|
|
#4771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
Dzisiaj jak zwykle kolo 15-16 poszlam do warzywniaka na osiedlu i co? Pustki, babka sie smiala ze ludzie na swieta takich zapasow nie robili jak dzisiaj![]() Nadal.... Ostatnio strasznie teskni mi sie za domem...i tam na dodatek latwiej jest zapomniec o nirktorych sprawach
|
|
|
|
|
#4772 |
|
Copyraptor
|
A ja kompletnie zapomniałam, myślałam, że jutro środa
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jest brzydka pogoda... niedobrze;/ w pracy będzie masakra;/ |
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
jojla - dziękuję Ci za podpowiedzi
|
|
|
|
#4775 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Karton z rzeczami do odbioru pełen tak więc czas się jakoś udostępnić
![]() 1. Odbiór rzeczy. Jutro pracuję 13-19, (może to ulec zmianie) można u mnie w pracy odebrać rzeczy pod warunkiem, że wcześniej da mi się znać ![]() W sobotę odbiór do 18 u mnie w domu, od 19 do 7 u mnie w pracy. Również proszę wcześniej dać mi znać. 2. Awanti Będę robić listę mailingową, więc jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę zajrzeć do klubu. |
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4777 |
|
Konto usunięte
|
witam
pogoda jest okropna. Wczoraj ludzie szaleli po almie w GK :/ nawet sam Majchrowski z ślubną pchali wózek wypchany po brzegi
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma za co ![]() Musi się zawsze skisić pogoda jak w końcu dzień wolny?
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
jojla, standard
|
#4780 |
|
Matka Smoka
|
nojko - i teraz mam zagwozdkę czy drążyć temat
Ale w 2004 też już byłam absolwentem![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- A orientujecie się jak wygląda zamawianie z Miracollo? Bo tam praktycznie te same rzeczy są. |
|
|
|
#4781 |
|
Konto usunięte
|
jojla zauważ, że jak kiedykolwiek ma się wolne lub urlop to pogoda sie kisi, ale na bogini przecież nie jest cały czas brzydko i urlopy ma się w różnych terminach, ale jakoś zawsze w urlop/wolne leje
|
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
Pogoda wrecz idealna do nauki...
Planowalam isc na rolki ale chyba nic z tego nie wyjdzie
|
|
|
|
#4783 |
|
Konto usunięte
|
no nic zabieram parasol i idę na jarmark świętojański pod Wawel
|
|
|
|
#4784 |
|
Matka Smoka
|
Jak jeszcze nie znacie, to polecam blog wizażanki desti - piękne makijaże
http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...h/label/makeup
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko tak by było fajnie móc wybrać się na długi spacer, wczoraj była idealna pogoda a dzisiaj obrót o 180 stopni
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pogoda jak zwykle.. W tym roku co Święto to brzydko
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, ja przez Sroczkę właśnie bankrutuję, bo ona takie cuda na blogu pokazuje, że tylko kusi!
|
#4789 | |
|
Matka Smoka
|
Tylko chyba tam trzeba więcej zamówić i droższa przesyłka.
Jak ktoś nie zna - jest wątek ze zdjęciami ciuchów z obu hurtowni, a w nim linki do info o sklepach: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=531085 Cytat:
Ja ją znam z kosmetyków niemieckich - no niestety gustuje w kosmetykach z wyższej półki
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
A nie tylko, ja przez nią zaraziłam się BB Cream'ami i w ogóle pielęgnacją azjatycką. Pokazuje wyższą półkę, ale nie stroni też od średniej i niższej (Catrice, Essence), etc
|
#4791 |
|
Matka Smoka
|
O co właściwie chodzi z tą pielegnacją azjatycką? i czemu te BB takie drogie?
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Zacznijmy od tego, CO to są te BB creamy?
Jestem nieuświadomiona, i w sumie nie wiem czy chcę znać odpowiedz bo jak się uświadomię to może być niebezpieczne dla stanu konta ![]() Pozbyłam się meszku z twarzy, uff
|
#4793 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Ja chcę BB Cream
![]() Ineso, Miracollo zamówienie na min. 500 zł i przesyłka 35 zł, drożej niż w Awanti, a obecnie 1/3 paczki była powyżej 500 z... |
|
|
|
#4794 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() a u mnie słońce właśnie nieśmiało wychodzi (ciekawe na jak długo)
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
BB Cream to skrót od Bleblesh Balm Cream. Pierwotnie zostały stworzone przez niemieckich dermatologów, aby pomagać osobom po laserowych zabiegach na twarz. Mają kryć i jednocześnie chronić i leczyć podrażnioną skórę. Pomysł został szybko przechwycony przez Azjatów i powstały pierwsze BB Creamy. Oprócz krycia mają jednocześnie wybielać skórę, niektóre działają też przeciwzmarszczkowo. Co je odróżnia od zwyczajnego podkładu? Mają ograniczoną paletę odcieni, zazwyczaj są to 2-3 odcienie, rzadziej można spotkać więcej. Na buzi wyglądają naturalnie i idealnie stapiają się ze skórą bez efektu maski. Mają różne właściwości - niektóre matują, niektóre nabłyszczają, mają mocniejsze i słabsze krycie. Marek jest co nie miara, a ja aktualnie używam Missha Perfect Cover odcień 13 i jestem super zadowolona
Teraz będę chciała zamówić tubkę Misshy w odcieniu 13 i 23, tak na lato. Koszt 20ml to koło 28zł (przesyłki są darmowe, z Korei, dochodzą do 7-8 dni roboczych od sprawdzonych sprzedających). Jak będziecie chciały to mogę zrobić zamówienie, ale uprzedzam, żeby nie mieć problemów z UC to maksymalnie 4 osoby, po 1 sztuce każda ![]() Ja po stosowaniu Misshy zauważyłam, że mam gładziutką buzię, rzadko cokolwiek mi wyskakuje. Może jest troszkę zbyt jasna jak na lato, ale mieszam sobie z ciemniejszym podkładem i jest ok
|
#4796 | |||
|
CORELIPS
|
Cytat:
Cytat:
![]() Eeeeeek, nie ma fajnych nigdzie. Zdaj proszę relację jak wrócisz z krakowskiej sjesty ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Dobrze, znalazłam swatche Biorę 23 w ciemno
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-06-23 o 12:22 |
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Też 20ml?
Znalazłam nawet za 27zł^^ W razie "W" mogę dać mojej mamie, żeby podrzuciła do Twojej
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
http://shop.ebay.pl/ideaseller_kr/m....id=p4340.l2562 Możecie sobie przepatrzeć rzeczy tego Sprzedającego, ma bardzo duży wybór
Jak będą chętne to zrobię zamówienie w przyszłym tygodniu (przy 5 rzeczach przesyłka jest rejestrowana i można ją śledzić w Internecie)
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skoro darmowa wysyłka to się nie ma co szczypać z większymi ilościami i dzieleniem ![]() A co do 'W' to jestem za
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Dzisiaj jak zwykle kolo 15-16 poszlam do warzywniaka na osiedlu i co? Pustki, babka sie smiala ze ludzie na swieta takich zapasow nie robili jak dzisiaj