Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-22, 21:35   #2971
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Ja kupiłam biały lakier i jutro będę robić francuski u nóg. Zawsze się przy tym denerwuje bo mi nie wychodzi a muszę mieć idealnie

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

100 strona wątku
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:38   #2972
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
A ja idę spac kochane... Nie wyspałam sie ani razu od 3 tygodni... Po prostu padam na pysk...

Dobranoc
Dobranoc, śpij słodko

Ale leje... jak jutro będzie taka pogoda na procesji to

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam biały lakier i jutro będę robić francuski u nóg. Zawsze się przy tym denerwuje bo mi nie wychodzi a muszę mieć idealnie

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

100 strona wątku
kolejna okazja do

Lubię francuski manicure ale też dużo się przy tym denerwuje
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:42   #2973
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Pisze z telefonu, wiec nie bardzo moge cytowac posty, gdyz, przy malutkim, dotykowym elefonie wymaga to duzej cierpliwosci i ta predkosc :-S

MALINKA9191 - wiem, ze chodzilo Ci o cos innego i o innego posta Tylko ja juz tego nie cytowalam :-P Poza tym, dziewczyno ja jeszcze nie przyspieszylam zadnego slubu, fakt, ze byly dwie daty albo 1.06 lub tez 31.08, of course 2013, i na tym the end, rozmowa tez byla i na temat 2012, ale jakos tego roku nie wzielam na powaznie, a tu TZ rezerwuje sale na sierpien 2012. Ale tak na prawde, wszystko bede wiedziala w listopadzie, po moim powrocie, gdyz ja tego tematu nie zamierzam poruszac przez sms-y, czy na przyklad gg. Co wiecej ja na TZcie nigdy nie wymuszalam slubu, ani daty, raz chyba, no gora dwa wspomnialam cos, ale wtedy po prostu padl w/w temat :-P I czytaj ze zrozumieniem, bo ja nic nikomu nie kazalam, tylko wyrazilam swoja opinie na temat postu Patrycji28100, to byla moja osobista sugestia, a jak ona zrobi to jej decyzja i ja ja uszanuje A nie spotkalismy sie w ciagu tych 4 dni, bo bylo za wiele przeszkod, a poza tym nie bede jechala do rodzicow TZta 150 km, stad moja zlosc i zbulwersowanie i emocje :-( Ale ochlonelam po pewnym czasie porozmawialismy, itp. No i jest juz dobrze :-D No i zapewne wkurzyl mnie niepierwszy i nieostatni raz B-) A co do wyjazdu, jakbym w PL nie miala perspektyw, pracy i w ogole zycie by mi sie nie ukladalo tak jak chce nie zastanawialabym sie ani chwili tylko wyjechala z TZtem, ale oczywiscie poda warunkiem, ze to cos pewnego by bylo, a studia - na pewno. To tez by mi nie dalo spokoju, ale z tego co widze, jestes ogarnieta jezykowo, wiec nie mialabys wiekszego problemu zagranica i tam bym myslala o dalszej edukacji I jak wlasnie sama ujelas, ze nie dotyczy teraz to Twojej rozlaki i wyjazdu, itp. Wiiec odpisuje to samo, moje wyrazenie swojego zdania, mysli odczuc tez nie dotyczylo sytuacji, ktora miala miejsce na poczatku miesiaca > I powotrze sie raz jeszcze, to ze mamy sale i termin to nie znaczy, ze wtedy wyjde za maz! A to, ze sie nie kloce z TZetem, bo nie mamy o co, a kazda watpliwosc wyjasniamy sobie, moze nie odrazu, ale na pewno tego samego dnia lub po kilku godzinach, i nic nie mowimy sobie w zlosci, bo wolimy ochlonac i na spokojnie wszystko rozwiazac :-! Uwierz mi, nic nie musze w sobie zmieniac i raczej musze miec twarda psychike, skoro pracuje, gdzie pracuje i takimi, a nie innymi ludzmi :O. BOo za ladne oczy mnie tam nie wzieli, a przechodzilam, wiele testow i wiele rozmow oraz szkolen i kursow ) No i psycholog nie tylko leczy i pomaga... A w razie watpliwosci co robi odsylam do literatury B-) No i jasne, ze mnie nie urazilas, masz prawo do wlasnego zdania. Z mojej strony to tyle i nie zamierzam juz wyjasniac tego po raz eenty i tlumaczyc co zaszlo wtedy miedzy mna, a moim TZetem :@ Bo na forum nie jest to miejsce!

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
Lalki, ja tylko tak na chwile, przyszlam sie pozegnac, jutro rano wyjezdzamy z TZ a teraz musze sie pakowac
udanego dlugiego weekendu!
Udanego wypoczynku, a Ty dokad, bo nie pamietam?? :-P
NAUGHTYxANGEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 21:47   #2974
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
A ja idę spac kochane... Nie wyspałam sie ani razu od 3 tygodni... Po prostu padam na pysk...

Dobranoc
dobranoc

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
ja nie mam talentu do wzorkówZresztą nie lubię malować paznokci no ale lubię mieć pomalowaneNie lubię malować bo mi się ręka trzęsie i zawsze krzywo maluje i zmywam po 5 razy
ja też talantu ni mam, ale zawsze coś wyjdzie delikatne jakieś bardzoo lubię

Cytat:
Lubię francuski manicure ale też dużo się przy tym denerwuje
też lubię, ale tak na inaczej tzn. kolorowy

Cytat:
Napisane przez NAUGHTYxANGEL Pokaż wiadomość
Pisze z telefonu, wiec nie bardzo moge cytowac posty, gdyz, przy malutkim, dotykowym elefonie wymaga to duzej cierpliwosci i ta predkosc :-S

MALINKA9191 - wiem, ze chodzilo Ci o cos innego i o innego posta Tylko ja juz tego nie cytowalam :-P Poza tym, dziewczyno ja jeszcze nie przyspieszylam zadnego slubu, fakt, ze byly dwie daty albo 1.06 lub tez 31.08, of course 2013, i na tym the end, rozmowa tez byla i na temat 2012, ale jakos tego roku nie wzielam na powaznie, a tu TZ rezerwuje sale na sierpien 2012. Ale tak na prawde, wszystko bede wiedziala w listopadzie, po moim powrocie, gdyz ja tego tematu nie zamierzam poruszac przez sms-y, czy na przyklad gg. Co wiecej ja na TZcie nigdy nie wymuszalam slubu, ani daty, raz chyba, no gora dwa wspomnialam cos, ale wtedy po prostu padl w/w temat :-P I czytaj ze zrozumieniem, bo ja nic nikomu nie kazalam, tylko wyrazilam swoja opinie na temat postu Patrycji28100, to byla moja osobista sugestia, a jak ona zrobi to jej decyzja i ja ja uszanuje A nie spotkalismy sie w ciagu tych 4 dni, bo bylo za wiele przeszkod, a poza tym nie bede jechala do rodzicow TZta 150 km, stad moja zlosc i zbulwersowanie i emocje :-( Ale ochlonelam po pewnym czasie porozmawialismy, itp. No i jest juz dobrze :-D No i zapewne wkurzyl mnie niepierwszy i nieostatni raz B-) A co do wyjazdu, jakbym w PL nie miala perspektyw, pracy i w ogole zycie by mi sie nie ukladalo tak jak chce nie zastanawialabym sie ani chwili tylko wyjechala z TZtem, ale oczywiscie poda warunkiem, ze to cos pewnego by bylo, a studia - na pewno. To tez by mi nie dalo spokoju, ale z tego co widze, jestes ogarnieta jezykowo, wiec nie mialabys wiekszego problemu zagranica i tam bym myslala o dalszej edukacji I jak wlasnie sama ujelas, ze nie dotyczy teraz to Twojej rozlaki i wyjazdu, itp. Wiiec odpisuje to samo, moje wyrazenie swojego zdania, mysli odczuc tez nie dotyczylo sytuacji, ktora miala miejsce na poczatku miesiaca > I powotrze sie raz jeszcze, to ze mamy sale i termin to nie znaczy, ze wtedy wyjde za maz! A to, ze sie nie kloce z TZetem, bo nie mamy o co, a kazda watpliwosc wyjasniamy sobie, moze nie odrazu, ale na pewno tego samego dnia lub po kilku godzinach, i nic nie mowimy sobie w zlosci, bo wolimy ochlonac i na spokojnie wszystko rozwiazac :-! Uwierz mi, nic nie musze w sobie zmieniac i raczej musze miec twarda psychike, skoro pracuje, gdzie pracuje i takimi, a nie innymi ludzmi :O. BOo za ladne oczy mnie tam nie wzieli, a przechodzilam, wiele testow i wiele rozmow oraz szkolen i kursow ) No i psycholog nie tylko leczy i pomaga... A w razie watpliwosci co robi odsylam do literatury B-) No i jasne, ze mnie nie urazilas, masz prawo do wlasnego zdania. Z mojej strony to tyle i nie zamierzam juz wyjasniac tego po raz eenty i tlumaczyc co zaszlo wtedy miedzy mna, a moim TZetem :@ Bo na forum nie jest to miejsce!

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

no tak, mogłabym wyjechać i dałabym radę, wiem to na pewno, ale mam postanowienie i komuś obiecałam, że postaram się studia skończyć.. fakt, że myslę o przerwie lub przerwaniu przez sytuacje jaka jest, ale czy tak zrobię-- nie wiem... co do reszty, zrobisz jak uważasz. wiem, ze majac załatwione mozna jeszcze zrezygnowac, ale tego Ci nie życzę.. Życzę Ci jak najlepiej i jak najlepszych relacji z TZtem
Stary 2011-06-22, 22:06   #2975
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny tak się zastanawiam czy nie wziąć sobie woalki zamiast welonu...
Mi sie woalki nie podobaja i dziwnie kojarza, a co do welonow to nie znam sie na tym kompetnie, jak bede kupowac suknie slubna wtedy cos na pewno wybiore, ale nie chce jakiegos super dlugiego, ale i tez nie jakis krotki, musi byc delikatny i miec to cos w sobie, co mnie urzeknie!

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
A ja grzebię w przepisach kulinarnych i spisuje najlepsze.
Coraz bardziej mnie do gotowania ciągnie i całkiem nieźle mi to wychodzi Chyba, że TŻ kłamie
Skoro prosi o wiecej i zjada z apetytem to nie klamie, tylko pogratulowac zdolnosci kulinarnych

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość

Kurde wiecie co! Pies mi poduszkę zgwałcił!
Moja siostra ma pieska Maltanczyka i nie chce go do suki dopuscic i sie biedaczek meczy i wykorzystuje slabsze osoby i male dzieci, staje na dwoch lapach, kolejne dwie opiera o nogi danej bezbronnej osoby i jedzie :sex: A piesek ma chyba dwa lata, a ta glupia zapatrzona w niego i nikomu go nie da

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Ej ja mam pytanie, kto ma obowiązek się spisac w spisie powszechnym???

Spisałam rodziców internetowo a mnie... internet nie widzi. Ot na ich liście mnie nie ma... Żaden rachmistrz też się nie pojawił... I nie wiem.

Ponoc do końca lipca spisują... a jak nikt nie przyjdzie i przez neta się nie mogę spisac to co mam zrobic? Nie chcę żadnego nie wiem ko.legium zapłacic.
A jak mnie nie ma i przez internet sie nie spisalam, co wtedy?? Mam jakos kare placic?? Przeciez tyle ludzi jest zagranica!!

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
u mnie nikt nie był do tej pory, no i w sumie nie wiem jak to bedzię, jak nikt nie przyjdzie nadal to spiszę rodzinkę przez neta.
Ale spis przez internet zostal juz zakonczony, wiec nie uda Ci sie juz niestety :P Zakonczyl sie 16 czerwca

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Jutro z rana pobudka, bo muszę odrosty pofarbować, a ok. 10 wyjazd do Ostrawy do ZOO cieszę się jak dziecko na tą wycieczkę.
Udanego wypadu do ZOO, az zazdroszcze Ci, tez chce!!

Ja jak meczylam TZta, ze chce do ZOO, to sie mial, ze otworzy mi male ZOO, zaczynajac od owadow, jak bede dobrze sprawowac nad nimi opieke, to kupi mi duze zwierzaki Myslalam, ze Go

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Ja zawsze frencha robie bez paskow, bo z paskami to laboga:, poza tym teraz, w lato minela mi mania na frencha i nosze jednolite kolorki (te zarowiaste), teraz mecze mocny, chlodny roz i u stop i u rak

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
też lubię, ale tak na inaczej tzn. kolorowy
Kolorowy french jest boski, ale w mocnych tylko i zywych kolorach
Stary 2011-06-22, 22:08   #2976
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ale spis przez internet zostal juz zakonczony, wiec nie uda Ci sie juz niestety :P Zakonczyl sie 16 czerwca
mówi się trudno ich problem jak nie przyjdą

No i postanowione będzie ostry żółty french i może jakąś naklejkę dam jeszcze jak mi się zechce
Stary 2011-06-22, 22:11   #2977
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
no tak, mogłabym wyjechać i dałabym radę, wiem to na pewno, ale mam postanowienie i komuś obiecałam, że postaram się studia skończyć.. fakt, że myslę o przerwie lub przerwaniu przez sytuacje jaka jest, ale czy tak zrobię-- nie wiem... co do reszty, zrobisz jak uważasz. wiem, ze majac załatwione mozna jeszcze zrezygnowac, ale tego Ci nie życzę.. Życzę Ci jak najlepiej i jak najlepszych relacji z TZtem
A Twoja szkola nie prowadzi wymiany?? Bo np. u mnie mozna bylo wyjechac po I roku na rok czasu lub tez na 3 lata, ale wiem, ze wtedy konczylo sie troszke inny kierunek ala pokrewny. No i daja Ci tam jakos miesieczna kaske na utrzymanie, ale z tego co sie orientowalam mieszkanie we wlasnym zakresie

Poza tym zawsze edukowac sie jak w/w mozesz zagranica, tym bardziej, ze znasz bdb jezyk angielski Moja kolezanka studiowala prawo na UW po I roku sie przeniosla do UK, gdyz tam prawo trwa trzy lata, a nie tak jak u nas piec latek, wiec mimo, ze miala rok w plecy i tak dobrze na tym wyjdzie - tyle, ze ona ma ustawionych rodzicow i oni sie obracaja w rodzinie prokuratorow i sedziow, wiec tutaj no comments
Stary 2011-06-22, 22:12   #2978
AleksandraKGu
Raczkowanie

Dziewczyny: JESTEM MAGISTREM!!!! obroniłam się dziś na 5!!!
koniec studiów!!! mam wykształcenie wyższe!!!
po obronie byliśmy z M. i naszą przyjaciółką Gosią na pysznych lodach i kawce... właśnie wróciliśmy do domu... czuję jak schodzi ze mnie ciśnienie... chociaż do końca w to nie wierzę...
a jutro o 7.00 mamy pociąg do domu.. nad morze na weekend... a później ostatni tydzień w Poznaniu i bye bye.... w sumie nie wiem czy chcę kończyć ten etap...
ale teraz bezkarnie mogę zacząć myśleć o ślubie
spokojnego wieczorku
idę się pakować
MGR. Ola

Edytowane przez AleksandraKGu
Czas edycji: 2011-06-22 o 22:19
AleksandraKGu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:17   #2979
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
A Twoja szkola nie prowadzi wymiany?? Bo np. u mnie mozna bylo wyjechac po I roku na rok czasu lub tez na 3 lata, ale wiem, ze wtedy konczylo sie troszke inny kierunek ala pokrewny. No i daja Ci tam jakos miesieczna kaske na utrzymanie, ale z tego co sie orientowalam mieszkanie we wlasnym zakresie

Poza tym zawsze edukowac sie jak w/w mozesz zagranica, tym bardziej, ze znasz bdb jezyk angielski Moja kolezanka studiowala prawo na UW po I roku sie przeniosla do UK, gdyz tam prawo trwa trzy lata, a nie tak jak u nas piec latek, wiec mimo, ze miala rok w plecy i tak dobrze na tym wyjdzie - tyle, ze ona ma ustawionych rodzicow i oni sie obracaja w rodzinie prokuratorow i sedziow, wiec tutaj no comments
u mnie nie ma wymian, także to odpada... a nie chcę też zaczynac studiów od nowa, bo nie chce mieć roku w plecy.. no chyba z einnej opcji ie bedzie o wtedy wyjade.. na razie o tym myśle intensywnie....

ale z tego co się orituję to tylko tam bedzie mogla pracowac w swoim zawodzie, bo prawo u nas i u nich jest inne i nie mozna np tak ze nasi prawnicy beda tam tez prawnikami tylko od nowa szkole by musieli robić.. chyba ze chce zostac..

Ola moje gratulacje
Stary 2011-06-22, 22:19   #2980
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AleksandraKGu Pokaż wiadomość
koniec studiów!!! mam wykształcenie wyższe!!! :tak:
po obronie byliśmy z M. i naszą przyjaciółką Gosią na pysznych lodach i kawce... właśnie wróciliśmy do domu... czuję jak schodzi ze mnie ciśnienie... chociaż do końca w to nie wierzę...
a jutro o 7.00 mamy pociąg do domu.. nad morze na weekend... a później ostatni tydzień w Poznaniu i bye bye.... w sumie nie wiem czy chcę kończyć ten etap...
spokojnego wieczorku
idę się pakować
MGR. Ola
Ale super!Gratuluję i zazdroszczę, że masz już to za sobą... Ja dopiero za rok
Stary 2011-06-22, 22:21   #2981
malinka_070190
Zakorzenienie

No ja już po kąpieli z TŻ...;D hihi

A ja mam pazurki u nóg pomalowane na czarno

a u rąk ostry zółty;p

lubię żywe kolory, ale skusiłam się na czarny tym razem;p

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
spokojnego wieczorku
idę się pakować
MGR. Ola

Gratuluje

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:23   #2982
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super!Gratuluję i zazdroszczę, że masz już to za sobą... Ja dopiero za rok
ja za dwa jak dobrze pojdzie

Cytat:
No ja już po kąpieli z TŻ...;D hihi

a u rąk ostry zółty;p

lubię żywe kolory, ale skusiłam się na czarny tym razem;p

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Gratuluje
jak mrocznie
ja mam czarny lakier, ale nie odwazylabym sie pomalowac calych paznokci na czarno, tylko do wzrokow go trzymam
Stary 2011-06-22, 22:26   #2983
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
ja za dwa jak dobrze pojdzie

jak mrocznie
ja mam czarny lakier, ale nie odwazylabym sie pomalowac calych paznokci na czarno, tylko do wzrokow go trzymam

Ja tam lubie eksperymentować;D
Jak mi odbije to maluje każdy paznokieć na inny kolor i to kolory baaaardzo żywe;D

30/30 shred
Stary 2011-06-22, 22:34   #2984
dastin
Zakorzenienie

A ja maluję właśnie u rąk na jakiś dziwny fiolet, który wpada w czerwień
Stary 2011-06-22, 22:37   #2985
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam lubie eksperymentować;D
Jak mi odbije to maluje każdy paznokieć na inny kolor i to kolory baaaardzo żywe;D
odważna jesteś
Stary 2011-06-22, 22:38   #2986
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Czarne u nog, zle mi sie kojarza, ale u rak z jakims wzorkiem jak najbardziej A zwlaszcza french :P

Edytowane przez NAUGHTYxANGEL
Czas edycji: 2011-06-22 o 22:40
Stary 2011-06-22, 22:39   #2987
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Czarne u nog, zle mi sie kojarza, ale u rok z jakims wzorkiem jak najbardziej A zwlaszcza french :P
ooo tak :d czarny frech a do tego białe dodatki
Stary 2011-06-22, 22:41   #2988
malinka_070190
Zakorzenienie

Oki laleczki ja mykam do łóżeczka pobroić troszkę z TŻ
Dobranoc

30/30 shred
Stary 2011-06-22, 22:45   #2989
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
takiej to dobrze

dobranoc

ja też już znikam, dobranoc

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2011-06-22 o 22:56
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 22:56   #2990
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

http://wskioz.edu.pl/index.php/pl/st...biotechnologia Co myslicie o tym?? Popularne?? Oplacalne??
Stary 2011-06-22, 22:59   #2991
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
upojnej nocy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
takiej to dobrze

dobranoc

ja też już znikam, dobranoc
ja też już lecę bo musze rano wstać. Dobranoc
Stary 2011-06-23, 00:07   #2992
dahna1990
Zakorzenienie

AleksandraKGu gratuluję
Ja musiałam iść bo nawiedziła mnie burza a że jestem cykor to zaraz wyłączyłam komputer
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 07:15   #2993
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Hej
Lin 3maj się kochana! z TŻ napewno się pogodzicie szybciutko
Welony hiszpańskie są piękne oj tak!
A co do spisu powszechnego mnie też właśnie nie widziano w necie, i przyszła Pani rachmistrz w niedziele to Nas z TŻ spisała, rach ciach 10min i po wszystkim. A obowiązek spisania mają wszyscy bo jak ktoś będzie tego unikał może dostać mandat...
Mój TŻ powiedział że egzamin na żonę mam zdany na 6 ! bo przeze mnie troszkę mu się przytyło i teraz robi spalarnie zbędnych kg.
Tutaj we wrocku mamy podwójny prysznic i z niego często korzystamy :diabeł:
i wiem że u Nas w domku też musi być coś dużego hehe.
Zapowiada się burza grzmi i się błyska , boi się, dobrze że TŻ obok...

Wszystkim wyjeżdzającym na długi weekend i na wycieczki życzę udanego odpoczynku
Ja na dziś uciekam muszę odpocząć no i oko też musi mi odpocząć.
Do usłyszenia dziewczyny!
Dobranoc
Ja się bałam po 23, bo obudził mnie silny wiatr trzaskający otwartymi oknami oraz burza i deszcz. Boje się jak jest burza, a jak do tego jeszcze wieje, to już całkiem nie zasnę.
Cytat:
ja nie mam talentu do wzorkówZresztą nie lubię malować paznokci no ale lubię mieć pomalowaneNie lubię malować bo mi się ręka trzęsie i zawsze krzywo maluje i zmywam po 5 razy
Też tak kiedyś miałam ale już mi się tak łapka nie trzęsie. Chociaż zauważyłam, że to jak wychodzą paznokcie dużo zależy od pędzelka w lakierze. Ja pomalowałam sobie paznokcie i rąk i stóp na fiolet Po 3 dniach miętowy mi się znudził
Cytat:

No to ja nie rozumię po co co rezerwować salę nie będąc pewnym czy się chce i czy weźmie się ślub tego dnia?

Cytat:
spokojnego wieczorku
idę się pakować
MGR. Ola
Gratuluję i zazdroszczę
Ja dopiero za rok licencjat Ale to z mojej głupoty, broniłabym się z już w tym roku
Cytat:
Dobranoc
Oj zazdroszczę

Dzień dobry Dziewczyny
Ja powoli się zbieram za farbowanie odrostów i mam nadzieję, że się wypogodzi. Nie chcę upału, ale tak ok 20st. - akurat na wycieczkę. Póki co - u mnie zachmurzone.

Coraz częściej myślę o rzuceniu tych studiów po licencjacie i przekwalifikowaniu się. Nie wiem czy opłaca się robić po licencjacie podyplomówke z logopedii, czy może dopiero po mgr.?
A może w ogóle zmienię kierunek... Ah trudna ta dorosłość. Wczoraj zazdrościłam uczniom kończącym rok szkolny. Mają 2 miesiące laby i niczym nie muszą się przejmować. Chciałabym wrócić czasem do licealnych lat Najlepszy okres w życiu

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 09:08   #2994
dastin
Zakorzenienie

Witam Was Wpadłam tylko na chwilę bo zaraz uciekam do kościoła a potem Tż do mnie przychodziPogoda u nas brzydka. Niebo jest zachmurzone i nie jest za ciepło. Trzeba niestety się zaopatrzeć w parasolkę a ja tak nie lubię chodzić z parasolką

Cytat:
Coraz częściej myślę o rzuceniu tych studiów po licencjacie i przekwalifikowaniu się. Nie wiem czy opłaca się robić po licencjacie podyplomówke z logopedii, czy może dopiero po mgr.?
A może w ogóle zmienię kierunek... Ah trudna ta dorosłość. Wczoraj zazdrościłam uczniom kończącym rok szkolny. Mają 2 miesiące laby i niczym nie muszą się przejmować. Chciałabym wrócić czasem do licealnych lat Najlepszy okres w życiu
ja też bym chciała cofnąć czasWtedy niczym się jeszcze nie przejmowałam... A teraz studia, przyszłość, praca... pieniądze...

Dobra ja uciekam już. Miłego dnia dziewczynki Wpadnę wieczorem
Stary 2011-06-23, 09:42   #2995
malinka_070190
Zakorzenienie

Dzień dobry
u mnie też pogoda do

Zjem śniadanie i muszę zacząć torby pakować. Brat Mojego TŻ jedzie po swoją mame żeby tu na wakacje przyjechałą... No i pakuje torby bo kupiłąm różne rzeczy dla maluchów w polsce i dla mamy tu zawsze taniej
a im zrobie niespodzianke szkoda tylko, że ich nie zobacze...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Ojj ja też bym chciała wrócić to dego beztroskiego czasu...
Człowiek nic sie nie martwił
ale chciałąbym mieć tak 16 lat ten czas był dla mnie najlepszy

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

FlightlessBird i dastin miłego dnia Wam życzę

30/30 shred
Stary 2011-06-23, 10:07   #2996
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie do mnie zadzwonił starosta i z ostatniego egzaminu jest 5!

Także od tej chwili wakacje uważam za otwarte!
gratuluje i przeogromne zazdroszczę

Cytat:
Strasznie podobają mi się welony jednowarstwowe mgiełki 3-metrowe Albo takie do samej ziemi obszyte naokoło koronką, chyba hiszpańskie się nazywają, ale nie jestem pewna
właśnie taki hiszpański, ręcznie haftowany, ciągnący się po ziemi chcę mieć do kościoła i to chyba jedyna rzecz, która nie nadaje się u mnie do dyskusji

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
Lalki, ja tylko tak na chwile, przyszlam sie pozegnac, jutro rano wyjezdzamy z TZ a teraz musze sie pakowac
udanego dlugiego weekendu!
udanego wyjazdu!!

Cytat:
Ej ja mam pytanie, kto ma obowiązek się spisac w spisie powszechnym???

Spisałam rodziców internetowo a mnie... internet nie widzi. Ot na ich liście mnie nie ma... Żaden rachmistrz też się nie pojawił... I nie wiem.

Ponoc do końca lipca spisują... a jak nikt nie przyjdzie i przez neta się nie mogę spisac to co mam zrobic? Nie chcę żadnego nie wiem ko.legium zapłacic.
Każdy ma obowiązek spisu, a internetowy skończył się 16 czerwca, więc przyjdą do Ciebie do końca czerwca no chyba, ze im siebie nie "udostępnisz" to kolegium do 5000 zł :/ ale zawsze jak będzie 28-29 czerwca to możesz zadzwonić i przedstawić swoją sytuację to na pewno kogoś do Ciebie podeślą

Cytat:
u mnie nikt nie był do tej pory, no i w sumie nie wiem jak to bedzię, jak nikt nie przyjdzie nadal to spiszę rodzinkę przez neta.

udanego wyjazdu i dobranoc
do 16 czerwca był tylko internetowy, więc pewnie do Was przyjdą, bo spis się kończy 30 czerwca albo 1 lipca

Cytat:
spokojnego wieczorku
idę się pakować
MGR. Ola
gratuluje

Cytat:
Dzień dobry Dziewczyny
Ja powoli się zbieram za farbowanie odrostów i mam nadzieję, że się wypogodzi. Nie chcę upału, ale tak ok 20st. - akurat na wycieczkę. Póki co - u mnie zachmurzone.

ech czasem myślę, że chętnie bym się wróciła do liceum i tam już została na stałe ale logopedia to bardzo fajny kierunek i jeśli jest to magisterka byłaby fajna a podyplomówkę można z czegoś innego, albo jakaś większa specjalizacja z logopedii - nie znam się na tym za bardzo

Dzień dobry Kochane
egzamin poszedł mi jako tako
niektóre pytania były z kosmosu, po prostu masakra, no ale powinien być do przodu, a to najważniejsze
wczoraj w pociągach była po prostu masakra, myślałam, ze się udusze z takiej duchoty a dziś jest niewiele lepiej
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:19   #2997
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Też tak kiedyś miałam ale już mi się tak łapka nie trzęsie. Chociaż zauważyłam, że to jak wychodzą paznokcie dużo zależy od pędzelka w lakierze. Ja pomalowałam sobie paznokcie i rąk i stóp na fiolet Po 3 dniach miętowy mi się znudził
Bardzo duzo zalezy jaki jest pedzelek w lakierze, dlatego przed zakupem jakiekolwiek lakieru warto sprawdzic pedzelek!!

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
No to ja nie rozumię po co co rezerwować salę nie będąc pewnym czy się chce i czy weźmie się ślub tego dnia?
To nie ja rezerowalam sale, wiec nie do mnie z tym pytaniem, ja wszystko bede wyjasniac w listopadzie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Ja dopiero za rok licencjat Ale to z mojej głupoty, broniłabym się z już w tym roku

A po licencjacie mozesz odrazu isc na podyplomowke?? Wiele szkol wymaga mgr, albo jakis pokrewnych kierunkow, chociaz o ile pamietam Ty z pedagogiki to problemow nie powinni robic, ale nie wiem czy nie dopiero po mgr jest mozliwosc :/
A o jakim kierunku myslalas??
W sumie dla mnie studia to fikcja, bo zaoczne, wiec moglabym chyba kazdy kierunek studiowac, dlatego myslalam ostatnio o biotechnologii - kolejny licencjat, zamiast dalej isc na mgr z bezpieczenstwa narodowego Bo psychologie dalej bede ciagnela, bo po powrocie zostanie mi tylko rok :d

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

... A bedac w liceum jak my bardzo chcialysmy isc na studia, miec 18lat i byc dorosle Porazka, jakie sie mialo wtedy myslenie :P

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
MGR. Ola
Gratuluje i powodzenia I powtorze pytanie raz jeszcze na jaki temat pisalas prace??

Edytowane przez NAUGHTYxANGEL
Czas edycji: 2011-06-23 o 10:21
Stary 2011-06-23, 10:23   #2998
Linaewen
Zakorzenienie

Biotechnologia zaoczna to smiech na sali albo ciężka orka, bo będziesz tydzień w tydzień siedziała w laboratorium. A jak nie, to parodia, bo gówno się nauczysz.

A co do Twoich problemów ze ślubem i TŻtem-albo wywlekasz je na forum albo nie. Jak wywlekasz to sie licz z tym, że będziemy o nich pamiętać i czasem nawet mieć o nich swoje zdanie :/ Bo wybacz, ale to ni my zrobiłyśmy aferę z zostawianiem pierścionka w Polsce i zostawianiem elaboratów na gadu, "bo my się nigdy nie kłócimy". I jak w listopadzie wrócisz to może już być dziwnie, bo TŻ może kilka umów już popodpisywać na 2012 i kilka zaliczek wpłacić, a nikt mu nie odda, bo narzeczona się rozmyśliła.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:37   #2999
andzia1989r
Zakorzenienie

Dzień dobry

A ja wam powiem, że nie wróciłabym do liceum. Lubię teraz swoją niezależność zarówno finansową jak i decyzyjną. Jakoś w wieku 16 lat nie sądzę, że powiedziałabym rodziców: Wyjeżdżam z X na weekend. Pewnie by zawału dostali. Poza tym cieszę się z tego, że mam coś stałego w życiu, coś czego jestem pewna, kogoś z kim chcę spędzic moje życie. Samotny człowiek nie jest szczęśliwy, a związac się z byle kim też nie sztuka. Więc cieszę się, że mam w moim życiu mój skarb i wiele perspektyw. I że jestem w takim momencie, że to życie tak szeroko pojęte się właśnie dla mnie zaczyna. Ja się tam cieszę na te możliwości, problemy do rozwiązania, dorosłośc. Nie jest łatwo, ale to jest właśnie to czego chcę

No, ale ja zawsze inna byłam
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:39   #3000
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Biotechnologia zaoczna to smiech na sali albo ciężka orka, bo będziesz tydzień w tydzień siedziała w laboratorium. A jak nie, to parodia, bo gówno się nauczysz.
Wiem, ze zjazdy tam sa co tydzien piatek, sobota, niedziela - jak jest z nauka nie wiem, bo to nowy kierunek z tego co wyczytalam No i nie jest taka droga, tzy lata 12500 zl.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
A ja wam powiem, że nie wróciłabym do liceum. Lubię teraz swoją niezależność zarówno finansową jak i decyzyjną. Jakoś w wieku 16 lat nie sądzę, że powiedziałabym rodziców: Wyjeżdżam z X na weekend. Pewnie by zawału dostali. Poza tym cieszę się z tego, że mam coś stałego w życiu, coś czego jestem pewna, kogoś z kim chcę spędzic moje życie. Samotny człowiek nie jest szczęśliwy, a związac się z byle kim też nie sztuka. Więc cieszę się, że mam w moim życiu mój skarb i wiele perspektyw. I że jestem w takim momencie, że to życie tak szeroko pojęte się właśnie dla mnie zaczyna. Ja się tam cieszę na te możliwości, problemy do rozwiązania, dorosłośc. Nie jest łatwo, ale to jest właśnie to czego chcę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości