|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
piękna relacja a muzyka, do której tańczyłaś w kuchni faktycznie jest taka do odprężenia się i odrzucenia myśli, które stresują
wyglądałaś pięknie |
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
właśnie, za daleko staliście od siebie
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ci zazdroszczę
ja składałam pita prawie na ooczątku i kasy dalej nie mam. to normalne, czy mam sie upomnieć o swoje? do kiedy można czekać na ten zwrot? Frezi ale cudna relacja ![]() a wiecie co my mamy od wczoraj? 2 kuce - parkę )))
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zwracałam uwagi czy jesteśmy za daleko..
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
frezi ale bosko
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi cudowna relacja , jeszcze raz gratuluję !
I jeszcze raz to napiszę : Wyglądałaś cudownie ! Przepięknie ! |
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ale jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi twoja relacja doprowadziła mnie do łez. Jeśli sama relacja tak wzrusza to faktycznie musiał być najpiękniejszy dzień. Z wielką przyjemnością patrzy się też na zdjęcia. Wyglądałaś prześlicznie. Ach...
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to widać wzruszyła mnie Twoja relacja poza tym widać jak bardzo się kochacie, a to jest najpiękniejsza sprawa na świecie! |
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi....
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi cudna relacja
Az mi sie oczy zaszklily
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, zostań moją żoną
cudownie musiało być, ach... oczywiście się poryczałam
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale jesteście słodkie!!!! ja się poryczałam jak już w domu na spokojnie oglądnęłam jeszcze raz pokaz zdjęć... a tak to płakałam w nocy przytulona do męża (oczywiście ze szczęścia!) |
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi Piękny miałaś ślub i wesele.. Cudowna relacja...
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, tak ładnie to opisałaś, że aż widziałam to wszystko
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
jejkuuu jak ślicznie frezje pachną u nas w domu
jeden bukiet dostaliśmy z samych frezji czyli coś co bardzo lubię jak wiecie ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- idę spać.... i przygotować mężowi łóżko,b o biedny o 6:00 wstaje... ![]() dobranoc
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki potrzymajcie jutro trochę kciuki za Britni, bo chcę zakończyć już spis, a zostały mi same problematyczne punkty, wiecie jak to jest... dzięki
![]() Nikt się nie podnieca naszymi kucami, relacja frezi przyćmiła wszystko ![]() dobranoc |
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezpiecznej podróży i udanej zabawy Claris, a skąd te kuce? ![]() Frezi ![]() Bardzo bym chciała mieć podobne wrażenia po swoim ślubie i weselu... Tylko nie jestem pewna, czy z moją narzekająco-marudzącą naturą jest to możliwe...
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Britni
za spis a co do kuców... nie wiem, co powiedzieć ![]() Wczoraj miałam lepszy dzień na zakupy 3 podkoszulki (które będę uwielbiać, tak czuję) i szorty niebieskie w House, w Butiku W KOŃCU kupiłam strój kąpielowy, który wygląda na mnie normalnie i to za 40-50 zł!!! w szoku jestem, wszędzie indziej tyle kosztowały majtki... Tak że jestem z siebie bardzo dumna, bo obłowiłam się tanio względnie (podkoszulki po 14,90, tylko szorty droższe) ![]() Gorzej, że na tym się chyba skończą moje zakupy przedwyjazdowe, nie wiem, czy w ogóle będę miała tam jakieś pieniądze... i jestem konfjuzd, bo nie tak miało być...
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko moja Najdroższa! Na taka relację warto było czekać
Niesamowicie urzekły mnie te maskotki bocianów i bobasów dołączone do wina |
|
|
|
#4551 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doszla ksiązka?;> czytaj czytaj bo mrówa już niedługo na swiat przychodzi! ![]() Cytat:
a tak przy okazji ja też młodo wyglądam jak na 20 lat, ostatnio miłam taka sytuacje ze tż do dzisiaj sie ze mnie smieje, byłam u niego w domu sama i przychodzi listonosz i do mnie z tekstem "dziewczynko jest ktoś dorosły w domu: no to jak mnie zatkało^^ a ja do niego "a jak mam 20 lat to juz ejstem dorosła?" i mu sie glupio zrobilo i jak w ogole zapytał kim dla mnie jest tata tz ze odbieram jego list, a ja palnełam, że teściem, to juz w ogole go zamurowało^^ (wyglada jak dziewczynka i jeszcze męzatka![]() ![]() Cytat:
Cytat:
;] to zapraszam na kawkę^^ahhhh... Ale cudownie musiało być ![]() az sie poryczałam jak czytałam Twoje relacje ^^ Cytat:
a i jeszcze gratuluje naszej pani mgr inż ;-) ![]() i med gratuluje egzaminu! ![]() a teraz moja relacja^^ dawno nie pisałam mimo, że was sledziałam, jakos ciagle cos i na nic czasu nie miałam. zdałam Techniki nowych mediów w mojej grupie na 50 osób zdały tylko 2 osoby wiec mozecie byc ze mne dumne^^ zdałam też gatunki dziennikarskie na 5 poprawiłam filozofię i TIa tak to net w pracy jest tylko w biurze na kablu ;/ nie moge sie na sklepie połaczyc z moim netbookiem ![]() i klima w koncu jest narobilam im krzyku i od razu przyjechali ![]() dzisiaj kumpela mnie wyciaga na impreze a taaaak mi się nie chce szczegolnie ze pt sob i nd uczelnia ostatni zjazd i jeszcze ezgazminy;/;/ uhh ale sie rozpisałam mam nadzieje ze nie zanudzilam was na smierc![]() aaa i jeszcze powiedzcie co myslicie o tym http://www.groupon.pl/oferty/groupon...ampaign=Varies chcialam tż zabrac on nigdy nie byl na mazurach i od zawsze chcial jechac.. hmm taki maly wypadzik...
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-06-22 o 07:58 |
|||||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Od 6.00 na nogach, juz nie mam sily a tu jeszcze do pracy trzeba isc. Wracam do dekorowania babeczek
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi
Claris kuce? a skąd się u Was znalazły? Kasia trzymam kciuki za egzamin ![]() Karola gratuluję zdania egzaminów i powodzenia na kolejnych a co do mazur -> fajny pomysł
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
![]() Znowu poszłam późno spać, bo byłam dwie godziny na aerobiku do 21, potem pakowałam się, a potem do 23 wypisywałam dyplomy tym razem I wstałam dziś 4.30, żeby się spakowac już całkiem...No i co? Auto mi się zepsuło, a mieliśmy moim jechać na wakacje... Byłam wczoraj na diagnozę w serwisie i wiem, gdzie szukać przyczyny, ale na 100% nie wiadomo co to może być, są trzy opcje... Zatrzepotałam rzesami iz amiast 150 zł zapłaciłam 55 za diagnozę No ale co z tego, jak strach autem jechać, świeci się kontrolka silnika i auto nie ma mocy... Strach wyprzedzać, cisnę gaz do dechy i ledwo się rozpędza... A auto TŻ-a w jeszcze gorszym stanie, więc nie wiadomo czym pojedziemy... Teraz TŻ oddał do mechanika moje auto, może coś uda im się dzisiaj zrobić, w serwisie powiedzieli, że naprawa w przedziale 500-1000 zł Więc nawet nie mam jak się cieszyć wyjazdem... TŻ też nerwowy, bo ma mase spraw do załatwienia a czasu mało... Niech już wszystko się jakoś ułoży Do etgo pogoda w Zakopanem na ten weekend ma być kiepska, jutro jeszcze jakoś znośnie, a potem 14 i 11 stopni i deszcz... Więc w góry chyba nie pójdziemy... Sorki za mardzenie, ale musiałam się wygadać... ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Aha, Frezyjko cudowna relacja Czytałam z zapartym tchem, a przy "Kocham Cię" łzy stanęły w oczach Obyś zawsze była tak szczęśliwa!
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niesprawnym autem nie ma się co pchać, bo może być niebezpiecznie, a koniec końców jeszcze po drodze staniecie i tyle. Niech spróbują naprawić, prędzej czy później i tak musiałabyś go dać do warsztatu ![]() Ale mam nerwa, no masakra... Jaaaaa
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi dziękujemy za piękną (jak zawsze u Ciebie
) relację...wyobraziłam sobie wszystko jakbym tam była - cudownie!!!Claris pokaż fotki ![]() Ja dzisiaj się dowiedziałam, że zdałam jeden z dwóch najgorszych egzaminów w tym roku ![]() Cały czas nie mogę przysiąść do licencjatu...ech czarno to widzę obym tylko nie musiała płacić 900zł za powtarzanie seminarki...co za głupi wydział
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko
relacja totalnie mnie powaliła! a po takiej relacji już nie mogę się doczekać własnego ślubu Cytat:
![]() Magda za naprawę |
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Magda niestety tak jest z wczasami w Polsce, pogody nie przewidzisz
Iz samochodem też niezły pech Ale mam nadzieję, że w końcu pojedziecie i nacieszycie się sobą ![]() Ja jestem wkurzona na maxa. Dzisiaj chciałam wziąć L4 na 2 dni (środa i piątek). Jestem zmęczona i nie mam w ogóle energii. Byłam rano w 3 przychodniach i nic:/ Nigdzie mnie nie przyjmą bo nie ma miejsc :/ Paranoja. Nawet jak mówiłam, że mam zatrucie żoładkowe, to kazali mi czekać do piątku. Super. Także dzisiaj zamiast siedzieć w domu, to jestem w pracy, a nie mam nic do zrobienia, bo wszystko zrobiłam wczoraj myśląc, że dzisiaj będę mieć wolne. W dodatku w piątek będę jednak musiała wziąć urlop, a chciałam go trochę zaoszczędzić. Nigdy nie brałam L4, a raz chciałam po prostu wypocząć i mnie pokarało
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawa kosztowala mnie 1200zł ;/;/
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi cudowna relacja i się popłakałam nie dobra Ty
![]() Gratulację z okazji zaliczonych egzaminów. boli mnie brzuch ze stresu ehh
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

wyglądałaś pięknie
13.03.2008

01.08.2013
15.08.2014
Az mi sie oczy zaszklily 

jak wiecie
za spis
w szoku jestem, wszędzie indziej tyle kosztowały majtki... Tak że jestem z siebie bardzo dumna, bo obłowiłam się tanio względnie (podkoszulki po 14,90, tylko szorty droższe)
coś czuję, że to będzie baaaardzo ciężki dzień.

obym tylko nie musiała płacić 900zł za powtarzanie seminarki...co za głupi wydział
Iz samochodem też niezły pech