Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 12:04   #4051
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jak to się dzieje, że kiedy ja czegoś szukam to nie mogę znaleźć a Ty zawsze?
też tak mam

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
W tym roku nawet nie oglądam butów, bo znowu coś wypatrzę i będę chciała [a podoba mi się kilka modeli w obecnych kolekcji ].
Za to korci mnie na torebkę, miałam już nawet upatrzoną jedną, ale wykupili ten model we wszystkich sklepach w mieście zanim się ostatecznie zdecydowałam [chyba nigdy się nie nauczę na własnych błędach...].
Teraz mam na oku kolejny... Chyba w piątek zaciągnę TŻ i niech mi doradzi...

Limit kosmetyczny mam już prawie wyczerpany w tym miesiącu, ale te krakeny... kuszą

Nie wspomnę o pięćdziesięciu milionach gadżetów z ebaya, które chciałabym mieć i bez których nagle nie mogę żyć, chociaż obywałam się bez nich przez całe dotychczasowe życie
Niby grosze kosztują, ale jakby tak zebrać to wszystko razem... same wiecie

Inglot moim zdaniem przereklamowany. Mam kilka sztuk i są rzadkie, potrzebują 4 warstw, a trwałość nie lepsza niż Wibo/wręcz słabsza nawet, szkoda przepłacać.
ja muszę kupić sandałki, bo te moje się rozwaliły..

torebek mam aż za dużo, a i tak noszę jedną

najgorsze są te tanie pierdoły

tez uwazam, ze inglot przereklamowany, odpryskuje tak szybko jak lakiery za 5 zł...

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Widziałam dzisiaj "na żywo". Moja Psiapsiółka se walnęła . Granatowe. Dziwaczne toto straszliwie.

Rób poka, poka .

Coś Ty ! Jak będzie niższy, to Ci w tańcu głowę w cycuchy wsadzi

Nic, bo nie doszłam. Przecudnej urody junak mnie zbałamucił. Platonicznie, Świntuszyce. Platonicznie { } ! A cudny był jak Domagarov, w roli Bohuna : sama dzikość i namiętność . Gryzłby mnie jak surowy boczek. Oj, kosmate sny będę miała ...
nie znasz się

taka zwykła czarna bluzeczka na lato, moze zrobię zdjęcie przy okazji

oj Kasia Kasia

biedna

Cytat:
[I

Powiem Wam też, że to psikadło z Gliss Kura jest całkiem całkiem [/I]
dla mnie bez szału, takie jak wszystkie inne

Cytat:
Cześć !

A ręce jakie owłosione . Od razu wizualizację łóżkową miałam...

Nic mu nie będzie ! Pewnie było więcej strachu niż bólu. Niech się maluch uczy respektu dla większych.

Ja zrobiłam drugie podejście do False Lash Effect . Nijak mi podpasywać nie może. Szczególnie ta jego szczoteczka. Jak już pisałam - od lat używam Chanel Inimitable . Jak dotąd nie spotkałam lepszego, a że cena obecnie wyjątkowo zaporowa, szukam czegoś tańszego. Muszę spróbować coś z tych, o których piszecie.

Bardzo dużo zależy od pędzelka. Ja, jak trafię na jakiś dobry, to go sobie zostawiam i używam do innych lakierów.

A tak na ucho Wam powiem : te wczorajsze zderzenie z Adonisem, zmobilizowało mnie. Dobrze prawił mój Pan od angielskiego ze szkoły średniej : myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny. Robię sobie dzisiaj dzień domowego SPA. A więc : prysznic, peeling po całości, namaszczę się wonnymi balsamami,depilację tu i ówdzie, maskę na młodość i nareszcie { ! } : manicure. A potem ... Potem będę leżeć, pachnieć i czekać. A nóż widelec ...

Dziewczyny, w telewizorni ostatnio reklamują jakieś nowe balsamy nawilżające DOVE. Wiecie coś więcej na ich temat ?

Miłego dnia

coś mi się wydaje, że ja bym tez musiała takiego tuszu uzywac, bo te średniopółkowe nie dają u mnie rady, max factory tez u mnie nie dają rady

ciekawy patent

tez bym w koncu musiała sobie SPA zrobic

nie przepadam za firmą dove

oficjalnie mam wakacje, nieoficjalnie mam juz jakis czas

pomalowałam mame na impreze

aa i nie zakładam tego konta w banku, bo po 18stce musiałabym je zamykac i otwierac nowe albo miec 2, więc poczekam do wrzesnia i wtedy sobie założę głupota jakaś, po 18stce powinnam miec to samo konto... biurokracja

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 12:13   #4052
ImmortalLover
Zakorzenienie

NK ale jak to? Ja miałam przed 8nastką konto i nadal mam to samo...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 12:21   #4053
NaKrawedzi
Zakorzenienie

tak to, że rodzice wtedy mają wgląd do moje konta

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-22, 12:40   #4054
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
tak to, że rodzice wtedy mają wgląd do moje konta
Moi niby też mieli,ale nie zaglądali tam

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-06-22, 13:07   #4055
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Moi niby też mieli,ale nie zaglądali tam
no mi by też nie zaglądali, ale po 18stce jednak wolałabym miec dostęp do mojego konta tylko ja

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-22, 13:10   #4056
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
No to czekam, aż mi się obecne psikadła pokończą.
Kupuj ! Ja też polecam. Jeden jedyny, który trawię.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Bier go Kasia
Wiśta, wio ! Łatwo powiedzieć ! A co Ty myślisz, że maślano - cielęcych oczu nie robiłam ? Tylko wiesz : "...bo w tym właśnie jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz.".

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kupuj Essence, ten w czarno-różowym opakowaniu
Nazwę poproszę .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Nic nie wiem o Dove, niestety .
W zamierzchłej przeszłości szamponów i odżywek używałam. Wielkie nic. Ale ichne myjadła pod prysznic są jedyne, po których nie mam swędziawki. Teraz już spróbowałam oliwkową Ziaję i Alterrę . Tyż nie swędzą.

Cytat:
Ooo przypomniałaś mi,że muszę mamę speelingować nowym cudeńkiem, które bosko pachnie
Ty nie pisz, tylko pilinguj, pomacaj i nazwę napisz.

Cytat:
torebek mam aż za dużo
Ile razy mam powtarzać, że torebek i butów nigdy nie ma się za dużo.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
tak to , że rodzice wtedy maja wgląd do moje konta

Szczwany lis !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 13:14   #4057
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
no mi by też nie zaglądali, ale po 18stce jednak wolałabym miec dostęp do mojego konta tylko ja
A nie da się tego zmienić? Ja w ING zmieniłam(chyba). Nie wiem jakoś nie martwię się,że rodzice mi tam zajrzą-śmiem nawet tweirdzić,że ojciec nawet nie wie,że mam konto
Cytat:
Bielenda Ideal Skin Zielone jabłko robiłam raz na sobie i faaaaajnie poza tym ten zapach Ale od razu mówię,że to próbka od kuzynki. Dostałam do niej jeszcze też z Bielandy Czerwone wino maska algowa

Stary 2011-06-22, 13:25   #4058
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
ja muszę kupić sandałki, bo te moje się rozwaliły..

aa i nie zakładam tego konta w banku, bo po 18stce musiałabym je zamykac i otwierac nowe albo miec 2, więc poczekam do wrzesnia i wtedy sobie założę głupota jakaś, po 18stce powinnam miec to samo konto... biurokracja
A propos sandałów: killing shoes --> http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,24070
Nie wiem, jak się w tym można poruszać i nie połamać nóg
Chociaż nie powiem, że brzydkie, w sam raz na lato...
Ale tej platformy to jednak bym się bala

Z tymi kontami to niestety, banki mają różne regulaminy a do tego wisi nad nimi prawo i tak muszą robić.
Pamiętam jak moja koleżanka miała problem z kontem studenckim [niby jakieś preferencyjne warunki], bo skończyła studia, bank zamknął jej konto [bo tylko dla studentów] i nawet chyba jej o tym nie poinformowali .

Faktycznie lepiej poczekać te kilka miesięcy jeszcze i założyć normalne, bez tych cyrków, bo sie potem można nieźle naciąć
Cytat:
Wiśta, wio ! Łatwo powiedzieć ! A co Ty myślisz, że maślano - cielęcych oczu nie robiłam ? Tylko wiesz : "...bo w tym właśnie jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz.".
To by musiał być jakiś dzik albo inny żubr, żeby Cię nie chciał
Pewnie nieśmiały i się wstydzi

Cytat:
Nazwę poproszę .
Essence, Multi Action Mascara, dokładnie o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1
Pamiętaj - różowy [bo są jeszcze dwa inne].

Cytat:
!
True!!!
Szkoda, że to takie 'kosztowne' dodatki...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 13:37   #4059
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Kupuj ! Ja też polecam. Jeden jedyny, który trawię.

Nazwę poproszę .

W zamierzchłej przeszłości szamponów i odżywek używałam. Wielkie nic. Ale ichne myjadła pod prysznic są jedyne, po których nie mam swędziawki. Teraz już spróbowałam oliwkową Ziaję i Alterrę . Tyż nie swędzą.

Szczwany lis !
ja to wiem, tylko jak się ma ulubioną to inne leżą i robią się niemodne

no co jak juz założe konto to chce miec je cały czas i co bd miała30 lat i mama bd sprawdzac mój rachunek?

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
A nie da się tego zmienić? Ja w ING zmieniłam(chyba). Nie wiem jakoś nie martwię się,że rodzice mi tam zajrzą-śmiem nawet tweirdzić,że ojciec nawet nie wie,że mam konto
Bielenda Ideal Skin Zielone jabłko robiłam raz na sobie i faaaaajnie poza tym ten zapach Ale od razu mówię,że to próbka od kuzynki. Dostałam do niej jeszcze też z Bielandy Czerwone wino maska algowa
no w mbanku się nie da potem zmienic tylko trzeba nowe zkładac;/ a ja chcę mbank

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:

Z tymi kontami to niestety, banki mają różne regulaminy a do tego wisi nad nimi prawo i tak muszą robić.
Pamiętam jak moja koleżanka miała problem z kontem studenckim [niby jakieś preferencyjne warunki], bo skończyła studia, bank zamknął jej konto [bo tylko dla studentów] i nawet chyba jej o tym nie poinformowali .

Faktycznie lepiej poczekać te kilka miesięcy jeszcze i założyć normalne, bez tych cyrków, bo sie potem można nieźle naciąć

To by musiał być jakiś dzik albo inny żubr, żeby Cię nie chciał
Pewnie nieśmiały i się wstydzi

Essence, Multi Action Mascara, dokładnie o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1

True!!!
Szkoda, że to takie 'kosztowne' dodatki...
wow, ja chcę na płaskim

no nie opłaca mi się zakładac konta tylko na wakacje poczekam

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-22, 14:35   #4060
'Estelle'

Cytat:
wow, ja chcę na płaskim

no nie opłaca mi się zakładac konta tylko na wakacje poczekam
W tym sklepie z linku jest sporo sandałów na płaskim, zerknij Sobie

BTW, zaglądam sobie dzisiaj na tego skandynawskiego bloga a tam... ADOS http://sminkan.blogg.se/

http://www.madminerals.org/
Mam ochotę na jakieś cieniowe sample , chce ktoś jeszcze???
[jakbym miała mało cieni ]

Stary 2011-06-22, 14:38   #4061
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
W tym sklepie z linku jest sporo sandałów na płaskim, zerknij Sobie

BTW, zaglądam sobie dzisiaj na tego skandynawskiego bloga a tam... ADOS http://sminkan.blogg.se/

wolę kupowac buty stacjonarnie, bo sporo mi odstaje i w ogóle nieraz podoba mi się tyle butów a jak ubiorę to żadne

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-22, 18:11   #4062
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
A co bys wybrala?
Wiesz co, sama nie wiem, może coś związanego z administracją lub z księgowością. Na pewno nie to co wybrałam

Cytat:

Ócz swych głębią mroczną !
Kawkę se jedynie z nim siorbłam w barze u Psiapsółki. No, ale cóż ... Cacany taki, że kudy mi tam do niego. A ręce jakie owłosione . Od razu wizualizację łóżkową miałam...
To ja już nie będę pytać co Ci się zwizualizowało

Cytat:

A tak na ucho Wam powiem : te wczorajsze zderzenie z Adonisem, zmobilizowało mnie.
Też by mi się przydało takie dzień piękności zrobić ale albo nie mam czasu albo mi się nie chce

Cytat:
Ty to mnie już lepiej nie denerwuj

Edit. Trafiłam przypadkiem na serial "Love bites" - uśmiałam się, zabawny jest

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-06-22 o 18:57
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 18:56   #4063
ImmortalLover
Zakorzenienie

W moim Rossie nie ma NIC. Chciałam coś zSynergenu ni ma, chciałam z Babydermu (?) nie ma... Wyszłam zdenerwowana, coś zjeść.
Swoją drogą kupiłam tyle rzeczy jedzeniowych,że nie wiem od czego zacząć. Chyba arbuza zjem
I polecam Wam posypki "do dekoracji" deserów za 1zł. Męczę dwie juz od ponad miesiąca i końca nie widać ale dokupiłam sobie kolejny 'kolor'

Stary 2011-06-22, 19:23   #4064
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wspomnę o pięćdziesięciu milionach gadżetów z ebaya, które chciałabym mieć i bez których nagle nie mogę żyć, chociaż obywałam się bez nich przez całe dotychczasowe życie
Niby grosze kosztują, ale jakby tak zebrać to wszystko razem... same wiecie

POooookaaaaa!!!

Inglot moim zdaniem przereklamowany. Mam kilka sztuk i są rzadkie, potrzebują 4 warstw, a trwałość nie lepsza niż Wibo/wręcz słabsza nawet, szkoda przepłacać.

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Wiemy

Nie bedzie poka poka bo ich nie kupilam wtedy, bo najpierw chcialam zeby sie zmierzyl, alee...plany sie zmienily, wesela nie ma wiec dobrze ze i butow w ciemno nie kupilam

mialam chyba ze 2 z inglota ale to jakis jasny roz to nie pamietam czy dobrze kryl, ale wiem ze za dlugo sie nie trzymal na paznokciach

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Moim rekordem zużycia kasy na eee... nazwijmy to, drobiazgi, jest 1500zl !! Więc gdy kasy przybywa, wydatków też, teraz się strzegę

A na czym polega logistyka?

Ogólnie to masz ciekawe zainteresowania Różnorodne

Dziękuje Wam dziewczyny za życzenia szczęścia, kochane jesteście wszystkie
1500zl...drobiazgi...

logistyka...hmm jakby to wyjasnic po logistyce mozesz pracowac np w firmie transportowej i kontrolowac tiry w sensie ustalac im jakies trasy, kierowcy Ci sie melduja itd ale jezyki sa potrzebne jest tez np. logistyka ze specjalnoscia lotnicza (ale to nie u mnie, u mnie nie ma specjalnosci zadnych i chyba tylko 3 letnie sa) i wtedy to chyba polega na tym samym tylko ze kontroluje sie samoloty

A to nie koniecznie sa moje zainteresowania Ale na studia trzeba isc, za cos pozniej zyc tez a z takich studiow humanistycznych np., typu filologie, historia czy cos to mysle ze ogolnie kierunki łatwiejsze, ale co pozniej po tym robic to nie wiem

Cytat:
Coś Ty takie miałkie kierunki wybrała ? Gdzie Ty po nich pracę znajdziesz i za ile ? No, może jeszcze kartografia. To może lepiej geodezja. Szukaj takich, które Ci chlebuś z masełkiem zapewnią .
Zarzadzanie, administracje, ekonomie i historie juz wykluczylam. Zostala logistyka (na uniwersytecie) a tak to reszta na politechnice, wlasnie najbardziej sie ku tej geodezji i kartografii (to jest jeden kierunek) sklaniam, bo wydaje mi sie ze zapotrzebowanie na prace bedzie, nawet przy budowaniu cetrum handlowego, w sklepie geodeci pracuja juz nie mowiac o robieniu samodzielnych projektow, i za to jaka kase sie trzepie A jak nie to moze budownictwo (powaznie mowie ) albo inzynieria srodowiska

A czemu mowisz ze po tych kierunkach nie znajde pracy? jakie sa wedlug Ciebie przyszlosciowe?

Cytat:
Kurde, byłam z moim psiskiem na spacerze i przypałętał się jakiś młody sznaucerek, zaczął ją zaczepiać więc moja oczywiście też do zabawy. I nagle jakoś musiała go nadepnąć albo coś innego mu zrobiła (w końcu ponad 20 kg waży), że ten sznaucerek zaczął piszczeć a kiedy wstał kulał na łapkę Gdybym mogła to bym się pod ziemię zapadła pod spojrzeniem jego właścicielki... Mam kurczę nadzieję, że moja psica nie uszkodziła go za bardzo i nie będzie kulał... [/I][/COLOR]
Pewnie nic mu nie jest moj pies tez tak popiszczy, pokuleje a za 5min biega jak glupi jak byl maly to to samo bylo :P

Cytat:
Ócz swych głębią mroczną !
Kawkę se jedynie z nim siorbłam w barze u Psiapsółki. No, ale cóż ... Cacany taki, że kudy mi tam do niego. A ręce jakie owłosione . Od razu wizualizację łóżkową miałam...
[/COLOR]

A tak na ucho Wam powiem : te wczorajsze zderzenie z Adonisem, zmobilizowało mnie. Dobrze prawił mój Pan od angielskiego ze szkoły średniej : myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny. Robię sobie dzisiaj dzień domowego SPA. A więc : prysznic, peeling po całości, namaszczę się wonnymi balsamami,depilację tu i ówdzie, maskę na młodość i nareszcie { ! } : manicure. A potem ... Potem będę leżeć, pachnieć i czekać. A nóż widelec ...

Cytat:

Cytat:
O mamo jak w tym sie chodzic da

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-22, 19:37   #4065
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
A to nie koniecznie sa moje zainteresowania Ale na studia trzeba isc, za cos pozniej zyc tez a z takich studiow humanistycznych np., typu filologie, historia czy cos to mysle ze ogolnie kierunki łatwiejsze, ale co pozniej po tym robic to nie wiem
Nie dla każdego filologie czy historia to będą łatwe kierunki Ja bym na historii padła. Ale niestety, u mnie historia strasznie kuleje
A po filologiach to można oczywiście być nauczycielem, pracować w wydawnictwie, być korektorem w gazecie, tłumaczyć teksty...
Stary 2011-06-22, 19:42   #4066
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Nie dla każdego filologie czy historia to będą łatwe kierunki Ja bym na historii padła. Ale niestety, u mnie historia strasznie kuleje
A po filologiach to można oczywiście być nauczycielem, pracować w wydawnictwie, być korektorem w gazecie, tłumaczyć teksty...
No ja mowie o sobie bo ja bardziej chyba umysl humanistyczny niz scisly, ale polskiego nie cierpie np angielski czy historie lubie ( w miare ) ale z matmy jakims tumanem nie jestem to moze nie bedzie tak zle

Stary 2011-06-22, 20:07   #4067
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
No ja mowie o sobie bo ja bardziej chyba umysl humanistyczny niz scisly, ale polskiego nie cierpie np angielski czy historie lubie ( w miare ) ale z matmy jakims tumanem nie jestem to moze nie bedzie tak zle
Rozumiem (Chociaż sama kocham język polski i trudno mi pojąć, że inni ludzie niekoniecznie )
Stary 2011-06-22, 20:50   #4068
Finlora
Zakorzenienie

Nawet sobie nie wyobrażacie jak się cieszę, że nie muszę iść jutro do roboty

Piwo ciemne karmelowe popijam - zawartość alkoholu 6%
I krówki podżeram

O matko, co za okropieństwo
http://www.youtube.com/watch?v=OCbnj3mticg&feature=fvst

Koleżanka mi przed chwilą podesłała.

One wyglądają jak kopyta Jak w czymś takim da się w ogóle chodzić??

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-06-22 o 20:51
Stary 2011-06-22, 21:15   #4069
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Też bym sobie piwko wypiła
Stary 2011-06-22, 22:10   #4070
Finlora
Zakorzenienie

Robię się senna po tym piwie

Zobaczcie to http://bebzol.com/pl/Twoje-piaskowe-...-chj.7065.html
Stary 2011-06-22, 22:18   #4071
'Estelle'

Cytat:
wolę kupowac buty stacjonarnie, bo sporo mi odstaje i w ogóle nieraz podoba mi się tyle butów a jak ubiorę to żadne
U mnie paradoksalnie buty kupione przez net często lepiej leżą i 'się noszą' niż te mierzone i kupowane w sklepie. Udało mi się dorwać naprawdę kilka oryginalnych a przy tym superwygodnych par, nic a nic mnie nie obcierają, a przy wrażliwości moich stóp to cud normalnie...
Cytat:
Nie bedzie poka poka bo ich nie kupilam wtedy, bo najpierw chcialam zeby sie zmierzyl, alee...plany sie zmienily, wesela nie ma wiec dobrze ze i butow w ciemno nie kupilam

O mamo jak w tym sie chodzic da
Oj, a co się stało się???

Miałam kiedyś podobne buty na nogach, nieco niższe i na obcasie typu słupek, ale platforma dość wysoka i muszę powiedzieć, że tragedia.
No ale może taka pełna podeszwa lepiej stabilizuje i łatwiej je w chodzeniu ujarzmić
Cytat:
Nawet sobie nie wyobrażacie jak się cieszę, że nie muszę iść jutro do roboty

I krówki podżeram

Hehehe, jak widać się da i lasce idzie całkiem nieźle, chociaż oczywiście widać również, że nie jest to jednak naturalne i krok m iejscami niepewny ma.
Takie szpile to raczej kolekcjonerskie [nawet w opisach przedmiotu sprzedawcy to zaznaczają], dla fetyszystów a nie do chodzenia...

A moje piwko zostało pod siedzeniem w samochodzie

Stary 2011-06-22, 22:19   #4072
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ja zawsze jestem senna po piwie... Do tego piwo mnie najlepiej znieczula. I najszybciej upija. Na inne alkohole jestem niemalże niewrażliwa. Nie wiem co piwo ma w sobie, że tak na mnie działa

Genialne
Stary 2011-06-22, 22:35   #4073
Finlora
Zakorzenienie

To mi się podoba
http://bebzol.com/pl/Przed-i-po-slubie--.7319.html
Stary 2011-06-22, 23:40   #4074
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem (Chociaż sama kocham język polski i trudno mi pojąć, że inni ludzie niekoniecznie )
ja nie lubie bo nie lubie a) czytac ksiazek chyba ze cos mnie wkreci, ale zaczac ciezko b) analizowac wierszy, nie rozumiem ich poprostu, c) gramatyki w sumei tez nie lubie d) pisac wypracowan tez nie, na maturze jak mialam pisac to myslalam ze mnie cholera strzeli a zadania z matmy to co innego

Cytat:
U mnie paradoksalnie buty kupione przez net często lepiej leżą i 'się noszą' niż te mierzone i kupowane w sklepie. Udało mi się dorwać naprawdę kilka oryginalnych a przy tym superwygodnych par, nic a nic mnie nie obcierają, a przy wrażliwości moich stóp to cud normalnie...

Oj, a co się stało się???

Miałam kiedyś podobne buty na nogach, nieco niższe i na obcasie typu słupek, ale platforma dość wysoka i muszę powiedzieć, że tragedia.
No ale może taka pełna podeszwa lepiej stabilizuje i łatwiej je w chodzeniu ujarzmić

Hehehe, jak widać się da i lasce idzie całkiem nieźle, chociaż oczywiście widać również, że nie jest to jednak naturalne i krok m iejscami niepewny ma.
Takie szpile to raczej kolekcjonerskie [nawet w opisach przedmiotu sprzedawcy to zaznaczają], dla fetyszystów a nie do chodzenia...

A moje piwko zostało pod siedzeniem w samochodzie
Bez komentarza co do tego wesela poprostu moje zaproszenie zostalo hmm...odwolane? czemu to lepiej nie wnikajmy w szczegoly, bo ja sama nie wiem co bylo prawdziwym powodem. ale zaluje tych butow, bo fajne byly, ale tak bez okazji to nie kupie, chyba ze jak dostane kase za promocje a one jeszcze beda to znaczy ze to przeznaczenie

No podejrzewam ze w takich butach stopa sie bedzie chwiac bardzo w przod i tyl, jak to na takich platformach ale pewnie idzie sie przyzwyczaic

Stary 2011-06-22, 23:49   #4075
'Estelle'

Cytat:

Zobaczcie to http://bebzol.com/pl/Twoje-piaskowe-...-chj.7065.html
Masakryczne
Cytat:
Bez komentarza co do tego wesela poprostu moje zaproszenie zostalo hmm...odwolane? czemu to lepiej nie wnikajmy w szczegoly, bo ja sama nie wiem co bylo prawdziwym powodem. ale zaluje tych butow, bo fajne byly, ale tak bez okazji to nie kupie, chyba ze jak dostane kase za promocje a one jeszcze beda to znaczy ze to przeznaczenie

Stary 2011-06-23, 00:02   #4076
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
ja nie lubie bo nie lubie a) czytac ksiazek chyba ze cos mnie wkreci, ale zaczac ciezko b) analizowac wierszy, nie rozumiem ich poprostu, c) gramatyki w sumei tez nie lubie d) pisac wypracowan tez nie, na maturze jak mialam pisac to myslalam ze mnie cholera strzeli a zadania z matmy to co innego
To, co każą pisać na maturze to jakieś głupoty

Za to uwielbiam czytać książki, uwielbiam robić analizę wierszy i uwielbiam gramatykę
Stary 2011-06-23, 00:25   #4077
Finlora
Zakorzenienie

Ja kocham czytać ale ostatnio mało czasu mam na to niestety

Obejrzałam właśnie drugi odcinek PLL
Stary 2011-06-23, 06:46   #4078
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Kurde, muszę w końcu przestać papierochy palić, bo już każdego ranka takie koncerty wygrywam, że aż wstyd. Dzisiaj to nawet koty pouciekały ze strachu.

Cytat:
Ja - nie, dzięki . Jakoś trudno mi sobie z "sypanymi" poradzić.

Cytat:
To ja już nie będę pytać co Ci się zwizualizowało

Nie pytaj, Dzidzia . Nie pytaj

Cytat:
I polecam Wam posypki "do dekoracji" deserów za 1zł.
A co to takiego ?!

Cytat:
Ale na studia trzeba isc,
Że się tak zapytam : dlaczego "trzeba" ?

Cytat:
Napisane przez niby nic
a z takich studiow humanistycznych np., typu filologie, historia czy cos to mysle ze ogolnie kierunki łatwiejsze, ale co pozniej po tym robic to nie wiem

Ja tam niekumata , ale chyba w studiowaniu nie o to chodzi, żeby "łatwiejszy" kierunek wybrać i studiować tylko dla samego faktu uzyskania dyplomu.
Do dzisiejszego dnia pluję sobie w brodę, że Ojca nie posłuchałam i nie "poszłam" do technikum gastronomicznego. Oburzałam się ; "coś Ty, w garach będę łychą mieszać". A dziś żałuję, bo co jak co, ale bez jedzenia człowiek się nie obędzie.

Cytat:
Napisane przez niby nic
jakie sa wedlug Ciebie przyszlosciowe?
Nie wiem. Tak się teraz na tym świecie popierniczyło, że nie ma nic pewnego. Nie jestem socjologiem i nie śledzę rankingów z rynku pracy. Wiem jedno, że np. banki, fiskus, gastronomia, informatyka, policja i wojsko będą istnieć zawsze, bez względu na koniunkturę, ustrój i granice.
Moim zdaniem, w momencie kiedy to "studiowanie" stało się ogólnodostępne {tak, tak !}, to obecnie dyplom ma rangę niegdysiejszego świadectwa szkoły podstawowej : każdy musi {może} mieć . A jak ogólnie wiadomo {i tak od zawsze było}, kierunki humanistyczne są łatwiejsze niźli te ścisłe i mamy wysyp filologów, socjologów, psychologów, kulturoznawców itp. Zobacz sama jak nie tak dawno wszędzie gdzie to tylko możliwe reklamowano, zachęcano do studiowania kierunków ścisłych, bo jest deficyt.
Kiedyś podpowiadałam np. meteorologia. Zobacz co z klimatem ludzie porobili ? Już nie ma nic pewnego. Same anomalia, to i zapotrzebowanie na specjalistów będzie. Coś w kierunku energetyki - to też, moim zdaniem, przyszłościowy kierunek. Geologia - będziemy "za parę dni" wwiercać się w ziemie, w poszukiwaniu nowych źródeł energii. Oceanografia - jedzenia coraz mniej na ziemi. Biologia molekularna {genetyka molekularna} - zobacz, ile już jest modyfikowanej żywności, a będzie jeszcze więcej; no i "klonowanie" - bo zwierzęta też już prawie wszystkie zżarliśmy.
Mogłabym tak jeszcze długo. Musisz spojrzeć "w siebie" i sama wybrać co Cię najbardziej interesuje i czym chciałabyś się w przyszłości zajmować.

Cytat:

Tak sama, samiusieńka ?!

Cytat:
Zobaczcie to
Bomba !

Cytat:
Też bym sobie piwko wypiła
Jam jest z frakcji zwolenników mocniejszych trunków. Chociaż dobre piwko, np. Grimbergen Double bym se wypiła.

Cytat:
To mi się podoba

Cytat:
poprostu moje zaproszenie zostalo hmm...odwolane?
Przykre .

Cytat:
To, co każą pisać na maturze to jakieś głupoty

E tam, chyba nie aż tak.

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Cytat:
Bielenda Ideal Skin Zielone jabłko robiłam raz na sobie i faaaaajnie
Dzięki .
Miałam jakiegoś skrobacza z Bielendy, tylko już nie pamiętam jakiego. Na pewno nie o zapachu "zielone jabłko". Spróbuję.
Właśnie kończę oriental velvety skin scrub od Yves Rocher. Jezusiczku, jakie cudo ! Ale, ku memu żalowi, cena taka, że tylko żyły pruć . Nie kupiłam, dostałam.
http://www.yvesrocher.ca/control/soi...cmSrc=Category

Cytat:
Wydrukowałam . Jutro jadę po piguły, to już nie będę za żadnymi Adonisami rozglądała się, tylko do drogerii pójdę

Cytat:
Też obawiam się internetowych zakupów ubraniowych. Szczególnie butów. Mam wyjątkowo wąską stopę i w stacjonarnych zawsze proszę o parę niemierzoną.

Cytat:
Napisane przez Estelle
To by musiał być jakiś dzik albo inny żubr, żeby Cię nie chciał . Pewnie nieśmiały i się wstydzi
.
Też mam odczucie, że ma coś z oczami i wypaczone poczucie piękna . Na nieśmiałego to on raczej nie wyglądał. Bardziej na lowelasa zaprawionego w bojach.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-23, 09:52   #4079
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Jam jest z frakcji zwolenników mocniejszych trunków. Chociaż dobre piwko, np. Grimbergen Double bym se wypiła.
Też wolę mocniejsze trunki. Ale piwo lubię. Zwłaszcza smakowe

Cytat:
E tam, chyba nie aż tak.
Szczerze... Aż tak. Schemat pracy maturalnej to dno
Stary 2011-06-23, 10:55   #4080
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Moja siostra pracuje w bibliotece ale musi jeszcze iść na 1.5roku na bibliotekoznawstwo.

Cytat:

A widziałaś komentarze? "sexi"

Cytat:
W sumie to nieciekawie... Ale może akurat sobie kupisz te buty

Cytat:
A co to takiego ?!
http://wolewygodniej.pl/ld.php/syste...ff.php&sW=2318 takie o

Mama od rana wariuje w kuchni,żeby przygotować na jutro imprezę na dzień ojca... Nawet nei da sobie pomóc

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości