsze powtarzam, że nie ma jak w domu rodzinnym.

Dobra wracam do roboty bo tu wszyscy już się zlecieli i zaglądają
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:44   #4189
oliwka__
Zakorzenienie

Dziewczyny wy tak piszecie o tym odchudzaniu. A ja w domu schowałam wage i jej nie wyciągam i jak byłam na weekend u rodziców jak weszłam na wagę 5 kg więcej masakra jakaś
Stary 2011-06-22, 08:45   #4190
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Kashmirka to jak znajdziesz chwilę czasu na kawkę to daj znać
ooo no widzisz! wiedziałam, że o czymś zapomniałam znalazłabym czas w piątek jeśli by Ci pasowało
Stary 2011-06-22, 08:46   #4191
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo no widzisz! wiedziałam, że o czymś zapomniałam znalazłabym czas w piątek jeśli by Ci pasowało
Mnie pasuje.
Najlepiej gdzieś po środku.

Stary 2011-06-22, 08:53   #4192
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Mnie pasuje.
to wpadaj do Gro! zawsze jesteś mile widziana
Stary 2011-06-22, 08:58   #4193
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
ooo no widzisz! wiedziałam, że o czymś zapomniałam znalazłabym czas w piątek jeśliby Ci pasowało
Jak najbardziej tylko jeszcze nie wiem czy do pracy nie będę szła. Ale to zawsze na popołudniową kawkę czas się znajdzie. Napisz o której by Ci godzinie pasowało to się dostosuję

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Mnie pasuje.
ijaa nocleg masz już załatwiony jak nie u mnie to w behapowcu Jak nie przeszkadza Ci że będziesz z tż kuzynem na pokoju no ale za darmochę
Stary 2011-06-22, 08:59   #4194
lili1987
Zakorzenienie

dla zaspokojenia Waszej ciekawości dodałam do albumu fotki ciuszków od cioci
nie zrobiłam zdjęcia jednej sukienki dla mnie i bolerka, bo nie wiem gdzie położyłam

buty też od cioci i te buty i tą szarą sukienkę miałam na weselu

fot 2 par spodni jeansów nie robiłam, bo póki co ledwo mi się d... w nie mieści także będą leżały w szafie czekając na lepsze czasy

Stary 2011-06-22, 09:00   #4195
ijaa
Zakorzenienie

Aaa zapomniałam.
Oglądaliśmy wczoraj z TŻem całkiem przyjemny film The Switch z Jennifer Aniston - polecam.

W weekend muszę zaliczyć Just Go With If i He's Just Not That Into You w ramach oglądania WSZYSTKICH filmów z Jennifer.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-22 o 09:04
Stary 2011-06-22, 09:01   #4196
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Lili czekam na fotki Pochwaliłaś by się
co za niecierpliwe baby
dodane już

dodałam fotkę z poprawin
fotki weselne mi Tż straszne zrobił

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-22 o 09:09
Stary 2011-06-22, 09:20   #4197
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Aaby
mam coś do pracy dla Ciebie: http://gizmodo.pl/gadgets/24443/exce...a_w_pracy.html
W sam raz na PrtScn.
No Kochana, zawsze o mnie myślisz
Cytat:
Ubrałam obcisłą bluzkę i wsadziłam ją w spodnie i DOBRZE WYGLĄDAM! Nic nie wystaje, nic nie odstaje. Mnie, tej która to workowate koszulki nosiła całe życie, żeby ukryć co trzeba.
Ależ bym chciała kiedyś taki efekt zobaczyć u siebie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-06-22, 09:31   #4198
Kelpie
Zakorzenienie

Bry

Dzisiaj do domku na trzy dniowe wakacje

Dziewczyna z mojej pracy przyniosła dalej zwolnienie i muszę na niedzielę wrócić na 12 h do pracy.
Ale dzięki temu jaka jest sytuacja obecnie w pracy to TŻ przyjdzie na 1/2 etatu na wakacje Miejmy nadzieję, że będzie druga osoba na 1/2 i da radę pojechać na wakacje, które planujemy w sierpniu. Chociaż na dzień dzisiejszy nie da się nic zaplanować.

Proszę o kciuki za przyjęcie nowej osoby jeszcze i za nasz urlop
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 09:38   #4199
marcia45
Zadomowienie

Wstałam, nadrobiłam Was i biorę się za projekt, bo dziś wieczorem zaczynam pracowniczy maraton. I muszę mamie coś na imieniny kupić i tatom na dzień taty, bo na weekend wracamy do rodziców.

Mam takie samo wrażenie, jak wracam do rodziców, że to nie mój dom, tym bardziej, że nie jeżdżę na dłużej niż weekend. Nawet ostatnio jak byłam, myślałam, kiedy te uczucie "niedomowe" się zaczęło. Tu też w pełni jeszcze nie czuje się jak u siebie, ale jak wracmay to mówię TZ, że wreszcie w domu. Jak nie znajdę stałej pracy, to jeszcze długo 100% swojego miejsca mieć nie będziemy

Anastazja a może z samym dziadkiem pogadaj, to ciotka decyduje o jego pieniadzach? Dużo siły dla Ciebie

Pamiętajcie by dziś zakupy zrobić, bo jutro wszystko pozamykane.

Abby
gdzie swoją kieckę ślubną kupywałaś? Bo wyczaiłam na wątku ślubnym, że już się wyprzedaże zaczynają i może się niedługo już przymierzać przejdę. Bo najchętniej, bym kupiła, nawet z zeszłego sezonu a taniaOne i tak sie za wiele nie zmieniają.

Bardzo mnie ciekawi, czy Annola miała tą suknie co chciała, i jak wyszło uszycie, ale ona się nie odzywa.

Lili ale rzeczy podostawaliście Ja nie lubie jak ktoś mi coś kupuje. jedynie od siostry i przyjaciółki prezenty ciuchowe bez wybierania toleruje. Jestem wybredna chyba

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2011-06-22 o 09:39
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 09:43   #4200
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Lili ale rzeczy podostawaliście Ja nie lubie jak ktoś mi coś kupuje. jedynie od siostry i przyjaciółki prezenty ciuchowe bez wybierania toleruje. Jestem wybredna chyba
90% to rzeczy dla małej, a wg mnie dla maluchów wszystko jest ładne
Poza tym dla małej to przyda się wszystko, bo rośnie jak na drożdżach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości