|
|
#4741 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() Da się, ale w łóżku to się boję, że małego połamię...
|
|
|
#4742 | |
|
Wtajemniczenie
|
to tylko ja skończyłam tydzień temu wszystko?
Cytat:
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam sms z Sephory - 10% rabatu na 1 produkt, 15% na 2 produkty i 20% na 3 i więcej. Do 3 lipca
|
#4745 |
|
Konto usunięte
|
no 4 dni woolnee
|
|
|
|
#4746 |
|
Zadomowienie
|
W naszym
. Jeju... właśnie sobie sprawdziłam, że to było w 2004 roku jak dawno!
|
|
|
|
#4747 |
|
Matka Smoka
|
Raul
Nojko chyba Tobie najbliżej do mnie wiekiem spośród bywających tu
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle że krótsza trochę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, normalnie zniesmaczona jestem, a rzadko mi się to zdarza
![]() Sąsiedzi dziś mieli pogrzeb dziadka. Teraz świętują chyba Stypa odbywa się kilkaset metrów ode mnie, a słyszę ją tak, jakby była u mnie w ogrodzie... Wyszłam na balkon a tam chóralne śpiewy, wrzaski, piski, prawy do lewego wypij kolego, i w ten deseń... Palą ognisko i pieką kiełbaski Narąbani w 3 d... wszyscy
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś podobno był taki zwyczaj.. A może to Ci, co po czyjeś śmierci świętują, bo mu lepiej ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
padam na twarz...
Melka-zakupy zrobione wiecie jak sobie wykombinowali z tymi bonami? jak nie przekroczą wartości 20zł to trzeba im zapłacić 1zł ja miałam rachunek 39,95....chciałam też kupić sobie bułki i trochę żółtego sera, zajechaliśmy do Auchana, bo po drodze i otwarty ale to co tam zobaczyłam skutecznie mnie zniechęciło i wole nawet głodówkę niż tą walkę między półkami. to jest nieprawdopodobne i za każdym razem mnie dziwi co się dzieje jak na 1dzień mają zamknąć markety jak zwierzęta przy wodopoju na pustyni:/
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą nawet gdyby to świętowali to myślę że nie brzmiałoby to jak pijacka burda... ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
I to nie do domu, żeby nie było że zapasy robiłyśmy Ja tam nigdy nie kupuję więcej jak mają być zamknięte sklepy, jak mi się czegoś zachce to idę na stację benzynową, a w najgorszym przypadku to przecież pizzerie są otwarte (11 i 12 czerwca w telepizzy wszystkie średnie były po 11 zł ) więc się z głodu nie pomrze ![]() Fajny system jest w Holandii. Tam w weekendy sklepy, markety - zamknięte. W jedną sobotę w miesiącu są otwarte, za wyjątkiem 'gorących' okresów przed Bożym Narodzeniem i Wielkanocą. I jakoś nie ma takich tłumów jak u nas przed jednym dniem wolnym Ludzie się przyzwyczaili i nie zachowują się jakby klęskę żywiołową ogłoszono ![]() A, mama mnie dziś do fryzjera wypchała - znaczy w poniedziałek powiedziała że mam iść, włosy zrobić, kolor, podciąć i koniec kropka. Więc się umówiłam. A jak po zabiegach chciałam zapłacić to się dowiedziałam że wszystko mama ureguluje w ramach opóźnionego prezentu na dzień dziecka
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-06-22 o 22:16 |
||
|
|
|
#4753 |
|
Wtajemniczenie
|
No ale tutaj mozna jeszcze wytlumaczyc, ze niektorzy robili zakupy na 4 dni bo maja dlugi weekend
jednak tez nie rozumiem idei wykupowania polowy sklepu...Ide na piwo i obiecuje sobie, ze nie bede co 5 minut sprawdzac telefonu |
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4755 |
|
Matka Smoka
|
Nawet nie wiecie ile ludzi co roku dzwoni do sklepu, żeby zapytać czy w drugi dzień Świąt BN będzie już otwarte
|
|
|
|
#4756 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jest boski, cudny, śliczny, męski i taki... taki....hmmm.... no po prostu super![]() ![]() nizutki? a nie wydaje się![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale na fejsie nas nie zdradzaj![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. oj Tyyy.... w takich sytuacjach pisz smsa, byłam i już wróciłam, ale byc może w przyszłym tygodniu się jeszcze wybiorę, bo mój pomysł odciążenia swojej szafy nie wypalił i mam do wykorzystania jeszcze jedne bon, a dzisiaj nie mogłam się zdecydować co mogłabym kupić Cytat:
![]() Cytat:
2. oooooo ale super niespodzianka ![]() Cytat:
![]() SdC- nie zacytowało mi się. cholera teraz mam zonka.... bo rzeczywiście mam jeszcze te zaoczne.... jak się okaże że i one mi kolidują i z tego powodu będe się bujać niewiadomo ile żeby dobić do tych chlubnych 26dni to się wkurzę jak nie wiem co:/ odebrałam Ci maseczki, Shiru prosiła żebyś sprawdziła czy na pewno zrobiłaś jej przelew. a w ogóle to mnie zrobiłaś za lakier? nie pomyślałam żeby go odliczyć od tej kwoty za obiad.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||||
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Co można zwiedzić w Oświęcimiu? Nie mówię o muzeum. Moja koleżanka się wybiera i nie wie, może jakiś kościół itp. Też: gdzie można zjeść?
Jest ktoś z Oświęcimia tutaj? |
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaha Ville- i piękne było to co wkleiłaś. szkoda że pojechałaś bo mogłaś nas zmobilizować i zrobiłybyśmy spęd czarownic i skakałybyśmy przez ognisko, topiły wianki i robiły inne cuda
aaaaaah szkoda, szkoda.... mogłoby to być bardzo fajne! no i szkoda że nie miałaś ochoty nam poopowiadać, bo Ty fajnie piszesz o tych zwyczajach. to takie ciekawe!![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- aha tez mi się nie zacytowało:/ Hope- ja polecam Mazury To też zależy jak lubisz spędzać czas i odpoczywać. Ja jak już gdzieś jadę to wybieram miejsca z daleka od tłumów ludzi, cenię sobie spokój, ciszę i przyrodę. Dużo atrakcyjnych ofert pojawia się na gruponie np. dzisiaj znalazłam na 3dni na Mazury za 300zł, śmiesznie mało tyle że krótko na tak długą trasę
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
gg22, dziekuję
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
![]() Ville- nie smuć się, odbijemy sobie w przyszłym roku ![]() miał być taki fajny weekend, miało być tak pieknie i co? i w takich sytuacjach nienawidzę się za to wieczne planowanie i organizowanie
|
|
|
#4763 | ||
|
CORELIPS
|
Cytat:
Wpadłabym w euforię i jeśli ten portfel byłby ładny to zachowałabym. Nie miałaś li takiej ochoty? ![]() Cytat:
![]() Nooo czyli się z Ineso zgadzasz, a ja zgadzam się z Wami. Śmieszne! i ooo, tyla! Hej, w Krakowie też ustrajają miasto na jutrzejsze święto?
|
||
|
|
|
#4764 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Już mnie nie kochasz
Cytat:
Cholera wie. Dosłownie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy mogę dotknąć Twej ręki, którą podałaś im kawę?
|
|
|
#4765 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. mój wujek jest pasjonatem historii miasta, ma dużo fajnych rzeczy, jeśli interesuje koleżankę historia miasta to polecam http://oswiecimganobis.blogspot.com/ no i sam rynek jest zabytkowy ale na razie po wyburzeniu bunkra czeka na lepsze czasy ![]() Jedzenie jakieś w centrum też się znajdzie, choć tam to w sumie tylko kebab ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2011-06-22 o 23:24 |
||
|
|
|
#4767 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() w 2004 to ja byłam dzieciakiem który miał totalnego bzika na punkcie piłki nożnej potem mi przeszło, ale jakiś sentyment mam, ale fajnie ![]() Cytat:
![]() tylko na Rynku przed Mariackim ustawiają jakąś scenę, pewnie kościelne sprawy
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal mam bzika na punkcie piłki nożnej
i od zawsze na zawsze jestem fanką Manchester United
|
|
|
#4769 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cholera nie wie, Cholera wie, że jest tam zameldowana i gdzie mieszka babcia. Babcia daje dobre pierogi. Ale nie wiem, czy Twojej znajomej też ... |
|||
|
|
|
#4770 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No stawiam stówe, że jestem najstarsza, jeżeli do tej pory ty byłaś to duża szansa Audiencje przyjmuję raz do roku - 11 września w dzień urodzin Cytat:
heheCytat:
Więc może da
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

? Jeśli tak to 

. Jeju... właśnie sobie sprawdziłam, że to było w 2004 roku 

Narąbani w 3 d... wszyscy
ja miałam rachunek 39,95....
jak zwierzęta przy wodopoju na pustyni:/

w takich sytuacjach nienawidzę się za to wieczne planowanie i organizowanie

hehe