|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
Ciężko się nie zgodzic. Ja generalnie pomyślałam jak pisałaś o wątpliwościach, że mając wątpliwości ślubu się planowac i brac nie powinno. Z czasem albo te wątpliwości miną i pojawi się PEWNOŚC, albo nie miną i wszystko się rozleci. Lepiej żeby się rozleciało przed ślubem niż po nim. Tu nie chodzi o jakieś napiętnowanie Cię tylko o to byś sprawę przemyślała już teraz. Także ze względu na Twojego Tż-ta którego ponoc kochasz. On myśli, że w 2012 zostaniesz jego żoną, on planuje załatwia. Postaw się na jego miejscu i pomyśl jakbyś się poczuła gdyby ktoś pół roku po decyzji : bierzemy ślub w 2012, powiedział Ci: sorry, ta data mnie nie przekonuje, ja tego dnia ślubu nie wezmę odkręcaj wszystko. Pomijając nakłady finansowe, jest to na pewno raniące dla tej drugiej strony. Dorośli ludzie potrafią porozmawiac, dogadac się, nawet się pokłócic jak trzeba. U was komunikacja leży i kwiczy. Chyba warto nad tym popracowac, nawet z Chin.
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem kłótnie czasami sa potrzbne, bo po potrafią rozładować atmosfere...
Takie jest Moje zdanie.
|
|
#3003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podzielam Twoje zdanie, zwłaszcza to, ze nie jest łatwo dlatego czasem chciałabym wrócić do czasów, tak na chwilę, kiedy moim jedynym problemem było to czy włożyć majtki na randkę czy nie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjjj gdzie wszystkich wywiało coooo
?
|
#3005 |
|
Konto usunięte
|
no własnie :P jak ja mam czas to wszyscy uciekają
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się śniadankowałam z rodziną i TŻcikiem
![]() "Wiem, ze zjazdy tam sa co tydzien piatek, sobota, niedziela - jak jest z nauka nie wiem, bo to nowy kierunek z tego co wyczytalam No i nie jest taka droga, tzy lata 12500 zl." Nie taki nowy, bo biotechnologia jest od dawna na "rynku edukacyjnym". Ale to jest bardzo ciężka sprawa.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się uczę... Zajrzałam tylko, żeby poczytać Was.. Jutro przedostatni egzamin. Ostatni we wtorek. A cały długi weekend - codziennie coś. Tzn. co wieczór/popołudnie jakaś impreza
Niech ta sesja już się kończy..
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem, ja
![]() Tylko coś mnie kurde głowa boli;/
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
no i widzisz, znów jest tak, że to TŻ wszystko załatwia a Ty się podporządkowujesz, bo własnego zdania nie powiesz... I do kogo z tym pytaniem jak nie do Ciebie? Ty jesteś nie pewna, bo TŻ najwyraźniej jest pewnien.. Poza tym podobno rozmawiacie dużo, a tu o sali nie porozmawiane, o Twoich watpliwosciach TŻ nic nie wie tylko sam załatwia.. Dziewczyno pogadaj z nim, a nie potem bedziesz plakac bo Wam sie nie uklada, bo on Cie nie słucha czy cos....
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze list do Mojej mamusi
nie mogę do niej przyjechac to chociaż list napisze i zrobie jej niespodziankę;D
|
|
#3011 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie wiem... mieliśmy w sierpniu jechać, ale nie wiem jak to będzie... prawdopodobnie chyba na święta w grudniu pojedziemy dopiero...
|
|
#3013 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
No... przeraża mnie to... ale jestem dobrej myśli. Ważne, że TŻ mam obok siebie...
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Nikt za mną nie zatęsknił wczoraj
![]() Przepraszam, nadrobiłam pobieżnie. Cytat:
|
|
#3016 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama chciałam bardzo wyjechać za granicę i zostać na stałe i gdybym nie poznała TŻ to tak bym zrobiła nieraz jeszcze o tym myślę, ale nie wiem jak to będzie... Cytat:
|
||
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, ze ja wogóle nie myślałam o wyjeździe za granice. Mój TŻ wyjechał, bo chciał spłacić kredyt. Był 3 tygodnie i na weekend przyjechał i mi się oświadczył. Dzień po oświadczynach ja przyjechałąm tu do niego na wakacje, miałam być 2 tygodnie. Ale już zostałam. Teraz końcówkę na auto zbieramy, a potem zaczynamy na wesele![]() Ja mam obywatelstwo niemieckie po dziadku. Ale powiem Ci szczerze, że nie wiemy co zrobimy, czy zostajemy tu czy wracamy do Polski. Narazie mamy ustalone, że zostajemy żeby nazbierać na wesele. A potem się zobaczy
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przywitać
Zaraz zmykam na spacer a później do TŻta więc pewnie już dzisiaj mnie nie będzie ![]() Ja bym dużo dała żeby wrócić do technikum, miałam super klasę i zawsze coś się działo
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj ja mojej klasy z techniukum też bym nigdy nie zamieniła;D suuuper byli
|
|
|
#3021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc temat ciekawy i na czasie ![]() Właśnie siedzę u rodziców na obiedzie... i już zdążyłam się z moją siostrą pokłócić... zazdrości mi mgr i się mnie czepia... ona jest 5 lat młodsza - jest na II roku fizjoterapii... ale szlag mnie z nią trafia.. zastanawiam się, jak ja wytrzymam z nią te 2 miesiące w domu ![]() :conf used: w Kołobrzegu pogoda ok: jest słonecznie, ale wieje.. tak na oko 20 st. miłego dnia, Wizażanki Ola
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na lodach i już jestem z powrotem. Do TŻta idę dopiero o 19 więc mam jeszcze czas
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() Co ja bym nie dała żeby pojechać nad morze bardzo ci zazdroszczę
|
|
|
|
|
#3023 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, ze ja glupia powinnam sie cieszyc, a nie ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Tzn. mi chodzilo o ta specjalnosc, bo takowej nie ma chyba zadna uczelnia?? Ale kto ma miec w zawodzie prace to bedzie mial :P Ja bardziej bylam sklonna ku biotechnologii kosmetycznej, a nie jakies histologie i patomorfologie i cos tam jeszcze Znajac zycie pewnie bedzie bardzo duzo materialu biologicznego, a nie chemicznego A Ty Lin bardziej obeznana, wiec moze cos doradzisz :p i sie wypowiesz :d---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale co piszecie tez macie racje I dziekuje Wam za to ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3024 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
ale dziś tu pustki ![]() Olu gratuluję tytułu Pani Magister fajnie że już skończona edukacja (czy robisz doktorat??) ja od października dopiero zaczne mgr, a czemu siostra Tobie zazdrości??przecież ja toprędzej czy później też to czeka:PA temat naprawdę brzmi ciekawie. Na PWR biotechnoliga dzienna była (nie wiem czy dalej nie jest) finansowana tzn. dostajesz kase za to że studiujesz bo był (jest??) to kierunek zamawialny. Dahna1990 a co sstoi na przeszkodzie żeby jechać??jak moge wiedzieć. ja miałam akcjie 4 lata temu nie miałam zbyt kasy żeby jechać na dłużej nad morze a spędziłam tam 3miesiące hehe pojechałam do pracy nocleg zapewniony jedzenie w restauracji 50% taniej pracowałam w sklepie house i na początku na tatoo impreza nieziemska co dzien, no i klimat jak miałam ochotę to była impreza a jak nie to piękny zachód słońca na plaży...A dziś spędziliśmy bardzo miły dzień z TŻ poszliśmy do ogrodu japońskiego a potem na pyszne lody. a teraz coś się pochmurzyło;/ pewnie znów będzie padać... Milego wieczorku
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się nachodziliśmy. 4 godziny chodzenia po ZOO. Zasnę dziś jak dziecko. Ślicznie było Na Picasie dodałam kilka fotek z tej wycieczki
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
O jak miło
![]() Cytat:
a jakie masz plany po wakacjach - szukasz pracy, czy coś jeszcze studiujesz?
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
FlightlessBird za chwile obadam zdjęcia;p
Kurde dziewczyny byłąm w markecie i przy ladzie takiej informacyjnej stały dwie dziewczyny. Odrazu mi coś w nich nie pasowało. Aż nagle jedna zaczłęła drugą macać i ręce jej wkładać w spodnie i wogóle zaczęły się całować. Jakby mogły to by zaczęły seks uprawiać w sklepie! Ja nie mam nic przeciwko takim związką no ale trzeba mieć jakieś granice! To było miejsce publiczne!
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wstyd się przyznać, ale idę spać. Padam po dzisiejszym dniu. Jutro mam niby cały dzień wolny, ale od rana zabieram się za porządki. Więc muszę być wypoczęta
W pierwszej kolejności zabieram się za szafkę z ciuchami, bo ostatnio coś ciężko ją domknąć Szczególnie odkąd znów zaczęłam namiętnie chodzić do lumpków. Chyba niestety części ubrań będę musiała się pozbyć. Mam ich za dużo. Muszę się z tym oswoić ![]() do jutra Dziewczyny |
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

podzielam Twoje zdanie, zwłaszcza to, ze nie jest łatwo
dlatego czasem chciałabym wrócić do czasów, tak na chwilę, kiedy moim jedynym problemem było to czy włożyć majtki na randkę czy nie 

nieraz jeszcze o tym myślę, ale nie wiem jak to będzie...
zazdrości mi mgr i się mnie czepia... ona jest 5 lat młodsza - jest na II roku fizjoterapii... ale szlag mnie z nią trafia.. zastanawiam się, jak ja wytrzymam z nią te 2 miesiące w domu 
Wiem, ze ja glupia powinnam sie cieszyc, a nie
I dziekuje Wam za to