|
|
#3421 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Mięśnie mnie bolą, jakby mnie po poligonie ktoś przeczołgał
|
||
|
|
|
#3422 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Banan był w użyciu?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3423 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chyba Ci wczorajsza kąpiel zaszkodziła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3425 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie rodzinnie wyrzucalismy sofę i wory ze zuzytymi , ciuchami , butami , pudełkami i bóg wie czym jeszcze.
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was bardzo szybko. Od wczoraj mi net co trochę szwankuje Chyba trzeba będzie go zmienić.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No popacz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Parabelko, a co Ty robisz, jak On tak wrzeszczy? Cytat:
Cytat:
UWAGA: TO BYŁ ŻART chociaz turbany obejrze
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Drugie wyrzuciłam , bo się zużyły , mam jeszcze botki z pikowanej skórki , płaskie do kostek - zapomniałam policzyc ![]() Nie uznaję duzo butów zimowych , jedne jasno brązowe i jedne czarne mi wystarcza, nie chodzi się w tym cały dzień, a i wierzchniej odziezy nie ma przezież dużo, wiosna,lato , jesień to co innego , multum ciuchów i różne buty pasują .
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani, a te? Bedą się za plecami pukać w czoło?
http://allegro.pl/jedyne-takie-baler...674186141.html Jestem też bardzo zawiedziona turbanami- spodziewałam się czegoś sztywnego z diamentem na czole , a są tylko udrapowane chustki
|
#3431 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to ja tesz se policzyłam buty, wszystkie jakie posiadam
![]() 1 górskie 1 adidasy 1 klapki basenowe 1 buty do wody 1 japonki plazowe 1 workery 1 kozaki 1 szpilki 2 półbuty na obcasie 1 półbuty płaskie 1 sandały na obcasie 1 sandały płaskie 3 czółenka razem 16 par
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Matulu, 2 podlądacze i 12 tubylców a posta ani na lekarstwo !
wklajam aukcje fioletowych dorebek proszę doradzi , kóra ewentualnie Wam się widzi. 1 2. 3.
|
#3433 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3434 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale sen miałam.. dużo się działo ale pamiętam tylko perfumerię, jedno pomieszczenie, jasno oświetlone, po obu stronach półki a na półkach koszyczki z perfumami - perfumy to były takie jakby świece zawinięte w przezroczysty celofan, były w różnych kolorach, za cholerę nie wiem jak się tego używało, może to testery tylko były? w każdym razie piękny był jeden zapach świeżo wyciśniętego soku marchewkowego, tak świeżo że jeszcze było czuć nać i ziemię
i słyszę "marchew..! mięso..! pomarańcze..!" Cytat:
myślałam że lubisz burze...? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet samą nać pożeram ![]() Cytat:
--- idę czytać dalej bo wyjątkowo dużo stron naprodukowane
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3435 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W 3 nie podoba mi się "krokodyla" sprzączka Za to 2 jest w dechę ROZTERKO- a moje buciki gumiaste??? (ost, pojedynczy link) ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Marchewkę też bym chciała... Flo też się sniły świeczki A mnie się śniło, że Wojtek grał w serialu- tasiemcu, z osobą podobną do Soni Bohosiewicz (która ostatnio bardzo schudła) tylko dużo młodszej- podlotkiem prawie. Wspominał, że ona jest bardzo wyczerpana i taka delikatna, aż zobaczyłam, jak gmera palcami w jej wlosach (na glowie) szepcząc "biedactwo, jak schudłaś"- i nie wiedział, że patrzę, zresztą w towarzystwie znajomego, ktory się zdziwił, jak to zobaczył. A ja, choć czułam, jakby mi kto wbił w serce szpikulec do lodu, powiedziałam do znajomego obojętnym tonem "To nic, panowie w średnim wieku tak maja"
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-06-23 o 17:17 |
||
|
|
|
#3437 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
czyli jak? giętko? niedotykalsko? ładnie pachnąco? ![]() Cytat:
ale u mnie też od pewnego czasu kolana są trochę nie teges i sztywnieje mi biodro przy dłuższym siedzeniu.. i się zastanawiam czy powinnam się już zacząć martwić czy jeszcze mam czas..2
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, 3 i 2 mi się podobają.
Kamena, burzy nienawidzę, bardziej nie znoszę tylko lata
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam polecić mój najbardziej udany zakup pielęgnacyjny- tez zestaw do pielęgnacji paznokci z Rossmana- za 22 zl, a ma wszystko i keszcze lampeczkę na przedzie, jakby kto chciał malować paznokcie pod koldra albo czytać. Wypolerowałam sobie co mogłam i pierwszy raz pomalowałam paznokcie u nóg na ciemny kolor
manicure.jpg
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oł je! Też bym se skórki wypolerowała. |
|
|
|
|
#3442 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ju, obejrzałam
|
|
|
|
#3443 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I żeś wykrakała
Dzięki pewnej Kochanej Wizażance z innego wątku będę miała używkę Idę oglądać jakąś komedię
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Cel był zbożny- szkoda tylko, że tak marnie wyglądałam- do programu w TV sama musiałam się malować, i to kosmetykami pożyczonymi od jakiejś sekretarki w tamtym budynku, a ubranie- pożal się Boże, nie mówiąc już o beznadziejnej figurze
|
#3445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ryż ostatnio bardzo polubiłam pod postacią risotto ![]() piękne, nie? Cytat:
![]() fajny pomysł z tymi lampionami, szkoda,że właściwie nigdzie nie rozreklamowany. las piękny, cudownie pachniało częstotliwość znajdywania grzybów 0,5 sztuki na godzinę
|
|
#3446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to działa tzn jak o czymś się dużo mówi to jakoś zaczynam bardziej odczuwać ![]() moze zobaczymy wkrótce na You Tubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zależy jakiej potrzebujesz, jak pojemnej to 2 chyba najlepsza Cytat:
![]() Wróciłam z krótkiej wycieczki po Katowicach a teraz się chmurzy więc pewnie w końcu lunie
|
||||
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podoba mi się druga
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3448 |
|
Nindżopesz
|
Roz, ja też głosuję na nr 2.
Kameno, gdzie kupiłaś brzozę? I ile ma cm, jak bardzo rozłożysta, może jakieś foty? |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że usypiam ten wątek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3450 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Chyba trzeba będzie go zmienić.

Jean Paul Gaultier o kształcie flakonu La male i Classique. Ładne te świeczki nam wychodziły 
a błyszczą się z daleka 

i słyszę "marchew..! mięso..! pomarańcze..!"

a teraz się chmurzy więc pewnie w końcu lunie