|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A też jeszcze pamiętam jak moja mama była przeciwna naszemu związkowi Mieliśmy ciężkie początki ale właśnie to chyba Nas umocniło
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Telka, wczoraj napisała że ukrywała chłopaka przed mamą.
Ja też ukrywałam chłopaka przed rodzicami, ale pierwszego chłopaczka, ale nie męża. Chadzałam do Parku i siedzieliśmy w parku, ale za nic świecie nie spotykalismy się u mnie w domu. Dobrze, że to było lato, albo wiosna bo ciepło było wtedy Wkońcu jakoś się domyślili i miałam go przyprowadzić. Tak też zrobiłam.
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy przyszłą mamusię
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- ten Nasz aniołek
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
do której nie dociera nadal ten fakt.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny zapach, lubie Oj, współczuje mu tej zgagi, mąż też często miał, ale już nie pija gazowanych i ulga 100%. ![]() Ładny staż
|
|
|
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiste, ale mogę odpisać na PW ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
biedny chłopak - wstydziłaś się Go
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ok, jak chcesz to wal na PW.
![]() No, chyba się go wstydziłam, albo też wstydziłam się że w ogóle mam chłopaka, że rodzicom się nie spodoba i takie tam. Było mineło, bo za to męża przyjeli z serdecznością. A to dlatego, że mąż jest otwartym człowiekiem, rozmownym, tamten taki dzikus troche. Np byliśmy na etapie bycia razem, to mąż tzn wtedy chłopak wstawał sobie rano, poszedł sobie zrobić kawe. A to były początki naszego bycia razem, a maż czuł się jak u siebie. ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Hm, dukanowskie czy nie smacznie brzmi. ![]() Cytat:
Klepnij się w czoło, będzie wesoło
|
||
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem Go nachodzi nagły przypływ romantyzmu ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Ja tam nie mam nic przecuiwko zakupom przez net nawet agd ![]() Zawsze można zwrócić trzeba się tylko dogadać ze sprzedawcą by pokrył koszty dostaw, by nie trzeba było placić np 2 razy za wysyłkę Fajnym rozwiązaniem jest Euro Rtv Agd. Mozna jechac i obejrzeć, a następnie kupić przez net- wychodzi taniej albo od razu przez net bez oglądania i np odebrac osobiście w najbliższym sklepie, albo jak dowiozą to potem mozna oddać do jakiegos tam czasu ![]() My tak kupowaliśmy TV ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze znam takie cuś, że robiło się z ręki daszek na czole. Mówilo się: mówi ptaszek do ptaszka blaszka i się wtedy kogoś klepie w czoło.
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Ide zrobić sobie herbatki. Zaraz wracam ![]() I odpisze Ci jak wróce eff na PW.
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to pierwsze mnie rozwaliło![]() ok
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
A i wiecie co, robiąc herbate mi się przypomniało. Wczoraj oglądałam program o wcześniakach
Masakra, jeden chłopczyk ważył jak pół kilo cukru, urodził się 4 miesiące za wcześnie. Walczył o życie, ale zmarł. Jak go rodzina i Ksiądz żegnali przy inkubatorze, to się poryczałam. ![]() Fakt, to nie było jej pierwsze dziecko, ale jednak dziecko....szkoda maleństwa... |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż stosował coś w stylu: "No to buczek, nie ma buczka będzie muczek" juz dokładnie nie pamiętam, ale pokazywało się takiego roga na czole, jak się nie pokazało to dostawało się klepniaka w główkę Ja też jestem ciekawa co to za historia eff8 z tym chłopakiem ![]() napisz w wolnej chwili, jesli możesz ![]() U nas było odwrotnie. Ja miałam 16,5 lat "Co ta małolata tu robi o tej porze" Dobrze że nie powiedziała tego bezpośrednio do mnie, bo od początku byśmy się nie lubiły A najlepsze jest to, że mama kolegi TŻ tak powiedziała do jego dziewczyny- wprost i sama tesciowa na tą mamę najezdżała a po latach okazuje się że zachowała się prawie tak samo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba sobie pozytywny tok rozumowania wykształcić ![]() Ja miałam okazję na żywo widzieć takie wcześniaczki urodzone np 6 MC. Wygladały jak sztuczne silikonowe lalki teraz już jest medycyna tak posunięta, ze takie dzieci "wychodza na normalne".Zbnajoma opwowiadała mi jeszcze "lepszą" historię: Mamie powiedzieli że dziecko jest martwe, już w jakimś końcowym momencie ciązy i że tylko dla formalności ma się odbyć wywoływany poród. Tak też się stało i lekarze nawet specjalnie nie zajęli sie dzieckiem, bo sprawa wydawała się być przesądzona. Odłożyli ggdzies tam to dziecko i zajęli się mamą a nagle dziecko zaczeło płakać. Wszyscy byli w szoku. Potem rozwijało się bez żadnych komplikacji i dzis jest juz z niego zdrowy nastolatek ![]() Tak ze rózne historie się mogą wydarzyć, ale zawsze trzeba myśleć pozytywnie
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię takich historii...---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście takie cuda?
http://www.youtube.com/watch?v=fJnF5...feature=relmfu Muszę wypróbować wieczorem
|
#4219 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam a wątek idzie jak burza chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić ...
Przłożyłam prace lic na wrzesień bo nie wyrobilam, a teraz szukam pracy . Dzisiaj babka do mnie zadzwoniła z ofertą że o 17 szkolenie, szkoda że o 15 jeszcze nie zadzwoniła. Wiem że nie powinnam wybrzydzać ale nie mam z kim dziecka zostawić gdzie ja na ostatnią chwilę kogoś znajdę jakby wczoraj chociaż dała znac to bym młodego do mamy wywiozła |
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co to za folię ma na paznokciach??Paula194 witam
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2767339 1]hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam a wątek idzie jak burza chyba nie dam rady wszystkiego nadrobić ...
Przłożyłam prace lic na wrzesień bo nie wyrobilam, a teraz szukam pracy . Dzisiaj babka do mnie zadzwoniła z ofertą że o 17 szkolenie, szkoda że o 15 jeszcze nie zadzwoniła. Wiem że nie powinnam wybrzydzać ale nie mam z kim dziecka zostawić gdzie ja na ostatnią chwilę kogoś znajdę jakby wczoraj chociaż dała znac to bym młodego do mamy wywiozła Super, że znów z Nami jesteś Nie musisz nadrabiać, tylko w miare możliwości na bieżąco się uzielaj i już Nie wybrzydzasz przecieź, czasami siła wyższa decyduje. Powodzenia w szukaniu pracy
|
|
|
|
#4223 |
|
Konto usunięte
|
Wiem wiem teraz mam więcej czasu póki co to będe częściej
. Ale się wkurzyłam żywcem o ta prace. Teraz wypadało by mi zadzwonić do tej babki i jej powiedzieć że jednak nie dam rady A te paznokcie to jak się to robi co to za papierek i te lakiery to na wodzie tak ? |
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie uciekam
|
#4225 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o czym jest ten film i jaki to gatunek? Cytat:
a to napewno nie bylo nic grzesznego znajac mnie![]() Cytat:
ale aureolke![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam zdarzylo wam sie jednoczesnie plakac i smiac ? ale nie z radosci i prawie cos wczoraj z mezusiem zrobilismy ale sie opanowalami przez brzuszki chyba zaraz sniadanko![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- akurat jak przyszlam ![]() paula witam
|
||||||
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe mi się kiedyś zdarzyło ![]() No to co prawie zrobiliście?? ![]() To chwilkę jeszcze zostanę
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozum zwyciezyl![]() mi sie wczoraj tak zdarzylo(ale nie pierwszy raz) mialam taki zly humor, ze sie rozplakalam a jak maz na mnie popatrzyl to zaczelam sie smiac na caly glos, za chwile znowu placze i potem sie smieje i placze![]() |
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh ciężko jest się tak powstrzymać
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

Mieliśmy ciężkie początki ale właśnie to chyba Nas umocniło

Np byliśmy na etapie bycia razem, to mąż tzn wtedy chłopak wstawał sobie rano, poszedł sobie zrobić kawe. A to były początki naszego bycia razem, a maż czuł się jak u siebie. 
To prawda! Klepię się w czoło ręką w nocy jak śpię, a jak mi spadnie to znowu na czoło wędruje i tak całą noc...Nieraz mąż widział.

Masakra, jeden chłopczyk ważył jak pół kilo cukru, urodził się 4 miesiące za wcześnie. Walczył o życie, ale zmarł. Jak go rodzina i Ksiądz żegnali przy inkubatorze, to się poryczałam. 
juz dokładnie nie pamiętam, ale pokazywało się takiego roga na czole, jak się nie pokazało to dostawało się klepniaka w główkę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale co to za folię ma na paznokciach??

sniadanko