Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 23:36   #1891
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Poza chorobą to u mnie dobrze.

Eks to mega burak, ow mi powiedział, że ostatnio na jakimś grillu leżał na deszczu i rzygał... Żenada.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Leżał na deszczu? Wytrzymały ten deszcz...

Miałam zniknąć na chwilę, ale podczytuję cały czas i tak.
Z eksem kontaktu nie ma ja nie próbuję nawet pisać, on się nie odzywa. I dobrze, bo właśnie mi daje do zrozumienia, że ma mnie w dupie. I może to przemówi jakoś do mnie w końcu.
Tak bym chciała poznać kogoś, dzięki komu o nim zapomnę! Chcę się zauroczyć
Jak narazie to źle mi strasznie...
Stary 2011-06-22, 23:50   #1892
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
ja to wogóle kocham czytać książki, niestety ostatnio więcej kupuję niż czytam, bo piszę pracę i pochłaniają mnie te naukowe dyrdymały pomysleć, że eks ostatnią ksiązkę jaką przeczytał to janko muzykant

Ooo ja też uwielbiam

Wszystko zaczęło się od tego, że w pierwszej klasie podstawówki miałam problemy z czytaniem. Wychowawczyni powiedziała, że będe musiała zostawać po lekcjach na "grupie". A to było wtedy coś drwiącego, siara i w ogóle.

Więc pognałam do bibloteki i w ciągu tygodnia nauczyłam się pięknie czytać. Najlepiej z klasy. Pochłaniałam książki wręcz.
I zaczęła się moja przygoda z ortografią Zawsze z dyktand piąteczki.

A na egzaminie gimnazjalnym dostałam 16 na 16 mozliwych za rozprawkę!

Więc czytajcie dziewczęta !To rozwija wyobrazie i kształci

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość

Miałam zniknąć na chwilę, ale podczytuję cały czas i tak.
Z eksem kontaktu nie ma ja nie próbuję nawet pisać, on się nie odzywa. I dobrze, bo właśnie mi daje do zrozumienia, że ma mnie w dupie. I może to przemówi jakoś do mnie w końcu.
Tak bym chciała poznać kogoś, dzięki komu o nim zapomnę! Chcę się zauroczyć
Jak narazie to źle mi strasznie...
Czym się strułeś tym się lecz Mi ta moja miłość zaszkodziła bardzo. Myślicie , że świeża nie zepsuje się zbyt szybko?

Idę spać. Chociaż wczoraj przez tego fajfusa nie zmrużyłam oka.
Dobranoc.

Edytowane przez Yuuka
Czas edycji: 2011-06-22 o 23:54
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 00:15   #1893
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
i love harry!!! uwielbiam też harlana cobena, ale na rozstaniowe smutki i przemyślenia polecam paulo coelho - alchemik i walkirie - niezastąpione, dały mi dużo do myślenia -polecam wszystkim

a gdy już minie najgorszy okres po rozstaniu polecam jedną z moich ulubionych pozycji - "Nieznośna lekkość bytu" Milana Kundery..

a to jeden z piękniejszych cytatów z tej książki:

"Możliwe, że nie jesteśmy w stanie kochać właśnie dlatego, że pragniemy być kochani, to jest dlatego, że domagamy się czegoś od tego drugiego (miłości), zamiast podchodzić do niego bez żadnych wymagań i pragnąć wyłącznie jego obecności."

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 08:01   #1894
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
nie odezwałam się.. bo nie chciałam wyjsć na taką, co to awantury robi z byle czego! i to był mój błąd.. bo jakbym powiedziała, co mi na wątrobie siedzi to potem może zacząłby liczyć się z moim zdaniem i zastanawiać co i kto jest ważniejszy..
bycie za miłą Kochana nie wychodzi na dobre!
czasem warto tupnąć nóżką.. nie od razu robić burdy - wystarczy ładnie, wyraźnie, po polskiemu zakomunikować, że: jesteś zmęczona, nie masz na to ochoty, jesteś zła, jest Ci przykro...

to właśnie moje postanowienie na przyszłość
Ja też powinnam się wziąśc za ksiązki, tyle ich na mnie czeka, a ostatnio czytam to co mi potrzebne do studiowania.

Ja robiłam mniej więcej tak samo, tylko, że chodziłam wściekła udając, że nic się nie stalo(żeby nie wyjść na zołze właśnie) a potem wybuchałam przy naprawde malo istotnej sprawie. Już tak nie zrobię.

Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_
Czas edycji: 2011-06-23 o 08:02
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 08:24   #1895
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Czym się strułeś tym się lecz
Dokładnie tylko przecież nie można szukać na siłę. Więc chyba z tym leczeniem muszę trochę poczekać.

O Boże, nie mogę na siebie patrzeć. Chyba zwariuję.

Zaraz do pracy uciekam, jestem niewyspana, bo oczywiście zasnąć nie mogłam, czyli znowu będę w pracy zasypiać. Poza tym pogoda okropna, aż się wszystkiego odechciewa
Stary 2011-06-23, 09:57   #1896
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
a gdy już minie najgorszy okres po rozstaniu polecam jedną z moich ulubionych pozycji - "Nieznośna lekkość bytu" Milana Kundery..

"Możliwe, że nie jesteśmy w stanie kochać właśnie dlatego, że pragniemy być kochani, to jest dlatego, że domagamy się czegoś od tego drugiego (miłości), zamiast podchodzić do niego bez żadnych wymagań i pragnąć wyłącznie jego obecności."
Ta książka jest świetna! I ten sam cytat przepisałam do zeszytu. Niestety nie mam tego zeszytu ze sobą, bo wkleiłabym jeszcze jeden cytat.... na prawdę warto przeczytać. Ja obecnie zajmuję się twórczością JL Wiśniewskiego
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:15   #1897
little.b.blue
Zakorzenienie

U mnie 5 dni od rozstania. Od poniedziałku się nie rozkleiłam, staram się jakoś organizować sobie czas, spotykać się ze znajomymi (oj, a niewielu ich mam...).
Dziwnie się czuję, nie pamiętam ile płakałam po poprzednim rozstaniu z nim, ale teraz przyszło jakieś takie zobojętnienie. Fakt, że mam w ciągu dnia takie przebłyski kiedy jest mi cholernie smutno bo np. zobaczę coś związanego z nim - w szafie jego koszulka, w której spałam, głupi samochód z rejestracją z jego miasta. Ale staram się odganiać takie myśli.

Przeczytałam wątek "co się stało z ojcem mojego dziecka" czy coś takiego i ten wątek dał mi do myślenia. Autorka po rozstaniu spotykała się z eksem, chociaż mówił jej że nie widzi jej w roli matki swojego dziecka i swojej przyszłości z nią rozwinęło się to w spotkania na seks. Wpadli i teraz niefajna sytuacja bo on nie chce jej w swoim życiu a ona nie ma się gdzie podziać. Z tego wątku utkwiło mi w pamięci jak napisała że starała się być doskonała żeby ją kochał a i tak to nic nie dało. Przez te pierwsze dni po rozstaniu też myślałam że gdybym była idealna on by mnie kochał i by było dobrze. Teraz myślę, że pewnie by nie było bo on zwyczajnie mnie nie kochał a do miłości zmusić się nie da... Męczy mnie jednak to, że on kiedyś mnie kochał a teraz przestał, nie potrafię porównać co się zmieniło w nim czy we mnie od tego czasu kiedy kochaliśmy się wzajemnie.

On się nie odzywa i pewnie nie odezwie. To ja będę musiała to zrobić jak już będę miała pieniądze żeby mu oddać i bez spotkania się nie obejdzie bo on nawet nie ma konta, na które mogłabym te pieniądze przelać.

Usunęłam jego nr z GG na obu komputerach, usunęłam wspólne zdjęcia z facebooka.

Ja chyba nie potrafię być sama i chyba o to tu chodzi. Jak jestem sama to jestem nieszczęśliwa bo potrzebuję mieć kogoś, kto będzie przy mnie, da mi maksimum czułości, etc.
A to był mój pierwszy i jedyny facet z którym byłam, a przez te 7 miesięcy jak byłam wolna żaden facet się mną nie zainteresował i boję się że zostanę sama, może w tym tkwi cały sęk?
Że boję się że nie znajdę faceta, którego cechy tak by mi odpowiadały jak w byłym?

Też mam konto na Sympatii, ale mam wrażenie że same buraki albo napaleńcy tam są.

Invisalign od 20/03/2016

Edytowane przez little.b.blue
Czas edycji: 2011-06-23 o 11:17
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:43   #1898
h2o0
Zakorzenienie

littleb, ja też myślałam, że nie potrafię być sama. Potrafię! A miałam faceta zawsze przy sobie odkąd skończyłam gimnazjum, teraz mam 22 lata. Daj sobie czas. Na pewno znajdzie się ktoś, dla kogo będziesz najważniejsza
Stary 2011-06-23, 12:15   #1899
Yuuka
Rozeznanie

śnił mi się.

Wstałam i wybuchnęłam płaczem.
Nie mam nawet do kogo buzi otworzyć. Mama próbuje ze mną rozmawiać ale jakoś nie mam ochoty słuchać "sama sobie na to zasłużyłaś", "trzeba było za nim tak latać?". To mnie jeszcze bardziej dobija.

Nienawidzę tego stanu. Myśli "gdzie on teraz jest, z kim jest".
Zajęłabym się czymś ale nawet nie mam ochoty.

Cisza. Pustka. Myslałam, że wakacje lepiej się zaczną dla mnie.
Stary 2011-06-23, 12:40   #1900
bibi2412
Raczkowanie

hejtak jak radzilyscie usunelam go ze znajomych,z listy gg jeszcze nie bo nie umiem na razie;/ wczoraj byl super dzien,umowilam sie z fajnym kolega na piatek,bylam na koncercie z dziewczynami a dzisiaj wstaje i ... jakis dół nie wiem czemu tak sie dzieje,jest juz ok a tu nagle nadchodzi fala takiego humoru boli mnie to ze on juz prawdopodobnie jest z ta przyjaciolka, wiem ze to jak pies ogrodnika,ale nie umiem zrozumiec jak moze tak szybko z kims wchodzic w nastepna relacje jakby to co bylo miedzy nami nic nie znaczylo... a mowil ze ona mu sie nie podoba itd... ehhh, pewnie klamal...mam nadzieje tylko ze ich nigdzie nie spotkam bo nie potrafie przewidziec mojej reakcji;(
bibi2412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:41   #1901
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Ta książka jest świetna! I ten sam cytat przepisałam do zeszytu. Niestety nie mam tego zeszytu ze sobą, bo wkleiłabym jeszcze jeden cytat.... na prawdę warto przeczytać. Ja obecnie zajmuję się twórczością JL Wiśniewskiego

czytam obecnie Jego "Sceny z życia za ścianą" ciekawe opowiadania.. (zdaje się, że zbiór felietonów z "Pani", ale pewności nie mam)

Stary 2011-06-23, 12:57   #1902
h2o0
Zakorzenienie

Ja w ciągu ostatnich dwóch dni przeczytałam Molekuły emocji oraz Zespoły napięć, czas na Bikini. a w innym temacie, o cytatach z książek, w marcu umieściłam ten sam, co Ty powyżej zastanawia mnie, skąd Wiśniewski bierze tych fajnych facetów w swoich książkach :P i te historie, które dla mnie są jakąś abstrakcją, która nie ma prawa się wydarzyć na tym świecie
Stary 2011-06-23, 13:11   #1903
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little.b.blue Pokaż wiadomość
U mnie 5 dni od rozstania. Od poniedziałku się nie rozkleiłam, staram się jakoś organizować sobie czas, spotykać się ze znajomymi (oj, a niewielu ich mam...).
Dziwnie się czuję, nie pamiętam ile płakałam po poprzednim rozstaniu z nim, ale teraz przyszło jakieś takie zobojętnienie. Fakt, że mam w ciągu dnia takie przebłyski kiedy jest mi cholernie smutno bo np. zobaczę coś związanego z nim - w szafie jego koszulka, w której spałam, głupi samochód z rejestracją z jego miasta. Ale staram się odganiać takie myśli.

Przeczytałam wątek "co się stało z ojcem mojego dziecka" czy coś takiego i ten wątek dał mi do myślenia. Autorka po rozstaniu spotykała się z eksem, chociaż mówił jej że nie widzi jej w roli matki swojego dziecka i swojej przyszłości z nią rozwinęło się to w spotkania na seks. Wpadli i teraz niefajna sytuacja bo on nie chce jej w swoim życiu a ona nie ma się gdzie podziać. Z tego wątku utkwiło mi w pamięci jak napisała że starała się być doskonała żeby ją kochał a i tak to nic nie dało. Przez te pierwsze dni po rozstaniu też myślałam że gdybym była idealna on by mnie kochał i by było dobrze. Teraz myślę, że pewnie by nie było bo on zwyczajnie mnie nie kochał a do miłości zmusić się nie da... Męczy mnie jednak to, że on kiedyś mnie kochał a teraz przestał, nie potrafię porównać co się zmieniło w nim czy we mnie od tego czasu kiedy kochaliśmy się wzajemnie.

On się nie odzywa i pewnie nie odezwie. To ja będę musiała to zrobić jak już będę miała pieniądze żeby mu oddać i bez spotkania się nie obejdzie bo on nawet nie ma konta, na które mogłabym te pieniądze przelać.

Ja chyba nie potrafię być sama i chyba o to tu chodzi. Jak jestem sama to jestem nieszczęśliwa bo potrzebuję mieć kogoś, kto będzie przy mnie, da mi maksimum czułości, etc.
A to był mój pierwszy i jedyny facet z którym byłam, a przez te 7 miesięcy jak byłam wolna żaden facet się mną nie zainteresował i boję się że zostanę sama, może w tym tkwi cały sęk?
Że boję się że nie znajdę faceta, którego cechy tak by mi odpowiadały jak w byłym?

Też mam konto na Sympatii, ale mam wrażenie że same buraki albo napaleńcy tam są.

Hej a czemu sie rozstaliscie?

Kojarze Cie z MM..pamietam ze makijaze sa Twoja pasja..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:12   #1904
little.b.blue
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ciągu ostatnich dwóch dni przeczytałam Molekuły emocji oraz Zespoły napięć, czas na Bikini. a w innym temacie, o cytatach z książek, w marcu umieściłam ten sam, co Ty powyżej zastanawia mnie, skąd Wiśniewski bierze tych fajnych facetów w swoich książkach :P i te historie, które dla mnie są jakąś abstrakcją, która nie ma prawa się wydarzyć na tym świecie

Czytałam "Zespoły napięć" jakieś kilka lat temu i wspominam bardzo pozytywnie. To taki jakby zbiór kilku osobnych historii, o ile dobrze pamiętam i nie pomyliłam z czymś innym?

Invisalign od 20/03/2016
Stary 2011-06-23, 13:13   #1905
niquolle
Rozeznanie

Cytat:

historie czasem rzeczywiście wydają się być nierealne..
chociaż z drugiej strony wydaje mi się, że każdy z nas nosi w sobie ciekawą historię, która dla jednych ludzi może być zupełnie nierealna, a dla drugich wręcz przeciwnie..

Stary 2011-06-23, 13:15   #1906
pika87
Rozeznanie

Cytat:
śnił mi się.

Nie mam nawet do kogo buzi otworzyć. Mama próbuje ze mną rozmawiać ale jakoś nie mam ochoty słuchać "sama sobie na to zasłużyłaś", "trzeba było za nim tak latać?". To mnie jeszcze bardziej dobija.

Nienawidzę tego stanu. Myśli "gdzie on teraz jest, z kim jest".
Zajęłabym się czymś ale nawet nie mam ochoty.

Cisza. Pustka. Myslałam, że wakacje lepiej się zaczną dla mnie.
nie zasłużyłaś!!! przykro mi, że wam nie wyszło, ale pomysl,że lepiej po takim czasie, niż później. teraz może być już tylko lepiej. najgorsze jest chyba to, że większość z nas zna jakieś przypadki "udanych powrotów" i to pokazuje, że można odnieść sukces i dać drugą szansę, a potem okazuje się,że to jednak nieliczne wyjatki odnoszą ten sukces i to irytuje jeszcze bardziej bo "dlaczego nam się nie udało, dlaczego drugi raz dałam się zrobić w h**"

polecam ksiązkę "kto ukradł mój ser" spencer johnson - dzięki niej duż sobie uświadomiłam po rozstaniu

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-06-23 o 13:20
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:16   #1907
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bibi2412 Pokaż wiadomość
hejtak jak radzilyscie usunelam go ze znajomych,z listy gg jeszcze nie bo nie umiem na razie;/ wczoraj byl super dzien,umowilam sie z fajnym kolega na piatek,bylam na koncercie z dziewczynami a dzisiaj wstaje i ... jakis dół nie wiem czemu tak sie dzieje,jest juz ok a tu nagle nadchodzi fala takiego humoru boli mnie to ze on juz prawdopodobnie jest z ta przyjaciolka, wiem ze to jak pies ogrodnika,ale nie umiem zrozumiec jak moze tak szybko z kims wchodzic w nastepna relacje jakby to co bylo miedzy nami nic nie znaczylo... a mowil ze ona mu sie nie podoba itd... ehhh, pewnie klamal...mam nadzieje tylko ze ich nigdzie nie spotkam bo nie potrafie przewidziec mojej reakcji;(
Bardzo dobrze zrobiłaś!! z gg również powinnaś go usunąć.
Też czasem popadam w skrajne emocje - raz nienawidzę, a innym razem tęsknie ale trzeba byś silnym i nie dać się zwariować .
Ja też tego nigdy nie zrozumiem.. identyczna sytuacja jest u mnie, ale cóż niech im się wiedzie.. Mam tylko nadzieje, że wszystko zło, które mi wyrządził wróci do niego, a sama staram się zacząć wszystko od nowa
Stary 2011-06-23, 13:28   #1908
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
nie zasłużyłaś!!! przykro mi, że wam nie wyszło, ale pomysl,że lepiej po takim czasie, niż później. teraz może być już tylko lepiej. najgorsze jest chyba to, że większość z nas zna jakieś przypadki "udanych powrotów" i to pokazuje, że można odnieść sukces i dać drugą szansę, a potem okazuje się,że to jednak nieliczne wyjatki odnoszą ten sukces i to irytuje jeszcze bardziej bo "dlaczego nam się nie udało, dlaczego drugi raz dałam się zrobić w h**"

polecam ksiązkę "kto ukradł mój ser" spencer johnson - dzięki niej duż sobie uświadomiłam po rozstaniu
Oj irytuje, irytuje.. Masz może tę książkę w ebooku?
Stary 2011-06-23, 13:36   #1909
asia1010
Zadomowienie

Dziewczyny mam dylemat. Doradźcie coś proszę

Poznałam chłopaka przez internet. Nie wiem jak wyglada wiem tylko że od tygodnia super mi sie z nim pisze. Piszemy codziennie. Poprostu jest taki jakiego bym chciała. On chce sie ze mną spotkać nawet dziś, ale ja nie wiem. Poprostu boje się że jak sie spotkamy to to zauroczenie minie, albo że on mi sie nie spodoba może ja jemu. Wiem że wiecznie pisać nie będziemy. No i co ja mam zrobić
Stary 2011-06-23, 13:41   #1910
pika87
Rozeznanie

Cytat:
niestety nie mam, ale poszperaj w necie, może coś znajdziesz.

asia sama sobie odpowiedziałaś może spotkaj się z nim, jeśli nie przypadniecie sobie do gustu, to chyba lepiej żeby to stało się szybciej niż później. a może bardzo ci się spodoba? nie ryzykujesz, nie pijesz szmpana
Stary 2011-06-23, 13:42   #1911
blueone
Rozeznanie

Cytat:
czasem warto tupnąć nóżką.. nie od razu robić burdy - wystarczy ładnie, wyraźnie, po polskiemu zakomunikować, że: jesteś zmęczona, nie masz na to ochoty, jesteś zła, jest Ci przykro...

to właśnie moje postanowienie na przyszłość
Moje też. I dokładnie w formie: "ładnie,wyraźnie, po polskiemu", i na BIEŻĄCO. Bo ja tylko burdy robiłam.... Nic dziwnego, ze nie rozumiał o co chodzi.

Cytat:
Nie każdy udany związek musi się rozpocząć od czytania w myślach i idealnego dopasowania.
Racja, to też muszę dodać do swojego worka, gdzie zbieram odcienie szarości

Cytat:
Dziewczyny, nie chodźcie po ciemku same...
Mi sie ostatnio często zdarza. Musze przestać kusić los...juz i tak limit szczęscia chyba przekroczyłam

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
"You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on."
Dzięki elve za tę myśl

Cytat:
Pochłaniałam książki wręcz.
I zaczęła się moja przygoda z ortografią Zawsze z dyktand piąteczki.

Więc czytajcie dziewczęta !To rozwija wyobrazie i kształci
O tak. Też wygrywałam wszystkie olimpiady i dyktanda Baardzo dużo czytałam, aż oślepłam chyba od tego. A teraz...nie pamiętam kiedy ost coś przeczytałam, aż wstyd się przyznać. Okres związku z eks był naprawdę uwsteczniający dla mnie... Pora nadrobić zaległości! Bo już błędy ort zaczynam robić, olaboga

Cytat:

W ramach nadrabiania zaległości: Przeczytam koniecznie!. Nawet odnalazłam ost moja kartę do biblioteki

Cytat:

Spróbuję znaleźć i tę pozycję.

Chyba zaczynam żyć. Wczoraj widziałam eks, pierwszy raz od tego ost rozstania. I wiecie co? I nic. Myślę, że kochałam swoje wyobrażenie o nim, wspomnienia tego jaki był na początku...A prawda jest taka, że od dawna już ani taki nie jest, ani tak się nie zachowuje. I ja chyba od dawna tez już go nie kochałam. To była chora relacja, chore uzależnienie, wypełnione chorymi pretensjami.

Odgrzewany kotlet nadziewany tymże. Wielokrotnie. Chyba się strułam, nie mogę juz patrzeć na tego kotleta po prostu. Chociaż w sumie nie - po prostu nie mam ochoty, już wiem że obrzydliwie smakuje.

Forrest Gump
blueone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:46   #1912
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam "Zespoły napięć" jakieś kilka lat temu i wspominam bardzo pozytywnie. To taki jakby zbiór kilku osobnych historii, o ile dobrze pamiętam i nie pomyliłam z czymś innym?
Tak, to kilka osobnych historii.
Stary 2011-06-23, 13:56   #1913
little.b.blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Hej a czemu sie rozstaliscie?

Kojarze Cie z MM..pamietam ze makijaze sa Twoja pasja..
Hej, wybacz, ale nie jestem w stanie kolejny raz tego pisać, nie mam siły po prostu... Jeśli cofniesz się kilka stron to tam będzie moja historia.

Raczej makijaże były moją pasją... od kilku miesięcy nawet malować się nie mam ochoty i wszystko leży zakurzone...

Miło że mnie kojarzysz, wrzucałam coś na MM lata świetlne temu Ale moje umiejętności nie rozwinęły się specjalnie od tamtego czasu więc nie ma czego żałować

h2oo i jak Ci się podobają?

Invisalign od 20/03/2016
Stary 2011-06-23, 13:59   #1914
asia1010
Zadomowienie

cję
Cytat:
niestety nie mam, ale poszperaj w necie, może coś znajdziesz.

asia sama sobie odpowiedziałaś może spotkaj się z nim, jeśli nie przypadniecie sobie do gustu, to chyba lepiej żeby to stało się szybciej niż później. a może bardzo ci się spodoba? nie ryzykujesz, nie pijesz szmpana
W sumie to masz rację
Więc chyba dziś sie z nim umówię.
Stary 2011-06-23, 14:14   #1915
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
cję

W sumie to masz rację
Więc chyba dziś sie z nim umówię.
tylko pamiętaj, żeby zaproponowac jakieś neutralne miejsce, gdzie jest dużo ludzi, najlepiej kiedy będzie jeszcze widno. lepiej dmuchać na zimne
Stary 2011-06-23, 14:16   #1916
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
tylko pamiętaj, żeby zaproponowac jakieś neutralne miejsce, gdzie jest dużo ludzi, najlepiej kiedy będzie jeszcze widno. lepiej dmuchać na zimne
Raczej nie proponował mi spotkania w odludnym miejscu. Jakaś restauracja albo coś w tym stylu.

Nie lubię takich pierwszych spotkań a to mnie wyjątkowo stresuje.

Edytowane przez asia1010
Czas edycji: 2011-06-23 o 14:18
asia1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 14:33   #1917
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziara_com Pokaż wiadomość
ja ostatnio stosuję terapie klubowa...ale coś jest mało skuteczna. zobaczymy dziś :P
Ja wczoraj na balecie doszłam do wniosku,że chyba wyszła z wprawy w imprezowaniu bo moje imprezy przez długi czas są wyłącznie firmowe więc bawimy się w stałej grupie

Cytat:
Dziewczyny, nie chodźcie po ciemku same...
Moja mama pow.mi wczoraj że mam sama w nocy nie wracać...Wiec wróciłam o 6 rano bo było już jasno Co nie zmienia faktu,że jak szłam praktycznie przecznicy od mojego domu to stała grupka facetów pijących piwo i jak padł tekst "skąd masz takie ładne uda?" to reszta kolegów również nie mogła się powstrzymać od komentarza... Ale zlałam i poszłam dalej
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:33   #1918
h2o0
Zakorzenienie

littleb, mi się podoba większość tego, co wyszło spod pióra Wiśniewskiego. Do jednej opowieści nie byłam przekonana, ale poza tym są niezwykłe
Stary 2011-06-23, 15:55   #1919
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blueone Pokaż wiadomość
Chyba zaczynam żyć. Wczoraj widziałam eks, pierwszy raz od tego ost rozstania. I wiecie co? I nic. Myślę, że kochałam swoje wyobrażenie o nim, wspomnienia tego jaki był na początku...A prawda jest taka, że od dawna już ani taki nie jest, ani tak się nie zachowuje. I ja chyba od dawna tez już go nie kochałam. To była chora relacja, chore uzależnienie, wypełnione chorymi pretensjami.

Odgrzewany kotlet nadziewany tymże. Wielokrotnie. Chyba się strułam, nie mogę juz patrzeć na tego kotleta po prostu. Chociaż w sumie nie - po prostu nie mam ochoty, już wiem że obrzydliwie smakuje.

bardzo się cieszę czytając te słowa
i wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej.. ja też po jakimś czasie doszłam do wniosku, że nie kochałam aż tak, jak "chciałam kochać".. żyłam bardziej w swojej wyobraźni niż w rzeczywistości..

Stary 2011-06-23, 17:18   #1920
plu
Rozeznanie

Cytat:

bardzo dobry ruch będzie Ci w ten sposób znacznie łatwiej

Cytat:
Też myślałam że nie bede potrafila... i w sumie nadal nie wiem czy potrafie. Zawsze odkąd zaczałam sięinteresować chłopakami, to kogoś miałam, albo przynajmniej z kimś 'kręciłam' i niestety chyba nie potrafie być tak do końca sama...

Cytat:
śnił mi się.

Nie mam nawet do kogo buzi otworzyć.

a myyy ?! będzie dobrze, jak masz kryzys to od razu pisz i dostaniesz kopniaka

Cytat:
Dziewczyny mam dylemat. Doradźcie coś proszę

Poznałam chłopaka przez internet. Nie wiem jak wyglada wiem tylko że od tygodnia super mi sie z nim pisze. Piszemy codziennie. Poprostu jest taki jakiego bym chciała. On chce sie ze mną spotkać nawet dziś, ale ja nie wiem. Poprostu boje się że jak sie spotkamy to to zauroczenie minie, albo że on mi sie nie spodoba może ja jemu. Wiem że wiecznie pisać nie będziemy. No i co ja mam zrobić
ja bym sie umówiła, lepiej od razu się przekonać, a nie budować jego fikcyjny obraz w swojej głowie. A może wyniknie z tego coś fajnego

Cytat:
Raczej nie proponował mi spotkania w odludnym miejscu. Jakaś restauracja albo coś w tym stylu.

Nie lubię takich pierwszych spotkań a to mnie wyjątkowo stresuje.
każdego stresują ale warto ja poznałam bardzo dużo osób, które najpierw znałam z neta i wiele z nich okazały się wspaniałymi przyjaźniami a i watki miłosne też były

umówcie się w jakiejś sympatycznej kawiarni

ja jestem właśnie po spotkaniu z doktorkiem oczywiście skończyło się jak zwykle.. kurcze najgorsze jest to że jak go nie widzę, to analizuje, rozkminiam, mam ochote prowadzić poważne rozmowy o 'nas' i przy okazji zabić go za to że jest jaki jest. A jak przyjdzie do spotkania bo mam to wszystko gdzieś, cieszę sie chwilą i nawet przez myśl mi nie przechodzi żeby zaczynać jakieś poważne gadki ciekawe ile jeszcze czasu potrawa to w ten sposób

Edytowane przez plu
Czas edycji: 2011-06-23 o 17:22
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości