Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 21:41   #4291
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Dobre Mój stwierdził, że kiedyś musi być ten pierwszy raz i zabrał ją na lody. Tylko czemu beze mnie
mój Tż jak byliśmy teraz na wyjeździe to zaatakował budki z lodami włoskimi i chyba z 3 zżarł jak dziecko

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:42   #4292
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre Mój stwierdził, że kiedyś musi być ten pierwszy raz i zabrał ją na lody. Tylko czemu beze mnie

U mnie jest w warzywniaku

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Moja mimo, ze ma już prawie 2,5 roku słodyczy nie dostaje. Ona i tak jest niejadkiem więc gdybym jej jeszcze słodycze dawała to już nic by mi normalnego nie zjadła. Ale widzę dzieci które w tym wieku a nawet młodsze jedzą chipsy
hm... muszę uważniej się rozejrzeć

Ja jestem za tym aby dziecku nie dawać słodyczy. Sama jem mało, wiem że są szkodliwe (otyłość, zeby, złe nawyki zywieniowe...itp)

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:45   #4293
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mimo, ze ma już prawie 2,5 roku słodyczy nie dostaje. Ona i tak jest niejadkiem więc gdybym jej jeszcze słodycze dawała to już nic by mi normalnego nie zjadła. Ale widzę dzieci które w tym wieku a nawet młodsze jedzą chipsy
w ogóle niekiedy są takie dzieci, że jak się zasmakują w słodyczach to normalnego jedzenia wcale nie chcą- tylko monte, czekoladę, lody, danio znam taki przypadek

Tż dziś ma wrócić późno, a na dworze taka burza i leje
tak się przejaśnia, że aż zestresowana siedzę, ja się boję burzy

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

Ja jestem za tym aby dziecku nie dawać słodyczy. Sama jem mało, wiem że są szkodliwe (otyłość, zeby, złe nawyki zywieniowe...itp)
nadia, jaki podpis

ja jestem cięta na słodycze, bo niestety w głębi duszy winię moją rodzinę za moje uzależnienie od cukru- od małego lody, batony, czekolady i teraz mi trudno nie jeść słodkiego

Stary 2011-06-22, 21:47   #4294
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
my będziemy mieć lampiony na ślubie oczywiście nie w takich ilościach ...ale i tak ja będę
a ja na swoim ślubie będę mieć bańki mydlane takie wielkie jak będziemy wychodzić z kościola i małe też

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
pino się chyba nazywa. niby dla dzieci powyżej 1 roku, czyli dla nas idealny
był na tych promocjach
ooo o chyba i ja się skusze

Cytat:
Nie wiem, zostaje in vitro, inseminacja... Ale to już taka manipulacja w organizm. Ale.,..z 2strony skoro inaczej nie da rady to chyba już zaczniemy odkładać na te zabiegi...
Nadia ja uważam, że warto i to bardzo i trzymam za was bardzo bardzo mocno kciuki

Cytat:
Ona naprawdę zaczyna się rozkręcać z gadaniem i takie teksty wymyśla, że normalnie padam A dzisiaj zjadła pierwszego w swoim życiu loda. Oczywiscie tatuś musiał kupić
ooo i jak jej smakował??

Cytat:
Głupie pytanie - gzie dostanę botwinkę
na większości straganow z warszywami czy na targu

uf wróciłam z pracy i z zakupów a w mieszkaniu niespodzianka ludzie oglądający nasze pokoje włascicielka nawet smsa nie napisała ze ktoś bedzie mój pokoj jest już wynajety bardzo fajnej dziewczynie więc bardzo się ciesze

zapłacenie wszystkich oplat dotyczących wyrobienia nowych dokumentó 460zl
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:47   #4295
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
w ogóle niekiedy są takie dzieci, że jak się zasmakują w słodyczach to normalnego jedzenia wcale nie chcą- tylko monte, czekoladę, lody, danio znam taki przypadek
Dopóki decyduje co Julia może jesć a co nie słodyczy dawać nie będę. Ma ładne ząbki i niech tak zostanie Pozatym wydaje mi się, że jest jeszcze za mała na takie rzeczy. Już wolę jej chrupki kukurydziane kupić bo uwielbia
Stary 2011-06-22, 21:48   #4296
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

Tż dziś ma wrócić późno, a na dworze taka burza i leje
tak się przejaśnia, że aż zestresowana siedzę, ja się boję burzy
Dokładnie, później najedzą się słodyczami i nie mają apetytu na pożywne normalne posiłki

Właśnie się mocno wku**** na tżta, śpi, ale czekaliśmy na tel od znajomego aby gdzieś wyjść (dzwoni za późno bo ustaliliśmy że z wyjściem czekamy do 21) ale wkurzyło mnie olewatorstwo ludzi Tak jak się spóźnia na spotkania itp tak teraz olał dobrego znajomego i nie odebrał!! Wkrzyłam się, nie jestem tak wychowana i uważam to za brak szacuku do ludzi. Powiedziałam mu - będziesz coś chciał od znajomych to się odwrócą
Jego super wychowanie... tych rodziców to bym zatłukła

Stary 2011-06-22, 21:51   #4297
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
a ja na swoim ślubie będę mieć bańki mydlane takie wielkie jak będziemy wychodzić z kościola i małe też

Nadia ja uważam, że warto i to bardzo i trzymam za was bardzo bardzo mocno kciuki

ooo i jak jej smakował??

uf wróciłam z pracy i z zakupów a w mieszkaniu niespodzianka ludzie oglądający nasze pokoje włascicielka nawet smsa nie napisała ze ktoś bedzie mój pokoj jest już wynajety bardzo fajnej dziewczynie więc bardzo się ciesze

a twój TŻ musi już teraz wszystko wyrabiać ?? Mój tata jak zgubił portfel to po ok tygodniu dostał dokumenty w paczce ...kasy tylko nie było ..

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:51   #4298
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
ooo i jak jej smakował??

Oj smakował, smakował i to aż za bardzo

Nuruś Strasznie duża kwota ale nic na to nie poradzimy. Człowiek z reguły uczy się na błędach
Stary 2011-06-22, 21:54   #4299
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Dopóki decyduje co Julia może jesć a co nie słodyczy dawać nie będę. Ma ładne ząbki i niech tak zostanie Pozatym wydaje mi się, że jest jeszcze za mała na takie rzeczy. Już wolę jej chrupki kukurydziane kupić bo uwielbia
Paulunia nie chce żebyś pomyślała, że się wymądrzam czy coś ale ja bylam przypadkiem któremu rodzice nie dawali słodyczy prawie wogóle i potem poszłam do zerówki i zobaczyłam jak inne dzieci mają te słodycze, zaczynają mnie częstować itd i ja tak bardzo tego zapragnełam a z drugiej strony bałam się reakcji rodziców i np. ukrywałam opakowania po chipsach, batonach itd. właśnie dlatego, że na początku "ukrywano" przede mna te slodycze
Stary 2011-06-22, 21:56   #4300
zetafon
Zakorzenienie

nadia nie zlosc sie.lepiej kup jutro botwinke :P

jak bylam mala to dostawalam slodycze raz na jakis czas i w sumie nic mi nie bylo.mam 25lat i nawet jednej plomby nie mam w zebach.do tego czasami mam tak ze nawet nie patrze na batony bo mnie mdli.
tez mnie to denerwuje jak widze troskliwych rodzicow ktorzy w weekendy fundują dzieciom zestawy z mac'szita.ostatnio bylam w macu na lodach (raz na jakis czas sie skusze) i widzialam wycieczke, 20 dzieciakow ktorym nauczyciel rozdawal po hamburgerze i wielkiej coli.a kilka dzieci juz mialo nadwage.zastanawiam sie gdzie ci dorosli mają rozum?potem panstwo bedzie leczyc społeczeństwo z otyłości.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:57   #4301
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
a twój TŻ musi już teraz wszystko wyrabiać ?? Mój tata jak zgubił portfel to po ok tygodniu dostał dokumenty w paczce ...kasy tylko nie było ..
właśnie musi bo w porfelu były dwa dowody rejestracyjne od samochodów (od jego i M taty) więc najpierw trzeba było zgłosić na policje żeby potem nie bylo problemów a potem wyrobić nowe prawo jazdy też jest mu bardzo potrzebne bo dużo jeździ.
Stary 2011-06-22, 21:57   #4302
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
A my dzieci nigdy nie będziemy mieć

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
za piątek zatem
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Punto- w takim razie kciuki na piątek
Dzięki dziewczyny

Cytat:
No niestety nadziei nie ma.
Musisz wierzyć w to, że Wam się uda i mieć nadzieję. Inaczej, jeśli spiszesz wszystko na straty i się poddasz to będzie po sprawie.

Cytat:
Oj chciałabym. zostało mi 5 lat na spełnienie marzeń, ale ja w cuda nie wierzę
Cytat:
Może to Wam się wyda głupie nierozsądne itp ale uszanujcie moje przekonanie
Zobaczysz, nawet jeśli będzie trzeba zastosować inne metody niż ta naturalna, to ja wierzę, że się uda
A na podstawie obserwacji znajomych wiem, że takie daty są ruchome
Cytat:
ja jestem cięta na słodycze, bo niestety w głębi duszy winię moją rodzinę za moje uzależnienie od cukru- od małego lody, batony, czekolady i teraz mi trudno nie jeść słodkiego
Raczej bym popracowała nad silną wolą a nie zrzucała odpowiedzialność na rodziców
Ja miałam ja Ty a pełnomleczna czekolada i pepsi to były moje bóstwa... a teraz trochę pracy nad sobą i jak ręką odjął

Wystawiłam buty, poczekam na lepsze światło i pyknę aparat
W sobotę przyjeżdża teściowa Muszę coś ugotować i zainstalować uśmiech nr 4

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:00   #4303
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Ja w ogole nie mam apetytu jem bo musze, ale wieczorami kolacji nie daje rady, takie mam mdłosci ze tylko miętóweczka wejdzie
wiesz Haniulka ta znajoma do tego wszystkiego byla kolo 30 i wegetarianka to lekarz chuchal i dmuchal zeby wszystko bylo ok a super lekarza miala ale za nic niemogla zjesc nic innego niz buraczki i puree bo inaczej bylo biedna
Ty to widze chociaz na owocki masz ochote super

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
Cześć Piękne

mieliśmy dziś pyszny obiadek - kalafior z bułeczką smażoną ma masełku , później 1,5h gadałam z kol. przez tel. dobrze że mam dużo minut

na urlopie się trzeba relaksować, a nie myśleć co będzie później

niby racja ze sie odpoczywa tylko teraz to taki urlop ze wiecej tz lata po lekarzach i z bolami szczeki glowy itd ze niewiem czy to nazwac wypoczynkowym heh
jutro idziemy znowu bo cos mu tam nie pasuje

a co do zmartwien jesli chodzi o prace to mialam racje ... kumpel mi zajrzal w kwitki z wyplaty i nie zaplacili mi za urlop dranie jedne
eh jakos moze damy rade
zobaczymy jak tz bo jeszcze 500euro trzeba doplacic do dentysty

a co do obiadku Twojego to mniam dawno kalafiorka nie jadlam

najlepiej mi tz zareklamowal dzis szparagi ... pyta se mnie czy chce do obiadu bo zanim do mamy jego poszlismy to jeszcze cos zjedlismy u babci bo rano tylko kawa no to mu odpowiadam ze w sumie niewiem czy lubie bo nigdy nie probowalam a ten zrobil taka mine i mowi ze niedobre
no i kazal mi nie ryzykowac ale to byly jakies ze sloiczka
w kazdym razie musze sama sprobowac jak do Irlandii wrocimy bo niemoge mu wierzyc na 100% w kulinarnych sprawach bo np pieczarek on nie lubie bardzo a ja odwrotnie

Cytat:
A my dzieci nigdy nie będziemy mieć

Nadia slonce nie mow ze nigdy pisalam Ci o tych znajomych co ich straszyli ze nigdy , ze bez in vitro niema szans itd , chyba mieli 3 czy 5 prob in vitro a to bylo jakies 7-8 lat temu ... nic
w koncu adopcja
wzieli mala do siebie po 2 miesiacach pojechali nad wode na wakacje / relaks wogole luz na calego tylko oni i dziecko i spokoj
tatus widac bylo powoli przyzwyczajal sie ze jest tatusiem i co? wrocili po 2 tyg z urlopu
a jakis czas po tym okazalo sie ze jest w ciazy ( zeby bylo zabawnie juz nie pierwszy przypadek taki slyszalam ze zaraz po adopcji blokady puscily i bylo drugie dzieciatko )
takze teraz maja i dziewczynke i chlopca ktory urodzil sie jakis rok po siostrze i wiecie jacy oni nawet sa podobni zewnetrznie
tego to juz nie pojme ale bardzo
mialam przyjemnosc sie nimi zajmowac dosc dlugo i podobienstwo uderzajace i zewnetrzne i charakterki
takze ja wierze ze i wam sie uda
Nadia do Twojej 30 to my tu bedziemy podwojnymi ciotkami

Cytat:
pino się chyba nazywa. niby dla dzieci powyżej 1 roku, czyli dla nas idealny
był na tych promocjach

uwielbiam pinio
kiedys tylko nim mylam wlosy jesli to ten sam to chyba bylo szampon i plyn w jednym
a jakie wlosy po nim ladne
a jaka pianka mniam mmmh az sie rozmarzylam

Cytat:
nadia nie drzwiami to oknem
nie uda się normalnie to faktycznie wg mnie zabieg jest ok

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

do tego czasu to może się dwójki dorobisz jak się rozkręcisz
uda się pozytywne nastawienie to podstawa (i kto to mówi )
lili uwielbiam ten text
fajne ciuszki

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość

wizantalko botwinkową robilam tak:
pokroilam botwinke w calosci, poza korzonkami na drobne kawaleczki i podsmazylam na masle.potem zagotowalam bulion (z kostek bo nie chcialo mi sie męczyć) i jak zacząl wrzeć to dorzucilam do niego 3 ziemniaki i marchewke pokrojone w kostke.jak ziemniaki zmiękły dodalam tą podsmażoną botwinke i dalam sok z jednej cytryny i troche octu winnego (ja lubie kwaśne zupy więc dalam tyle).do tego jeszcze troche wegety, pieprzu.śmietane dawalam do zupy jak juz mialam ja na talerzu.

dziekuje Ci bardzo za przepis napewno tez skorzystam

Cytat:

no to teraz w ramach zadoscuczynienia musi was 2 zabrac na lody

znow mi nie zacytoalo wszystkiego ale ...

Punto bede trzymac kciuki na pt

bylismy u mamy tz-a siostrzeniec tz-a mnie rozwalil na lopatki
1,5 roku a taki smieszek
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:00   #4304
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Oj smakował, smakował i to aż za bardzo

Nuruś Strasznie duża kwota ale nic na to nie poradzimy. Człowiek z reguły uczy się na błędach
to teraz będą wyprawy na lody
no duża i wiem, ze nic na to nie poradzimy i nie złoszcze się nawet tylko mi przykro, widze, że sam sie bardzo z tym gryzie więc nie zmaierzam dolewać oliwy do ognia bo i po co??
Stary 2011-06-22, 22:04   #4305
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Paulunia nie chce żebyś pomyślała, że się wymądrzam czy coś ale ja bylam przypadkiem któremu rodzice nie dawali słodyczy prawie wogóle i potem poszłam do zerówki i zobaczyłam jak inne dzieci mają te słodycze, zaczynają mnie częstować itd i ja tak bardzo tego zapragnełam a z drugiej strony bałam się reakcji rodziców i np. ukrywałam opakowania po chipsach, batonach itd. właśnie dlatego, że na początku "ukrywano" przede mna te slodycze
Nuruś masz prawo do swojego zdania Ona jest poprostu teraz za mała na słodycze ale wiadomo jak to w życiu jest. Są babcie, ciocie, inne dzieci. Teraz widząc jak inne dzieci jedzą słodycze nie chce, woli swoje chrupki ale zobaczymy jak to dalej będzie. Wszystko jest dla ludzi ale w stosownych ilościach.
Stary 2011-06-22, 22:04   #4306
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

3,99 a tyle radości dla nas- dzieciaków powyżej roku

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
ja chrupek nie daję, bo się nasłuchałam, że dziecko może się tak zakrztusić, że się go nie odratuje. ja nie wiem ile w tym prawdy,ale faktycznie chrupka tak się przylepia w każdym bądź razie nie ryzykuję (tak na wszelki wypadek)

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Raczej bym popracowała nad silną wolą a nie zrzucała odpowiedzialność na rodziców
moja silna wola jest taka słaba
ogólnie to babcia mi tak aplikowała słodkie od małego
serio mnie uzależniła- dzień w dzień grzesiek+ Pawełek

wiadomo, że teraz to już sama jestem w 100% świadoma, ale pokusa czasem wygra
miłość do wafla grześka i batona pawełka pozostała

Stary 2011-06-22, 22:08   #4307
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ale u mnie burza!!!

a jutro od 9 najazd teściów !!

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:08   #4308
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
3,99 a tyle radości dla nas- dzieciaków powyżej roku

moja silna wola jest taka słaba
ogólnie to babcia mi tak aplikowała słodkie od małego
serio mnie uzależniła- dzień w dzień grzesiek+ Pawełek

wiadomo, że teraz to już sama jestem w 100% świadoma, ale pokusa czasem wygra
miłość do wafla grześka i batona pawełka pozostała
a ten płyn cały czas jest dostepny w takiej cenie?? bo obecnie mam jeszcze jeden cały nie wykorzystany

moj tż jest takim jednym wielkim chodzącym dzieckiem niestety
Stary 2011-06-22, 22:09   #4309
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość

jesli to ten sam to chyba bylo szampon i plyn w jednym
a jakie wlosy po nim ladne
a jaka pianka mniam mmmh az sie rozmarzylam
ja akurat kupiłam płyn za 3,99, ale szampon też był, taki w pomarańczowym
ogólnie to mało który produkt robi taką pianę, także byłam w szoku jak małą kąpałam , a w jakim szoku była ona

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
a ten płyn cały czas jest dostepny w takiej cenie?? bo obecnie mam jeszcze jeden cały nie wykorzystany

moj tż jest takim jednym wielkim chodzącym dzieckiem niestety
on jest w promocji z 4,99 bodajże, dlatego leży na tych promocjach

Stary 2011-06-22, 22:09   #4310
Nadia5
Zakorzenienie

Wiecie co? ze słodyczami to jest tak - mój tż wbóstwiał. U niego zawsze były słodycze zawsze to coś tańszego (tańsze zapychacze) od miesa....
Teraz tż je mniej słodkiego, kocha mieso... Muszę wprowdzic mu o diety duuużo nabiału jaj i orzechów (to wyczytałam na ruchliwość plemników)
Normalnie się wzruszam jak czytam Wasze słowa wsparcia
Będę walczyła! Wszystko (aż dziwne mi) póżniej nam się udawało więc i to musi..

ja dziś w ramach doła jem słodycze i kanapki dzis mi wolno

Stary 2011-06-22, 22:10   #4311
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
ale u mnie burza!!!

a jutro od 9 najazd teściów !!
dwa nieszczęścia jednym słowem
u mnie jedno- burza

Stary 2011-06-22, 22:13   #4312
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
no to teraz w ramach zadoscuczynienia musi was 2 zabrac na lody
No będzie musiał

Cytat:
to teraz będą wyprawy na lody
no duża i wiem, ze nic na to nie poradzimy i nie złoszcze się nawet tylko mi przykro, widze, że sam sie bardzo z tym gryzie więc nie zmaierzam dolewać oliwy do ognia bo i po co??
No pewnie, że masz racje. Wiadomo to i tak nic nie zmieni. Trzeba się wspierać Ja to nerwus jestem i bym troszkę pokrzyczała ale nie wiem co by mi to dało.

Cytat:
ja chrupek nie daję, bo się nasłuchałam, że dziecko może się tak zakrztusić, że się go nie odratuje. ja nie wiem ile w tym prawdy,ale faktycznie chrupka tak się przylepia w każdym bądź razie nie ryzykuję (tak na wszelki wypadek)
Moja zajada się tymi chrupkami Ma po dziadku i tatusiu takie coś, że jedzenie typu chrupki, ziemniaki, ryż, makaron nie gryzie tylko od razu połyka. A co do tej informacji to nigdy nie słyszałam
Stary 2011-06-22, 22:14   #4313
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co? ze słodyczami to jest tak - mój tż wbóstwiał. U niego zawsze były słodycze zawsze to coś tańszego (tańsze zapychacze) od miesa....
Teraz tż je mniej słodkiego, kocha mieso... Muszę wprowdzic mu o diety duuużo nabiału jaj i orzechów (to wyczytałam na ruchliwość plemników)

ja zawsze robię wszystko od d... strony i ja mam obsesję na temat studiów. jak ktoś pisze o studiach to ja od razu myślę, że już bym chciała robić, już natychmiast, teraz, dziś , także ja rozumiem Twoje zniecierpliwienie tym staraniem, bo jak się o czymś marzy, to się chce natychmiast .
Bardzo żałuję, że robilam te szkoły policealne, a nie od razu studia
mam nadzieję, że też będę mogła nadrobić to co zawaliłam już za rok
Ja Ci bardzo zazdroszczę tego, że się tak wydedukowałaś, teraz do szczęścia potrzebne Ci dziecko
Ja mam dziecko, a do szczęścia potrzebne mi studia.
Nic nie można mieć od razu chyba , przynajmniej ja nigdy nie mam nic od razu

mój Tż też uwielbia mięcho, szczególnie fileta z kuraka

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-22 o 22:15
Stary 2011-06-22, 22:15   #4314
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tak piszesz o tych czipsach ale czasem jak widze jakie male dzieci w Mc shicie jedza .. a mam okazje widziec czesto
dziecko ledwo siedzi a rodzice im hamburgera na kawalki i fryty wpychaja

co za glupota a potem przychodzi taka wycieczka dzieci gdzie niejedno w wieku wczesno szkolnym na krzeselku sie ledwo miesci

Cytat:

ooo i jak jej smakował??

tak sobie o tych bankach czytam i mi sie motylki zamarzyly ( o wlasnie Kash gdzie jest Kash juz mi sie chyba bedzie zawsze z motylkami kojarzyc
a jak u was jesli chodzi o wynajecie nowego ? znalezliscie cos fajnego?

Cytat:
właśnie musi bo w porfelu były dwa dowody rejestracyjne od samochodów (od jego i M taty) więc najpierw trzeba było zgłosić na policje żeby potem nie bylo problemów a potem wyrobić nowe prawo jazdy też jest mu bardzo potrzebne bo dużo jeździ.
nurek a on wszystko dokladnie przeszukal ? moze gdzies mu wypadly w aucie albo w praniu niewiem
moj byly kiedys tak juz dzwonil prawie do banku zastrzegac karte ale w ostatniej chwili sasiadka w aucie znalazla a on z kolega balowal dzien wczesniej
zycze zeby sie jednak znalazly moze by nie musial wyrabiac
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:17   #4315
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

tak kochana dziś Ci wolno
u mojego tża jest tak jak mówisz tzn on z chęcia zje wszystko ale jak mu ktoś zrobi albo jak ma czas żeby sobie zrobić a w tym roku wyglądal jego dzień tak, że wstawał o 5.50 o 6.15 wychodzil (brał kanapki na uczelnie albo i nie) jechal na 8 na zajęcia i kończył koło 16-17 potem coś tam robil (albo się spotkał ze znajomymi albo razem gdzies chodzilismy) i powrot do domu często okolo 20-22 gdzie już byl padnięty i nie wiem jak ale chciałabym aby w tym roku wyglądało inaczej dla jego zdrowia przede wszystkim
Stary 2011-06-22, 22:17   #4316
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Moja zajada się tymi chrupkami Ma po dziadku i tatusiu takie coś, że jedzenie typu chrupki, ziemniaki, ryż, makaron nie gryzie tylko od razu połyka. A co do tej informacji to nigdy nie słyszałam
ja jestem strachliwa, bo już nie raz chwile grozy przeżyłam jak się czymś krztusiła mała

co za przejaśnienia ratunku

Stary 2011-06-22, 22:17   #4317
Paulunia8713
Zadomowienie

Ja mojej już od dłuższego czasu kupuje ten płyn z biedronki. Jest po 4,99. Jest zapach pomarańczowy, truskawkowy, slodka oranżada. Naprawde fajne
Stary 2011-06-22, 22:19   #4318
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mojej już od dłuższego czasu kupuje ten płyn z biedronki. Jest po 4,99. Jest zapach pomarańczowy, truskawkowy, slodka oranżada. Naprawde fajne
ja jak zwykle 10 lat do tyłu
jednak Biedronka mnie jeszcze potrafi zaskoczyć
to ja mam truskawkową piankę

teraz jest za 3,99 i miałam 2 wziąć, ale się puknęłam w głowę, bo nie po to biorę 1 z promocji, żeby wziąć jednak 2

Stary 2011-06-22, 22:19   #4319
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
dwa nieszczęścia jednym słowem
u mnie jedno- burza

Cytat:
ja zawsze robię wszystko od d... strony i ja mam obsesję na temat studiów. jak ktoś pisze o studiach to ja od razu myślę, że już bym chciała robić, już natychmiast, teraz, dziś , także ja rozumiem Twoje zniecierpliwienie tym staraniem, bo jak się o czymś marzy, to się chce natychmiast .
Bardzo żałuję, że robilam te szkoły policealne, a nie od razu studia
mam nadzieję, że też będę mogła nadrobić to co zawaliłam już za rok
Ja Ci bardzo zazdroszczę tego, że się tak wydedukowałaś, teraz do szczęścia potrzebne Ci dziecko
Ja mam dziecko, a do szczęścia potrzebne mi studia.
Nic nie można mieć od razu chyba , przynajmniej ja nigdy nie mam nic od razu

mój Tż też uwielbia mięcho, szczególnie fileta z kuraka
Ja jestem strasznie niecierpliwa zwłaszcza że jestem jedynaczką i nie ma co ukrywać - zawsze miałam wszystko na już
Mój tż lubi mięso wgl on chce przytyć wierzcie mi z dnia na dzień dowiaduję się coraz więcej o jego rodzinie i aż mnie ciary przechodzą bo ja wychowałam się w innych realiach...i czasem nie potrafię się powstrzymać w komentarzach...

Stary 2011-06-22, 22:21   #4320
Paulunia8713
Zadomowienie

Lili moja też już kilka razy się krztusiła( nie chrupkami) i rozumiem, że się boisz. To są tylko dzieci
Od małego kupowałam jej pampersy, chusteczki nivea albo pampers, najdrożdze pudry, oliwki itp a jak podrosła to przeżuciliśmy się na biedronkę. Pampersy, chusteczki, płyn i żyje

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-06-22 o 22:24
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości