Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-23, 00:09   #1021
surrealplace
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Tę sukienkę dziś mierzyłam - całkiem fajnie leżała, co myślicie o niej?

1.jpg

Na stronie uk już sale :P

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-06-23 o 00:17
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 00:20   #1022
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Tę sukienkę dziś mierzyłam - całkiem fajnie leżała, co myślicie o niej?

Załącznik 4042653

Na stronie uk już sale :P
Ale to chyba za 40 minut będzie działać dopiero - a już tak mi się chce spać
Sukienka ładna
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 00:21   #1023
wisienka1000
Wtajemniczenie

dziwne...chciałam zobaczyć na ceny na angielskiej Zarze ale pojawia się wielkie SALE 23 June 00:00h i nic więcej, albo nie umiem wejść
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 00:23   #1024
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
dziwne...chciałam zobaczyć na ceny na angielskiej Zarze ale pojawia się wielkie SALE 23 June 00:00h i nic więcej, albo nie umiem wejść
tam jest godzina do tyłu, więc trzeba poczekać
Stary 2011-06-23, 00:25   #1025
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
tam jest godzina do tyłu, więc trzeba poczekać
racja wpadłam na to dopiero jak przeczytałam, że 40 min trzeba poczekać... no to czekam ale bardziej mnie będzie interesował ten napis na zara.pl
Stary 2011-06-23, 00:29   #1026
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
racja wpadłam na to dopiero jak przeczytałam, że 40 min trzeba poczekać... no to czekam ale bardziej mnie będzie interesował ten napis na zara.pl
Na szwedzkiej stronie już są zmienione :P
Stary 2011-06-23, 00:30   #1027
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Ja chyba już jednak przysypiam. Angielska wyprzedaż powinna być bardziej zbliżona do naszej niż kanadyjska, więc warto na to spojrzeć - ja zobaczę rano
A poza tym mam dylemat co kupić - dresowa fioletowa czy różowa i ze Stradiego czy Zary a może jedną taką a drugą taką jutro wkleję jakieś zdjęcia

Paryżanko - raczej w piątek będę w Złotych i w Galerii Mokotów, bo tam są rzeczy, które chciałam kupić, ale jeśli zostanie mi czasu przed fryzjerem to mogę podjechać
Stary 2011-06-23, 00:30   #1028
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

kochana zadzwoń do łódzkich - jak będzie to kupię
jesteś kochana! Szkoda, że zobaczyłam to dopiero teraz;/
No nic... jakby jakoś przypadkiem rzuciła Ci się w oczy S-ka to proszę kup mi - powinna kosztować koło 100zł.

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
J

A mi się wydaje, że widziałam ją dziś zarówno w Galerii Krk, jak i Bonarce...

Bo były i to kilka, ale wszystkie w rozmiarze L

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
Hm... no i teraz nie wiem gdzie jechać... pewnie będę tu i tu :P ale mam egz o 8.30 i na samo otwarcie nie zdążę... będziesz w Krakowskiej punkt 9?
To Krakowska jest od 9?!?! A ja myślałam że od 10....

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
dziewczyny ale przyznacie ze to dziwne ze odkladaja rzeczy na piatek.....
Właśnie mnie też to dziwi...
Stary 2011-06-23, 00:32   #1029
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
No nic... jakby jakoś przypadkiem rzuciła Ci się w oczy S-ka to proszę kup mi - powinna kosztować koło 100zł.

Właśnie mnie też to dziwi...
No dziwne, ciekawe czy nie będą mieli nakazu wyjąć... A manu jak byłam po 21 to już na niektórych rzeczach były nawet pomarańczowe naklejki
Stary 2011-06-23, 00:35   #1030
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Wg szwedzkiej strony dresiary różowa i fioletowa to new collection, tak samo te z TRF....

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
A manu jak byłam po 21 to już na niektórych rzeczach były nawet pomarańczowe naklejki
W GM ktoś chyba się pomylił i zaczął metkować za wcześnie, bo na wiele metek było poucinanych w części i widziałam skrawek pomarańczowej naklejki - dziś około 15. I widziałam Panią metkującą perfumy pomarańczowymi metkami.
Stary 2011-06-23, 00:40   #1031
kissmyname
Raczkowanie

hej

Byłam dzisiaj w Krakowskiej ale już zamykali i ledwo co zapoznałam się bliżej z wieszakami (planowałam pojechać- zapomniałam, że jest wolne).

I dlatego też mam pytanie a właściwie trzy pytania i wierzę, że mi pomożecie

Czy gdzieś widziałyście w Polsce marynarkę z pierwszego załącznika? Bardzo jej pragnęłam, jest piękna ale w Krakowskiej na sto procent jej nie było.

Drugie pytanie:

Czy pamiętacie Drogie Krakowski jakie rozmiary marynarek pozostały ?(zdjęcie z drugiego załącznika).

Z góry dzięki za odpowiedź.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2138934251_1_1_3.jpg (14,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2281860251_1_1_3.jpg (12,2 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-06-23, 00:58   #1032
paryzanka202
Zakorzenienie

Dziewczyny nie wiem jak Wy,ale uwazam,ze malo jest fajnych rzeczy na %%% Ciezko o jakies hity, rozmiarowki przebrane itp a to przeciez poczatek.
Denerwuje mnie to,ze czlowiek chce wydac pieniadze a nie bardzo ma gdzie
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 01:01   #1033
_czarny_kot
Zakorzenienie

szkoda, że dresiary są traktowane jako nowa kolekcja miałam nadzieję, że którąś sobie zakupię, a tak..
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 01:05   #1034
wisienka1000
Wtajemniczenie

W UK nie ma asymetrycznych szpilek wcale to się nie dowiedziałam najważniejszego

a ceny już są, ale mam wrażenie, że mniej tego niż w Kanadzie...

jak ja im zazdroszczę online shopu...!!! ehhh... jak miło byłoby wszystko kupić w 10 min i się nie stresować i nie walczyć łokciami w sklepie

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-23 o 01:19
Stary 2011-06-23, 01:10   #1035
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Ja chyba już jednak przysypiam. Angielska wyprzedaż powinna być bardziej zbliżona do naszej niż kanadyjska, więc warto na to spojrzeć - ja zobaczę rano
A poza tym mam dylemat co kupić - dresowa fioletowa czy różowa i ze Stradiego czy Zary a może jedną taką a drugą taką jutro wkleję jakieś zdjęcia

Paryżanko - raczej w piątek będę w Złotych i w Galerii Mokotów, bo tam są rzeczy, które chciałam kupić, ale jeśli zostanie mi czasu przed fryzjerem to mogę podjechać

A gdybys byla w GM to kupilabys mi pomaranczowa marynarke z trf? wezme od ciebie nr
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 01:19   #1036
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
zapisane, marynarke tez spr. startuje o 10 w katowicach, potem od razu jade do gliwic, a w sobote krakow jak dam rade, to obskocze wszystkie zary krakowskie . moj tel polecial na pw . dam ci od razu znac jak ją dorwe w swoje łapki
Wysłałam tel.

Cytat:
jasne, moja karta kredytowa ma limit bardzoooooo duży więc wystarczy kasy

nie, ja w manu, potem galeria i port
Gabi, rozglądniesz się też za różową tulipanową Mką?

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zobaczcie jaka noc wczoraj w poznaniu mialam Wczoraj bya noc kupały i byly puszczane tysiace lampionow w niebo
http://www.youtube.com/watch?feature...uqP3OMfI#at=23
Widziałam w tv, pięknie

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
ooo ja też mam mniej-więcej tyle a w którą stronę, albo jaka miejscowość jeśli można wiedziec?
W stronę Krk, wyślę Ci PW

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
tez bym go poznala chyba tylko po głosie!! no mowie wam mam klapki na oczach!! jak kon
Jak Łysek z pokładu Idy

Cytat:
otóż to....ja kocham swoją pracę, tę młodzież patologiczną też, ale czasem jestem tak wypalona że nie mam sił......coraz bardziej nie chcą się uczyć, zachowują się poniżej wszelkich norm przyzwoitości - ot dziś moja uczennic na zakończenie gimnazjum przyszła w.....dżinsowych szortach
mówię jej "Daria, co ci się dzisiaj stało? tyle razy się tak fajnie ubrałaś że aż miło było popatrzeć, takie masz fajne spódniczki stosowne na taką okoliczność, taka ładna dziewczyna jak ty powinna się dzisiaj inaczej ubrać etc" a ona mi na to "Jak się nie podoba to ja nie muszę tu być" odwróciła się i wyszła ze szkoły........wróciła po 2 godzinach po świadectwo......

mnie już tak łeb napier**** że nawet nie rajcuję się piątkiem, serio....
Mieszkam obok gimnazjum i to jak zachowują się teraz dzieci mnie przeraża A nauczycielem być bym nie mogła, jestem zbyt nerwowa I też kocham swoją pracę, o!!!

Cytat:
no to już wiem, że w Łodzi "moich" torebek nie ma obdzwoniłąm zary i ni ma dlatego apeluję o pomoc...pamiętajcie o mnie

chyba już może byc niebieska najwyżej odprzedam którejś jakby się czerwona znalazła....a ona też w reg.cenie 399 jest??
Mam zapisane oczywiście Gabi, możesz mi podać nr tel, co bym dała znać czy mam...

Ja jak wyszłam dziś z domu o 8 tak wróciłam godzinę temu Moja przyjaciółka się śmiała, że niedługo zaliczę dobę poza domem

Na innych stronach już pozmieniane ceny

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-06-23 o 07:54
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 08:05   #1037
patihipi
Raczkowanie

Kurcze, na stronie UK mniej rzeczy niż w Kanadzie.......szczerze mówiąc to nie mam co wybrac z mojej listy prawie nic nie ma :/ ciekawe jak bedzie u nas, jak tylko tyle to klapa jeszcze jak piszecie że kiepsko z najmniejszymi rozmiarami to nie wiem czy sie obkupie a juz sie tak przygotowałam psychicznie na wydanie wiekszej kasy
patihipi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 08:10   #1038
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Śniły mi się wyprzedażowe zakupy - shoppery po 199 zł, kopertówki czerwona i niebieska były malutkie, z TRF i kosztowały 40 zł, do tego były jakieś torby pakowane w pudełka z bibułką i zestawy prezentowe
Stary 2011-06-23, 08:28   #1039
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

Gabi, rozglądniesz się też za różową tulipanową Mką?

Cytat:
siur
Stary 2011-06-23, 08:37   #1040
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
W UK nie ma asymetrycznych szpilek wcale to się nie dowiedziałam najważniejszego

a ceny już są, ale mam wrażenie, że mniej tego niż w Kanadzie...

jak ja im zazdroszczę online shopu...!!! ehhh... jak miło byłoby wszystko kupić w 10 min i się nie stresować i nie walczyć łokciami w sklepie

Jak tak wlasnie zrobilam, wszystko co mnie najbardziej interesowalo kliknelam zaraz po godzinie 00:00 a zaraz jade pobuszowac w sklepie
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 09:27   #1041
asik123456789
Zakorzenienie

Ja wczoraj bylam sprawdzic co jest wywieszone i sporo rzeczy wpadlo mi w oko. Ale chyba zadzialal na mnie szal zakupowy bo weszlam na dzieciecy i kupilam 2 bluzki (jakim cudem sie w nie mieszcze nie mam pojecia!) Chyba je oddam albo zobacze czy beda na przecenach i kupie za grosze Co sadzicie?

Ale mam problem...zapomnialam ze dzisiaj dzien ojca a ze jest boze cialo to wszystkie sklepy/kwiaciarnie zamkniete..ale ze mnie glupek. Jade na obiad do domu i nie wiem co teraz mam zrobic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0315605630_1_1_3.jpg (18,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5643602630_1_1_3.jpg (16,5 KB, 27 załadowań)
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 09:29   #1042
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:

Aha, to nie patrzyłam na rozmiary, sorki
I tak - Krakowska od 9 Godzina na buszowanie i fruuuu...do Bonarki

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Jak tak wlasnie zrobilam, wszystko co mnie najbardziej interesowalo kliknelam zaraz po godzinie 00:00 a zaraz jade pobuszowac w sklepie
No i czemu nas denerwujesz?
Żartuję

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 09:44   #1043
evciap0
Wtajemniczenie

Też jestem trochę zawiedziona asortymentem wyprzedażowym Zerknęłam na magazyn i tam wisi jeszcze pełno ciuchów, które powinny być tańsze.

Dziewczyny z Łodzi, mam takie pytanie trochę poza tematem, w Manufakturze był kiedyś sklep z czapkami Kangola, chyba British Shop się nazywał. Jest on jeszcze? Albo jakiś inny, gdzie można by takie czapki kupić? Jak go zlikwidowali, to nie pojadę chyba do Łodzi na zakupy

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 09:46   #1044
Rvda88
Zadomowienie

Cytat:
Od jutra czyli od piątku u nas Tak mi powiedziała moja pani w parfois W ogóle dziś dość przyjemne rzeczy mnie spotkały...
Dziękuję Ci za odp. Upatrzyłam sobie w P. awaryjne buty na wesele, jeśli nie kupię pewnych szpilek zarowych, ale właśnie nie zanosi się, żeby je przecenili Wstawiam foto - kurde, już trochę czasu stoją w sklepach, sporo ich jest, a ze stron www nie wynika, żeby mieli je przecenić
Ale jak myślicie, mogę się łudzić, że je przecenią?

I jeszcze pytanie do poznanianek - widziałyście gdzieś na dziale dziecięcym te mokasynki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara fioletowe szpilki.jpg (25,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mokasyny dzieciece.jpg (22,3 KB, 23 załadowań)

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 09:49   #1045
mysia111
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nie wiem jak Wy,ale uwazam,ze malo jest fajnych rzeczy na %%% Ciezko o jakies hity, rozmiarowki przebrane itp a to przeciez poczatek.
Ja wczoraj jak byłam zobaczyć co u mnie będzie na przecenie, to się załamałam. Żadnej sukienki którą chciałam nie było. Nawet spytałam się pracownicy o jedną sukienkę (dół biały, góra była pomarańczowa lub niebieska, różowa) to powiedziała mi że te sukienki się strasznie szybko sprzedały i na wyprzedaży u nas w mieście ich nie będzie.

Edytowane przez mysia111
Czas edycji: 2011-06-23 o 09:50
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:00   #1046
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kissmyname Pokaż wiadomość
hej

Byłam dzisiaj w Krakowskiej ale już zamykali i ledwo co zapoznałam się bliżej z wieszakami (planowałam pojechać- zapomniałam, że jest wolne).

I dlatego też mam pytanie a właściwie trzy pytania i wierzę, że mi pomożecie

Czy gdzieś widziałyście w Polsce marynarkę z pierwszego załącznika? Bardzo jej pragnęłam, jest piękna ale w Krakowskiej na sto procent jej nie było.

Drugie pytanie:

Czy pamiętacie Drogie Krakowski jakie rozmiary marynarek pozostały ?(zdjęcie z drugiego załącznika).

Z góry dzięki za odpowiedź.
Te pierwsze widziałam w Galerii Kazimierz wczoraj. Na pewno byłą S-ka a innych rozmiarów nie pamiętam. Drugich nigdzie nie widziałam...

Cytat:
Ja uważam dokładnie tak samo... Ale pocieszam się myślą, że będą jeszcze dostawy więc może dojdzie to co bym chciała w moim rozmiarze
Stary 2011-06-23, 10:00   #1047
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
zawiodłam się, mam nadzieję, że u nas jednak będą...

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci za odp. Upatrzyłam sobie w P. awaryjne buty na wesele, jeśli nie kupię pewnych szpilek zarowych, ale właśnie nie zanosi się, żeby je przecenili Wstawiam foto - kurde, już trochę czasu stoją w sklepach, sporo ich jest, a ze stron www nie wynika, żeby mieli je przecenić
Ale jak myślicie, mogę się łudzić, że je przecenią?
one niedawno się pojawiły, z miesiąc temu dopiero... sądzę, że ich nie przecenią... kolorystycznie pasują do okresu jesiennego..

ale z dresiarami to przegieli..

zobaczyli, że dobrze się sprzedają i doszli do wniosku, że i bez przeceny mogą na nich nieźle zarobić...
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:02   #1048
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
relacja z Krakowskiej:
sukienki tulipanowe:
w paski - 2xL i 1xS (!!!!!!)
innych-brak (poza nowym kolorem)

nic nie ma praktycznie w moim rozmiarze z tych rzeczy co chciałam
były niebieskie kolejarki: 2xM i różowe: 2xM

Dziewczynki myślicie, że będą dostawy tych rzeczy wyprzedażowych? Jeeeej ja liczyłam na tyle sukienek i nie ma XS

Od której otwierają Krakowską?

Można było odkładać ciuszki????
Cellly nie badz poslancem zlych wiadomosci, bo inaczej nie mam po co isc
Nawet zadnej Wizazanki o pomoc prosic nie moge bo nie wiem jaki rozmiar paseczkowej tulipanowej i czy nie bedzie odstawala
A to jest rzecz na pierwszym miejscu na mojej liscie.
Myslicie ze doloza? moze w sobote z nowa dostawa?
Krakowska od 9:00!

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:06   #1049
anysiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Cellly nie badz poslancem zlych wiadomosci, bo inaczej nie mam po co isc
Nawet zadnej Wizazanki o pomoc prosic nie moge bo nie wiem jaki rozmiar paseczkowej tulipanowej i czy nie bedzie odstawala
A to jest rzecz na pierwszym miejscu na mojej liscie.
Myslicie ze doloza? moze w sobote z nowa dostawa?
Krakowska od 9:00!
Ja dzwoniłam do Forum w Gliwicach wczoraj i pani powiedziała, że w piątek jest normalna dostawa bez względu na święto, o wyprzedaż się nie pytałam, bo pewnie i tak by mi nie powiedziała...
anysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:16   #1050
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:

jakby się dało odłożyć ( w co wątpię, ale skoro na piątek odkładają to nóż widelec może) to proszę Cię odłóż dla mnie na wszelki wypadek, a jak nie znajdę we Wrocławiu to poproszę Cię o zakup
w dzien wyprxzedazy juz nie odkladaja chyba ze cos jest nieprzecenione

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości