|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
no i za każdym razem włosy odrastają cieńsze i jest ich mniej Ja właśnie zapuszczam , i musze Tż namówić zeby mi zrobił ;D
|
|
#3812 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
![]() Ja chyba nic nie wydałam w wekend, aż szok edit-jaki wekend w czwartek....
|
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja tak nie rysuje, ja rysuje jeszcze gorzej ![]() już teraz wiem ^^
|
|
#3814 |
|
Konto usunięte
|
wczoraj
15f tesco cly weekd w pracy caly tydzien praca o wolne ciezko. jak malo dni marudze,jak duzo marudze nosz kobiecie nie dogodzisz |
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ayo za Ciebie też trzymam,bo masz chyba dzisiaj
|
|
|
|
|
#3816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
praca bardzo tworcza serio ja nawet tak nie umiem Cytat:
z facetem tak samo dobrze ze masz prace i napewno odpoczniesz dzis ostatni dentysta dla tz a yupi za wszystkie co maja egzaminy kciuki trzymam mocno justys a powiedz twoj tz tak hobbystycznie tez z ta kosmetyka wiesz wosk i te sprawy wogole jak zobaczylam jego fote na fb to tak mlodziutko wyglada na 16-17 lat fajnie czasem ci moze pomoc ja mojego puki co do farbowania zaganiam o matko jak pomysle ze wracamy w niedziele i otworze drzwi od pokoju i niewiem co zastane po remoncie ... Powiem wam tak zrobilam pare fotek dla porownania na szybko przed wyjazdem i same sie pewnie zszokujecie choc musze przyznac ze w wpoprzednim mieszkaniu sciany i sufit wygladaly gorzej ale tam z 2 mies mieszkalam i to bylo daaaaawno bo prawie 4 lata temu ...ciekawi mnie tylko czy dywan /wykladzine wymienia Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-24 o 10:34 |
||
|
|
|
#3817 |
|
Konto usunięte
|
a co nalezy mi sie cos,zamowilam se do netu i mp3 sluchania podrobke iphone 4
haha ![]() mam juz blackberry ale co, zabawke bede miec xD 40f http://cgi.ebay.co.uk/i68-4G-WiFi-Un...item3cb88b2f3f ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ja oryginalny mam blackberry wiec nie zalezy mi, czasem leze w lozku po prostu i nie chce mi sie kompa wlaczac xD wiec wejde z tego czy muzyki poslucham, a po co wydawac 500f na iphone 4 jak bede uzywac i tak Blackberry jako telefonu a to tak dla rozrywki |
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
irenka, no co Ty!
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
tanioszka moj tz ma iphona 4 i chyba okolo 600e placil ale kiedy to bylo
zaraz jak to weszlo w sumie mial brac na abonament ale jak podliczyl to by mu sie nie bardzo oplacilo Nikki ale jaka terapia jak ryzujesz oj dobra juz nic nie mowie serio ja nawet tak nie umiem :P
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-24 o 11:34 |
|
|
|
#3820 |
|
Konto usunięte
|
bo ja chcialam do netu i muzyki w sumie bo jako telefon mam blackberry, wiec po cholere mi 500f na oryginal wydawac pozatym tylko do netu chce a nie jako tel bo ogolnie mnie wkurzaja dotykowe tel haha ale do netu ok bedzie i wiekszy wyswietlacz
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
no jak ma wyswietlacz taki sam jak iphone4 to ladnie chociaz ja wole swoj na tym mojego sie nieumiem przyzwyczaic i nie bardzo mi te dotykowe leza
dziwi mnie tylko ze az tak tanio |
|
|
|
#3822 |
|
Konto usunięte
|
bo podrobka ;D
mi nie zalezy zeby apple logiem swiecic ale wiesz dzieciakom bajke wlaczycalbo sobie na net wejsc, najwazniejsze ze ma wi fi, dual sim, gps i muzyka i wsio rybka ![]() zobacze jak przyjhdzie za 7-9 dni to powiem recenzje ;d |
|
|
|
#3823 | |
|
after hours
|
Cytat:
![]() ale mi się poszczęściło o ja... poszłam na ten egzamin, odwaliłam się w krótką czarną sukienkę przed kolano i czerwone szpilki, wchodzę do sali, tam już wszyscy siedzą, pani r przy biurku, więc musiałam przejść przez całą wielką salę..... ![]() ale dowiedziałam się, że z zerówki dostałam 3,5 więc nie musiałam tego pisać dzisiaj uffffff jakbym pisała, to bym nie zdała, było trudniejsze + jedno opisowe pytanie, ale akurat to opisowe było proste.
|
|
#3824 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale z długimi paznokciami to długo nie pożyje taki wyświetlacz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
|
#3826 |
|
after hours
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27713537]super, i,m proud
![]() ![]() [/QUOTE]thanks, Baby
|
#3827 |
|
Konto usunięte
|
właśnie wróciłam z wyprzedaży Inditexowych: Zara, Stradi i Bershka zaliczone, przy okazji Big Star. popłynęłam i wydałam 560zl
|
|
|
|
#3828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj na 100% podroby niema bo takie tu byly ceny zreszta teraz chyba taniej sa ja nawet za swoj tel jak placilam 200e to teraz stanialy i 90 pare kosztuja elektronika idzie w dol co do dotykowych i dlugich paznokci = niewiem niemam za bardzo dlugich paznokci wiec mnie to w sumie rybka jak sie z dlugimi pisze puki mnie to nie dotyczy to sie tym nie martwie Cytat:
![]() widzisz wystarczy ze spojrze na Twoj podpisCytat:
ja to tam w sumie jeszcze nic nie kupuje to niewiem chociaz mam ochote czasem cos do aparatu czy cos ja za swoja nokie e5 jak kupowalam to dalam 200e rok temu niecaly ale tansze tel niemialy wifi a jak mialy to jakies 40e roznicy i nie nokia tylko jakies badziewne podroby czegos tam to juz wolalam dolozyc teraz te tel sa od 69-90e leci w dol Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-24 o 12:57 |
|||
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Ten co Twój TŻ płacił
Wydaje mi sie że nie jest możliwe żeby tak mało za iphona dać no ale dobrze powiedziane, wszędzie są inne ceny
|
#3830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
natomiast zastanawia mnie te 2000$, które dał Twój wujek, bo to dużo za dużo, bo zaraz po wyjściu iPhone'a 4 czytałam, że ma w USA kosztować jakieś 600$ |
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
malo? zartujesz? w stanach to szybciej wchodzilo a w irlandii kupowal w tamtym roku i tyle kosztowal wszystko zalezy ile pamieci itd ale zaraz ci znajde jak zdaze bo wychodzimy prosze bardzo
mnie dziwi Twoja cena bo nigdy nie slyszalam jak wszedl zeby tyle kosztowal napewno nie 2000usd ten z 32gb kosztowal moze 900usd maxymalnie moze ktos po prostu wujka okantowal albo przeplacil zwyczajnie albo jakas limitowana edycja ok spadamy papa laski
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-24 o 13:08 |
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, no nie wiem, nie śledze za bardzo nowinek technologicznych
![]() Może troche zakoloryzował...
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
moze mu ze zlota karta sim sprzedali
nieno napewno tyle nie bylo tak samo ipad podobna cena byla |
|
|
|
#3834 |
|
Konto usunięte
|
No Moj to miala byc podroba cel zamierzony
![]() Bo nie bede dod zwonienia uzywac tylkoz abawy. ![]() Nie rzucilabym sie na iphone 4 bo podoba mi sie wygladem ale dotykowych nie lubie wole Moj BB z qwerty szybciej sie pisze I wgl
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
moja nokia z qwerty tez i juz ciezko by mi bylo na innej
tez nie zamienilabym na dotykowy siostra miala jakis dotykowy to narzekala zreszta tz od jakis 3 lat ma dotykowe ale ja sie nie przestawie |
|
|
|
#3836 |
|
Konto usunięte
|
ja wiesz do ebookow etc bo ekran wiekszy Wiec za ta cene warto sprobowax
|
|
|
|
#3837 |
|
Konto usunięte
|
Bo amazon kindle 120f
kosztuje:/
|
|
|
|
#3838 |
|
after hours
|
Kacha, a w jakiej cenie jest u Was blackebrry?
np 9780, albo 9000? zachorowałam jakiś czas temu i odchorować nie mogę
|
#3839 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wiem ile na karte czy bez umowy kosztuja, ja tez chorowalam dlugi czas I w koncu mam
Marzyl mi sie wlasnie ten co mam BB curve 3G 9300 bo taki kobiecy ![]() Ale ja mam na abonament Wiec nie wiem ile kostzuje :/ moze wejdz na strone Argos I tam zobacz. Ja juz w pracy :/ bu |
|
|
|
#3840 | |
|
after hours
|
Cytat:
![]() dzięki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Ja właśnie zapuszczam , i musze Tż namówić zeby mi zrobił ;D

, ja tak nie rysuje, ja rysuje jeszcze gorzej

Ayo za Ciebie też trzymam,bo masz chyba dzisiaj 

kosztuje:/