|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Laski, czy was też budzą średnio co pół godziny karetki na sygnale? Ja już nie mogę - z całym szacunkiem dla ratowania ludzkiego życia - w nocy chyba nie muszą jeździć na sygnale budzącym pół osiedla
![]() ![]() ![]()
#2882 |
Zadomowienie
|
I jeszcze jedna rzecz do dwoch dziewczyn, latwiej sie przylaczyc do wypowiedzi kolezanki niz samej wyrazic zdanie lub opinie. OK. Skoro tak latwiej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc dziewczęta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
A mnie moje Świadkowa dzisiaj na rudość namawiała
![]() Dastin,super, że z psiną lepiej i w pełni rozumiem płakanie po psie-ja po pierwszej kotce miesiąc pochlipywałam po kątach a tylko rok z nami byla. Jak nam Wenisława nasza zdechnie to będzie straszne ;( ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:27 ---------- Kurde ![]() Piątek-sobota-niedzielasą u nas Noce Kościołów, a ja uwielbiam wrocławskie kościoły i bym pozwiedzała. Ale jak znam życie to TŻ będzie w tej swojej cholernej pracy ;(
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie wróciłam z puszczania lampionów nad Wartą w Poznaniu z okazji nocy Kupały.. było bosko.. zresztą same zobaczcie...
ja się zaraz kładę spać, bo na jutro muszę być wyspana... trzymajcie kciuki za mnie , proszę o 17.00 dobranoc wizażanki spokojnej nocy Ola
#2886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym wcześniej tego nie pisałam, bo wyszłabym na zołze. Wystarczy, że na takową wyglądam ![]() Cytat:
![]() Ja uciekam na uczelnię. Aparatem jest ogromne zainteresowanie. Możliwe,że wcale na nim nie stracę. Miłego dnia Dziewczyny ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry! Ze stresu nie spałam całą noc, ale uczyć się też nie byłam w stanie, więc nadal nie umiem tyle, ile bym chciała i na dodatek wyglądam jak zombie ![]() ![]() Miłego dnia Kochanie! Nie-dziękuje Wszystkim za kciuki i proszę o jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny!!
Od razu zacznę od prośby LIn. wiem że jesteś z wrocka poratuj potrzebuję jakiegoś dobrego okulisty wpadło mi coś do oka i strasznie boli;( AleksandraKGu noc Kupały.. ahh i te lampiony. NAUGHTYxANGEL napisałam że podoba mi się wypowiedz poprzedniczki... tyle w temacie.. sayuri_69 będzie dobrze!!! 3mam kciuki ![]() Dastin super że z pieskiem lepiej ![]() Kurcze muszę szybko coś poszukać bo te oko coraz mocniej boli;(
#2889 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dastin i sayuri_69- kciuki są ![]() ![]() Wczoraj miałam taki wieczór, że ehh... przepłakałam prawie cały, a potem sobie w nocy poprawiłam, a jak. Nie ma to jak problemy w domu... Tż-towi się dziś wakacje zaczynają, ale ma dobrze. Zazdroszczę mu jak cholera. Trza było nauczycielką zostac ![]() Moja niechęc do chinoli musi przetrwac jeszcze tylko: 273h. Bajabongo i do przodu. Normalnie, czego to człowiek nie robi dla pieniędzy ![]() A tak w ogóle nie skrobcie dużo, zacznijcie skrobac wieczorem jak wrócę ![]()
#2890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa co do pewności, że Tż Ci rogów nie przyprawia... To dziwne, ale zawsze Twoje posty zapadają mi w pamięć. I przypomnę Ci, że napisałaś kiedyś posta w stylu: "Dziewczyny, boję się, że on w Polsce kogoś ma". A to, że Patrycja jest od Tż zależna nie powinno być chyba wyznacznikiem tego czy walczyć o związek czy nie. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale jak się wgłębiłam w poradnik trochę to przyznałam mu rację ![]() Kciuki za wszystkie, które prosiły - już są ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I powodzenia na obronie ![]() U mnie jest specjalnosc psychologia kliniczna dziecka, ale ja myslalam jak w/w o klinicznej, a i poza tym idac na studia - prawie 4 lata temu myslalam, ze mozna robic specjalizacje lekarska z psychiatrii, a niestety do tego trzeba miec medycyne :-P Poza tym w mojej pracy bardziej mi sie przyda mi sie psychologia biznesu, bo chcialabym cos robic w kierunku testow psychologicznych, doborow rekrutacyjnych, itp. Ale moze Ty jestes bardziej oswiecona i wiesz o co kaman, a i ja studiuje na SWSP, no i u nas na dyplomie prawdopodobnie ma byc tak, ze wpisza nam, ze ukonczylismy psychologie ogolna, a jakchcemy specjalnosc, to ze mamy dodatkowo pol roku wiecej studiowac, bo dla nich to pieniadze i to nie male... A co wiecej ja mam specjalizacje glowna i mniejsze niby takie ala fakultety, ale ciekawe gdzie to wpisza?? Na suplemencie dyplomu?? No i powiedz mi jeszcze pewnie uprawnienia zawodowe trzeba bedzie zrobic?? A i ostatnia rzecz, wiesz moze jak to jest jak sie ma podyplomowke z psychologii transportu, a jest sie po psychologii biznesu i ma sie uprawnienia, mozna pracowac i przeprowadzac rozmaite badania psychotechniczne?? Edytowane przez NAUGHTYxANGEL Czas edycji: 2011-06-22 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Cześć Zołzy
![]() ![]() Jak już tak chętnie rozdajecie te cycki to ja też poprzosze ![]() ![]() Będę szczęśliwa jak dostane chociaż 1 rozmiar ![]() ![]() dastin a będziemy jeszcze kciuki 3mać, bo wiemy, że pomagają ![]() kamea ja niestety mieszkam na przeciwko szpitala... Powiem szczerez, że mieszkam tu od prawie roku no i zdążyłam się przyzwyczaić... Ale ten pierwszy miesiąc to była masakra... 3mam kciuki za wszystkie dziewczynki które prosiły ![]() FlightlessBird to dobrze, że nie stracisz na aparacie ![]() andzia dlaczego płakałaś...?? ![]() powiem tylko, że ja czasami jak mam wsyzstkiego dość to lubie się wypłakać... wtedy człowiek się lepiej czuje ![]()
#2893 |
Raczkowanie
|
malinka gratuluję Tobie osiągnięcia wymarzonej wagi, nic tak kobiety nie cieszy jak zdobycie tego celu. Dawno mnie nie było na forum, ponieważ przygotowywałam się do obrony licencjatu. I od 14.06 jestem już "licencjonowaną" ale cieszę się niesamowicie. Swoją drogą widzę, że nie próżnowałyście
![]()
#2894 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzisz po prostu specyficzna praca i obracanie sie wokol roznych ludzi sprawia, ze czesto mam takie wrazenie, ale wiem ze TZ jest kochany i nie zrobilby mi czegos takiego, tym bardziej teraz kiedy to On chce wczesniej slubu!! Nie kasa nie jest wyznacznikiem - proste, ale ja jej tylko zasugerowalam moje odczucia, a nie ze jej kaze tak robic i napisalam, ze jak ja urazilam to PRZEPRASZAM!! ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez NAUGHTYxANGEL Czas edycji: 2011-06-22 o 08:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga, niestety z okulistą Ci nie pomogę, jedyne co mi do głowy przychodzi to przychodnia Vita na Oławskiej, ale to prywatne jest. Przy całym komplecie moich dolegliwości chociaż oczy są w porządku...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dastin ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A tak w ogóle to witajcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Witam z herbatką
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- O mój 200 post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Rozeznanie
|
ok. udało się by lam na ostrym dyżurze okulistycznym i pomogli mi... prywatnie nie chcieli mnie przyjąc bo mają tzn.długi weekend.. więc dostałam namiar na szpital kliniczny, miałam ciało obce w oku... i 150zł pękło na leki ... i tak to jest chorować...
ja ogólnie to mam wakacje od tygodnia , ale ostatni egzamin mam 3 lipca, więc ja na oficjalne wakacje jeszcze poczekam.. Dastin jak piesek?? andzia wytrwałości u chinoli ![]() ![]()
#2901 |
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczyny. Jaki ten tydzień jest dla mnie ciężki. Bym tylko spała.
Siostra wyciągneła mnie na zakupy i jak zwykle musiałam coś sobie kupić. Ja ostatnio za dużo na ciuchy wydaje ![]() ![]() ![]() Zaraz TŻ przyjedzie a mi przez te zakupy zostały jeszcze 2 godziny pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() no ja gratuluje Tobie licencjatu ![]() Dziewczyny mam zapiekankę na obiad, ktoś chętny??;p ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- mu_minka no to fajna okazja Ci się trafiłą ![]() ![]() Ja zawsze jak chodzę na zakupy to upoluje sobie coś i czekam aż to będzie tańsze;p i zawsze trafie na jakąś super okazję ![]() ![]() Ostatnio kupiłam TŻ kurtkę skórzaną. Kosztowałą 70 euro a ja ją kupiłąm za 15;D a wiedziałąm, że jemy się bardzo podoba;D
![]() |
#2903 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z pieskiem lepiej, tylko nie chce pić i czasem się trzęsie. Dzisiaj rodzice jadą na kontrolę to lekarz powie coś więcej Cytat:
![]() Ja też dzisiaj zrobiłam mały zakup ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj jak wracałam do domu to na drzewie było ogłoszenie, że zaginął 3-miesięczny szczeniak, taki słodziak i jak pomyśle że błąka się gdzieś sam
![]() mu_minka1988 dwie spódniczki za takę cenę to super, mi się nigdy nie udaje tak trafić ![]() dastin zazdroszczę listonoszki, uwielbiam tego typu torebki ![]() Ja wczoraj szukałam jakiejś piżamki na lato no i znalazłam jedną ładną za 20 zł więc poszłam przymierzyć. Bluzkę założyłam i jest ok, zakładam spodenki puszczam i pach zleciały mi z tyłka, a wzięłam rozmiar S. Patrze na metkę, a tam rozmiar spodni L a koszulki S, jakaś menda musiała zamienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też czekam, ale nie wiem kiedy nam dadzą, bo nie powiedzieli:/ to jest właśnie u nas najgorsze, ze nigdy nic nie wiadmomo:/ Cytat:
![]() ![]() Ale dość cichooo tu dziś ![]()
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z uczelni i umieram z głodu, więc idę zjeść LECZO ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Właśnie do mnie zadzwonił starosta i z ostatniego egzaminu jest 5!
![]() Także od tej chwili wakacje uważam za otwarte! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.