Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-23, 19:27   #1921
asia1010
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
bardzo dobry ruch będzie Ci w ten sposób znacznie łatwiej

Też myślałam że nie bede potrafila... i w sumie nadal nie wiem czy potrafie. Zawsze odkąd zaczałam sięinteresować chłopakami, to kogoś miałam, albo przynajmniej z kimś 'kręciłam' i niestety chyba nie potrafie być tak do końca sama...

a myyy ?! będzie dobrze, jak masz kryzys to od razu pisz i dostaniesz kopniaka

ja bym sie umówiła, lepiej od razu się przekonać, a nie budować jego fikcyjny obraz w swojej głowie. A może wyniknie z tego coś fajnego

każdego stresują ale warto ja poznałam bardzo dużo osób, które najpierw znałam z neta i wiele z nich okazały się wspaniałymi przyjaźniami a i watki miłosne też były

umówcie się w jakiejś sympatycznej kawiarni

ja jestem właśnie po spotkaniu z doktorkiem oczywiście skończyło się jak zwykle.. kurcze najgorsze jest to że jak go nie widzę, to analizuje, rozkminiam, mam ochote prowadzić poważne rozmowy o 'nas' i przy okazji zabić go za to że jest jaki jest. A jak przyjdzie do spotkania bo mam to wszystko gdzieś, cieszę sie chwilą i nawet przez myśl mi nie przechodzi żeby zaczynać jakieś poważne gadki ciekawe ile jeszcze czasu potrawa to w ten sposób
Na jutro przełożyłam spotkanie. Dokładnie chyba jakiś obraz w swojej głowie tworzę jego osoby.

Też tak miałam że miałam tysiąc tematów do omówienia z byłym a jak spotkaliśmy sie to cieszyłam sie tym ze jest obok, ale nie zawsze.

Snił mi sie w nocy ale że mu coś tułmaczyłam to co zwykle,
że źle robi.
Napisał mi wczoraj smsa ze nie bedzie szukał innej bo musi zapłacić za swoje blędy... taaaa jasne nie on pierwszy mi tak mówił
Stary 2011-06-23, 19:39   #1922
Dearlie
Zakorzenienie

Mam wrażenie, że moje życie to jakaś cholerna karuzela emocjonalna. Jednego dnia nieźle się trzymam, następnego wpadam w dół i tak naprzemiennie bez końca. Zwariowac można... chociaż nie, przepraszam. Ja już przecież zwariowałam.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 20:12   #1923
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że moje życie to jakaś cholerna karuzela emocjonalna. Jednego dnia nieźle się trzymam, następnego wpadam w dół i tak naprzemiennie bez końca. Zwariowac można... chociaż nie, przepraszam. Ja już przecież zwariowałam.
dziewczyny, chyba dzisiaj trochę się zdołowałam, aż zła jestem na siebie bo już dawno tak nie miałam. ciocia pzypadkiem przypomniała mi co robiłam rok temu (oczywiście byłam z eksem) i jeszcze ta noga, muszę siedzieć w domu a tak to może gdzieś poszłabym się zabawić, jak nie dzisiaj to jutro albo w sobote. lipa na całego, aż nie chce nawet zastanawiać się co teraz robi eks. wkurza mnie to, jeszcze na tym zadupiu mieszkam, nudy, nudy,nudy!!!
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 20:14   #1924
sidek
Raczkowanie

To ja też dołączam do wątku
Od rozstania minęły 2 dni, a dzisiaj byśmy mieli 5 rocznice związku... Smutne, boli.. Tym bardziej, że byliśmy swoją pierwszą miłością , było nam cudnie no i się kochamy. Chyba ogólnie wszystko przez kolegów- chyba woli sobie popic z kolegami. Mówi (po pijaku, bo cały czas od "sprzeczki" pije- czyli już ponad tydzień), że on musi być sam, że on kocha, że jestem cudna, i że on wie że jest głupi itp. Nie rozumiem tego. Chyba przyszedł ten czas że stwierdził że mając 23 lata miał tylko 1 laskę w życiu.. Nie wybawił się, chociaż akurat na balety, do baru mogliśmy chodzić sami. I to robiliśmy. Więc już sama tego nie rozumiem. Za 3 tygodnie idę z nim na wesele, i tak się zastanawiam czy dam radę.. Wszystko pewnie powróci. Może zrezygnować? Tylko szkoda będzie bo moja koleżanka i kolega ( jego też)

sidek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 20:18   #1925
enjoy89
Zakorzenienie

Ja właśnie pisałam z tym kolesiem, o którym wspominałam wcześniej, zaproponował mi drinka u niego dzisiaj, jak powiedziałam, że może byśmy wyskoczyli do pubu to chwile my popisali gdzie moglibyśmy iść, po czym napisał, że chyba jednak zostanie dzisiaj w domu i może wpadnie w sobotę gdzieś gdzie akurat będę. Nie wiem wystraszył się, czy co a już się nastawiałam, na spotkanie dzisiaj, ale trudno, w sumie nie zależy mi jakoś szczególnie, tak na luzie do tego podchodzę. Miło by było kogoś poznać po prostu

Poza tym u mnie też nudy, a to niedobrze, bo jak mi się znowu jakieś intensywne myślenie o eksie załączy to chyba zwariuję
Stary 2011-06-23, 20:31   #1926
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
dziewczyny, chyba dzisiaj trochę się zdołowałam, aż zła jestem na siebie bo już dawno tak nie miałam. ciocia pzypadkiem przypomniała mi co robiłam rok temu (oczywiście byłam z eksem) i jeszcze ta noga, muszę siedzieć w domu a tak to może gdzieś poszłabym się zabawić, jak nie dzisiaj to jutro albo w sobote. lipa na całego, aż nie chce nawet zastanawiać się co teraz robi eks. wkurza mnie to, jeszcze na tym zadupiu mieszkam, nudy, nudy,nudy!!!
Wiem co to noga w gipsie, więc wspieram duchowo, bo tylko tak mogę ( moje już "słynne" złamanie o eksa, eh)

Ja w dodatku dzisiaj ryczałam godzinę,bo... włosy wypadają mi garściami, do tego wypadają mi rzęsy i brwi. Błagam, nie bierzcie mnei za jakiegoś pustaka, bo nie mówię tutaj o wypadaniu kilku włosów, tylko o włosach wychodzącymi z głowy garściami. Na wątku psychiatrii otrzymałam potwierdzenie, że to skutek uboczny leków, które przyjmuję. A ja głupia jeszcze dzisiaj włosy pofarbowałam w konsekwencji czego wyjęłam sobie dobre 6 garści włosów. Kiepsko się czuję w ostatnich dniach, jest mi słabo, robi mi się ciemno przed oczami, a nogi i ręce dosłownie mi miękną. Myślę, że to na tle nerwowym. A dzisiaj po tej akcji z włosami dostałam jeszcze jakiś dziwnych duszności.

Rano na fb odezwał się do mnie eks...

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-06-23 o 20:33
Stary 2011-06-23, 20:33   #1927
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Wiem co to noga w gipsie, więc wspieram duchowo, bo tylko tak mogę ( moje już "słynne" złamanie o eksa, eh)

Ja w dodatku dzisiaj ryczałam godzinę,bo... włosy wypadają mi garściami, do tego wypadają mi rzęsy i brwi. Błagam, nie bierzcie mnei za jakiegoś pustaka, bo nie mówię tutaj o wypadaniu kilku włosów, tylko o włosach wychodzącymi z głowy garściami. Na wątku psychiatrii otrzymałam potwierdzenie, że to skutek uboczny leków, które przyjmuję. A ja głupia jeszcze dzisiaj włosy pofarbowałam w konsekwencji czego wyjęłam sobie dobre 6 garści włosów. Kiepsko się czuję w ostatnich dniach, jest mi słabo, robi mi się ciemno przed oczami, a nogi i ręce dosłownie mi miękną. Myślę, że to na tle nerwowym. A dzisiaj po tej akcji w włosami dostałam jeszcze jakiś dziwnych duszności.

Rano na fb odezwał się do mnie eks...
Jesz ? wysypiasz się ? zdrowo się odżywiasz ?
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 20:42   #1928
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Wczoraj bylam na małej imprezie i dzisiaj, o dziwo, świetnie się czuję. Zawsze po imprezach włączało mi się jakies chore o eksie myślenie. A dzis nic Tylko nudzę się strasznie i ukladam sobie powoli w glowie, kto jest kim.
W ogóle o mało włos nie trafiłam do klubu, w którym zazwyczaj bawi się eks.. i do niego napisałam ;| on mi odp, a potem ja mu juz nie I skasowałam tego smsa niechcący i nawet nie wiem co pisał. I mało mnie to obchodzi

Po za tym pisałam, że mam problem z mówieniem o rozstaniu. A wczoraj pogadałam o tym z paroma osobami, i to bardzo fajnie, rzeczowo, bez krętactw i nawet bez oskarżeń na eksa.

Oby tak dalej
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 20:44   #1929
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Jesz ? wysypiasz się ? zdrowo się odżywiasz ?

Różnie to bywa

Tzn. jeśc jem, ale napewno mojej diety nie można nazwac zbilansowaną. Zdecydowanie nie wysypiam się, bo mam od rozstania z eksem wielkie problemy z zasypianiem, a staram się nie stosowac za często tabletek nasenny.
Stary 2011-06-23, 20:47   #1930
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Różnie to bywa

Tzn. jeśc jem, ale napewno mojej diety nie można nazwac zbilansowaną. Zdecydowanie nie wysypiam się, bo mam od rozstania z eksem wielkie problemy z zasypianiem, a staram się nie stosowac za często tabletek nasenny.

dlatego robi Ci się czarno przed oczami. Wiem co to za ból, również nie mogłam spać lecz od kiedy jestem w ciąży padam jak kawka
co chwilę śpię.

Zacznij jadać zdrowo, pij dużo wody zamiast kawy, herbaty...

No i próbuj zasypiać, wł muzykę, film iiiiii do dzieła !
Stary 2011-06-23, 20:55   #1931
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego robi Ci się czarno przed oczami. Wiem co to za ból, również nie mogłam spać lecz od kiedy jestem w ciąży padam jak kawka
co chwilę śpię.

Zacznij jadać zdrowo, pij dużo wody zamiast kawy, herbaty...

No i próbuj zasypiać, wł muzykę, film iiiiii do dzieła !
Szczęściara! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego maleństwa Cieszę się bardzo, że ciąża Ci tak służy Jak się czujesz? Z tego co czytałam to właśnie kończysz I trymestr, więc można powiedziec, że najgorsze za Tobą, prawda?

Ja co raz częściej myślę o dziecku. Bardzo bym chciała. Jednak wiem, że dopóki nie uporam się ze sobą i swoim zdrowiem psychicznym (nie bójmy się nazwac rzeczy po imieniu) to nie będę mogła sobie na nie pozwolic.

Właśnie film i muzyka nie działają na mnie. Wolę książkę, bo bardziej mnie wycisza Zresztą to mój ulubiony moment dnia, gdy już leżę w łóżku z książką i zapominam o wszystkich problemach Psikus w tym, że często za bardzo mnie wciąga

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-06-23 o 20:57
Stary 2011-06-23, 21:09   #1932
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Szczęściara! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego maleństwa Cieszę się bardzo, że ciąża Ci tak służy Jak się czujesz? Z tego co czytałam to właśnie kończysz I trymestr, więc można powiedziec, że najgorsze za Tobą, prawda?

Ja co raz częściej myślę o dziecku. Bardzo bym chciała. Jednak wiem, że dopóki nie uporam się ze sobą i swoim zdrowiem psychicznym (nie bójmy się nazwac rzeczy po imieniu) to nie będę mogła sobie na nie pozwolic.

Właśnie film i muzyka nie działają na mnie. Wolę książkę, bo bardziej mnie wycisza Zresztą to mój ulubiony moment dnia, gdy już leżę w łóżku z książką i zapominam o wszystkich problemach Psikus w tym, że często za bardzo mnie wciąga

Dobrze fizycznie. Lecz jestem zmęczona gdy np nie urządzę sobie w dzień 2godzinnej drzemki
zdrowo się odżywiam, lecz niekiedy pokusa jest silniejsza i jem po 20ej...

Był moment gdzieś z miesiąc temu? Wymiotowałam przez 2 tygodnie i włosy mi garściami wychodziły... Zmieniłam szampon, kupiłam jajeczny, moje włosy odżyły, są puszyste, grubsze i mega błyszczące... Litrowy szampon za 5 zł a zdziałał cuda !

Ze mną gorzej jest również jeśli chodzi o psychikę. Staram się być silna, dojrzała, lecz eks wywołuje u mnie takie emocje, że niekiedy płaczę. Chciałabym się odkochać... w ogóle mi nie przechodzi a za każdym razem gdy go widzę wszystko odżywa, serce bije mocniej, nie mogę się na niego napatrzeć. Chciałabym aby już to minęło...
Stary 2011-06-23, 21:11   #1933
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sidek Pokaż wiadomość
To ja też dołączam do wątku
Od rozstania minęły 2 dni, a dzisiaj byśmy mieli 5 rocznice związku... Smutne, boli.. Tym bardziej, że byliśmy swoją pierwszą miłością , było nam cudnie no i się kochamy. Chyba ogólnie wszystko przez kolegów- chyba woli sobie popic z kolegami. Mówi (po pijaku, bo cały czas od "sprzeczki" pije- czyli już ponad tydzień), że on musi być sam, że on kocha, że jestem cudna, i że on wie że jest głupi itp. Nie rozumiem tego. Chyba przyszedł ten czas że stwierdził że mając 23 lata miał tylko 1 laskę w życiu.. Nie wybawił się, chociaż akurat na balety, do baru mogliśmy chodzić sami. I to robiliśmy. Więc już sama tego nie rozumiem. Za 3 tygodnie idę z nim na wesele, i tak się zastanawiam czy dam radę.. Wszystko pewnie powróci. Może zrezygnować? Tylko szkoda będzie bo moja koleżanka i kolega ( jego też)
Ja na pewno nie poszłabym na ślub i wesele z eks....
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 21:13   #1934
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Witam. Przyszlam zobaczyć co tutaj slychac

Mojego zmutowanego genetycznie samca pogoniłam. Ostatni raz o cokolwiek go poprosiłam. Wczoraj mimo, ze miał przyjsc to nie przyszedł, bo pił sobie. Dzis miał przyjsc nie przyszedl, ponoc jechał gdzies po samochód dalekooo. Strasznie rozbolały mnie nerki , ruszac sie nie mogłam, zadzwoniłam do niego i poprosiłam by podrzucił mnie do szpitala, powiedział ,ze go jeszcze nie ma. Wyjabane po całości mial na mnie, za chwile sie dowiedziałam ,ze siedzi sobie w barze w mojej wiosce z banda cpunów, oczywiscie a jakby inaczej. Do szpitala mnie zawiezc nie mógł. Nie pojawił się u mnie , bo pewnie nie daje rady. Wykastruje go osobiście jak tu się pojawi. Niedojrzały palant.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 21:15   #1935
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Witam. Przyszlam zobaczyć co tutaj slychac

Mojego zmutowanego genetycznie samca pogoniłam. Ostatni raz o cokolwiek go poprosiłam. Wczoraj mimo, ze miał przyjsc to nie przyszedł, bo pił sobie. Dzis miał przyjsc nie przyszedl, ponoc jechał gdzies po samochód dalekooo. Strasznie rozbolały mnie nerki , ruszac sie nie mogłam, zadzwoniłam do niego i poprosiłam by podrzucił mnie do szpitala, powiedział ,ze go jeszcze nie ma. Wyjabane po całości mial na mnie, za chwile sie dowiedziałam ,ze siedzi sobie w barze w mojej wiosce z banda cpunów, oczywiscie a jakby inaczej. Do szpitala mnie zawiezc nie mógł. Nie pojawił się u mnie , bo pewnie nie daje rady. Wykastruje go osobiście jak tu się pojawi. Niedojrzały palant.

Nie denerwuj się. Nie możesz.
Ja staram się żyć spokojnie.
ich nawet dziecko nie zmieni, co tu się dziwić.
Stary 2011-06-23, 21:19   #1936
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie denerwuj się. Nie możesz.
Ja staram się żyć spokojnie.
ich nawet dziecko nie zmieni, co tu się dziwić.
Wiem, ze nie moge sie martwic, i wogóle ,ale sama wiesz jak jest.

palant, normalnie palant , pewnie jutro z samego rana przyjdzie na kawe, tak mu wyrąbie z półobrotu, ze sie pozbiera , az mu mam ochote krzywde zrobic.

Wkurzyłam sie tak strasznie na niego dzis, ze napisałam mu , ze dziecko nie jest jego , co jest oczywiscie nie prawda. Pobiadoliłam, ze i tak jest kiepski w łozku i ma małe przyrodzenie , niech teraz rozmyśla.
Stary 2011-06-23, 21:25   #1937
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, ze nie moge sie martwic, i wogóle ,ale sama wiesz jak jest.

palant, normalnie palant , pewnie jutro z samego rana przyjdzie na kawe, tak mu wyrąbie z półobrotu, ze sie pozbiera , az mu mam ochote krzywde zrobic.

Wkurzyłam sie tak strasznie na niego dzis, ze napisałam mu , ze dziecko nie jest jego , co jest oczywiscie nie prawda. Pobiadoliłam, ze i tak jest kiepski w łozku i ma małe przyrodzenie , niech teraz rozmyśla.

yhhh

Wiem jak to jest.
Ale tak pisząc do niego nic Ci to nie daje, tylko się na darmo wkurzasz... Myślisz, że go to coś ruszy? pewnie gdy zobaczył te smsy powiedział : pfffffff i rzucił telefon...

Staraj się być bardziej opanowana, spokojna. To nic nie zmieni... Wiesz, ja już nie wiem jak trzeba by było do nich pisać i mówić aby coś do nich dotarło.
Stary 2011-06-23, 21:28   #1938
enjoy89
Zakorzenienie

Nie wytrzymam. Ryczeć mi się chce. Tęsknię za nim. Nie daję rady. Nawet nie mam się czym zająć żeby przestać myśleć. No po prostu świetnie
Stary 2011-06-23, 21:29   #1939
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
yhhh

Wiem jak to jest.
Ale tak pisząc do niego nic Ci to nie daje, tylko się na darmo wkurzasz... Myślisz, że go to coś ruszy? pewnie gdy zobaczył te smsy powiedział : pfffffff i rzucił telefon...

Staraj się być bardziej opanowana, spokojna. To nic nie zmieni... Wiesz, ja już nie wiem jak trzeba by było do nich pisać i mówić aby coś do nich dotarło.
Ponoć trzeba totalnie olać. Nie odpisywać na sms, nie otwierać drzwi, gdy przychodzą. Nie dzwonić. Nie odbierać. Niby takie proste, ale jak trudne prawda? Tą metodę próbuję od jutra, ale który to już raz? Wolę nie wiedzieć? Dla mojego priorytetem są teraz kumple, ale ja wiem , że przyjdzie takie czas, że on przyleci do mnie na skrzydełkach, wtedy muszę być twarda i nie dać mu się omotać.

Najbardziej mnie rozzłościło to ,że nie chciał mnie do szpitala zawieźć.Nawet nie zapytał co mi jest, nic zero, nie ma go i tyle. A jak siedzi u mnie to siedzi, przytula się, gada do brzuszka, faceta nie zrozumiem nigdy, akurat tego faceta nigdy.
Stary 2011-06-23, 21:34   #1940
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Nie wytrzymam. Ryczeć mi się chce. Tęsknię za nim. Nie daję rady. Nawet nie mam się czym zająć żeby przestać myśleć. No po prostu świetnie
Niekiedy każda z nas ma chwile załamania, popłacz sobie, ulży Ci, lecz nie płacz za nim.
Może Ci będzie lepiej... Ja ostatnio po płaczu godzinnym się śmiałam
yhhhh nie rozumiem tak diametralnych przejść nastroju.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Ponoć trzeba totalnie olać. Nie odpisywać na sms, nie otwierać drzwi, gdy przychodzą. Nie dzwonić. Nie odbierać. Niby takie proste, ale jak trudne prawda? Tą metodę próbuję od jutra, ale który to już raz? Wolę nie wiedzieć? Dla mojego priorytetem są teraz kumple, ale ja wiem , że przyjdzie takie czas, że on przyleci do mnie na skrzydełkach, wtedy muszę być twarda i nie dać mu się omotać.

Najbardziej mnie rozzłościło to ,że nie chciał mnie do szpitala zawieźć.Nawet nie zapytał co mi jest, nic zero, nie ma go i tyle. A jak siedzi u mnie to siedzi, przytula się, gada do brzuszka, faceta nie zrozumiem nigdy, akurat tego faceta nigdy.
Ja mojego eksa też nie rozumiem. Wiesz, wypalił z imieniem dla dziecka od tej utlenionej, co mnie rozzłościło. Do tego chciał spróbować jeszcze raz, a za dzień powiedział że się za bardzo kłócimy i różnimy i nie ma to sensu...
dlaczego on tak bawi się moimi uczuciami ?

A tylko chodzi po klubach, poznaje swoje " koleżanki". Wiesz, nie wyobrażam sobie tego jak narodzi się dziecko i ON będzie się nim zajmował. Nie będzie go w nocy, gdy dziecko będzie płakać, trzeba będzie je przewijać... przyjdzie po pracy na dwie godziny, odbębni swoje i to będzie wszystko... Czy tak ma wyglądać pomaganie ? Wychowywanie ?

Nie daje mi to spokoju.
Stary 2011-06-23, 21:39   #1941
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Był moment gdzieś z miesiąc temu? Wymiotowałam przez 2 tygodnie i włosy mi garściami wychodziły... Zmieniłam szampon, kupiłam jajeczny, moje włosy odżyły, są puszyste, grubsze i mega błyszczące... Litrowy szampon za 5 zł a zdziałał cuda !
a gdzie taki zdobyłaś? mniewłosy niw wypadają, ale trochę blasku napewno dobrze by im zrobiło tydzień temu je farbowałam i nawet zadowolona jestem bo fajny kolor wyszedł - do tej pory miałam ciemy rudy na głowie, a teraz ciemny brąz - fajny bo naturalnie wygląda no i zapuszczam zobaczymy co z tego wyjdzie bo mam cienkie
Stary 2011-06-23, 21:42   #1942
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
a gdzie taki zdobyłaś? mniewłosy niw wypadają, ale trochę blasku napewno dobrze by im zrobiło tydzień temu je farbowałam i nawet zadowolona jestem bo fajny kolor wyszedł - do tej pory miałam ciemy rudy na głowie, a teraz ciemny brąz - fajny bo naturalnie wygląda no i zapuszczam zobaczymy co z tego wyjdzie bo mam cienkie

w polo markecie !
Stary 2011-06-23, 21:42   #1943
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mojego eksa też nie rozumiem. Wiesz, wypalił z imieniem dla dziecka od tej utlenionej, co mnie rozzłościło. Do tego chciał spróbować jeszcze raz, a za dzień powiedział że się za bardzo kłócimy i różnimy i nie ma to sensu...
dlaczego on tak bawi się moimi uczuciami ?

A tylko chodzi po klubach, poznaje swoje " koleżanki". Wiesz, nie wyobrażam sobie tego jak narodzi się dziecko i ON będzie się nim zajmował. Nie będzie go w nocy, gdy dziecko będzie płakać, trzeba będzie je przewijać... przyjdzie po pracy na dwie godziny, odbębni swoje i to będzie wszystko... Czy tak ma wyglądać pomaganie ? Wychowywanie ?

Nie daje mi to spokoju.
Ewidentnie mu nie zależy. To samo moge powiedziec o moim. W sam w sobie nie jest złym człowiekiem. To narkotyki i alkohol przysłłoniły mu cały świat.

Powiem Ci,ze tez nie wiem jak to bedzie. Nie chce by on dziecko wychowywał wraz ze mną, gdyby tak sie dało to jeszcze mu uniemozliwie widzenia z dzieckiem, gdy w sadzie wyjdzie na jaw, ze jest narkomanem to wpierw bedzie zmuszony na leczenie, a dziecka tak szybko nie zobaczy. Bo nie pozwolę by moje dziecko patrzyło na takiego człowieka.

Twój widzę, ze za innymi dziewczynami się ogląda;/ U kazdej inna sytuacja, bo moj od dziewczyn daleko sie trzyma
Stary 2011-06-23, 21:44   #1944
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Ewidentnie mu nie zależy. To samo moge powiedziec o moim. W sam w sobie nie jest złym człowiekiem. To narkotyki i alkohol przysłłoniły mu cały świat.

Powiem Ci,ze tez nie wiem jak to bedzie. Nie chce by on dziecko wychowywał wraz ze mną, gdyby tak sie dało to jeszcze mu uniemozliwie widzenia z dzieckiem, gdy w sadzie wyjdzie na jaw, ze jest narkomanem to wpierw bedzie zmuszony na leczenie, a dziecka tak szybko nie zobaczy. Bo nie pozwolę by moje dziecko patrzyło na takiego człowieka.

Twój widzę, ze za innymi dziewczynami się ogląda;/ U kazdej inna sytuacja, bo moj od dziewczyn daleko sie trzyma

przynajmniej w tej kwestii Twój jest w porządku.

a że tak zapytam, sypiacie ze sobą ?
Stary 2011-06-23, 21:46   #1945
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
przynajmniej w tej kwestii Twój jest w porządku.

a że tak zapytam, sypiacie ze sobą ?
Od kąd jestem w ciazy raz się zdarzyło. Myslałam ,ze przejrzał na oczy , chodził taki szczesliwy, oboje bylismy szczesliwi, myślałam, ze poszedł po rozum do głowy. Az do wczoraj, jak o mnie juz zapomniał. Niech spada.
Stary 2011-06-23, 21:47   #1946
pika87
Rozeznanie

Cytat:
w polo markecie !
nie gadaj!!! (tzn nie pisz ) do tej poty uzyawałm na zmianę elseve i gliss kur ale chyba wypróbuję ten jajaeczny
kurcze chyba pójdę spać bo głowa zaczęła mnie boleć, a z dwiadczenia wiem, że tatwo nie przejdzie to miłego wieczorku

Edytowane przez pika87
Czas edycji: 2011-06-23 o 21:50
Stary 2011-06-23, 21:48   #1947
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Od kąd jestem w ciazy raz się zdarzyło. Myslałam ,ze przejrzał na oczy , chodził taki szczesliwy, oboje bylismy szczesliwi, myślałam, ze poszedł po rozum do głowy. Az do wczoraj, jak o mnie juz zapomniał. Niech spada.

Bądź konsekwentna w swych słowach.
Stary 2011-06-23, 21:50   #1948
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Bądź konsekwentna w swych słowach.
Teraz juz nie mam wyjscia, to dziecko jest teraz najważniejsze. Trzymaj się, wszystko będzie dobrze zobaczysz Uciekam do łozka , bo jutro do pracy trzeba, a zasypiam w ciagu dnia na stojąco, ahh takie uroki ciąży , pa
Stary 2011-06-23, 23:20   #1949
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Mam to samo. Nie widziałam go już tydzień i jest koszmarnie. Chociaż nie chcę go widzieć, ale nikt nic nie wie - gdzie jest, co robi..
Na gg jest w ogóle niedostępny. Może wyjechał..?

Pierwszy raz nie cieszę się z wakacji.
Idę spać, przez ostatni tydzień prawie w ogóle nie sypiam.
Dobranoc.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 00:13   #1950
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Więc czytajcie dziewczęta !To rozwija wyobrazie i kształci
O, taaaak!
Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
a gdy już minie najgorszy okres po rozstaniu polecam jedną z moich ulubionych pozycji - "Nieznośna lekkość bytu" Milana Kundery..
Nie podobała mi się. Nie lubię idealizowania miłości.
Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
zastanawia mnie, skąd Wiśniewski bierze tych fajnych facetów w swoich książkach :P i te historie, które dla mnie są jakąś abstrakcją, która nie ma prawa się wydarzyć na tym świecie
I dlatego go nie lubię.
Cytat:
Napisane przez little.b.blue Pokaż wiadomość
Też mam konto na Sympatii, ale mam wrażenie że same buraki albo napaleńcy tam są.
No. Ja na przykład
Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Wiem że wiecznie pisać nie będziemy. No i co ja mam zrobić
Marnujesz jego czas.
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Moja mama pow.mi wczoraj że mam sama w nocy nie wracać...Wiec wróciłam o 6 rano bo było już jasno

Cytat:
Napisane przez sidek Pokaż wiadomość
Tym bardziej, że byliśmy swoją pierwszą miłością , było nam cudnie no i się kochamy. Chyba ogólnie wszystko przez kolegów- chyba woli sobie popic z kolegami. Mówi (po pijaku, bo cały czas od "sprzeczki" pije- czyli już ponad tydzień), że on musi być sam, że on kocha, że jestem cudna, i że on wie że jest głupi itp.
Te gadki o miłości możesz spuścić w toalecie... Miłość tak nie wygląda, nie daj się nabrać.
Cytat:
Zupełnie niepotrzebnie pisałaś... Prędzej się pośmieje niż zacznie rozmyślać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości