|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Że napalona? Bo o buractwo Cię nie podejrzewam, całkiem logicznie gadasz
![]() Serio, jak dostaję wiadomość "sliczna mmmm sexiiiii" albo "zkond się tu wziełaś" to scyzoryk mi się w kieszeni otwiera ![]() Czy tylko do mnie takie buce piszą? ;>
|
#1952 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj wstałam i znowu czuję się lekko i dobrze
ten związek nie miał sensu od dłuższego czasu i dobrze, ze tak się stało...
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Ryczałam przez pół nocy. Nie mogłam się w ogóle uspokoić. Zgadnijcie dlaczego? Bo napisałam. Idiotka ze mnie wiem. Zapytałam tylko co słychać, on napisał, że nie odpisał, na tamtą wiadomość bo był wkurzony o to co napisałam, i że nie chciał mnie krzywdzić bardziej. I tak później pisaliśmy już normalnie co słychać... po czym coś wspomniał o tej ostatniej nocy już na koniec jak pisał, że idzie spać, napisał, że w sumie to oboje byliśmy tak pijani, że akurat tej części nocy nie możemy pamiętać... cholera jak to?? To znaczy, że on nic nie pamięta? Ja odpisałam tylko, że niestety ja pamiętam za dużo. Boże, to tak zabolało... ja wiem, że on ma mnie gdzieś, wiem, że jestem nikim dla niego. Uświadomiłam sobie, że nie jest tego wszystkiego wart... usuwam jego nr telefonu, zrywam całkowity kontakt z tym człowiekiem, możecie wierzyć lub nie... w sobotę możliwe, że go zobaczę, bo mogę być w 'naszym' klubie przez chwilę na urodzinach znajomego. Ale to będzie nasze ostatnie spotkanie, bo obiecuję sobie, że nie pójdę do tego klubu, dopóki się z niego nie wyleczę. Nie mam już sił. Pocierpię trochę i to minie, nie chcę kontaktu z nim, nie chcę być jego przyjaciółką, a przynajmniej nie teraz... po prostu tym co napisał, uświadomił mi coś...
Oczy mam zapuchnięte od płaczu i nie wyspania, nie mam siły, a tu do pracy trzeba iść
|
|
#1954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz pozostaje Ci czekać, aż przejdzie... |
|
|
|
|
#1955 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1957 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny myslę, że ona dobrze wie, że robi źle, zwłaszcza swojej psychice.poprostu cierpi, pamiętam jak ja to przechodziłam i do tej pory się dziwię, że przetrwałam. enjoy nie wierzyłabym w to, że nic nie pamięta, ma wyrzutu sumienia ze znów przez niego cierpisz. nie pisz do niego już więcej i daj sobie trochę czasu na ogarnięcie sytuacji, przeciez wiesz ze będzie coraz lepiej. ja np oglądałam zaległe filmy i seriale - to odciągało moje myśli w ciągu dnia i wieczorami. 3maj sie kochana
|
|
|
|
#1958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jesteś sama ^^ mnie też czasami wszystko odpada jak dostaję wiadomości baaaaardzo różnego typu ![]() Nowy dzisiaj wpadł na genialny pomysł i ściągnął mnie na dół z pracy w celu sprezentowania mi buziaka Miłego dnia kochane
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Mogę się do Was przyłączyć? Potrzebuje wsparcie osób, które wiedzą co teraz czuję. Z moim TŻ, a właściwie exTŻ byłam ponad 2 lata. Ostatnio nam się nie układało, ciągle się kłóciliśmy więc wczoraj napisałam mu parę gorzkich słów, on odpowiedział, że to koniec, mam do niego nie dzwonić, nie pisać, nie szukać kontaktu, bo on nie chce być już ze mną. Miało to miejsce wczoraj rano. Stwierdziła, że skoro taka jego wola to nie będę się odzywać i tak też konsekwentnie czynię. Wiem, że się nie ugnę, bo nigdy nie widziałam go tak zdeterminowanego. Wiem, że to nie chwilowa kłótnia. Wczoraj spotkałam się ze znajomymi więc dzień zleciał mi na "niemyśleniu" ale dziś zaraz po przebudzeniu poczułam coś strasznego. Nawet nie umiem tego nazwać, takie dziwne uczucie pustki, że aż nie mogłam złapać oddechu. To było straszne i już wiem, że będę cierpieć i żałować
. Jeszcze jedno. Mój TŻ pożyczył jakiś czas temu trochę pieniędzy. Nie chcę się do niego odzywać i okazywać się wredną babą żądającą natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Mam czekać aż sam się do mnie z tym zgłosi?
|
|
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
też wczoraj zakonczyl sie moj 3 letni związek... podziwiam Cię, że nic nie piszesz ja nie jestem w stanie... dziewczyny co by robiłyście aby się nie odzywać do nich ?
|
#1962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() janee90 zorganizuj sobie każdą wolną chwilę...Żebyś miała ciągle jakieś zajęcie,żeby tylko nie siedzieć bezczynnie i nie myśleć bo będziesz się załamywać i pisać a nie o to przecież chodzi ![]() Załącz tak ładnie zwane "wdupiemanie"
|
|
#1963 |
|
Rozeznanie
|
Musztarda - zależy od chłopa. mój eks eks jakoś nie czuł się w obowiązku i do tej pory nie odzyskałam, nawet już o tym zapomniałam bo to było ładnych parę lat temu
odczekaj tochę, jeśli się nie odezwie to ty to zrób. podziwiam i gratuluję nieodzywania się do niego
|
|
|
|
#1964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedyną jeszcze szansą na to, że możecie się zejść jest pokazanie mu, że sobie dobrze radzisz bez niego... Takim zachowaniem jak teraz wbijasz sobie tylko gwóźdź do trumny :< Wyłącz telefon i daj koleżance na przetrzymanie, jeżeli wiesz, że sama się nie powstrzymasz |
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dowiedziałam, że za moim eksem ugania się intensywnie jakaś dziewucha. Podobno nie jest nią zainteresowany. Aczkolwiek serce boli. I czuję, że dzień, w którym rozsypie się ponownie na miliard kawałków jest co raz bliższy.
Cytat:
![]() Ja tam im wierzę, tylko też mam momenty, w których chciałabym przyspieszyć w tej kwestii czas.
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie myślcie sobie, że jestem przykladem jakiejś twardej kobiety. Po prostu kiedyś już to przeszłam. Przed nim byłam w 4letnim związku. Chłopak ze mną zerwał. Ja pisałam, płakałam. Trwalo to ze 3 miesiące jak nie więcej. Nie zeszliśmy się, a ja straciłam tylko poczucie godności, wartości itp. Uczę się na błędach. Przynajmniej taką mam nadzieję.
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie. Jako, że jestem tu nowa to nie wiem jak do końca działa forum
. Napisałam długiego posta, ale jakoś się nie pojawił. Mam spróbować go odtworzyć czy czekać aż sam się pojawi?
|
|
|
|
#1968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcialam to samo napisac , uciekajcie od eksow, nie romawiajcie z nimi nie dzwoncie i nie piszcie usuwajcie wszystko co macie z nim związane zdjęcia, prezenty itp. na co wam eks w zyciu? zobaczcie jak wam źle kiedy go widzicie, słyszycie bo nie jest z tobą? Jestem w szoku dlaczego wy sie tak ciepło o nim wypowiadacie jaki to on jest kochany ale głupi jest zarabista ksiazka ktora mi dala do myslenia jak pozbyc sie tego emocjonalnego bagażu po rozstaniu mi pomogło![]() http://sensus.pl/ksiazki/zwiazek-od-...mes,odnowa.htm
|
|
#1969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już niestety swojej nie odzyskam, ale może Ty masz szansę. Dlatego do dzieła kochana Jestem z Tobą
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze przed rozstaniem, kiedy byłam niesamowicie zła, podarłam fotografie :P gg całkowicie usunęłam, nr telefonu i tak znam na pamięć, więc nie usuwałam.
Pisałyście, że śnicie o eks; a mnie się śni kto inny i nie wiem co myśleć
|
|
|
|
#1971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oraz nie dac sie nabrac na słowka byłego typu,, zaluje wroc..'' to tylko taryfa ulgowa..
|
|
#1972 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie dostaję wiadomości o takiej treści, może dlatego, że mam zdjęcie samej twarzy i to jeszcze takie ujęcie, że nikt mnie na nim nie rozpoznaje. Często pierwsze wiadomości od facetów są wklejkami wysyłanymi do każdej panny, podobnie jak opis w profilu bywa dopracowany, a po wymianie kilku maili staje się jasne, że nie są tak oryginalni, na jakich siebie kreują... Słodziak mnie zaczepił hasłem, że jestem podobna do Agnieszki Grochowskiej, zapytał czy oglądałam "Pręgi" i czy twierdzę, że "polski film" równa się "kiepski film". Dodam, że na pierwszą randkę poszliśmy do kina na "Salę samobójców". Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak było na basenie? Dostanę nogi? ![]() Cytat:
![]() O pieniądzach i innych dobrach materialnych przypomnij mu już teraz, ale nienachalnie, np. "Zanim nasze drogi całkiem się rozejdą, czy możesz mi podać przybliżony termin zwrotu pożyczki? Nie naciskam Cię na oddanie już teraz, tylko chcę wiedzieć, kiedy spodziewać się zwrotu. Pozdrawiam, Musztarda". Posty nie pojawiają się tu z opóźnieniem, to nie Facebook Pewnie Cię wylogowało zanim wysłałaś. Dla pewności możesz długie posty kopiować do programu tekstowego przed wysłaniem.Cytat:
- wypełnij sobie czas czym się da, - uprawiaj sport, - udzielaj się kulturalnie, - odnów stare znajomości, - nie zabieraj ze sobą telefonu, - nie pij alkoholu. Zachowania porzuconych dziewczyn często graniczą z psychozą i nie są wcale "walką o związek", tylko zwykłym poniżaniem się. Jeśli chcesz go kiedykolwiek odzyskać, MUSISZ ograniczyć kontakt z nim (najlepiej zerwać całkowicie, chyba że łączy Was kredyt lub dziecko), nauczyć się żyć sama i przede wszystkim polubić siebie.
|
|
|
#1973 |
|
Rozeznanie
|
No kochane już ponad miesiąc odkąd ex odszedł. Siłownia, praca, znajomi ... badania
Mimo wszystko jest super Cieszę się każdą chwilą. Nie sądziłam, że w ciągu miesiąca moje życie się tak zmieni - oczywiście na plus
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#1974 |
|
Raczkowanie
|
Recepta jest prosta, tylko trzeba być konsekwentnym, trzeba CHCIEĆ się z tego wyrwać:
- wypełnij sobie czas czym się da, - uprawiaj sport, - udzielaj się kulturalnie, - odnów stare znajomości, - nie zabieraj ze sobą telefonu, - nie pij alkoholu. Zachowania porzuconych dziewczyn często graniczą z psychozą i nie są wcale "walką o związek", tylko zwykłym poniżaniem się. Jeśli chcesz go kiedykolwiek odzyskać, MUSISZ ograniczyć kontakt z nim (najlepiej zerwać całkowicie, chyba że łączy Was kredyt lub dziecko), nauczyć się żyć sama i przede wszystkim polubić siebie.[/QUOTE] jakiez to piekne ,,psychoza'' - poniżanie się tak to prawda!
|
#1975 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Co do kasy? Dam mu czas do poniedziałku, a później wezmę sprawy w swoje ręcę, albo wyśle brata
- co by go nie narażać na kontakt ze mną
Edytowane przez MusztardaDijon Czas edycji: 2011-06-24 o 11:31 |
|
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
Facet to świnia!!! Pisałam wczoraj z tym daaaawnym eksem, wobec którego miałam zamiary
. Okazało się, że ma dziewczynę! Wkurzyłam się na maksa, to po cholerę dupę mi zawracał, pisał itd, współczuję dziewczynie. Nie mogłam spać w nocy bo od razu wróciły do mnie myśli o eksie sprzed 2 tygodni, płakać mi się chce od samego rana, przeraża mnie myśl, że może kogoś już ma a ja stoję w miejscu i nic nie zapowiada, że wyjdę z tego dołka.
|
|
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
To samo go o to zapytałam . Powiedziałam ,ze na ojca sie ewidentnie nie nadaje. Usłyszałam, że ma na to 7 miesiecy by sie zmienić , ze on bedzie dobrym ojcem i mam mu dac szanse. Wypomniał mi tez, że obiecałam być przy nim, wspierać go, a teraz mam go w dupie. Wysmiałam go i wyrzuciłam.
|
|
|
|
#1979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1980 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zamiast wyśmiać, trzeba było powiedzieć mu spokojnie, że nie chcesz go widzieć bez dokumentacji potwierdzającej odbycie terapii odwykowej.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

ten związek nie miał sensu od dłuższego czasu i dobrze, ze tak się stało...

. Jeszcze jedno. Mój TŻ pożyczył jakiś czas temu trochę pieniędzy. Nie chcę się do niego odzywać i okazywać się wredną babą żądającą natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Mam czekać aż sam się do mnie z tym zgłosi?

odczekaj tochę, jeśli się nie odezwie to ty to zrób. podziwiam i gratuluję nieodzywania się do niego
. Napisałam długiego posta, ale jakoś się nie pojawił. Mam spróbować go odtworzyć czy czekać aż sam się pojawi?
nie dzwoncie i nie piszcie usuwajcie wszystko co macie z nim związane zdjęcia, prezenty itp. na co wam eks w zyciu? zobaczcie jak wam źle kiedy go widzicie, słyszycie bo nie jest z tobą? Jestem w szoku dlaczego wy sie tak ciepło o nim wypowiadacie jaki to on jest kochany ale głupi